Kullanıcı mesaj:Levent/Arşiv: 26 -27

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kozyndan

resimleri yükledim, galeri yaptım. resimleri sanatçının sitesinden aldım. telif haklarına aykırı bir şey yaptıysam özür dilerim düzeltebilirsiniz. teşekkürler Cromartie

  • Uzun zamandır görüşmedik. Nasılsın Levent Abi?  Brk ileti 22:24, 8 Mart 2009 (UTC)
  • Teşekkürler "Brk" kardeş. Bazen çok uzun zaman oldu gibi geliyor bazen de daha dün gibi... Umarım bu arasıra görünmeni sağlayan yoklukların kısa sürer. Farkettiysen daha yoğunuz artık: Vandalizm, yeni kullanıcı, yeni madde, değişiklikler... Hepsi artıyor. Ama senin gibi olumlu kullanıcı sayısında artış az ne yazık ki. Haydi bir an önce geri dön :) Sevgiler.  Levent İleti Katkılar   22:31, 8 Mart 2009 (UTC)
  • Vallahi bu mesaj üstüne bilgisayarın içinde bile yaşanır. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim Levent Abi. Ben de çok özledim Vikiye eskisi kadar vakit ayırmayı. Gözden ırak olunca gönülden de ırak olurmuş... Bazen çok yabancı gelebiliyor burası. Ama senin gibi dostlar, güzel anılar hemen siliyor kafamdaki o intibayı. Çok çabuk değişen bir ortam, epey yeni kullanıcı var güzel, olumlu katkıları olan. Tekrardan teşekkürler, sevgiler...  Brk ileti 22:56, 8 Mart 2009 (UTC)

Ünal Ufuktepe[kaynağı değiştir]

Sayın Levent,

İyi geceler diliyorum. Ünal Ufuktepe maddesinin düzenine uygun zamanınızda bakabilir misiniz? Önerilerinizi beklerken; "düzenle" etiketini eğer uygunsa kaldırabilir misiniz? İyi çalışmalar. Kolay gelsin.Kapçak 23:47, 8 Mart 2009 (UTC)


Merhaba Levent

Şükrü Karabacak ile ilgili koymuş olduğum maddeyi ‎ (Madde 8 : Düzen ve ansiklopediklik açısından uygunsuz madde) gerekçesi ile silmişsiniz,Şükrü karabacak bir belediye başkanıdır ve ben kendisi hakkındaki bilgileri;başkanı olduğu belediyenin resmi sitesinden aldım. Buarada biyografisinin olmasının iyi bir tanıtım olacağını düşünüyorum ,lütfen bana yardım ediniz...

şimdiden teşekkür ederim

Merhaba, Turkyucel'in mesajı üzerine TinyPortal yazılımı hakkında bir inceleme yaptım. Aslında Kategori:Yazılım taslakları içerisinde gördüğümüz yazılımlardan temelde bir farkı bulunmuyor. Ancak Turkyucel'in nasıl bir üslupla ve kaynakla maddeyi yazdığını bilmiyorum. Reklam içeren ifadelerden uzak ansiklopedik bir dille ve kaynaklandırılarak yazıldığında bir yazılım taslağı olarak kayda değerliği karşılayacağını düşünüyorum. Turkyucel'e de bu yönde bir mesaj bırakıyorum...İyi çalışmalar...Hoşcakalın...Vikipedist 08:47, 9 Mart 2009 (UTC)

Teşekkür ederim. Maddenin takipçiyim, ansiklopedik kalır umarım...İyi çalışmalar...Hoşcakalın...Vikipedist 11:41, 9 Mart 2009 (UTC)

Yüklediğiniz resim[kaynağı değiştir]

Yabancımsj 11:29, 9 Mart 2009 (UTC)

  • Merhaba abi, umarım iyisinizdir. Kitap kapaklarını yalnızca o kitap maddesinde kullanabildiğimiz için, yukarıdaki resmi Yılmaz Gruda maddesinden çıkardım. Kitap kayda değerse maddesi açılıp orada kullanılabilir. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 11:29, 9 Mart 2009 (UTC)

Merhaba Levent Bey,

Kendi yazdigim ozgecmisimi neden sildiginizi ogrenebilir miyim? Yazdiklarimin her cumlesini verdigim kaynaklardan kontrol edebilirsiniz.

Selam ve sevgiler, Samet Kose Charleston, SC Bu imzasız yazı SametCummings (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

slm. levent abi. 85.105.171.254 ıplı adlı kişi ışık konusuna küfür yağdırmıştır.teşekkütler-- 16:10, 9 Mart 2009 (UTC)


Selam dostum www.cepalemi.com

Selam abi. Birşey soracam. Vikipedi:Silinmeye aday maddeler/Hasan Sami Bolak‎'ta yorum yaptın da niye "kalsın" demedin? Takabeg ileti 21:07, 9 Mart 2009 (UTC)

  • Takabeg neden "kalsın" (hatta ya da neden silinsin) demediğim çok açık: karar veremedim. Ansiklopedik bir kişi olup olmadığı çok sımırda bir durum. Bu görüşümün aynısını ilgili SAM maddesine de yazacağım. Biraz daha bekliyorum o kadar.  Levent İleti Katkılar   21:10, 9 Mart 2009 (UTC)

Evet haklın. Bence de sınırdadır:) Aslında çok sayıda maddeler de sınırdadırlar. Cumhuriyeti'nin yüz büyüğü ya da bin büyüğü olunca girmeyebilirler. Ama Vikipedi maddesi olabilirler, bence. Birde oylama kısımını kaldırdım. Vikipedi ilkesine uyumuyor. Burda oylama yapmıyoruz, fikir (ve kaynak) alışveriş yapıyoruz değil mi? İyi çalışmalar. Takabeg ileti 21:25, 9 Mart 2009 (UTC)

şikayet derken ne demek istediniz anlamadım. sizi şikayet etmişim ama siz bişe dememişsiniz. Kullanıcı Levent kendinizi savunarak neye varacagınızı sanıyorsunuz. yaptıgınız düpedüz haksızlıktı. ve diğer sayfaların hepsini silinmeye aday gösterdim. reklam veya ansiklopedik bilgi değil diye değerlendiriniz. bende sizi uyarim o zaman. neden olsa herkes birbirini uyarmak icin sıraya girmiş Bu imzasız yazı Turkyucel (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ne zaman silinecekler[kaynağı değiştir]

Joomla, Mambo, Vbulletin, Php-Nuke maddelerini silinmeye aday gösterdim. ne zaman silinecekler. yoksa benim maddemi sildiginiz gibi değilde yapmanız gerektigi gibi silme kararının kesinleşmesinimi bekliyeceksiniz.

bide son olarak kimseye bir saldırıda bulunulmadı. söz meclisten dışarı kimse alınmasın. laf orataya konuşuldu. Bu imzasız yazı Turkyucel (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkür ederim, nezaket göstermişsiniz.--Fatih Mazı 13:36, 10 Mart 2009 (UTC)

Telif Hakları Uyarısı (5)[kaynağı değiştir]

Sayın Levent, Madeniyet maddesiyle ilgili kural ihlali yaptınız demiştiniz.Sildiniz konuyu.İstediklerinizi yaptım. Mach'e git dediniz.Söyledim.


Daha cevap vermedi.Kusura bakmayın ama bunlar vikipedi'ye yakışmayan şeyler.Sizlere artık birşey diyemiyorum.Söz verdiğim kişilere saygısızlık yapmış oldum.Bu yapılan banada saygısızlık.

Artık lütfen siz ilgilenin. Bu imzasız yazı Feyyaztiftik (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba hocam[kaynağı değiştir]

Öncelikle çalışmalarımı yoğunlaştırdığım için artık ilgilenemiyorum, dolayısıyla 1 gün arayla yanıtladım mesajınızı kusura bakmayın. Valla ingilizce sayfayı inceledim /b dışında kodlarda bir değişiklik göremedim. Tartışma sayfasına bir yazı bırakacağım şimdi. Ama birkaç şüphelendiğim şey var
\bsevsen\.net chat satırı ve
\bsite\.mynet\.com\.sakarya_kocaali
satırı ama bunların tüm işleyişi etkileyemeyeceğini düşünüyorum. Dolayısıyla tartışma sayfasına bi yazı bırakıyorum ancak siz bu iki satırı da bi deneyin bence.--Onur Kayabaşı 19:41, 10 Mart 2009 (UTC)

  • Rica ederim, olayı da anlatmaya çalıştım, yanıt olarak da benim Türkçe vikideki mesaj sayfama yazmalarını istedim ama gene de o sayfaya da göz atacağım. Benim yazdıklarımdan dolayı sorunun kaynaklanmadığı konusunda aslında emin olsam da gene de acaba nın dürtüklemesi sonucu bi an önce denemenizi bekliyorum--Onur Kayabaşı 19:59, 10 Mart 2009 (UTC)
  • Hadi ya, ben de denedim bende engelleme yapmadı halbuki. Neyse işe yaradıysa ne mutlu bana Sevindim --Onur Kayabaşı 20:15, 10 Mart 2009 (UTC)
    • Hocam deneme sayfası açtım kendime deniyorum deniyorum linkleri kabul ediyor ve yayınlıyor. Bende mi bi sorun var yoksa sayfanın işleyişi mi biraz değişik. Daha önce inceleme fırsatım olmamıştı tam bilmiyorum.--Onur Kayabaşı 20:24, 10 Mart 2009 (UTC)
  • Ekleme konusu sadece size ait onu biliyorum ancak kendi açtığım deneme sayfasında listeden herhangi bir linki denedim kabul etti, yani sayfaya ekledi onu demeye çalışıyorum.--Onur Kayabaşı 20:27, 10 Mart 2009 (UTC)
  • Sayfayı o haliyle bıraktım şimdi nerdeyse tüm listeyi ekledim tık yok sistemden --Onur Kayabaşı 20:36, 10 Mart 2009 (UTC)
  • Valla bilmiyorum hocam benim deneme sayfasını gördüyseniz neredeyse kara listenin tamamı var hepsini de kabul etti :). Neyse ben gitmek durumundayım artık. Burda olduğum her zaman yardım etmeye hazırım. Kolay gelsin.--Onur Kayabaşı 20:40, 10 Mart 2009 (UTC)
  • Açıkçası sorun ortadan kalktımı bi fikrim yok deneme sayfamdakileri sistem kabul ettikten sonra . Siz de hergün yardımcı oluyorsunuz, son değişiklikler kısmıyla ilgilendiğim zaman sayenizde birçok şeyi daha kolayca yapıyorum, bu benim için en önemli şeylerden biri haline geldi. Ayrıca sizin o online bölümüyle ilgili uğraştım. İlgili kullanıcının şablonuna baktım, tüm iş Kullanıcı:Hedda_Gabler/Status sayfasına offline/online/meşgul yazmamızda bitiyor aslında o zaman da anlamıştım ama kişinin sayfası olduğu için değişiklik yapamadığım için emin olamamıştım ve şimdi sayfada değişikliği yaptım ve kişinin sayfasında online yazdığını gördüm (şimdi eski haline getirdim). Js sayfasını da inceledim orda da ilgili sayfayı değiştirebilecek şekilde bir kod bulunmuyor. Zaten siz de o zaman offline gözüktüğünü söylemiştiniz. Ancak gene de merak ediyorum o kısımda hiç online yazdı mı ilgili kişinin sayfasında. Eğer yazdıysa eskiden otomatikman çalışan ancak şimdi manuele çevrilen bir sayfa olarak yorumlayıp daha derin araştırma yapabilirim. Neyse son kez iyi geceler diliyorum size.--Onur Kayabaşı 20:58, 10 Mart 2009 (UTC)
  • Hee tamam bende tüm linklere b eklemiştim, o kodda olan b şimdi anladım bende. Ya sormayın saat 10da dersten kafa allak bullak gelince olayı çözsem de kafamda o kısmı çözememişim . Aydınlattığınız için teşekkürler.--Onur Kayabaşı 14:06, 11 Mart 2009 (UTC)
  • Merhaba, bugün size farklı birşey danışacağım. UFO'larla ilgili maddeye baktım da şimdi, referanslarıyla birlikte oldukça geniş bir bilgi kaynağı var. Seçkin madde statüsüne yakışır mı sizce, aday olarak göstersem mi? Bir yandan da sirius ufo'yu sürekli takip ettiğim için güncel bilgiler yok gibi geldi. Biraz da ordan edindiğim bilgileri birkaç araştırma daha yaparak maddenin gelişmesine katkıda mı bulunsam? Aslında vaktim olsa öncelikle ikiyi seçer şu ana kadar hiçbir katkımın olmadığı maddeyi arşivlediğim bilgilerle donatıp çok daha iyi bir hale getirebilirim ama işte süre sorunum var malum biliyorsunuz . Neyse kafamın karışıklığını size de yansıttım sanırım İyi çalışmalar, iyi vikiler.--Onur Kayabaşı 21:18, 11 Mart 2009 (UTC)
  • Açıkçası bi maddenin seçkin madde seçilmesini bir filme verilen Oscar'a benzetiyorum. Her filme Oscar verilemez ama Oscar'ı hakedecek kadar güzel bir yapımsa, milyonlarca kişi bunu izlemişse o zaten halktan Oscar'ı almıştır. Yani o maddeyle uğraşmak projelerim arasında zaten, bu tür konularla uğraşmayı seven birisiyim ve insanlara daha çok bilgi ulaştırabildiysem bu konuda bu benim için ödüldür zaten, seçkin madde ünvanı alırsa ayrı gurur duyarım ama seçilmedi diye de hayıflanmam, veya uğraşılarımı boşa saymam . Neyse hocam Haziran'dan sonraya dair birçok projem var vikiye dair. Şu össyi kazasız belasız atlattıktan sonra şimdi yapamadığım ama tasarı anlamında tamamen kafama oturmuş birçok şeyi hızla hayata geçireceğim. Bizden ayrılmayın --Onur Kayabaşı 21:51, 11 Mart 2009 (UTC)

Cümleyi düzgünce okusaydınız anlamını kavrayabilirdiniz..

Kevin Sonic, "Sonic Adventure oyun serisinin kahramanı Kirpi Sonic'e dayandırılarak yapılmış bir animenin yeni versiyonunun Sonic-X'in" yapımcısıdır.

Kevin Sonic, xxxx'in yapımcısıdır... Oyun karakteri gibi görünmüyor. Oyun sayfası incelendiğinde adı önemli şahıslar bölümünde, Sonic'in gerçek yapımcılarıyla Kevin Sonic adının altalta durduğunu görüyoruz... Yuki Naka ya da diğerlerini araştırın, bulacaksınız; ama aynısını Kevin Sonic için garanti edemem..Bu imzasız yazı 88.251.8.172 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tabii yaa, nasıl da düşünemedik.. sağolasın dostum, --M. M. ileti 20:22, 10 Mart 2009 (UTC)

İyi Geceler[kaynağı değiştir]

Sayın Levent;

Gördüm. Çok teşekkür ediyorum. Geliştirilmesi gereken çok önemli maddelerin geliştirilmeleri ile uğraş içindeyim. İbrahim Çallı'yı ele aldım ilk kez. İyi çalışmalar kolay gelsin. Kapçak 22:41, 10 Mart 2009 (UTC)


Merhaba, saba tümer sayfasında anomim kullancılar sayfada belli aralıklarla vandalizm yapmaktadırlar. Bazen Saba Tümer'e yönelik çok ağır küfür ve hakaretlerede varabilen bu tür davranışların engellenmesi için sayfa korumaya alınabilir mi acaba? Cevap için şimdiden teşekkürler.--Ahmet Mehmet 00:16, 11 Mart 2009 (UTC)

  • Merhaba Sayın Tema; size danışmadan exedit.js sayfanızda küçük bir değişiklik yaptım: Artık sizdedn başka kimsenin kulanmadığını gördüğüm eski "test" şablonumuz yerine halen geçerli olan ve kullanılan genel test şablonunu ekledim. Eğer bu değişikliğimden hoşnut kalmazsanız hiç kuşkuya düşmeden geri alabilirsiniz. Sevgi ve saygılarımla.  Levent İleti Katkılar   22:03, 9 Mart 2009 (UTC)
Bu sayfaları(mı)n bakım zamanı gelmiş geçmiş demektir. Yeni uyarılar konusunda da eksiklerim var, el atmam gerekiyor. Teşekkürler, elbette sorun yok, vaktinizi almış oldum. Kolay gelsin. --temaileti 08:48, 11 Mart 2009 (UTC)

Nihayet mesaj yazma yerini buldum.

Bakın levent bey, Bir kişi ansiklopedide yer almışsa almıştır. Bu kişi ansiklopediktir. Ben yer aldığım ansiklopedinin ismini ve sayfasını bile yazdım size. Allahın aşkına, bunu zamana bırakmaya ne gerek var. Ya siz ekleyin usulüne göre. Ya da benim eklediğim içeriği kaydedin yayınlansın.

Haaa, bir de bana şablon ileti gönderiyorsunuz ya, iyice ayar oldum.

Lütfen anlayacağım dilden kendi cümlenizle yazın. Şablon yazı göndermeyin. Kendi yazımın alıntısı dahil. Keşke telefonunuz olsa da size sesli olarak derdimi anlatabilsem.

Kendini insanlığa adamış bir kişinin bu isteklerini lütfen ama lütfen dikkate alınız.

ESENLİKLE. Bu imzasız yazı Bilgiagi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kibele Adlı Editör Hakkında Gerekli İşlemin Yapılması[kaynağı değiştir]

Vikipedi Portali Yöneticisine;

Kibele adlı editörünüz bilgiagı adıyla aldığım kullanıcı adımı engellemiştir. Amacım yazarlar ansiklopedisinde bulunmamdan dolayı kendi biyografimi eklemek istedim. Sitenin genel kullanımı (bana göre) çok karışık olduğu için beceremedim. En az dört beş kez eklemeye çalıştım. Her defasında silindi. Biyografimin silinecek yerde usulüne uygun olarak eklenmesini isterdim. Kullanıcı adımı engelleyen editörünüz hakkında gerekli işlemin ivedilikle yapılmasını önemle arz ederim. Dr. Ahmet FİDAN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ___________________________________________

ONLINE BİLGİ İLETİŞİM AĞI SİTELER TOPLULUĞU

www.bilgiagi.net, www.yazarportal.com İNTERAKTİF KÖŞE YAZARI GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ Kullanıcı adım silinmiş kullanıcı adımın silinmesi de ne demek oluyor. Kaç tane site sahibi ve yöneticisiyim. Lütfen benimle iletişik kurar mısınız. Bu imzasız yazı 88.241.151.42 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Son resmi tercih ettim. Çok manidardı... İyivikiler... ho? ni! 08:25, 12 Mart 2009 (UTC)
  • :) sorun yok.. kolay gelsin. --ki bl 17:19, 12 Mart 2009 (UTC)
elalemin onca sitesi var benim bir tane bile yok. bir garip editörüm, yanarım yanarım ona yanarım..--ki bl 17:22, 12 Mart 2009 (UTC)

değişiklik[kaynağı değiştir]

Ama Bu Eklemeye Çalıştığım Maddeler Niye Ansiklopedik Değil.Ayrıca Bahçelievler'i tanıtırken tarafsız ve telif ihlali yapmadım

--Batuhan 18:26, 12 Mart 2009 (UTC)


Abi yakında sana pilot brovesi takacağız! e.c. 21:32, 12 Mart 2009 (UTC)

İyi Geceler[kaynağı değiştir]

Safyın Levent;

Yoğunluğunuzu tahmin edebiliyorum. Daha önce varolan ancak cılız olarak gördüğüm İbrahim Çallı maddesini geliştirmek istedim. Uygun bir zamanınızda bakar da okey'ler ve ne yapmam gerektiğini söyler; ya da birilerine yönlendirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Kolay gelsin.Kapçak 22:05, 12 Mart 2009 (UTC)

Sayın Levent;

Buradan Kullanıcı:Kapçak/Çalışma Kapçak 22:32, 12 Mart 2009 (UTC)

Teşekkür eder, başarılarınızın devamını dileriz efenim :) sevgiyle kalın. Cat msj 06:54, 13 Mart 2009 (UTC)

Madeniyet basligi neden silindi acaba?


ben engellenecek kadar bir şey yapmadım ama sadece bir resim ekledim Bu imzasız yazı 85.96.125.192 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Vikipedia'da bulunmayan bir içeriği insanların bilgilerine sunuyorum ancak görüyorum ki yine faydalı olabilecek konu ile ilgili bir siteyi "reklam" olarak algılıyorsunuz. Ayrıca "gizli reklam" diye not düşüyorsunuz.

