Kullanıcı mesaj:Mimar77

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Maddedeki açıklamaları silmeden tartışma sayfasına bakabilirdiniz. Kaynağı verilerek yazılmış bir bilgiyi Vikipediye sırf kendisinin uydurmuş olduğu kelimeleri eklemek için üye olmuş birinin itirazı ile silmiş oluyorsunuz. --88.251.35.19 13:52, 11 Şubat 2017 (UTC)

İran mimarisi[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar, mimarlık alanında çok güzel katkılarınız var. İran mimarisi sayfasını oluşturmayı düşündünüz mü? İran hem komşumuz hem çok güzel mimari eserleri var hem de Türkler de o ülkeye bir çok katkıda bulunmuşlar. Bu sayfayı açarsanız çok güzel olur. İyi çalışmalar.--Nushirevan11 ☾★ 23:04, 18 Mart 2017 (UTC)
  • Merhabalar. Vaktim olduğunda ülkeler mimarilerine başlamak gibi bir hedefim var. İlk olarak İngilizce Vikipedi'de oluşturulmuş maddelere bakacağım.İran mimarisi maddesi de mevcut orada. İlgin için teşekkürler, kolay gelsin. Mimar77 (mesaj) 00:14, 19 Mart 2017 (UTC)

Hoysala mimarisi[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Mimar, nasılsın? SM çalışmalarına ilgi duyduğundan sormak istedim. Hoysala mimarisi maddesini Mskyrider 2007'de SM olan İngilizcesinden çevirmiş. İng.'deki madde o zamandan bu yana çok köklü bir değişikliğe uğramamış sanıyorum, ama arada az da olsa bir fark var gibi. Bu iki metni karşılaştırıp eksikleri gidermek ilgini çeker mi acaba? Kırmızılar konusunda işbirliği gerekecek gibi görünüyor, ama işin bu kısmını belki sen halledebilirsin. İlgilenemezsen de sorun değil. İyi çalışmalar. --Yabancım 12:19, 2 Nisan 2017 (UTC)
  • Merhaba Yabancı. İyiyim teşekkür ederim. Sen de iyisindir umarım. Evet haklısın, bu madde rahatlıkla SM adayı olabilir. Elimden geldiğince vaktim olduğunda yardımcı olmaya çalışırım. Kırmızıları ben açarım yavaş yavaş. Kolay gelsin. Mimar77 (mesaj) 03:25, 5 Nisan 2017 (UTC)
  • Sevindim, şimdiden teşekkürler. :) Kırmızılar için ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, ama işin diğer kısmı benim boyumu aşıyor. Umarım maddeyi SM yapabiliriz. Kolay gelsin. --Yabancım 08:21, 5 Nisan 2017 (UTC)

Carme Pigem silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Carme Pigem) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Carme Pigem sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 13.27, 25 Aralık 2019 (UTC) {{subst:CFDNote|1=Kategori:Kadın mimarlar}} E4024 (mesaj) 13.29, 25 Aralık 2019 (UTC)[yanıtla]

Kategori:Kadın mimarlar silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa ( ) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kategori:Kadın mimarlar sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 13.31, 25 Aralık 2019 (UTC)[yanıtla]

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.

Kemer Country silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kemer Country) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kemer Country sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadı Mesaj 12.02, 12 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Mimar77, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Mimar77, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]