Family Guy bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste, 31 Ocak 1999’dan beri yayında olan Family Guy dizisinin bölüm listesidir. Şu anda 11. sezonu yayınlanmakta olan dizinin 20 Nisan 2009 itibarıyla 199 bölümü yayınlanmıştır.

Sezonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm sayısı Yayın tarihi DVD sayısı DVD yayınlanma tarihi
1 7 1999 1 15 Nisan 2003
2 21 1999-2000
3 22 2001-2003 2 9 Eylül 2003
4 30 2005-2006 3 29 Kasım 2005
4 14 Kasım 2006
Stewie Griffin: The Untold Story 27 Eylül 2005
5 18 2006-2007 5 18 Eylül 2007
6 21 Ekim 2008
6 12 2007-2008
Blue Harvest 15 Ocak 2008
7 16 Haziran 2009[1]
7 16 2008-2009
8 21 2009-2010 Something, Something, Something, Dark Side 22 Aralık 2009
9 - 2010-2011 It's a Trap! 21 Aralık 2010

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Sezon: 1999[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki
sırası
Sezondaki
sırası
Adı Yönetmen Senarist İlk yayım tarihi Yapım
kodu
11"Death Has a Shadow"Peter ShinSeth MacFarlane31 Ocak 1999 (1999-01-31)1ACX01
22"I Never Met the Dead Man"Michael DiMartinoChris Sheridan11 Nisan 1999 (1999-04-11)1ACX02
33"Chitty Chitty Death Bang"Dominic PolcinoDanny Smith18 Nisan 1999 (1999-04-18)1ACX04
44"Mind Over Murder"Roy Allen SmithNeil Goldman & Garrett Donovan25 Nisan 1999 (1999-04-25)1ACX03
55"A Hero Sits Next Door"Monte YoungMike Barker & Matt Weitzman2 Mayıs 1999 (1999-05-02)1ACX05
66"The Son Also Draws"Neil AffleckRicky Blitt9 Mayıs 1999 (1999-05-09)1ACX06
77"Brian: Portrait of a Dog"Michael DiMartinoGary Janetti16 Mayıs 1999 (1999-05-16)1ACX07

2. Sezon: 1999-2000[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki
sırası
Sezondaki
sırası
Adı Yönetmen Senarist İlk yayım tarihi Yapım
kodu
81"Peter, Peter, Caviar Eater"Jeff MyersChris Sheridan23 Eylül 1999 (1999-09-23)1ACX08
92"Holy Crap"Neil AffleckDanny Smith30 Eylül 1999 (1999-09-30)1ACX11
103"Da Boom"Bob JaquesNeil Goldman & Garrett Donovan26 Aralık 1999 (1999-12-26)2ACX06
114"Brian in Love"Jack DyerGary Janetti7 Mart 2000 (2000-03-07)2ACX01
125"Love Thy Trophy"Jack DyerMike Barker & Matt Weitzman14 Mart 2000 (2000-03-14)1ACX13
136"Death Is a Bitch"Michael DiMartinoRicky Blitt21 Mart 2000 (2000-03-21)1ACX14
147"The King Is Dead"Monte YoungCraig Hoffman28 Mart 2000 (2000-03-28)1ACX15
158"I Am Peter, Hear Me Roar"Monte YoungChris Sheridan28 Mart 2000 (2000-03-28)2ACX02
169"If I'm Dyin', I'm Lyin'"Swinton O. Scott IIIChris Sheridan4 Nisan 2000 (2000-04-04)1ACX12
1710"Running Mates"John HolmquistGarrett Donovan & Neil Goldman8 Nisan 2000 (2000-04-08)1ACX09
1811"A Picture Is Worth a 1,000 Bucks"Gavin DellCraig Hoffman18 Nisan 2000 (2000-04-18)2ACX07
1912"Fifteen Minutes of Shame"Scott WoodSteve Callaghan25 Nisan 2000 (2000-04-25)2ACX08
2013"Road to Rhode Island"Dan PovenmireGary Janetti30 Mayıs 2000 (2000-05-30)2ACX12
2114"Let's Go to the Hop"Glen HillMike Barker & Matt Weitzman6 Haziran 2000 (2000-06-06)2ACX04
2215"Dammit Janet!"Bert RingMike Barker & Matt Weitzman13 Haziran 2000 (2000-06-13)2ACX09
2316"There's Something About Paulie"Monte YoungRicky Blitt27 Haziran 2000 (2000-06-27)1ACX10
2417"He's Too Sexy for His Fat"Glen HillChris Sheridan27 Haziran 2000 (2000-06-27)2ACX10
2518"E. Peterbus Unum"Rob RenzettiNeil Goldman & Garrett Donovan12 Temmuz 2000 (2000-07-12)2ACX13
2619"The Story on Page One"Gavin DellCraig Hoffman18 Temmuz 2000 (2000-07-18)2ACX14
2720"Wasted Talent"Bert RingHikaye: Dave Collard & Ken Goin
Televizyon oyunu: Mike Barker & Matt Weitzman
25 Temmuz 2000 (2000-07-25)2ACX15
2821"Fore, Father"Scott WoodBobby Bowman1 Ağustos 2000 (2000-08-01)2ACX16

