Kullanıcı mesaj:Nanahuatl/Ocak 2010-Mart 2010

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Merhaba; önce şu durumu anlamakta yarar var: Her Wiki projesi birbirinden bağımsızdır. Bu bağlamda en-wiki'de ansiklopedik olan bir başlığın bizde VP:KD olmayabileceği örneği yerinde olur. Onlar taslak kavramına nasıl bakıyorlar bilmiyorum, ya da onca madde çokluğu içinde görmemeleri normal midir, ya da onlara göre önem taşıdığından mı bıraktılar bir tahminde bulunmak zor. Bizim taslak ölçütlerimiz açık. Böyle bunun kadar az bilgi içeren maddelerle ilgili görüşümü her fırsatta açıkladım ama yineleyebilirim: Örneğin Rolf Fringer hakkında bilgi almak isteyen biri o kadar kısa tek tümcelik bir maddeyle karşılaşınca sinirlenip vandallık yolunu seçerek zarar verebiliyor. Ya da Vikipedi'nin olumsuz propagandasını yapabiliyor. Umarım yanıtım tatmin edci olmuştur. Sevgiler.  Levent İleti Katkılar   12:28, 1 Ocak 2010 (UTC)

  • Grand Theft Auto (film serisi) ve ilgili maddelerini silinmek üzere işaretlemişsiniz ama en-wiki'de var, yakında kayda değer olabilir mi?  Levent İleti Katkılar   20:30, 7 Ocak 2010 (UTC)
  • ~Bilgi için teşekkürler, vikinin tozlu tarih sayfalarına kavuştular.  Levent İleti Katkılar   18:04, 9 Ocak 2010 (UTC)

Değişiklik Kontrol[kaynağı değiştir]

  • Çünkü madde bu haliyle çok düzensiz ve karmaşıktı. Bunun yanında KD olmayan ve kaynaksız bilgiler içeriyordu. Maddenin taslak olması, böyle kötü durumda olmasından daha iyidir diye düşündüm. --Rapsar 17:28, 15 Ocak 2010 (UTC)

Selamlar. Öncelikle, ödülü demek biraz gereksiz geliyor ve bu nedenle değiştirdim. Projeye gelince, gelecekte katılacağını düşündüğüm ve bu sene üniversiteye hazırlanan Kulanıcı:Anylai ve Kullanıcı:Hmd92 var. Kullanıcı:Berkaysnklf Arap Yarımadası projesiyle uğraşıyor ama 2 haftadır ortada yok. Kullanıcı:Eddie_Guerrero olabilir. Kullanıcı:Striker_buz_matrix kesinlikle katılır. Aklıma gelenlerden yazdım. Sen yine de duyurabilirsin ama, herkes her zaman köy çeşmesine bakmayabilir. Hatta, ktılım az olsa da, önemli değil... Yazın aramıza Anylai'nin döneceğini biliyorum. Kullanıcı:Ut94 de belki dönebilir ve daha aktif olabililiriz... Vikipedi'de herkes kendi ilgi alanları doğrultusunda katkı yaptığı için projelere gönüllü toplamak zor oluyor. Bunun yerine o konuyla ilgilenenlere mesaj atmak daha doğru... Neyse biz işimize devam edelim... İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 09:27, 17 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 3. haftası için proje olarak Şablon düzenlemeleri seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 23:27, 18 Ocak 2010 (UTC)

  • Mükemmel bir haber. Haftasonuna kadar yoğunluğum sürecek ama, ondan sonra 3 hafta boyunca biraz daha fazla boş vaktim olacak. O zaman ben de Almanya ve Azerbaycanı rahat bitiririm diye düşünüyorum. Bu arada tüm Avusturyalı futbolcuları yapacağım diye de zorlamana gerek yok ... Futbolcularda hevesliysen, Avrupa ligleri bittikten sonra Avrupa futbolcularını da bitirip (1-2 cümlelik futbolcular hariç [taslak kriterini sağlamadıklarından]) diğer kıtalara geçebiliriz, sorun değil. Bunun dışında zamanla katılımın artacağını düşünüyorum. Zaten bu tip büyük projelerde ya Vito gibi biri çok büyük gaz verecek ve projeye katılım artacak ya da projede gözle görülür bir ilerleme sağlanması diğer kullanıcıların da projeye destek olmasını sağlayacak... Kolay gelsin--вяí¢αи76ileti 22:51, 20 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Rapsar,

Bu tür görünümler için iki çözüm var:

  • Maddede şablonun başında ve sonunda fb şablonları olabilir, onları kaldırmak.
  • Şablonun kendisinde şablonun adından hemen sonra (Dolaşım'dan sonra yani) bir child parametresi olabiliyor, o parametreyi silmek de ikinci çözüm. Genellikle includeonly etiketinin içinde olur, o etiketi de silersen tam temizlik olur.

Sevgiler

Vito Genovese 20:19, 22 Ocak 2010 (UTC)


153. satırda yönetim ve menajer adlı iki parametre düzenlemede silinmiş gibi gözüküyor ama ben mi yanlış görüyorum?

Vito Genovese 16:20, 23 Ocak 2010 (UTC)


O olayı bir netleştir istersen. Düzenlemede hata olursa geri almada hata var diyemeyiz.

Vito Genovese 16:25, 23 Ocak 2010 (UTC)


O zaman senden ricam/önerim Türk Süvarisi'ne mesaj atman, bakış açıklamanı açıklaman, parametrelerin çıkarılmasının hata yaratmadığını göstermen ve o sürümü tekrar geri getireceğini söylerek mesaj atmadan ya da tartışma sayfasına yazmadan değişikliği geri almamasını istemen.

Olay o noktayı geçerse değerlendirilir tekrar.

Vito Genovese 16:49, 23 Ocak 2010 (UTC)


O işe Şablon:Location map bakıyordu hatırladığım kadarıyla. İngilizce ama belgeleme sayfası, düzenlenmeyi bekleyen binlerce sayfadan biri daha.

