Kullanıcı mesaj:Mavrikant

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
17.28, 23 Haziran 2021 tarihinde Pekerseo (mesaj | katkılar) tarafından oluşturulmuş 25673300 numaralı sürüm (Yeni başlık: Pekerseo adlı kullanıcıdan soru (17.28, 23 Haziran 2021))


Şablon birleştirme

Selamlar. Şablon:Futbol maçı kutusu diye bir şablon var ama parametreleri İngilizce. Bir de Şablon:Futbolkutusu var, aynı görevi görüyor ama parametreleri Türkçe. İngilizce olan daha düzenli. İngilizce olana, Türkçedeki parametreleri ekleyebilir misin? Yani Türkçe giriş yapsak da o şablon çalışacak. Sonrasında da Türkçe olanı İngilizce olana yönlendirip, iki şablon yerine tek bir şablona kavuşmuş olacağız :) Teşekkürler şimdiden.--RapsarEfendim? 03:18, 2 Temmuz 2017 (UTC)


Süzgeç

Merhaba Mavriakant, vaktiniz varsa Vikisözlük'te süzgeç oluşturmada bana yardım eder misiniz? Eğer kabul ederseniz bana buradan ulaşın, lütfen. Teşekkürler. Turgut46 21:33, 17 Temmuz 2017 (UTC)

++

Selamlar Serdar, bir ara vikiprojelerdeki istatistik kategorilerini açmıştın. Sanırım bot aracılığı ile de hızlıca tamamlamıştın. Vikiproje:Ankara'daki "Madde istatistikleri"nde de bunu yapabilir misin rica etsem? Tek tek elle açayım dedim ama uğraştıracak baya. --Pragdonmesaj 10:51, 28 Temmuz 2017 (UTC)


Toplulukça Vikiprojeleri ve işbirliği projelerini canlandırma

Selamlar. Geçmiş dönemdeki istatistiğe baktığımızda Vikiprojelere ilginin son derece azaldığını ve birçok Vikiprojenin inaktif olduğunu gördük. Bunun üzerine Vikiprojeleri canlandırmak, bir standarta kavuşturmak ve toplulukça bu konuya eğilim bir atılım yapmak üzere bir girişim başlattık. Sizin de dahil olduğunuz üzere, birçok kullanıcı kendi ilgi alanına dair çeşitli konularda halen güncel olarak katkı yapıyor, katkılarına devam ediyor. Buna karşın benzer konulara katkı yapan kullanıcıların birçoğu maalesef birbirinden bağımsız hareket etmekte ve birbiriyle ilişkisi son derece zayıf. Paralel konularda yapılan katkıların derli toplu olması, katkı sunulan konuların ilgi çekmesi, başka kullanıcılara ulaşma gibi konularda Vikiprojeler önemli yer tutuyor.

Siz de kendi ilgi alanınıza göre bir Vikiprojede sorumluluk almak ve katkılarınızı bu yönde kolektif bir şekilde geliştirmek ister misiniz? Burada tartışma sürüyor, lütfen görüşlerinizle birlikte siz de aramıza bize katılın. İlgi alanınızı kapsayan Vikiprojelerde sorumluluk almak veya kendi Vikiprojenizi oluşturmaya ne dersiniz? Katkılarınızı Vikiprojeler eşliğinde sürdürmeniz ansikopedik bilgilerin gelişmesine hızlı bir ivme kazandıracaktır. Katkılarınızı bekliyoruz. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:40, 2 Ağustos 2017 (UTC)


Tüm Vikiprojeler değişiklikler listesi

Selamlar. Vikiprojelerde yapılan değişiklikler göre oluşturulan bu listeyi bot yardımıyla oluşturabilir miyiz? Hazırlayanlar manuel mi hazırlamışlar bilemedim. Manuel ise sayıları nereden bulmuşlar, yardımcı olabilir misin? --Ahmet Turhan (mesaj) 16:01, 5 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiprojeler için Popüler Sayfalar listesi

Selamlar, meta:Community Tech/Popular pages bot sayfasında belirtilen bir vikiprojenin popüler sayfalarını listeleyen en:User:Community Tech bot'un yaptığı düzenlemeleri trwikide de yapamaz mıyız acaba? Saygılar --By erdo can • msj 21:53, 7 Ağustos 2017 (UTC)

@Superyetkin de bu konuyu inceleyebilir. --Ahmet Turhan (mesaj) 21:57, 7 Ağustos 2017 (UTC)

Proje tartışma şablonuna portal ekleme.

Merhaba, üzerinde çalıştığım ve yakın zamanda başlatmayı planladığım Vikiproje: Video oyunları için tartışma şablonuna buradaki gibi Video Oyunları Portali kısmını ekleyebilir miyiz? -SunSoldiers (mesaj) 20:26, 9 Ağustos 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ve Rus Kültür Derneği ortaklığıyla ödüllü işbirliği projesi







VikiProje Sovyetler Birliği ve Rus Kültür Derneği ortaklığıyla
Rusya ve SSCB konulu 250 madde oluşturma konulu ilk ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının Ağustos 2017'de Ankara merkezli Rus Kültür Derneği ile yaptıkları görüşme neticesinde periyodik olarak ortaklaşa ödüllü projeler gerçekleştirme kararı alındı. Bu kapsamda ilk proje olarak Rusya ve SSCB konulu 250 madde oluşturma konulu bir ay süreli işbirliği projesi düzenlenmesi kararlaştırıldı. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 14 Eylül 2017 Cumartesi günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan bir aylık süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.
  • Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara Rus Kültür Derneği tarafından imzalı olarak verilecek hediyeler:
    • Birinci: Toplam 1000 ruble (yaklaşık 60 ) değerinde üç kitap ödülü;
      • 650 ruble (yaklaşık 39 ₺) değerinde Aleksandr Soljenitsin'nin Gulag Takımadaları adlı eserinin Rusça basımı (Александр Солженицын - Архипелаг Гулаг)
      • 220 ruble (yaklaşık 13 ₺) değerinde Boris Pasternak'ın Doktor Jivago adlı eserinin Rusça basımı (Борис Пастернак - Доктор Живаго)
      • 130 ruble (yaklaşık 8 ₺) değerinde Cengiz Aytmatov'un Gün Olur Asra Bedel adlı eserinin Rusça basımı (Чингиз Айтматов - И дольше века длится день)
    • İkinci: Toplam 500 ruble değerinde (yaklaşık 30 ₺) değerinde iki kitap ödülü;
      • 360 ruble (yaklaşık 22 ₺) değerinde Joseph Brodsky'nin Küçük İşler adlı eserinin Rusça basımı (Антон Чехов: Малое собрание сочинений)
      • 140 ruble (yaklaşık 8 ₺) değerinde Mihail Bulgakov'un Usta ile Margarita adlı eserinin Rusça basımı (Михаил Булгаков - Мастер и Маргарита)
    • Üçüncü: Toplam 250 ruble (yaklaşık 15 ₺) değerinde bir kitap ödülü;
  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 15:31, 11 Ağustos 2017 (UTC)

en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması konulu VikiProje Azerbaycan Ağustos ayı işbirliği Projesinde Son 17 gün




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesinde son 17 kaldı. Proje sonlanmadan sizde katılın!