3. Sezon: 2001-2003[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki
sırası
Sezondaki
sırası
Adı Yönetmen Senarist İlk yayım tarihi Yapım
kodu
291"The Thin White Line"Glen HillSteve Callaghan11 Temmuz 2001 (2001-07-11)2ACX17
302"Brian Does Hollywood"Gavin DellGary Janetti18 Temmuz 2001 (2001-07-18)2ACX20
313"Mr. Griffin Goes to Washington"Brian HoganRicky Blitt25 Temmuz 2001 (2001-07-25)2ACX11
324"One If by Clam, Two If by Sea"Dan PovenmireJim Bernstein & Michael Shipley1 Ağustos 2001 (2001-08-01)2ACX19
335"And the Wiener Is..."Bert RingMike Barker & Matt Weitzman8 Ağustos 2001 (2001-08-08)2ACX22
346"Death Lives"Rob RenzettiMike Henry15 Ağustos 2001 (2001-08-15)2ACX21
357"Lethal Weapons"Brian HoganChris Sheridan22 Ağustos 2001 (2001-08-22)2ACX18
368"The Kiss Seen Around the World"Pete MichelsMark Hentemann29 Ağustos 2001 (2001-08-29)3ACX02
379"Mr. Saturday Knight"Michael DiMartinoSteve Callaghan5 Eylül 2001 (2001-09-05)3ACX04
3810"A Fish Out of Water"Bert RingAlex Borstein & Mike Henry19 Eylül 2001 (2001-09-19)3ACX05
3911"Emission Impossible"Peter ShinDave Collard & Ken Goin8 Kasım 2001 (2001-11-08)3ACX01
4012"To Love and Die in Dixie"Dan PovenmireSteve Callaghan15 Kasım 2001 (2001-11-15)3ACX09
4113"Screwed the Pooch"Pete MichelsDave Collard & Ken Goin29 Kasım 2001 (2001-11-29)3ACX08
4214"Peter Griffin: Husband, Father...Brother?"Scott WoodMike Barker & Matt Weitzman6 Aralık 2001 (2001-12-06)3ACX06
4315"Ready, Willing, and Disabled"Andi KleinAlex Barnow & Marc Firek20 Aralık 2001 (2001-12-20)3ACX07
4416"A Very Special Family Guy Freakin' Christmas"Brian HoganDanny Smith21 Aralık 2001 (2001-12-21)2ACX03
4517"Brian Wallows and Peter's Swallows"Dan PovenmireAllison Adler17 Ocak 2002 (2002-01-17)3ACX03
4618"From Method to Madness"Bert RingMike Barker & Matt Weitzman24 Ocak 2002 (2002-01-24)3ACX11
4719"Stuck Together, Torn Apart"Michael DiMartinoMark Hentemann31 Ocak 2002 (2002-01-31)3ACX10
4820"Road to Europe"Dan PovenmireDaniel Palladino7 Şubat 2002 (2002-02-07)3ACX13
4921"Family Guy Viewer Mail #1"Pete Michels
Scott Wood
Michael DiMartino
Gene Laufenberg
Seth MacFarlane
Michael Shipley & Jim Bernstein
14 Şubat 2002 (2002-02-14)3ACX12
5022"When You Wish Upon a Weinstein"Dan PovenmireRicky Blitt9 Kasım 2003 (2003-11-09) (Adult Swim)
10 Aralık 2004 (Fox)
2ACX05

