Kullanıcı mesaj:Myrat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 20 gün önce Sevgili Myrat, yardımına ihtiyacımız var! başlığına





Hoş geldin Myrat![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Machiavelli' msj 16:32, 24 Mart 2008 (UTC)

Selamlar Myrat[kaynağı değiştir]

Adem ile ilgili yaptığım son iki değişikliği ret sebebinizi öğrenebilir miyim. Bu her ne ise daha sonraki katkılar açısından yardımcı olacaktır. TeşekkürlerZohak (mesaj) 12:41, 6 Haziran 2012 (UTC)

Selam Kibele. Şu kullanıcılarla ilgilenebilir misin?

Bazılarından tam emin olamadım. Sen bakıver istersen. Kolay gelsin.--Myrat ileti 00:03, 8 Haziran 2012 (UTC)

selam myrat, biri hariç (ki bir kavram, kullanılabilir) engellendi. teşekkürler. --kibele 16:31, 8 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Myrat,

Çok teşekkür ederim, hislerimiz karşılıklı.

Sevgiler

Vito Genovese 09:15, 10 Haziran 2012 (UTC)

Spor projesi izleme listesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamında oluşturulan izleme listesi sayesinde, proje kapsamında olan maddelerin tartışma sayfalarında yapılan değişiklikler orada görünür olacaktır. Bu bağlamda sporla ilgilenen kullanıcıların, spor maddelerinde yapılacak tartışmalarda daha aktif olması, bu tartışmalarda daha fazla katılımcı olması ve tartışma sayfalarının takibinin kolaylaşması gibi birtakım gelişmeler hedeflenmektedir. Sayfanın tam anlamıyla işlev kazanması için, sporla ilgili tüm maddelerin tartışma sayfasına şu şablon eklenmelidir. Yardımlar için şimdiden teşekkürler :)--RapsarEfendim? 16:29, 17 Haziran 2012 (UTC)

Editörlük II[kaynağı değiştir]

Merhaba. Acaba tekrar editörlük için başvuru yapmak ister misiniz? 4 ay geçmiş eski başvurunuzun üzerinden. Belki topluluğun fikri değişmiştir. Ara sıra yaptığınız değişikler karambole gidiyor da. :) İyi çalışmalar.--Myrat ileti 21:28, 18 Haziran 2012 (UTC)

Teşekkürler Myrat başvurdum İnşallah cevap olumlu olur :)--ultrAslansiBurdayım :)

Merhaba, yukarıda editörlük için tekrar başvuru yapmanı istemiştim ama sonra o mesajı attığımı bile unutmuşum. Haliyle oy da kullanamadım. Kusura bakma. Neyse editör olmuşsun nihayet. :) Hayırlı olsun, iyi çalışmalar.--Myrat ileti 20:01, 21 Haziran 2012 (UTC)

Teşekkürler kardeşim :)) --ultrAslansiBurdayım :)

Yusuf Ziya Özcan[kaynağı değiştir]

Selam Rapsar, Polonya büyükelçiliğine atanmış ama daha göreve başlamamasına rağmen öylesine koydum. Neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum. :) İyi çalışmalar. --Myrat ileti 22:24, 1 Temmuz 2012 (UTC)

Selam. Metin kısmında da son büyükelçi diye başkası yazıyordu da, ben de ne alaka demiştim :) Geri alalım mı, bekleyelim mi yoksa gizli bir şekilde mi ekleyelim?--RapsarEfendim? 22:27, 1 Temmuz 2012 (UTC)
Gizli bir şekilde ekle istersen. Yakında göreve başlar herhalde. Sonra bir daha uğraşmayız. :) --Myrat ileti 22:30, 1 Temmuz 2012 (UTC)
Tamamdır. Zamanı gelince yukarıya kaydırırız onu :) İyi geceler.--RapsarEfendim? 22:36, 1 Temmuz 2012 (UTC)

Selam Myrat Galatasaray A2 takımının sayfasında yaptığım değişiklil doğrudur.Takıma yeni katılan bir oyuncu olan Muhammed Berkay Ürek'in kabul edilmesini istiyorum. Saygılarımla.Bu imzasız yazı Berriko (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tarih değişiklikleri[kaynağı değiştir]

Kaynaksız değil idi Necdet Sakaoğlu - Bu Mülkün Sultanları 36 Osmanlı Padişahı --Rdvnygtmsj 14:45, 11 Temmuz 2012 (UTC)

Bir bira da sizin için![kaynağı değiştir]

Sürüm kontrolündeki etkin çalışmaların için bu benden olsun :) Sevgiler.. Berm@nyaİleti 19:37, 11 Temmuz 2012 (UTC)

Kullanıcı adları[kaynağı değiştir]

Merhaba Myrat,

Mesajın için çok teşekkür ederim.