Bu ayın proje konusu en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir. Hedef 20 madde oluştumaktır.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:37, 13 Ağustos 2017 (UTC)

Sayfa Taşıma

Selamlar, Vikipedi:Vikiproje Konulu Ay sayfası Vikiproje:Konulu Ay olarak taşınmış fakat alt sayfaları ellenmemiş bot yardımı ile taşıyabilir misiniz? --By erdo can • msj 10:43, 24 Ağustos 2017 (UTC)

Ortak maddeler

Merhaba, nasılsınız? Bir sorum olacaktı size. Kategori:Vikipedi düzenle kategorisi ile Kategori:Televizyon dizileri kategorisinin kesişimini yani ortak maddelerinin bir listesini nasıl elde edebilirim? Bunun bir yolu var mı? ~ Z (m) 14:30, 24 Ağustos 2017 (UTC)

@HastaLaVi2, Petscan sorgusu --Mavrikantmsj 18:58, 24 Ağustos 2017 (UTC)
Tekrar rahatsız edeceğim ama, sorguyu çalıştırdığım zaman "502 Bad Gateway" hatası alıyorum, bu neden kaynaklanıyor olabilir? ~ Z (m) 17:10, 25 Ağustos 2017 (UTC)
@HastaLaVi2, Depth'i 2 yapıp tekrar denesene. Çok fazla alt-kategori var demekki. --Mavrikantmsj 01:16, 28 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje Afrika Davetiyesi

Vikiproje Afrika İBP Davetiyesi

İyi günler, iyi çalışmalar,
Sizi Afrika ile ilgili tarih, eğitim, kişi, toplum, ekonomi gibi konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje Afrika projesi kapsamında her ay tekrarlanan Afrika İş Birliği Projesine davetlisiniz.

Her ay planlı bir şekilde Afrika konusu ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan iş birliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. MediaWiki message delivery (mesaj) 13:40, 31 Ağustos 2017 (UTC)

Mavrikant Bot hakkında

İyi günler, Vikiproje Azerbaycan'ın iş birliği projesi için Kategori:Vikiproje Azerbaycan bilinmeyen-önemli değerlendirilmemiş-sınıf sayfalar kategorisini düzenliyordum. Bazı sayfalarda Mavrikant Bot'un sayfaların tartışma sayfalarına çift proje şablonu koyduğunu gördüm. Örn: bu, bu, bu ve bu sayfalar. Haberiniz olsun.-SunSoldiers (mesaj) 21:15, 1 Eylül 2017 (UTC)

Ödüllü işbirliği projesinin bitimine son 10 gün

Rus Kültür Derneği katkılarıyla düzenlenen "Rusya ve SSCB konulu 250 madde oluşturma" konulu bir ay süreli iş birliği projesi olan Ödüllü İşbirliği Projesine son 10 gün. 250 madde açma hedefli projenin %38,8'i (97 madde) an itibariyle tamamlandı, geri kalan maddeler açılmayı bekliyor.

Ödül olarak; birinciye toplam 1000 ruble (yaklaşık 60 ₺) değerinde üç kitap, ikinciye toplam 500 ruble değerinde (yaklaşık 30 ₺) değerinde iki kitap, üçüncüye toplam 250 ruble (yaklaşık 15 ₺) değerinde bir kitap ödül olarak verilecektir. Proje bitim tarihi olan 14 Eylül 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:41, 4 Eylül 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Eylül 2017 işbirliği daveti


Bu ayki işbirliğine katılın!

Eylül 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 300, (b) kısmı için 20 madde, (c) kısmı için 10 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 11:35, 6 Eylül 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu George Koval maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:00, 16 Eylül 2017 (UTC)

Sihirli Annem değişiklik incelemesi

Merhaba. Değişiklikleri inceleyip kabul etmeden önce dikkatli olmalısınız. セバスチャンPatooties? 11:02, 30 Eylül 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Ekim 2017 işbirliği daveti


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ekim 2017'nin işbirliği, aşağıdaki 4 şablonun "kırmızı bağlantılı" maddelerinin açılmasıdır.
Şablon:Çift meclisli ulusal yasama organları, Şablon:Tek meclisli ulusal yasama organları, Şablon:Ulusal alt meclisler, Şablon:Ulusal üst meclisler

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedef: Eksik 350 maddeden 100 adedinin açılması.

Siyaset alanına odaklanan işbirliği projelerinin bu dönemkine siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli.

Herkese verimli çalışmalar dilerim.

Beyaz Liste

Merhaba Mavriakant Beyaz Listeye nasıl alınabilirim veya alınma şansım var mı? Geri dönüş yaparsanız sevinirim. Mertacar50 (mesaj) 06:47, 2 Ekim 2017 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin dış ilişkileri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:26, 2 Ekim 2017 (UTC)

Vikisözlükteki küçük araçlar

Merhaba, bir şey danışmak istiyordum. Vikipedi'de mesela tercihlerim sayfasındaki küçük araçlar sekmesine girince, Genel, Görünüm gibi başlıklar görüyoruz. Aynı yere Vikisözlük'te girince ⧼gadget-section-Genel⧽ gibi başlıklar çıkıyor. Bu durum nasıl düzeltilebilir? ~ Z (m) 13:06, 7 Ekim 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Kasım 2017 işbirliği daveti


Bu ayki işbirliğine katılın!

Kasım 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 5 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 21:13, 2 Kasım 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci ödüllü işbirliği projesi







VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında
Sovyetler Birliği'nde Kürtler konulu 50 madde oluşturma konulu ikinci ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının periyodik olarak ödüllü projeler gerçekleştirme kararı sonrasında gerçekleşen birinci projenin ardından ikinci proje olarak "Sovyetler Birliğİ'nde Kürtler" konulu 50 madde oluşturma konulu 15 gün süreli iş birliği projesi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 16 Kasım 2017 Perşembe günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 1 Aralık 2017 Cuma günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan 15 günlük süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.
  • Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara proje sorumluları imzalı olarak verilecek hediyeler:
  • Birinci: Toplam altı adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Ehmed Huseyni - Berhemên Gıştî-I  • Ehmed Huseyni - Berhemên Gıştî-I  • Mela Bırhanê Tarînî - Medrese, Ji Her Aliyî Ve Medreseyên Me  • Newaf Mîro - Du Kes Yek Mırov  • Dilawer Zeraq - Nexşên Li Giyan  • Ahmedê Hepo - Bawerî

  • İkinci: Toplam beş adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Memo Şahin - Çîroka Koçberên Bêparêzer, Kurdên Elmanyayê  • Mahmut Baran - Êdî Navê Min Bêrîvane  • Sirri Ayhan - Dansa Berber  • Ali Yüzen - Dengê Felefeyê  • Eküp Kıran - Pilingê Serhedê

  • Üçüncü: Toplam dört adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Şiwan Osman Mıstefa - Kurdistan Û Prosesa Îslamkırına Kurdan  • Lokman Ayabe - Gava Heyatê  • Özgür Kıyak - Rêwıyên Bê Welat  • Celadet Alî Bedirxan - Ferheng

  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz. Ayrıca açılacak maddelerde bu kaynaklardan yararlanabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 14:12, 15 Kasım 2017 (UTC)

Seçkin içerik

Selamlar. Vikiproje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleşecek Aralık 2017 işbirliğinde Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde ve seçkin liste kazandırmayı düşünüyoruz. Burada İngilizce Vikipedi'de seçkin madde veya seçkin liste olan seçkin içerik oluşturma önerileri mevcut. Siz de görüşünüzü bildirerek ve projenin bir parçası olarak gerek Vikipedi'nin gerekse projenin gelişmesine yardımcı olun ve sizin de seçkin içeriklerde isminiz olsun. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:46, 28 Kasım 2017 (UTC)

Seçkin liste çalışması




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği liderleri listesi ve Sovyetler Birliği başbakanları listesi maddelerini Türkçe Vikipedi'ye seçkin liste olarak kazandırmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:31, 1 Aralık 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Aralık 2017 işbirliği daveti


Bu ayki işbirliğine katılın!