4. Sezon: 2005-2006[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki
sırası
Sezondaki
sırası
Adı Yönetmen Senarist İlk yayım tarihi Yapım kodu A.B.D. izleyicileri
(milyon)
511"North by North Quahog"Peter ShinSeth MacFarlane1 Mayıs 2005 (2005-05-01)4ACX0111.85[2]
522"Fast Times at Buddy Cianci Jr. High"Pete MichelsKen Goin8 Mayıs 2005 (2005-05-08)4ACX029.71[3]
533"Blind Ambition"Chuck KleinSteve Callaghan15 Mayıs 2005 (2005-05-15)4ACX049.20[4]
544"Don't Make Me Over"Sarah FrostGene Laufenberg5 Haziran 2005 (2005-06-05)4ACX037.23[5]
555"The Cleveland–Loretta Quagmire"James PurdumMike Henry & Patrick Henry12 Haziran 2005 (2005-06-12)4ACX088.35[6]
566"Petarded"Seth KearsleyAlec Sulkin & Wellesley Wild19 Haziran 2005 (2005-06-19)4ACX097.23[5]
577"Brian the Bachelor"Dan PovenmireMark Hentemann26 Haziran 2005 (2005-06-26)4ACX107.29[7]
588"8 Simple Rules for Buying My Teenage Daughter"Greg ColtonPatrick Meighan10 Temmuz 2005 (2005-07-10)4ACX116.1[8]
599"Breaking Out Is Hard to Do"Kurt DumasTom Devanney17 Temmuz 2005 (2005-07-17)4ACX125.75[9]
6010"Model Misbehavior"Sarah FrostSteve Callaghan24 Temmuz 2005 (2005-07-24)4ACX136.73[10]
6111"Peter's Got Woods"Chuck Klein & Zac MoncriefDanny Smith11 Eylül 2005 (2005-09-11)4ACX149.22[11]
6212"Perfect Castaway"James PurdumJohn Viener18 Eylül 2005 (2005-09-18)4ACX158.68[12]
6313"Jungle Love"Seth KearsleyMark Hentemann25 Eylül 2005 (2005-09-25)4ACX168.56[13]
6414"PTV"Dan PovenmireAlec Sulkin & Wellesley Wild6 Kasım 2005 (2005-11-06)4ACX177.98[14]
6515"Brian Goes Back to College"Greg ColtonMatt Fleckenstein13 Kasım 2005 (2005-11-13)4ACX189.2[15]
6616"The Courtship of Stewie's Father"Kurt DumasKirker Butler20 Kasım 2005 (2005-11-20)4ACX199.08[16]
6717"The Fat Guy Strangler"Sarah FrostChris Sheridan27 Kasım 2005 (2005-11-27)4ACX209.85[17]
6818"The Father, the Son, and the Holy Fonz"James PurdumDanny Smith18 Aralık 2005 (2005-12-18)4ACX228.26[18]
6919"Brian Sings and Swings"Chuck Klein & Zac MoncriefMichael Rowe8 Ocak 2006 (2006-01-08)4ACX21N/A
7020"Patriot Games"Cyndi TangMike Henry29 Ocak 2006 (2006-01-29)4ACX259.08[19]
7121"I Take Thee Quagmire"Seth KearsleyTom Maxwell & Don Woodard and Steve Callaghan12 Mart 2006 (2006-03-12)4ACX238.06[20]
7222"Sibling Rivalry"Dan PovenmireCherry Chevapravatdumrong26 Mart 2006 (2006-03-26)4ACX247.95[21]
7323"Deep Throats"Greg ColtonAlex Borstein9 Nisan 2006 (2006-04-09)4ACX267.88[22]
7424"Peterotica"Kurt DumasPatrick Meighan23 Nisan 2006 (2006-04-23)4ACX277.82[23]
7525"You May Now Kiss the... Uh... Guy Who Receives"Dominic PolcinoDavid A. Goodman30 Nisan 2006 (2006-04-30)4ACX287.82[24]
7626"Petergeist"Sarah FrostAlec Sulkin & Wellesley Wild7 Mayıs 2006 (2006-05-07)4ACX297.85[25]
7727"The Griffin Family History"Zac MoncriefJohn Viener14 Mayıs 2006 (2006-05-14)4ACX307.87[26]
7828"Stewie B. Goode" (Bölüm 1)Pete MichelsGary Janetti ve Chris Sheridan21 Mayıs 2006 (2006-05-21)4ACX057.88[27]
7929"Bango Was His Name, Oh!" (Bölüm 2)Pete MichelsAlex Borstein21 Mayıs 2006 (2006-05-21)4ACX067.88[27]
8030"Stu and Stewie's Excellent Adventure" (Bölüm 3)Pete MichelsSteve Callaghan21 Mayıs 2006 (2006-05-21)4ACX077.88[27]