Gruphepsi adlı kullanıcı adının uygunsuzluğu çok açıktı, onu engelledim. Burakyılmaz17'de az da olsa kullanıcının gerçek adının Burak Yılmaz olma olasılığı var. Bu ihtimali yadsımamak gerektiği için bir mesaj attım az önce. TARAFSIZ BÖLGE ise doğrudan bir oluşumla ilişkilendirmenin güç olduğu bir adlandırma bana göre. O açıdan bana pek sorunlu gelmedi.

Sevgiler

Vito Genovese 14:43, 14 Temmuz 2012 (UTC)

Türkiye yerleşim yerleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

İşbu mesaj, 3 yıla yakın bir süredir Teklif statüsünde olan Vikipedi:Adlandırma kuralları (Türkiye yerleşim birimleri) sayfasına yönelik tartışmalara katılmış ve an itibarıyla yapacağım davetten haberi olmayan tüm kullanıcılara gönderilmektedir.

Topluluğun tartışmaların sonucundaki kararı/kanaati konusunda tartışmalar olduğu ve artık yönergenin uygulamaya girmesi gerekliliğinin açık olmasından hareketle, şuraya katılımını rica ediyorum.

Vito Genovese 18:06, 15 Temmuz 2012 (UTC)

selam myrat, bekleyen değişikliklerdeki çalışmalar için teşekkürler. ancak test ya da vandalizm olmayan içerikleri de bu özetle reddettiğin ve doğru içerikleri de bu şekilde geri çevirdiğin görülüyor. bu konuda hıza değil doğru incelemeye ihtiyacımız var. katkı yapmak çabasındaki kullanıcıları bu şekilde geri çevirmemiz doğru değil. dikkat edersen sevinirim. kolay gelsin. --kibele 17:08, 21 Temmuz 2012 (UTC)

Farkındayım Kibele. Biraz aceleye getiriyorum bazı onayları. Uyarını dikkate almaya çalışacağım. Kolay gelsin. --Myrat ileti 17:11, 21 Temmuz 2012 (UTC)
aman derim myrat.. aceleye gerek yok, teşekkürler, kolay gelsin. --kibele 17:15, 21 Temmuz 2012 (UTC)

Vandalizm değil katkıda bulunulmaya çalışılıyor Hayratmısın ? Mayratmısın *Bu imzasız yazı Yurttaş Tete (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kullanıcı sayfası[kaynağı değiştir]

Selam Emparyan. Yeni fark ettim de, kullanıcı sayfan çok güzel olmuş. Windows Phone ha? :) İyi sabahlar.--Myrat ileti 00:51, 29 Temmuz 2012 (UTC)

  • Uzun süredir var bu :) Üyeliğimden beri güzel bir sayfa tasarlamak için çaldım çırptım hep :D Şimdi kesin bir şekilde bu dedim :) Teşekkürler! :) امپريان-ileti 01:59, 29 Temmuz 2012 (UTC)

İTÜRO Sayfası Hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben İTÜRO 2013 tanıtım koordinatörüyüm. Sayfanın güncelliği ve temizliği amacıyla, ayriyetten Gelecek İTÜRO'larda görünen 2012'yi geçmiş olanlara katmak ve İTÜRO 2013 hakkında önbilgi vermek amacıyla yazıyı düzenledim. Herhangi bir vandalizm ya da test kesinlikle bulunmamaktadır. Yaptığım değişiklik kabul görürse İTÜRO 2013 İdari Kurulu olarak mutlu olacağız. Teşekkürler, kolay gelsin :)
CanerDW (mesaj)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Düzeltmen Yıldızı
Son zamanlardaki üstün takibinizden dolay ben Sonartex tarafında size armağandır Sonartex (mesaj) 04:46, 30 Temmuz 2012 (UTC)

Son Konuları[kaynağı değiştir]

  • merhaba, myrat biraz konular birikti acaba devriyede ekipler varsa bakabilirmiyiz? çok birikince yeni konu ekleme konusunda demoralize ediyorBu imzasız yazı Sonartex (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • kesinlik eve yeni konular var hem geçmişten hemde bugünlerde açtığım konular. desteğinizi rica ederimBu imzasız yazı Sonartex (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Futbolcu bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

İyi demişsin :)

Göz önünde olsun diye oradan cevap verdim.