Vito Genovese 17:16, 23 Ocak 2010 (UTC)


teşekkür ederim cevabınız için. Şablon:Location map'ı anlamak biraz zahmetli gibi görünüyordu. diğer parametreler daha kolay açıkçası. maddenin de genişletilmesi gerekiyor bu arada, zamanla inşallah. selamlar, iyi çalışmalar.--Szoszv 20:57, 23 Ocak 2010 (UTC)

Uzakdoğuda yer aldığı için ilgi çakici bir madde. farklı kültürler falan. ama başladığım 3 madde var ve uzun bir süredir hala bitmiş değil. mesela Katie Melua. bu hızla da epey bi sonra biteceğe benziyor. Delhi çok bir zaman sonra--Szoszv 21:13, 23 Ocak 2010 (UTC).

ama yine de teşşekkürler--Szoszv 21:17, 23 Ocak 2010 (UTC)


Merhaba rapsar Futbol kulübü bilgi şablonunu düzeltmemin sebebini sivasspor maddesine bakınca göreceğini umuyorum. bu nedenle düzelttiğim zaman tekrar geri almamanı rica ediyorum. iyi akşamlar.--Türk Süvarisi ileti 21:29, 23 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 4. haftası için proje olarak Türkiye köy maddelerinin temel düzenlemeleri seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 00:40, 25 Ocak 2010 (UTC)

  • Selamlar. Ben de emin değilim ama, İngilizce kalacağına "yükselme play-off'u" ve "kümede kalma play-off'u" yazmayı tercih ederdim...--вяí¢αи76ileti 17:46, 25 Ocak 2010 (UTC)
  • Türkçe'de herhangi bir yaygın kullanımı olmadığından İngilizce'deki adıyla yazdım. şu sayfayı da anlam ayrımı olarak yapacağım. Valensiya bölgesinde de bir pelota çeşidi var da...--вяí¢αи76ileti 19:01, 25 Ocak 2010 (UTC)
  • Hmm evet, iyi oldu. O kısımların çok önemli olmadığına kanaat getirdim. Örneğin, "oyunun günümüzdeki kullanılabilirlik durumu"--вяí¢αи76ileti 20:15, 25 Ocak 2010 (UTC)

Bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar,

Ufak bir düzeltmede bulundum, çözüldü mü sorun bir kontrol eder misin?

Vito Genovese 18:27, 26 Ocak 2010 (UTC)

Koruma isteği[kaynağı değiştir]

  • Mrb. şu maddeyi koruma altına alabilir misiniz? Bayağı bi vandalizme uğramış ve daha da uğray--Rapsar 13:46, 27 Ocak 2010 (UTC)acak gibi...
  • Merhaba Rapsar, ben hizmetli değilim. Eldarion tarafından madde zaten yarı korumaya alınmış. Hizmetliler için şuraya, koruma talebi için ise şu sayfaya bakabilirsin. İyi çalışmalar.--Muratsahinileti 18:06, 27 Ocak 2010 (UTC)

stadyumlar hakkında[kaynağı değiştir]

Selam Rapsar. ilgini bekliyor...--вяí¢αи76ileti 13:17, 28 Ocak 2010 (UTC)


  • Mrb. Sabri, şu spor portalı şablonunu maddelerden nasıl çıkarabiliriz? Hatta belki de çıkarmaya gerek kalmaz, birisi yapar spor portalını :D--Rapsar 17:05, 28 Ocak 2010 (UTC)
Selamlar. Birisi yaparmı bilmiyorum ama, çıkartmak ayrı bir problem. 2000 civarı şablon konulmuş madde var. Botların çoğunluğu kategorizasyonla uğraşıyor. Bun tip işlerle uğraşan botlar olup olmadığını bilmiyorum ama, Türk Süvarisi'nden de bunu istemeyi düşünyorum. Kendisini çeşitli şablon ekleme-çıkarma işlerinde oldukça aktif görüyorum. Bu işin büyük bir kısmını o halledebilir. Biz de kalanını tamamlarız diye düşünüyorum. O da olmasa, her gün 50 maddeden o şablonu ikimiz çıakrsak 20 günde hallederiz. Tabii bu konuyu çok önemsemediğimizden böyle bir hesap yaptım. Asıl alan tabiiki futbol projesi...--вяí¢αи76ileti 18:40, 28 Ocak 2010 (UTC)
Ellerine sağlık. Çok iyi olmuş. Hatta Andorra'da topu topuna 2 stadyum olması bile oldukça ilginç --вяí¢αи76ileti 19:29, 28 Ocak 2010 (UTC)

Rangers Futbol Kulübü[kaynağı değiştir]

  • Mrb. Rangers Futbol Kulübü maddesinin adını Rangers FC olarak değiştirilmesi sence de daha mantıklı olmaz mı? Bir de Bursaspor Kulubü var. Bunun hakkında da birşeyler yapılması gerek sanırım...--Rapsar 13:23, 30 Ocak 2010 (UTC)
Evet, zaten bu yönde bir fikir birliğine varmıştık. Hemen bir hizmetliden değişimi talep ediyorum... (NOT: Facebook'un varsa ************ ekler misin? Senle çok muhabbetimiz olacağı belli)--вяí¢αи76ileti 14:05, 30 Ocak 2010 (UTC)
Malesef kullanmıyorum:D--Rapsar 14:10, 30 Ocak 2010 (UTC)
Olsun, bir kayıp değil emin olGöz kırpma--вяí¢αи76ileti 14:14, 30 Ocak 2010 (UTC)
Ronaldolar demişsin ama Ronaldo biraz uğraştıracak gibi görünüyor. Cristiano Ronaldo maddesi biraz daha rahat. Tek ihtiyacı İngilizce'den yapılan çevirinin kontrol edilmesi ve bu kontroller sırasında eksiği varsa giderilmesi. Ancak, güncel bir futbolcu olduğu için Thierry Henry maddesiyle kıyaslanabilir. Bu da SM seçilmesini engelleyebilir. Bu nedenle İngilizce'den kontrol etsek bile internetteki Türkçe kaynakları da araştırmak gerekecek. Ancak bu şekilde T.Henry gibi bir SM olabilir. Çeşitli SM projelerim var. Bunun için aramıza katılacak bir arkadaşı da beklediğim bir gerçek. 3 kişinin birkaç SM çevirisinin altından rahatlıkla kalkabileceğini düşünüyorum. Şu an, projeyi isteyip de nedense uzun süredir aktif olmayan Umutcan arkadaşımızın başladığı ama yarım kalan bir SM işi (1974 Dünya Kupası) var. Yavaş yavaş onunla da uğraşıyorum ama, ne kadar uğraşsam da Almanca'dan belli yerlerinin çevirisi bitmeden SM olamayacak. JUSTWIN adlı arkadaş bir kısmını çevirdi ama 2 aydır düzgün aktif olamıyor. Sağ olsun Bican da ondan istediğim yerleri çevirdi. Çevirilecek yerler duuruyor. Onlar da zamanla çevrilecek artık. Şu anda acelesi olmadığından yardımını istemedim. Yazılı kaynaklardan biraz ekleme yapıp çeviriyi bekleyeceğim... Cristiano Ronaldo maddesi ise dediklerim yapıldığı sürece olabilir ama, futbolcunun daha uzun bir kariyeri olacağından güncellenme gereksinimi fazla olacaktır. Bu güncellemelerle zaman geçtiğinde T.Henry maddesini bile büyüklükte geçecektir. Bu nedenle, işimiz bittiğinde (Türkçe internet kaynaklarından da sonra) SM seçilecektir, bunda bir şüphem yoktur.--вяí¢αи76ileti 19:46, 30 Ocak 2010 (UTC)