Aralık 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:20, 1 Aralık 2017 (UTC)

Ödüllü Sovyet işbirliği projesi










Meeting at the Blagovescenskaya Square.jpg



VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında
Ekim Devrimi'nin 100. yılı projesi konulu üçüncü ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının periyodik olarak ödüllü projeler gerçekleştirme kararı sonrasında gerçekleşen birinci ve ikinci projenin ardından üçüncü proje olarak "100. yıla 100 madde" şiarıyla Ekim Devrimi'nin 100. yılına vesilesiyle 100 madde açma konulu 45 gün gün süreli iş birliği projesi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 18 Aralık 2017 Pazartesi günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 4 Şubat 2017 Cumartesi günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan 45 günlük süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.

Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara Moskovskiy Dom Sootechestvennikov (Moskova Yurttaşları Evi), Rus Kültür Derneği ve Kor Yayınevi tarafından imzalı olarak verilecek hediyeler:

  • Birinci;
    • Rus Kültür Derneği tarafından verilecek Vyaçeslav Molotov'un torunu ve aynı zamanda Rusya Duma milletvekili olan Vyaçeslav Nikonov'un Ekim 2017 tarihinde İzdatelstvo E Yayınevi tarafından basılan Ekim 1917 isimli kitabı (Rusça)
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek 4 adet kitap;
    • Kor Yayınevi editörleri tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta
  • İkinci;
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek Maksim Gorki'nin 3 adet kitabı;
      • Makar Çudra, Mujik ve Bozkırda adlı eserler
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta
  • Üçüncü;
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek 2 adet kitap;
    • Kor Yayınevi editörleri tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta

 • Tüm katılımcılara ödüller

  • Projeye katkı sağlayan tüm katılımcılara Moskovskiy Dom Sootechestvennikov (Moskova Yurttaşları Evi) tarafından projeye özgü hatıra ödülleri verilecektir.
  • Projeye katkı sağlayan tüm katılımcılara Kor Yayınevi tarafından Marksizm ve Dil ve Sosyalizm ve Din adlı eserleri hediye olarak verilecektir.
  • Ödül verilecek eserler hakkında ayrıntılı bilgi proje ana sayfasında yazılıdır.
  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol ödüller, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 17:28, 15 Aralık 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Ocak 2018 işbirliği daveti


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ocak 2018'in işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Taslak veya Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 14:33, 1 Ocak 2018 (UTC)

VikiProje Siyaset Şubat 2018 işbirliği daveti


Bu ayki işbirliğine katılın!

Şubat 2018'in işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Taslak veya Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 18:37, 4 Şubat 2018 (UTC)

VikiProje Siyaset Mart 2018 işbirliği daveti


Bu ayki işbirliğine katılın!

Mart 2018'in işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Taslak veya Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 22.08, 1 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje takip sayfası

Selamlar, Vikiproje:Azerbaycan/Takip sayfasını güncellemek istiyordum da bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim. Saygılar --By erdo can • msj 12.40, 11 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Bekleyen değişiklikler

Selamlar. Son değişiklikler sayfasındaki bekleyen değişiklikler bağlantısında, bekleyen değişiklik sayısı hep 78 olarak gözüküyor. Düzeltmen mümkün müdür?--RapsarEfendim? 03.39, 5 Temmuz 2018 (UTC)[yanıtla]

Buna bakabilme forsatın oldu mu acaba?--RapsarEfendim? 03.10, 1 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Bot

Selamlar Mavrikant. Mavrikant Bot’un son olarak “kategorisiz şablonu” eklediği sayfalara (aynı zamanda oluşturduğu) bir göz atarmısınız? Örneğin Lucius licinius lucullus maddesi. Sanırım bir sorun var. Şurada da belirtilmiş. Bilginize... chanseyMesajYaz 20.59, 9 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

günün maddesi

selam, günün maddelerini yeniliyorum fırsat buldukça. dün hazırlamış, kaydetmemiştim, senin yaptığını değiştirmiş oldum farketmeden. haber vereyim dedim. kolay gelsin. --kibele 10.02, 9 Ocak 2019 (UTC)[yanıtla]

Özledik

Mavrikant, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!


Ahmet Turhan(mesaj) 21.37, 1 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Twinkle şeysi

Selamlar,

Hatırlar mısın, vaktiyle Twinkle'ı olduğu gibi kopyalamıştım ama bir nedenden dolayı gözükmüyordu. Sen ufak bir müdahalede bulunmuştun ve çalışmaya başlamıştı. Şimdi çalışan eski sürüm Twinkle'ı bozmadan enwiki'den güncel sürümü alıp Twinkle2 adıyla uyarlama işinin temelini yaptım hafiften ama betik yine görünmüyor. TW kutucuğunun çıkacağı yer CSS ayarlarından dolayı güzelce hazırlanmış filan, her şey güzel, ama o hızlı menü ortada yok.

Tüm altmodülleri sonunda 2 yazacak şekilde düzenledim. Şüphelendiğim unsur da orası. Twinkle2.js olan ana dosya acaba kodlar nedeniyle Twinkle adındaki küçük aracı da çağırıyor bir yerde de ondan mı açılmıyor filan diye düşünüyorum. Bir fikrin var mı diye ses edeyim dedim. Dosyaların toplu listesine Kullanıcı:Vito Genovese/Twinkle'dan ulaşabilirsin.

Vito Genovese 17.03, 3 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için!

Yazar Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye yaptığınız katkılar için... Huuntaİleti 19.24, 8 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar

Merhabalar, şu revizyonu neden onaydan geçirdiğinizi anlamadım. Açıklarsanız sevinirim :3 --Zemxer buyur kardeşim? 18.15, 6 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]


Hükümet

Şurada bir şablonda sorun olmuş. Düzeltebilir misin? --Mavrikantmsj 21.59, 12 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Yapıldı. LuCKY 💬 ✒️ 13.48, 14 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Lütfen emailinizi kontrol edin

Merhaba Mavrikant: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Şablon:Çıkmaz sokak

Merhaba, buradaki kategori alanında yer alan tarih parametrelerini kaldırsak mı? 2015'ten bu yana bunun gibi birçok kategori kırmızı kalmış. Ben hepsini açtım. Muhtemelen şablonu ekleyen kullanıcılar kırmızı kalan kategorileri fark etmiyorlar. İyivikiler... [ho? ni!] 06.37, 7 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

TekTıkArşivleyici hk.

