Kullanıcı mesaj:Mesi64

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Nedim Gayet Bir tarafından 11 ay önce Mendepazarı, Uşak silinmeye aday gösterildi başlığına

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol!. Hadi kolay gelsin. denisutku msj 12:33, 24 Ekim 2006 (UTC)



İyi Geceler[kaynağı değiştir]

  • Belki haklısınız; evet uğraşsam düzeltebilirdim belki. Ancak yapmam gereken o kadar çok iş var ki; yetişebilmem olanaklı değil. Ve bugün hemen hemen tam anlamıyla yalnızdım. Eğer maddeyi düzeltip geliştirecekseniz geri getirmek mümkün. Burada (hele tanımadığımız) kimseyi kırmak amaçlı bir iş yapmamaya azami gayret gösteriyoruz. Çünkü, bireysel görüşlerimiz ne olursa olsun; tarafsızlık Vikipedi'nin temel ilkesi. Hoşgörülü tavrınıza teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum. İletilerinize en geç 24 saat içinde yanıt veririm Levent Abi ileti 22:38, 8 Haziran 2008 (UTC)
  • Halledilmiştir; fazla geciktirmemenizi öneririm; başka birisi de silebilir. İyi geceler. Levent Abi ileti 22:45, 8 Haziran 2008 (UTC)

Karaali Camii[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Açmış olduğunuz Karaali Camii maddesindeki Kale-n-nebi-yyü aleyhü-s-selam/La yetekellemü fi vakti-l-ezan kısmını anlayamadım. Bunun maddeyle alakası nedir acaba? Ellerinize sağlık, kolay gelsin.  Burak @ 00:06, 14 Haziran 2008 (UTC)


Karaali Camii[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Daha önce de sormuştum ama, yanıtlamamıştınız, neyse... Karaali Camii maddesindeki "Kale-n-nebi-yyü aleyhü-s-selam / La yetekellemü fi vakti-l-ezan" kısmını bir açıklığa kavuşturabilir misiniz acaba? Bunun maddeyle ilgisi nedir, ilgiliyse niye herhangi bir açıklama olmadan maddenin ortasında durmaktadır...? Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 22:48, 6 Ağustos 2008 (UTC)


Ulubey Kanyonları[kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Ben Uşak Kanyonlarını silip Ulubey Kanyonları olarak yeni sayfa açmak istedim ama, beceremedim. Dünya literatüründe Ulubey Kanyonları diye geçiyor. Sayfayı düzenledim. Sizden isteğim Uşak Kanyonlarını nasıl silebileceğim. Teşekkürler. Bu imzasız yazı Mesi64 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Merhabalar. Maddeyi sizin silmeniz veya benim silmem mümkün değil. Ancak hizmetlilerden biri silebilir. Tartışma:Uşak Kanyonu sayfasında maddesini adının neden Ulubey Kanyonları olması gerektiğini kaynaklarıyla beraber yazıp tartışma başlatabilirsiniz. Diğer kullanıcıların da görüşleriyle hangi ismin doğru olduğuna karar verilir. Ya da benden daha deneyimli kullanıcılardan birine danışabilirsiniz bu konuyu. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 08:32, 19 Ağustos 2008 (UTC)


Resim lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Bu resimleri kendim çektim. Acaba ne yaparsam telif hakkı problem olmaz. Teşekkürler. Bu imzasız yazı Mesi64 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Merhabalar. Eğer kendiniz çektiyseniz {{KM-Kişisel}} veya {{GÖBL-Kişisel}} şablonlarını yerleştirebilirsiniz. Bu şablonlarla etiketlediğiniz resimlerde kaynak bilgisi girmenize gerek yok. Bir de yazdığınız mesajların sonuna ~~~~ yazarak kaydederseniz sevineceğiz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 23:28, 25 Ağustos 2008 (UTC)
  • Tekrardan merhabalar. Lisans etiketlerini değiştirmek için vs. resimleri tekrar yüklemenize gerek yok. Zira VP:HS#Resim/Medya#1 maddesi gereğince silinecekler. Aynı maddeleri değiştirir gibi resim sayfalarını değiştirebilirsiniz.  Burak ileti 00:02, 26 Ağustos 2008 (UTC)
  • Teşekkür ederim. Zamanla işin kolayını sizlerden öğrenip işin erbabı oluruz inşallah. --mesiileti 00:20, 26 Ağustos 2008 (UTC)
  • Rica ederim, inşallah. İmzanız güzel olmuş. Bir de hatırlatma: İmzanızı tercihlerim bölümünden değiştirirseniz daha kolay olur imza atmak.  Burak ileti 00:30, 26 Ağustos 2008 (UTC)
  • Oradan yapmıştım zaten. Sizden kopya çektim. Kusura bakmayın artık. Fakat sizdeki tarih ve saat kısmı küçük ve mavi. Onu yapamadım.--mesiileti 00:34, 26 Ağustos 2008 (UTC)
  • Ben elle yazdığınızı tahmin etmiştim de, neyse. Rica ederim, ne kusuru. Sloganımız: Vikipedi, Özgür Ansiklopedi... Tarihi de mavi yapmak için sonuna <font color="blue"><sub>''''' </font>'' </sub> kodunu ekleyebilirsiniz. Bir de mesajı benim mesaj sayfama yazarsanız görebilme ihtimalim yüksek. Bunu tesadüfen gördüm ve yanıtladım. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 07:49, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --İyivikiler... homonihilis // ileti 22:11, 4 Eylül 2008 (UTC)