Verdiğim konuda link gizli değil ==Dış bağlantılar== olarak eklenmiş olup, okuyucuların bilgi almasında faydalı olacaktır. Görevinizi yapamadığınızı üzülerek belirtmek istiyorum. Vikipedia'nın bu tarz yöneticilere değil açık kaynak bilgi sunan kişilere ihtiyacı vardır. Vikipedia'ya fazla engel olmamalısınız... Bu imzasız yazı Musician (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bahsettiğiniz sitede herhangi bir satış yapılmamaktadır. Site ile de hiç bir ilgim yoktur! Maddemi düzenlememe bile fırsat vermeden sildiniz. Orjinal sitesinin adını ve daha farklı bilgileri eklemeyi emin olun sizden daha iyi biliyorum. Verdiğim sitede bu markaya ait kullanıcıların yardım alabileceği sayılı sitelerdendir. Linke ve siteye dikkat etmiş olsaydınız engelmi yaksa yardımcı mı olduğunu anlardınız. E tabiki kimsenin bilgisi bir olmaz. Benim anlamış olduğum alan da bu ancak siz anlamıyorsunuz. Önyargılarınızdan kurtulmanız dileğiyle. Bu imzasız yazı Musician (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Sözü uzatmayacağım. 1 milyon sonuç var ve içinden 1 harf bile ekleme yapan olmamış değil mi? ;) Google'da arama yapmak basit, bilgiyi ayıklamaksa yıllar alır. Yazdığımız yazıyla çelişmeyelim...

Size sadece gülüyorum. Madem bu şirket hakkında bilginiz var neden eklemiyorsunuz? Bu güne kadar neden kimse 1 harf eklememiş. Demekki bilgi yok ;) Şirketin geçmişi hakkında kesin bilgi internette hiç bir yerde yer almaz. Şirketin ürettiği modelleri ve çalışma alanları hakkında insanların bilgi edinmesini, ve bu kıt kaynak içinde kullanıcıların yardımcı sitelerden de bilgi almasını istemiyorsanız gerçekten burada boşa emek harcıyorsunuz. Buyrun vikipedia sizin olsun, buraya eklediğim site emin olun sizin fikirleriniz doğrultusunda değil, kullanıcı amaçlıdır. Ancak siz gerçekten paranoyak hale gelmişsiniz.

Bilginin etrafına duvar örmeyin!

Bana kişisel problemleriniz için boşuna uyarı yollamayınız. Neyin ne olduğunu iyi biliyorum. Burada sizin şahsınıza değil, vikipedia üzerindeki yönetim eksikliğinden bahsediyorum. Bilgiye engel olan, öönyargılı insanlarla çalıştığı için vikipedia adına gerçekten üzü,lüyorum. Atınızı istediğiniz gibi koşturun Levent Bey! Bu imzasız yazı Musician (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sözü uzatmayacağım. 1 milyon sonuç var ve içinden 1 harf bile ekleme yapan olmamış değil mi? ;) Google'da arama yapmak basit, bilgiyi ayıklamaksa yıllar alır. Yazdığımız yazıyla çelişmeyelim...

Sözü uzatmayacağım. 1 milyon sonuç var ve içinden 1 harf bile ekleme yapan olmamış değil mi? ;) Google'da arama yapmak basit, bilgiyi ayıklamaksa yıllar alır. Yazdığımız yazıyla çelişmeyelim... Bu imzasız yazı Musician (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Uyar etiketleri[kaynağı değiştir]

  • Şuradaki "nuh-u nebiden kalma" şablonu nereden buldun? Senden başka kullanan kalmadı . Artık bu var; daha şık: {{reklam}} Yanlış anımsamıyorsam senin hoşgeldin şablonun da eskiydi, elin değmişken onu da tazelemeyi düşünmez misin? : {{HG}}  Levent İleti Katkılar   19:16, 13 Mart 2009 (UTC)
  • Eskilere saygılıyım. Şaka bi yana Monobook tazelemem lazım. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 19:20, 13 Mart 2009 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/w/index.php?diff=5145190&oldid=5059651 adresindeki değişikliğin nedenini sormuşsunuz. Öncelikle, kaynak belirtilmemiş. Bu nedenle doğruluğu çok şüpheli. ayrıca yer alan bilgiye hiçbir yerde rastlamadım. Bu nedenle bu yazıyı çıkarttım. En azından güvenilir bir kaynak belirtilerek eklenmeli. Bu imzasız yazı Öterbülbül (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Levent Abi, yeni kullanıcılara hoş geldin diyorum, vakit geçiriyorum. Uygun olmadığından şüphelendiklerimi de ayıklayıp Google'da arıyorum. Ama kimileri gözümden kaçıyor. Mesajını yanlış anlamam gibi birşey söz konusu olamaz, iyi niyetle yazdığını biliyorum. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım. Saygılar, iyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 09:37, 14 Mart 2009 (UTC)

Tasavvuf maddesi[kaynağı değiştir]

1. Kelimenin kökeni ile ilgili eklediğim şeyi neden silsi? 2. Sildiğim bir paragraf var, sen o paragraftan birşey anlıyor musun? Ben yıllardır tasavvuf üzerine araştırma yaptığım halde o paragrafın ne demek olduğunu anlamadım. Laf kalabalığı, maddeyi kalitesiz ve anlaşılmaz yapıyor. Zaten bu maddeye herkes kafasına göre yazmış, içinden çıkılmaz hale getirdi. Önce uzmanlık!!!

Değişiklikleri neden geri aldığını izah edersen ona göre yeniden düzenleyelim. Muhasibi 17:49, 14 Mart 2009 (UTC)

tasavuf maddesi[kaynağı değiştir]

tartışa sayfasına bir sürü şey yazdık kaale alan olmadı. Siz okuyarsanız güzel o zaman. Teşekkürler... Muhasibi 17:55, 14 Mart 2009 (UTC)

Hay Allah.. pişti olduk desene Sen bilirsin dostum ama fazla mal göz çıkarmaz, dursun istersen. Sevgiler, --M. M. ileti 17:59, 14 Mart 2009 (UTC)

Tamamdır üstadım, sen en iyisini bilirsin, iyi akşamların olsun.. --M. M. ileti 18:07, 14 Mart 2009 (UTC)

İyi akşamlar[kaynağı değiştir]

Uygunsuz KA. --Kemal K.ileti 18:09, 14 Mart 2009 (UTC)

  • Kimler gelmiş kimler.. Yolunuza çiçekler mi sersek? Özletmeyelim bu kadar.. Ayrıca bir de yeni eklenen (yolda, geliyor) "viki-ihmal şablonumuz var ki görmek bile istemezsin.  Levent İleti Katkılar   18:08, 14 Mart 2009 (UTC)
  • Aman efendim, ben de özledim; daha da uzatmadan geldim . Viki ihmal şablonunu görmeden, arayı telafi etmeye başlayayım en iyisi . --DsMuratileti 18:12, 14 Mart 2009 (UTC)

Denetçi isteği[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Vallahi hayat Vikipedi falan tanımıyor; benimle ilgileneceksin dedi mi akan sular duruyor ^_^ İlgili denetçi isteğini yerine getirdim. Eğer buralarda olamadığım için denetçi istekleri aksarsa e-posta yollamaktan çekinmeyeyin; "çabuk bir bak denetçi isteklerine" dediğiniz anda hemen gelir bakarım. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 19:24, 14 Mart 2009 (UTC)
  • Merhabalar hocam, birkaç gündür ortalıkta yoktum bugün biraz burdayım da yazayım dedim . Bir de sorum olacak size. Şu son değişiklikler kısmında belirli kısımları görme şansımız var mı? Mesela ben kullanıcı sayfalarını ve kullanıcı mesaj sayfalarını görmek istemiyorum. Hızlı bi bakış atıyorum ve özellikle yeni maddelere dikkat ediyorum ancak kullanıcı mesajları gözümü yoruyor açıkçsaı. Varmıdır buna reçeteniz --Onur Kayabaşı Msj 19:51, 14 Mart 2009 (UTC)
  • Java yüklenmeye çalışıyor şu anda, o kadar yoğun yükleme yapıyor ki bilgisayar 15 mbyi bile zar zor indiriyor . Zaten viki de grafik tabanlı falan olsaydı bu kadar katkıda bulunamazdım . Sonucu bildireceğim elbette. Bu arada geçen gün tam ben çıkarkenki mesajınızı da yanıtlayayım. Sonraki gün gördüm ancak yanıt verecek fırsatım olmamıştı. Birkaç ay bu şekilde olacak hatta haftasonları bile kendime izin vermemeyi düşünüyorum artık . Stres atmak için arada son değişikliklerde vandal kovalıyorum bazen o iyi geliyor biraz . Zaman bulursanız (!) ufolarımıza uzatacağınız yardım elini bekliyoruz. --Onur Kayabaşı Msj 20:18, 14 Mart 2009 (UTC)
  • KA ihlali midir bu hocam?--Onur Kayabaşı Msj 20:35, 14 Mart 2009 (UTC)
  • Peki o zaman. Bu arada kurdum proğramı. Aslında işi kolaylaştıran birşey ama sitedeki kadar eğlenceli değil . Uslu duramadım proğramın tercümesine girişiyorum şimdi . Dün akşam da wikimania 2009'un çevirisine giriştim zaten kullanmaya kullanmaya paslandırmışım ingilizce kelimelerimi . Neyse kendinize iyi bakın, görüşürüz.--Onur Kayabaşı Msj 21:22, 14 Mart 2009 (UTC)
  • Deli olmuş bir halde uykuya dalıyorum hocam. Neden bilmem ama bu saate kadar uyanık durdum ve bana tek faydası vandallarla savaşma fırsatı oldu. Bu saatte viki tekin olmuyormuş onu anladım . Bu saatte SDD olmak için anca sizin gibi görevli olmak lazım valla geri ala ala bi hal oldum . Neyse gece gece çok doldum sayfanıza içimi döktüm Şablon:*:)). Sonra görüşürüz hocam.--Onur Kayabaşı Msj 01:32, 15 Mart 2009 (UTC)

kukla[kaynağı değiştir]

  • kukla konusuyla ilgili nou'dan görüş istedim. selamlar. --ki bl 19:55, 14 Mart 2009 (UTC)
  • Tamam sorun değil. İstersen Elma'ya da sorabiliriz. Olmadı meta'ya hattã aihm'e kadar yolu var Şaka bir yana, görüş alışverişinde bulunmak kadar güzel bir şey yok. Doğruları ancak böyle buluruz. İyi akşamlar.  Levent İleti Katkılar   19:59, 14 Mart 2009 (UTC)
  • nou görüş belirtmiş. orada da söyledim, kukla engelini kaldırabilir misin lütfen? uyarılar hangi yönde ise ve engel gerektiriyorsa o ayrıca değerlendirilir. selamlar. --ki bl 21:52, 14 Mart 2009 (UTC)


volkan[kaynağı değiştir]

levent bey selamlar. wolkanca maddesi bir blogger için yazıldı ansiklobedik bilgi olmayan onbinlerce madde var wikipedia da. siz neden türkiye de web günlüğü alanında bir marka olmuş ismi siliyorsunuz, jimmy wales 2008 de istanbula geldi ve bir konferans verdi ben orada blogger olrak vardım, demem o ki wolkanca maddesi wikipedia için silinecek bir madde değildi, ona kadar binlerce madde var silinecek anlamadığım nasıl oluyorda bir anda dikkatinizi çekiyor madde de siliyorsunuz.

illaki burada daha aktif olup hükümdarlığı ele geçirmek mi gerekiyor?

saçma sapan mesajım için özür dilerim peşinen ama çok sinirlendim. Bu imzasız yazı Wolkanca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

ismail dayı[kaynağı değiştir]

ben sadece ismail dayının hayatını eklemek istemişdim telif hakkı konusunda bi sorun oluşucanı hatta hayatın açıklamasının bir telif hakkının var olup olmadığınıda bilmiyorum benim uzakdan bir akrabam olduğu için yazmışdım eğer bana öğretmek için siz düzenleyip koyabilirseniz teşekkür ederim.yarın tekrar pc başında olacağım iyi görevler. Bu imzasız yazı Fcimen2061 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba levent abi. Şimdi farkettim de silinmiş olan Portal:Anarşizm'in alt sayfaları halen mevcut. Sana zahmet onları temizler misin? Şimdiden çok teşekkürler. Bu arada vikiçalışkanlığına hayranım valla . İyi vikiler, kolay gelsin--Merube 89msj 20:30, 15 Mart 2009 (UTC)

  • Sözlerinize sonuna kadar katılıyorum, vikipedistlerimizi artırmamız lazım. Elbet bir gün diyelim . Kolay gelsin levent abi, iyi çalışmalar--Merube 89msj 20:36, 15 Mart 2009 (UTC)
  • Eline sağlık levent abi, temizlemişsin sayfaları. Onları yolluyorum da olumlu katkıd bulunan anonim kırk yılın başında görüyorum Üzgün ne yazıkki. Kendine iyi bak abi, hoşçakal...--Merube 89msj 20:43, 15 Mart 2009 (UTC)
  • teşekkürler.. ama eklediğin cümleden alınmak gerekir mi, sadece itiraz üzerine mi, yoksa konu üzerinde mutabık olduğun için mi kaldırdın engellemeyi bilemedim. kullanıcı, reklam ya da ksy, ya da başka bir konuda engel gerektirecek davranış geliştirirse "yaa!" demeyeceğini umuyorum bir de.. o zaman el et, engeli ben veririm en afilisinden. kolay gelsin. --ki bl 20:57, 15 Mart 2009 (UTC)

Bir merhaba da benden =)[kaynağı değiştir]

Dün yazmışlar bende öyle bi uğruyim katkılara dedim baktım en altta bi yazı . Önemli değil hocam bende o spam listesi olayına tam bi gün sonra bakmıştım malum, insanız sonuçta özel hayatlarımız var . Eee hocam teşekkür sayfasının yanına fan club sayfasını ne zaman açacaksınız . Bu arada dün o proğramın çevirisiyle uğraştım. Büyük bir kısmı çevirdim, fazla yormadı beni zaten. Ancak dili nerden tanımladığını çıkaramadığım için hollandacanın üstüne yazıverdim . Türkçe karakter sorunu var ondan dolayı biraz garip birşey çıktı ortaya ancak bi yere yükleyip link verebilirim isterseniz . Kolay gelsin.--Onur Kayabaşı Msj 21:04, 15 Mart 2009 (UTC)

  • Mütevaziliğinizi bu kadar yansıtmamanız gerektiğini düşünüyorum . Sonuçta o bölümler de sizinle ilgili herhangi birşeyin bulunabileceği mesafede ve o şekilde kalmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Valla o metne göz attım da otomatik çeviriciler nakavt olur o yazıda. Uzun ve yorucu gibi gözükse de hep tekrar ettiğimiz şeyler aslında birebir değil de Türkçe vikipedide anlatılan karşılığıyla onları çevirmeye uğraşırım bi ara. Birşeyleri yapmaya çalışanlara her zaman saygı duymuşumdur. Bugüne kadar bilgisayarla ilgili hiçbir ders almadım veya hiçbir kimse bana bu konuda yardımcı olmadı, herşeyi karıştırarak, bozarak, kafa kurcalayarak öğrendim ve bunların sayesinde birçok başarı elde ettim. Dolayısıyla yanlış da olsa birşey yapana her zaman hoşgörüyle yaklaşmaya çalıştım, hep kendimin de aynı durumda olduğum zamanları düşündüm ve halen aynı yaklaşımımı korumaya çalışıyorum. Sayfa boşaltanları, sayfaya saçma sapan şeyler yazanlara ancak şablonlarla yanıt veririm ancak kurcalayanlara sayfa sayfa bile yardım yazarım . Başka bir yere yazsaydım bunu karşımdakinin kendimi övmek için yazdığımı zannetmemesi için birşeyler yazardım ama burda elimizde çaylar, börekler dost muhabbetinde gibi hissedince öyle anlamayacağınızı bildiğim için yazmaya gerek duymuyorum .--Onur Kayabaşı Msj 22:09, 15 Mart 2009 (UTC)
  • Bu arada bir şey daha. Resmi çevirmeye karar verdim ancak "shower them with wikilove" var. Vikisevgisiyle yıkayın,ıslatın onları gibi bir anlamı var ama hoş birşeyler bulamıyorum. Umarım yardımcı olursunuz --Onur Kayabaşı Msj 22:09, 15 Mart 2009 (UTC)
  • Görüşlerinizi en kısa zamanda bekliyorum, birşey bulamazsanız çeşme başına gidebiliriz çok hoş fikirler geleceğine inanıyorum. Ayrıca iyi bir "maya" olarak görüldüğüm için mutlu oldum. Teşekkürler. İyi vikiler--Onur Kayabaşı Msj 22:30, 15 Mart 2009 (UTC)
  • Konuyu uzatmaya gerek olmadığı kanısındayım. Kişinin amacından adım gibi eminim. İçim rahat etmediği için o sözleri yazdım. Bu sonucu değiştirmez: Kural kuraldır, olması gereken uygulandı. İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   21:06, 15 Mart 2009 (UTC)
  • kişinin amacı üzerinden yanlış -ve üstelik süresiz- engelleme veremeyiz. yaptıkları üzerinden doğru engelleme verebiliriz. bence meselenin özü budur, içinin rahat etmeyeceği bir durum yok. boşver kuralları, amacı hepimizce malûm olsa da âdil olmak gerekiyor. kolay gelsin. --ki bl 21:11, 15 Mart 2009 (UTC)
Vikipedi'yi hergün silip süpüren, vandalları kapıya koymayan Levent Abi'ye sevgilerle... --Abuk SABUK♫ ♫ 21:37, 15 Mart 2009 (UTC)
  • Yandaki hatalı adil kullanımı kaldırdım. Umarım mazur görürsünüz. İyivikiler... ho? ni! 21:48, 15 Mart 2009 (UTC)
  • Aşkolsun Levent abi. Geçen günkü mevzu hâlâ devam ediyosa şunu ekleyeyim madem: Eleştirdiğim, ortada bir kural ihlali yokken müdahil olmanız ve iletişime geçmemenizdi. (O sırada SD'deydim üstelik.) İletişime geçtikten sonra birbirimizin söylediklerine alınmamamız lâzım. Şurada kaç körolası çöpçüyüz ki zaten? Konuşa konuşa anlaşırız, yeter ki bunu ihmal etmeyelim. Sevgiler. --Yabancımsj 21:59, 15 Mart 2009 (UTC)
  • Peki, iyi geceler. Ben de kaçıyordum zaten :) --Yabancımsj 22:36, 15 Mart 2009 (UTC)
  • Çok üzülerek resmi değiştirdim. Aynı anlam derinliğini vermese de idare edersiniz umarım. İyi geceler.--Abuk SABUK♫ ♫ 22:02, 15 Mart 2009 (UTC)
  • Ödülün yerine ulaştığına sevindim. Dediğiniz gibi büyük üstadı andık. Sayfasını izleme listeme almış oldum. Maddeye bir resim kazandırdık. Bakarsınız Kapıcılar Kralı maddesini de açarım (henüz yoksa). Ayrıca ne zahmeti, estağfurullah. Tekrar iyi geceler.--Abuk SABUK♫ ♫ 22:37, 15 Mart 2009 (UTC)


İngilizce biliyor musun? 83.119.172.130 19:46, 17 Mart 2009 (UTC)

  • ben konuşmak Türkçe değil iyi, ben konuşmak İngilizce daha iyi Bu imzasız yazı 83.119.172.130 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Hocam kullanıcı sabit IP'li bir kullanıcı olduğundan dolayı ingilizce vikideki kayıtlarını bulabildim burdan katkılarını görebilirsiniz . Havacılığa meraklı bir arkadaş sanarsam . Tekrardan iyi geceler.--Onur Kayabaşı Msj 20:31, 17 Mart 2009 (UTC)

Merhaba Levent Abi. Acaba Gremlinler filmini izledin mi? Ben izleyeli bir yıldan fazla oldu o yüzden bazı kısımlaı aklımda değil. AcabaÖzet kısımını yazarken bana yardım edebilir misin?--Olağan Şüpheli 15:02, 16 Mart 2009 (UTC)

levent abi 78.166.27.245 ıplı kullannıcı Aşık Veysel in sayfsını boşalttı.-- 18:04, 16 Mart 2009 (UTC) ben duzelttim engelleme uayi falan icin haber verdim

başlık adının değiştirilmesi[kaynağı değiştir]

Yeni kullanıcıyım. "İlay tiryaki" adlı bir başlık açtım. Bu başlığı ""İlay Tiryaki" olarak değiştirebilir misiniz ? Başlık ismi değiştirmeyle ilgili bir şey göremiyorum. Kendim yapamadım.