5. Sezon: 2006-2007[değiştir | kaynağı değiştir]

# # Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi Bölüm Kodu
181"Stewie Loves Lois"Mike KimMark Hentemann10 Eylül 20064ACX32
282"Mother Tucker"James PudrumTom Devanney17 Eylül 20064ACX31
383"Hell Comes to Quahog"Dan PovenmireKirker Butler24 Eylül 20064ACX33
484"Saving Private Brian"Cyndi TangCherry Chevapravatdumrong5 Kasım 20064ACX34
585"Whistle While Your Wife Works"Greg ColtonSteve Callaghan12 Kasım 20064ACX35
686"Prick Up Your Ears"James PudrumCherry Chevapravatdumrong19 Kasım 20065ACX01
787"Chick Cancer"Pete MichelsAlec Sulkin
Wellesley Wild
26 Kasım 20065ACX02
888"Barely Legal"Zac MoncriefKirker Butler17 Aralık 20065ACX03
989"Road to Rupert"Dan PovenmirePatrick Meighan28 Ocak 20075ACX04
1090"Peter's Two Dads"Cyndi TangDanny Smith11 Şubat 20075ACX05
1191"The Tan Aquatic with Steve Zissou"Julius WuMark Hentemann18 Şubat 20075ACX06
1292"Airport '07"John HolmquistTom Devanney
Mark Hentemann
4 Mart 20075ACX08
1393"Bill and Peter's Bogus Journey"Dominic PolcinoSteve Callaghan11 Mart 20075ACX07
1494"No Meals on Wheels"Greg ColtonMike Henry25 Mart 20075ACX09
1595"Boys Do Cry"Brine IlesCherry Chevapravatdumrong29 Nisan 20075ACX10
1696"No Chris Left Behind"Pete MichelsPatrick Meighan6 Mayıs 20075ACX11
1797"It Takes a Village Idiot, and I Married One"Zac MoncriefAlex Borstein13 Mayıs 20075ACX12
1898"Meet the Quagmires"Dan PovenmireMark Hentemann20 Mayıs 20075ACX13

6. Sezon: 2007-2008[değiştir | kaynağı değiştir]

# # Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi Bölüm Kodu
199"Blue Harvest"Dominic PolcinoAlec Sulkin23 Eylül 20075ACX16/5ACX22
2100"Movin' Out (Brian's Song)"Cyndi TangJohn Viener30 Eylül 20075ACX14
3101"Believe It or Not, Joe's Walking on Air"Julius WuAndrew Goldberg7 Ekim 20075ACX15
4102"Stewie Kills Lois (1)"John HolmquistDavid A. Goodman4 Kasım 20075ACX17
5103"Lois Kills Stewie (2)"Greg ColtonSteve Callaghan11 Kasım 20075ACX18
6104"Padre de Familia"Pete MichelsKirker Butler18 Kasım 20075ACX20
7105"Peter's Daughter"Zac MoncriefChris Sheridan25 Kasım 20075ACX21
8106"McStroke"Brian IlesWellesley Wild13 Ocak 20085ACX19
9107"Back to the Woods"Brian IlesTom Devanney17 Şubat 20086ACX02
10108"Play It Again, Brian"John HolmquistDanny Smith2 Mart 20086ACX01
11109"The Former Life of Brian"Pete MichelsSteve Callaghan27 Nisan 20086ACX04
12110"Long John Peter"Dominic PolcinoWellesley Wild4 Mayıs 20086ACX06

