Kullanıcı mesaj:Omerserez

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Seksen iki yüz kırk beş tarafından 2 yıl önce Engelleme başlığına

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Omerserez, Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonlarından birine basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

Vikisözlük
Özgür Sözlük

Vikikitap
Özgür Kitaplar

Vikikaynak
Özgür Kütüphane

Vikisöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin...

Fenerli1978Buyrun beniiiim? 10:45, 12 Mayıs 2014 (UTC)

Sorunlu dosyalar[kaynağı değiştir]

i.e.msj 23:37, 25 Mayıs 2014 (UTC)

i.e.msj 23:37, 25 Mayıs 2014 (UTC)

Boşa yönlendirme[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Hatalı yönlendirme yaptınız.

Merhaba,

Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyoruz; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir.
Vikipedi sayfalarında yönlendirmeler belirli kurallara göre yapılmaktadır. Bu anlamda, yönlendirme yapmak için gerekli bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz. Yapacağınız işlemden emin değilseniz, gözden kaçma olasılığına karşın, sayfayı kaydetmeden önce; Son değişiklikler sayfasında görebileceğiniz herhangi bir vikipedist'ten yardım alabilirsiniz.

Tekrar hoşgeldiniz, iyi çalışmalar. - --Uğurkentmesaj 20:16, 13 Ağustos 2014 (UTC)


Hoş geldiniz Omerserez![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 07:59, 28 Aralık 2014 (UTC)


Merhaba Omerserez, Eğer cevabınız olumlu ise Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 07:59, 28 Aralık 2014 (UTC)

Merhabalar, Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerikler eklemek politika ihlalidir. Bir devriye olarak, en önemli politikalardan birini ihlal etmeniz ise kesinlikle hoş karşılanmayacak bir meseledir. Yarattığınız maddeleri, başka bir web sitesi ya da yazılı materyalden aldığınız içeriklerle doldurmayın. Bu şekilde yarattığınız maddeler var ise içeriklerinden telifleri ayıklayın lütfen. Bu seferlik devriyelik yetkinize dokunmuyorum ancak, tekrarında geri alınması söz konusu olacaktır. Bilginize.. --Théoden ileti 12:20, 13 Mart 2015 (UTC Utc)

süleymanşah maddesi[kaynağı değiştir]

KAYI aşiret değil TÜRK boyudur saygım ile

Bembeyaz (mesaj) 21:01, 25 Temmuz 2015 (UTC)

Vikipedi:Etiketleme[kaynağı değiştir]

(Bu mesaj son 30 günde en çok katkı yapan ilk 50 devriyeye gönderilmiştir.)

Suleyman Sah Turbesi Resmi[kaynağı değiştir]

Suleyman Sah turbesi resmi eskidir guncellenmesi gerekiyor Soneracar3444 (mesaj) 20:54, 18 Kasım 2015 (UTC)

Şeyhi Yusuf Sinan.jpg adlı dosyada kaynak sorunu[kaynağı değiştir]

Dosya telif sorunu
Dosya telif sorunu

Şeyhi Yusuf Sinan.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Ancak dosyanın tanım sayfasında içeriğin kimin tarafından yapıldığı hakkında ayrıntılı bilgi bulunmamaktadır, yani telif durumu açık değildir. Eğer dosyayı kendiniz oluşturmadıysanız, içeriğin sahibini belirtmelisiniz. Bir internet sitesinden elde ettiyseniz nereden aldığınızı net şekilde gösteren bir bağlantı vermelisiniz. Eğer telif hakkı sahibi, dosyanın alındığı siteyle bağlantısı olmayan biriyse, sahip de belirtilmelidir. Lütfen gerekli bilgileri dosya açıklama sayfasına ekleyin.

Önümüzdeki yedi gün içinde gerekli bilgiler eklenmezse dosya silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz.

Vikipedi'ye hangi resimlerin yüklenebileceğini öğrenmek için lütfen resim kullanım politikamıza göz atın. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız [{{subst:fullurl:Special:Log|type=upload&user={{subst:PAGENAMEE}}}} bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz]. Teşekkürler. Doruk455 (mesaj) 13:40, 20 Ocak 2016 (UTC)

Şeyhi Yusuf Sinan.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Şeyhi Yusuf Sinan.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız [{{subst:fullurl:Special:Log|type=upload&user={{subst:PAGENAMEE}}}} bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz]. Teşekkürler. Doruk455 (mesaj) 13:40, 20 Ocak 2016 (UTC)

Şeyh Yakub Efendi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Şeyh Yakub Efendi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şeyh Yakub Efendi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Pragdonmesaj 16:40, 27 Eylül 2016 (UTC)

Şeyh Salih Efendi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Şeyh Salih Efendi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şeyh Salih Efendi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Pragdonmesaj 16:41, 27 Eylül 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 12:27, 8 Ocak 2017 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- kibele 09:13, 13 Ocak 2017 (UTC)


Abdülbâkî Baykara[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye Abdülbâkî Baykara maddesini eklediğiniz için teşekkür ederim. Sormam kabalık olarak kaçmayacaksa merak ediyorum, bu insanla herhangi bir bağlantınız var mı? Nanuak (mesaj) 22:57, 24 Ocak 2017 (UTC)

--ToprakM 13.18, 16 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Kütahyalı Şerif Mehmed Efendi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kütahyalı Şerif Mehmed Efendi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kütahyalı Şerif Mehmed Efendi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 12.48, 18 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Bülbül Mescidi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Bülbül Mescidi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bülbül Mescidi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Jelican9💬 19.41, 14 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Kelerzade Ethem Bey silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kelerzade Ethem Bey) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kelerzade Ethem Bey sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 17.37, 30 Kasım 2021 (UTC)Yanıtla

Kambur Celal silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kambur Celal) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kambur Celal sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 07.23, 24 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla

Engelleme[kaynağı değiştir]

Daha önce de uyarılmış olmanıza rağmen, muhtelif kitaplardan toplu olarak telif haklarını ihlal eden içerikler eklemeniz nedeniyle Vikipedi'de değişiklik yapmanız 6 ay süreyle engellenmiştir. Açmış olduğunuz maddelerin büyük çoğunluğunu da, telif ihlali veya şüphesi nedeniyle silmek mecburiyetindeyiz. Konuyla ilgili detaylı açıklamamı şurada okumanızı rica ediyorum. Telifli içerikler, Vikipedi'yi yasal bir vebal altına soktuklarından bu konuda son derece hassas olmak zorundayız. İlgili Vikipedi kurallarını tekrar okuyarak, geri döndüğünüzde yapıcı katkılarla devam etmenizi umuyorum. Engellemeyle ilgili herhangi bir sorunuz, itirazınız varsa, bu mesaj sayfası üzerinden bildirebilirsiniz. Telif haklarıyla ilgili bir sorunuz mevcutsa, yine buradan haberleşebiliriz. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 17.14, 29 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla