Kullanıcı mesaj:SkyCaptain

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Anasayfa
Mesaj
Katkılarım
Yapılacaklar
Şantiye




Not 1: Mesaj sayfama hoşgeldiniz. Lütfen mesajlarınızını yukarıdaki + sekmesine bastıktan sonra çıkan sayfaya yada yukarıdaki değiştir sekmesine tıklayıp, sayfanın en altına ekleyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar...


Not 2: Lütfen yolladığınız mesaja imzanızı eklemeyi unutmayınız...


Arşiv
Mesaj Arşivi

Mesaj Arşivi I
Mesaj Arşivi II


Standartlaştırma?[kaynağı değiştir]

Selam, standartlaştırma özeti girerek benim oluşturduğum ‎José Enrique sayfasını José Enrique Sánchez başlığı altına taşımışsın. Sebebini sorabilir miyim? İngilizce Wiki referans alınacaktır diye bir kuralımız mı var çünkü aynı oyuncunun İtalyanca yada Lehçe versiyonlarında konu başlığı ‎José Enrique olarak geçmektedir. Ben de bizim ülkemizde yoğun olarak bilinen ismi bu olduğu için o başlık altında açmıştım. Standartlaştırma konusunda bana referans bir politika gösterirsen sevinirim aksi takdirde konuyu benim taşıdığım başlık altına geri almanı rica ediyorum... --SkyCaptainmsj 14:32, 16 Ekim 2011 (UTC)

Merhaba, Vikipedi'de "‎José Enrique" denilen bir çok isim var. İngilizce'de "en:José Enrique anlam ayrımı" var. Gelecekte karışıklık olmaması için bu başlığı genel denilen "José Enrique Sánchez" diye taşıdım. İngilizcede adı "José Enrique" olan bir çok kişi var. İngilizcede "José Enrique" anlam ayrımı zaten, karışmasın diye "José Enrique"'nin yanına üçüncü ismler konmuş. Bir dahaki sefere bu tür konularda kafanız karışırsa bana mesaj atabilirsiniz. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 14:39, 16 Ekim 2011 (UTC)

Anladım, teşekkürler bilgilendirme için.--SkyCaptainmsj 14:42, 16 Ekim 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili SkyCaptain,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...

Hocam selam, belki hatırlarsın bundan iki yıl öncesine kadar Vikipedi'de epey aktif olarak çalışmalar yapmıştım sonrasında iş güç biraz ara vermek durumunda kaldım. Şimdi yine boş vakitlerimde özellikle kendi oluşturduğum maddeleri güncelleyerek başlamak suretiyle bazı çalışmalar yapmak istiyorum. Bu doğrutuda geçmişte yapmış olduğum çalışmaların referansında bana beyaz liste ayrıcalıklarının verilmesini rica ediyorum. Böylece devriye kontrolünü beklemeksizin hızlı bir şekilde hazırlamış olduğum maddeleri revize edip devam edebileceğim. --SkyCaptainmsj 11:56, 27 Nisan 2014 (UTC)

Merhabalar. Evet seni hatırlıyorum. Görüşmeyeli uzun zaman oldu. Ben de senin aktif olduğun zamanlar çok eçvrimiçi olurdum ama bir buçuk yılı aşkın bir süredir pek sık girmiyorum. Sana kolay gelsin, artık beyaz listedesin --вяí¢αи76ileti 17:59, 30 Nisan 2014 (UTC)
Bir de mesaj sayfanın arşivine girdim. 2009 yılında çok hevesli bir gençmişim. Zaman ne çabuk geçiyor arkadaş, 2009'dan sonra 2010 ve 2011'de birkaç günlüğüne girip bir miktar değişiklik yapmışsın sadece. Vikipedi'de çok olay oldu, bırakanlar, yeni başlayanlar oldu ama ben 2007'den beri hala devam ediyorum... Eskilerden pek kalmadı. Hatta hizmetli oldum. Ne zaman olduğumu da hatırlamıyorum. Zaten madde silmekten daha sıkıcı bir iş yok vikipedi'de...--вяí¢αи76ileti 18:04, 30 Nisan 2014 (UTC)

Teşekkürler Sabri. Doğru söylüyorsun valla zaman çabuk geçiyor. O zamanlardan benim de bir tek seninle muhabbetim olduğu için ve seni de hizmetliler lsitesinde görünce selam verip böyle bir talepte bulunayım dedim. Sürüm kontrolü olayı bir bakıma mantıklı bir iş olmuş ancak hatırladığım kadarıyla ilk başlarda böyle beyaz liste gibi yaptığın değişikliklerin direkt olarak yayınlandığı bir grup yoktu. Kendi hazırladığım maddeleri revize edemediğimi görünce de soğumuştum açıkçası. Geçenlerde yine aklıma geldi, sürüm kontrolü için de şöyle bir gözden geçirince bu grubun oluşturulduğunu gördüm. İnternette çok boş vakit harcıyoruz, bari zaman buldukça insanlara katkı sağlayabilecek şeyler yapma fikrine kapıldım umarım kısa süreli bir heves olmaz... :) --SkyCaptainmsj 18:35, 30 Nisan 2014 (UTC)

Hoş geldiniz SkyCaptain![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:29, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, SkyCaptain
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:13, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Jelican9💬 08.10, 8 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Fenercell silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Fenercell) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Fenercell sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Gürcü mesaj 05.55, 30 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]