7. Sezon: 2008-2009[değiştir | kaynağı değiştir]

# # Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi Bölüm Kodu
1111"Love Blactually"Cyndi TangMike Henry28 Eylül 20086ACX03
2112"I Dream of Jesus"Mike KimBrian Scully5 Ekim 20086ACX05
3113"Road to Germany"Greg ColtonPatrick Meighan19 Ekim 20086ACX08
4114"Baby Not on Board"Julius WuMark Hentemann2 Kasım 20086ACX07
5115"The Man with Two Brians"Dominic VianchiJohn Viener9 Kasım 20086ACX09
6116"Tales of a Third Grade Nothing"Jerry LangfordAlex Carter16 Kasım 20086ACX10
7117"Ocean's Three and a Half"John HolmquistCherry Chevapravatdumrong15 Şubat 20096ACX11
8118"Family Gay"Brian IlesRichard Appel8 Mart 20096ACX12
9119"The Juice Is Loose"Cyndi TangAndrew Goldberg15 Mart 20096ACX13
10120"FOX-y Lady"Pete MichelsMatt Fleckenstein22 Mart 20096ACX14
11121"Not All Dogs Go to Heaven"Greg ColtonDanny Smith29 Mart 20096ACX17
12122"420"Julius WuPatrick Meighan19 Nisan 20096ACX16
13123"Stew-Roids"--26 Nisan 2009 [28]6ACX18
14124"We Love You Conrad"--3 Mayıs 2009 [28]6ACX19
15125"Peter's Progress"--10 Mayıs 2009 [29]6ACX20
16126"Three Kings"--17 Mayıs 2009[29]6ACX15

8. Sezon: 2009-2010[değiştir | kaynağı değiştir]

# # Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi Bölüm Kodu
1127"Road to the Multiverse"Greg ColtonWellesley Wild27 Eylül 20097ACX06
2128"Family Goy"James PurdumMark Hentemann4 Ekim 20097ACX01
3129"Spies Reminiscent of Us"Cyndi TangAlec Sulkin11 Ekim 20097ACX03
4130"Brian's Got a Brand New Bag"Pete MichelsTom Devanney8 Kasım 20097ACX02
5131"Hannah Banana"John HolmquistCherry Chevapravatdumrong8 Kasım 20097ACX05
6132"Quagmire's Baby"Jerry LangfordPatrick Meighan15 Kasım 20097ACX04
7133"Jerome Is the New Black"Brian IlesJohn Viener22 Kasım 20097ACX08
8134"Dog Gone"Julius WuSteve Callaghan29 Kasım 20097ACX07
9135"Business Guy"Pete MichelsAndrew Goldberg & Alex Carter13 Aralık 20096ACX13
10136"Big Man on Hippocampus"Dominic BianchiBrian Scully3 Ocak 20107ACX09
11137"Dial Meg for Murder"Cyndi TangAndrew Goldberg & Alex Carter31 Ocak 20107ACX12
12138"Extra Large Medium"John HolmquistSteve Callaghan14 Şubat 20107ACX14
13139"Go Stewie Go"Greg ColtonGary Janetti14 Mart 20107ACX15
14140"Peter-assment"Julius WuChris Sheridan21 Mart 20107ACX16
15141"Brian Griffin's House of Payne"Jerry LangfordSpencer Porter28 Mart 20107ACX13
16142"April in Quahog"Joseph LeeJohn Viener11 Nisan 20107ACX18
17143"Brian & Stewie"Dominic BianchiGary Janetti2 Mayıs 20107ACX20
18144"Quagmire's Dad"Pete MichelsTom Devanney9 Mayıs 20107ACX19
19145"The Splendid Source"Brian IlesMark Hentemann16 Mayıs 20107ACX17
20146"Something, Something, Something, Dark Side"Dominic PolcinoKirker Butler23 Mayıs 20106ACX21/22
21147"Partial Terms of Endearment"Joseph LeeDanny Smith20 Haziran 2010 (İngiltere), ABD'de yayınlanmadı.7ACX10