Uzun bir aradan sonra AWB isteklerini arşivlemek istemiştim ve 'TekTıkArşivleyici' daha önceden kullandığım bir yöntemdi şu an ne bu sayfada ne de kendi kullanıcı mesaj sayfamda kullanamamaktayım uzun zamandır kullanmadığımı göz önünde bulundurarak eklentinin eskidiğini düşündüm. "Herşey tamamlandı yenileniyor" yazısından sonra maalesef hiçbir değişiklik yapılmıyor sayfada. Acaba ilgilenebilir misiniz? Bu imzasız yazı By erdo can (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 21.10, 11 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Oberontr kullanıcısından soru (16.09, 22 Ekim 2020)

merhaba bilgi eklemek istiyorum --Oberontr (mesaj) 16.09, 22 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

@Oberontr Nasıl yardımcı olarabiliim? --Mavrikantmsj 00.47, 23 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Markastok1616 kullanıcısından soru (06.24, 23 Ekim 2020)

Serdar Hocam merhabalar, Firmamız için bir vikipedi sayfası oluşturmak istiyoruz. Nasıl bir yol izleyebiliriz ? Teşekkürler. --Markastok1616 (mesaj) 06.24, 23 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Amphitrite99 kullanıcısından soru (13.18, 25 Ekim 2020)

Merhabalar Serdar Bey, Geçen haftalarda Vikipedi'de 'Dünya Tarihi' adlı konuyu araştırıyordum, lakin son zamanlarda sözünü ettiğim konudaki bilgilerin çoğu silinmiştir. Rica etsem silinen (eski) bilgileri tekrar yükleme gibi bir şansınız varsa yükleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyor ve İyi Günler diliyorum... --Amphitrite99 (mesaj) 13.18, 25 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Merttolgademir kullanıcısından soru (10.16, 4 Kasım 2020)

Merhaba Serdar Bey, dün bir kişi hakkında madde yazdım. Fakat M6'dan konuyu sildi devriye arkadaşlar. Halbuki konusunu açtığım kişi basın yoluyla haberlere çıkmış da bir kişi. Eğer konuyu onaylayabiliyorsanız onaylar mısınız?(Sayfa adı: Kaan Evkaya) Ayrıca tüm biçem kurallarına da uydum. Bilgiler de gerçeği yansıtmaktadır. --Mert Tolga Demir (mesaj) 10.16, 4 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Xirhacker kullanıcısından soru (21.37, 5 Kasım 2020)

Merhaba, kendimi tanıtmak için ne yapmam gerekir? --Xirhacker (mesaj) 21.37, 5 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Buzcug kullanıcısından soru (06.25, 6 Kasım 2020)

lol nabiyon --Buzcug (mesaj) 06.25, 6 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Webeemo kullanıcısından soru (17.47, 8 Kasım 2020)

Merhabalar,

Firmamı buraya ekleyebilir miyim ? Firmam hakkında detaylı bilgi yazısını yüklemeyi düşünüyoruz ? Bu konuda herhangi bir bilgilendirici makale vb. bir şey bulamadım. Eğer firmamız eklenir ise aktif olarak burada yer alacak ve buradaki günlük görevleri yerine getirecek bir editör koyabilirim hesabımızın başına. --Webeemo (mesaj) 17.47, 8 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Mehmet Beyhan kullanıcısından soru (13.09, 9 Kasım 2020)

Merhaba Serdar bey, kendi adıma Vikipedia oluşturmak istiyorum. Dış politika yazarıyım. Milat Gazetesinde köşe yazarlığı yapıyorum. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Saygılar --Mehmet Beyhan (mesaj) 13.09, 9 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Zkarapatlak adlı kullanıcıdan soru (06.40, 10 Kasım 2020)

İlginiz teşekkür ederim. Adım Zekeriya Kahramanmaraşlıyım. Yeni başladım. Bir madde eklemek istiyorum. Bir şahıs, mesela il kültür turizm müdürü hakkında bilgiler oluşturmak niyetimdeyim. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Kolay gelsin. --Zkarapatlak (mesaj) 06.40, 10 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Mhrzngn5 adlı kullanıcıdan soru (18.56, 22 Kasım 2020)

merhaba deneme sayfamı silmek istiyorum nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim. --Mhrzngn5 (mesaj) 18.56, 22 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Autoparcabulcom adlı kullanıcıdan soru (15.06, 27 Kasım 2020)

merhaba --Autoparcabulcom (mesaj) 15.06, 27 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Autoparcabulcom adlı kullanıcıdan soru (15.08, 27 Kasım 2020)

ben işletmemi internet sitesi ile birlikte bilgileriyle wikipedia ya kaydetmek istiyorum bana yardımcı olur musunuz ? --Autoparcabulcom (mesaj) 15.08, 27 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Akılküpü281 adlı kullanıcıdan soru (10.52, 29 Kasım 2020)

merhaba serdar acaba buraya hesaap olluşturmak paralımı --Akılküpü281 (mesaj) 10.52, 29 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Bilêle02 adlı kullanıcıdan soru (17.48, 29 Kasım 2020)

Merhaba Wikipedia ya nasıl fotoğraf ekleyebilirim --Bilêle02 (mesaj) 17.48, 29 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Shortiez21 adlı kullanıcıdan soru (00.40, 1 Aralık 2020)

Merhabalar Serdar bey, bir fotoğrafçı arkadaşıma viki sayfası açmak ve onu doğru sunan bir kaynak oluşturmak istiyorum bu konuda da telefondan bir türlü nerden oluşturabileceğimi bulamıyorum, nasıl yardımcı olabilirsiniz? Hatta tavsiyeleriniz varsa da okumak isterim :) Teşekkürler şimdiden. --Shortiez21 (mesaj) 00.40, 1 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Osman Gazi çelik adlı kullanıcıdan soru (17.21, 2 Aralık 2020)

Merhaba, Köyüm hakkında bilgi eklemek istiyorum nasıl yapabilirim? --Osman Gazi çelik (mesaj) 17.21, 2 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Mspdeaf adlı kullanıcıdan soru (01.20, 5 Aralık 2020)

Ben işitme engelliyim iletişim yazabilirsin? Yardım olur mu? --Mspdeaf (mesaj) 01.20, 5 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

MLYV 32 adlı kullanıcıdan soru (06.59, 9 Aralık 2020)

papatyam dizisinin yayın takvimi doğrumu --MLYV 32 (mesaj) 06.59, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Yunusmre Çolak adlı kullanıcıdan soru (15.09, 13 Aralık 2020)

Merhaba Serdar bey instagram : emrecolakofficiall üzerinden benimle iletişime geçebilir misiniz. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ... --Yunusmre Çolak (mesaj) 15.09, 13 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Göktuğ ali adlı kullanıcıdan soru (05.23, 17 Aralık 2020)

e --Göktuğ ali (mesaj) 05.23, 17 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Göktuğ ali adlı kullanıcıdan soru (05.23, 17 Aralık 2020) (2)

benden mutlu musunuz? --Göktuğ ali (mesaj) 05.23, 17 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Secil.orengul adlı kullanıcıdan soru (10.18, 17 Aralık 2020)

Merhaba Bugün bir kitap bitirdim. Daha doğrusu bir günce. Yazarın güncesi o kadar kalbime dokundu ki, hakkında araştırma yapmak istedim . Maalesef hakkında neredeyse hiçbir yazı ile karşılaşmadım. Ama olmalıydı. Yer almalıydı bu büyük adam. Özellikle wiki gibi bir mecra da nasıl yer almaz diyerek, webte bulduğum bir kaç yorum ve kitabın içeriğinde özgeçmiş bilgilerinden derleyerek bir yazı oluşturdum. Fakat bu benim ilk deneyimim ve böyle bir işe soyunacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Haliyle çok amatörce bir şey çıktı ortaya. Sanatçının sadece bir tana olan fotoğrafını bile yüklemeyi başaramadım. --Secil.orengul (mesaj) 10.18, 17 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Erkan7575sarıkaya adlı kullanıcıdan soru (18.31, 21 Aralık 2020)

mrb wikipediye katkı yapmak istiyorum --Erkan7575sarıkaya (mesaj) 18.31, 21 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ali İhsann adlı kullanıcıdan soru (17.02, 23 Aralık 2020)

