Kullanıcı mesaj:Zkarapatlak

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu su soğuk değil. cesur ol!
  • İlk maddeni hemen yazabilirsin! Hata yapmaktan korkma ve cesur ol! Sana yardım etmeye hazır çok sayıda kullanıcımız var.
  • Vikipedi'de metin biçimlendirme kuralları (örn: kalın yazı, eğik yazı Vikimetin sayfasından hemen öğrenilebilir ve deneme tahtasında denenebilir. Biçem El Kitabı ise maddelerin yapısına ilişkin daha kapsamlı bilgiler verir.
  • Vikipedi'de yapacak çok iş var! Gördüğün içerik ve yazım hatalarını düzeltebilir, ilgilendiğin konuları ekleyebilir, olanları geliştirebilirsin. Topluluk Portali sayfamızda yapılmayı bekleyen işlerin bir listesini bulabilirsin.
  • Vikipedi'nin çoğu kişinin alışık olmadığı bir lisans politikası vardır. Bazı istisnalar dışında Vikipedi'ye kendi yazmadığın bir metni eklememen, her şeyi kendi ifadelerinle yazman gerekir. Aynı şekilde lisans durumunu bilmediğin resim ve ortam dosyalarını Vikipedi'ye yüklememen gerekir. Aksi durumda ise bu metin ve dosyalar silinir.
  • Tüm soruların için Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları seni bekliyor. Eğer burada yanıtlanmayan bir sorun varsa Danışma Masası sayfasına başvurabilirsin.
  • Diğer kullanıcılara kendinle ilgili bilgiler vermek istersen kullanıcı sayfana Babil kutuları koyabilirsin.
  • Diğer kullanıcıların sayfalarına gidip "Mesaj" sekmesine ve sonrasında "+" düğmesine tıklayarak onlara mesaj gönderebilirsin. Yazdıklarının sonuna ~~~~ koyarak imza atman gerekir. Ayrıca lütfen diğer kullanıcılarla iletişimde nezaketi elden bırakmaman ve kişiye değil içeriğe odaklanman gerektiğini unutma!
  • Kolay gelsin!

Victor Trevor (mesaj) 17.13, 9 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, Oluşturduğun Akdeniz'in Altın Kenti Kahramanmaraş maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Kemalcan (mesaj) 07.51, 16 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Anyela23. Oluşturduğun Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Telif ihlali" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Anyela. 07.26, 18 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Erkek Tarafı Testosteron isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Sakhalinio (mesaj - e-posta) 22.15, 19 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Başkonuş Yaylası[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Kemalcan. Oluşturduğun Başkonuş Yaylası maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Kemalcan (mesaj) 19.03, 8 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Zkarapatlak, öncelikle Vikipedi'nin 20. yaşgünü etkinliklerine katıldığınız için çok teşekkürler. hediyeleri size ulaştırabilmemiz için bizimle kargonun ulaşabileceği İsim Soyad, adres veya kargoyu alabileceğiniz MNG Kargo şubesi adını ve telefon numarasını bana imzamın sonundaki e-posta yollama seçeneği ile yada wmtr@wikimedia.org.tr adresine ulaştırabilir misiniz? Adres vermek istemezseniz İstanbul, İzmit'te elden teslim etme şansımız olabilir. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 14.33, 31 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Deneme tahtası[kaynağı değiştir]

Çalışmanızı buraya taşıdım. Bilgilerinize. Vincent Vega mesaj? 11.42, 6 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
29. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori eklenmemiş sayfalara kategori ekleme ve kendisine hiç bağlantı verilmemiş (öksüz) maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.59, 26 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
30. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Pueblos Mágicos şablonundaki kırmızı bağlantıların giderilmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 14.20, 1 Ağustos 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
31. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kendisine hiç bağlantı verilmemiş (öksüz) maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.22, 8 Ağustos 2022 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
İşbirliği projelerine yapmış olduğunuz katkılar nedeniye. Assyrtiko (mesaj) 17.49, 10 Ağustos 2022 (UTC)[yanıtla]
teşekkür ederim Zkarapatlak (mesaj) 05.52, 11 Ağustos 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Kimya Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
32. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kimyagerler listesindeki eksik maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Kimya Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.32, 15 Ağustos 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
34. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Seçkin ve kaliteli içeriğe aday gösterilmiş/gösterilecek maddelerdeki kırmızı bağlantıların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 11.58, 5 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Kadı Mesaj 16.42, 7 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
36. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Siyasetle ilgili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --Kadı Mesaj 13.05, 12 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
37. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Birleşik Krallık ile ilgili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.35, 19 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]

Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı?[kaynağı değiştir]

Selamlar!

Vikipedi maddelerinde ortamlarda hava atabileceğin bilgilere rastladıysan veya o maddelere bu bilgileri bizzat eklediysen aradığım kişi sen olabilirsin :)

Çünkü anasayfanın doğru ve ilginç bilgileri ortaya çıkartacak olanlarımıza ihtiyacı var. Anasayfaya çıkma adayı cümleleri aylık işbirliği projemize bekliyoruz. Hadi anasayfanın albenisini el birliğiyle yenileyelim! İlgilenenlerle projede görüşmek üzere. --anerka'ya söyleyin --MediaWiki message delivery (mesaj) 08.46, 29 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]

Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı?[kaynağı değiştir]

Selamlar!