9. Sezon: 2010-2011[değiştir | kaynağı değiştir]

# # Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi Bölüm Kodu
1148"And Then There Were Fewer"Dominic PolcinoCherry Chevapravatdumrong26 Eylül 20108ACX01/8ACX02
2149"Excellence in Broadcasting"--3 Ekim 20108ACX03
3150"Welcome Back, Carter"--10 Ekim 20108ACX04
4151"Halloween on Spooner Street"Jerry LangfordAndrew Goldberg7 Kasım 2010 (2010-11-07)8ACX06
5152"Baby, You Knock Me Out"Julius WuAlex Carter14 Kasım 2010 (2010-11-14)8ACX05
6153"Brian Writes a Bestseller"Joseph LeeGary Janetti21 Kasım 2010 (2010-11-21)8ACX07
7154"Road to the North Pole"Greg ColtonChris Sheridan & Danny Smith12 Aralık 20108ACX08/8ACX09
8155"New Kidney in Town"Pete MichelsMatt Harrigan & Dave Willis9 Ocak 2011 (2011-01-09)8ACX10
9156"And I'm Joyce Kinney"Dominic BianchiAlec Sulkin16 Ocak 2011 (2011-01-16)8ACX12
10157"Friends of Peter G."John HolmquistBrian Scully13 Şubat 2011 (2011-02-13)8ACX13
11158"German Guy"Cyndi TangPatrick Meighan20 Şubat 2011 (2011-02-20)8ACX14
12159"The Hand That Rocks the Wheelchair"Brian IlesTom Devanney6 Mart 2011 (2011-03-06)8ACX11
13160"Trading Places"Joseph LeeSteve Callaghan20 Mart 2011 (2011-03-20)8ACX17
14161"Tiegs for Two"Jerry LangfordJohn Viener10 Nisan 2011 (2011-04-10)8ACX16
15162"Brothers & Sisters"Julius WuAlex Carter17 Nisan 2011 (2011-04-17)8ACX15
16163"The Big Bang Theory"Dominic PolcinoDavid A. Goodman8 Mayıs 2011 (2011-05-08)8ACX18
17164"Foreign Affairs"Pete MichelsAnthony Blasucci & Mike Desilets15 Mayıs 2011 (2011-05-15)8ACX19
18165"It's a Trap!"Peter ShinCherry Chevapravatdumrong & David A. Goodman22 Mayıs 2011 (2011-05-22)7ACX21/7ACX22