Öncelikle merhaba . İlk defa bir madde yazıyorum bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Dijital derleme kapsamında bir madde girişiminde bulundum . Taslak olarak arama kısmında dijital derleme başlığı altında çıkıyor fakat birkaç ekleme çıkarma yaptım. Bu yaptığım düzenlemeleri sanırım deneme tahtası kısmında yaptım o yüzden de madde başlığı altında gözükmüyor. Deneme tahtasındaki değişiklikler otomatik olarak madde altına geçer mi ya da ben nasıl geçiririm? --Ali İhsann (mesaj) 17.02, 23 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ebubekir Arslan adlı kullanıcıdan soru (17.11, 24 Aralık 2020)

Merhaba, ben Boğaziçi Üniversitesi Çeviribilim bölümü son sınıf öğrencisiyim. Yuki-Onna girdisini Japonca dilinden çeviri yaparak geliştirmek istiyorum. Çeviri yapıp yayınlamam için gereken adımlar hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. --Ebubekir Arslan (mesaj) 17.11, 24 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ankakuşı adlı kullanıcıdan soru (00.04, 30 Aralık 2020)

Merhaba 28 yaşındayım yazılım öğrenmek istiyorum ve ülkemize katkıda bulunmak için ne yapabilirim --Ankakuşı (mesaj) 00.04, 30 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Rauf fa adlı kullanıcıdan soru (12.12, 1 Ocak 2021)

Fatih Gülümser kimlik oyuncu. Wikipedia tanımlaması yok Google sayfada. Fatih Gülümser yazıldığında karşısına fotoğraf ve altına oyuncu yazılabilme durumumuz mümkünse şayet harika olur. Sadece bunlar eksik. Kişinin tanımı; 1977 Üsküdar doğumlu 175 boyunda 78 kilo Sadri alışık sanat merkezi oyunculuk bölümü mezunu. Anne adı fırdes baba adı halit. Zaten aldığı roller Google ekli.. --Rauf fa (mesaj) 12.12, 1 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Turansancagi adlı kullanıcıdan soru (10.11, 2 Ocak 2021)

merhaba tanınmış kişi olarak birini eklemek istiyorum nasıl yapabilirim acaba --Turansancagi (mesaj) 10.11, 2 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Firmayazar adlı kullanıcıdan soru (23.13, 3 Ocak 2021)

Merhabalar wikipedia ya bir sayfa eklemeye çalıştım ancak sayfa engellendi. Bu neden kaynaklanıyor --Firmayazar (mesaj) 23.13, 3 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Asimdemirag adlı kullanıcıdan soru (05.34, 7 Ocak 2021)

Merhaba Mavrikant,

Ben yeni başladım. Sadece selam vermek istedim...

Sevgiler --Asimdemirag (mesaj) 05.34, 7 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Gfbfatih adlı kullanıcıdan soru (09.36, 9 Ocak 2021)

MERHABA BİR SORUNUM VARDIDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ --Gfbfatih (mesaj) 09.36, 9 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Muhammed Nassif adlı kullanıcıdan soru (21.12, 11 Ocak 2021)

Merhaba, nasıl bir yazı ve biyogrofi oluşturabilirim? --Muhammed Nassif (mesaj) 21.12, 11 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Trakeaözofagial Fistül adlı kullanıcıdan soru (16.45, 14 Ocak 2021)

Ayrıca Bakınız kısmını nasıl ekleyebilirim ? --Trakeaözofagial Fistül (mesaj) 16.45, 14 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Noemitrite adlı kullanıcıdan soru (16.16, 15 Ocak 2021)

Merhabalar Serdar bey, Wiki projelerine nasıl katkıda bulunabilirim ? --Noemitrite (mesaj) 16.16, 15 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Merttdoganayy adlı kullanıcıdan soru (06.01, 17 Ocak 2021)

Merhaba ben iş insanı ve siyasetçiyim kendi adıma sayfa açamıyorum sebebi nedir ? --Merttdoganayy (mesaj) 06.01, 17 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Skarabul adlı kullanıcıdan soru (07.15, 18 Ocak 2021)

Merhabalar. Vikipedi'de yeniyim.

Acaba aşağıya bıraktığım maddeyi genişletmem hususunda bana yardımcı olur musunuz? mail adresim: mselmankarabul@gmail.com

https://tr.wikipedia.org/wiki/Y%C3%BCzy%C4%B1ll%C4%B1k_Markalar_Derne%C4%9Fi --Skarabul (mesaj) 07.15, 18 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Gadderegozzot adlı kullanıcıdan soru (07.00, 20 Ocak 2021)

Merhaba, sadece selam vermek istedim, Vikipedi'de yeniyim. --Gadderegozzot (mesaj) 07.00, 20 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Gadderegozzot adlı kullanıcıdan soru (07.04, 20 Ocak 2021)

Merhaba, genişlettiğim sayfa taslaklıktan nasıl çıkacak? --Gadderegozzot (mesaj) 07.04, 20 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Gadderegozzot adlı kullanıcıdan soru (07.06, 20 Ocak 2021)

Merhaba, genişlettiğim Don Quijote sayfasındaki değişiklikleri inceler misiniz? --Gadderegozzot (mesaj) 07.06, 20 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Ersanisin adlı kullanıcıdan soru (09.03, 20 Ocak 2021)

Merhaba İsmimi internete yazdığımda sağ üstte wikipedia yazan biyografim çıksın istiyorum bunu nasıl yapabilirim. --Ersanisin (mesaj) 09.03, 20 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Ebubekir Arslan adlı kullanıcıdan soru (18.57, 24 Ocak 2021)

Merhaba, bir düzenleme yaptım fakat birkaç gündür hala incelenmedi. Acaba bu inceleme kaç gün sürmekte ortalama ya da incelediğim sayfayı yönlendirebileceğim bir editörle iletişime geçebiliyor muyum? --Ebubekir Arslan (mesaj) 18.57, 24 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

message

Hello dear friend
how can i send you an email? my email is M.mogoei@gmail.com
Mogoeilor (mesaj) 04.36, 28 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Voviska adlı kullanıcıdan soru (10.33, 30 Ocak 2021)

Merhaba, bir mikroulus var sayfa oluşturacağım bayrak , arma vs. ekliyim derken siliniyor bana biraz zaman verilse sayfa oluşacak. --Voviska (mesaj) 10.33, 30 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Avrupaarastirma adlı kullanıcıdan soru (10.49, 30 Ocak 2021)

Merhaba bir vikipedi maddesine harita eklemek ve bazı ülkeleri boyamak istiyorum bunun nasıl yapabilirim. Madde eklemek hakkında biraz bilgim var ama haritayı nasıl kendim düzenlerim bilmiyorum. --Avrupaarastirma (mesaj) 10.49, 30 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Olgu Aslan adlı kullanıcıdan soru (11.35, 4 Şubat 2021)

merhaba serdar bey ben siyasetle ilgileniyorum çok ciddi bir şekilde kendime bir sayfa yaratmak istiyorum --Olgu Aslan (mesaj) 11.35, 4 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Rauf fa adlı kullanıcıdan soru (08.35, 5 Şubat 2021)