Yanlışlıkla olmuş,sory-- 18:46, 16 Mart 2009 (UTC)

Sayın Levent;

İyi akşamlar. Yoğunluğunuzdan olsa gerek buradakiKullanıcı:Kapçak/Çalışma İbrahim Çallı maddesine bakamadınız sanırım. Çok yoğun olduğunuzu tahmin edebiliyorum.

Bir de şunu öğrenmek istiyorum: Muhittin Sebati maddesini yeni girdim. Ölüm yılı 1932. Portresini "kamu malı" olarak girdim de , resimlerini de "sanat eseri" yerine "kamu malı" olarak düzeltebilir miyim? Yoksa olduğu gibi kalsın mı? Su anda ölümü 1912 olan Müfide Kadri'yi çalışıyorum. O'na ait herşey "kamu malı" mı? İyi çalışmalar. Kolay gelsin.Kapçak 20:30, 16 Mart 2009 (UTC)

Teşekkürler. Sizinle ilgili teredüde mahal yok benim için. Sorumun yanıtını da sayın Yabancı, ben sayın Homonihilis'e sormama gerek kalmadan kendileri sağolsunlar vermişler. Sağolun. Kolay gelsin.Kapçak 21:00, 16 Mart 2009 (UTC)

Saygıdeğer hizmetlimiz Levent,

Vikipedi yönetimi olarak yoğun çabalarınızdan dolayı tüm masrafları bize ait olmak üzere, 1 hafta Hawaii tatili kazandınız, bu süre içinde vikipediye dokunmanızı engellemek için yetkilerinize erişiminizi kapatmış bulunuyoruz, sevgiler...


Eh ne yapalım, tatilinizi erteleyelim o zaman. Dilediğiniz zamanı bize bildirin hemen bileti ayırtalım, sizin varlığınız yeterli, sevgilerimle bende ellerinizden opuyorum... e.c. 22:36, 16 Mart 2009 (UTC)


Rica ederim. Takabeg ileti 22:44, 16 Mart 2009 (UTC)

Melih Bayram Dede maddesi[kaynağı değiştir]

Levent Bey, "Melih Bayram Dede" maddesini sildiğiniz için teşekkür ederim. Bununla ilgili kısa bir not vermem gerekirse bu vatandaş kendi kendini ansiklopediye eklemiş :) Madde olarak bir ağırlığı varsa idi sorun olmayacaktı ama değil.
Kendi kendini eklemesi hususu şöyle gözüme çarptı maddeyi ilk açarken statik bir IP gözüma çarptı, aynı IP belli zaman aralıklarında "yeni şafak", "dergibi", "gebze" gibi ve daha birçok Melih B.D. ile ilgili maddeye katkı yapmış. Melih B.D. yeni şafak gazetesi yazarı aynı zamanda dergibi editörü ve gebzede ikamet etmekte vs. Gazeteci olsam bundan güzel haber yapardım :)
saygılar sevgiler, kolay gelsin. Hunturk 11:42, 17 Mart 2009 (UTC)

Merhaba,
Geç oldu kusura bakmayın. Her iki resim de kullanılabilir. Biri ABD ordusunun çektiği fotoğraf olduğu için kamu malı, diğerini de telif sahibi bağışlamış. İster siz buraya yükleyin, ister akşam ben her ikisini de commonsa taşıyıp size haber vereyim. İyivikiler... ho? ni! 15:09, 17 Mart 2009 (UTC)

Sayın Levent bey "Kemal Öncü" hakkında bir makale koymak istedim, fakat hemen silindi. Genel 9 yüzünden silinmiştir "telif ihlali". Lütfen bu makaleyi koymak için bana yardımcı olabilir misiniz? Hangi hata yaptım? Cok teşekür ederim. Begonvile Bu imzasız yazı Begonvile (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Damal, Ardahan maddesi hk.da[kaynağı değiştir]

Levent Bey,

Konu başlığında belirttiğim Damal, Ardahan maddesi 12 Mart 2009'dan itibaren siyasî propaganda amaçlı duyuruyla değiştirilmişti. Bugun fark ederek eski haline getirmeye çalıştım. Ancak problem çıktı. Bu yüzden de duyuruyu sildim fakat maddenin yeri boş duruyor. Tekrar eski haline nasıl getirebiliriz? Bu imzasız yazı Turkoloji92 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Levent Bey,

Arkadaşım bana sadece bir hatam varsa bunu belirtmen yeterli idi.Ben wikipedia da 3 seneden aşkındır çalışıyorum.Ve sağ duyulu bir kişiliğe sahibim.Ortamı gererek vandalizm yaratmamıza gerek yok.mertceza katkılarıyla Bu imzasız yazı Mertceza (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkürler Levent Abi-- 20:12, 17 Mart 2009 (UTC)

haklısınız..[kaynağı değiştir]

haklısınız, çok emin olduğumuz birşey konusunda bile duyarlı ve temkinli olmak en doğrusu. kolay gelsin Hunturk 20:45, 17 Mart 2009 (UTC)

  • Sevgili Levent teşekkürler, ya biz sana ne hediye edelim o kadar vandalla boğuştuğun için? Ayrıca sana sunulan o güzelim tatili de kabul etmedin. Hiç olmazsa yolun düşerse İstanbul'a geldiğinde boğaz turun benden olsun. sevgiler...--Düşünenadam 22:23, 17 Mart 2009 (UTC)
  • Merhaba. Kullanıcı:Leewent uygunsuz KA değil mi sizce? --Yabancımsj 22:24, 17 Mart 2009 (UTC)
  • Katkısı niyetini ortaya koyuyor aslında. Uygunsuz KA'dan engelleniyor, benzer adla geri dönüyor. Bu yüzden sormuştum. Bundan sonraki katkılarına bakarız olmazsa. Size de iyi geceler. --Yabancımsj 22:31, 17 Mart 2009 (UTC)

Sevgili Levent abi, bahsettiğiniz madde elbette dikkatimi çekti; anca ayın 22'sine kadar sürmesi nedeniyle önceliğini iki günlüğüne Tüketici hakları maddesine devretmiş bulundu. Bu geceki değişimle artık anasayfada. İyi çalışmalar dilerim , sevgiler. Cat msj 22:33, 17 Mart 2009 (UTC)

Güneydın, Abi. Walter Novotny maddesini halledeyim. Ancak ne yazık ki bunun gibi bir sür maddeler var. Mesela Kuzey Irak Harekâtı daha kısa değil mi? İyi çalışmalar. Takabeg ileti 05:42, 18 Mart 2009 (UTC)

TEKRAR TEKRAR Merhaba[kaynağı değiştir]

Tamam öyle yaparım.tşk-- 18:47, 18 Mart 2009 (UTC)

Abdurrahman YAKUT[kaynağı değiştir]

Genişletilecek bir sayfa olamaz mı bu sayfa? Bir spor kulubünün başkanı ansiklopediye girmeye aday değil midir acaba? --sonrisa 18:52, 18 Mart 2009 (UTC)

teşekkürler... --M. M. ileti 18:53, 18 Mart 2009 (UTC)

merhaba tekstil kelimesi içerisinde uygunsuz link var biz de eklemek istiyoruz neden bizim linkimiz kabul edilmiyor sonuçta tekstil sektörüne hizmet veren bir kuruluşuz dış bağlantı olarak ekleyebilirmiyiz ??? saygılar Bu imzasız yazı Kumasci (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bu vandalizm değil, düzeltme. 1899 yılında Aydın şehri Osmanlı İmparatorluğu sınırları içerisindeydi. Bu imzasız yazı Obdan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

tekstil reklam[kaynağı değiştir]

merhaba ama tekstil madde sinde reklam var ?????


Tmm özür dilerim suistimal liğim için ama orada görünce reklamı pagerank değeri için bende eklemek istedim tam olarak wikipedi çözmüş değilim yani içerik olarak nasıl çalıştığı hakkında bilgi var fakat size bu mesajı yazarken doğru yere mi yazıyorum diye de düşünüyorum

peki biraz önce kumasci.com diye bir madde ile sitemizi tanıtmak istedim sonra bulamadım ??? bu yasakmı acaba oda silindi mi

Kolay gelsin Bu imzasız yazı Kumasci (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

vallahi öyle bir korkuttunuz ki tekstil maddesi içerisinde bir sürü yanlış kelime var düzeltmeye korkuyorum Bu imzasız yazı Kumasci (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

yararlı şeyler ekliyoz siliyo adama bak Bu imzasız yazı 88.240.198.23 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kategori:Vikipedi bekletmeli silinecek sayfalar sayfasına yer almıyormuydu o şablonun eklendiği sayfalar . İlgili sayfada birçok madde olduğundan şablonda hata olmadığını düşünüyorum.--Onur Kayabaşı Msj 20:32, 18 Mart 2009 (UTC)

  • Biraz dinlenmenizi söylemiştim hocam . İki yerde olması da garip olur zaten hem de karmaşa yaratabilir. silinecek maddelerde "burda birşey yoksa şuraları kontrol ediniz" diye sesleniyor şair siz hizmetlilere .

Ayrıca ilgili sayfanın Türkçeleştirilmesinden önce ilgili sayfadaki hataların düzeltilmesinin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Boş vakitlerimde düzeltmeye çalışacağım hataları da çeviri biraz zaman alır, çeviri listesi biraz dolu bu aralar wikimania'daki ana sayfadaki sorunları halletmeyi düşünüyorum ilk fırsatta(ne zaman bulacaksam . Neyse başka sorunuz/sorununuz olursa buralardayım. Siz de kendinizi çok fazla yormayın, biraz zihninizi dinlendirin . İyi akşamlar.--Onur Kayabaşı Msj 20:43, 18 Mart 2009 (UTC)

  • Şair Vito Genovese'nin ilk kez burada yayınlanan dörtlüklerinde seslenmiş. Esprili bir anlatım yapayım dedim ama kafanız birazcık bunalmış anlaşılan . Neyse kendinize iyi bakınız değerli hizmetlimiz, siz bize lazımsınız.--Onur Kayabaşı Msj 20:52, 18 Mart 2009 (UTC)
  • Ben hiç katkılarına tanık olamadım Vito Genovese'nin, dolayısıyla gene de bana göre şanslısınız ama nedenlerini bilmesem de vikipediden kopmamasını dilerdim. Siz belki görüp tekrar yanıt verirsiniz diye dün yazmamaya karar vermiştim, dinlenmeniz için, umarım dinlenip kendinize gelmişsinizdir. Ayrıca hata sayfasıyla dün uğraşmaya çalıştım, 50ye yakın hatayı kaldırdım galiba tam emin değilim sayıdan ama. Neyse ben dersime dönüyorum hocam bugün katkım olamayacak. Kendinize iyi bakın.--Onur Kayabaşı Msj 18:08, 19 Mart 2009 (UTC)
  • Huylu huyundan vazgeçer mi hocam ?. Açıkçası yarın deneme sınavı var ve bugün oldukça yoruldum. Ki zaten test çözerken uyumaya başlayınca buraya geldim . Neyse ben şimdi çevrimdışı olup, uyumaya gidiyorum. Kendinize iyi bakın.--Onur Kayabaşı Msj 20:12, 19 Mart 2009 (UTC)
  • Amanin! Van Minüt! Vandalizm uyarımızı da aldık . Ama görmemiştim mesajı . Neyse gelmem bi daha vikipediye . --Onur Kayabaşı Msj 20:25, 19 Mart 2009 (UTC)
  • Bakın heyecandan imza atmayı da unuttum.--Onur Kayabaşı Msj 20:25, 19 Mart 2009 (UTC)
  • Ufak bir selam verip tekrar kaçıyorum . Görüşmek üzere.--Onur Kayabaşı Msj 21:01, 20 Mart 2009 (UTC)
  • IPv4'ün yetersiz olmasından dolayı yerini yavaş yavaş IPv6ya bıraktığı günümüzde yeni versiyonun mesaj protokolü. Birçok teknolojik makalede IPv6 hakkında bilgi mevcut olduğuna göre ICMPv6 da kayda değerdir. Biraz uğraşılması gerek sayfada. Birşeyler yapmaya çalışacağım gün içinde.--Onur Kayabaşı Msj 11:13, 21 Mart 2009 (UTC)
  • Merhaba hocam, monobook sayfamı nasıl geliştiririm neler yapabilirim diye bakıyordum gözüme birşey çarptı.

importScript('User:Levent Abi/editcount.js'); //User:Levent Abi/editcount.js
bu şekilde bir kod çıktı karşıma. Ancak hem o sayfayı hem de kullanıcı adınızın değişmesinden dolayı Levent/editcount.js sayfalarına baktım ancak ikisi de olmayan sayfalar. Vikipedi aramasında da editcount.js diye bir sayfa bulamadığım gibi birçok monobookta benimkinin aynısını gördüm. Acaba önceden kullandığınız birşey miydi? Kolay gelsin.--Onur Kayabaşı Msj 10:51, 22 Mart 2009 (UTC)

  • Nasıl birşey yapmayı planlamıştınız ki? İngilizce vikideki bir kullanıcıdan editcount.js sayfasını kendime kopyaladım ancak sizin bahsettiğinizle aynı mı bilmiyorum. editcount.js dosyasına bir bakın isterseniz, zamanında uğraştığınız buysa ve ne amaçladığınızı söylerseniz birşeyler yapabileceğimi düşünüyorum. Kodları incelemedim açıkçası ancak gördüğüm kadarıyla değişiklik sayısının olduğu sayfadan bilgi alışı var. Nerede gösterimiyle ilgili kod henüz anlayamadım önbelleği boşaltmama rağmen hiçbir yerde çıkmadı henüz. Neyse yanıtınızı bekliyorum, kolay gelsin.--Onur Kayabaşı Msj 01:27, 23 Mart 2009 (UTC)
  • KA ihlali--Onur Kayabaşı Msj 03:02, 23 Mart 2009 (UTC)

kalemin gücü[kaynağı değiştir]

  • Sevgili Levent hocam ilk kez dikkatim çekildi buna, sayende bir şeyi daha öğrenmiş oldum. İşte cevabım: Silsinler bakalım... "kalemin gücü"nü SİLGİ durdurabilirmi? Sevgiler...--Düşünenadam 21:00, 18 Mart 2009 (UTC)

Halen Nasıl Telif Hakkı İhlali Yaptığımı Anlamış Değilm...![kaynağı değiştir]

  • İyi günler Levent bey, özellikle size şunu sormak istiyorum. Normalde Türkiye'de tanınmış bir yazar olan ve herkes tarafından hayatı hakında olan bilgileri rahatça kullanılan ve hiç bir telif hakkı saklı olmayan Atasoy Müftüoğlu'nun acaba ben wikipideia.org'a eklerken ne gibi telif haklarına aykırı davrandım. bu konuya bir açıklık getirirseniz sevinirim.

Huseyn 034 Msj 06:21, 19 Mart 2009 (UTC)

  • Levent bey ben yıllardır günlük hayatımın içerisinde wikipedia.org kullanıyorum. Bilmediğim kelime veya kavramları araştırırken öncelikli olarak wikipedia.org’u ve içeriğine güvenen biri olarak takip ediyorum. Dünyada ve Türkiye’de sıkça kullanılan bir yere bende katkı sunmak istiyorum. İnternete yabancı olan biriside değilim ve kendime ait internet sitelerim var. wikipedia.org katkı sunmak istiyorum ama sanırım zorlanıyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...

Huseyn 034 Msj 06:39, 19 Mart 2009 (UTC)

  • Öncelikli olarak wikipedia.org'a katkı sunmak ve bu özgür ortamın havasını almak isteyen biri olarak bir ekleme yaparken karşıma çıkan telif hakkı sorunu normalde ben o bilgileri yazarın kendisini ve bir konu hakkında en güzel şekilde anlatan bilgilere ulaşarak paylaşmak istiyorum ama anlamadığım nokta bu bilgileri eklerken karşıma çıkan telif hakkı ihlali olduğu için sürekli olarak ister istemez bir soğuma oluşmakta ve wikipedia.org editörlerine ulaşma sorunu geçtiğimde ötürüde bilgi aktarımı yapamıyordum. her şeyden önce ben bu sorunla yani telif hakkı ihlali ile karşılaşmamak için ne yapmalıyım. ve kitap, film, dergi ve düşünsel kavram ve tanımlar ile araştırmalarım var ve ben bunları belli zaman aralıkları ile wikipedia.org kullanıcıları ile paylaşmak istiyorum...

Huseyn 034 Msj 07:00, 19 Mart 2009 (UTC)

  • Evet göndermiş olduğunuz mesajı okudum ve göndereceğim metinleri kendim düzenleyerek göndermeyi düşünüyorum daha önce alıntı yaptığım yerler vardı tabii alıntı yaptığım bilgilerde genel ve telif hakkı olmamasına dikkat ediyordum. örneğin ben eklemek istediğim bilgileri düzenledikten sonra her hangi bir kaynak site göstermek gibi bir zorunluluk taşıyormuyum.

Huseyn 034 Msj 07:21, 19 Mart 2009 (UTC)

  • Levent bey, yardımlarınız ve bilgilendirici paylaşımlarınız için size çok teşekkür ederim. inşallah bundan sonra sizden yardım almaya devam ederim. çalışmalarınızın başarıyla devam etmesi dileği ile...

Huseyn 034 Msj 08:02, 19 Mart 2009 (UTC)

  • Sayın Levent bey, bana yardım etmenizden ötürü tekrar size teşekkür ederim. wikipedia.org'u şuan çok rahat bir şekilde sorunlar karşılaşmadan kullanabilmem için bana göstermiş olduğunuz yapıcı ve verimli yardımlarınızdan dolayı tatlı bir sevinç içerisindeyim.

Huseyn 034 Msj 13:19, 19 Mart 2009 (UTC)

  • İnanın halen anlamış değilim ben nasıl telif hakkı ihlali yaptığımı bilmiyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ben paylaştığım kitapların içeriği hiç bir şekilde gizli telif hakkına saklı değildir. ve resimlerine gelecek olursak o resimler internet ortamında bir çok kitap satış sitesinde ve kitap bilgi otomosyon kibo.com.tr sitesinde yayınlamış olan kitapların kapak resimleridir. ve o resimleri eklerkende ben kaynak linki vererek ekledim. ondan dolayı halen anlamadığım şey ben nasıl telif hakkı ihlali anlamış değilim. ben yayınladığım yazıların altında kaynak göstererek yayınladım. yani anlıyacağınız için ben halen kamu önünde bu kadar özürce kullanılan bu bilgiler hakkında ben nasıl telif hakkı ihlali yaptığım bilmemenin şaşkınlığı içerisindeyim...

Huseyn 034 Msj 22:49, 19 Mart 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Sayın Levent;

Çok teşekkür ediyorum yoğunluğunuza rağmen yaptığınız katkılara. Maddeyi (İbrahim Çallı) geliştirdim ve madde geçmişlerini birleştirdim. İyi çalışmalar. Kolay gelsin. Kapçak 07:54, 19 Mart 2009 (UTC)

Levent abi sana çok teşekkür ederim. Ama oldumu diye sorcam. F5 e basarak önbellek temizendi. Bir maddeye girdim . Bir sürü şeyler varya yazı tipi,imza,tablo mablo vs. o tuşların yanında seçenekli bişey çıktı. Telif inceleme, koruma yapma,bi kaç şablon şeyi yanında da ekle butonu var. yeni çıktı. kastettiğin bu muydu?-- 20:24, 19 Mart 2009 (UTC) Sol alt tablo da çıktı. üst sekme olmadı. yada beceremedim--20:37, 19 Mart 2009 (UTC)

Abdullah Çatlı maddesi[kaynağı değiştir]

Siyasi görüşlerinize göre yazı yazmak istiyorsanız gidip kendinize bir forum bulun. Bu imzasız yazı Kara mehmet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Günaydın levent abi. Daha farklı bir şey olmadı. Senin yaptığın sayfayı açtım. CTRL-F5 E bastım. Yeni bişey gelmedi. Ben yapamıyorum her halde. -- 07:24, 20 Mart 2009 (UTC) Dünkü şeyler var ama

Monobook.js var ya benim için olanı. Oraya gelince mi CTRL F5 oluyor? Yoksa linkleri tek tek açarakmı iki türlüde bişiler oluyor. Ve enfek fonksiyonlar, sol tabloda esraengiz işlerden hangisi olmadı. -- 07:39, 20 Mart 2009 (UTC) Ayrıca sekmenin adı ne

ben çıkıyorum. iyi vikiler.