Kuzey İrlanda[kaynağı değiştir]

  • Aslında Kuzey İrlanda'nın resmi bir bayrağı yok. Ama yinede eklenebilir.-- FinlandiyalıM 12:58, 31 Ocak 2010 (UTC)
  • Eskiden resmi bir bayrağı vardı ancak 1972'de kullanımdan çıkarılmış. O tarihten beri gayriresmi bayrağı olmuş.-- FinlandiyalıM 13:03, 31 Ocak 2010 (UTC)

Hele şükür yardım edebilecek biri çıktı. hadi tamam.--Türk Süvarisi ileti 14:47, 31 Ocak 2010 (UTC)

3 kişiyiz...[kaynağı değiştir]

Selamlar. Kullanıcı:Observer da aramıza katıldı, kendisi Belçika ve Beyaz Rusya'yı halledecek. Böylece 3 kişi olarak daha hızlı ilşerleyeceğiz. Ben Almanya'nın 2. ligiyle ilgileniyorum, Azerbaycan'ın 2. ligini ondan sonra yapacağım. Sen Andorra'yı bitirip Arnavutluk'a geçmişsin gördüğüm üzere... Bu arada, Avusturya ve Andorra'nın 2. liglerinin tüm takımlarının tamamlandığını görmedim. 2. Lig takımlarını da halledeceğimizi sanıyordum...--вяí¢αи76ileti 16:10, 31 Ocak 2010 (UTC)

Kesinlikle haklısın...--вяí¢αи76ileti 14:24, 1 Şubat 2010 (UTC)

Selam, şablon konusunda bir sorun yaşıyorum da bi bakarsan sevinirim. Etoile du Sahel observerileti 20:30, 31 Ocak 2010 (UTC)

VikiProje Din Portalı Davetiyesi
İyi günler...
Din ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Din Portalı ile ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz...a[.]medileti 01:00, 5 Şubat 2010 (UTC)

Spor projesi[kaynağı değiştir]

  • Mrb. Köy çeşmesinde VikiProje Spor'un aktif olmadığını yazmışsınız. Aslında öyle görülse de ben, Observer ve Sabri76 bu projeyi yürütmeye çalışıyoruz. Sende bize katılmak istersen mesaj atabilirsin. Bunun yanında dediğin gibi proje sayfasını da güncellemek gerekiyor. Sabri ile konuştuktan sonra birlikte güncelleyebiliriz aslında.--Rapsar 12:35, 6 Şubat 2010 (UTC)
    Teşekkürler. Spor projesi sayfasını güncelleyip elde ne var ne yok tarayıp yapılacakları yeniden ortaya koymak faydalı olacak. Ayırca bir Portal:Spor açıp bu çalışmayı aktif hale getirmek iyi olacak. Zira portallar futbola odaklanmış vaziyette. Mesela bir Körling maddesi var benim çok hoşuma gitti. Bunun gibi daha pek çok şeyi spor portalı ve proje sayesinde vikiye kazandırabiliriz. Çalışmaya katılmaktan mutluluk duyarım.--a[.]medileti 12:43, 6 Şubat 2010 (UTC)
Estğ. Ben bir davetiye yapıp senle paylaşayım, olur dersen herkese göndereyim, sonra da kaçayım gece tekrar girerim. Davetiyede VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruz yazabilir.--a[.]medileti 13:18, 6 Şubat 2010 (UTC)
VikiProje Spor Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruza[.]medileti 13:34, 6 Şubat 2010 (UTC)
  • Rica ederim, teşekkürler. Siz de dikkatinizi çeken kullanıcılara gönderin. Bana müsade şimdilik, iyi çalışmalar.--a[.]medileti 13:51, 6 Şubat 2010 (UTC)
  • Seve seve yardımcı olurum. Ne gibi bir iş birliği var aklında? Bence spor maddelerinin kategorileri bir gözden geçirilmeli ve tazelenmeli. Bir önerin varsa onu da düşünebiliriz.--a[.]medileti 20:36, 7 Şubat 2010 (UTC)
  • Estğ. ne demek. Önerin gayet güzel. Hazır tarih de gelmiş anlamlı bir çalışma olur. Sonrasındaki hafta kategori işini hallederiz.--a[.]medileti 20:53, 7 Şubat 2010 (UTC)
  • Sağlık nedeniyle biraz uzak kaldım da, oldukça fazla yeni gelişme gördüm. En azından Avrupa'yı bitirmeyi ümit ederdim. Sanırım şimdi projeye haftalık konulacak... Bu arada madde değerlendirmesini neredeyse 1 yıldır istiyordum ama, uğraşmaya vakit bulamıyordum...--вяí¢αи76ileti 15:37, 8 Şubat 2010 (UTC)
  • Hmm iyi o zaman, Avrupa'yı bitirdik mi gerisi kolay... Bu arada çorbada tuzumuz olur elbet...--вяí¢αи76ileti 16:16, 8 Şubat 2010 (UTC)

Küçük bir armağan[kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Vikipedi'yi geliştirmek için gösterdiğiniz büyük çabalar için benden size küçük bir armağan.Veritasileti 07:21, 9 Şubat 2010 (UTC)
Haftanın İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Rapsar,

Bu haftanın iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Düzenlenmesi için işaretlenmiş maddelerin düzenlenmesi konulu projedeki başarılı performansınız ile bu haftaki projede 2. oldunuz ve 2 puan kazandınız. Katılımızın devamını umuyor, 26 hafta sürecek ödüllü yarışta da ayrıca başarılar diliyorum.

