Panoramio: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
LaaknorBot (mesaj | katkılar)
k Bot: Ekleniyor: fo:Panoramio
Elgifari (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
[[Dosya:Logo-panoramio-google.gif|250px|thumb|right|Panoramio Logosu]]
[[Dosya:Logo-panoramio-google.gif|250px|thumb|right|Panoramio Logosu]]
'''Panoramio''', bir fotoğraf paylaşım sitesi, web servisi ve çevrimiçi topluluk platformudur. Aynı zamanda ilk [[web 2.0]] uygulamarından biridir. Fotoğraf paylaşımında bu kadar popüler olması ve yaygın kullanılmasının nedenlerinden biri,sitedeki fotoğrafların [[Google Earth]]'de eş zamanlı olarak yayınlanmasıdır bu da popülaritesindeki ciddi artışın nedenlerinden biridir.Yenilikçi çevrimiçi topluluk araçları fotoğrafları etiketlemeye ve kategorize etmeye yardımcı olur.İki milyardan fazla imaj barındırır.
'''Panoramio''', bir fotoğraf paylaşım sitesi, web servisi ve çevrimiçi topluluk platformudur. Aynı zamanda ilk [[web 2.0]] uygulamarından biridir. Fotoğraf paylaşımında bu kadar gözde olması ve yaygın kullanılmasının nedenlerinden biri, sitedeki fotoğrafların [[Google Earth]]'de eş zamanlı olarak yayınlanmasıdır. Yenilikçi çevrimiçi topluluk araçları fotoğrafları etiketlemeye ve sınıflara ayırmaya yardımcı olur. İki milyardan fazla fotoğraf barındırır.


Ücretsiz üye olan kullanıcıların 2 Gb imaj gönderme sınırı vardır. Buradaki fotoğraflar, fotoğrafın sahibinin seçimine göre, tüm hakları fotoğrafın sahibinde kalacak şekilde yayımlanabilir. Panoramio'nun sahibi [[Google]]'dır.
Ücretsiz üye olan kullanıcıların 2 GB fotoğraf gönderme sınırı vardır. Buradaki fotoğraflar, fotoğrafın sahibinin seçimine göre, tüm hakları fotoğrafın sahibinde kalacak şekilde yayımlanabilir. Panoramio'nun sahibi [[Google]]'dır.


== Dış Bağlantılar ==
== Dış Bağlantılar ==

Sayfanın 08.49, 17 Eylül 2012 tarihindeki hâli

Panoramio Logosu

Panoramio, bir fotoğraf paylaşım sitesi, web servisi ve çevrimiçi topluluk platformudur. Aynı zamanda ilk web 2.0 uygulamarından biridir. Fotoğraf paylaşımında bu kadar gözde olması ve yaygın kullanılmasının nedenlerinden biri, sitedeki fotoğrafların Google Earth'de eş zamanlı olarak yayınlanmasıdır. Yenilikçi çevrimiçi topluluk araçları fotoğrafları etiketlemeye ve sınıflara ayırmaya yardımcı olur. İki milyardan fazla fotoğraf barındırır.

Ücretsiz üye olan kullanıcıların 2 GB fotoğraf gönderme sınırı vardır. Buradaki fotoğraflar, fotoğrafın sahibinin seçimine göre, tüm hakları fotoğrafın sahibinde kalacak şekilde yayımlanabilir. Panoramio'nun sahibi Google'dır.

Dış Bağlantılar