Resimlerde telif ihlali[kaynağı değiştir]

Lütfen internette bulduğunuz resimleri kendi resimlerinizmiş gibi {{KM}} lisansıyla Vikipediye yüklemeyiniz. (örn. Resim:Bedesten3.jpg ve Resim:Paşahanı.jpg). Bu durum telif ihlaline yol açar. Lüften yeni resimler yüklemeden önce VP:Telif ve Yardım:Resim yükleme sayfalarını inceleyiniz. İyivikiler... homonihilis // ileti 22:29, 4 Eylül 2008 (UTC)

E-postaya yanıt:[kaynağı değiştir]

"levent bey kaşbelen adıyla açılmış sayafyla mendepazarı adıyla açtığım sayfayı birleştirmişler oysaki bu ikisi farklı tanımlardır.kaşbelen(mende) uşaka ait bir köy,mendepazarı uşak merkezde bir semttir.ben bunların eskiden olduğu gibi ayrılmasına çalıştım ama beceremedim yardımcı olursanız seviinirim.tşk."

Mendepazarı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Maddelere Merube 89 birleştir etiketi koymuştu, onun üzerine birleştirdim. Konuyla ilgili bilgi sahibi değilim. Kendisiyle konuşup uzlaşmaya varınca beni haberdar eder misiniz? Ayırma işlemini daha önce yapmadım ama, sorarak halledebilirim sanıyorum. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 12:38, 12 Nisan 2009 (UTC)

  • Merhabalar, öncelikle geç cevabım için kusura bakmayın lütfen. [1] da görüldüğü üzere, kullanıcı:dünya vatandaşı tarafından birleştir şablonu eklendiğinden birleştirmiştim. Maddeler farklı diyorsanız elbette ayrılabilir. İyi vikiler--Merube 89msj 18:55, 12 Nisan 2009 (UTC)
  • Kaşbelen, Uşak sayfasındaki yanlışlar varsa onları düzeltikten, mendepazarına ait yerleri ayırdıktan sonra, Mendepazarı, Uşak sayfasını yaratmanız kafi. En sonunda Mendepazarı sayfasını da ilgili sayfaya yönlendirmek yeterli. Siz metni ayırmaya başlayın, sormak istediğiniz yerler olursa lütfen sorun. Elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum. İyi vikiler--Merube 89msj 23:17, 12 Nisan 2009 (UTC)
  • Bu arada eski sürümlerdeki mendepazarı şu sürümden görebilirsiniz. Aynı kodu kullanıp, Mendepazarı, Uşak sayfasını yaratabilirsiniz.--Merube 89msj 23:20, 12 Nisan 2009 (UTC)
  • Elinize sağlık. Sorularınız olursa lütfen sorun, elimden geldiğince yardımcı olurum. Güzel katkılarınızın her daim görebilmek dileğiyle iyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 23:37, 12 Nisan 2009 (UTC)
  • Tekrar merhaba. Yönlendirme sayfası açmanız kafi, zaten bu durumda mendepazarı yazan kişiler yönlendirilen sayfaya ulaşacaktır. Kolay gelsin iyi vikiler--Merube 89msj 23:45, 12 Nisan 2009 (UTC)
  • Vikide köy adları gibi isimlerde köy, şehir şeklinde bir kullanım tercih edildiğinden mendepazarı sayfasını tekrar yönlendirme sayfası haline getirdim. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. İyi vikiler--Merube 89msj 23:47, 12 Nisan 2009 (UTC)
  • Aynı sayfadan birden fazla açmanıza gerek yok, yönlendirme kullanabilirsiniz. Bir de Mendepazarı, Uşak şekli uygun şekil. Yönlendirmelerinizi bu sayfaya yaparsanız sevinirim. iyi çalışmalar--Merube 89msj 23:51, 12 Nisan 2009 (UTC)
  • Anlayışınız için çok teşekkürler. Hoşçakalın...--Merube 89msj 23:55, 12 Nisan 2009 (UTC)
Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.
Merube 89msj 23:24, 24 Mayıs 2009 (UTC)

Mendepazarı, Uşak silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Mendepazarı, Uşak) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mendepazarı, Uşak sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Nedim Gâyet Bir (mesaj) 21.40, 26 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla