Kullanıcı mesaj:Turkoloji92

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Turkoloji92!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Ahzaryamed 22:39, 24 Aralık 2008 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --kibelemesaj 11:33, 25 Aralık 2008 (UTC)
  • Merhaba madde belirttiğiniz tarihe döndürüldü. Bunu siz de yapabilirsiniz: üstte yer alan geçmiş sekmesine tıklayıp, geri getirmek istediğiniz tarihi açın, sonra yine üstten değiştir sekmesini tıklayıp kaydedin. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   19:48, 17 Mart 2009 (UTC)

VikiProje Kıbrıs[kaynağı değiştir]

Tıp Davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Tıp davetiyesi

Merhaba Turkoloji92, Tıp ile ilgili maddeleri düzenleyip, geliştiren Tıp Projesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --~~~~

--MightY msj 12:23, 3 Temmuz 2009 (UTC)

Projeye Hoşgeldiniz, iyi çalışmalar..--MightY msj 15:43, 7 Temmuz 2009 (UTC)

VikiProje Kıbrıs[kaynağı değiştir]

VikiProje Kıbrıs davetiyesi
Merhaba Turkoloji92;
Katkılarınızdan görebildiğim kadarıyla Kıbrıs ile ilgilisiniz. Kıbrıs ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Kıbrıs Projesi'ne katılmanız için sizi davet ediyorum. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar...

--Muratsahinmesaj 02:31, 6 Temmuz 2009 (UTC)

Selamlar Turkoloji92. DNA maddesini SM yapmak için çalışma başlattık. Proje sayfasında yorumlarını bekliyoruz.--MightY msj 17:23, 10 Temmuz 2009 (UTC)

Merhabalar, başka bir kullanıcının kullanıcı adını neden değiştirmek istediğinizi öğrenebilir miyim? --M.M.ileti 20:31, 19 Temmuz 2009 (UTC)

Kullanıcı daha önce e-postama bu yönde talebini bildirmişti poetikA 20:39, 19 Temmuz 2009 (UTC) Bu imzasız yazı Turkoloji92 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Anladım, ancak KA değişimleri bu şekilde değil de, bu sayfaya şahsen başvuruda bulunularak yapılıyor. (Not: iletilere cevabınızı kendi mesaj sayfanıza değil, iletiyi gönderen kişinin mesaj sayfasına yazmanız gerekiyor. Yoksa tesadüfen bakmazsa göremez ve haberi olmaz). Teşekkürler. --M.M.ileti 21:02, 19 Temmuz 2009 (UTC)

bir soru daha...[kaynağı değiştir]

Günter Kunert: Paul Wiens (d. 1922) Alman yazar, şair ve çevirmen. ?? --M.M.ileti 17:13, 12 Ağustos 2009 (UTC)

Teşekkürler. --M.M.ileti 18:43, 12 Ağustos 2009 (UTC)

Lütfen bakınız...[kaynağı değiştir]

Merhabalar Turkoloji92. Bu sayfaya bakmanızı öneririm. Kolay gelsin... --Dolphin 12:19, 22 Ocak 2010 (UTC)


Bu ayki işbirliğine katılın!

Şubat 2010 ayının işbirliği; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti futbolu ve Kıbrıs Cumhuriyeti'nde futbol kategorilerinde yer alan tüm maddelerdeki kırmızıların giderilmesi seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 1 Şubat 2010
  • Proje bitiş: 28 Şubat 2010

Vikipedi'ye Kıbrıs konulu kaliteli maddeler kazandırmak için umarım ilginizi çeker. İyi çalışmalar. --Muratsahinileti 00:41, 2 Şubat 2010 (UTC)

VikiProje Spor Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruza[.]medileti 13:38, 6 Şubat 2010 (UTC)

VikiProje Kıbrıs[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Nisan 2010 ayının işbirliği; Kaynağı Eksik, Belirsiz ve Kaynaksız Kıbrıs Maddelerinin Kaynaklandırılması seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 12 Nisan 2010
  • Proje bitiş: 30 Nisan 2010
  • VikiProje Kıbrıs katılımcısı olarak iş birliği projesinde yer almanızı bekliyoruz. İyi çalışmalar, kolay gelsin.--Muratsahinileti 04:21, 12 Nisan 2010 (UTC)

VikiProje Kıbrıs Ayın işbirliği[kaynağı değiştir]

VikiProje Kıbrıs Ayın işbirliği
İyi günler...
VikiProje Kıbrıs bünyesinde Ağustos-Eylül ayının iş birliği Kıbrıs'taki köy maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.