Sevgiler

Vito Genovese 01:29, 10 Şubat 2010 (UTC)

Spor şablon[kaynağı değiştir]

Slmlar. Şablonumuz biraz geç de olsa hazır(hastaydım). Berfuyla paylaştım.

VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]medileti 21:20, 10 Şubat 2010 (UTC)

yeni iş birliği[kaynağı değiştir]

Slmlar. Spor projesi 16-22 Şubat arası iş birliği hakkında bir fikrin var mı? Yeni hafta yeni iş birliği olacak mı yoksa devam mı? Görüşürüz.--a[.]medileti 22:00, 15 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba, kolay gelsin. Berfu bana en:Template:Infobox sportsperson bizim şablon:sporcu olarak ayarlanabilir mi? diye sordu ancak yeterli bilgim yok, sen ilgilenebilir misin? Görüşmek üzere.--a[.]medileti 13:27, 18 Şubat 2010 (UTC)
Tamam, teşekkürler. Bu arada spor haftanın iş birliğini 22 sine kadar uzattım. Görüşmek üzere.
  • Evet bence de faydalı bir çalışma olur. Projenin etkililiği açısından da SL çalışmamız. Şablonu hazırlar, yarın gece paylaşırız vikipedistlerle.--a[.]medileti 21:01, 20 Şubat 2010 (UTC)
  • Mrb. Queens Park Rangers FC maddesinin adını F.C. olarak değiştirmişsin. Ancak yaklaşık 1-2 ay önce köy çeşmesinde bu konu tartışıldı ve tüm maddelerin adının FC olmasına karar verildi. Değişikliği geri almanı rica edeceğim... --Rapsar 18:41, 19 Şubat 2010 (UTC)
Hatta tam olarak şurası...--Rapsar 18:43, 19 Şubat 2010 (UTC)
  • Selamlar, arşivi taradım hiç dikkat etmemiştim zira. Elbette, teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 18:48, 19 Şubat 2010 (UTC)
  • Anlayışın için ben teşekkür ederim :) --Rapsar 18:49, 19 Şubat 2010 (UTC)

Spor projesi[kaynağı değiştir]

Ben eski Observer'ım. Adım listede vardı da kullanıcı adımı değiştirdim. Orada eski haliyle kalmış. Söylemen iyi oldu, düzelttim. Kolay gelsin. --Ankh33ileti 14:00, 21 Şubat 2010 (UTC)

VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]medileti 21:47, 22 Şubat 2010 (UTC)

Slm. Yeni hafta için de aynı işbirliğine devam mı (spor projesi)? Görüşmek üzere.--a[.]med»»ileti 15:38, 1 Mart 2010 (UTC)



Elinize sağlık. Ramazzotti maddesinde düzenle etiketini kaldırmışsınız. vikipedideki bu işbirliği güzel bişey. iyiçalışmalar, iyi vikiler--szoszvmesaj 22:23, 1 Mart 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:20, 2 Mart 2010 (UTC)

Balkanlar Maddesi[kaynağı değiştir]

Selam. Balkanlar maddesinin sağlam bir çalışmayla çok gelişkin, kaliteli bir hale gelmesi aslında projemizin temel görevlerinden olmalı. Bu konuda bir vikipedist de benzer fikri beyan etmiş. Bende Balkanlar'a dair belli birkaç kaynak var. Birkaç kaynak için de üniversite kütüphanesinden yardım alacağım. Arnavutluk maddelerine geçmeden evvel veya o maddeler ilerlerken Balkanlar maddesini sonlandıralım. Bu konuda yardım edebilecek durumda mısınız? Ona göre küçük bir iş birliği grubu kuralım, maddedeki kısımları paylaştırıp sağlam, kaynaklı bir madde çıkaralım ve yüz akımız olsun. taglıgalpileti 10:49, 5 Mart 2010 (UTC)

Yönlendirmeler[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, yönlendirdiğiniz maddelere "geçmiş birleştir" şablonu da eklerseniz ve hatta metni birleştirip yönlendirseniz daha doğru olmaz mı...Evvelki bilgiler ve emeği geçenler bastırılmış kalackalar bu durumda. İyi çalışmalar, kolay gelsin...Vikiçizer 13:55, 6 Mart 2010 (UTC)

VikiProje Balkanlar işbirliği[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Mart ve Nisan 2010 aylarının iş birliği; Arnavutluk ve Balkanlar maddesini SM yapmak ve bu konularda maddeler açmak.
  • Proje başlangıç: 7 Mart 2010
  • Proje bitiş: 30 Nisan 2010

Vikiproje:Kafkasya[kaynağı değiştir]

VikiProje Kafkasya davetiyesi
Merhaba!
Kafkasya ile ilgili maddeleri geliştirip, bu konudaki maddeleri açan Kafkasya VikiProjesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar FinlandiyalıM 12:13, 8 Mart 2010 (UTC)

Selamlar. Geç cevabım için kusura bakma. Sümerspor profesyonel liglerde oynamamıştır ve bu nedenle KD değildir. KD'liğin futbol kulüpleri konusunda bir fikir birliğine varmıştık. O nedenle hızlı silinebilir. Ben silme şablonunu koyuyorum. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 22:24, 8 Mart 2010 (UTC)

İş birliği[kaynağı değiştir]

Slmlar. Spor projesinde seçkin liste iş birliği çalışmasına devam mı? Bir miktar ilgi azaldı gibi. Napalım, 1 haftalık başka bir iş birliği için davetiye mi göndersek yoksa aynı iş birliğine devam diye msj mı atsak?--a[.]med»»ileti 01:26, 9 Mart 2010 (UTC)

VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 17:43, 9 Mart 2010 (UTC)

  • Slmlar. Evet Luge maddesinin adının değişmesini destekliyorum. Bir miktar araştırdım. Kızak adı uygun ancak bu kızak maddesinde, normal eğlencelik kızak türlerinden, kutup dairesinde kullanılan kızak türlerinden bahsedilebileceği gibi bir alt başlık halinde bu kızağın özel olarak tasarlanmış ve ölçüleri vs. belirlenmiş olimpik yarışlara uyarlanmış bir spor branşına ait olduğu ve o sporun da ismi olduğuna da maddede değinilmeli. Yoksa ing:Luge ve Alm:Rodel kelimeleri doğrudan spor branşına ait içerikler vermiş normal kızak başka kelimelerle karşılanabiliyor. Örnek:de:Schlitten ve de:Rodeln ve de:Rennrodeln arasındaki fark gibi.