Şablon Oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhaba. Size bir soru sormak istiyorum. Ben " şöyle bir " şablon oluşturdum ama kullanılır hala getiremedim. Yani herhangi bir madde için kullanılabilir hale getiremedim. Yardm edebilir misiniz? Apolas Lermi 15:18, 20 Mart 2009 (UTC)

  • Demek istediğim; Hazırladığım şablonu |şu şekildeki gibi kullanımı kolay hale getirmek. yani içeriğinin herkes tarafından kolayca doldurulabilmesini sağlamak. Ben yapamadım.
  • Levent bey, ben yaptım zate. Yine de çok teşekkür....Apolas Lermi 23:11, 22 Mart 2009 (UTC)

İyi akşamlar, İnternet Explorer 8 var. Tam sürümü. Monobook.js ye giriyorum. CTRL+F5 yapıyorum. Ama üst sekmede bişey yok-- 17:40, 20 Mart 2009 (UTC) Bence yanlış olmuş. Çünkü tam dediğin gibi yapıyorum ama olmuyor.

Saten reklamları, Zaten yasak :)[kaynağı değiştir]

Selam üstad! bence de uygun değil. Zilyon tane sitesi var zaten, bir de burada olmayıversin :) Sevgiler, --M. M. ileti 22:05, 20 Mart 2009 (UTC)

Merhabalar

Ben Routing konusunu güncellemiştim ancak geri alınmış geri alınma sebebini öğrenebilirmiyim. Bu imzasız yazı Rustem Topcu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

23 Şubat tarihinde IP adresim engellenmiş. Reklam içerikli ekleme yaptığımdan dolayı. Sorun şu ki yaklaşık 1 aydır vikipedi'ye adam akıllı girmiyorum. Bana konu hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Biraz zor olacak ama hangi eklemelerden dolayı engellenmişim onları da öğrenebilir miyim? Эялвачмеcаж 13:34, 21 Mart 2009 (UTC)

  • IP numaramı imzamdan görebilirsiniz. 78.169.144.1 13:48, 21 Mart 2009 (UTC)
  • Değişiklik kaydıma baktım. Yapılan katkılar benim değil. Zaten benim mynetle bir ilgim yok. 78.169.144.1 13:49, 21 Mart 2009 (UTC)
  • O tarihlerde bilgisayarı benden başka kullanan olamaz. Herhalde IP numaramı alarak başka bilgisayardan giriş yapmışlar. Tabi eğer bu mümkünse. Эялвачмеcаж 13:55, 21 Mart 2009 (UTC)

Bunca işimin arasında sırf insanların işine yarasın diye gönüllü olarak onca çeviri yaptım alıntı yaptığım yerleride kaldırdım izinsiz bir yazıyı kopyala-yapıştır da yapmadım ancak yazımın kabul edilmemesi ve vandalizm ile suçlanmak beni çok rahatsız etti. Herkes işini gönüllü olarak yapıyor ama layıkıyla yapılsın. Bu imzasız yazı Rustem Topcu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Mesaj sayfama eklenen uyarı[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Mesaj sayfama bir uyarı eklemişsiniz. Ancak konu belirtmemişsiniz. Bununla ilgili daha detaylı bilgi vermeniz mümkün müdür? Sultaniman 08:54, 22 Mart 2009 (UTC)

  • Merhaba Levent Abi. İngilizve Vikipedi'de sinema oyuncularının aldıkları ödüller kısmı açılıpı kapatılabiliyor ya, acaba onu buraya geçirmek mümkün müdür? Oradakai şablonu buraya da ekleyeyim mi?--Olağan Şüpheli 09:28, 22 Mart 2009 (UTC)

http://en.wikipedia.org/wiki/Template:CompactTOC8

sayın levent abi bizim vikipedide böyle bir şablonumuz var mı? önemli bir şeye benziyor. --axbyc 09:48, 22 Mart 2009 (UTC)

  • Hızlı bir bakışla bana da öyle gelmişti ama belki siz daha ayrıntılı incelemişsinizdir diye geri aldım. İsterseniz onu da geri alın :) Kolay gelsin. --Yabancımsj 09:50, 22 Mart 2009 (UTC)

Arkadasim, arasira girip bilgi edindigim vikipedide senin adina sikca rastlayinca yaptiklarina biraz bakindim, tabi tamamini inceleyemedim mumkunati yok zaman yetmez. lakin gorduklerim bile kafi. Seni candan tebrik ediyorum. birde karinca kararinca bir cicek sunuyorum. motivasyon olsun. eline saglik.

Levent kardese vikipedi icin yaptiklarindan dolayi tesekkurler. --88.248.172.151 13:34, 22 Mart 2009 (UTC)

Yoğun olduğunuzu biliyrum ama Nasıl arşiv oluşturuluyor?Yardım sayfasını gördüm ama olmuyor. Ordaki gibi yaptım?--[[Kullanıcı: | .]] 16:02, 22 Mart 2009 (UTC) Sende daha düzenli ve küçük. Benimki çok büyük oldu.--[[Kullanıcı: | .]] 16:12, 22 Mart 2009 (UTC) OLDU

Levent bey, trsavunma konusunu madde 6'dan silmişsiniz. Oysa bu site google ve yahoo tarafından savunma haberleri konusunda her zaman en üst sıralarda çıkmaktadır. Site savunma ve strateji haberleri konusunda okuyucularını bilgilendirmekte, resim ve video sunmakta ve dünya çapında izlenmektedir. Acaba viki'ye girmek için daha ne yapması gerekmektedir? Bu imzasız yazı Hakcayurek (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkür ederim Levent Abi, böyle bir düzenlemenin zamanı gelmişti. İşin büyük bölümünü yapan Merube ile Serhantr'ye teşekkür etmemiz lazım. Görüşmek üzere, kolay gelsin --Gkhn 12:40, 23 Mart 2009 (UTC)

Gördüm geldim merhaba dedim. Ne var ne yok? diye de sordum? --Manco Capac 15:06, 23 Mart 2009 (UTC)

IP Adresli Kullanıcı[kaynağı değiştir]

78.173.173.202 adresli kullanıcı Ali Kuşçu maddesine zarar vermiştir. Yaptığı saygısızlık işte burdadır. Gereğinin yapılmasını istiyorum...--♪♫Yusuf 1907ileti 15:19, 23 Mart 2009 (UTC)

Zoologist 2009[kaynağı değiştir]

Merhaba. Meta-Wiki'deki amacımız nedir?Ne tür değişiklikler yapmalıyız?İyi günler.Cevabınızı bekliyorum. --Zoologist 2009 16:22, 23 Mart 2009 (UTC)

  • Günaydın {{compactTOC2}} yazarak {{compactTOC2}} şablonunu kullanıyoruz (bir nevi kısaltılmış "konu başlıkları" tablosu). __NOTOC__ ise normal konu başlıkları tablosunu sayfadan kaldırıyor (ya da göründürmüyor). — Pınar [m] 07:42, 24 Mart 2009 (UTC)
  • Yanlış mı söyledim? Türkçem "tökezliyor" bazı bazı. — Pınar [m] 07:47, 24 Mart 2009 (UTC)

Lütfen bu Kürt karşıtlığından vazgeçin. Ve eklenen maddeleri silmeyin. Şu ana kadar bir çok Kürt yazarın eklenmesini engellediniz. Üstelik söz konusu yazarlar Almanca, İnglizce, Kürtçe gibi bölümlerde yer almalarına rağmen. Rebivar Bu imzasız yazı Rebivar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Elbette gerekeni yapacağım[kaynağı değiştir]

Elbette ispatlayıp ilgli yere sunacağım. şu an üstünden çalışıyorum. Kriterleri subjektif bir biçimde uyguluyorsunuz. örneğin Selim Temo az bilinen bir şairdir ve etkinliği düşüktür. O yer alırken Serhad Rênas ondan kısmen daha fazla tanınmakla birlikte (ki mesele tanınması değil) tek önem parametresi tanınmışlık değildir. Aynı zamanda etki ve önemde kayda değer parametrelerdir. Mehmet emin karamehmet ibrahim tatlıses kadar tanınmış değil ama ansiklopedik öenm içeriyor bir yayıncı olarak. Onu geçelim mesela Bülent Usta isminin wikipediada bulunma sebebni hangi maddeye dayanarak açıklıyorsunuz. İngizce bir dilekçe yazdım ve Wikipedia merkezine gönderceğim. Bülent usta, Selim Temo, Adem Çevik, Mesut Kara, Cafer Unay gibionlarca isim var. Wikipediaya yazdığım mailde bunları ekledim. Bugün bir çok yazar Serhad Renas açmış olduğu yayınlarda yazılarını, şiirlerini yayınlatmaktadır. Kürtlerde örgütler dışı açılan bir yayın ne demektir, açan kişi nasıl önem bir taşır bilmiyorsunuz. Siz tam olarak Kürt kamuoyunda haberdar olmadığınız için ismi sadece Türk medyasına yansımış olanların eklenmesine izin veriyorsunuz. Bu kurallara uygun değil. Ayrıca silinmesine tek başına kara veremezsiniz. Ancak tartışmaya açarsınız ve oluşan sonuç uygulanabilir. Bu tutumunuzu her şekilde ve ve yolla deşifre edeceğim. Şüpheniz olmasın. Rebivar Bu imzasız yazı Rebivar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Levent Bey,

Oturum kapalıyken sistemde 194.27.76.169 IP no'suyla yaptığım değişiklikleri kendi hesabıma aktarmam mümkün mü?

selamlar. Bu imzasız yazı Turkoloji92 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

IPv6 Yayılımı[kaynağı değiştir]

Merhaba hocam, dün telif ihlali sandığım IPv6 Yayılımı yazısı en:IPv6 deployment yazısından uğraşılarak yapılan bir çeviriymiş. Açıkçası telif gibi gözüküyor, orjinali ve çevirisi oldukça başarılı olduğu için siz de bana katılmışsınız sanırım. Neyse gerçekten uğraşıldığı için maddenin geri getirilmesinde fayda var. İlgili arkadaştan da konuyla ilgili yanlış anlamadan dolayı özür dileyeceğim şimdi.--Onur Kayabaşı Msj 16:32, 24 Mart 2009 (UTC)

  • Ayrıca telifle ilgili uyarınızı çıkarıyorum izninizle. Öyle bir ihlal olmadığını arkadaşın kanıtladığına göre haksız yere durmasında gerek yoktur diye düşünüyorum. Neyse kolay gelsin.--Onur Kayabaşı Msj 16:34, 24 Mart 2009 (UTC)
  • Önemli değil . Bir hizmetli şunu silmeden şu şablonu çıkarıp biraz düzenleyeyim . Geçen günkü mesajım hala geçerliliğini koruyor hocam . Sayfanızı arşivlediniz ama mesajınızın bi kopyası var burada Bu imzasız yazı Onurkayabasi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
    • Nasıl birşey yapmayı planlamıştınız ki? İngilizce vikideki bir kullanıcıdan editcount.js sayfasını kendime kopyaladım ancak sizin bahsettiğinizle aynı mı bilmiyorum. editcount.js dosyasına bir bakın isterseniz, zamanında uğraştığınız buysa ve ne amaçladığınızı söylerseniz birşeyler yapabileceğimi düşünüyorum. Kodları incelemedim açıkçası ancak gördüğüm kadarıyla değişiklik sayısının olduğu sayfadan bilgi alışı var. Nerede gösterimiyle ilgili kod henüz anlayamadım önbelleği boşaltmama rağmen hiçbir yerde çıkmadı henüz. Neyse yanıtınızı bekliyorum, kolay gelsin.--Onur Kayabaşı Msj 01:27, 23 Mart 2009 (UTC)
  • Bu mesajımla ilgili hocam --Onur Kayabaşı Msj 20:16, 24 Mart 2009 (UTC)
  • Bu cuma vikipedide olur sanırım hiç çevirmedim metni ancak kolay cümlelerle hallederim sanırım.. Ayrıca o resim hala viki sevgisiyle ıslatmak kelimesi halen çevrilmeyi bekliyor elimde gerisini tamamlamıştım yoksa Bu imzasız yazı Onurkayabasi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Başladıktan sonra metnin tamamıyla bir kısmı arasında pek fark olmuyor aslında . Neyse ben şu internet protokolleri konusunun kategori kısmını bir düzenleyip kaçıyorum hocam . Kendinize iyi bakın.--Onur Kayabaşı Msj 20:42, 24 Mart 2009 (UTC)
  • Merhabalar, uyku tutmayınca bilgisayardaki bikaç işe bakarken birkaç da düzenleme yapayım dedim mesajınızı görmeden çıktım . Birazdan o şablonları kendime kopyalayıp neler yapabildiklerini bi deneyeceğim. Deneyince tekrar haber veririm size.--Onur Kayabaşı Sms 12:49, 25 Mart 2009 (UTC)
  • Hocam deneyeceğim dedim ama önce Heroes izledim sonra da Öss hazırlıklarına tam gaz devam ettim fırsatım olmadı. Sanırsam cuma günü halledeceğim onu da. Kendinize iyi bakın.--Onur Kayabaşı Sms 21:04, 25 Mart 2009 (UTC)
  • İnsanız sonuçta hocam viki-dışı aktivitelere de vakit ayırmalıyız. Zaten benim her hafta kaçırmadan izlediğim birtek Heroes ile Lost var ki şu yoğun maratonda tv adına vakit harcadığım başka yapım yok. Bu dizilerin bölüm listelerini de her hafta Amerika'daki yayın gününden bir gün sonra güncelliyorum zaten belki farketmişsinizdir . Hatta bazen vaktim olursa bölüm bile yazıyorum. Neyse kaçtım ben tekrardan. Yarın okurum ancak yanıt verirseniz. Kendinize iyi bakın tekrardan. İyi geceler.--Onur Kayabaşı Sms 21:15, 25 Mart 2009 (UTC)
  • Merhaba Levent Abi. Nasılsın, hayat nasıl gidiyor? Çok uzun zamandır sana hiç ileti yazmadım. Çok yoruluyorum ve zor bela Vikipedi'ye katkı yapabiliyorum. Lütfen kusuruma bakma olur mu? Umarım yazın çok daha sık görüşürüz. Şimdilik hoşçakal Levent Abi. --♪♫Berkay0652|ileti 18:54, 24 Mart 2009 (UTC)

madde isteği[kaynağı değiştir]

ben yazma konusunda amatörüm bu yüzden sizden ricam en kısa zamanda mehtap altunok adına bir sayfa düzenleyebilir misiniz kendisi doktorlar dizisindeki julide karekteridir simdiden teşekkür eder saygılar sunarım latezma Bu imzasız yazı Latezma (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. Bu imzasız yazı Akadir06 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

merhabalar ben yazma konusunda amatörüm. bu yüzden sizden mehtap altunok adına(doktorlar dizisinde julide karakteri)sayfa düzenlemenizi istemekteyim. şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım latezma Bu imzasız yazı Latezma (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

--[[Kullanıcı: | .]] 19:07, 24 Mart 2009 (UTC)tamam,kolay gelsin.

ansiklopedilerden bilgi aktarımı[kaynağı değiştir]

elimde birsürü ansiklopedi var. çoğu madde vikipedi'de yok. nasıl ekleyebilirim, neler yapmak gerekir Cromartie 20:39, 24 Mart 2009 (UTC)

ansiklopedi...[kaynağı değiştir]

kaynak olarak yazsam yeterli olur mu? veya nasıl yaparım? Cromartie 20:45, 24 Mart 2009 (UTC)

Slm levent abi.. Herkesden monobook.js sayfalarındaki yazıları kopyalayıp kendime koydum. Şimdi sol altta yine yeni ortada yine yeni ve tepedede adını değiştirdikten sonrada bir sürü şe çıktı. Olmuşmu? Daha toplucam.--[[Kullanıcı: | .]] 18:04, 25 Mart 2009 (UTC)

Sn Levent ?,

Kusura bakmayin, soyadini bile yazmaktan kacinan bir site admin'ine ilk kez yaziyorum. Iyi de Vikipedi ansiklopedik bilgilere acik bir olusum degil mi? Yazar, sanatci, bilimadami bir dolu insan hakkinda burada entry'ler var, onlari neden silmiyorsunuz?

Buyrun ornek:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kemal_Sayar

Zebraliktan baska birsey degil yaptiginiz. Hem kendi ozgecmisini yazan kim? Yapi Kredi Yayinlarinda ya da NARSAD websitesinde ansiklopedik olarak yazilan ne varsa oydu. Keske zahmet edip, kynagindan saglamasini yapsaydiniz. Anlasilan yazilanin icerigine bakmadan, ansiklopedik bilgi olup olmadigini irdelemeden siliyorsunuz.

Ne ise yaradiginizi anlamadim. Kolay gelsin diyorum.

Vesselam! Bu imzasız yazı SametCummings (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, henüz düzenlemelere devam ediyordum. Küçük değişiklikler şeklinde benden önce eklenmiş olan "taraflı" kısmı düzeltmeye çalışıyordum. Yine de mesajınız için teşekkürler.--Tekrei 08:33, 26 Mart 2009 (UTC)

Acil Silinecek Dosya[kaynağı değiştir]

Merhaba yetişkin içerikli şu dosyanın acilen silinmesi gerekli. Mavi Ateş // Özel İleti 14:51, 26 Mart 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Levent abi çok teşekkürler. Bana gönderdğin yazı için. (Tebrikler mesajı)--[[Kullanıcı: | ]] 16:09, 26 Mart 2009 (UTC)

Günün resmi[kaynağı değiştir]

Levent abicim günaydın, günün resmi sizde de dev boyutlarda mı çıkıyor şu an? Cat msj 06:27, 27 Mart 2009 (UTC)

Ben araştırıyorum ama bulamıyorum hatanın nedenini, siz de bir bakın isterseniz en son şablonlarımızla mı oynandı ondan şüpheleniyorum? Cat msj 06:31, 27 Mart 2009 (UTC)
Tamam sorun değil olsun :) ben uğraşıyorum ancak sanırım şuan sunucu yoğunluğundan en son kaydolan hali çıkıyor şuan kayıtlı bir resim bırakmadım sildim ama hala anasayfadan silinmedi resim? Sanırım 1-2 saat sürecek bu güncellemeyi görmek... :( çok kötü oldu bu. Kolay gelsin Cat msj 06:36, 27 Mart 2009 (UTC)

Silindi! :) Hallederim ben artık... Cat msj 06:37, 27 Mart 2009 (UTC) Tamamdır çözüldü sorun sanırım bir satır bilginin eksik yazılması ve sunucu yoğunluğu neden oldu. Teşekkürler yine de, sevgiler. Cat msj 06:41, 27 Mart 2009 (UTC)

Sizin değerli yorgunluğunuzun yanında bizimkinin lafı olmaz efenim.... Sevgiler, teşekkürler... Cat msj 23:10, 27 Mart 2009 (UTC)

Merhaba. Sayın Levent abi. Hizmetliliğe başvurdum fakat hiç oy almamışım. Neden? --Zoologist 2009 13:14, 27 Mart 2009 (UTC)

  • Kusura bakmayın. Ben maddenin ilk halinin bir anonim IP tarafından oluşturulduğunu sandım. İlk halini görseydim döndürmeye çalışırdım zaten. Hatamı gördüğünüz için teşekkürler.--Reality006 16:30, 27 Mart 2009 (UTC)

Merhaba.buradaki korumanın 25 martta kalkacağı yazıyor ama kaldırılmamış. Bu imzasız yazı 85.96.142.121 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

özür dilerim, bir daha öyle yapacağım.--Nelphy 19:28, 27 Mart 2009 (UTC)

bu madde kurallara uygun mu?[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ali_R%C4%B1za_Pa%C5%9Fa

gezerken rastladım en altta mustafa kemal ile yaşadığı bir olay anlatılıyor. gerçek olup olmadığı hakkında bilgim yok ama birsürü imla hatası yapılmış. düzeltip düzeltmemek arasında kaldım ve size sorayım dedim. teşekkürler Cromartie 17:32, 28 Mart 2009 (UTC)

İmzanızı nasıl renkli yapıyorsunuz?? Öğrenebilir miyim, çünkü ben de imzamı renkli yapmak istiyorum

teşekkür ederim.Bu gün benim için dönüm noktası olacak.Acemi vikipedistlikten, orta deneyimliliğe geçiş--Nelphy 18:50, 28 Mart 2009 (UTC)

