Yıldız Geçidi yazılı eserler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Stargate: Rebellion kapağı.

Bu maddede Stargate'in romanları ve kısa hikâyeleri listelenmektedir.

Film romanları[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Zaman Çizelgesi Orijinal Yayın Tarihi
001-101"Stargate"Aralık, 1994
002-102"Rebellion"Ekim, 1995
003-103"Retalliation"Eylül, 1996
004-104"Retribution"Mayıs, 1997
005-105"Reconnaissance"Mayıs, 1998
006-106"Resistance"Ekim, 1999

Dizi romanları[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Zaman Çizelgesi Orijinal Yayın Tarihi Dizi
ROC Romanlar
001-101"Yıldız Geçidi SG-1"Ekim, 1998Yıldız Geçidi SG-1
002-102"The Price You Pay"Temmuz, 1999Yıldız Geçidi SG-1
003-103"The First Amendment"Şubat, 2000Yıldız Geçidi SG-1
004-104"The Morpheus Factor"Şubat, 2001Yıldız Geçidi SG-1
Fandemonium Romanlar
SG1-1"Trial By Fire"Haziran, 2004Yıldız Geçidi SG-1
SG1-2"Sacrifice Moon"Eylül, 2004Yıldız Geçidi SG-1
SG1-3"A Matter of Honor (1 of 2)"Kasım, 2004Yıldız Geçidi SG-1
SG1-4"City Of the Gods"January, 2005Yıldız Geçidi SG-1
SG1-5"The Cost of Honor (2 of 2)"9 Eylül 2005Yıldız Geçidi SG-1
SGA-1"Rising"15 Aralık 2005Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-6"Siren Song"7 Ocak 2006Yıldız Geçidi SG-1
SGA-2"Reliquary"Şubat, 2006Yıldız Geçidi Atlantis
SGA-3"The Chosen"19 Nisan 2006Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-7"Survival of the Fittest"7 Temmuz 2006Yıldız Geçidi SG-1
SGA-4"Halcyon"7 Temmuz 2006Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-8"Alliances"15 Eylül 2006Yıldız Geçidi SG-1
SGA-5"Exogenesis"Aralık, 2006Yıldız Geçidi Atlantis
SGA-6"Entanglement"Nisan, 2007Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-9"Roswell"25 Haziran 2007Yıldız Geçidi SG-1
SGA-7"Casualties of War"25 Kasım 2007Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-10"Relativity"Ekim, 2007Yıldız Geçidi SG-1
SGA-8"Blood Ties"Aralık, 2007Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-11"Barque of Heaven"Şubat, 2008Yıldız Geçidi SG-1
SG1-12"Do No Harm"Haziran, 2008Yıldız Geçidi SG-1
SGA-9"Mirror Mirror"Ağustos, 2008Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-13"Hydra"Aralık, 2008Yıldız Geçidi SG-1
SGA-10"Nightfall"Şubat, 2009Yıldız Geçidi Atlantis
SGA-11"Angelus"Mart, 2009Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-14"Valhalla"Eylül, 2009Yıldız Geçidi SG-1
SGA-12"Dead End"Kasım, 2009Yıldız Geçidi Atlantis
SGU-1"Air"Kasım, 2009Yıldız Geçidi Universe
SGA-13"Brimstone"Şubat, 2010Yıldız Geçidi Atlantis
SGA-14"Hunt and Run"Nisan, 2010Yıldız Geçidi Atlantis
SG1-15"The Power Behind The Throne"Mayıs, 2010Yıldız Geçidi SG-1
SG1-16"Four Dragons"Haziran, 2010Yıldız Geçidi SG-1
SG1-15"Death Game"Temmuz, 2010Yıldız Geçidi SG-1

Kısa öyküler[değiştir | kaynağı değiştir]

Titan Publishing tarafından yayınlanan resmî Yıldız Geçidi Dergisi, Fandemonium yazarları için 8. sayfada kısa öyküler yayınlanmaya başladı. Bu hikâyeler hem SG-1 hem de Atlantis serisi için yazılıyor.

Yayın Seri Başlık Yazar Hakkında Zaman çizelgesi
#7 (Kasım/Aralık 2005) Yıldız Geçidi Atlantis Flipside Sally Malcolm How Sheppard ended up in McMurdo Pre-series until "Rising"
#8 (Ocak/Şubat 2006) Yıldız Geçidi SG-1 Archeology 101 Martha Wells Archaeological dig gone wrong for Dr. Jackson Sezon 2
#10 (Mayıs/Hazirane 2006) Yıldız Geçidi Atlantis Choices James Swallow Lt. Aiden Ford After "Runner"
#11 (Temmuz/Ağustos 2006) Yıldız Geçidi SG-1 Medical Considerations Karen Miller Dr. Janet Fraiser Sezon 4
#12 (Eylül/Ekim 2006) Yıldız Geçidi Atlantis The Companion Sally Malcolm Dr. Rodney McKay gets trapped with a mad hologram Sezon 2 veya 3
#13 (Kasım/Aralık 2006) Yıldız Geçidi SG-1 Juju Sabine C. Bauer The aftermath of Daniel Jackson's death Sezon 6
#14 (Şubat/Mart 2007) Yıldız Geçidi Atlantis A Pebble On The Cairn Jaimie Duncan Ronon Dex Sezon 3
#15 (Nisan/Mayıs 2007) Yıldız Geçidi Atlantis Course Corrections Elizabeth Christensen John Sheppard Sezon 3, "The Return, Part 1"
#16 (Haziran/Temmuz 2007) Yıldız Geçidi SG-1 The Bitter Hearth Holly Scott Teal'c 4. sezonun başlamasına yakın
#18 (Eylül/Ekim 2007) Yıldız Geçidi SG-1 K-T Sonny Whitelaw & Jennifer Fallon Vala Mal Doran 10. sezonun bitiminden sonra
#19 (Kasım/Aralık 2007) Yıldız Geçidi Atlantis Waypoints Elizabeth Christensen
#20 (Ocak/Şubat 2008) Yıldız Geçidi SG-1 Outsiders James Swallow Cameron Mitchell
#22 (Haziran/Temmuz 2008) Yıldız Geçidi Atlantis Genealogy Sabine C. Bauer John Sheppard
#23 (Ağustos/Ekim 2008) Yıldız Geçidi Atlantis Post Mortem Karen Miller Rodney McKay
#25 (Aralık 2008/Ocak 2009) Yıldız Geçidi SG-1 Murphy's Law of Yıldız Geçidi Travel Suzanne Wood
#28 (Haziran/Temmuz 2009) Yıldız Geçidi SG-1 By Way of the Stars (Part 1 of 3) Suzanne Wood
#29 (Ağustos/Ekim 2009) Yıldız Geçidi SG-1 By Way of the Stars: To The Sea (Part 2 of 3) Suzanne Wood
#30 (Ekim/Kasım 2009) Yıldız Geçidi SG-1 By Way of the Stars: To The Sea and Home Again(Part 3 of 3) Suzanne Wood
#31 (Aralık 2009/Ocak 2010) TBC TBC TBC

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]