Merhabalar, Serdar bey Fatih Gülümser olarak son görev aldığım film projesi, Payitaht Abdülhamid dizisi( Edip) karakterine hayat verdim. Bu eserinde Google sayfamda yer almasını istirham ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Gelişen durumlardan sizi tekrardan haberdar edeceğim. Sevgiyle kalın.. --Rauf fa (mesaj) 08.35, 5 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Kaganpu adlı kullanıcıdan soru (14.08, 5 Şubat 2021)

Merhaba üstad. Kolay Gelsin. https://www.sepetegel.com adında bir site ve sepetegel isminde bir mobileapp yaptık ve bunu burada kullanımı, firma bilgileri gibi insanların erişebileceği bir sayfa yapmak istiyorum. Nerden başlamam gerekiyor bilgi vermen mümkün mü. Sağlıklı günler --Kaganpu (mesaj) 14.08, 5 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Rauf fa adlı kullanıcıdan soru (09.33, 7 Şubat 2021)

Selamlar Serdar bey, Fatih Gülümser kimlik oyuncu sizden ricamız, Google sayfada Wikipedia düzenlemesi yapabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederiz. Fatih Gülümser biyografisi; 22 03 1977 Üsküdar doğumlu, Ebeveynler, Anne Firdevs baba, Halit. Kişisel bilgileri; Boy; 175 Kilo; 78 Oyunculuk eğitimi; Sadri Alışık Sanat merkezi. 2005/2007 Yılları arasında eğitim almıştır. Tiyatro oyuncusu. Son rol aldığı proje, Payitaht Abdülhamid 137, bölüm (edip) karakteri. --Rauf fa (mesaj) 09.33, 7 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Hayri Enes SÜZER adlı kullanıcıdan soru (22.02, 11 Şubat 2021)

Eski bir başlığı silip düzgün yeni bir başlığı nasıl oluşturacağım? sayın danışmanım Serdar bey --Hayri Enes SÜZER (mesaj) 22.02, 11 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Yohaim adlı kullanıcıdan soru (12.38, 12 Şubat 2021)

Merhaba, bir makaleye daha çok ayrıntıları eklemek amacıyla o makalenin tartışma sayfasında nispeten uzun bir ekleme bıraktım. Şimdiye kadar o makalenin sorumlusu bir mesaj bırakmadı. Tahminimce ben inisiyatif kullanarak bu makaleyi değiştirme hakkım yok. Ne yapabilirim? Not: 1. Vikipedia'da yeniyim ve 2. Türkçe anadilim olmadığı için yardıma muhtacım. Hoşça kal Yohaim ya da Joachim ;-) --Yohaim (mesaj) 12.39, 12 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

@Yohaim, Merhabalar, istediğiniz sayfayı değiştirebilirsiniz. "makalenin sorumlusu" diye bir kişi Wiki'de yok. Yardım için Vikipedi:Telegram kanalına başvurabiliriniz. --Mavrikantmsj 10.44, 15 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Teşekkürler, bana yardım ettin. --Yohaim (mesaj) 08.35, 16 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Mydexchain adlı kullanıcıdan soru (16.43, 14 Şubat 2021)

iyi akşamlar biz oldukça büyük bir kripto parayız ve kendi blok zincirini kurduk. Büyük borsalarda listelendik. Hakkımızda ansiklopedik bilgi oluşturmak istiyoruz. Amacımız reklam değildir. hakkımızda teknik bilgi içeren bilgiler koymak.

Bunu nasıl gerçekleştirebiliriz --Mydexchain (mesaj) 16.43, 14 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Wiki sena00 adlı kullanıcıdan soru (17.24, 16 Şubat 2021)

Merhaba ben moda tasarimcisi olmak istiyorum bana yardimci ilurmusun:)( --Wiki sena00 (mesaj) 17.24, 16 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Metepb adlı kullanıcıdan soru (20.53, 16 Şubat 2021)

Merhaba. --Metepb (mesaj) 20.53, 16 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Lil Eymwn adlı kullanıcıdan soru (07.25, 18 Şubat 2021)

merhaba kolay seviyede birkaç düzenleme yaptım aynı kişide düzenleme yapan birkaç kişi gördüm. İsimlerinin solunda artı sayılar veya eksi sayılar yazıyordu o sayılar ne anlama geliyor? --Lil Eymwn (mesaj) 07.25, 18 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Sbdncr adlı kullanıcıdan soru (17.05, 21 Şubat 2021)

Merhaba Serdar,

Ünlü bir şahıs için sayfa kurma konusunda, panel kullanımı karışık geldiği için yardıma ihtiyacım var.

Dönüşlerini beklerim.

Sevgiler, --Sbdncr (mesaj) 17.05, 21 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikipeda3434 adlı kullanıcıdan soru (14.39, 22 Şubat 2021)

tşk --Vikipeda3434 (mesaj) 14.39, 22 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Yohaim adlı kullanıcıdan soru (16.50, 22 Şubat 2021)

Merhaba, geçenlerde iki makaleye birçok ayrıntı kattım. Değiştirilmiş metin "bekleyen değişiklikler" sayfasında görülür. Bu yeni metni yayımlamak için bir şey yapmam gerekir mi? Evetse, ne? Teşekkürler. --Yohaim (mesaj) 16.51, 22 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

CanerAKGN adlı kullanıcıdan soru (19.57, 22 Şubat 2021)

Merhaba Serdar bey Ben CANER AKGÜN Yazarım Wikipedide Kendimi antalan bi BiyoProfil Oluşturmak istiyorum Bunun İçin neler yapmalıyım. Yani CANER AKGÜN Denildiğinde Hakkımda olan bilgilerime Erişmelerini istiyorum bu mümkünmüdür --CanerAKGN (mesaj) 19.57, 22 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Alper Öncer adlı kullanıcıdan soru (20.36, 22 Şubat 2021)

Merhaba 27 klübüne 27 yaşında ölen başarılı bir snooker oyuncusu olan ve ölümünden sonra Paul Hunter kupası olarak anılan German Masters kupasına adını veren Paul Hunter’ı ekleyebiliriz. Müzisyen ve sanatçı ağırlıklı bu listede olmayı hak ediyor bence. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. --Alper Öncer (mesaj) 20.36, 22 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

MerveBalkuvar adlı kullanıcıdan soru (14.29, 24 Şubat 2021)

merhaba, oluşturduğum sayfa önce yayınlandı bir ay sona silindi neden olabilir --MerveBalkuvar (mesaj) 14.29, 24 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, MerveBalkuvar oluşturduğunuz madde "Madde 6: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan konuya sahip madde" etiketiyle silinmiş görünüyor. Daha fazla bilgi için Vikipedi kayda değerlik sayfasını inceleyebilirsiniz. --BirazdangelicemMsj 09.25, 4 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Meryem Özkan adlı kullanıcıdan soru (16.35, 2 Mart 2021)

Merhaba,

Türkiye Katılım Bankaları Birliği vikipedi sayfasında kurumunun bir personelinin talebi doğrultusunda düzenleme gerçekleştirmem gerekiyor. Ancak "Otomatik olarak bu işlemin zararlı olduğu belirlendi ve izin verilmedi. İşleminizin yapıcı olduğunu düşünüyorsanız, lütfen ne yapmaya çalıştığınız konusunda bir hizmetliye bilgi verin. İşleminizin eşleştiği kötüye kullanım kuralının kısa bir açıklaması: Özet kutusu kullanılmadan uzun bir metin parçasının çıkartılması" şeklinde bir uyarı ile karşılaştım.

Hazırladığım değişikliklerin yayınlanması konusunda destek olabilir misiniz? --Meryem Özkan (mesaj) 16.35, 2 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Meryem Özkan adlı kullanıcıdan soru (09.12, 4 Mart 2021)

Merhaba, Türkiye Katılım Bankaları Birliği vikipedi sayfasında kurumunun bir personelinin talebi doğrultusunda düzenleme gerçekleştirmem gerekiyor. Ancak "Otomatik olarak bu işlemin zararlı olduğu belirlendi ve izin verilmedi. İşleminizin yapıcı olduğunu düşünüyorsanız, lütfen ne yapmaya çalıştığınız konusunda bir hizmetliye bilgi verin. İşleminizin eşleştiği kötüye kullanım kuralının kısa bir açıklaması: Özet kutusu kullanılmadan uzun bir metin parçasının çıkartılması" şeklinde bir uyarı ile karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. --Meryem Özkan (mesaj) 09.12, 4 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Meryem Özkan, yaptığınız değişikliği yayınlamadan önce bu değişikliği neden yaptığınıza dair özet kutusuna bilgi girmeniz gerekmektedir. --BirazdangelicemMsj 09.20, 4 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Meryem Özkan adlı kullanıcıdan soru (10.39, 4 Mart 2021)

Değişikliği yayınlamadan önce özet kutusuna bilgi giriyorum ama yine de aynı hatayı alıyorum. --Meryem Özkan (mesaj) 10.39, 4 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Vito Genovese, kullanıcı nerede hata yapıyor, yardımcı olabilir misiniz? Üstteki mesajda daha ayrıntılı bilgi vermiş. --BirazdangelicemMsj 11.03, 4 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]
Telif hakkı ihlali teşkil eden metni Vikipedi'ye ekleyerek yapıyor, en temel düzeydeki hata bu.
Vito Genovese 11.47, 4 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Yohaim adlı kullanıcıdan soru (06.52, 5 Mart 2021)

Merhaba, seni tekrar rahatsız ediyorum. Galiba bir hata yaptım. Bir konuya daha çok ayrıntılara eklerken 'önizlemeyi göster' kullanmaktansa birçok defa 'değişiklikleri gönder' tuşuna bastım. Sonuç olarak asıl metin değiştirilmedi, fakat metnim 'bekleyen değişiklikleri' altında görünür. İlk metni değiştirmek için ne yapabilirim? Teşekkürler --Yohaim (mesaj) 06.52, 5 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Batusirin adlı kullanıcıdan soru (15.29, 7 Mart 2021)

Merhabalar, bu hesabı silmek istiyorum fakat bununla ilgili hiçbir opsiyon göremedim. Hesap silme işlemini nasıl yapabilirim? --Batusirin (mesaj) 15.29, 7 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Ziyanihad adlı kullanıcıdan İnsan hakkında soru (19.58, 9 Mart 2021)

Ziya Kerimli kim --Ziyanihad (mesaj) 19.58, 9 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

BeraatAydin632 adlı kullanıcıdan soru (11.10, 11 Mart 2021)

Merhaba --BeraatAydin632 (mesaj) 11.10, 11 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Elmaralzde adlı kullanıcıdan soru (02.40, 12 Mart 2021)

Merhabalar Hocam. Hocam Arkadaşım sanatçı ve müzik dağıtımlarını ben yapıyorum. Google bilgi panelini aldık ama wikidede paneli olması lazım. Bunun için bi panel oluşturdum. Bunun onaylanması mümkün mü? --Elmaralzde (mesaj) 02.40, 12 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Göktürk2016 adlı kullanıcıdan Vikipedi:Deneme tahtası hakkında soru (09.04, 12 Mart 2021)

Merhaba ben ben kendim ile ilgili bilgi oluşturmak istiyorum nasıl yapabilirim --Göktürk2016 (mesaj) 09.04, 12 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Zülal Norma adlı kullanıcıdan soru (15.02, 14 Mart 2021)

Merhaba, birinin başlığını açmak istiyorum. Nasıl açabileceğimi tam anlamadım. Bana yardım eder misiniz? --Zülal Norma (mesaj) 15.02, 14 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

MurgadDemir1 adlı kullanıcıdan soru (17.10, 15 Mart 2021)

Sözlükte değişiklik yapabilmek için onay almam gerekiyor mu? --MurgadDemir1 (mesaj) 17.10, 15 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Sayido adlı kullanıcıdan teşekkür yanıtı (17.10, 15 Mart 2021)

Mavrikant, teşekkürler bilgi kutusu için, seneler sonra yine sizleri görmek onore etti. İçerik girdileri yapmak için girerken Wiki'ye hesabıma rastladım. Biraz paslanmışım, tavsiyeleriniz ve redaksiyonlarınızı bekliyor olacağım. --Sayido (mesaj) sayido (mesaj) 12.54, 16 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Yohaim adlı kullanıcıdan Kullanıcı:Yohaim/deneme tahtası hakkında soru (13.55, 17 Mart 2021)

İlk makalemi bitirdim, fakat taşınması başarılı değildi. Yeni bir isim ve taşımanın sebebini de yazdım. Teşekkürler. --Yohaim (mesaj) 13.55, 17 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Kralayolverin adlı kullanıcıdan soru (20.06, 17 Mart 2021)

beyaz listeye nasıl dahil olabilirim. --Kralayolverin (mesaj) 20.06, 17 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Deniz.Erbil adlı kullanıcıdan soru (17.31, 18 Mart 2021)

merhabalar, bir sayfa yayınlamaya calıstım sanırım kabul edilmedi, ama yazdıgım sayfayı da bulamıyorum. yardımcı olur musunuz lutfen? --Deniz.Erbil (mesaj) 17.31, 18 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Kendinepeygamber adlı kullanıcıdan soru (21.53, 18 Mart 2021)

merhaba --Kendinepeygamber (mesaj) 21.53, 18 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

OsmanKars adlı kullanıcıdan soru (18.54, 21 Mart 2021)

Merhaba Serdar Bey Hakkımda Bölümüne Bu şekilde Bir Bilgi Eklemek Sakıncalı Olabilir mi Zira yaptığım iş ile alakalı bir paylaşım yaparak bütün okları üzerime çekmek istemem.

Adım Osman KARS 1982 Erzurum doğumluyum, ilk ve orta dereceli eğitimimi Erzurum'da aldım. Şu anda Antalya'da yaşamakta ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın sahibi olarak çalışmaktayım. İyi derecede Türkçe ve İngilizce bilmekteyim ayrıca Rusça öğrenmekteyim. Forumları ve Wiki sayfaları severim hele de düzeltilmesi gereken bir şeyler var ise ve bu benim dikkatimi çekti ise. Bilginin paylaşıldıkça daha da değerli olacağına her zaman inanmışımdır zira liseden sonra okuyamamama rağmen kendimi paylaşılan bilgiyi inceleyerek iyi yönde geliştirdiğime inanıyorum. --OsmanKars (mesaj) 18.54, 21 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Eda Elif Başlamışlı adlı kullanıcıdan Kayıt hakkında soru (11.03, 27 Mart 2021)

Merhaba --Eda Elif Başlamışlı (mesaj) 11.03, 27 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İlkay Barboros adlı kullanıcıdan soru (08.03, 5 Nisan 2021)

Merhaba Serdar Bey, ben İlkay. TBF sayfası üzerinde bazı bilgilerde değişiklik yapmak için kullanıcı oturumu açtım. Bilmem gereken önemli bir konu varsa desteğinizi her zaman kullanabilirim. Teşekkürler --İlkay Barboros (mesaj) 08.03, 5 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Merve kaymak adlı kullanıcıdan Vikipedi:Vikibahar 2021 hakkında soru (13.07, 6 Nisan 2021)

merhaba, Vikibahar 2021 yarışmasına adımı nasıl ekleyeceğim acaba? --Merve kaymak (mesaj) 13.07, 6 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Wikihomecom adlı kullanıcıdan soru (22.20, 6 Nisan 2021)

Merhaba. ben wikipediada madde oluşturmak istiyorum. ticaget isimli şirketimiz var. şirketimiz yakında hisse dağtımaya başlayacak. wikipediada yer almasını istiyorum. --Wikihomecom (mesaj) 22.20, 6 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

İndirimkuponutr adlı kullanıcıdan soru (18.47, 8 Nisan 2021)

Selamlar,

1 içerik paylaşmak istiyoruz. Nasıl yapabiliriz? --İndirimkuponutr (mesaj) 18.47, 8 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Dizaynyadigar adlı kullanıcıdan Kullanıcı:Seksen iki yüz kırk beş hakkında soru (12.39, 11 Nisan 2021)

Merhaba ben şirketimi sanal mağazamı vikipediya kaydetmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim --Dizaynyadigar (mesaj) 12.39, 11 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Quadreamaa adlı kullanıcıdan soru (10.39, 18 Nisan 2021)

Merhaba, yeni bir viki sayfası yazarken, sayfaya nasıl tablo (İlk karşımıza çıkan tarihlerin vb yazılı olduğu) ve resim eklerim. Teşekkürler. --Quadreamaa (mesaj) 10.39, 18 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Nurten taş adlı kullanıcıdan soru (18.08, 21 Nisan 2021)

Yakın bir arkadaşım yazar oldu, daha yeni kitabı çıktı 20li yaşlarda. Hayalindeki kariyerini ilerletebilmesi için, kişi bilgi kutusuna ihtiyacı var. Yardımcı olur musunuz lütfen? --Nurten taş (mesaj) 18.08, 21 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Jordiozalp adlı kullanıcıdan soru (11.38, 24 Nisan 2021)

merhaba biz yeni oluşmuş artbender adına müzik şirketiyiz sayfamızı oluşturmak istiyoruz bize yardım edebilirmisiniz --Jordiozalp (mesaj) 11.38, 24 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Mahfiruz Alexsandra adlı kullanıcıdan soru (05.43, 30 Nisan 2021)

Merhaba --Mahfiruz Alexsandra (mesaj) 05.43, 30 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Meireles1930 adlı kullanıcıdan soru (15.52, 30 Nisan 2021)

izotop sayfasinda bazi bilgileri guncelledim ama degismedi --Meireles1930 (mesaj) 15.52, 30 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Doc.Dr.Murat Bilgin adlı kullanıcıdan soru (10.28, 4 Mayıs 2021)

meraba --Doc.Dr.Murat Bilgin (mesaj) 10.28, 4 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

LisafBia6531 adlı kullanıcıdan soru (19.43, 9 Mayıs 2021)

Merhaba, Ben mesajda görünen ismimi diğer bazı kullanıcılar gibi değiştirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler. --LisafBia6531 (mesaj) 19.43, 9 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Mr.AliEmir197 adlı kullanıcıdan soru (08.15, 10 Mayıs 2021)

Merhaba saygıdeğer danışmanım. Vikipedi ailesine katıldığım için çok mutluyum. Zamanında ve halen de boş zamanlarımda vikipedi okurum. Benim için çok verimli bir vakit olur vikipedi'de geçirdiğim zaman. Sonrasında yazar olmaya karar verdim, fakat daha tam olarak nasıl yazabileceğime hakim değilim. Benim sorum, vikipedi'de yazarlığı nasıl daha iyi kavrayabilirim? --Mr.AliEmir197 (mesaj) 08.15, 10 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Sayaslan adlı kullanıcıdan Kullanıcı:Emrelive hakkında soru (13.08, 10 Mayıs 2021)

Nasıl gidiyor --Sayaslan (mesaj) 13.08, 10 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Clover Cage adlı kullanıcıdan soru (14.46, 11 Mayıs 2021)

Merhaba, biliyorusunuzki bir konu ile ilgili araştırma yapıldığında Wikipedia konunun bir kesitini Google sayfasının yanında gösterir. Bende de gösteriyor ama nedense ingilizce gösteriyor. Bilgisayarı ve Google'ı bayağıdır İngilizce kullanıyorum ve Google'da bir araştırma yaptığımda Wikipedia bana türkçe olarak ekranın sağ tarafında bilgi gösteriyordu. 1 hafta önce yaptığım bir değişiklik sonucu artık İngilizce gösteriyor. Bunu yeniden nasıl Türkçe yapabilirim? --Clover Cage (mesaj) 14.46, 11 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Devriyelik

Merhaba, "Ortak ata" maddesini denetleyebilir misiniz? Chftmnr (mesaj) 09.31, 21 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Gökhan istanbulu adlı kullanıcıdan soru (13.09, 22 Mayıs 2021)

Merhaba vikipediada gogle arama motorunda bilgilerimin herkes tarafından görülmesini istiyorum sinema ve dizi oyuncusiyum --Gökhan istanbulu (mesaj) 13.09, 22 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Özcan Taylan adlı kullanıcıdan Berk Ali Çatal hakkında soru (19.35, 27 Mayıs 2021)

Merhaba Berk Ali çatal kimdir --Özcan Taylan (mesaj) 19.35, 27 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Seda Menekşe adlı kullanıcıdan Sedamenekse hakkında soru (00.22, 28 Mayıs 2021)

Merhaba sayfa olusturmam da yardimci olurmusunuz --Seda Menekşe (mesaj) 00.22, 28 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Devriye veya Hizmetli olma talebi

Selamlar, Mavrikant.

Devriye veya Hizmetli olma gibi bir talebim var. Bu talebi kimlere iletmeliyim? Teşekkürler--seyitculum (mesaj) 15.10, 31 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Ferhat Domurcuk makalesi hakkında

Ferhat Domurcuk sayfasını deneteyebilir misin, devriyesi gecikti sanırım. Doğrulanabilir tüm kaynaklar eklendi. Teşekkürler. Bu imzasız yazı Seyit12 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 15.50, 31 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Sefa ddcn adlı kullanıcıdan soru (12.45, 11 Haziran 2021)

Google' a biyografi eklemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz --Sefa ddcn (mesaj) 12.45, 11 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Muratkoral adlı kullanıcıdan soru (16.02, 18 Haziran 2021)

Merhaba, geçen hafta ‘Bizim Sesimiz’ Engelli haber gazetesi başlığıyla bir yazı açmıştım. Ama şimdi yazıya ulaşamıyorum. neden acaba? --Muratkoral (mesaj) 16.02, 18 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Pekerseo adlı kullanıcıdan soru (17.27, 23 Haziran 2021)

Merhabalar; --Pekerseo (mesaj) 17.27, 23 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Pekerseo adlı kullanıcıdan soru (17.28, 23 Haziran 2021)

Düzenleme eklemek veya yeni bir bilgi eklemek için nasıl bir yol izlemeliyim? Türkiye'de ilk olarak belli başlı kazanımları gerçekleştiren doktorumuz var. Kendisinin biyografisini ve gelişimlerini, yurt dışı kazanımlarını ve yaptığı işlemlerin ne olduğu hakkında bilgi verebiliriz. --Pekerseo (mesaj) 17.28, 23 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]