İyi akşamlar,

Vikipedi'ye yeni bir madde ekleyeceğim ve üzerinde çalışmam uzun sürecek. Ama maddeyi ekleyip üzerinde çalıştığım bir sırada "kurallara uygun değil" diye silinmesini istemiyorum. Bu yüzden maddeyi "Kullanıcı:Eftal GEZER/Madde adı" şeklinde yayımlayıp, bitince "Madde adı" şeklinde yayımlamamın bir sakıncası var mı?--Eftal GEZER 19:14, 28 Mart 2009 (UTC)

evet orada biraz sorun var.Vikipedi maddelerini pek gezmiyorum ve yabancı vikipedileri de İngilizce hariç girmiyorum bile.-- Nel Phy δ♫♪♫ 19:17, 28 Mart 2009 (UTC)

arkadaşım eğer ingilizce-türkçe çevirin iyiyse GTA 4 maddesindeki çevirmeye çalıştığım ancak çeviremediğim yerlere el atabilir misin, sadece birkaç satır çevrilecek kaldı~, iyi günler dilerim Durkin 19:22, 28 Mart 2009 (UTC)

Tekrar teşekkür ederim--NelPhy δ ♫♪♫ 19:35, 28 Mart 2009 (UTC)

wikipedia da kullanıc hesabı silmek[kaynağı değiştir]

wikipediada kullanıcı hesabı silmek mümkünkü . Bu imzasız yazı Gonlumungulu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekküler[kaynağı değiştir]

  • Teveccühünüz için çok teşekkür ederim. İyi vikiler levent abi.--Merube 89msj 23:35, 28 Mart 2009 (UTC)
  • Olabilir. İngilizce Wiki'deki rakamlardan farklı ama futboldan anlayan birine sorsak daha net bir yanıt alabiliriz Pınar [m] 07:50, 29 Mart 2009 (UTC)

Günaydın Levent Abi. Uzmanı olduğum söylenemez ama sanırım vandallık yapmamış bu IP. Güncelleme gibi bir şey yapmış. Son zamanlarda resmi olarak oyuncuların attığı golleri güncellemiş. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 08:07, 29 Mart 2009 (UTC)

Zoologist 2009[kaynağı değiştir]

Yabancı adlı kullanıcı bana 1000 değişiklik önşartını taşımadığımı söylüyor. Oysa başvurduğumda 1086 değişiklik yapmıştım. Bir hata var sanırım. İyi günler. --Zoologist 2009 08:19, 29 Mart 2009 (UTC)

Sayın Levent Girişimcilik,piyasa ekenomisi,serbest piyasa vs.ekonomik ve siyasi kavramlardır ticari değil madde olarak kayda değer bulmadığınız taslak ise bir derneğe aitti şirkete değil.Dermekler kar amaçlı kuruluşlar olmadığından malumunuz üzere reklam yapmazlar yapılan en kötü tabirle tanıtım olur.Anlaşılan özgür ansiklopedi benim anladığım manada liberal bir özgürlüğe değilde sol bir özgürlük anlayışına sahip o nedenle başka bir katkı sağlamayı düşünmüyorum endişelenmeyin.Hizmetli olarak vazife yapan kullanıcıların görevlerinin kendilerine sağladığı imkanları kendi ideolojileri doğrultusunda kullandığı kanaatindeyim SGD maddesini hızlı silme yerine en azından silinmeye aday gösterselerdi daha özgürlükçü ve saygılı bir davranış olurdu.saygıyla --Bozkurt 17:44, 29 Mart 2009 (UTC) Bu imzasız yazı Bozkurtarican (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Sevgili Levent abi, acaba Barack Obama maddesini koruma altına alırken buranın girişini incelediniz mi :) sevgilerimle... e.c. 19:12, 29 Mart 2009 (UTC)

e.c. 19:17, 29 Mart 2009 (UTC)

  • Rica ederim:) Kolay gelsin...Vikipedist 20:52, 29 Mart 2009 (UTC)
Vandalların korkulu rüyasına... vahşi batının en hızlı hizmetlisine sevgiler... --M. M. ileti 21:31, 29 Mart 2009 (UTC)

Teşekkür ederim.[kaynağı değiştir]

Merhaba, ödül için teşekkürler. Bakalım yeni hali yapılan hataları engellemeye tetecek mi? İyi bir hafta dilerim. --Manco Capac 07:27, 30 Mart 2009 (UTC)

Just plain Bill, Fabian Göttgens iki uygunsuz ka. --Dolphinileti 07:34, 30 Mart 2009 (UTC)
  • Ben daha "otomatik açılan hesap"ın ne olduğunu bile bilmiyorum ki? --Dolphinileti 07:42, 30 Mart 2009 (UTC)

Bilgi için sağol. İyivikilemeler... --Dolphinileti 07:46, 30 Mart 2009 (UTC)

İyi günler Sayın Levent Abi. Acaba Vandalizmle Mücadele Timi'nin bir üyesi olmak için herhangi bir ön koşul var mı, yoksa her gönüllü Vikipedist üye olabilir mi? Cevabınız için şimdiden teşekkürler. TheEmirr mesaj 14:49, 30 Mart 2009 (UTC)

BİLGİ için teşekkürler. Uygun görmememin sebebi de kanalı hatırlamıyorum ama film adı bu sayılır mı?Yazımı tamen aynı--[[Kullanıcı: | ]][[User Talk: |mesaj]] 17:24, 30 Mart 2009 (UTC) Teşekkürler, bana yaptığınız her şey için[[Kullanıcı: | ]][[User Talk: |mesaj]] 17:27, 30 Mart 2009 (UTC)

Ana sayfaya girince[kaynağı değiştir]

  • Dsmurat'ı sana ben yönlendirmiştim, bari yardımcı olayım; belki bu sayfadadır klavyemde sorun var, zor yazdım :) iyi geceler.  Levent İleti Katkılar   20:31, 30 Mart 2009 (UTC)
  • Valla pek yardımcı olamayacağım üzgünüm. O sayfalardan birinde olduğuna inanıp aramak zahmetli açıkçası. Metal Militia'ya sorun bence . İyi geceler. Kolay gelsin hocam.--Onur Kayabaşı Sms 20:45, 30 Mart 2009 (UTC)

  • Hatalı yönlendirme oldu hocam . Güveniniz için teşekkürler gene de .--Onur Kayabaşı Sms 20:30, 30 Mart 2009 (UTC)
  • Bir sayfaya alt kategori eklemek istiyorum nasıl yapabilirim.Ve bunların içine de kategori ekleyeceğim.Yardım ederseniz sevinirim. Bu imzasız yazı Nelphy (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bir şey soracağım: http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=T%C3%9CRK_MEDEN%C4%B0_KANUNUNUN_D%C3%9CN%C3%9C_VE_BU_G%C3%9CN%C3%9C.&redirect=no Şu sayfa sanırım kriterlere uygun değil.Türk Medeni Kanunu diye bir madde var zaten.Uygun değilse neden uygun olmadığını açıklar mısınız? Bu imzasız yazı Nelphy (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kayda Değerlik[kaynağı değiştir]

Levent bey merhaba, Ben burdaki kayda değerliğin nasıl belirlendiğini anlamadım. İçeriğin tamamlanmamış olması mı? yoksa wikipedia birçok kurum,kuruluş ve firmanın maddeleri bulunmaktadır,ki benim oluşturduğum madde dün kurulmuş bir firma ile ilgili değildi. tşkler.

Pissarrox

Cite journal şablon[kaynağı değiştir]

Levent merhaba, "cite journal" şablonu ile kaynak gösterilen konularda, bu şablon görünümünün başlıktan sonraki bölümünde bir bozukluk farkettim. Mesela Başak Süperkümesi'inden kontrol edebilirsin. Cite journal şablonunun kendisinde hiçbir bozukluk bulamadım. Citation/core olabilir mi diye baktım ama onda da bir bozukluk göremedim, sen de bir kontrol edebilir misin? Kolay gelsin.--CRea80 16:43, 31 Mart 2009 (UTC)

  • Tekrar merhaba, ben cite journal için yeni bir kod yazabilirim, citation/core'u hiç kurcalamayalım, bu şekilde cite journal düzelir. Sanırım başka citation/core kullanan şablonlarda bir sorun yok. Görüşmek üzere.--CRea80 19:16, 31 Mart 2009 (UTC)

Levent,abi beni çok eleştiriyorsun diye asla kızmıyorum. İyi de oluyor. Fakat ders aksatmada yanıldın. Hiç aksatmıyorum,ailemle ilgileniyom ve sadece oyun zamanında açıyorum.Yoksa 2500 değişiklik falan olurdu--[[User Talk: |İleti,Mesaj]] 15:56, 31 Mart 2009 (UTC) Cumaya kadar engellesen iyi olur.Cuma engeli kaldır.--[[User Talk: |İleti,Mesaj]] 16:34, 31 Mart 2009 (UTC) Mesajı okudunmu?--[[User Talk: |İleti,Mesaj]] 17:58, 31 Mart 2009 (UTC) Biliyorum keyfe göre engellenmez. Ama kullanıcı talebi ile de olmuyor yani?--[[User Talk: |İleti,Mesaj]] 18:01, 31 Mart 2009 (UTC) Tamam,kolay gelsin iyi akşamlar--[[User Talk: |İleti,Mesaj]] 18:04, 31 Mart 2009 (UTC)


Merhaba Levent, Ben istanbul üniversitesi maden mühendisliği sayfasını açamak istedim fakat telife giriyor demişsin ama endüstri ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinin var bunlar nasıl oluyor acaba? Bu imzasız yazı Teknoba (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Levent abi mola moduna geçmişsin yeni farkettim. Çok özlettirme kendini; iyice dinlenip, bir an evvel sahalara dönmeni bekliyoruz . Kendine çok iyi bak, hoşçakal--Merube 89msj 14:34, 1 Nisan 2009 (UTC)

  • Aman Tanrım! 1 Nisan şakası olmalı bu . Siz ve mola ha görünce şaşırdım . Bu arada geçen gün aceleden ve biraz gergin oluşumdan mesajım biraz agresif gibi gözüküyor. Umarım alınmamışsınızdır? O konu da halen sürüyor sanırım hala Wikipedia yazdığına göre. Neyse ben girme sıklığını iyice azalttım ama mesajınızı görürsem bi girer bakarım . Kendinize iyi bakın hocam . --Onur Kayabaşı Sms 18:59, 1 Nisan 2009 (UTC)
  • Merhabalar hocam, şu meşhur anasayfa sorununu noumenon çözdü. Tüm iş MedyaViki:Pagetitle-view-mainpage sayfasında imiş . Söylediğim gibi çözüm bulununca haberimi verdim kaçıyorum . Kolay gelsin.--Onur Kayabaşı Sms 14:04, 2 Nisan 2009 (UTC)

Günaydın abi. Bırakamadın mı :)) Takabeg ileti 04:40, 3 Nisan 2009 (UTC)

Hmm. En güçlü temizlikçimizi kaybetmeyelim :)) İyi vikimolalar ve arada bi iyi çalışmalar. Takabeg ileti 04:50, 3 Nisan 2009 (UTC)

Günaydın Levent abi, Naksan plastik maddesi durmadan ekleniyor. Hepde aynı kişi.--[[User Talk: |İleti,Mesaj]] 05:39, 3 Nisan 2009 (UTC)

yorma kendini ingilizce açısından.. zaten fazla uzunluktan yeterince sakıncalı.. kolay gelsin. --ki bl 09:08, 3 Nisan 2009 (UTC)
  • Sağolasın. Bir de şunu merak ediyorum abakalım ne yanıt gelecek? Biraz bekliyelim, belki kendisidir. İyi çalışmalar. Ha unutmadan, sana bi borcum var sanıyorum; gecikmesin.  Levent İleti Katkılar   09:15, 3 Nisan 2009 (UTC)
  • borç da ne demek.. çiçekler her daim kabulümüz :) --ki bl 09:18, 3 Nisan 2009 (UTC)

Sayın Levent bey gönderdiğiniz çiçekler için çok teşekkür ederim. Beni çok memnun ettiğinizi bilmenizi isterim. Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim. Tüm içtenliğimle iletiniz için tekrar teşekkür ederim.--Hasanbay 10:50, 3 Nisan 2009 (UTC)

Bu kadar iyi mesajdan sonra benimkisi sana hiç iyi gelmez . SİMYA BİLGİSAYAR YAZILIM Uygunsuz ka!! --Dolphinileti 07:42, 4 Nisan 2009 (UTC)

  • Yukarıdakilere bak, şuna bak. Uygunsuz ka! İç açıcı olmadığı için demiştim zaten.. Bu arada ben vikimola yaptığına asla inanmam. Senin süpürgen sihirli, altın sarısı!!!!!! --Dolphinileti 07:50, 4 Nisan 2009 (UTC)
Çok teşekkür ederim Levet Abi ama, bir daha ki sefere lütfen mesajını en alt kısma atarsan daha kolay anlarım. Zaten mesaj bölümüne attığını da SD'de gördüm. (Mesaj-->) yazıyordu. --Dolphinileti 07:56, 4 Nisan 2009 (UTC)
  • Yardım! İmzamda mesaj sayfamın bu şekilde gözükmesini istiyorum; "Dolphin[[Kullanıcı mesaj:Dolphin|]] T A R İ H" Ama olmuyor. Bana bunun taslağını hazırlarmısınız? --Dolphinileti 08:06, 4 Nisan 2009 (UTC)

Merhaba, Memo2626 isimli üye, Saba tümer maddesinde vandalizm yapıyor hem kendi kullancı adıyla hem de ananom ip üzerinden... Bilginize..--BARO 09:26, 4 Nisan 2009 (UTC) Bu imzasız yazı Borsaci b (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Otto Schniewind[kaynağı değiştir]

Merhaba, yeni oluşturduğum Otto Schniewind maddesini silebilirmisiniz acaba? Yanlışlıkla Wilhelm Marschall maddesini Otto Schniewind maddesine yazmışım. Totenkopf division 14:45, 4 Nisan 2009 (UTC)

Ne kadar kısa mola yaptın? Tekrar hoş geldin abi. Takabeg ileti 16:34, 4 Nisan 2009 (UTC)

İyi akşamlar, Askerî Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı maddesinin tartışma sayfasına yaptığınız yorumu gördüm. Maddenin adının uzun olması beni rahatsız eden bir konu zaten. ALS adı ile açacaktım ama ALS adlı madde olduğu için bu uzun adla açmak zorunda kaldım. Bu sınavın ÖSYM sınav ücreti yatırma sistemlerinde geçen adı "Askerî Liseler Sınavı". Resmî adı ise "TSK Askerî Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı". Kısaltması "ALS". Bu bağlamda, siz de uygun görürseniz maddenin adını "Askerî Liseler Sınavı" olarak değiştireceğim.--Eftal GEZER 18:19, 4 Nisan 2009 (UTC)

ALS için anlam ayrımı sayfası zaten mevcut. --Eftal GEZER 19:59, 4 Nisan 2009 (UTC)

Bu gece uykunuzdan çalıp çok çalıştığınız için sizi takdir ederim--Eftal GEZER 21:35, 4 Nisan 2009 (UTC)

süper bir şey[kaynağı değiştir]

Aslında acayip iyi bir vndal yakalama aleti. Ancak henüz kodları tam oturtamadım. üzerinde çalışıyorum. Bitince herkese duyuracağım. İngilizce vikide kullandığım en:User:Lupin/Anti-vandal tool aletini buraya adapte etmeye çalışıyorum. görüşmek üzere. --Manco Capac 21:39, 4 Nisan 2009 (UTC)

Mola umarım önemli bir sorun nedeniyle değildi. Kendinize çok iyi bakın, iyi geceler--Merube 89msj 22:34, 4 Nisan 2009 (UTC)

  • ibni rüşd'e yönlendirme vardı zaten. eski haline geri çevirdim. haberin ola.. :) --ki bl 22:49, 4 Nisan 2009 (UTC)
  • Sert dalgaları aşıp, durgun sulara en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle, sağlıcakla--Merube 89msj 23:03, 4 Nisan 2009 (UTC)

olur.ilginize tşk

Yardımcı olabilir misiniz?[kaynağı değiştir]

Sayın Levent Bey,

Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize)'de "Yardım isteği" adı altında 23:04, 3 Nisan 2009'da bir yardım talebinde bulundumsa da henüz ilgi gösteren olmadı. Bir bilenin yardımını sizin talep etmeniz faydalı olur diye düşündüm.

"Radyo" maddesindeki, daha önce yazılmış, dalga boyları-metre ilişkisini düzenleyerek tablo haline getirirken fark ettiğim bir yanlışlığı, radyo dalgaları ve dalga boyu konusu hakkında bilgisi bulunan bir arkadaşın düzeltmesi gerekiyor. 6890-6990 KHz ile 7100-7600 KHz frekansları için (her ikisinde de) dalga boyu 41 metre olarak gösterilmiş.

Aynı hata "Kısa dalga radyo" maddesinde de mevcut.

Bilginize arz ederim.

Saygı ve sevgilerimle. --M. Yalçın Yalhı ileti 02:03, 5 Nisan 2009 (UTC)

Quincy Owusu-Abeyie[kaynağı değiştir]

  • Kolay gelsin Pinar; şunu "çok kısa" diye silecektim ama düzenleme şablonunu ekleyenin sen olduğunu görünce bi sorayım dedim. Ne dersin?  Levent İleti Katkılar   08:07, 5 Nisan 2009 (UTC)
  • Doğru kısaymış. Silelim öyleyse. Kolay gelsin Pınar [m] 08:09, 5 Nisan 2009 (UTC)

Yarı korumanın kaldırılması[kaynağı değiştir]

Vikipedi tartışma:Hizmetliler sayfasının yarı korumasını kaldırabilir miyiz? Uzun zamandır koruma altındaymış. Teşekkürler. — Pınar [m] 08:28, 5 Nisan 2009 (UTC)

  • Acelesi yoktu zaten. Sağolasın. Pınar [m] 09:03, 5 Nisan 2009 (UTC)

Zafer İşleyen[kaynağı değiştir]

Sevgili Levent Zafer İşleyen'in Ansiklopedik bir kişi olmadığı gerekçesiyle silmişsin,Sanatçılar arasında ayrım mı var yoksa Zafer İşleyeni tanımadığın içinmi? KerimCo 10:52, 5 Nisan 2009 (UTC)

Osman Öztunç ?[kaynağı değiştir]

Sevgili Levent, aklım almıyor kaynak dolayı mı siliyorsun? Yoksa gerçekten ansiklopedik olmadığı için mi? Osman Öztunç Tüm Türkiye'de ve Türk Cumhuriyetlerinde tanınan bir sanatçıdır. Ben liste yapıp sanatçıları tanıtmaya onların içeriğindeki kelimeleri eklemeye çalışıyorum ama sanırım hiçbiri ansiklopedik değil!

İstersen sen bi araştır bu Osman Öztunç'u göreceksinki şuan ansiklopediye ekli olan çoğu sanatçıdan daha fazla tanınan ve ansiklopediye eklenmesi gereken birisidir.

