Kullanıcı mesaj:VikipediBilgini

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kiwix viki çevirisi[kaynağı değiştir]

Merhaba Khadkhall, Kiwix için yaptığım çeviri neredeyse bitmek üzere ama bazen kalıpları yanlış çevirdiğim oluyor, boş bir zamanında çevirilerimi kontrol etmen mümkün mü? VikipediBilginimesaj? 10:58, 10 Mart 2013 (UTC)

Merhaba VikipediBilgini, bence çevriler çok iyi ellerine sağlık.
Kolay gelsin, Khadkhall (mesaj) 08:15, 11 Mart 2013 (UTC)
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim. İyi çalışmalar... VikipediBilginimesaj? 08:21, 13 Mart 2013 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Merhabalar VikipediBilgini, güzel söylemlerine çok teşekkür ederim. Ne zaman kutlandığının hiç önemi yok, hepsi aynı değerde benim için. :) Sevgilerimle.. --Garbino ileti 11:25, 18 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba, Biliyorum henüz çok erken bunun için ama lütfen söyler misin devriye olmam için 150 madde şartından başka ne yapabilirim ? Teşekkür ederim. Bu imzasız yazı YazıcıoğluFaruk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Resimlerde telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, Vikipedi'de resimlerin telif hakları ihlal edilince kullanıcıları bilgilendirmek için kullandığımız uyarı şablonlarını bir türlü bulamadım. Açık konuşmak gerekirse, bir resmin telif hakkı ihlal edilince izleyeceğimiz yolu şöyle böyle bilmiyorum. Şu resimle ilgilenirsen, ben de ne yaptığını izleyip tam olarak öğrenmek istiyorum. VikipediBilginimesaj? 19:36, 24 Ocak 2014 (UTC)

Merhaba. Bu resim Wikimedia Commons'a yüklenmiş. Telif hakkı ihlali olduğundan şüphelendiğin resmi Google'da aratıp, daha önceki kullanımlarına bakabilirsin. Daha önce kullanımı mevcutsa çok büyük ihtimal telif hakkı ihlali mevcuttur. Commons'taki resim sayfasındayken, sayfanın sol tarafında "nominate for deletion" butonu vardır. Ona tıklayıp, resmin bağlantısını da vererek "copyright violation" dersen, telif hakkı ihlali mevcut diyerek silinmeye aday göstermiş olursun. Genelde bu adaylığa yorum gelmez, bir hafta sonra bir hizmetli dosyayı siler :) Orada kolay bu işler, tek tıkla kullanıcıya mesaj atar, gereken her şeyi yapar.

Burada ise böyle bir ihlal mevcutsa, dosya bağlantısını da vererek "telifli dosya" gerekçesiyle hızlı sil şablonu ekleyebilirsin. Kullanıcıları bilgilendirecek bir durum olmuyor burada (telif hakkı ihlali yapmayınız gibi bir mesaj atılabilir).

Adil kullanım dosyaları ise farklı türde dosyalardır. Bunlar Commons'a yüklenemez. Bir film afişi, kitap kapağı, spor kulübü logosu vs adil kullanım dosyası kapsamında değerlendirilir. Soracağın bir şey olursa mesaj atarsın :)--RapsarEfendim? 19:43, 24 Ocak 2014 (UTC)

İlgin için çok teşekkür ederim, öğrendim. Revizyonları incelerken muallakta kalırsam yine uğrayayım mesaj sayfana o halde. :) VikipediBilginimesaj? 19:53, 24 Ocak 2014 (UTC)

Kitap boyutları[kaynağı değiştir]

Ayrıntıya dikkat ettiğiniz için teşekkürler. Yayın evinin sitesini kontrol ettim Hacı Murat gerçekten 13,5x19,5 boyutlarındaymış. Onun dışındaki kitaplarda daha gelişmiş olduğu için İdefix sitesini referans alıyorum. Kaynaklar arasında çok fark olabiliyor. Örnek1 Örnek2 Kitabı elimize almadan gerçek boyutunu, sayfa sayısını, yayın yılını kesin olarak bilemeyeceğiz sanırım :) --M. Serdar Karaman (mesaj) 21:10, 26 Ocak 2014 (UTC)

88.231.4.252[kaynağı değiştir]

İçeriği geliştirmeye yönelik olmayan yorumları sayfadan çıkarmak en doğru yol. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:15, 27 Ocak 2014 (UTC)

Başka kullanıcıların sayfaları[kaynağı değiştir]

- İlginiz için teşekkür ederim. Yaptığım bu değişiklikleri geri almamı önerir misiniz? Gressx (mesaj) 20:17, 27 Ocak 2014 (UTC)

Sizi özledik VikipediBilgini![kaynağı değiştir]

VikipediBilgini, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:31, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikipediBilgini
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:16, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]