10. Sezon: 2011-2012[değiştir | kaynağı değiştir]

# # Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi Bölüm Kodu
1166"Lottery Fever"Greg ColtonAndrew Goldberg25 Eylül 2011 (2011-09-25)9ACX01
2167"Seahorse Seashell Party"Brian IlesWellesley Wild2 Ekim 2011 (2011-10-02)8ACX20
3168"Screams of Silence: The Story of Brenda Q"Dominic BianchiAlec Sulkin30 Ekim 2011 (2011-10-30)8ACX21
4169"Stewie Goes for a Drive"Julius WuGary Janetti6 Kasım 2011 (2011-11-06)9ACX02
5170"Back to the Pilot"Dominic BianchiMark Hentemann13 Kasım 2011 (2011-11-13)9ACX08
6171"Thanksgiving"Jerry LangfordPatrick Meighan20 Kasım 2011 (2011-11-20)9ACX04
7172"Amish Guy"John HolmquistMark Hentemann27 Kasım 2011 (2011-11-27)8ACX22
8173"Cool Hand Peter"Brian IlesArtie Johann & Shawn Ries4 Aralık 2011 (2011-12-04)9ACX05
9174"Grumpy Old Man"John HolmquistDave Ihlenfeld & David Wright11 Aralık 2011 (2011-12-11)9ACX07
10175"Meg and Quagmire"Joseph LeeTom Devanney8 Ocak 2012 (2012-01-08)9ACX03
11176"The Blind Side"Bob BowenCherry Chevapravatdumrong15 Ocak 2012 (2012-01-15)9ACX06
12177"Livin' on a Prayer"Pete MichelsDanny Smith29 Ocak 2012 (2012-01-29)9ACX09
13178"Tom Tucker: The Man and His Dream"Greg ColtonAlex Carter12 Şubat 2012 (2012-02-12)9ACX10
14179"Be Careful What You Fish For"Julius WuSteve Callaghan19 Şubat 2012 (2012-02-19)9ACX11
15180"Burning Down the Bayit"Jerry LangfordChris Sheridan4 Mart 2012 (2012-03-04)9ACX13
16181"Killer Queen"Joseph LeeSpencer Porter11 Mart 2012 (2012-03-11)9ACX12
17182"Forget-Me-Not"Brian IlesDavid A. Goodman18 Mart 2012 (2012-03-18)9ACX14
18183"You Can't Do That on Television, Peter"Bob BowenJulius Sharpe1 Nisan 2012 (2012-04-01)9ACX15
19184"Mr. and Mrs. Stewie"Joe VauxGary Janetti29 Nisan 2012 (2012-04-29)9ACX17
20185"Leggo My Meg-O"John HolmquistBrian Scully6 Mayıs 2012 (2012-05-06)9ACX16
21186"Tea Peter"Pete MichelsPatrick Meighan13 Mayıs 2012 (2012-05-13)9ACX18
22187"Family Guy Viewer Mail #2"Greg ColtonTom Devanney & Alec Sulkin & Deepak Sethi20 Mayıs 2012 (2012-05-20)9ACX19
23188"Internal Affairs"Julius WuWellesley Wild20 Mayıs 2012 (2012-05-20)9ACX20

11. Sezon: 2012-2013[değiştir | kaynağı değiştir]

# # Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi Bölüm Kodu
1891"Into Fat Air"Joseph LeeAlec Sulkin30 Eylül 2012 (2012-09-30)9ACX21
1902"Ratings Guy"James PurdumDave Ihlenfeld & David Wright7 Ekim 2012 (2012-10-07)AACX01
1913"The Old Man and the Big 'C'"Brian IlesMike Desilets & Anthony Blasucci4 Kasım 2012 (2012-11-04)9ACX22
1924"Yug Ylimaf"John HolmquistMark Hentemann11 Kasım 2012 (2012-11-11)AACX04
1935"Joe's Revenge"Bob BowenJulius Sharpe18 Kasım 2012 (2012-11-18)AACX03
1946"Lois Comes Out of Her Shell"Joe VauxDanny Smith25 Kasım 2012 (2012-11-25)AACX05
1957"Friends Without Benefits"Jerry LangfordCherry Chevapravatdumrong9 Aralık 2012 (2012-12-09)AACX02
1968"Jesus, Mary and Joseph!"Julius WuTom Devanney23 Aralık 2012 (2012-12-23)AACX07
1979"Space Cadet"Pete MichelsAlex Carter6 Ocak 2013 (2013-01-06)AACX06
19810"Brian's Play"Joseph LeeGary Janetti13 Ocak 2013 (2013-01-13)AACX08
19911"The Giggity Wife"Brian IlesAndrew Goldberg27 Ocak 2013 (2013-01-27)AACX09
20012"Valentine's Day in Quahog"Bob BowenDaniel Palladino10 Şubat 2013 (2013-02-10)AACX11
20113"Chris Cross"Jerry LangfordAnthony Blasucci & Mike Desilets17 Şubat 2013 (2013-02-17)AACX10
20214"Call Girl"John HolmquistWellesley Wild10 Mart 2013 (2013-03-10)AACX12
20315"Turban Cowboy"Joe VauxArtie Johann & Shawn Ries17 Mart 2013 (2013-03-17)AACX13
20416"12 and a Half Angry Men"Pete MichelsTed Jessup24 Mart 2013 (2013-03-24)AACX14
20517"Bigfat"Julius WuBrian Scully14 Nisan 2013 (2013-04-14)AACX15
20618"Total Recall"Joseph LeeKristin Long28 Nisan 2013 (2013-04-28)AACX16
20719"Save the Clam"Brian IlesChris Sheridan5 Mayıs 2013 (2013-05-05).AACX18
20820"Farmer Guy"Mike KimPatrick Meighan12 Mayıs 2013 (2013-05-12)AACX19
20921"Roads to Vegas"Greg ColtonSteve Callaghan19 Mayıs 2013 (2013-05-19)AACX20
21022"No Country Club for Old Men"Jerry LangfordTeresa Hsiao19 Mayıs 2013 (2013-05-19)AACX21

