Kullanıcı mesaj:Kibele: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Kibele (mesaj | katkılar)
Stultiwikia (mesaj | katkılar)
195. satır: 195. satır:
[[Kullanıcı:Infestor|Sayfa]] hızlı silinmeye müsait değil, verdiğiniz G8 gerekçesi uygunsuz. Tartışma yarattı. Lütfen sayfayı geri getirin. Teşekkürler. --[[Kullanıcı:Stultiwikia|Stultiwikia]]<sup>[[User Talk:Stultiwikia|bana yaz]]</sup> 12:34, 25 Mayıs 2015 (UTC)
[[Kullanıcı:Infestor|Sayfa]] hızlı silinmeye müsait değil, verdiğiniz G8 gerekçesi uygunsuz. Tartışma yarattı. Lütfen sayfayı geri getirin. Teşekkürler. --[[Kullanıcı:Stultiwikia|Stultiwikia]]<sup>[[User Talk:Stultiwikia|bana yaz]]</sup> 12:34, 25 Mayıs 2015 (UTC)
:: [[Kullanıcı:Stultiwikia|Stultiwikia]] sayfayı geri getirmeyi düşünmüyorum. tartışma yapılmasını istiyorsanız 'bir kullanıcının ısrarla sayfasına penisini eklemek istediğini ve sizin de bunu desteklediğinizi' söyleyerek topluluğa gidebilirsiniz. oradan onay çıkarsa herhangi bir hizmetliye sayfayı geri getirmesini söylersiniz. --[[Kullanıcı mesaj:Kibele|<font color="#800000">'''kibele'''</font>]] 12:41, 25 Mayıs 2015 (UTC)
:: [[Kullanıcı:Stultiwikia|Stultiwikia]] sayfayı geri getirmeyi düşünmüyorum. tartışma yapılmasını istiyorsanız 'bir kullanıcının ısrarla sayfasına penisini eklemek istediğini ve sizin de bunu desteklediğinizi' söyleyerek topluluğa gidebilirsiniz. oradan onay çıkarsa herhangi bir hizmetliye sayfayı geri getirmesini söylersiniz. --[[Kullanıcı mesaj:Kibele|<font color="#800000">'''kibele'''</font>]] 12:41, 25 Mayıs 2015 (UTC)
:::Sevgili kibele, insfestor'un yapmaya çalıştığı şeyin ne olduğunu ben bilmiyorum, koyulan resim kendi penisi değil, commons'da bulunan bir resim. İyi niyet varsaymıyorrsunuz, içerik değil kullanıcı niyeti üzerine yorum yapıyorsunuz, gerekçesiz olarak sayfa "hızlı sil"iyor ve geçmişinde bulunan ihlalleri gizliyorsunuz. Tüm samimiyetimle söylüyorum, bu kadar temel konularda ayrışırken; siz ve sebepsiz içerik çıkaran diğer iki kullanıcıdan biri beni daha önce bence sebepsiz yere engellemiş birer hizmetli, ben sıradan sabıkalı bir kullanıcı iken; korkumdan elim herhangi bir şey daha yazmaya varmıyor inanın. İnanın bu endişem samimi. Ben bunu bir kenara not edeyim, siz dilediğiniz gibi kendi doğrularınızı diretmeye devam edin, ne de olsa hizmetlilik yetkisi geri alınan bir şey değil niye endişelenesiniz ki^^. Sevgiler. --[[Kullanıcı:Stultiwikia|Stultiwikia]]<sup>[[User Talk:Stultiwikia|bana yaz]]</sup> 13:26, 25 Mayıs 2015 (UTC)

Sayfanın 13.26, 25 Mayıs 2015 tarihindeki hâli

pisst hişşt





Çapuling

Merhaba,

[1] SAS kurallarında "Buraya eklenen silinmeye aday sayfaların durumu genellikle 5 gün (bu süre tartışmanın durumuna göre uzayabilir) içinde oylanarak karara bağlanır." yazıyor. Çapuling maddesi SAS'a 11 nisan'da eklenmiş ve bugün itibariyle 1 ay geçti. [2] Burada daha önce oylamaya açılmış ve kalması yönünde karar verilmi. Vikipedi:Oylama'ya göre "Daha önce oylanmış bir konu eğer tekrar oya açılırsa ve yeni oylama eskisinden değişik bir kararla sonuçlanırsa; yeni oylamanın geçerli sayılabilmesi için, yeni oylamadaki geçerli oy sayısı eski oylamaya eşit ya da daha fazla olmalıdır." yazıyor. Buna göre karara bağlanamamıştır denilerek kapatılması gerekiyor. Saygılar. Ԙobserve 14:51, 11 Mayıs 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Özgün Yıldız
takip edilesi birisi :) Faruk0797 (mesaj) 09:08, 13 Mayıs 2015 (UTC)

