Stargate Infinity bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Stargate Infinity (Bilinen kısaltması ile SGI ya da diğeri Infinity) ABD animasyon bilim kurgu televizyon dizisi ve Metro-Goldwyn-Mayer'in (MGM) Stargate serisinin bir parçasıdır ama resmî Stargate kurgusunun bir parçası olarak kabul edilmemektedir. 1994 yılında yayınlanan Stargate filminden sonra Brad Wright ve Jonathan Glassner tarafından yaratılan Stargate SG-1 televizyon dizisinin temsili niteliğinde Eric Lewald ve Michael Maliani tarafından yazıldı. Çizgi film, izleyici sayısı düşük olduğundan bir sezon sonra sona erdi. Yapımcılığını MGM ve DIC Entertainment (şimdiki adı ile Cookie Jar Entertainment) gerçekleştirdi ve yönetmenliğini ise Will Meugniot yaptı.

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Başlık Yönetmen Yazar Orijinal Yayın Tarihi
1.01 "Decision" Will Meugniot Mark Edens ve Michael Edens 14 Eylül 2002
1.02 "Double Duty" Will Meugniot Mark Edens ve Michael Edens 21 Eylül 2002
1.03 "The Best World" Will Meugniot Mark Edens (Teleplay: Len Uhley) 28 Eylül 2002
1.04 "Coming Home" Will Meugniot Jan Strnad 5 Ekim 2002
1.05 "Mentor" Will Meugniot Richard Mueller 12 Ekim 2002
1.06 "Hot Water" Will Meugniot Francis Moss, Ted Pedersen 19 Ekim 2002
1.07 "Phobia" Will Meugniot Jon Loy 26 Ekim 2002
1.08 "Can I Keep It?" Will Meugniot Matt Edens 2 Kasım 2002
1.09 "Who Are You?" Will Meugniot Katherine Lawrence 9 Kasım 2002
1.10 "Greed" Will Meugniot Richard Mueller 16 Kasım 2002
1.11 "Stones" Will Meugniot Nick Dubois 23 Kasım 2002
1.12 "Initiation" Will Meugniot Steven Melching 30 Kasım 2002
1.13 "The Mother of Invention" Will Meugniot Christy Marx ve Randy Littlejohn 7 Aralık 2002
1.14 "Reality" Will Meugniot Katherine Lawrence 30 Aralık 2002
1.15 "Museum" Will Meugniot Brooks Wachtel 6 Ocak 2003
1.16 "Us ve Them" Will Meugniot Julia Jane Lewald 13 Ocak 2003
1.17 "The Face of Evil" Will Meugniot Jon Loy 20 Ocak 2003
1.18 "The Key" Will Meugniot Richard Mueller 27 Ocak 2003
1.19 "Chariot of the Sun" Will Meugniot Katherine Lawrence 3 Şubat 2003
1.20 "The Answer" Will Meugniot Katherine Lawrence 10 Şubat 2003
1.21 "The Look" Will Meugniot Bob Forward 17 Şubat 2003
1.22 "Feet of Clay" Will Meugniot Richard Mueller 24 Şubat 2003
1.23 "The Natural" Will Meugniot Mark Edward Edens 3 Mart 2003
1.24 "Big Mistake" Will Meugniot Nick Dubois 10 Mart 2003
1.25 "The Illustrated Stacey" Will Meugniot Craig Miller 17 Mart 2003
1.26 "The Long Haul" Will Meugniot Mark Edward Edens (Teleplay: Michael Edens) 24 Mart 2003

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]