Sevgiler

Vito Genovese 14:46, 11 Ağustos 2012 (UTC)

Son değişiklikler iw[kaynağı değiştir]

Merhaba Myrat. Düzelmiş olmalı şu anda. Bildirdiğin için teşekkürler, iyi çalışmalar. --yabancım 22:51, 2 Aralık 2012 (UTC)

şunu belirtmek isterim,koymamın amacı euro maddesindeki,gerçekte madeni paranın üzerindeki el yazısı zor okunmaktadır.insanların bilgisi olmasını sağladım.buradan merak edip bakanlar öğrenebilirler ne var ne yok.başka bir amaç gütmüyor.saygılar.--85.102.209.173 16:32, 25 Aralık 2012 (UTC)

Selamlar. Burada kullanıcı 50'den fazla sayfaya aynı web sitesinin linkini eklemiş. Vikiçizer linkleri çıkarmış , daha sonra kullanıcı tekrar eklemiş ve sizde bu değişiklikleri onaylamışsınız. Tam olarak neye göre onayladığınızı sorabilir miyim ?--Eldarion 13:29, 27 Aralık 2012 (UTC)

Tekrar selamlar. Seri halde dış bağlantı ekleyen kullanıcıların katkılarını onaylarken biraz daha dikkat gösterebilirseniz faydalı olacaktır diye düşünüyorum. İyi çalışmalar. --Eldarion 07:10, 28 Aralık 2012 (UTC)
İstediğiniz sayfayı sildim. İyi çalışmalar. --Eldarion 09:54, 29 Aralık 2012 (UTC)

Sayfa taşıma isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba, Bu sayfanın adını "Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi" olarak değiştirebilir misiniz? İyi akşamlar. --88.230.31.68 16:31, 6 Ocak 2013 (UTC)

3 Mayıs sayfasındaki revizyon kabulü[kaynağı değiştir]

Merhaba Myrat, kabul ettiğin şu değişiklikteki "KAL" kısaltmasının son iki harfi bana "Anadolu Lisesi"ni çağrıştırdı, bu kısaltmanın özel bir anlamı var mı, ya da "KAL" önemli bir kurum mu? Eğer gözden kaçırdıysan geri düzeltelim. İyi çalışmalar... VikipediBilginimesaj? 14:28, 27 Nisan 2013 (UTC)

VikiProje spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor'da iş birliği projesi olarak kriket, kriket kuralları ve oynanışıyla ilgili temel maddelerin açılması, düzenlenmesi ve geliştirilmesi konusu belirlenmiştir. 15 Temmuz 2013 günü başlayacak olan projeye katılımınız bekleriz.--RapsarEfendim? 15:01, 13 Temmuz 2013 (UTC)

1896 Yaz Olimpiyatları'nda İsveç[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Ben bu yıl başlayacak futbol sezonu için daha önce Xbergerin şuradaki sayfasında esinlenerek bir sayfa hazırladım. Sizlerden ricam sayfaları güncel tutarak Türkçe wikipedia nın spor maddelerini biraz daha iyi hale getirmek ve futbol liglerimizin ve takımlarımızın arşivlerini daha iyi hale getirmektir. Şu ana kadar Süper Lig ve 1.Lig takımlarının tamamının sayfaları açılmıştır ve hepsi günceldir. Ben 2.ligtende birkaç takımın daha sayfasını yapacağım. Eğer dilerseniz başka takımların sayfalarını yapmakta da sizlere yardıcı olabilirim. Ayrıca oluşturduğum şablonlarıda farklı bir sayfa da paylaşacağım. Sizlerden bir ricam da cevap verirken benim mesaj sayfama değilde maddenin mesaj sayfasını kullanınız ki herkes düşünceleri ortak bi yerde okuyabilsin. Mesajın gönderildiği kişilerin listesinide sayfada bulabilir ve unutulan kişiler var ise sizlerinde ilgilenebilecek kişileri haberdar etmenizi rica ederim.

2013-14 sezonu spor maddeleri

Saygılar ve Teşekkürlerimle, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:49, 13 Ağustos 2013 (UTC)

1974-75 Türkiye 1. Futbol Ligi Sayfası[kaynağı değiştir]

Selam,

"1974-75 Türkiye 1. Futbol Ligi" sayfasındaki maç sonuçları tablosunu neden sildiğini öğrenebilir miyim?

Gerekçe olarak da "Test veya vandalizm amaçlı olduğu düşünülen değişiklik geri alınıyor." diye bir şey yazıyor. Ne testi ve hangi vandalizm?

magawla 22:00, 16 Ağustos 2013 (UTC) magawla

Vikiproje:Spor tartışma daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar Myrat. VikiProje Spor katılımcısı olarak, burada başlatılmış olan tartışmaya katılabilir misiniz? İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 17:14, 4 Kasım 2013 (UTC)

Samsun belediye başkanları listesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Samsun Büyükşehir Belediyesi maddesinde 1876 deniyor kuruluş yılı olarak fakat başkanlar listesindeki ilk başkan 1869 yılında atanmış görünüyor. Büyük ihtimalle belediye olmadan önce öncül bir kuruluş vardı ya da şehri yöneten kişinin unvanı belediye kurulduktan sonra belediye başkanı adını aldı. Kitapta muhtemelen açıklaması vardır. Acaba bu durumu bir dipnotla belirtebilir misin maddede? --cobija 09:39, 4 Nisan 2014 (UTC)

Selam Cobija. Kitaptan hatırladığım kadarıyla 1869'da tüm Türkiye'de belediye teşkilatları kuruluyor ama Samsun'a teşkilat kurulmayıp sadece başkan sıfatıyla Emrullah Efendi atanıyor. 1876'da ise belediye teşkilatı resmen kuruluyor. Tam emin değilim ama bunun gibi bir şeydi sanırım. Hemen hemen 3 yıldır o kitabın yüzünü bile açmadım. Tam olarak evde mi, depoda mı nerede olduğunu bile bilmiyorum. Kitap Samsun'da, ben İstanbul'dayım şu anda. O yüzden şimdilik ulaşmam mümkün değil. Eğer çok acilse bizimkilerden kitaba bakmasını isteyeyim?
Bu arada kitap pek beklediğim gibi çıkmamıştı. Cumhuriyet öncesi belediye ile ilgili çok az bilgi vardı.--Myrat ileti 21:19, 5 Nisan 2014 (UTC)

Senin maddeyi açtığın sıralarda ben de aynı şeyi yapmak için kitabı satın almıştım fakat senin erken davrandığını görmüştüm :) Ben de şu an farklı bir şehirde olduğumdan dolayı senden rica etmiştim, o kadar acelesi olan bir durum değil. Eve gittiğimde ben de ekleyebilirim notu. İyi geceler. --cobija 21:44, 5 Nisan 2014 (UTC)

New Trabzon Stadium---Yeni Trabzonspor Stadyumu[kaynağı değiştir]

Hello myrat the Yeni Trabzonspor Stadyumu capacity is not 51.461→[1] the correct is 41.461→http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=752614&page=3.--Lglukgl (mesaj) 23:48, 2 Mayıs 2014 (UTC) Regards

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 15:42, 12 Haziran 2014 (UTC)

Stronghold Crusader 2 Sayfasında Değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Uzun yıllardır üyeyim ama yeni sayılırım, birkaç yıl önce iki heves kırıcı tecrübe sonrası değişiklik yapmayı bırakmıştım. Geçenlerde bir oyunun sayfasının çevirisini yapmak istedim. Stronghold Crusader 2 oyununa ait sayfanın İngilizce versiyonunu aynen çevirdim ama iki haftanın üzerinde zaman geçmesine rağmen onaylanmadı. Son onaylanmış versiyon size ait olduğundan size sormaya karar verdim. Yapılan değişikliklerin onaylanması için yapmamız gereken bir şey var mı yoksa onaylanması için belirli/tahmini bir süre mi var?