Tıbbi sorumluluk reddi

Merhaba sayın Kibele Vikipedi:Tıbbi sorumluluk reddi sayfasındaki -ve bir tıp profesyonelinin (örneğin, bir tıp doktoru, hemşire, eczacı vb.) önerisi yerine geçmez. Vikipedi bir doktor değildir. metnine veteriner hekim ibaresinin de eklenmesi uyugun olur diye düşünüyorum çünkü bu alanda da birçok madde var ve yenilerini ekleyeceğim. Sayfa koruma altında. -- DemirciMehmedİleti 13:27, 13 Mayıs 2015 (UTC)

Kullanıcı:Demircimehmed merhaba, değişikliği yapmışsınız gördüğüm kadarıyla. kolay gelsin. --kibele 13:36, 13 Mayıs 2015 (UTC)
Değişikliği yaptıktan sonra farkettim korumalı olduğunu ve size yazmak istedim-- DemirciMehmedİleti14:11, 13 Mayıs 2015 (UTC)
Kullanıcı:Demircimehmed sayfa anonim kullanıcılara karşı korumada. yaptığınız değişiklikte bence sorun yok. varsa zaten diğer kullanıcılar ilgilenecektir. teşekkürler. --kibele 14:13, 13 Mayıs 2015 (UTC)

Vandalizm

Anton.aldemir adlı kullanıcı tüm uyarılarıma rağmen güncelleştirmeleri mi eskiye döndürüyor. Kullanıcı olayı kişiselleştiriyor ve aklınca tehditlerde bulunmakta. Anladığım kadarıyla kendisinin her şeyi doğru bildiği gibi bir iddiası var. Bu arkadaşı ben uyardım ama heralde sizler tarafından da uyarılmaya ihtiyacı var. Saygılarımla...--Muratero 18:20, 13 Mayıs 2015 (UTC)

Kullanıcı:Muratero yapılan değişikliklerin bağlarını verebilirseniz sevinirim. --kibele 18:25, 13 Mayıs 2015 (UTC)
  • Fındıcak, Sürmene, Kapaklı, Akhisar bunlardan bir kaçı, nedense çok uzattı ve olayı kişiselleştirdi. İlginiz için teşekkürler, saygılarımla...--Muratero 18:28, 13 Mayıs 2015 (UTC)
Kullanıcı:Muratero kullanıcı engellendi. --kibele 20:10, 13 Mayıs 2015 (UTC)
Teşekkür ederim. Keşke insanlar bazı konularda sınırları zorlamasa da bunlarla uğraşmasak. Umarım bu arkadaşımız ders alır ve faydalı katkılarda bulunur. Kolay gelsin.--Muratero 20:17, 13 Mayıs 2015 (UTC)

Çapuling

1 çürütülmüş gerekçe ve 1 gerekçesiz oy hariç "aktarılsın" üzerinde fikir birliği yok muydu? :/ --Stultiwikiabana yaz 22:57, 13 Mayıs 2015 (UTC)

Buradaki sebepten dolayı fikir birliği yok. Ԙobserve 23:01, 13 Mayıs 2015 (UTC)
Reob, peki teşekkürler; fakat diğer yandan hak verirsiniz ki hem "(bu süre tartışmanın durumuna göre uzayabilir)" yazıyor, hem de sanırım 1 ay olmadan çok önce üzerinde fikir birliği zaten vardı. Oylama konusunu da bu kadar ciddiye almamalıyız, fikir birliği esastır Viki'de, o yüzden ona takılmayabiliriz gibi geliyor. Yoksa şimdi politikayı bilen tartışmaya katılım isteyerek oy arayacak belki de bundan sonra, bu karışıklıklara gebe. Yani geniş açıdan fayda/zarara baktığımızda aktarılmasının Viki'ye sağlayacağı fayda belki o kadar olmasa da (ya da tek madde üzerinde çalışmanın faydaları sayılabilir), aktarılmaması bu diğer davranış biçimine sebep olarak zarar ortaya çıkarabilir. Şu an zarardan kaçınmak adına sanki fikir birliğine kıymet vermenin uygun olabileceğini düşündüm. Ama siz zaten fikir birliği olmadığını da mı söylüyorsunuz bilmiyorum. Sevgiler. :) --Stultiwikiabana yaz 00:38, 14 Mayıs 2015 (UTC)

Veganlık maddesi

Maddede bir karamboldür gidiyor, hayırlısı. Şurda da kaynaklı içerik eklendiği halde çıkarıldı da, sence kaynak mı kayda değer değil, ne diyorsun? Ben çözüm bulamadım. Talip'in değişikliğini de geri alamadım elim varmadı. Sevgiler. --Stultiwikiabana yaz 00:29, 14 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba

Sağolun "hoşgeldiniz" mesajı için. Ben mümkün olduğu kadar tarafsız ve bilimsel kaynakların yardımıyla "Kürtçe", "Zazaca" ve diğer İrani dillerinin yazılarını düzelteceğim. --Omıd Veşnosıpê (mesaj) 10:27, 14 Mayıs 2015 (UTC)

-Omıd Veşnosıpê kolay gelsin.. --kibele 10:28, 14 Mayıs 2015 (UTC)
Merhaba yeniden. Bir rica: benim değişikliklerimi kabul edebilir misiniz? Maddeyi komple düzeltmek istiyorum. Zaten her defa kaynak belirticeğim. Sağolun. --Omıd Veşnosıpê (mesaj) 14:01, 14 Mayıs 2015 (UTC)
Omıd Veşnosıpê devriyeler onaylayacaklardır zaman zaman. siz çalışmanızı sürdürebilirsiniz. kolay gelsin. --kibele 14:22, 14 Mayıs 2015 (UTC)
Çok sağolun, ben değişkliklerimi devam sürdüreceğim dediğiniz gibi ve kaynakları belirteceğim. --Omıd Veşnosıpê (mesaj) 14:26, 14 Mayıs 2015 (UTC)

Ruhullah Humeyni

[3] orada yazılanların iftira ve yalan olduğu isbat edildi tartışmada. Lütfen o hisseyi çıkartın. İngilizcesinde bile (ki ingilizcesi daha kamildir) bu mesele yoktur. Benim sildiyim kısımda yazılanlar yalan ve iftira. Yalanın ve iftiranın neresini düzenleyelim ?--samral mesaj 15:01, 14 Mayıs 2015 (UTC)

selam samral, kişinin yorumlarını çıkardım. alıntıyı ise, sizin tartışma sayfasında verdiğiniz 'fetvanın aslı'ndan kopyaladım. bu durumda yalan ve iftira nerede oluyor tam olarak? --kibele 16:45, 14 Mayıs 2015 (UTC)
Bu zaman da gereksiz ek oluyor. Bu adamın 10larca kitabı ve 100lerce fetvası var. Hepsini muhtelif başlıklar altında yazalım mı ?--samral mesaj 20:47, 15 Mayıs 2015 (UTC)
samral, eğer kayda değer kaynaklarda söz konusu ediliyorsa yazılabilir. şu maddeye ve başka kaynaklara bakarsanız kitaptaki özellikle bu konudaki ifadelerin pek çok yoruma uğradığını görebilirsiniz. --kibele 20:50, 15 Mayıs 2015 (UTC)
Kayda değer nedir ? Edip Yükselin şahsi düşüncelerini bölüşdüyü blog stilinde bi site mi ? Edip Yüksel o sitede görüşlerine ters her kese saldırıyor. Hatta kaynak gösterilmiş makalede bile. Hepsini adıgeçen keslerin maddelerine ekleyelim mi ? Öyle şey olur mu ? Bu adam akademisyen dairede tanınan bi adam deyil. Hele Şeriat İlminde hiç değil ki, kiminse fetvasını eleştirmesi ansiklopedik ola.--samral mesaj 20:55, 15 Mayıs 2015 (UTC)
burada konumuz sadece emin yüksel değil. bu kitabın ve bu fetvanın dünya çapında eleştirildiği ve konuşulduğu bir olgu ve dolayısıyla ansiklopedik. homeyni ve pedofili diye bir arama yaparak görebilirsiniz. buyrun bir örnek. --kibele 21:06, 15 Mayıs 2015 (UTC)
Bu şeyi maddenin ingilizcesine de ekleye bilirmisiniz ?--samral mesaj 13:50, 16 Mayıs 2015 (UTC)
eklememe gerek yok, zaten mevcut orada. --kibele

