Kullanıcı mesaj:Quadreamaa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldin Quadreamaa![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Quadreamaa, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Pek çoğumuzun evinde olduğu zamanlarda, elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi vikiler Zafer (mesaj - e-posta) 19.46, 25 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]

Kaynak kullanımı hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, Şövalye maddesine katkılarınız için teşekkürler. Fakat eklediğiniz bilgilerin kaynağını göstermemişsiniz. Böyle bir durumda eklediğiniz metinler Vikipedi'nin kaynak gösterme politikaları gereğince silinebilir. Vikipedi'nin kaynak gösterme ve güvenilir kaynaklar yönergesi ile doğrulanabilirlik politikasını okumanızı rica ederim. Kaynaksız bilgiler silinmeye tabidir. Selamlar, Harald the Bard (mesaj) 13.04, 1 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]