Futbolcularla infobox biography2 adlı şablonu neden türkçeleştirme gereği hissedin ? o ingilizce olduğu zaman enwiki'den direkt kopyala-yapıştır yapabiliyorduk biyografileri neden böyle birşey yaptın ?--Barko88 18:37, 10 Mart 2010 (UTC)


  • Selamlar. UEFA Kupası ve Avrupa Ligi şampiyonları listesinin adaylık sayfasında belirttiğim gibi şu kalan 21 ikili finalin de maddesini açıp SL adaylığa düzgün bir şekilde bakılmasını sağlamalıyız. Zaten kadroları ve maç şablonunu kopyala-yapıştır, bazı başlıkları Türkçeleştir şeklinde yaptığımız için bir maddenin yapımı en fazla 10 dk. sürüyor. Toplamda en fazla 3 buçuk saatte bu iş biter (ki o kadar bile süreceğini sanmıyorum). Projede o kısım pek ilgi çekmediği için kendimiz bile halledebiliriz. Ne dersin adaylığı resmileştirelim mi? (NOT:Mardinspor maddesinden yola çıkarak şunu söylemeliyim: Düzenlemelerde bir içerik telifli diye tamamını silerek maddeyi fakirleştirmemek iyi olur. Örneğin 3 cümle uzunluğundaki telifli bir paragrafı aynı anlama gelecek şekilde kendimiz 2 cümle şeklinde yazabiliriz ve bu da telif içermez, hem de madde zenginliğini kaybetmez.) İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 08:13, 11 Mart 2010 (UTC)
  • Merhabalar, İstanbul'un yeni ilçeleri maddesine KD nedeniyle silinme şablonu eklemişsiniz ama maddenin oldukça uzun bir geçmişi olduğundan bu değişikliğinizi geri aldım. Dilerseniz silinmeye aday gösterebilirsiniz. İyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   11:43, 13 Mart 2010 (UTC)
  • Yine merhaba, ben haklı ya da haksız olmanız konusunda bir şey demedim, doğru olarak izlenmesi gereken yoldan bahsettim. O başlığın VP:HS ile silinmesi tartışmaya yol açabilir. Dilerseniz başka bir arkadaşın da görüşünü alabilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   19:15, 13 Mart 2010 (UTC)

Merhaba Rapsar. Şu maddede yer alan bilgi kutusundaki çizgileri görebiliyor musunuz? Bir bakabilir misiniz. Teşekkür ederim.--Gökhan 14:21, 13 Mart 2010 (UTC)

Afedersin, çok muğlak olmuş. Şu şablonda ülkeler, bayrak, ad filan çizgilerle birbirinden ayrılmış görünüyor mu? Yani Rusçadaki gibi mi?--Gökhan 14:28, 13 Mart 2010 (UTC)
Çok teşekkür ederim, bende problem var sandım :)--Gökhan 14:32, 13 Mart 2010 (UTC)

İki yeni madde[kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Bir ara faks aygıtına belgegeçer denmesi de garipseniyordu, şimdi yerleşikleşti. Maddeleri oluşturan kullanıcı böyhle tercih etmiş, yönlendirmelerini de yapmış. Dilerseniz bir de kendisiyle iletişim kurun. İyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   15:54, 14 Mart 2010 (UTC)

Slmlar. Bu hafta spor iş birliğini, UEFA Kupası ve Avrupa Ligi şampiyonları listesi olarak değiştiriyor muyuz? Gelecek hafta için Kullanıcı:Trance55'in önerisi Aston Villa FC teknik direktörleri listesi'nin seçkin liste adayı olması ve buna ilişkin iş birliği haftası talebi. Gelecek hafta 22-28'i için uygun sanırım. Görüşünü paylaşırsan sevinirim. Hürmetler.--a[.]med»»ileti 20:45, 15 Mart 2010 (UTC)