Katılım için TIKLAYIN -- [KereM 233] 12:13, 16 Ağustos 2010 (UTC)

merhaba, kullanıcı haklarınızı yeni aktif olan beyaz listeye dahil olacak biçimde değiştirdiğimi haber vermek istedim. kolay gelsin. --kibele 12:11, 6 Ağustos 2012 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 06:54, 1 Eylül 2012 (UTC)

Hoş geldiniz Turkoloji92![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:30, 19 Aralık 2014 (UTC)

Ayın İşbirliği'nde Son 1 Hafta![kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema Ayın İşbirliği'nde Son Hafta!
Merhaba!
VikiProje Sinema bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi" olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle 1.015 olan afiş aranan film maddelerin sayısının proje sonunda, 500'e düşürülmesini hedeflemekteyiz. Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

MediaWiki message delivery (mesaj) 00:20, 25 Ekim 2016 (UTC)

Keep competition[kaynağı değiştir]

We must ""Conserver"" keep this article fr.wikipedia.org/wiki/Coupe du 50e anniversaire de la KTFF (French Version) competition taking place in northern Cyprus in 2005. The admissibility of this page is currently under discussion. We must help preserve this section by putting "" # "".

This competition is dedicated to the 50 years of the Cyprus Turkish Football Association or Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu.

It is important that the Turkish Cypriot North and Turkey living in Francophone countries to experience a part of football history of the Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. The sources are also reliable.

Selam İle...[kaynağı değiştir]

Merhabalar, 2012'de "beyaz liste"ye tarafınızca eklenmiştim. 15 gün önce başka bir kullanıcı tarafından listeden çıkarılmışım. Tekrar bu listeye nasıl ve zaman dönebilirim? İyi çalışmalar. Bu imzasız yazı Turkoloji92 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

@Turkoloji92 selam, sizi beyaz listeden çıkartan hizmetli "Beyaz liste olamaz, önce kayda değerliği bilmeli" diye bir not düşmüş. mesaj sayfanızda bir bilgilendirme notu görmüyorum, kayda değerliğin zaman zaman yılların kullanıcıları tarafından da yanlış yorumlandığını da biliyoruz. ısrarlı ve sürekli bir eylem olmadığı sürece bu bir beyaz listeden çıkartılma gerekçesi değildir kanımca. hizmetliden bir açıklama isteyebilirsiniz. buradan da haber verelim. @Sabri76 --kibele 15:50, 22 Aralık 2016 (UTC)

Kayda değerlik açıklaması[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Öncelikle kusura bakmayın, 3 Aralık'ta beyaz listeden sizi çıkarınca bir açıklama yapmayı unutmuşum. 2009 yılında KD olmayan ve bu nedenle silinmiş maddeleriniz mevcuttu. 8 yıllık bir kullanıcı olmanıza rağmen You Tube'daki bir video blog hesabı gibi (Biz Evde Yokuz) bariz bir biçimde KD olmayan maddeyi açmanızı bu kadar yıllık kullanıcı nasıl olur da kesinlikle kayda değer olmayan bir maddeyi açar diye şaşırıp o anda beyaz listeden sizi çıkarmıştım. Ancak son atığınız futbolcunun en azından TFF 1. Lig'de forma giymiş olması onu KD yaptığı için kayda değerlik konusunda çok sıkıntınız olduğunu düşünmüyorum. Vikipedi:Kayda değerlik sayfasını ve spesifik konulara inen alt dallarını bir kez daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Kararın biraz ağır kaçtığını düşünerek beyaz listeye sizi tekrar alıyorum. Ancak bahsettiğim sayfaları gözden geçirmeyi lütfen unutmayın, kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 09:45, 23 Aralık 2016 (UTC)

