İçeriğe atla

Vikipedi:Şikâyet: Revizyonlar arasındaki fark

Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Metin Barım tarafından 1 yıl önce (Madde 6: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan kişi) başlığına
İçerik silindi İçerik eklendi
Kibele (mesaj | katkılar)
Metin Barım (mesaj | katkılar)
124. satır: 124. satır:


bu sayfaya epeydir uğramıyordum, ancak sayfadaki durumun gözden geçirilmesinde yarar var. sürekli politika bağlantıları ve tehditlerle kullanıcılar sindirilmeye çalışılıyor, içerik tartışmalarına izin verilmeden etiket çıkartılıyor, vandalizm olmayan tartışmalı konuda devriye fonksiyonu kullanılıyor. ilgilenilse iyi olur. --[[Kullanıcı mesaj:Kibele|<font color="#800000">'''kibele'''</font>]] 09.11, 9 Mart 2023 (UTC)
bu sayfaya epeydir uğramıyordum, ancak sayfadaki durumun gözden geçirilmesinde yarar var. sürekli politika bağlantıları ve tehditlerle kullanıcılar sindirilmeye çalışılıyor, içerik tartışmalarına izin verilmeden etiket çıkartılıyor, vandalizm olmayan tartışmalı konuda devriye fonksiyonu kullanılıyor. ilgilenilse iyi olur. --[[Kullanıcı mesaj:Kibele|<font color="#800000">'''kibele'''</font>]] 09.11, 9 Mart 2023 (UTC)

== (Madde 6: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan kişi) ==

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 30 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazetede 2022/699 sayılı kararla atanmış eşim Türkiye Cumhuriyeti Fildişi Sahili Cumhuriyeti nezninde Büyükelçisi Deniz Erdoğan Barım adına hazırlamış olduğum wikipedia sayfası tarafınızca <nowiki>''kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan kişi''</nowiki> olduğu gerekçesiyle iptal edilmiştir.

Bilgiler Türkiye Cumhuriyeti Dışişieri Bakanlığı Abidjan Büyükelçiliğinin resmi internet sayfasından kontrol edebilir.

http://abidjan.be.mfa.gov.tr/Mission/Biography

Böyle saygın bir mevkiye Sayın Cumhurbaşkanını temsilen devlet tarafından misyon şefi olarak yapılmış atamanın incelenmesinin robotlara ya da eziklere bırakılmadan daha ciddi olarak tetkik edilmesini beklerdim. [[Kullanıcı:Metin Barım|Metin Barım]] ([[Kullanıcı mesaj:Metin Barım|mesaj]]) 20.48, 10 Mart 2023 (UTC)

Sayfanın 20.48, 10 Mart 2023 tarihindeki hâli


3GD: Kullanıcı:Kadı

Sayfa: Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dirijan (2. aday gösterme) (değiştir | [[Tartışma:Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dirijan (2. aday gösterme)|tartışma]] | geçmiş | bağlantılar | izle | günlükler)

Raporlanan kullanıcı: Kadı (MesajKatkılarİstatistikler)

Geri alınan eski sürüm:

Kullanıcının geri almalarının farkları:

Değişiklik savaşı/3GD uyarıları:

  1. 09:00, 10 Şubat 2023 (UTC) "Uyarı: Değişiklik savaşı Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dirijan (2. aday gösterme) sayfası üzerinde."
  2. 09:02, 10 Şubat 2023 (UTC) "VP:N sınırlarını da aşmayın. Ortada vandalizm yok, ısrarlı şekilde yaptığınız nezaket ihlali değişiklikleriniz var ve hiçbiri politikalara dayanmıyor."
  3. 09:06, 10 Şubat 2023 (UTC) "Buradan sonrası VP:3R ihlali olacak haberiniz olsun."