Sevgilerimle... Bu imzasız yazı KerimCo (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Uzun ve sabrı tüketen bir çaba sonucu düzelmeyen hataların yansıması "nedeeeen" bende hafif bir tebessüm yarattı diyeceğim ama doğrusu şudur: kolay gelsin..  Levent İleti Katkılar   12:04, 5 Nisan 2009 (UTC)
Hislerimi çok güzel anlamışsınız :)) Şöyle kafayı kaldırıp yukarı bakarak söylenen, derindenler gelen bir "nedeeeen?!" nidasıdır bu. :) -Tembelejderha 12:09, 5 Nisan 2009 (UTC)

Şablon oluşturma (Çizgi Roman)[kaynağı değiştir]

bu sayfadaki şablonu Türkçeye çevirmek(ya da çevrilmesini) istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum, sanırım direkt olarak üzerinde değişiklik yapamıyoruz farklı bir yapısı var. Yardımcı olur musunuz?--VBurak 18:15, 5 Nisan 2009 (UTC)

  • Cevabınız için teşekkürler aslında böyle bir şablon buldum ama kullanılışını anlayamadım. İng. şablonu çevirmekten ziyade daha çok yapımını merak etmiştim her neyse bir şekilde bulmaya çalışacağım onu da :) Tekrar teşekkürler, iyi günler..... --VBurak 23:04, 5 Nisan 2009 (UTC)
  • İyi geceler Murat; Portal:Felsefe" sayfasını değiştirmektesiniz yazısının altında "özgür ansiklopedi" var. ve onun altında küçük bir not: silinmiş 161 değişikliği görmek istermisiniz? şeklinde. Çok silinenlerdeki diğer bütün sayılar buna göre esas alıyor herkes.  Levent İleti Katkılar   22:24, 5 Nisan 2009 (UTC)
  • Bence maddenin silinme sayısı aktarılırsa daha doğru olur; çünkü "... kez silinmiş" diyince, maddenin kaç defa silindiğini anlıyorum. Tartışma sayfasında belirtsek mi? --DsMuratileti 22:35, 5 Nisan 2009 (UTC)

Rehabilitasyon[kaynağı değiştir]

Merhaba levent abi. Çok önemli konu muhakkak ilgilenilmeli, ben de vakit buldukça ilgilenmeye çalışırım. Ama bu aralar ilgilenecek o kadar çok madde birikti ki hiç sorma. Yine de bu önemli konuya da ara sırada olsa katkıda bulunmak isterim. Beraber açmaya başlasak o maddeleri çok güzel olur. Anlam ayrımı sayfasını yaratarak işe koyulalım mı, ne dersiniz?--Merube 89msj 22:36, 5 Nisan 2009 (UTC)

  • Rehabilitasyon anlam ayrımı sayfasını oluşturdum, yavaş yavaş bunları oluşturmaya başlarız artık. Kolay gelsin, iyi çalışmalar--Merube 89msj 00:25, 6 Nisan 2009 (UTC)
  • Bir de rehab sayfasının adını Rehab (Rihanna şarkısı) olarak değiştirip, rehab sayfasını da rehabilitasyona yönlendirebilir misiniz size zahmet. Maddeler hali hazırda açık olduğundan ben yapamıyorum, geçmişlerini taşımak size kaldı. Şimdiden çok teşekkürler, iyi vikiler--Merube 89msj 00:28, 6 Nisan 2009 (UTC)

Moonsun1981 den teşekkür[kaynağı değiştir]

Hoş geldi için teşekür ederim. Ben eskiden de bioloji alanlarina baş vuruyordum sonradan burda oturum açdim. Turkiyeye büyük sayqim dolayindan burda olmakdan memnunluk hissi keçiriyorum. Mesleyim Bioloji olmasa bile bioloji benim için çok yakın. Annem bioloji uzmanı, severek sevdim işlerle katkılarımı vericem. Baküden bütün türk arkadaşlara selamlar Bu imzasız yazı Moonsun1981 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

video oyunu yapımı sayfasına ne oldu?[kaynağı değiştir]

bilgi edindiğimiz ve bilgilendiğimiz vikipedia sayfalarına ne oluyor? en son ocak 2009 da güncellenen bu sayfayı kim sildi ve geçmiş bölümleri de silinmiş?

vikipedia ya ne oluyor?

lütfen bu sorunu kendi mesaj bölümünüze cevaplayınız... teşekkürler... Bu imzasız yazı 88.243.69.121 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • hayır burada oluştur sekmesi çıkıyor bende sayfanın yazıları var ama sanırım bunlar en son ocak 2009 a ait... 1 sene boyunca duran bu sayfa neden, niçin silindi gerçekten merak ediyorum. sizin de bildiğiniz gibi buraya yazılan yazılarda bir çok kişi gönül vererek ve işinden zamanından feragat ederek bu yazıları yazıyor bir yetkilinin ya da bir kişinin kafası kızdığında silinecek ise biz grup olarak bu yapılanları kendi internet sitemizde de, bilgisayar dergilerimizde de halka aktaralım. silen kişi kimdir, nasıl bulacağız? vikipedia olarak bizim muhattabımız kimdir? yurtdışı ise oranın iletişim bilgilerini veriniz lütfen gerekirse google aracılığı ile de vikipediaya mail gönderebiliriz. teşekkürler Bu imzasız yazı 88.243.69.121 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

bu benim yasal hakkım zaten.[kaynağı değiştir]

konuya nasıl bakarsanız bakın, zaten konuyu gündeme getirmek herkesin yasal hakkı. medyayı basını tehdit algılayan bir algı sizinki. teşhir değil haber denir. halkı saf yerine koyarak onlara hakaretlerinizin bir haberi olacaktır bu. halka saygı duymayan bir sözde bilimcilik, ansiklopedicilik ve kendini hakim, yargı sanan bir düşünce yapısı silen arkadaşa ait. konuya el konulduğunu bir çok haberde göreceksiniz. eğer siz de söylediklerinizin arkasında iseniz lütfen bir çekinceniz yoksa iletişim bilgilerini verin vikipedianın. karşımızda kim var somut olarak? kimdir yöneticileriniz? micrstftan mehmet bey, gogledan ayşen hanım iletişime geçtiğinde herşey anlaşılır zaten. saygılarımla...Bu imzasız yazı 88.243.69.121 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

kimi neyi yasaklıyorsun?[kaynağı değiştir]

aynı sayfa bir çok haberde çıkacak. versenize vikipeddia nın iletişim adresini. kullan yasal hakklarının aç davanı kimi haklı bulacak yargı?

nedir kardeşim iletişim bilgileriniz. keza senin mail hesabını biliyorum. işim senin gibilerle değil bana vikipedianın iletşim bilgilerini verin. saygılarımla... Bu imzasız yazı 88.242.81.29 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

vide o - vide bu[kaynağı değiştir]

Arkadaş proxy çalışıyor, çoklu IP engeli anlamsız o nedenle. Gözetim ve denetim çalışmalarımız sürüyor, endişeye mahal yoktur.. Göz kırpma Sevgiler, --M. M. ileti 19:14, 6 Nisan 2009 (UTC)

"Bulunduğumuz Yol", "Susan Blakely"[kaynağı değiştir]

Sayın Levent(abi) (Sanırım kullanıcı adınızda küçük bir değişiklik yapmışsınız), merhaba
Sizden tekrar haber aldığıma sevindim. İlgi alanlarımızın çoğunlukla örtüşüyor olması da benim açımdan başka bir sevindirici nokta. Katkılarınızdan ötürü sizi kutlarım, elinize sağlık. İsteğiniz üzerine maddelere (Bulunduğumuz Yol ve Susan Blakely) birkaç küçük rötuş yapmaya çalıştım. Elim değdikçe geri dönmeye çalışırım. Geceniz iyi olsun. Saygılarımla. (Küçük bir not:Atilla Dorsay "Mitos ve Kuşku" kitabında 1977'de The Way We Were'ün Türkçe adını Olduğumuz Gibi olarak not düşmüş, oysa 1995'teki "100 Yılın 100 Yönetmeni" kitabında Bulunduğumuz Yol olarak yazmış. Benim aklımda da doğrusunun ikincisi olduğu kalmış)--docbaba 19:34, 6 Nisan 2009 (UTC)Docbaba mesaj

  • Çiçek bahçesi olmuşsun.. Çok oynama bozacaksın medyavikileri. Aslında benim de onlarla çok işim var ama, bir zaman bulabilsem.. Hadi ben de bir ege türküsü vereyim onca çiçeğin arasına mesaj sayfana. Şu an TRT FM'de "evlerinin önü mersin".. İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   20:20, 6 Nisan 2009 (UTC)
Teşekkürler Levent Abi, iyi geceler.. :) Ege türkülerini de çok severim bu arada. -Tembelejderha 20:22, 6 Nisan 2009 (UTC)
  • Yeri gelmişken sorayım o zaman: "MedyaViki:" diye başlayan sayfaların listesi nerede? Uygun bir zamanda göz atmak istiyorum.  Levent İleti Katkılar   20:29, 6 Nisan 2009 (UTC)
Şurada: Özel:TümArayüzMetinleri. Bu tip özel sayfalara şuradan da ulaşabilirsin: Özel:ÖzelSayfalar -Tembelejderha 20:35, 6 Nisan 2009 (UTC)
  • Yok onları biliyorum, daha pratik bi yol sorayım dedim, çok şey mi istedim? Oyyy ne çok yapılacak iş var. İlk bağlantının açılmasının bile yüzyıl sürdüğü ve saniyede bin vandalizmi yaşadığımız bugünlerde daha seri ulaşım, erişim şart ama kim ne zaman yapacak . Bak işte buna bizim dilimizde "bir dokun bin ah işit" diyorlar.. İyi geceler, sevgiyle kal.  Levent İleti Katkılar   20:43, 6 Nisan 2009 (UTC)
Hmm, Daha kolay bir yöntemi ben de bilmiyorum maalesef. Vandalizm yoğun abi haklısın, aslında enwiki'de akıllı botlar yapmışlar bu işler için, biz de kullanabiliriz, onu da araştırmak lazım. İyi geceler! -Tembelejderha 20:49, 6 Nisan 2009 (UTC)

Neyse Artık bu gibi ağız dalaşına girmeyelim lütfen. Bu imzasız yazı Mertceza (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yönlendirme için elinize sağlık. Kırmızılıkları en kısa zamanda mavileştirebilmek ümidiyle . iyi vikiler, kolay gelsin--Merube 89msj 17:12, 7 Nisan 2009 (UTC)

  • Bir selam vereyim dedim ve gördüm ki şarap düşmanlığı yapmışsın . Şimdi trt fm dinlerken olsa bir şişe kırmızı yakut.. ne iyi giderdi? Nasılsın? Umarım herşey yolunda gidiyordur?  Levent İleti Katkılar   20:38, 7 Nisan 2009 (UTC)
  • Yok yahu kim demiş şarap düşmanı olduğumu, en büyük hayranlarından biriyim . Ah ah sormayın 4 aydır hiçbir alkollü içeçek almadım çalışmalardan dolayı canım nası viski çekiyor tahmin edemezsiniz . Sağolun hocam iyi yapmışsınız siz de olmasanız halimi hatrımı soranım yok . Valla yolunda gitmesine çabalıyorum biraz sıkıcı bir süreçteyim ama malum şurda topu topu 2 ay kaldı arada bir günü tamamen uykuya ayırarak dinlenme sorununu aşmaya çalışıyorum . Kendinize iyi bakın. Ben kendimi uyku alemine bırakıyorum . Görüşmek üzere, esen kalın(TRT'den açtınız lafı ben de TRT spikerleri gibi kapatayım yayını ).--Onur Kayabaşı Sms 21:04, 7 Nisan 2009 (UTC)

Mavileştirme[kaynağı değiştir]

Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. Valla çalışkanlığınıza hayranım. Bir iki ufak ek yaptım, gece gece anlam bozuklukları yapmış olma ihtimalim var . Bir bakarsanız çok sevinirim. Tekrar ellerinize sağlık. Darısı diğer kırmızıların başına . İyi çalışmalar, iyi vikiler--Merube 89msj 21:39, 7 Nisan 2009 (UTC)

nawlin-navlun[kaynağı değiştir]

Selamlar üstadım, şu uygunsuz KA ile boy gösteren zat-ı muhteremin açtığı (ve daha da açacağı kuvvetle muhtemel) hesapları sadece engelleyelim, KA sayfasına etiketti, mesaj sayfalarını oraya buraya yönlendirmekti gibi işlere hiç girmeyelim şeklinde bir konuşma geçmişti Kibele ile aramızda geçen gün (şurada altta). Dilersen sen de hiç o zahmetlere girme derim ben. Sevgiler, --M. M. ileti 08:06, 8 Nisan 2009 (UTC)

  • Evet, ilginç gerçekten. Madde geçmişlerinden tek tek bakmak gerek bir ara. Sevgiler, --M. M. ileti 08:20, 8 Nisan 2009 (UTC)

Çok teşekkür ederim Levent Abi, sizlerle birlikte bir şeyler yapmak, burada tanıdık yüzleri görmek bu işin en güzel taraflarından. Sevgiler... -Tembelejderha 09:58, 8 Nisan 2009 (UTC)

  • Merhaba Onur; şurada bir şey var seni bekleyen..  Levent İleti Katkılar   08:56, 8 Nisan 2009 (UTC)
  • Merhabalar hocam, sanırsam World Editör'ü diyorsunuz çünkü silinmeye aday diğer maddeler pek ilgi alanıma girmiyor . Farketmişsinizdir emin olamadığım için önce kibele'ye sonra homonihilis'e sormuş ve homonihilis'in tavsiyesi üzerine konuyu oraya taşımıştım. Açıkçası warcraft oyuncusu değilim, dolayısıyla sadece diğer oynadığım veya bildiğim birçok oyundaki mantıktan giderek eklenti olduğunu düşündüm ki bunu kabul edersek daha birçok şeyi kabul etmemiz gerektiğini düşündüm ama dediğim gibi sadece teorik düşündüğüm için oy vermedim. Ama en son kaynaklara baktığımızda Apple'ın oyun bölümünde bir makale mevcut. Kayda değerliği tartışmalı olsa da kayda değer olarak kabul etmemiz daha doğru olacak sanırım.--Onur Kayabaşı Sms 10:32, 8 Nisan 2009 (UTC)

Sanırım unutmuşsun?[kaynağı değiştir]

Prosedür gereği uyarmak ve adam kayırmamak gerek demi? :))

Manco Capac 13:17, 8 Nisan 2009 (UTC)

Selam abi. Vikipedi:Madde istekleri/VikiProje Türk tarihi çalışıyor mu gerekli mi? Takabeg ileti 04:41, 9 Nisan 2009 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Apollo_11

Bu sayfayı kayıtsız bir kullanıcı sürekli değiştirip Neil Armstrong'u murat Armstrong olarak değiştiriyor. Bu sayfanın kayıtsız kullanıcılar tarafından değiştirilmesini engellersen memnun olurum.

Merhabalar Levent Bey; Sanırım siz Wikipedia nın yetkilisisiniz (değil mi?) Vikikitap ta görevli arkadaşlar uzun zamandan beri yazılanlara yanıt vermiyorlar. Aktif ya da pasif olduklarını nasıl anlayabiliriz? Siz yetkili iseniz yardımcı olabilir misiniz? Bu imzasız yazı 85.108.190.54 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Levent Bey, yazınıza cevap veremediğim için özür dilerim. Şu sıralar ağır problemler yaşamaktayım (çok şükür sağlık sorunu değil). Zihnim son derece dağınık. Talebinizi bile tam kavrayamadığımı söylersem umarım kırılmazsınız. Hayat bazen öyle bunaltıcı oluyor ki bütün direnme çabaları boşa çıkabiliyor. Hele bu yaşta sorunlarla nefes almadan boğuşmak ve dönemin şartlarının insanlık dışılığına tahammül çok zor. Ankara Radyosu maddesini bile dikkat ederseniz çok sıradan ve yetersiz bir tarzda yazdım, ama yazılmalıydı. Kendimle ve çevremle savaşarak ancak bu kadar yazabildim. Yazdığmı kendim de beğenmedim ama hiç olmamasından iyiydi. Sizin gibi değerli bir arkadaşı yanıtsız bırakmak veya kırmak beni gerçekten üzer. Ancak bir süre beni mazur görmenizi rica edeceğim. Sevgi ve saygılarımı sunarım. --M. Yalçın Yalhı ileti 20:05, 9 Nisan 2009 (UTC)

Merhaba hocam, sayfaları dolaşırken bu maddedeki yoğun ihlali gördüm ve hiçbir açıdan vikipediye uymayan bu maddenin nasıl burda durduğunu sorgularken maddede yoğun şekilde uğraşan kişinin sizinle yazışmalarınızı gördüm. Ondan sonra geri döndürmeler yaptım falan filan baya uğraştım ancak maddenin ismi vikipedi isimlendirmelerine uygunsuz malum. Maddeyle o dönemde siz ilgilendiğiniz için ilgili değişiklikleri sizin yapmanızın daha doğru olacağını düşündüm. Kolay gelsin hocam.--Onur Kayabaşı Sms 10:38, 11 Nisan 2009 (UTC)

Justine Henin[kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Bey. Justine Henin maddesini şu anda çevirmekle uğraşıyorum ama maddeye kaynak bulmakta zorlanıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... --Böcürt 17:48, 11 Nisan 2009 (UTC)

Mendepazarı[kaynağı değiştir]

Levent bey mendepazarı maddesiyle ilgilenirmisiniz. --mesiileti

EĞTURUL GAZİ[kaynağı değiştir]

Ben Batuhan, ben Eğtuğrul Gazi ile ilgili bir resim yükleyeceğim.Eser sahibi 100 yıldan önce ölmüş.Bu telif haklarını geçer mi? Bide bunla ilgili adil kullanım gerekçesine gerek var mı Sahibi 100 yıldan önce ölmüş desem de olur mu? --Batuhan 11:38, 13 Nisan 2009 (UTC)

Takabeg çok olmaya başladı. Şu maddeye bak 2.dünya savaşı ben yaptım ve silinene bak şöyle 5-6 yıl iyi bir Ban atarsın ;-)

II. Dünya Savaşı maddesine diğer maddeden copy & paste yöntemiyle eklenen ve o yüzden maddeyi bozan bölümleri çıkarıldı. Söz konusu madde daha da temizlenmesi lazım. Takabeg ileti 16:12, 13 Nisan 2009 (UTC)

Zara (sanatçı)[kaynağı değiştir]

Abi. Zara (sanatçı) maddesinde biyografi bölümü boş. Eski sürümünde telif ihlal mi vardı acaba? Takabeg ileti 14:05, 14 Nisan 2009 (UTC)


Süreyya Ağaoğlu[kaynağı değiştir]

Abi burda aynı metin var da... Takabeg ileti 15:01, 15 Nisan 2009 (UTC)

Birde eğer vaktin varsa Zara (şarkıcı) maddesine gözatar mısın? Takabeg ileti 15:02, 15 Nisan 2009 (UTC)
Tamam iyi çalışmalar. Takabeg ileti 15:09, 15 Nisan 2009 (UTC)

Merhaba Levent Bey. Maniaqq adlı kullanıcı aldığı uyarıya karşın halen şahsıma hakaret eden iletiler gönderiyor. Burda olduğu gibi: "Eğer... neyse şimdi kötü bir şey demek istemiyorum. Sadece burası viki olmasaydı bu lafları yedirirdim diyorum. --Maniaqq 15:03, 15 Nisan 2009 (UTC)" gereğinin yapılmasını diliyorum . Şimdiden teşekkürler... --Böcürt 15:15, 15 Nisan 2009 (UTC)

Sayın Levent;

Önemli bir şey yok umuyorum. İyi misiniz? Uygun olmadığınızı biliyorum ama, mesajlara yanıt verebileceğinizi belitmişsiniz. Necati Cumalı maddesinde vandalizm söz konusu sanıyorum. Selamlar, sevgiler. Kolay gelsin.Kapçak 13:19, 16 Nisan 2009 (UTC)

Sayın Levent Bey;

Umarım sizden uzun süre ayrı kalmayız;sizin gibi katkıları olan abimizi en kısa sürede vikide görmek isteriz.Sizi seviyoruz. Umarız bizleri sizin değerli katkılarınızdan fazla mahrum bırakmazsınız.Özlüyoruz şimdiden :( Bu imzasız yazı 81.214.191.135 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Done. Every day from now. Emijrp 19:25, 17 Nisan 2009 (UTC)

Sabri Ülker[kaynağı değiştir]

Sabri Ülker başlığını ısrarla silmektesiniz. 4. defa silmişsiniz. En son sildiğiniz yazıyı ben yazmıştım. Vikipediye yıllardır üyeyim. Böyle saçmalık görmedim. Kısa içerik gerekçesiyle sildiğiniz maddede taslak kriterlerini de kesinlikle sağlıyordu. Bu tür şeyler beni soğutuyor. Vikipedide sildiğiniz bu madde gibi kısa içerik kaynıyor.~Bu imzasız yazı Torque (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

drejan konusu hakkında[kaynağı değiştir]

mrb. levent bey ben bybaykus nickli kullanıcı telif hakları deyip sildiğiniz konu wikipediadan daha önce kopyalanıp dağıtılmıştır aslını ilk olarak ben buraya yazmıştım geliştirdik ve burda sürekli siliniyor ne yapmam gerektiğini bildirirseniz sevinirim

Merhaba Sayın Levent. Şu sayfayı bir ziyaret eder ve oradaki ricayı yerine getirirseniz çok mutlu olurum. İyi günler. İlginize şimdiden teşekkürler.

 The Emirr İletiKatkılarProjeler 18:09, 19 Nisan 2009 (UTC)

Çinili Camii[kaynağı değiştir]

Şey Levent Abi Cinili Camii adlı maddeyi oluşturdum ama oturum açmadan önce o sonradan benim eklediğim madde altına geçer mi..