Eline sağlık, yeni iş birliği haftamız hayırlı olsun. Davetiyeleri gönderiyorum:). UEFA Kupası ve Avrupa Ligi şampiyonları listesi'ne de desteğimi verdim.--a[.]med»»ileti 10:23, 16 Mart 2010 (UTC)
SM adaylık fikri güzel evet. İyi de olur. İsim konusunda bir mutabakat var mı ya da SM olmaya hazır bir madde var mı? Bir de istatistik kısmında SM sayısı 4 olmayacak mı? Görüşürüz.--a[.]med»»ileti 14:05, 16 Mart 2010 (UTC)
Evet Hakan Şükür maddesi SM olmaya oldukça müsait, koyu gsli olarak zevkle katkı yaparım:) Ancak tablolar ve başlıklar biraz abartılı şekilde, onları düzenlemekle başlayabiliriz. Benim aklıma da Bülent Korkmaz gelmişti ama önerin daha iyi. Buarada Aston Villa teknik direktörleri listesini de ihmal etmeyelim bir SL bir SL dir. Hürmetler.--a[.]med»»ileti 19:46, 16 Mart 2010 (UTC)
  • Aslında iyi düşünülmüş tablolar ama kaba olmuş başka bir formatta (daha estetik ve küçük) yeniden düzenlesek.--a[.]med»»ileti 21:29, 16 Mart 2010 (UTC)
Şablon harika olmuş eline sağlık. Diğerlerini de aslında buna benzetebiliriz. Ancak şablon konusunda fazla yetkin değilim, açılır kapanır mevzusunda vitogenovese bir yolunu biliyordur ya da Kullanıcı:Sabri76.--a[.]med»»ileti 17:53, 17 Mart 2010 (UTC)
  • Mrb. Senden bir şey rica edebilir miyim? Şu şablonu açılır-kapanır yapabilir misin? (Bunun gibi) --Rapsar 18:35, 17 Mart 2010 (UTC)
    • Merhaba Rapsar, şablona bir "gizle" fonksiyonu ekledim. Açılıp kapanıyor ama örnek gösterdiğiniz gibi değil biraz farklı...Eğer uygun değilse, geri alabilirsiniz, diğer "gizle" fonksiyonu nasıl yapılıyor tam bilemiyorum. İnfoCan yardımcı olabilir yanılmıyorsam...Kolay gelsin...Vikiçizer 19:08, 17 Mart 2010 (UTC)
Teşekkür ederim ancak istediğim tam olarak bu değildi ne yazıkki :( Şuradaki tablonun açılır-kapanırı gibi olacaktı... --Rapsar 13:13, 18 Mart 2010 (UTC)
Rica ederim, böyle büyük ve uzun tabloların gizlisini de ben pek görmedim, araştırdım onu yapabildim:) Umarım bir yardımcı çıkar, kolay gelsin...Vikiçizer 13:18, 18 Mart 2010 (UTC)
Tmmç sağolasın :) --Rapsar 13:22, 18 Mart 2010 (UTC)
Oh be sonunda hallettim :) --Rapsar 13:31, 18 Mart 2010 (UTC)
Güzel olmuş, sayenizde biz de öğrendik:) kolay gelsin...Vikiçizer 13:33, 18 Mart 2010 (UTC)
  • Mrb. Senden bir şey rica edebilir miyim? Şu şablonu açılır-kapanır yapabilir misin? (Bunun gibi) Maddede kullanıldığında sağ tarafta kalsın ancak açılıp kapanabilsin... --Rapsar 12:54, 18 Mart 2010 (UTC)
Ve aleyküm selam. Rica edemezsin :) Zira bu tür tekniğim yok. Kullanıcı:Sabri76, Kullanıcı:Türk Süvarisi halledecektir. Takabeg ileti 13:04, 18 Mart 2010 (UTC)

UEFA Kupası SLA[kaynağı değiştir]

Selam, iki ileri bir geri yapmayalım diye mesaj atmak istedim. UEFA kupasi neden Avrupadaki takımlar için ikinci en önemli kupa olsun ki? Nicel bir değerlendirme değil. Ama eğer bu kadar bariz bir bilgi ise sanırım kaynağı da vardir ve eklemekten zarar gelmez, değil mi? Selamlar tekrar --Coriolis 16:43, 20 Mart 2010 (UTC)

  • Çünkü Avrupa'daki en büyük kupa UEFA Şampiyonlar Ligi kupasıdır. Bu kupanın önceki adı "Şampiyon kulüpler" Kupası idi. Yani lig şampiyonları katılıyordu. Bunun bir alt kupası ise UEFA Kupası'dır. Zaten Şampiyonlar Ligi'nden grubunu 3. olarak bitirip elenen kulüpler, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eder. --Rapsar 16:47, 20 Mart 2010 (UTC)
    • Hocam merak ettiğim UEFA Avrupa Liginin neden Avrupa kulüpleri için FIFA Dünya Kulüpler Kupası ya da FA Cuptan veya Kral Kupasından değerli olduğu. Bunun bir kriteri kaynağı var mı, kime gore neye gore? Yazida UEFAnin duzenledigi ikinci buyuk organizasyondur yazmamakta, Avrupa klupleri icin en onemli ikinci kupa oldugu yazmakta. Umarim sorumu aciklayabilmisimdir. Selamlar --Coriolis 17:06, 20 Mart 2010 (UTC)
Slmlar. Ellerine sağlık mükemmel olmuş. Kıymetli bir SM çıkacak ortaya. Ancak şu ara yeterince konsantre olamadım maddeye, pazartesi gecesine kadar acil bir iş yetiştirmem gerek. P.tesi gecesi maddeyle ve şablonlarla ayrıntılı ilgileneceğim. Hürmetler.--a[.]med»»ileti 23:14, 20 Mart 2010 (UTC)

İş birliği[kaynağı değiştir]

Slmlar. Haftanın iş birliği konusunda bir fikrin var mı? Hakan Şükür maddesi zaten bir yandan ilerliyor, Uefa Kupası SL adaylığı için 3 madde kalmış açılacak, Aston Villa desen ilgi olmadı, maddeleri açılacak maddeler listesinde. Ne yapalım, Açılmamış Maddeler mi açılsın yoksa 2010 Kış Olimpiyatları branşlarının düzenlenmesi, eksiklerinin giderilmesi veya Kategori:Spor düzenlemesi önerilerim var. Sence?--a[.]med»»ileti 11:33, 23 Mart 2010 (UTC)

Selam. Şablon:2002 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu v.s. şablonların kullanılabilecek sayfalar yok mu ? Mümkün oldukça yapanların harcadıkları emeklere yazık olmasın. Takabeg ileti 11:39, 23 Mart 2010 (UTC)

Merhabalar, Şablon:Fenerbahçe SK Kadrosu 1988-89 Sezonu ve bağlı maddeler ile ilgili yaptığınız değişikleri takip ettim ve amacınızı anlamadım. Yaptığınız değişikliklerin sebebini belirtebilirseniz sevinirim. İyi vikiler...Ertly 11:47, 23 Mart 2010 (UTC)

