Stargate Infinity bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Stargate Infinity (Bilinen kısaltması ile SGI ya da diğeri Infinity) ABD animasyon bilim kurgu televizyon dizisi ve Metro-Goldwyn-Mayer'in (MGM) Stargate serisinin bir parçasıdır ama resmî Stargate kurgusunun bir parçası olarak kabul edilmemektedir. 1994 yılında yayınlanan Stargate filminden sonra Brad Wright ve Jonathan Glassner tarafından yaratılan Stargate SG-1 televizyon dizisinin temsili niteliğinde Eric Lewald ve Michael Maliani tarafından yazıldı. Çizgi film, izleyici sayısı düşük olduğundan bir sezon sonra sona erdi. Yapımcılığını MGM ve DIC Entertainment (şimdiki adı ile Cookie Jar Entertainment) gerçekleştirdi ve yönetmenliğini ise Will Meugniot yaptı.

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Başlık Yönetmen Yazar Orijinal Yayın Tarihi
1.01"Decision"Will MeugniotMark Edens ve Michael Edens14 Eylül 2002
1.02"Double Duty"Will MeugniotMark Edens ve Michael Edens21 Eylül 2002
1.03"The Best World"Will MeugniotMark Edens (Teleplay: Len Uhley)28 Eylül 2002
1.04"Coming Home"Will MeugniotJan Strnad5 Ekim 2002
1.05"Mentor"Will MeugniotRichard Mueller12 Ekim 2002
1.06"Hot Water"Will MeugniotFrancis Moss, Ted Pedersen19 Ekim 2002
1.07"Phobia"Will MeugniotJon Loy26 Ekim 2002
1.08"Can I Keep It?"Will MeugniotMatt Edens2 Kasım 2002
1.09"Who Are You?"Will MeugniotKatherine Lawrence9 Kasım 2002
1.10"Greed"Will MeugniotRichard Mueller16 Kasım 2002
1.11"Stones"Will MeugniotNick Dubois23 Kasım 2002
1.12"Initiation"Will MeugniotSteven Melching30 Kasım 2002
1.13"The Mother of Invention"Will MeugniotChristy Marx ve Randy Littlejohn7 Aralık 2002
1.14"Reality"Will MeugniotKatherine Lawrence30 Aralık 2002
1.15"Museum"Will MeugniotBrooks Wachtel6 Ocak 2003
1.16"Us ve Them"Will MeugniotJulia Jane Lewald13 Ocak 2003
1.17"The Face of Evil"Will MeugniotJon Loy20 Ocak 2003
1.18"The Key"Will MeugniotRichard Mueller27 Ocak 2003
1.19"Chariot of the Sun"Will MeugniotKatherine Lawrence3 Şubat 2003
1.20"The Answer"Will MeugniotKatherine Lawrence10 Şubat 2003
1.21"The Look"Will MeugniotBob Forward17 Şubat 2003
1.22"Feet of Clay"Will MeugniotRichard Mueller24 Şubat 2003
1.23"The Natural"Will MeugniotMark Edward Edens3 Mart 2003
1.24"Big Mistake"Will MeugniotNick Dubois10 Mart 2003
1.25"The Illustrated Stacey"Will MeugniotCraig Miller17 Mart 2003
1.26"The Long Haul"Will MeugniotMark Edward Edens (Teleplay: Michael Edens)24 Mart 2003

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]