Madde konuşma sayfasındaki anlaşmazlığı çözme girişimlerinin değişiklik farkları:

Yorumlar

Israrlı geri alımlar, uzlaşımdan uzak tavır. Uyarılmasına rağmen iki defa VP:3R sınırına varacak derece değişiklik savaşı. --ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 09.59, 10 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Sonuç

İlgili sayfada @Kadı tarafından VP:3GD ihlali bariz bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Beyoglou'nun değişikliğinin vandalizmle bir ilgisi bulunmamaktadır ve keyfî olarak değişiklikleri vandalizm olarak tanımlamak 3GD ihlallerini meşrulaştırmaz. Aksine vandalizm olmayan değişikliği bu yönde nitelemek bir VP:İÜY ihlalidir. Öte yandan, engelleme işlemleri cezalandırmak için değil, önleyici olarak kullanılır. Burada değişiklik savaşının odağının ortadan kalkması (adaylık kapatıldı) nedeniyle engellemenin yapıcı bir işlem olmayacağı açıktır, dolayısıyla politikada da öngörüldüğü üzere ("Kullanıcıların aşırı geri dönüş nedeniyle engellenebileceği kuralı, kesinlikle engellenecekleri anlamına gelmez.") engel işlemi uygulamıyorum. Ancak gelecekte olabilecek değişiklik savaşları için Kadı'nın bu 3GD ihlali dolayısıyla engellenmiş olduğu varsayılmalıdır ve engel süreleri direkt olarak daha yüksek noktadan başlatılmalıdır.

Öte yandan, karşılıklı değişiklik savaşına girilen bir durumda bir taraf üçüncü geri almada kaldı diye değişiklik savaşına girmemiş olmuyor. Beyoglou'nun bu olaydaki tavrı (kabul edilmediği bariz olan bir kapatmada ısrarcı olunması, değişiklik savaşına girilmesi, sonrasında tek taraflı olarak şikâyet edilmesi) net olarak VP:İşleyişi aksatıcı değişiklik kapsamına girmektedir. Beyoglou da bu nedenle uyarılmıştır ve bir sonraki benzer durumda engellenecektir (ki geçmiş engelleri ışığında bunun muhafazakâr bir yaklaşım olduğunu söylemeliyim).

Son olarak bir not düşeyim. Müdahil olan tartışmalarda kişinin kendi görüşünün tersine tartışmaya kapatmasında, aksatma maksatlı olmadığı sürece bir beis olduğunu düşünmüyorum. Ancak "fikir birliğine ulaşılamadı" değerlendirmesi bu kapsamda değerlendirilemez.

--Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 10.18, 10 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

@Seksen iki yüz kırk beş, objektif görüşlerin için teşekkür ederim ancak ben de işleyişi aksatıcı değişiklik olarak görünce müdahale etmek zorunda kaldım, amacım hiçbir şekilde ihlal yapmak değildi. Teşekkür ederim. Kadı Mesaj 10.21, 10 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla
Kullanıcı ihlallerini ve uzlaşımdan uzak değişikliklerini görünce mecburen buraya taşımak zorunda kaldım. Yorumlarınız ve sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim. ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 10.41, 10 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı:Xwedêda'nın değişiklik savaşı, nezaket ihlali, kişisel saldırı ve kendi görüşüne göre içerikte oynaması