Az önce Takabeg'den de benzer msj aldım :) Aslında var ama durumu şöyle izah edeyim. Her takımın belli bir dönemdeki kadrosunu yapsak ve maddelere koysak, maddelerde inanılmaz gereksiz bir şablon yığılması olur. Örnek vermek gerekirse, Fenerbahçe'nin her sezonu için bir şablon yapılabilir. Mesela 2000 Süper Lig şampiyonu, 2001 Lik ikincisi gibi... Bu yüzden bunların kullanılması anlamsız. Zaten İng. Vikide de kullanılmıyor. Hatta hiçbir Vikide kullanılmıyor :) --Rapsar 11:52, 23 Mart 2010 (UTC)
Bana sorarsanız böyle bir isteğiniz / düşünceniz varsa bunu önce konuyla ilgilenenlerle paylaşarak, ortak bir davranış tarzında uzlaşıldıktan sonra hayata geçirmeniz daha iyi olacaktır.Selamlar...Ertly 11:59, 23 Mart 2010 (UTC)
Bu şablonlar hiçbir Vikide olmadığı halde Türkçe Vikide yapılmış ve kullanılmış. Peki bu şablonlar yapanlar, neden topluluğun fikrini almadı? Düşünsenize bir, Barcelona için şablonlar yapıldığını... 2005 La Liga şampiyonu, 2009 FIFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu, 2009 Şampiyonlar Ligi şampiyonu, 2009 Kral Kupası şampiyonu... böyle uzar gider. Nasılsa her kupada farklı bir kadroyla mücadele edilmiş... Bir de bunun yanında 2009 La Liga şampiyonu ile ilgili şablon yapıldı diyelim, devre arasında takımın kadrosu değişiyor. O zaman da sezonun 1. ve 2. yarısındaki kadrolar için ayrı ayrı şablon yapılması gerek. Yanlışım varsa düzeltin lütfen :) --Rapsar 12:06, 23 Mart 2010 (UTC)
Bence haklısınız ama yine de ilgililerin fikrinin alınmasının yanlış olmadığını düşünüyorum. Sizin yerinizde olsaydım şöyle yapardım. Önce örnek olsun, 1988-89 yılı lig şampiyonu şablonu yapardım. Sonra da bu sistemin daha iyi olduğunu savunurdum. Siz alternatif olarak uygulanmasını istediğiniz şablonlara başladınız mı, başlamadıysanız yardımcı olmak isterim...Ertly 12:26, 23 Mart 2010 (UTC)
  • Aslında var ama durumu şöyle izah edeyim. Her takımın belli bir dönemdeki kadrosunu yapsak ve maddelere koysak, maddelerde inanılmaz gereksiz bir şablon yığılması olur. Örnek vermek gerekirse, Real Madrid'in her sezonu için bir şablon yapılabilir. İşte 2002 Şampiyonlar Ligi şampiyonu, 2003 La Liga şampiyonu gibi... Bu yüzden bunların kullanılması anlamsız. Zaten İng. Vikide de kullanılmıyor. --Rapsar 11:44, 23 Mart 2010 (UTC)
Uygun tartışma sayfası (sayfaları)nda görüşünü belirtebilirsin. Belki iyi fikir. Ancak daha önce Kullanıcı:Türk Süvarisinin buna benzeyen iş (maddelerden şablonları kaldırıp şablonlara sil etiketi ekleme işi yani) yüzünden defalarca engellendiğini biliyoruz. Sil etiketi yerine uygun şablona yönlendirebilirsin. Teşekkürler. Takabeg ileti 11:48, 23 Mart 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 18:37, 23 Mart 2010 (UTC)

  • Mrb. şu SL için özet istemişsin. Maddenin giriş paragrafından birkaç cümleyi ve kaynakları silerek hazırladım. Bir bakabilir misin? Uygun mudur?--Rapsar 18:58, 23 Mart 2010 (UTC)
Tamamdır, teşekkürler. Madde SL oldu. Elinize sağlık. --İnfoCan 20:16, 23 Mart 2010 (UTC)

Deneme tahtası[kaynağı değiştir]

  • Mrb Takabeg. Kendime ait deneme tahtası gibi bir sayfa nasıl oluşturabilirim? --Rapsar 14:53, 24 Mart 2010 (UTC)
Kullanıcı:Rapsar/Deneme Takabeg ileti 14:55, 24 Mart 2010 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba,
VP:Adil kullanım gereği, kulüp logoları gibi adil kullanım dosyalarını sadece ilgili maddede kullanabiliriz. O sebeple, Kullanıcı:Rapsar/Deneme sayfasındaki kulüp logolarını çıkartmanız gerekiyor. İyivikiler... [ho? ni!] 09:26, 25 Mart 2010 (UTC)

Logoyu kullanacağınız her bir sayfa için adil kullanım gerekçesini resim sayfasında ayrı ayrı belirtmeniz gerek. Ancak, adil kullanım gerekçesi verseniz bile, bunları kişisel sayfanızda hiçbir şekilde kullanamazsınız. Ayrıca bu deneme sayfasını gerçek madde olarak açtığınızı düşünelim. O zaman da bu logoları, gerekçe verseniz dahi liste şeklindeki bir maddede kullanamazsınız. İyivikiler... [ho? ni!] 09:44, 25 Mart 2010 (UTC)
Buna dair iki kural gösterebiliriz:
  • Vikipedi:Adil kullanım politikası'nda Materyal mutlaka maddeye önemli ölçüde katkıda bulunmalıdır (örneğin madde konusunu tanımlama veya özel olarak metnin içindeki bilgileri tasvir etme): Bir kulübün logosu, ancak o kulübe ilişkin detaylı bilgiler veren bir maddeye önemli ölçüde katkıda bulunur. Ama onlarca kulübün alt alta sıralandığı bir listeye adil kullanımı gerektirecek "istisnai derecede" değer katmaz. Zaten ilgilenenler kulüp sayfasına giderler ve orada kulübün logosunu da görürler. Bu listede kulüp logolarının olmaması, listedeki bilgileri ya da listenin ansiklopedik değerini azaltmaz. Yani bu listedeki logolar, okuyucunun verilen bilgiyi tam olarak kavramasına başka hiçbir şekilde olamayacak kadar katkıda bulunamaz. O yüzden, sadece listeden ibaret olan maddelerde, ya da sporcuların sayfası, stadın sayfası gibi kulübe dair ikincil maddelerde kulüp logosunu kullanmak adil kullanım kavramına girmez.
  • Vikipedi:Logolar'da Logonun temsil ettiği (şirket, vs.) hakkındaki makale ya da logo yaratıcısının görsel tarzının veya logonun tarihçesinin ve gelişiminin tartışıldığı bir makalede kullanımı uygundur.: Bu cümle de, bir önceki maddede anlattığım sebeplerle logo kullanımı kısıtlıyor.
Genel olarak adil kullanım kavramında vazgeçilemezlik kuralı vardır. İçinde logonun yer almadığı bir kulüp maddesi eksik sayılabilir. Ama içinde logoların olmadığı bir kulüp listesi hiç de eksik değildir. Bu listelerde logolar ancak görsel güzellik sağlayabilir ki bu da adil kullanıma aykırı olur. Umarım anlatabilmişimdir. Başka sorularınız olursa her zaman sorabilirsiniz. İyivikiler... [ho? ni!] 10:14, 25 Mart 2010 (UTC)
Tekrar merhaba,
Portekiz'deki şehirler listesinde yer alan logoların telif durumlarını incelediğinizde, kamu malı sayılan resmî logolar olduklarını ve Commons'ta bulunduklarını göreceksiniz. Comons'a yüklenebildiklerine göre, Portekiz telif yasaları gereği bu logolar telifli değil. Dolayısıyla da kullanılabiliyorlar. Bizim yukarıda bahsettiğimiz logolar ise telif hakkı saklı bulunan kulüp logoları. Yani kural bir resmin logo olup olmamasıyla ilgili değil, telif kısıtlaması altında olup olmamasıyla ilgili. İyivikiler... [ho? ni!] 18:31, 28 Mart 2010 (UTC)
  • Mrb. Bir sorum olacaktı. Futbolcu maddelerindeki bilgi kutularında şu maddede olduğu gibi bayraklar kullanılmalı mıdır; yoksa bu maddedeki gibi yalnızca milli takımlarında mı kulllanılmalıdır? Bence ikincisi doğru, çünkü SM olarak seçilmiş bir madde her yönüyle diğer maddelere örnek olmalıdır. --Rapsar 07:21, 25 Mart 2010 (UTC)
  • Merhaba, şöyle bir teklif mevcut; sanıyorum ki görmüşsünüzdür spor maddeleriyle olan alakanızdan. Bazı Vikipediler de bayrak kullanımları var olup bazılarında işe bu kullanımlar yoktur. Hatta bazılarında bizim maddelerimizde olduğu gibi bayrak kullanılan ve kullanılmayan maddeler de mevcuttur. Sanıyorum ki benim de rastgeldikçe bayrak eklediğim maddeler vardır fakat sizin düşüncenize katılıyorum. Teşekkürler--CnkALTDSmesaj/message 10:46, 25 Mart 2010 (UTC)