Sadece DVD olarak yayınlananlar[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi
1"Stewie Griffin: The Untold Story"Pete MichelsGary Janetti
Chris Sheridan
Alex Borstein
Steve Callaghan
27 Eylül 2005

Özel bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Yayın Tarihi
1"The Family Guy 100th Episode Special"Tom Devanney
Alec Sulkin
John Viener
Wellesley Wild
4 Kasım 2007
2"The Story So Far"-18 Nisan 2009
3"Creating The Chaos"-18 Nisan 2009

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Family Guy 7. sezon DVD çıkış tarihi (İngilizce)
  2. ^ Aurthur, Kate (3 Mayıs 2005). "A Sweeping Weekend". The New York Times (İngilizce). Erişim tarihi: 2 Temmuz 2009. 
  3. ^ Aurthur, Kate (10 Mayıs 2005). "Arts, Briefly; Is 'Elvis' Really Dead?". The New York Times (İngilizce). Erişim tarihi: 19 Eylül 2009. 
  4. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 17 Mayıs 2005. 11 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2009. 
  5. ^ a b Aurthur, Kate (7 Haziran 2005). "Oh, 'Dad,' Poor 'Dad'". The New York Times (İngilizce). Erişim tarihi: 19 Haziran 2009. 
  6. ^ Aurthur, Kate (14 Haziran 2005). "CBS Outscores the N.B.A." The New York Times (İngilizce). Erişim tarihi: 19 Eylül 2009. 
  7. ^ Aurthur, Kate (28 Haziran 2005). "Sunday Ratings". The New York Times (İngilizce). Erişim tarihi: 19 Eylül 2009. 
  8. ^ Aurthur, Kate (12 Temmuz 2005). "Sharing the Ratings Spoils". The New York Times (İngilizce). Erişim tarihi: 19 Eylül 2009. 
  9. ^ Aurthur, Kate (19 Temmuz 2005). "'60 Minutes' Makes CBS's Night". The New York Times (İngilizce). Erişim tarihi: 19 Eylül 2009. 
  10. ^ Aurthur, Kate (26 Temmuz 2005). "For NBC, Crime Pays". The New York Times (İngilizce). Erişim tarihi: 19 Eylül 2009. 
  11. ^ Aurthur, Kate (13 Eylül 2005). "Fox Wins With Premieres". The New York Times (İngilizce). Erişim tarihi: 19 Eylül 2009. 
  12. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 27 Eylül 2005. 11 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2009. 
  13. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 4 Ekim 2005. 11 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2009. 
  14. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 11 Ağustos 2005. 11 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2010. 
  15. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 15 Kasım 2005. 11 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2009. 
  16. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 22 Kasım 2005. 11 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ekim 2009. 
  17. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 29 Kasım 2005. 11 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ekim 2009. 
  18. ^ "By The Numbers – Nielsen TV ratings". The Dallas Morning News (İngilizce). 21 Aralık 2005. s. 3G. 
  19. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 31 Ocak 2006. 11 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ekim 2009. 
  20. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 14 Mart 2006. 11 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ekim 2009. 
  21. ^ "Weekly Program Ranknings" (İngilizce). ABC Medianet. 28 Mart 2006. 11 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2010. 
  22. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 11 Nisan 2006. 11 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2010. 
  23. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 25 Nisan 2006. 11 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2010. 
  24. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 9 Mayıs 2006. 11 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2010. 
  25. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 2 Mayıs 2006. 11 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2010. 
  26. ^ "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 16 Mayıs 2006. 11 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2010. 
  27. ^ a b c "Weekly Program Rankings" (İngilizce). ABC Medianet. 23 Mayıs 2006. 11 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2010. 
  28. ^ a b http://foxflash.com/div.php/main/page?aID=1z4&mo=4&d=19
  29. ^ a b May is Massive on Fox
  30. ^ [1]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]