Şikayete konu kişi Dinaverî maddesinde uzlaşılamıyor. Dinaveri'nin etnisitesi eskiden kabul gören ansiklopedik kaynaklardan yola çıkarak Fars olarak gösteriliyordu. Kendisi bu maddede farklı bir etnisite de olduğuna dair kaynak ekledim diyor ama kaynaklara ulaşamadığımız için kendisine defalarca söz konusu kaynakların kişilerin yorumları olduğunu belirtmiş aksini iddia ediyorsa verdiği kaynakların kişinin etnisitesini neye dayanarak hangi kaynağa atıfta bulunarak belirttiğini açıklamasını istedim. Maddenin tartışma sayfasında benden başkası da kaynakların güvenilirliğini yeterli bulmamıştır. Bunun üzerine şikayete konu kişi, vikipedia da pek görülmeyecek şekilde kendisinin verdiği kaynakların %100 güvenilir olduğunu düşünerek değişikliğinin doğru olduğunu izah etmiştir. Sonrasında kişi mesaj sayfamda nezaketsiz ve kışkırtmaya yönelik yazılar yazmış, bu mesajlar öncelikle başka devriye arkadaş tarafından sonrasında da devamında tarafımca silinmiştir. Dinaveri maddesinin tartışma sayfasında da kişisel saldırı ve kışkırtmaya devam etmiştir. Tartışma bitmeden değişiklik savaşında ısrar etmiştir. Sonuç olarak kişi maddenin tartışma sayfasında açıklama yapmamayı sürdürmektedir. Bu arada etnisite olmasın sadece Müslüman ifadesi kalsın o zaman demiş ama tartışmalı kaynakları tutarak kendince ne yapmaya çalışmış anlayamadım. İçerikte oynama şikayetime gelince. Revvâdîler maddesinde mevcut kaynakta kesin bir dille Revvâdîler'in aslen Yemenli Arap Ezd kabilesine mensup olduğu ve sonradan geldikleri bölgede Kürtleştikleri belirtilmiştir. Kişi mevcut kaynaktaki bu kadar belirgin ifadeyi kendi görüşüne göre "iddia edilir." olarak değiştirmiştir. Benzer şekilde Selahaddin Eyyubi maddesinde de "düşünülür" olarak değiştirmiştir. Burada maddenin İngilizce ve Almanca sayfasında da görüleceği üzere iddia yok kabul görmüş bir gerçeklik var. Sonuç olarak kişinin tartışma kültürünü kabullenmemesi, yorum ve kanaatiyle maddelerde değişiklik yapması, nezaket ihlali ve kişisel saldırısı, kaynaklardaki ifadelerde kendi görüşüne göre değişiklik yapması nedeniyle Beyaz liste hakkının geri alınmasını, kişisel saldırı yapmaması konusunda uyarılmasını ve kesin bilgilerde kendisine göre esnetme, eğip bükme yapmamasının belirtilmesini talep ediyorum. Hiroşi 19.10, 12 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Bu tarz tartışmaların uzatılmasından yana değilim zira çok uzuyor ve dallanıyor budaklanıyor. Xwedêda ne düşünüyorsunuz? Vincent Vega mesaj? 19.15, 12 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

İki şikayet birleştirildi

Kısacası 1200 yıl önce vefat etmiş bir insanın etnik kökeni üzerine tartışma yapıyoruz Bu başlı başına bir sıkıntı. Kürt olsa ne olur Fars olsa ne olur?. Benim anlamadığım husus senin ısrarla karşı tarafın kaynaklarının yanlış kendi kaynaklarının doğru olduğunu savunmandır. Keşke 1000 yıl öncesinden fazla vefat edenlerin hepsinin etnik kökeni kaldırırsa Vikipedide. Neyse. hiroşiye göre Vikipedi tamamlanmıştır ekleme ve çıkarma yapılamaz. Oysa Vikipedi hiçbir zaman tamamlanamaz değişiklik yapılabilir ancak kaynak göstererek. Bu şahıs kendi inandığı ve bildiği herşeyin şeyin kesin olarak doğru,diğer insanların inandığı ve bildiği ne varsa tamamen yanlış olduğu görüşündedir. ona göre mehrdad ızady, Mehmed emin zeki ve diğerleri tarihçi değil hiçbir şey bilmiyorlar kendi kafasına göre kitap yazıyor. Ama ona göre onun göstermiş olduğu tarihçiler muteber dürüst doğru tarihçilerdir . Daha önce de Dineveri sayfası için "kökeni tam belli olmadığı" için etnik kökeni kaldırılmıştı ve sadece Müslüman bilim adamı olarak devam edilmişti. bunu arşivde bakabilirsiniz. Bu şahısta ısrarla Fars olduğunu söylüyor.