Lütfen bu maddenin ismini Od (Bir Yunus romanı) yapın.--samral mesaj 15:10, 14 Mayıs 2015 (UTC)

Çin Seddi

Çin Seddi sayfasını en baştan beri nasıl görebilirim? yapılan tüm değişiklikleri görmek istiyorum. orada yazan asılsız birşeyden dolayı rezil oldum. şimdi yazanı bulamıyorum. --Selimsah (mesaj) 08:30, 15 Mayıs 2015 (UTC)

selam Selimsah, sayfanın geçmişine şuradan erişebilirsiniz. ancak çok sayıda değişiklik olduğu için biraz zahmetli olur. neymiş o asılsız şey, öğrenebilir miyim? kim olduğunu bulmaktan daha önemlisi düzeltmek çünkü. --kibele 08:33, 15 Mayıs 2015 (UTC)

yapılış yöntemi ve yapan mühendis hakkında bilgiler vardı sanırım. Ne zaman ve hangi tarihte okuduğumu hatırlamıyorum ama vaktim olunca en başından beri araştırıcam. --Selimsah (mesaj) 14:54, 23 Mayıs 2015 (UTC)

Beyaz liste için öneri

Özel:Katkılar/Xwedêda_Ozyilmaz (Vandal değil, yaptığı bazı değişiklikleri onayladım) --Diyapazon, 00:02, 19 Mayıs 2015 (UTC)

Kullanıcı:Diyapazon ben yoktum, beyaz listeye alınmış. teşekkürler. --kibele 10:21, 19 Mayıs 2015 (UTC)

Parti Amblemleri

Sevgili Kibele; tartışacak insan yok. Karara bağlanması için oturulsun, konuşulsun, karara bağlansın. Buna bir itirazım yok. Fakat ben ve Cfsenel'den başka kimse konuşmadı bu konuyu. Başka nasıl karara bağlanılacak? Buna lütfen cevap verin. Bir de böyle basit bir konuyu niye tartışıyoruz ki? Siz resmen diyorsunuz ki gelin doğruyu tartışalım. Yanlışı değiştirmeye çalışıyorum. Siz hep değiştiriyorsunuz. Bir seçimde parti logosunun olması kadar doğal ne olabilir ki? Doğrusu zaten bu. Doğrular tartışılmamalı. İyi günler.

Bir de vikipedide üç-geri dönüşü kuralını unutmuşum. Şimdi engellenecek miyim? İtalyakurdu (mesaj) 17:06, 19 Mayıs 2015 (UTC)

Kullanıcı:Yeksancaner, cfsenel neden böyle olmaması gerektiğini anlatmış ama siz ne onun ne başka kimsenin yorum yapmasını beklemeden değişikliği yapmışsınız. sizi tartışma sayfasına yönlendirdiğim hâlde iki kez tekrarladınız. biz vikipedi'de 'doğrusu bu' diye kestirip atamıyoruz, kurallar doğrultusunda davranıyoruz. tekrarlamayacağınızı umuyorum. --kibele 17:23, 19 Mayıs 2015 (UTC)
Tekrarlarsam engellenecek miyim? İtalyakurdu (mesaj) 17:25, 19 Mayıs 2015 (UTC)
İtalyakurdu ilgili sayfayı okursanız bunun cevabını görebilirsiniz. --kibele 17:26, 19 Mayıs 2015 (UTC)

Bir Kullanıcı

Sevgili Kibele; Infestor adlı kullanıcının giriş resmi hiç de uygun değil. Sence ne yapalım? İtalyakurdu (mesaj) 17:24, 19 Mayıs 2015 (UTC)

Büyükşehir Belediyeleri

Sevgili Kibele; Hatırlarsanız ben yaklaşık bir sene önce Efeler Belediyesi adında bir sayfa açmıştım. Sonra da topluluk ilçe ile belediye arasında bir fark yok. Peki iller ile büyükşehir belediyeleri arasında bir fark var mı? Yok. Ben büyükşehir belediyelerinin kapatılmasının gerekli olduğunu düşünüyorum. Zaten illerde büyükşehir belediye başkanı adında bir bölüm var. Tekrar büyükşehir belediyelerinin olmasını olumlu bulmuyorum. Büyükşehir belediyeleri ile iller arasındaki fark 30 mart seçimlerinden önceydi. 2012'de bir yasa çıktı ve büyükşehir belediyeleri il sınırına genişletildi. Böylelikle büyükşehir belediyelerinin ayrı sayfa olarak açılmasının bir önemi kalmadı. Siz ne düşünürsünüz? Bunu tartışma sayfasında belirtelim mi? İtalyakurdu (mesaj) 17:41, 19 Mayıs 2015 (UTC)