Bdco (mesaj) 14:10, 31 Temmuz 2014 (UTC)

VikiProje Spor tartışma daveti[kaynağı değiştir]

Merhaba Myrat. VikiProje Spor katılımcısı olarak burada başlatılmış olan tartışmaya katılabilir misiniz? Kolay gelsin. --Kendinciz 06:04, 12 Ağustos 2014 (UTC)

'74 Dünya Kupası[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Maddeyi şurada adaylığa çıkardım acaba maddeyi bir de siz kontrol edip, maddeye yorum yapmak ya da oy vermek ister misiniz? (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.)--Śαвяí¢αи76ileti 11:33, 21 Ağustos 2014 (UTC)

Eskişehir Basket ile ilgili[kaynağı değiştir]

Selamlar Myrat, Eskişehir Basket'in sayfası ile ilgili şuradaki tartışma sayfasında görüşünü belirtirmisin. Selamlar ve İyi Vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:48, 30 Ekim 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Myrat
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:10, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Spor maddelerinin adlandırılması ve standart oluşturulması[kaynağı değiştir]

Selam. Başlıktaki konu üzerine şurada bir öneri listesi var. Konu hakkında yorum yapmanızı, önerilerde bulunmanı rica edeceğiz. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:45, 26 Mart 2015 (UTC)

Akif Çağatay Kılıç Fotoğrafı hk.[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Akif_Çağatay_Kılıç sayfasına sn. bakan beyin isteği üzerine kendi fotoğrafını eklemem gerekiyor. Her eklediğimde kaldırılıyor. 2 aydır bu konu için uğraşıyorum. Nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olmanızı rica ederim.Bu imzasız yazı Mekar61 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Yanlşılıkla Değişiklik =[kaynağı değiştir]

Selamlar, Ana sayfanızı takip ettiğimi fark ettim. Takibi kaldırırken yanlışlıkla sayfanızı mı değiştirdim tam emin olamadım. Ana sayfanızı değiştirdi isem kusura bakmayın bu hata için. Saygılar magawla 07:40, 29 Eylül 2015 (UTC)magawla

Vikipedi:Etiketleme[kaynağı değiştir]

(Bu mesaj son 30 günde en çok katkı yapan ilk 50 devriyeye gönderilmiştir.)

Çerkesçe sayfasındaki yaptığım değişikliği neden geri aldınız? Bu dili konuşan biri olarak yazmıştım. Lütfen geri alır mısınız yaptığınız değişikliği? Зы Адыгэ (mesaj) 13:50, 7 Ekim 2015 (UTC)

Madde statüsü[kaynağı değiştir]

Merhaba Myrat, size bir sorum olacak. Herhangi bir maddeyi kaliteli ya da seçkin madde adayı gösterdikten sonraki süreç nasıl işlemektedir? Ne kadar sürede bu karar verilmekte ve bu kararın uygulanması nasıl olmaktadır, bu konu hakkında bilgi almak istemekteyim, bana yardımcı olur musunuz? --Ahmet Turhan (mesaj) 00:59, 12 Kasım 2015 (UTC)

Selamlar. Normalde seçkin/kaliteli madde adaylıkları sanırım 1 ayda sona eriyor ama son yıllarda bu adaylık tartışmalarına kullanıcılar tarafından pek fazla rağbet gösterilmemeye başlandı. Haliyle bu zaman dilimi bazen aylarca sürüyor, aylarca adaylıklar sonuçlandırılmayı bekliyor. Burada seçkin bir maddenin nasıl olacağı anlatılmış. Özellikle 1 numaralı madde seçkin içeriğin en önemli olmazsa olmazı. Seçkin madde adaylığını ise buradaki yönergeleri takip ederek yapabilirsiniz. Ayrıca fikir vermesi açısından seçkin madde statüsündeki maddelere de bir göz atmanız yararlı olacaktır.
Yani kısaca siz üzerinde çalıştığınız sayfayı aday gösterdikten sonra iş, değerlendirmeleri için diğer kullanıcılara kalıyor. Siz bu süre içerisinde sadece bekliyor veya adaylık sayfasında belirtilen eleştirilere cevapta bulunuyorsunuz. Onların destek ve karşı oylarına göre de seçkin/kaliteli madde sorumlusu karar verip, size sonucu bildiriyor.--Myrat ileti 01:27, 12 Kasım 2015 (UTC)