Aston Villa FC teknik direktörleri listesi[kaynağı değiştir]

Selamlar Rapsar,

Bir hafta önceki iş birliği projesine bakıyordum da maddedeki Martin O'Neill'ın resminin silindiğini gördüm. Acaba senin bir bilgin var mı? GaLyAlı 18:07, 25 Mart 2010 (UTC)

Neyse o mesajla ciddiye alınmaması gerekenin asıl kim olduğunu net olarak gösterdiğin için teşekkür ederim.Bundan sonra ne dediğinin benim için önemi yoktur muhattap olmazsan sevinirim.Tamam.Hadi eyvallah. Aslan Saraylı 14:24, 26 Mart 2010 (UTC)

İstanbul Rizespor[kaynağı değiştir]

Aslında Çaykur Rizespor maddesini yazarken Rizesporun pilot takımı olduğu için açmıştım o maddeyi ama amatör olduğu için silinecekse de problem olmaz. Çok da merak edip maddeyi arıyacak birileri olduğunu sanmıyorum zaten. GaLyAlı 14:56, 26 Mart 2010 (UTC)

Teşekkür ederim:) Evet ben geliştirdim hatta bi ara sadece bu konuda çalışıyordum ama sonradan spor kapsamlı konu başka şeyler de yazmalıyım diye düşündüm ilgilenemiyorum çok fazla Rizesporla o yüzden. GaLyAlı 16:45, 26 Mart 2010 (UTC)

  • Gerekli düzenlemelerden sonra Şablon:Arnavutluk'un illeri'ni sildireceğim. Oldukça karmaşa var. Şablon'daki illeri şuna uygun olarak madde adlarını yanlarına İlçesi diye ekleyeyip öyle değiştirebilirseniz iyi olur. Aslında onlar ilçe. Birde maddeleride ona göre değiştirirseniz sevinirim:)-- FinlandiyalıM 17:53, 26 Mart 2010 (UTC)
  • Teşekkürler, karmaşalar şimdi yokedildi. Şimdi Maddelerin buna göre düzeltilmesi gerek.-- FinlandiyalıM 18:19, 26 Mart 2010 (UTC)

düzenle şablonu[kaynağı değiştir]

Buğday rüşeymi maddesine neden düzenle şablonu eklediğini öğrenebilir miyim? --foPen bana ileti gönder 23:37, 26 Mart 2010 (UTC)

Merhaba Rapsar, onlar mavi miymiş? Birini düzeltince diğeri bozuluyor :). Tamam düzelticem, kolay gelsin.--Gökhan 14:31, 29 Mart 2010 (UTC)

Rapsar bunun acelesi var mı? Şimdi anlayamadım, daha sonra uzun bir inceleme yapabilirim.--Gökhan 14:43, 29 Mart 2010 (UTC)

Slmlar. Haftanın iş birliği konusu yine:) Bir önerin var mı? Ayrıca açılması istenen maddeler kısmını çıkartmışsın, yeni bir şey mi var aklında? Görüşmek üzere.--a[.]med»»ileti 16:16, 30 Mart 2010 (UTC)

:)Evet öyle daha güzel olmuş yeni madde istekleri. Eline sağlık. İş birliği için önerini kabul etmek haddime değil estğ. ancak uygulamak düşer bana. Faydalı bir çalışma olacak. Gece davetiye gönderirim herkese. İstersen Nisan ayı iş birliği sayfası açıp değiştirelim iş birliğini. Biraz uzun vadeli olacak gibi bu çalışma. Aslında ben halen portal oluşturulması kanısındayım, çünkü bizi daha çok motive edecek ve biraraya getirecektir. Böyle sağlam çalışma gerektiren işlerde maalesef gereken destek oluşamıyor. Bir de iş birliği sayfasına bir yapılacak olan işlemle ilgili bir rehber oluştursak bana yazdıkların gibi ne dersin? Çünkü yapılacaklar bir miktar spesifik.--a[.]med»»ileti 16:11, 31 Mart 2010 (UTC)

Vikiproje:LGBT[kaynağı değiştir]

VikiProje LGBT davetiyesi
LGBT (lezbiyen, gey, biseksüel ya da transgender) konularıyla ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen LGBT Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. - ~~~~


Sizleri de katkılarınız ile aramızda görmekten mutluluk duyacağız. - Nebeviye^^ 12:08, 31 Mart 2010 (UTC)