Vikipedi maddelerinde ortamlarda hava atabileceğin bilgilere rastladıysan veya o maddelere bu bilgileri bizzat eklediysen aradığım kişi sen olabilirsin :)

Çünkü anasayfanın doğru ve ilginç bilgileri ortaya çıkartacak olanlarımıza ihtiyacı var. Anasayfaya çıkma adayı cümleleri aylık işbirliği projemize bekliyoruz. Hadi anasayfanın albenisini el birliğiyle yenileyelim! İlgilenenlerle projede görüşmek üzere. --anerka'ya söyleyin --MediaWiki message delivery (mesaj) 10.13, 29 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]

İlk fırsatta inceleyeceğim, bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Zkarapatlak (mesaj) 13.16, 29 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]

merhaba kolay gelsin 16.42, 7 Eylül 2022 Superyetkin mesaj katkılar, Zkarapatlak adlı kullanıcının "beyaz liste" olan gruplarını "(-)" şeklinde güncelledi (Telif hakkı ihlali) (teşekkür et) buradaki bilgi beyaz liste hakkındaki sorum hakkında belki yardımcı olur teşekkür ederim. — Bu imzasız görüş Zkarapatlak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba sayın Zkarapatlak, beyaz listeden çıkarılma sorusunu işlemi yapan @Superyetkin'e sormak doğru olacaktır. Saygılarımla, Zafer (mesaj - e-posta) 16.37, 2 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

zkarapatlak[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
39. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Her Vikipedi'de olması gereken maddeler listelerindeki maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.19, 4 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

teşekkür ederim Zkarapatlak (mesaj) 11.20, 4 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

Telif sorunu ikonu Mana (inanç) sayfasındaki değişikliğinizde telif hakkı sahibinin izni olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkıyla korunan materyal eklediğiniz için değişikliğiniz tamamen veya kısmen kaldırıldı. Yasal nedenlerden dolayı Vikipedi, uygun ve doğrulanabilir bir lisans olmadan, basılı yayınlardan veya diğer web sitelerinden metin ve resimler dahil olmak üzere telif hakkıyla korunan materyalleri kabul edemez. Bu tür tüm değişiklikler silinecektir. Harici web sitelerini veya yayınları bilgi kaynağı olarak kullanabilirsiniz, ancak cümleler veya resimler gibi içerikleri direkt olarak kullanamazsınız; kendi kelimelerinizi kullanarak yazmalısınız. Vikipedi'de telif hakkı çok ciddiye alınmaktadır ve telif hakkı politikamızı sürekli ihlal eden kullanıcıların değişiklik yapması engellenecektir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kopyala-yapıştır sayfasına göz atın.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 20.53, 11 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
40. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kaynaksız anlatımlar içeren maddelerin kaynaklandırılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 12.44, 12 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

teşekkür ederim Zkarapatlak (mesaj) 15.06, 13 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
41. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Sosyolojiyle ilgili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.47, 17 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Wikidata 2022 Istanbul
Thank you for attending the Wikidata 2022 Istanbul Conference, held in Istanbul, Türkiye (Turkey), from 21 to 23 October 2022. See you again! Kurmanbek💬 19.19, 23 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]
@Kurmanbek merhaba kolay gelsin, emeğinizden dolayı teşekkür ederim. Program boyunca, faydalı, etkili ve kullanıcılar arasındaki hoş diyaloğu sağladınız. Böyle programların farklı mekan ve zamanda tekrar edilmesini ve sizi tekrar orada sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir şekilde görmeyi temenni ederim. Hoşça bakın zatınıza. Zkarapatlak (mesaj) 05.11, 25 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
43. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Matematikçilerle ilgili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 09.26, 31 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

Ufak bir bilgi :)[kaynağı değiştir]

Selamlar Zkarapatlak, maddelere kaynak eklediğin için teşekkür ederim. Kaynakları ekledikten sonra maddelerin en üstünde bulunan kaynaksız şablonunu kaldırırsan çok makbule geçer. Zira o şablon kaldırılmadığında kaynaksız maddeler kategorisinde yer almaya devam ediyor. İyi çalışmalar :) -- Wooze 01.51, 17 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba uyarınız için teşekkürler, kolay gelsin. Zkarapatlak (mesaj) 06.09, 17 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]
Uyarı değil bilakis rica. Yapma zorunluluğun yok tabii. Ama yaparsan güzel olur :) -- Wooze 10.31, 17 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]
Katılıyorum ve destekliyorum. Söylemezseniz, öğrenmemiş olacağım. Gerekirse uyarınız yahut rica ediniz. Lütfen rahat olunuz. Zkarapatlak (mesaj) 10.47, 17 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Hayrettin Güngör[kaynağı değiştir]

Merhaba. Konunun kayda değerliği güvenilir kaynaklarla ortaya konabildiği sürece herhangi bir madde yeniden yazılabilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17.21, 1 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

Elimden geleni yapacağıma şüpheniz olmasın. Zkarapatlak (mesaj) 06.33, 2 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]
merhaba müsaitseniz https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Zkarapatlak/deneme_tahtas%C4%B1 buraya bir bakar mısınız? Uygun görürseniz maddeye başlatmak istiyorum. Tekrar teşekkürler. Zkarapatlak (mesaj) 07.50, 2 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
2023/1. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 17.11, 9 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]

teşekkür ederin Zkarapatlak (mesaj) 14.11, 10 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba zkarapatlak,
2023/4. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --Mustafa MVC 17.09, 30 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]

teşekkür ederim Zkarapatlak (mesaj) 09.22, 31 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]