Marksizm-Leninizm maddesini kaliteli bir hale getirip statü adaylığında bulunmuştum, fakat bir gelişme olmadığından süreç hakkında bilgi edinmek istedim. Oluşturduğum maddelere statü kazandırmayı hedeflemekteyim, bu sebeple bu yalnızca diğer kullanıcıları beklemekteyim, bu da biraz can sıkıcı bir durum olsa gerek --Ahmet Turhan (mesaj) 01:33, 12 Kasım 2015 (UTC)

Antikomünizm maddesi hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba @Myrat, Antikomünizm maddesine çok sayıda kaynak eklemek suretiyle kaliteli bir hale getirdim ve konu ile ilgili gerekli bilgileri ülke ülke olacak şekilde verdim. Maddenin Seçkin madde statüsüne kavuşabilmesi için aday gösterdim. Konunun son yüzyıldaki önemine ve Marksist-Leninist düşünceye karşı üretilen dünya politikalarının literatürlerdeki fazla sayısına ithafen maddeye katkılarınızı ve adaylığın sonuçlanması için görüşlerinizi beklemekteyim. --Ahmet Turhan (mesaj) 00:41, 27 Kasım 2015 (UTC)

VikiProje spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Selamlar. İş birliğini mümkün mertebe canlandırmaya çalışıyoruz. Katılımlarını beklerim, hatta o sayfayı da izleme listene alırsan her hafta yeni projeyi de takip etmiş olursun :) İyi günler.--RapsarEfendim? 23:20, 21 Aralık 2015 (UTC)

Denys Boyko maddesi[kaynağı değiştir]

Denys Boyko maddesinde gerçeğe uymayan bilgi eklemesinin düzeltilmesini rica ediyorum. Çünkü futbolcu Dnipro'da oynamasına rağmen önce Beşiktaş ardından Real Madrid bilgisi ekleyenler var. Bunun düzeltilmesini istiyorum

Mehmet Akif ve Hasan Sabbah bilgi düzeltmelerimi neden geri çıkardınız? o bilgiler insanlıpa hizmet amaçlı idi. Wikipedia da ne kadar düzenli ve doğru bilgi yayınlanırsa o kadar yaygınlaşır kanaatindeyim. Selamlar.[kaynağı değiştir]

Ebced Hesabı ve Haşhaşilik Siyah Laleler (mesaj) 03:53, 23 Ocak 2016 (UTC)

Keep competition[kaynağı değiştir]

We must ""Conserver"" keep this article fr.wikipedia.org/wiki/Coupe du 50e anniversaire de la KTFF (French Version) competition taking place in northern Cyprus in 2005. The admissibility of this page is currently under discussion. We must help preserve this section by putting "" # "".

This competition is dedicated to the 50 years of the Cyprus Turkish Football Association or Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu.

It is important that the Turkish Cypriot North and Turkey living in Francophone countries to experience a part of football history of the Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. The sources are also reliable.

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Akdenizsonhaber, siz bildirim yaptıktan 0:36:02 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 09:34, 22 Aralık 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Trufemlak, siz bildirim yaptıktan 0:31:01 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 09:35, 22 Aralık 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Radyo Fenomen, siz bildirim yaptıktan 0:35:58 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 13:13, 1 Ocak 2017 (UTC)

Hugh Jackman[kaynağı değiştir]

Merhaba. "Wolverine (schwanzy)" güzel bir meslek sanırsam. Revizyonları kabul ederken dikkat edelim lütfen. İyi günler. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 15:31, 6 Mart 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje: Spor için yeni bir iş birliği projesi oluşturuldu. Katılımınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:04, 8 Eylül 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Eylül ayının yarısından fazlasını geride bırakmamıza rağmen Vikiproje:Spor kapsamındaki iş birliği projesine yeteri kadar katılım olmadı. Katılımlarınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 01:44, 19 Eylül 2017 (UTC)