--Batuhan 15:43, 19 Nisan 2009 (UTC)

Selam Levent[kaynağı değiştir]

Bir ses ver Levent. Özledim.--Gemalmaz 13:03, 20 Nisan 2009 (UTC)

Alevilik Maddesi hakkında şikayet[kaynağı değiştir]

Değerli vikipedi yöneticimiz,Alevilik adlı başlıklı konuda şahsıma ait olan yazıları eklemekteyiz ama Takabeg adlı kullanıcı ısrarlı eski sürümü getirmekte ve telif hakkı ihlali yaptığımızı söylemektedir,oysa Alevi islam din hizmetleri kurumunun genel sekreteriyim şahsım,o bilgileri toplumun bilgilerine sunmak için hazırlanmıştır yani kullanılmasında sakınca gerektiren hiçbirşey yoktur.lütfen ilginizi ve alakanızı bekliyoruz

saygılarımla Bu imzasız yazı 85.110.109.206 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

hoşgelmişsen...[kaynağı değiştir]

Gözlerimiz yollarda kalmıştı.. Hoşgeldin, sefâlar getirdin üstadım --M.M. ileti 17:07, 21 Nisan 2009 (UTC)

Sorun değil Levent Abi. Modeme reset attım ve yine burdayım. Bu arada hoşgeldin, SD seni özlemişti. :) Kolay gelsin. --Muratsahinmesaj 18:55, 21 Nisan 2009 (UTC)

Merhaba Levent Bey. 78.172.230.49 ip'li kullanıcının Bizans İspanyası adlı sayfada yaptığı değişiklik vandalizm değil miydi? Yani malum ifadelerden dolayı :) --Böcürt 19:32, 21 Nisan 2009 (UTC)

Merhaba Levent Bey. Köy ve beldelerle ilgili maddelere baktığımda kaynaklarının olmadığının görüyorum ve sürekli kaynaksız şablonunu koyuyorum. Bu tür sayfaları incelediğimde kaynak gerektiren ifadeler yer alıyor. Ama şu ana kadar karşıma hiç kaynaklı bir köy ve belde sayfası çıkmadı. Acaba fazlamı titiz davranıyorum diye düşünüyorum. Sizce bu şablonu koymaya devam mı etmeliyim? --Böcürt 20:07, 21 Nisan 2009 (UTC)

Levent Bey merhabalar, Burak Taşçı ve Burak Tasci basliklarinda yapmis oldugum girdileri, ansiklopedik bilgi olmadigi gerekcesiyle silmis bulunuyorsunuz. Bilginin ansiklopedik olup olmadigi konusunda hangi bilgi kaynaklarina dayanarak karar vermis bulunuyorsunuz, merak ediyorum dogrusu.

Bilisim sektorunde bulunan, is yapan cogu kisinin yakindan tanidigi biri olmakla birlikte ve gelistirdigim yontemleri yayginca kullanildigi/uygulandigi bir donemde bu tarz bir uygulamanizi yakisiksiz buldum. Saygilar.~Bu imzasız yazı 88.248.111.94 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Geçmiş birleştirme[kaynağı değiştir]

Kendi isteğinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi günler.

 The Emirr İletiKatkılarProjeler 19:59, 22 Nisan 2009 (UTC)

Merhabalar. Bir sorunum olacak. Siz burada acaba admin misiniz? Yanıt verirseniz hemen sevinirim. Teşekkür ediyorum. Kullanıcı:Merdan1997 18:59, 22 Nisan 2009 (UTC)

Bir Madde Arıyorum[kaynağı değiştir]

Ben sadece bir madde aramak için size danıştım. Bu adreste olması istenen kaynakların listesini aradım ama bulamadım. Burada araştırmacı olduğum için de çok bilgili ve sürekli maddeleri karıştırıyorum. Acaba Vikipedi'de olması istenen kaynakların listesini nereden bulabilirim? Bu listede Can Artam da vardı. Ve sonra onun maddesini yayınladılar. Teşekkür ediyorum. Kullanıcı:Merdan1997 19:08, 22 Nisan 2009 (UTC)

Teşekkür Ederim[kaynağı değiştir]

Gönderdiğiniz mesaj için teşekkür ediyorum. Bu arada vikipedi ne zaman kuruldu? Kullanıcı:Merdan1997 19:12, 22 Nisan 2009 (UTC)

hangisi The Queen acep :)[kaynağı değiştir]

Asıl kraliçe ile kraliçeyi karıştırmış gibisiniz sanki. Lütfen, yapmayın böyle azizim.. Göz kırpma --M.M. ileti 19:17, 22 Nisan 2009 (UTC)

resimlere link[kaynağı değiştir]

Bir resmi link olarak ayarlamanın bir yolu var mı? aslında ana sayfada yapılmış ama ben beceremiyorum. --canosayanmesaj 10:05, 23 Nisan 2009 (UTC)

  • Merhaba Levent Abi. Öncelikle bayramın kutlu olsun. Umarım her şey yolundadır ve keyfin yerindedir. Beni soracak olursan sınavlar yüzünden Vikipedi'ye bir türlü katkı yapamıyorum. Hele bir bitsin çok güzel yeni maddeler açmayı planlıyorum. Umarım en kısa zamanda görüşürüz Levent Abi. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 10:37, 23 Nisan 2009 (UTC)

Bu arada geçen sene Zeynep Ender İge maddesine kayda değer etiketi koymuşsunuz. Halen aynı fikirde misiniz? --Onur Kayabaşı Sms 11:33, 11 Nisan 2009 (UTC)

  • Merhaba Onur, ben geldim şimdi de sen yoksun. Umarım kısa sürede yine aramızda olursun. Zeynep hanıma gelilnce, her ne kadar ben de onu beyazcamda beğeniyle izlesem de halen düşüncem değişmedi, ama biri kalkıp maddeyi geliştirerek KD'liğini ortaya korsa o zaman şablonu geri almak hiç sorun değil. Sevgiler.  Levent İleti Katkılar   09:00, 22 Nisan 2009 (UTC)
  • O kısa süre ancak 14 Haziran olur hocam siz de biliyorsunuz . Açıkçası sizin dediğiniz şekilde biraz kavram kargaşası oluyor aslında. Çünkü, 2-3 sezondur bir ulusal kanaldea her hafta yayınlanan bir televizyon proğramında oynayan bir karakterin kayda değerliği konusunda şüphe duymanın biraz yanlış olduğunu düşünüyorum. Taslak veya vikipedi düzenle etikedi konsa daha güzel olabileceği düşüncesindeyim. Aynı şekilde aynı proğramda oynayan birçok BKM oyuncusunun Vikipedi'deki sayfalarına da aynı şekilde kayda değerlik etiketi koymak gerekir. Bu konuda bir karışıklık yaratmak işleri biraz karıştırır diye düşünüyorum hocam . Neyse esen kalın. Görüşmek üzere. Kendinize iyi bakınız.--Onur Kayabaşı sms 10:53, 23 Nisan 2009 (UTC)
  • Sevgili Onur; 2-3 sezondur bir ulusal kanalda her hafta yayınlanan bir televizyon programında oynamış olmanın ve sadece birkaç filmlik sanat-meslek geçmişinin ansiklopedik olmak için yeterlilik arzetmiyor. Bir ara bol zamanım olduğunda "bağımsız kaynaklar tarafından konu edilme" vb. KD kriterlerini anımsatmak isterim. Benzer örneklerle ilgilenmek için de yine aynı gerekçeyi öne sürmek durumundayım: zamansızlık. İlgili benzer örnek sanatçılar içinde yetenek kapasiteleri gerçekten çok çok üstün olanlar var. Bir "hıyarlı baba" örneği bir "tabutçu" örneği, bence mükemmel karakterize edilmiş yansıtmalar ve gerçekten çok iyi oyunculardan sözediyoruz, ama dediğim gibi gerekçeler tek başına yeterli olamıyor ne yazık ki. Sanırım bu durumda "işler karışmaz" :)  Levent İleti Katkılar   17:06, 23 Nisan 2009 (UTC)
  • Hımm, kayda değerliği baya karıştırdığım için etiketinizi görünce tüm ihtimalleri düşünüp VP:KİŞİ'ye tekrar göz atıp söylemiştim aslında. Birçok dergide çghb ekibinden çeşitli oyuncularla ilgili biyografiler, röportajlar okumuştum aslında, röportaj kayda değerliğe ne kadar katkılı tam bir fikrim olmasa da biyografilerin etkili olduğunu okumuştum. Ayrıca eğlence sanatçılarında kayda değer filmlerde, gösterilerde v.s. oynamış olmak yazıyor. Şu an yaptıkları gösterinin kayda değerliği zaten ortada. Her ne kadar proğramda bazı oyuncular biraz daha öne çıksa da hepsi farklı kısımlardan ekibi tamamlayan kişiler ki, zeynep de özellikle yazılan metinlerin çoğunu yazanlar arasında yer alıyor. Ama açıkçası biraz karışık bir konu. Yazın çekilecek film ile birlikte sanırsam kayda değerlik konusunda bir sorun kalacağını sanmıyorum. Neyse hocam mesajınızı ne zaman yanıtlarım o konuda bir fikrim yok ama en kısa zamanda yanıtlamaya çalışırım . Kendinize iyi bakın.--Onur Kayabaşı sms 14:19, 25 Nisan 2009 (UTC)
  • Hemmen edit, metin yazarı olma kısmını saymayın, başka bir çghb oyuncusuyla karıştırdım bi an :) --Onur Kayabaşı sms 14:19, 25 Nisan 2009 (UTC)
  • Hayret bunu nasıl unutmuşum? Teşekkürler arkadaşım.  Levent İleti Katkılar   17:05, 23 Nisan 2009 (UTC)
    • Rica ederim:) Bir süredir göremedik sizi, umarım iyisinizdir...Hoşcakalın...Vikipedist 17:32, 23 Nisan 2009 (UTC)

Bilgi Ağı - İnteraktif Köşe Yazarı Gazetesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, www.bilgiagi.net adresinden yayınlanan ve www.yazarportal.com vb. başka url adreslerinden de çıkan Türkiye'nin İnteraktif Köşe Yazarı Gazetesi Türkiye'de alanında ilklerden bir e gazetedir. İnteraktif yazar portali olan site aynı zamanda geleceğin köşe yazarı bankası olmaya aday. Profesyonel bir anlayışla günlük olarak çıkan gazete için bir konu başlığı açmanızı istirham ederim.

Saygı ve esenlik dileklerimle.

Maide ÖREN Bilgi Ağı Köşe Yazarı Gazetesi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Müdürü

iletişim: maide_yogi@hotmail.com www.bilgiagi.net Bu imzasız yazı 88.242.103.95 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba. Sex on the Beach sayfasını geri getirebilir misiniz? Bir şeyler eklemek üzereydim. Teşekkürler. --Yabancımsj 18:03, 24 Nisan 2009 (UTC)
Yeni bir SRA var. Köy çeşmesine ekler misiniz? --Dolphinileti 18:35, 24 Nisan 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Uyarı/Bilgilendirme için teşekkürler.--<b>1337</b> 18:42, 24 Nisan 2009 (UTC)

Merhaba Levent Bey. Uzun bir aradan sonra sizi yine bu kadar aktif görmek gerçekten çok sevindirici. Sizden küçük bir ricam olacak. Justine Henin maddesinin kaynakça bölümünü düzenliyorum ve kayan kaynakça yapacağım. Ama kayan kaynakçanın boyutunu ayarlayamadım. Bu konuda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... --Böcürt 19:04, 24 Nisan 2009 (UTC)

Gerçekten çok teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş. Sizin gibi değerli bir Vikipedist'in aktif olması gerçekten hemen farkediliyor. Son Değişiklikler kısmına bakmamız yeterli :) Herkesin işleri bir dönem yoğunlaşıyor. Umarım artık Vikipedi'ye daha çok zaman ayırabilirsiniz. Tekrar çok teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar... --Böcürt 19:17, 24 Nisan 2009 (UTC)

  • Ellerinize sağlık. Eskisinden daha güzel olmuş. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar... --Böcürt 08:20, 25 Nisan 2009 (UTC)

Saba Tümer Kaynak[kaynağı değiştir]

Merhaba, Saba tümer maddesiyle ilgili kaynak belirtmem istenmiş. Ancak o madede yazdıklarım daha çok TV sohbetlerine ve TV röportajlarında Saba Tümer'in söylediklerine dayanmaktadır. Haliyle kaynak olarak Saba tümer'in bizzat kendisini göstermemde bir sakınca var mı acaba? Saba Hanımın kendisininde haberi var zaten burada yazmadan önce kendisine sormuştum.

  • Bu arada maddeyi koruma altına aldığınız için teşekkürler. :) --BARO 19:29, 25 Nisan 2009 (UTC) Bu imzasız yazı Borsaci b (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Cızlama neden silindi[kaynağı değiştir]

merhabalar ben şimdi cızlamanın içeriğini dolduracaktım ama siz siz silmişsiniz. (Cızlama sayfasına Yenikaş Aydıncık sayfasından link var). Neden acaba? Bu imzasız yazı 78.160.65.120 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Doğu lejyonları[kaynağı değiştir]

Doğu lejyonları yanlızca müslümanlardan oluşmuyordu.İngilizce wikipedyadada görebilirsin.Bu yanlışlığın düzeltilmesi gerekir.

Lejyonları, Özbekler, Kazaklar, Kırgızlar, Türkmenler, Karakalpaklar, Balkarlar, Karaçaylar, Azeriler, Dağıstanlılar, İnguşlar, Çeçenler olmak üzere müslüman halklardan oluşturulmuştur. Bu ibare yanlış. Bu imzasız yazı 85.100.42.44 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İnanılmaaz[kaynağı değiştir]

Merhaba levent abi, biraz önce bir şablondaki vandalizmi farkettim ve [3] geri aldım. ilgili kullanıcıyla ilgilenebilir misiniz? Üstelik bir çok sayfada kullanılan bir şablonda böylesine bir vandallığın hayli uzun süre kalması da utanç verici. Söyleyecek söz dahi bulamıyorum... --Merube 89msj 09:53, 26 Nisan 2009 (UTC)

  • Tek katkısı (!) da bu imiş o kullanıcının. Olacak şey değil. Neyse ilgilendiğin için çok teşekküler levent abi. İnşallah durur. İyi vikiler, kolay gelsin, allah sabır versin --Merube 89msj 10:01, 26 Nisan 2009 (UTC)
  • Merhaba üstadım; buraya bir göz attıktan sonra, bir de maddenin şimdiki haline bakabilir misin? Aslında zamanım olsa daha da geliştirebilirim. Ama "çalışma var" şablonunun şarjı yetmiyor :)  Levent İleti Katkılar   19:35, 26 Nisan 2009 (UTC)
Selamlar dostum, KD-midir? eklediğimde şenliğin programı vardı sadece maddede. Sağolsun Yabancı temizlemiş biraz ortalığı. Şu an için fena durmuyor aslında, ama daha da geliştirilebilirse süper olur tabii. Dediğin gibi, şarjımız yetmiyor ki herşeye :) Sevgiler, --M.M. ileti 19:48, 26 Nisan 2009 (UTC)
Tehlikeli virajı atlatıp düze çıktık :) --M.M. ileti 19:56, 26 Nisan 2009 (UTC)
Valla geçen gün "Yavuz Sultan Selim" isimli birisine rastladıktan sonra, çok da garipseyemiyorum artık bu durumları. Ne babalar var :)) --M.M. ileti 19:59, 26 Nisan 2009 (UTC)


Levent Bey,

Kim bu Kibele? Size Agabey dedigine gore tanıyorsunuzdur.

Veya onun altındaki mesajı bırakan kişi. benimadıma bir yer açılmış, orada bir düzeltme yaptım.

Eksik var deyince, duzenleme eksigi varsa bildireyim dedim.

Vikipedi ciddiyetinde gördügüm için, açık ismimi falan da yazmıştım.

Benim sayfamdaki hoş olmayan notu, ben aranınca çıkıyor.

Oradan ismimi sildim ve rica edeyim, lutfen söylermnisiniz

Selam ve öalışmalarınızda başarı dileklerimle, 14:54, 27 Nisan 2009 Bu imzasız yazı Whisper (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Sayın Levent. Buradan oy verdiğiniz renk düzeninin harita üzerinde nasıl görüneceğini görebilirsiniz Ancak lütfen unutmayınız. Gerçek haritalar çok daha YÜKSEK KALİTEDE olacak. Lütfen bunları karıştırmayalım. İyi günler.

 The Emirr İletiKatkılarProjeler 14:32, 30 Nisan 2009 (UTC)

Hoşgelmişsen, sefalar getirmişsen.. --M.M. ileti 19:58, 30 Nisan 2009 (UTC)

O mutluluk bize ait üstadım.. kırık-dökük de olsa mahrum etme Viki'yi kendinden.. sevgiler, --M.M. ileti 20:08, 30 Nisan 2009 (UTC)

Hoşgeldiniz :)[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar Onur; hoşbulduk, ne yapalım iş hayatı. Bir süre böyle düzensiz ve Metal'e dediğim gibi kırık-dökük katkıda bulunabileceğim. Olur da Jimbo Wales bir dizüstü armağan ederse, severek düzenli katkılarımı sürdürürüm ama şimdilik bir ütopya bu. Umarım zamanla düzene oturur. Sen nasılsın? Heyecanlı gün yaklaşıyor, geri sayıma başladın mı? Unutmadan, şimdiden başarılar. Lütfen bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   20:17, 30 Nisan 2009 (UTC)
  • İş hayatına dönmenize sevindim, Kullanıcı mesaj:Jimbo Wales buradan bir sorun bakalım çok değerli bir hizmetlimize böyle bir kıyak geçer belki :) Günler geçiyor, günler geliyor, çalışmalar sürüyor valla hocam ne diyim şu son 2 haftadır ne tenefüs yapıyorum ne hocalara tenefüs yaptırıyorum tamamen tepelerindeyim artık, bıktılar benden . Bunun dışında dershane arkadaşlarımla bile ancak akşamları yazışarak haberleşebiliyorum, ki o sürede bi yandan da vikiye bakıyorum :) Neyse vikiyi de baya azalttım aslında baya değişiklik gözüküyor ama geri döndürme, uyarı mesajları bir iki saniyelik işler :) Teşekkürler, size de başarılar :) Şu haziran gelse de şu listeyi bir yoketsem :) Kendinize iyi bakın.--Onur Kayabaşı sms 20:53, 30 Nisan 2009 (UTC)
  • İyi de; böyle bir KA mevcut değilmiş :) beni yanılttın, kibeleye verdiğin bağlantıdan gittim.  Levent İleti Katkılar   23:05, 30 Nisan 2009 (UTC)
  • Halla halla :S

# 23:19, 30 Nisan 2009 Fairs2go (Mesaj | Katkılar) Kullanıcı hesabı otomatik olarak açıldı ‎ yazıyor nasıl iş bu şimdi :) birleşik hesap olduğundan dolayı mı hocam? Bu arada son mesajıma yanıt vermediniz hocam :) Daha önce de aynısını yaptınız alınıyorum ama :) Neyse iyi geceler ben odamdaki bir sinekle boğuşup yatıyorum :) iyi geceler.--Onur Kayabaşı sms 23:13, 30 Nisan 2009 (UTC)

  • "son mesaj"? anımsatırsan sevinirim. Bu gece olmasa daha iyi :) bu gece 21.30 gibi, 800 küsur km.lik yoldan döndüm. KA'na gelince, senin ki'e yazdığınla olması gereken arasında minik bir büyük-küçük harf ayrımı var-ki sorunu da yanıtlamalı: evet sakıncalı KA'dır, engellendi. Artık ben de yatayım. İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   23:19, 30 Nisan 2009 (UTC)
  • Anlamadım valla orda yazan benim asıl yazdığımla doğruymuş ama sizin engel yazıp sildiğiniz sayfa aslında yeni kullanıcı sayfasında yazan, neyse konuşursam daha da karıştıracağım konuyu en güzeli uyumak :) Sineği de yendim bu arada :) Son mesaj derken sizin iyi de böyle bir KA mevcut değilmiş mesajınızın hemmen üstünde duran mesaj :) Neyse buna yanıt verirseniz yarın yanıtlarım, kendinize iyi bakın.--Onur Kayabaşı sms 23:27, 30 Nisan 2009 (UTC)
  • Lütfen alınma; kasıtlı yapılmış bir şey yok: son günlerde aşırı yoğun ve yorgunum, unutkanlık denen 'şey'den ileri gelmiştir. Dünkü 'son mesajına' ise söyleyecek bir şey bulamadım. O yüzden yanıt yazmadım.  Levent İleti Katkılar   05:03, 1 Mayıs 2009 (UTC)
    ) Peki hocam, kolay gelsin o zaman :) Ben de diyecek bir şey bulamadım şimdi :)--Onur Kayabaşı sms 08:12, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Bu kategoriyi hizmetliler dışında kullanıma yer vermek için açmıştım senin silmen normal sorun değil... --Karduelismsj 20:35, 30 Nisan 2009 (UTC)