hizmetli fonksiyonlarının anlık izlenimlerle kullanılmaması gerektiği görülüyor, sizin de buna ilişkin sayfaları gözden geçirmeniz gerekiyor.. @Sabri76 --kibele 12:11, 23 Aralık 2016 (UTC)
Zaten anlık bir izlenim sonucu hata yaptığımı kabul ettiğim için tekrar beyaz listeye aldım, kafamın karışık olduğu bir vakte gelmiş olmalı, ben bile şaşırdım bu davranışa, ping attığınız için teşekkürler, siz olmasanız bu yanlıştan belki bu kadar erken dönemeyecektik. Umarım bu mesaj itibariyle 4 gündür katkı yapmayan kullanıcıyı kaybetmemişizdir.--Śαвяí¢αи76ileti 16:35, 23 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sinema Ocak 2017 İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
VikiProje Sinema bünyesinde Ocak 2017 iş birliği projesi Değerlendirilmemiş Sinema maddelerinin değerlendirilmesi olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle değerlendirilmemiş 6.708 maddenin değerlendirilmesini sağlamak ve {{VikiProje Sinema}} şablonu olmayan maddelere bu şablonun eklenmesi hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:53, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
VikiProje Sinema bünyesinde Şubat 2017 iş birliği projesi Film festivalleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış film festivallerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 17:41, 8 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Mart 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
VikiProje Sinema bünyesinde Mart 2017 iş birliği projesi Kadın film yönetmenleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış kadın film yönetmenlerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajları almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:52, 1 Mart 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Nisan 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
VikiProje Sinema bünyesinde Nisan 2017'nin 15 günlük ilk iş birliği projesi, Sergey Yutkeviç filmleri'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış Sergey Yutkeviç filmlerinin 18'inin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:11, 1 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Mayıs 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
VikiProje Sinema bünyesinde Mayıs 2017'nin iş birliği projesi, Cannes Film Festivali şablonundaki eksik maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla şablonda maddesi oluşturulmamış Cannes Film Festivali ile ilgili 20 maddenin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --Pragdonmesaj 11:19, 1 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Haziran 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
VikiProje Sinema bünyesinde Haziran 2017 iş birliği projesi, Önemi Bilinmeyen ve Değerlendirilmemiş Sinema maddelerinin değerlendirilmesi olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla değerlendirilmemiş 7.992 maddenin 500 tanesinin değerlendirilmesini sağlamak ve {{VikiProje Sinema}} şablonu olmayan maddelere bu şablonun eklenmesi hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11:49, 8 Haziran 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
VikiProje Sinema bünyesinde Temmuz 2017 iş birliği projesi, dünya genelindeki Onur Haftası nedeniyle LGBT film festivalleri listesindeki kırmızı bağlantılı festival maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:51, 9 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Feminizm ilk iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Feminizm'de Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
Vikiproje Feminizm bünyesinde oluşturulan ilk iş birliği projesi, {{VikiProje Feminizm}} şablonu olmayan maddelere proje şablonun eklenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, {{VikiProje Feminizm}} şablonu olmayan maddelerin bulunup bu şablonun tartışma sayfalarına eklenmesi hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Feminizm mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:11, 9 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ağustos 2017 iş birliği projesi, Altın Aslan Ödülü maddesindeki kırmızı bağlantılı film maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 film maddesinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:39, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Feminizm Ağustos ayı iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Feminizm'de Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
Vikiproje Feminizm bünyesinde oluşturulan Ağustos ayı iş birliği projesi, Feminist filozoflar listesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 feminist filozof maddesinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Feminizm mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:42, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ekim ve Kasım 2017 iş birliği projesi, 90. Akademi Ödülleri'nde Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü başvuruları maddesindeki kırmızı bağlantılı film maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 78 film maddesinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:05, 26 Ekim 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
Vikiproje Sinema bünyesinde gerçekleştirilen Ocak 2018 iş birliği projesi, 75. Altın Küre Ödülleri maddesindeki kırmızı bağlantılı maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 30 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:52, 6 Ocak 2018 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
Vikiproje Sinema bünyesinde Şubat 2018 iş birliği projesi, 71. İngiliz Akademisi Film Ödülleri maddesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 50 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:39, 7 Şubat 2018 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
Vikiproje Sinema bünyesinde Mart 2018 iş birliği projesi, Akademi Ödülleri şablonundaki kırmızı bağlantılı tören maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 30 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10.12, 2 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Sinema Nisan ayı iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
Vikiproje Sinema bünyesinde Nisan 2018 iş birliği projesi, Vikiveri'de IMDb bilgisi eksik olan maddeler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kategoride bulunan 200 maddenin IMDb bilgisinin Vikiveri'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11.28, 2 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Turkoloji92!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ağustos 2018 iş birliği projesi Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda 50 film afişinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14.18, 3 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]