Revvadiler sayfasına gelince selahaddin'in döneminde onun tarihini yazan tarihçilerin hiçbiri kökeni Arap olduğunu söylememiş Selahaddin Eyyubi kendisinden sonra yaşamış bazı tarihçiler onun Arap kökenli olduğunu iddia etmişlerdir kendisi hayattayken tarihçiler Kürt olduğunu yazmışlardır. Hasili hiroşi ismindeki kullanıcı Lütfen bu hatasından vazgeçsin ısrarla "benim dediğim doğrudur" , "başkalarının dediği her zaman yanlıştır" anlayışını bıraksın. (...) Xwedêda (mesaj) 07.15, 13 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

3GD: Kullanıcı:ႧႤႧႰႨ ႾႠႰႨ

Sayfa: Kireçli, Şenkaya (değiştir | tartışma | geçmiş | bağlantılar | izle | günlükler) Yaymeşe, Şenkaya (değiştir | tartışma | geçmiş | bağlantılar | izle | günlükler)

Raporlanan kullanıcı: ႧႤႧႰႨ ႾႠႰႨ (MesajKatkılarİstatistikler)

Geri alınan eski sürüm:

Kullanıcının geri almalarının farkları:

1:

  1. 19:35, 24 Şubat 2023 (UTC) "Erkan-ı Harbiye-i Umumiye'nin haritası TMMM Kütüphanesinde yüklü; o haritadan yaptığınız değişikliği teyit edin, sonra değişiklik yapın."
  2. 18:56, 24 Şubat 2023 (UTC) ""
  3. 18:49, 24 Şubat 2023 (UTC) "Dolaylı kaynak vermeyiniz: İşte Erken-ı Harbiye-i Umumiye haritası: https://acikerisim.tbmm.gov.tr/xmlui/handle/11543/1217 Burada Avkisa'yı bulup öyle değişiklik yapın.."
  4. 18:21, 24 Şubat 2023 (UTC) "Lütfen karşılığı olmayan bağlantılar vermeyiniz. Köyün eski adı Akvisa değil, Ak Kilisa / Ak Kilise..."

2:

  1. Verilen bağlantı bir yere ulaşmıyor. Nişanyan "Decireg"e 1928 tarihli kaynağı vermiş ama o kaynakta böyle bir bilgi mevcut değil
  2. Nişanyan kafadan mı yazıyor bunları? Kaynağı yok mu? Mesela Ermenice bir sözlük... Kaynaksız bilgi eklemeyin lütfen... kullanılan kaynak Nişanyan Maps
  3. [7]
  4. Sürekli güncellenen Nişan Yer Adları güvenilir kaynak değil; bir Ermenice sözlük üzerinden bu değişikliği yapabilirsiniz

Değişiklik savaşı/3GD uyarıları:

  1. Gerekçesiz geri alım yapmayınız. VP:3GK ihlali uyarısı.
  2. 19:07, 24 Şubat 2023 (UTC) "/* Çançura silinmeye aday gösterildi */"
  3. 19:20, 24 Şubat 2023 (UTC) ""
  4. [8]

Madde konuşma sayfasındaki anlaşmazlığı çözme girişimlerinin değişiklik farkları:


Yorumlar

Değişiklik savaşı + uyarılara rağmen birden çok kez VP:3GD ihlalleri + VP:ÖAY içeren değişiklik örüntüsü. Kullanıcı benzer sebeplerden geçen sene uyarılmış. --ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 18.15, 25 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Ben alanındaki en güvenilir ikincil kaynak olan Nişanyanmaps'i kullanıp katkı vermeye çalışıyorum, kullanıcının yaptığı katkıları yararlı bulduğumdan şablon ve kelimeleri düzeltiyor, tamamlayıcı bilgiler ekliyorum ve akabinde bu kullanıcı tarafından bana emir verilircesine VP:ÖAY delici birincil kaynaklar kullanmam söylenilerek değişikliklerim "Nişanyan bunları yazarken hangi kaynakları kullanmış?" gibi saçma argümanlarla geri alınıyor. Ben burada taraf değilim, tartışma başlatmak gibi de bir amacım yoktu Derecig isim kökeni itibariyle Gürcüce yazılmış ancak kaynağa göre Ermenice Kilisecik anlamına gelmekte. Bu doğrultuda usulsüzce yapılan geri alımlara reaksiyon bile göstermemiş, Vikipedi işleyişi nasılsa o yönde davranmışım. Bu kadar kıdemli bir kullanıcıdan konu hakkında bu denli bir yorumu kabul etmiyorum. ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 22.01, 25 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