İtalyakurdu konuyla ilgili kullanıcılarla tartışma sayfasında konuşabilirsiniz. --kibele 17:52, 19 Mayıs 2015 (UTC)

Yardımm

Ben VP:KET'de eklemeyi unuttuğum bir bölümü düzenliyordum ama şöyle bir uyarı çıktı:

Bu eylem otomatikman zararlı olarak tanımlanmıştır, ve bu nedenle izin verilmemektedir. Eğer değişikliğinizin yapıcı olduğuna inanıyorsanız, lütfen bir yönetici ile irtibat kurun, ve ne yapmaya çalıştığınız hakkında bilgilendirin. Eyleminizin eşleştiği suistimal kuralının kısa bir açıklaması: VP:KET

Ben zaten VP:KET'de değişiklik yapıyordum. --Zebraacıkmsj 13:16, 20 Mayıs 2015 (UTC)

Bilim adamı kategorileri

Açıklamada bulunduğunuz yerde bir mesaj bırakmıştım. Gözünüzden kaçmış olmalı. Kurumların adlandırma için aldığı karalarlar ve benzeri şeyler zaten tartışmada belirtilmişti. İtiraz olmasına rağmen buna bakmayarak bütün kategorileri görüşünüz doğrultusunda değiştirmişsiniz. Yaptığınızın yanlış olduğunu belirtmeye gerek yok. Değişiklikleri geri almayı düşünüyor musunuz?esc2003 (mesaj) 15:54, 20 Mayıs 2015 (UTC)

o tartışmadan çıkan sonuca rağmen bu şekliyle kalması zaten yanlış. üstelik aradan geçen zamanda yaygınlaşması faktörü de var. maddenin tartışma sayfasında yıllar içinde gelen bütün yorumlar da bunu destekliyor. hangi sebeple kalması gerektiğini düşündüğünüz açık değil. esc2003 --kibele 15:58, 20 Mayıs 2015 (UTC)
Tartışma karara bağlanılamadı diye kapanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bu karara göre yanlış olan bir şey yok. Nezaketen bir cevap verebilirdiniz. Bunu yapmayıp tüm kategorileri değiştirdiniz. Yeniden bir tartışma yapılmalı. esc2003 (mesaj) 16:04, 20 Mayıs 2015 (UTC)
nereye ve neden cevap vermem gerektiğini anlayamadım. konunun tek muhatabı siz misiniz, onlarca kişinin üzerinde konuştuğu bir madde. esc2003 --kibele 16:11, 20 Mayıs 2015 (UTC)
Doğrudan size ve yaptığınız işlemle ilgili bir kullanıcı soru yöneltmiş buna neden cevap vermem gerekiyor diye soruyorsunuz öyle mi? Konunun tek muhatabı siz misiniz ne demek oluyor bilemedim. Onlarca konuşan kişilerin farklı düşünenlerine de saygınız olsun. Çok basit bir şey söylüyorum yeni bir tartışma. esc2003 (mesaj) 16:22, 20 Mayıs 2015 (UTC)
nerede sordunuz, bağ verdiniz mi? esc2003 --kibele 16:24, 20 Mayıs 2015 (UTC)
Uzun süredir pek değişiklik yaptığım yok. Katkılarıma kısa bir bakış atıldığında görülebilirdi. esc2003 (mesaj) 16:31, 20 Mayıs 2015 (UTC)

Sevgili Kibele, Rica etsem maddeye tekrar bakabilir misin? --foPen bana ileti gönder 18:57, 20 Mayıs 2015 (UTC)

selam honacan, kayda değerliği sağlayacak kaynak görünmüyor maddede. teşekkürler. --kibele 07:45, 23 Mayıs 2015 (UTC)