Tamam.Ama Artık Değiştiremiyorum Değiştire Bastığımda Sayfayı Kaydet Geliyor ??? Bu imzasız yazı Mirhasan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kadıköy Anadolu Lisesi başlığı[kaynağı değiştir]

Öncelikle, merhaba, Vikipedi'ye girmeyeli 4-5 ay oldu. Ödev için Kadıköy Anadolu Lisesi başlığına giriyordum ki bir şeyle karşılaştım.Bu maddede Öğrenci Kulüpleri bölümünde LeGaTo(Lezbiyen Gay Topluluğu) adında bir kulüp var. Gerçekten böyle bir kulüp var mı dır(ki ben bir lisenin böyle bir kulüp açacağını zannetmiyorum) yoksa bir vandalizm mi var? Homofobik değilim ama bunu belirtmek istedim sadece. İlginize şimdiden teşekkür ederim. Bu imzasız yazı Kucukyumurcakozgur (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • 78.165.45.17 ip li kullanıcı engellenebilir mi?----Coollandİletişim 09:36, 1 Mayıs 2009 (UTC)
  • 78.180.198.144 ipli kullanıcı vandalizm yapıyor,Aşk-ı Memnu maddesine küfürlü yazılar yazıyor.----Coollandİletişim 15:47, 1 Mayıs 2009 (UTC)

saol kanka:D Bu imzasız yazı BurakSirek (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Abdülhamit? Abdülhamid?[kaynağı değiştir]

Filmin afişine bakar mısın Levent Abi. Galiba A.Hamid olması gerekiyor.--Hedda Gabler 11:47, 1 Mayıs 2009 (UTC)

  • Rvet başlık A.Hamit yazılmış ama filmin orijinal afişinde A.Hamid yazılı.--Hedda Gabler 11:51, 1 Mayıs 2009 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Yalandır, derim ^_^ Noumenon'un biraz dolu dolu bir hayatı var, arada parazit yapıyor o kadar. Şimdilik buralardayım ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 14:48, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Dennis Bergkamp maddesinde vandalizm yapan bir kullanıcı var ve sürekli devam ediyor,engellenebilir mi?teşekkürler.ip: 95.70.236.143 ----Coollandİletişim 14:54, 1 Mayıs 2009 (UTC)

  • Merhaba Levent Abi. Uzuuun zamandır görüşmedik nasılsın?  Brk ileti 16:06, 1 Mayıs 2009 (UTC)
  • Haklısın Brk; yoktun, ya da ben olduğumda denk gelmedik. Bir süre ben de yoktum... Hala da kesik kesik gelip gidiyorum. İyiyim, umarım sen de iyisindir? Ama bu kadar açmayalım arayı... İyiler hep birer birer kaybolup gidiyor :(  Levent İleti Katkılar   16:08, 1 Mayıs 2009 (UTC)
  • Haklısın, arayı fazla açtık. Üzgün İleride bunları telafi etme fırsatımız olur umarım. Ama ölmedik yahu, hayat şartlarından dolayı biraz mola... İyiler belki azalıyor olabilir; ama en iyiler, en dinamikler, en gençler burada. Senin iyi olmana çok sevindim, ben de iyiyim şükür. İzleme listeme bakayım, biraz köy çeşmesi vs. karıştırayım diye geldim.  Brk ileti 16:20, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Abi. Bunun sabit adı var mı? Lenin’in Mozolesi mi? Lenin Mozolesi mi ? Ya da başka adları? Gerç madde çok kısa. Takabeg ileti 16:14, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Emin değilim Takabeg; her ikisi de olabilirmiş gibi geliyor bana..  Levent İleti Katkılar   16:17, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Teşekkür ederim. Google'da bakıldığında (Google'nın herzaman gerçeği göstermediğini biliyoruz da) Lenin Mozolesi biraz yaygın. Yine ikisi de zararsız. Başlığı böyle kaldın. İçeriği böyle kalmasın. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 16:20, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Fark Etmez Hepsi Öyle Oldu Ya Benim Pcden Ya Da Başka Bir Şey Anlayamadım Bİrisi Engelleye Bilirmi ? MirHaSaN 16:34, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Yani Birisi Sayfaları Değiştirmemi Engelleye Bilirmi İmza Attığım İçin ??? Bence Ondan Diil Ama ? MirHaSaN 16:38, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Tamam Levent Kardeş Düzeldi Tercihleri Kurcalamışım Eski Haline Yükledim Şimdi. Mirhasan 16:43, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkürler,İyi Akşamlar MirHaSaN 16:46, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Hizmetli Başvurusu[kaynağı değiştir]

[4] adresindeki hizmetli başvurusunun süresi doldu,sonucun açıklanması gerekmiyor mu?teşekkürler----Coollandİletişim 17:43, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Bir kullanıcı ile ilgili önemli...[kaynağı değiştir]

84.61.63.14 IP numarasına sahip kullanıcı(böyle birine vikipedist diyemedim kusura bakmayın...) sürekli olarak UltrAslan ve Genç Fenerbahçeliler sayfalarını GAY Fenerbahçeliler ve ultrgay olarak değiştirmektedir. Bu kullanıcının uyarılmasını ve EMEĞE SAYGI göstermesini öğrenmesi için tarafınızca ihtar edilmesini rica ederim. Saygılarımla, Mehmet Berat BURSA-1 Mayıs 2009~22.51 Bu imzasız yazı Mehmet Berat BURSA (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Vikipedi:Şikâyet#Kullan.C4.B1c.C4.B1:Takabeg

Şikâyet sayfası ?[kaynağı değiştir]

Günaydın Abi, Kullanıcı:Atabəy hemen yukarıda gördüğün çirkin ve asılsız mesaj sadece sana değil Vikiçizer, Qarapapaq v.s. diğer kullancılara da aynı atıyor. Vikipedi:Engelleme politikası 2. maddenin uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Sana birdirmek yeterli mi? Yoksa Vikipedi:Şikâyet sayfasını mı kullansam daha faydalı olacak mı? Görüşürüz. Takabeg ileti 03:24, 2 Mayıs 2009 (UTC)

Genelde İngilizce Vikipedi'de böyle şikayetler Vikipedi:Yönetici_duyuru_panosu/Hadiseler gibi panolarda yapılyor. Amma Türkçe Vikipedi'de panonun uzun zamandır boş bırakıldığı için başka Azeri editör - Qarapapaq, daha önce konuda yorum yapmış Vikiçizer ve yönetici olduğunuz için sizin mesaj sayfanıza koydum. Takabeg İngilizce Vikipedi'de ayni IP araziden yukarıda gösterilen değiştirmeyi yapdı, hatta Türkçe'de hep taraflı değiştirme yapdığı konu - Hocalı Katliamı sayfasında. Ayrıca İngiliz versiyonda 1300 numarası yok, bu yalnız Türk vikipediden işlenmiş numara. Atabəy 03:52, 2 Mayıs 2009 (UTC)

Geçiyordum, size selam vermeden geçmeyeyim dedim :) Kolay gelsin hocam :)--Onur Kayabaşı sms 19:14, 2 Mayıs 2009 (UTC)

David Beckham[kaynağı değiştir]

Sayın Levent bana David Beckham sayfası için çeviri yardımı yaparmısınız? --The Undertakermsj vr!

Kınar hanım[kaynağı değiştir]

Merhaba levent abi. Kınar Hanım maddesini sizin eklediğinizi görünce sormak istedim bu kişi 13 Ağustos sayfasında yazdığı gibi o tarihte mi vefat etmiştir? Bir de yine o sayfada yazdığı gibi soyadı kanunundan sonra soyadı "sıvacıyan" mıdır? Hem böylece hatırınızı da sormuş olayım, özletmeyin kendiniz bu kadar. İyi vikiler--Merube 89msj 12:01, 3 Mayıs 2009 (UTC)

  • İlgin için çok teşekkür ederim levent abi. Bu arada vefasız benim de bu vesileyle örtbas ettim . İyi vikiler, iyi akşamlar (arayı bu kadar açmamak dileğiyle )...--Merube 89msj 19:42, 3 Mayıs 2009 (UTC)

Kategorisiz Maddeler[kaynağı değiştir]

İyi çalışmalar, Özel:KategorisizSayfalar sayfasında bulunan maddeleri elden geçiriyorum, kategori ekliyorum ama kategori eklenen maddeler sayfadan eksilmiyor. Bir sorun mu var acaba?--Eftal GEZER | İleti Gönder 19:35, 3 Mayıs 2009 (UTC) Teşekkür ederim. Ben de veritabanından kaynaklı olduğunu düşünmüştüm.--Eftal GEZER | İleti Gönder 19:48, 3 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba. Burda yapmış olduğun yorum beni çok üzdü. Oluşturulan portallara birgün yine silinecek gibi bakılmamalı. Portalın hiç açılmaması daha mı iyi? Gerekirse her portalın bakımını üstelenirim. Bundan sonrada tek bir portalın bile silinmemesi için elimde geleni yaparım. İçin rahat olsun. İyi vikiler-- Serhan+tr 20:44, 4 Mayıs 2009 (UTC)

Ben emek verdim siz sildiniz, ama bence sebep yetersiz; şikayet sayfasını bir okusanız derim.

Gerçekten çok hızlısınız, kaç dakikadır bir vandalizmi geri alamadım.--Eftal GEZER | İleti Gönder 18:56, 5 Mayıs 2009 (UTC)

Programın tr.wikipedia ayarını yapamadım.--Eftal GEZER | İleti Gönder 19:12, 5 Mayıs 2009 (UTC)

Tamam, becerdim.--Eftal GEZER | İleti Gönder 19:14, 5 Mayıs 2009 (UTC)

  • İyi geceler. Söylediklerine katılıyorum, tartışılacak birşey yok. Yine de o kadar olumsuz düşünmeye gerek yok. Zamanla vikide kullanıcı sayısı arttıkça portalların daha fazla ilgi göreceğine inanıyorum. Hazırladığımız ikinci portal da bittikten sonra önerdiğin gibi destek talebinde bulunacağım. Şimdiden söyleyim, ondan sonra da yeni bir portal teklifinde bulunmayı düşünüyorum. Canın isterse destekleme:). Sadece madde sayısının gelişmesini doğru bulmuyorum, portallar da vikinin bir parçası. İyi vikiler-- Serhan+tr 20:25, 5 Mayıs 2009 (UTC)

yanıtsal durumlar[kaynağı değiştir]

  • İyi dilekler için teşekkürler. Vandal savaşlarına gelince, değişik silahların elde bulunmasında her zaman fayda vardır. Savaşları sevmem ama eğer savaşacaksam da silah yönünden sıkıntıda olmayı istemem doğrusu. Siz de iyisinizdir özelikle de sevdikleriniz iyidir umarım. --Manco Capac 06:42, 6 Mayıs 2009 (UTC)

Levent Bey, Kitosan kitinin deasetilasyonu ile elde edilen bir biyopolimerdir (yani endüstriyel bir maddedir), eğer böyle maddeler sözlüğe taşınacaksa daha pek çok polisakkarit te sözlükte yer almalıdır. Şimdilik tek satır yazabildim vakit buldukça bu maddeyi genişleteceğim... Ben linkteki 105600 nolu tezin yazarıyım. http://www.kimyaevi.org/tezler.asp?abspage=42

ingilizce şablonu türkçeye çevirme[kaynağı değiştir]

fotografçılıkla ilgili maddeler eklemek istiyorum ama bu konuda neredeyse hiç bilgikutusu yok. İngizlizce wikipedia nın şablonlarını ya da bilgikutularını türkçeye çevirerek kullanmamız mümkün mü? ibrahimcengiz

Original Barnstar.png
Çok geçte kalsa Levent'e çok çalıştığı için bu yıldızı veriyorum. Ayrıca o kadar hızlısın ki ben 1 vandalizm'i geri alırken senn 10 tanesini alıyorsun. --[[Kullanıcı: | ]][[User Talk: |İleti,Mesaj,Sms]]Katkılar 16:37, 6 Mayıs 2009 (UTC)
  • Teşekkür ederim, sizin katkılarınızı görünce bende mutlu oluyorum. Bende size Viki'ye katkı yapmanın en iyi şey olduğuna inanıyorum.--[[Kullanıcı: | ]][[User Talk: |İleti,Mesaj,Sms,]]Katkılarım 18:45, 6 Mayıs 2009 (UTC)

Sony maddesini İngilizce Wiki'den çevirmeye başlyorum ama kaynak göstermeyi bi türlü yapamıyorum.Kaynak gösterme konusunda yardımcı olabilir misiniz?----Coollandİletişim 17:10, 6 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba Sayın Levent, Madeniyet maddesinde biri konulara iğrenç espriler yaparak kendini komik biri sanıyor.Yazıları değiştiriyor. Vandalizm yapıyor. İsterseniz geçmişten bakabilirsiniz. İsterseniz geçmişten bir bölüm alayım,oraya bile espr iyapmayı denemiş: Burada

Bu IP'nin banlanmasını istiyorum.

Saygılarımla

--Feyyaztiftik 08:19, 7 Mayıs 2009 (UTC)

Kaynakça yapmasını öğrendim,Sony maddesinde bi problem kalmadı,ilginiz için teşekkürler----Coollandİletişim 15:58, 7 Mayıs 2009 (UTC)

İyi günler,Benim şu sayfamı Kısayol korumaya alırmısınız?(benim sayfam) İyi Vikilemeler.--[[Kullanıcı: | ]][[User Talk: |İleti,Mesaj,Sms,]]Katkılarım 17:46, 7 Mayıs 2009 (UTC)

  • Ahh... Doğru ya. İyi akşamlar.--[[Kullanıcı: | ]][[User Talk: |İleti,Mesaj,Sms,]]Katkılarım 18:03, 8 Mayıs 2009 (UTC)

İŞÇİ HAKLARI[kaynağı değiştir]

BURSA ULUDAĞ ÜNİV.TIP FAK.DE BİLGİ İŞLEM MEMURU OLARAK TEMİZLİK ŞİRKETİ ALTINDA ÇALIŞMAKTAYIM.SAĞLIK KURUMLARINDA ŞİRKETLERİN DEİLDE KADROLU OLARAK ÇALIŞMAK HAKKIMIZI ARAMAK İSTİYORUZ.HER SENE GİDRİ ÇIKTI YAPILIYO VE İMZA ATTIRILIYO ZORLA.TEMİZLİK ŞİRKETİNE BAĞLI OLARAK ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM HAKKIMI NASIL ARAYABİLİRM.SORULARIMA EN KISA ZAMANDA CEVAP VERMENİZ ÜMİDİYLE.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

vandalizm demişsinde copy-paste var galiba Tim Duncanda bence. Copy paste yasak diye biliyorum wikide. Bence bir daha kontrol et. Bu imzasız yazı 78.178.223.225 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selam abi. Makedonya'dan Esen İmbat maddesi kitabı anlatan bir madde mi? Yoksa Hasan Tahsin Abakan? Takabeg ileti 19:15, 8 Mayıs 2009 (UTC)

  • Maddenin ilk satırında da belirtildiği gibi; eğitimci Hasan Tahsin Abakan'ın anılarını ve biyografisini içeren bir madde. Yine de biraz daha ayrıntılı incelemek lazım ama yorgunum iki günde 650 km. yol yapıp geldim.  Levent İleti Katkılar   19:20, 8 Mayıs 2009 (UTC)
Teşekkür ederim. Günde 650 km derken şehiriçi mi? Şehirlerarası mı? Uluslararası mı? İyi dinlenmeler. Takabeg ileti 19:33, 8 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba, Levent
İnce jestiniz ve nazik ödülünüz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.--docbaba 20:11, 8 Mayıs 2009 (UTC)Docbaba mesaj

Merhaba, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Biraz sizden biraz Dünya vatandaşı'ndan esinlenince almışız gitmişiz başımızı, bakalım nereye kadar:)...İyi geceler...Hoşcakalın...Vikipedist 20:49, 8 Mayıs 2009 (UTC)
  • Merhaba. Türkçesi pek iyi olmayan bir kullanıcının açtığı iki yeni madde (Marshall Warren Nirenberg ve Robert W. Holley) sizden bir Türkçe kontrolü istiyor. Çok uzun değil. Kendisi şimdiden çok teşekkür eder.-- Serhan+tr 19:00, 9 Mayıs 2009 (UTC)

ODTÜ ve Carlo Levi[kaynağı değiştir]

Selam Levent, şu anda benim de çok sevdiğim ve saygı duyduğum Peter Stein'ı yazıyorum. Daha sonra da Aziz Çalışlar'a başlamayı düşünüyorum. Dün Yılmaz abiyle birlikteydim. Sormayı unuttum. O'nun Karadul Efsanesi oyununun sahneleme provaları var. Sağlığı da pek yerinde değil. Carlo Levi'ye bir ara bakar ve seve seve katkılarımı yaparım. Şu edebiyat ve tiyatrodan kendimi kurtarmam ve başka maddeler de çevirmem lazım diye düşünüyorum. Sevgiler Levent Abi--Gemalmaz 21:03, 9 Mayıs 2009 (UTC)

  • "Sanatçı ruh" gibi teveccühlerle şımartacaksınız beni . Biraz vikicücelik edesim geldi sadece. İyivikiler... ho? ni! 21:39, 9 Mayıs 2009 (UTC)

Uygunsuz ka![kaynağı değiştir]

Uygunsuz ka! İlgilenebilir misiniz? --Kerem 233ileti 06:47, 10 Mayıs 2009 (UTC)

Soruma Cevap Verirseniz Çok Mutlu Olacağım[kaynağı değiştir]

2009 - Star TV'nin logosu sağ alt köşeden sol üst köşeye kaydırıldı ve eskisine göre biraz daha küçültüldü.

1 Mayıs sayfasında yukarıdaki metni kendim yazdım ve neden bu metnin neden silindiğini bilmiyorum. Yine yazdım ve bu metni yine sildiler. Tekrar oluşturdum ve şimdi bir değişiklik yok. Acaba neden siliniyor? Bana yardım ederseniz sevinir ve teşekkür ederim.

Kullanıcı:Merdan1997 08:10, 10 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba Levent Abi. Acaba bu resimi Peter Jackson maddesinde kullanılabilir mi? Herhangi bir sorun olur mu?--Olağan Şüpheli 09:17, 10 Mayıs 2009 (UTC)

Hay ellerin dert görmeye azizim!.. Sevgiler, --M.M. ileti 09:18, 10 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba Levent Kardeş Benim Sayfama Bİ Kaç Uyarı Geldi Qaliba baka Bilirmisin Bi De Resimlerde Telif Hakkımı Oo lisans falan dpgru diil yazildi ben remsi hangi siteden aldiysam açıklamaya onu yazdım bana bir az yardım ede bilirmisin ? MirHaSaN 10:30, 10 Mayıs 2009 (UTC)

Merhabalar, nasılsınız ve hoş bulduk demek geldi içimden (az önce biten sınavımın ardından) :) Cat msj 11:49, 10 Mayıs 2009 (UTC)

Açtığım 20 Ocak ve Comerdli Katliamları maddelerin hemen silmeyin. Türkçe'ye tercüme etmeye başlaıyacaktım. Biraz zaman tanıyın lütfen.[kaynağı değiştir]

Açtığım 20 Ocak ve Comerdli Katliamları maddelerin hemen silmeyin. Türkçe'ye tercüme etmeye başlaıyacaktım. Biraz zaman tanıyın lütfen.

Sağ olun Bu imzasız yazı 88.231.209.94 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Patlıcan kebabı[kaynağı değiştir]

Sayın Levent abi ben bu sayfanın silinmesini istiyorum. Bu ne yaaa yemek tarifi veriyo resmen burda yemeğin tarifini deil, tarihini vermesi gerekiyordu. --The Undertakermsj vrrr 10 Mayıs 2009 15:05

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Armağanınız için teşekkür ederim, Vikipedi'ye aynı kararlılıkla hizmet etmeyi sürdüreceğim. ----Superyetkinileti 13:55, 10 Mayıs 2009 (UTC)

Deneme yaptım, subst: ekleyerek kodlarına falan baktım:) (Ne de olsa deneme tahtası) (Biliyorum başka türlü de bakılabiliyor ama laf olsun diye.)--[[Kullanıcı: | ]][[User Talk: |İleti,Mesaj,Sms,]]Katkılarım 17:49, 10 Mayıs 2009 (UTC)