dipnot: kaynaklı bir değişikliği geri almadım, isteyen gidip bakabilir. Kaynak ekleyerek yaptığım değişikliklerim geri alındı. ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 22.03, 25 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Ben geri alım yapıp tartışmama değişiklik özetinde devam edebilirdim veya hiç değişiklik özeti vermeyip arkadaşın yaptığı gibi değişiklik savaşına devam edip uyarıları veya uzlaşımı (mesaj sayfasında) görmezden gelebilirdim. Ancak VP:3GD uyarınca durdum ve bunları yapmadım. Şimdi aynı şeyleri yapan bu kişiye uyarı verilmeyecek ve ben bir dahaki seferlerde bu konuda bu kadar hassas davranacağım. Ha ben davranırım orası ayrı ama komünitenin hepsi böyle yapacak mı? Uzlaşımcı davranmayanın başı tam tersini yapandan az ağrıyorsa yapıcı tutumu sergileyen kişi neden bu şekilde devam etsin. O yüzden hiç değilse kullanıcıya bir uyarı verilmesi ileriki problemlerin önüne geçmek adına doğru olmayacak mıdır? Benim uyarılarımı dikkate almıyor hadi de. ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 21.45, 26 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Olay bu değil. Olay tartışılmadan, konuşulmadan şikayet sayfasının kullanımı. 3GD’den engel o anda verilmezse benim gözümde net cezalandırma amacı taşır, yani geciktirilemez bir işlemdir. İlgili kullanıcıya mesaj sayfasından bir uyarı metni göndereceğim fakat kullanıcı 3GD kuralını bilecek tecrübede; dolayısıyla uyarısız bir engel vermekte benim açımdan bir sorun olmazdı. Kısaca amaç üzüm yemek ise tartışma sayfasında uzlaşı aramalıyız, yok bağcıyı dövmek ise burada bu bağcıyı dövecek bir hizmetli olacağını sanmıyorum. Elbette burada yapılan ısrarlı geri almaları doğru bulmuyorum fakat mesele burada verilen verilmeyen bir ikaz değil, bu tecrübelerdeki kullanıcılar için ikazın pek bir önemi bulunmuyor. Vincent Vega mesaj? 22.17, 26 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Tartışıp konuşamıyorum, kullanıcı tutuma devam ediyor diye şikayet sayfasına başvurdum zaten. Benim verdiğim ikazların tecrübeli bir kullanıcı için bir değeri bulunmuyor ama emir demiri keser elbet, siz verince tesiri olacak. Farkındaysanız talebim de tam bu yöndeydi. Neticede; üzümler çürükse, bağcıyı dövelim ki çürük üzüm yemeyelim. ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 22.42, 26 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Sonuç

Halkların Demokratik Partisi İdeolojileri. Bkz Tartışma.

@Beyoglou hakkında İnceleme başlatmanızı talep ederim. Nedenleri, VİKİPEDİ'nin ÖZGÜR, TARAFSIZ. Siyasi kategorilerde ise ideolojilerin etkisinde kalmadan objektif-doğru ansiklopedi olmasını baltalamasıdır. Halkların Demokratik Partisi maddesinde tartışma bölümünde tartışmaya katılmama bizzat müdahale edip yorumlarımda değişiklik yapmasından rahatsızlık duyuyorum. Hiç bir şekilde fikirlere ve kaynaklara açık değil bir başka devriye ile bile uzlaşamıyor. Kendi doğru bildiğini vikipediye uyguluyor. Her seferinde ise engellemekle tehdit etmesinden sıkılmış bulunuyorum. Susturulmaya, Dayatmayalara karşı adaletli çözüme ulaşmak istiyorum. Saygılarımla. Rruyaa (mesaj) 15.04, 7 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

Bu şikayetle ilgili dikkatimi çeken tek husus, geri döndürme işleminin hatalı olmasıdır. --Buzuldiyar Mesaj 15.19, 7 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

Buzuldiyar [9] Yanlış olan bir şey yok. Butona basıp 2dk akabine tartışma sayfasında izah ettim. Değişiklik özeti yazmama gibi bir durum söz konusu değil yani. ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 16.20, 7 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

Devriye olmayan bir kullanıcının vandalizm olmayan bir değişikliğine geri döndür atma işlemini hatalı buldum. Zamanında bunun tartışmasını burada açmıştım. İyi çalışmalar. --Buzuldiyar Mesaj 16.37, 7 Mart 2023 (UTC)Yanıtla
@Buzuldiyar Ve konuyla alakalı olarak ekleyeceğim en önemli konu ise yorumlarıma müdahale edilmesi. Şikayette ki kullanıcının sınıfsal fark etkisinde kaldığını düşünüyorum. Rruya (mesaj) 15.40, 7 Mart 2023 (UTC)Yanıtla
@Vincent Vega Tekrarlı VP:KSY ve VP:İÜYY ihlali ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 16.21, 7 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

Cevap

Yüksek saygınlığa sahip kaynaklar kullanarak yaptığım değişiklikler şahsıma sürekli yorum yapan biri tarafından çıkartılmakta ve kafadan koyma kaidelerle onaylama ve geri alım işlemi yapan bir kullanıcı tarafından ısrarla kullanıcı tavrı göz ardı edilip tutuma devam edilmekte. Stabil sürüm kavramını bükmeye de gerek yok. Ben kaynaklı bir bilgi eklemesinde bulunduğum için "taraflı" değilim (Bunu iddia etmek de VP:İÜYY ihlalidir ama onu geçiyorum bile) ama bunu iddia eden kişilerin VP:GÜVEN uyarınca kaynaklandırılmış bir bilgiyi hangi motivasyona dayanarak çıkardığını bilmiyorum. Saygılar. ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 16.26, 7 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı işleyişe pek bir hâkim. Yorumlarına müdahale etmemden bahsetmiş -ki yorumları KSY, İÜYY ve İNV çiğniyor sebepleriyle çıkarttım- normal şartlarda müdahil olunmaması gerektiğini de 3 ayda öğrenmiş sanırım. Ardı ardına yapılan değişiklikler ise dikkat çekmekte. ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 16.33, 7 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

@Beyoglou Tartışma sayfasında sizinle aynı fikirde olmayan bir başka devriyenin yorumumda sakınca bulmadığını görüyorum. İlgili maddede değişiklikleri yapan sadece ben değilim. Bir başka devriye değişikliklerinizi uygun bulmuyor ve geri dönderiyor. Vikipedi bir meclis değil bir ansiklopedi dokunulmazlığınız bulunmuyor. Sizi şikayet etmem anormal bir durum gibi savunmaya geçmenizi nereye bağlayacağımı bilmiyorum. Küçümseyici yorumlardan kaçınmanızı öneriyorum. Vikipedi:Lütfen yeni kullanıcıları ısırmayınız Rruya (mesaj) 17.21, 7 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

bu sayfaya epeydir uğramıyordum, ancak sayfadaki durumun gözden geçirilmesinde yarar var. sürekli politika bağlantıları ve tehditlerle kullanıcılar sindirilmeye çalışılıyor, içerik tartışmalarına izin verilmeden etiket çıkartılıyor, vandalizm olmayan tartışmalı konuda devriye fonksiyonu kullanılıyor. ilgilenilse iyi olur. --kibele 09.11, 9 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

(Madde 6: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan kişi)

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 30 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazetede 2022/699 sayılı kararla atanmış eşim Türkiye Cumhuriyeti Fildişi Sahili Cumhuriyeti nezninde Büyükelçisi Deniz Erdoğan Barım adına hazırlamış olduğum wikipedia sayfası tarafınızca ''kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan kişi'' olduğu gerekçesiyle iptal edilmiştir.

Bilgiler Türkiye Cumhuriyeti Dışişieri Bakanlığı Abidjan Büyükelçiliğinin resmi internet sayfasından kontrol edebilir.

http://abidjan.be.mfa.gov.tr/Mission/Biography

Böyle saygın bir mevkiye Sayın Cumhurbaşkanını temsilen devlet tarafından misyon şefi olarak yapılmış atamanın incelenmesinin robotlara ya da eziklere bırakılmadan daha ciddi olarak tetkik edilmesini beklerdim. Metin Barım (mesaj) 20.48, 10 Mart 2023 (UTC)Yanıtla