Hemolenf

Madde içeriği Vikipedi'deki bir başka maddeden alınmış. Telifli değildi. --Diyapazon, 20:12, 20 Mayıs 2015 (UTC)

anladım, ama bu durumda da silinmesi gerekiyor. User:Diyapazon teşekkürler. --kibele 20:16, 20 Mayıs 2015 (UTC)
Sayın Kibele öyleyse Vikipediden de alıntı yapsak telif hakkı ihlali mi oluyor, yani alıntı yaptığımız Vikipedi sayfasında ihlal olmasa bile. Eğer durum bu ise katkılarımda ona göre davranayım. -- DemirciMehmedİleti06:58, 21 Mayıs 2015 (UTC)
o durumda telif ihlali olmuyor, ancak mevcut metni aynen kopyalıyorsanız değişiklik özetine nereden aldığınızı yazmanız gerekiyor. ayrıca o konunun ayrı olarak ele alınıp alınmayacağı da tartışmalı. yeniden bakalım. kolay gelsin. Kullanıcı:Demircimehmed --kibele 07:33, 21 Mayıs 2015 (UTC)
Aslında daha geniş bilgi içerirse ayrı bir madde olarak ele alınabilir, Kan yerine geçer ama kandan farklı çünkü. Ben biraz bakıp daha kapsamlı bir madde olarak tekrardan düzenleyim veya İngilizce Vikipediden Türkçeye mi çevirsem. -- DemirciMehmedİleti08:07, 21 Mayıs 2015 (UTC)

Vikisöz

Buraya bakabilir misiniz? --Diyapazon, 21:03, 20 Mayıs 2015 (UTC)

tamamdır User:Diyapazon, teşekkürler.. --kibele 07:56, 21 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba Kibele, Kategori:QkullanıcıW kullanıcısının lanetiyle gebertilen kullanıcılar sayfasını siler misiniz acaba. --Turgut46 16:05, 22 Mayıs 2015 (UTC)

Burak Kaan Bülbüloğlu

Burak Kaan Bülbüloğlu sayfasının silinmesini istemiyoruz. Yayında olmasını istiyoruz ne yapmalıyız yardım edersen sevinirim. — Bu imzasız görüş Ertanguven (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kullanıcı:Ertanguven, konu ile ilgili VP:KD sayfasını inceleyebilirsiniz. kişi ansiklopedik kriterlere uygun değil. --kibele 07:44, 23 Mayıs 2015 (UTC)

beyaz liste için öneri

Özel:Katkılar/Lklundin --Diyapazon, 02:14, 24 Mayıs 2015 (UTC)

Duy

duy adlı sayfama bakarmısınız?--Vikipedisssttt (mesaj) 09:51, 24 Mayıs 2015 (UTC)

Kullanıcı:Infestor

Sayfa hızlı silinmeye müsait değil, verdiğiniz G8 gerekçesi uygunsuz. Tartışma yarattı. Lütfen sayfayı geri getirin. Teşekkürler. --Stultiwikiabana yaz 12:34, 25 Mayıs 2015 (UTC)

Stultiwikia sayfayı geri getirmeyi düşünmüyorum. tartışma yapılmasını istiyorsanız 'bir kullanıcının ısrarla sayfasına penisini eklemek istediğini ve sizin de bunu desteklediğinizi' söyleyerek topluluğa gidebilirsiniz. oradan onay çıkarsa herhangi bir hizmetliye sayfayı geri getirmesini söylersiniz. --kibele 12:41, 25 Mayıs 2015 (UTC)
Sevgili kibele, insfestor'un yapmaya çalıştığı şeyin ne olduğunu ben bilmiyorum, koyulan resim kendi penisi değil, commons'da bulunan bir resim. İyi niyet varsaymıyorrsunuz, içerik değil kullanıcı niyeti üzerine yorum yapıyorsunuz, gerekçesiz olarak sayfa "hızlı sil"iyor ve geçmişinde bulunan ihlalleri gizliyorsunuz. Tüm samimiyetimle söylüyorum, bu kadar temel konularda ayrışırken; siz ve sebepsiz içerik çıkaran diğer iki kullanıcıdan biri beni daha önce bence sebepsiz yere engellemiş birer hizmetli, ben sıradan sabıkalı bir kullanıcı iken; korkumdan elim herhangi bir şey daha yazmaya varmıyor inanın. İnanın bu endişem samimi. Ben bunu bir kenara not edeyim, siz dilediğiniz gibi kendi doğrularınızı diretmeye devam edin, ne de olsa hizmetlilik yetkisi geri alınan bir şey değil niye endişelenesiniz ki^^. Sevgiler. --Stultiwikiabana yaz 13:26, 25 Mayıs 2015 (UTC)