VikiProje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ekim aynının iş birliği projesi olarak belirlenen Asya Kış Oyunları maddelerinin açılması projesine henüz katılım olmadı :( Hep birlikte hareket ederek projeyi canlandırabilir, iş birliği ile eksiklerimizi giderebiliriz :) Katılımlarınızı bekliyoruz.--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:21, 28 Ekim 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor ayın iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Kasım ayının iş birliği projesi "Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması" olarak belirlenmiştir. Tüm proje üyelerinin katılımını beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06:56, 2 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 2017'nin Kasım ayı için Vikiproje:Spor kapsamında gerçekleştirilen Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması konulu iş birliği projesine katılımlarınızı bekleriz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:04, 19 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında 2017'nin Aralık ayının iş birliği projesi uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması olarak belirlenmiştir. Siz de projenin bir parçası olarak Vikipedi'mizdeki eksikliklerin giderilmesine yardımcı olabilirsiniz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:27, 1 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Aralık 2017'nin iş birliği projesi olarak belirlenen "uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması" projesinde ayın yarısına gelindi. Katılımlarınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:17, 15 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor Ocak 2018 iş projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ocak 2018'in iş birliği projesi, spor ile ilgili madde isteklerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 08:40, 2 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Şubat 2018'in İş Birliği Projesi, Kış Olimpiyatları programındaki spor maddelerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:43, 31 Ocak 2018 (UTC)

Vikiproje:Spor tartışması[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamında yeni bir tartışma mevcut. Fikrini belirtebilirsen sevinirim :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 07.59, 21 Şubat 2018 (UTC)Yanıtla

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Mayıs 2018'in iş birliği projesi Olimpik sporların dünya şampiyonalarının maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katkılarınızı beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.51, 1 Mayıs 2018 (UTC)Yanıtla

Vikiproje:Spor iş birliği projesi katılımını bekliyor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Mayıs ayının iş birliği katılımını bekliyor! Projeye katkıda bulunarak spor maddelerinin gelişimine sen destek olabilirsin. İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 05.23, 21 Mayıs 2018 (UTC)Yanıtla

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Haziran 2018'in iş birliği projesi "LEN üyesi kadın millî sutopu takımı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılımınızı bekleriz :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.37, 2 Haziran 2018 (UTC)Yanıtla

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamındaki Haziran 2018'in iş birliği projesi olan LEN üyesi kadın millî sutopu takımı maddelerinin oluşturulması konulu proje katkılarınızı beklemekte :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 05.49, 13 Haziran 2018 (UTC)Yanıtla

Vikiproje:Spor Temmuz 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Temmuz 2018'in iş birliği projesi, Jack Adams Ödülü kazanan buz hokeyi oyuncusu maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katkıarlınızı bekliyoruz :)--Kullanıcı:Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.35, 2 Temmuz 2018 (UTC)Yanıtla

Vikiproje:Spor Ağustos 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Ağustos 2018'in iş birliği projesi futbol dışındaki sporla ilgili açılması istenen maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 20.25, 2 Ağustos 2018 (UTC)Yanıtla

Vikiproje:Spor Ağustos 2018 iş birliği projesi katılımınızı bekliyor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Ağustos 2018'in iş birliği projesi futbol dışındaki sporla ilgili açılması istenen maddelerin oluşturulması projesine katılımlarınız beklenmektedir :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.39, 13 Ağustos 2018 (UTC)Yanıtla

Vikiproje:Spor Eylül 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Eylül 2018'in iş birliği projesi Afrika Oyunları etkinliklerinin maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz :)--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.33, 1 Eylül 2018 (UTC)Yanıtla

--ToprakM 17.44, 18 Şubat 2020 (UTC) Yanıtla

İlgi eki[kaynağı değiştir]

Merhaba, İlgi eki makalesini kontrol veya düzeltebilir misiniz? --Ayratayrat (mesaj) 22.15, 20 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

500+ Madde[kaynağı değiştir]

500 Madde yıldızı
Türkçe Vikipedi'de 500'den fazla madde başlattığınız için bu yıldız size, sevgiler. Madrox❯❯❯ mesaj? 11.44, 27 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Tahir Paker[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Huluxsi. Oluşturduğun Tahir Paker maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Huluxsi (mesaj) 07.56, 12 Aralık 2020 (UTC) Yanıtla

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Kontrol Edilmiş Değişiklik[kaynağı değiştir]

Selamlar, Türk pasaportu sayfasında hatalı bir değişikliği onaylamışsınız. Teyit ettiğim kaynağa göre Türk Lirası simgesi tutarın sol kısmına boşluk bırakılmadan koyulmalıdır ve kaynak. Saygılarımla. İyi Vikiler. Lustrouss📨 20.09, 14 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla

Sevgili Myrat, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Myrat, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla