Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şeyh Salih Efendi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.En az Şeyh Yakub Efendi gibi kaynaklandırılması gerekirdi. Uzunçarşılı kabul gören bir kaynaktır ama metnin tümü için bir kaynak olarak gösterilmemiş sadece kendisi öldükten sonra oğlu ve torunun sırayla şeyh olduklarına kaynak olarak gösterilmiş. Metinde kişinin şair, yazar, alim vs. kişiliğinden bahsedilmemiş başkaca bir kaynak da gösterilmemiş. Burada maddelerin siliniyor olması ileride konunun daha nitelikli ele alınmasını sağlayacaktır. Kurallara uygun bir kaynakça ve metin ile konunun tekrar ele alınmaması için bir engel yok. Vikiçizer (mesaj) 20:15, 8 Kasım 2016 (UTC)

Şeyh Salih Efendi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD'lik Pragdonmesaj 16:41, 27 Eylül 2016 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Kaynağı gayet güvenilir olan bir madde neden aday gösterilir ki? ÖterbülbülBuyrun? 23:43, 27 Eylül 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Şimdilik oyum bu yönde bağımsız kaynaklarca kaynaklandırılsa değiştirebilirim.--Pragdonmesaj 14:21, 29 Eylül 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Eldarion 06:09, 2 Kasım 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Halvetilik kayda değerdir. Bu nedenle, bu tarikata önderlik etmiş şeyhler de kayda değerdir. Bilgisi olanların birkaç kaynak daha eklemesi yerinde olur görüşündeyim. thecatchercintherye Mesaj 19:33, 4 Kasım 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.