Kullanıcı mesaj:Mereyü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Delete Marisa Papen page on Turkish Wikipedia[kaynağı değiştir]

Belgians have the right to show their woofie inside the mosque. You Turkish are terroists and I’ll send you a bomb into the Big Mosque of Erdogan

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Mereyü. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

KumulBot (mesaj) 19:32, 16 Mart 2015 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 23:12, 14 Nisan 2017 (UTC)

Telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]

Lütfen Vikipedi’ye kopyala yapıştır yöntemiyle içerik eklemeyiniz.

Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --Dr. Coalmesaj 13.37, 1 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba! Katkılarınız ve çevirileriniz için teşekkürler. Oluşturduğunuz bazı çevirilerde içerik çevirmeninin sağladığı metni yeterince kontrol etmediğinizi ve Anatoli maddesinde olduğu gibi yer yer yanlış çeviri dolayısıyla tamamen hatalı bilgi verebilen maddeler oluşturduğunuzu gözlemledim. Bilgi doğruluğu en önemli olduğundan her daim çeviriyi anlaşılır hâlde yaptığınız ve İngilizcesiyle kontrol ettiğinize dair özen rica edeceğim. Önemli olan hız değil, doğruluk. Geriye dönük olarak da oluşturduğunuz maddelerde bunun gibi bir faaliyette bulunmanız faydalı olacaktır. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 02.03, 3 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Mereyü,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Kadına yönelik şiddet maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Saygılarımla. --ChiefBeramesaj 11.17, 5 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Mereyü,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Kadına yönelik şiddet maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 10.15, 7 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Kadın Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Mereyü,
40. hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Kadına yönelik şiddet maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Kadın Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 15.40, 7 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Yavru kedi için teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok teşekkür ederim Mereyü :) Hem sevimli kedicik için hem de iş birliği projelerindeki katkıların için. Sevgilerimle. LostMyMind (mesaj) 07.36, 16 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Mereyü,
42. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Cinsiyet ve cinsel kimlikler maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.35, 19 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

LGBT Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Mereyü,
42. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Cinsiyet ve cinsel kimlikler maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında LBGT Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.36, 19 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Mereyü,
40. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Kadına yönelik şiddet maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.51, 19 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Mereyü.

43. Hafta İş Birliği Projesi'nin konusu, Vikiproje:Bilim tarihi/Kadınlar maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz :)

Ayrıca bu projeyle ödül havuzumuza yeni eklenen Bilim Yıldızı ödülünün de sahibi olabilirsiniz.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 14.41, 20 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İşbirliği Projesine yanıt[kaynağı değiştir]

Sevgili LostMyMind, bu hafta biraz yoğun olduğum için 43. haftanın işbirliği projesine katılamayacağım. Hesabıma bile ancak bugün baktım. Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla, katılımcılar bayağı bir katkı sağlamışlardır. Zaten Vikiproje:Bilim tarihi katılımcısı olduğum için ilerleyen zamanda bu kategoriye de katkı sunacağımdan endişeniz olmasın. Sağlıklı günler. (Mereyü (mesaj) 00.14, 23 Ekim 2020 (UTC))[yanıtla]

Selam Mereyü, bilgilendirme için teşekkür ederim. Yoğun olmadığın haftalarda diğer projelerde görüşmek üzere. Sevgiler, iyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 06.08, 23 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İBP - Teslim Edilememiş Yıldızların Tespiti Çağrısı[kaynağı değiştir]

Merhaba Mereyü.

2020'nin son haftalarına gelmekte olduğumuz şu günlerde, geçmiş bazı haftalarda İBP katılımcılarının hakettikleri bazı yıldızların arşive ve yıldız koleksiyonuna eklenmemiş olduğunu şans eseri farkettim. Takdir edersiniz ki, unutulan yıldızları bulmak için geriye dönük 40+ haftanın tek kişi tarafından kontrol edilmesi oldukça zor. Bu sebeple, herkes kendi kontrolünü kendisi yapıp, hak ettiğini düşündüğü ama alamadığı yıldızları haftasıyla birlikte bildirirse geriye dönük tekrar kontrol edip güncelleme yaparak yıl bitmeden herkesin koleksiyonunu olması gerektiği haline getirebiliriz.

Yıldızıma kavuşmak istiyorum diyen herkesi kendi eksik yıldızlarını tespit etmeye davet ediyorum. Tespitlerinizi bana mesaj bırakarak bildirebilirsiniz.

Geriye dönük yıldızlar şöyle dursun, bundan sonrasına bakalım diyenleri ise haftalık İBP'lerimize bekliyorum. Bu haftanın projesi "Meksika mutfağı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir ve projeyi ilk beş sırada tamamlayan kullanıcılar, Yeme-İçme Yıldızı ödülünün de sahibi olacaktır.

Sevgiler, iyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 22.26, 27 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]


Selam @LostMyMind. Yıldızlarım tamamdır. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu haftanın iş birliği projesi ilgimi çekmedi. Ancak Türk mutfağı ile ilgili katkılar yaptım ve yapmayı sürdürüyorum. Sağlıcakla kal. (Mereyü (mesaj) 00.48, 28 Ekim 2020 (UTC))[yanıtla]

Kaynak gösterme[kaynağı değiştir]

Merhaba, öncelikle katkılarınız için elinize sağlık demek isterim. Açtığınız maddelerde bir husus dikkatimi çektiği için ufak bir bilgilendirme yapmak istedim. Web kaynağı verirken "başlık" parametresi içerisine de URL girdiğiniz için kaynak şablonu açtığınız maddelerde (Tekstilkent Plaza maddesinde olduğu gibi) devamlı suretle hata vermekte. URL'yi sadece "url" parametresine girip, başlık bölümüne kaynaktaki yazının başlığını kopyalarsanız sağlıklı bir şekilde kaynaklar verilmiş olacaktır. Tekrardan emeğinize sağlık, iyi çalışmalar! --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 00.09, 29 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bundan sonra dikkat edeceğim. Sağlıcakla. (Mereyü (mesaj) 00.10, 29 Ekim 2020 (UTC))[yanıtla]

Kabile devleti silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kabile devleti) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kabile devleti sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --chansey mesaj? 12.12, 7 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye yaptığınız katkılar için... Huuntaİleti 19.29, 16 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Selamlar. Daha önce de siyaset maddelerinde VP:ÖAYV sorunları hakkında konuşmuştuk sanırım, şuradaki eklemeniz de şurada açıkladığım nedenlerden ötürü ÖAYV ihlali teşkil ediyor. Biliyorum, bu konuda İngilizce Vikipedi'de örnek olabilecek maddeler var :) Orada gözden kaçan bu şekilde uygunsuz içerikler sıkça olabiliyor, Ege sorunu gibi maddelerde bazen bölüm bölüm inceleyip temizliyorum örneğin aynı şekilde. Özellikle böylesi hassas konularda daha dikkatli olmanızı rica ediyorum, iyi çalışmalar. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 00.00, 30 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Mereyü, öncelikle Vikipedi'nin 20. yaşgünü etkinliklerine katıldığınız için çok teşekkürler. hediyeleri size ulaştırabilmemiz için bizimle kargonun ulaşabileceği İsim Soyad, adres veya kargoyu alabileceğiniz MNG Kargo şubesi adını ve telefon numarasını bana imzamın sonundaki e-posta yollama seçeneği ile yada wmtr@wikimedia.org.tr adresine ulaştırabilir misiniz? Adres vermek istemezseniz İstanbul, İzmit'te elden teslim etme şansımız olabilir. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 14.33, 31 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar, sizden Atam izindeyiz ve Bilal Göregen maddelerini rica edebilir miyim vaktiniz varsa? Kolaylıklar..--Kingbjelica (mesaj) 10.41, 1 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Kaynak araması yaptıktan sonra halledeceğim. İlginize teşekkür ederim. (Mereyü (mesaj) 10.47, 1 Şubat 2021 (UTC))[yanıtla]
Selamlar tekrar, VP:DEB'e başvursanız harika olmaz mı? En azından açtığınız maddeleri kontrol edebilirsiniz. Kolaylıklar.--Kingbjelica (mesaj) 21.43, 3 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]
Bir kere başvurdum ama kabul edilmedim. Şimdilik beyaz liste işimi görüyor ama Vikisöz'de en azından onaylı kullanıcı olmak çok iyi olurdu. (Mereyü (mesaj) 05.33, 4 Şubat 2021 (UTC))[yanıtla]
Şu an başvursanız olumlu sonuçlanır bence. Açtığınız maddelerdeki bekleyen değişiklikleri halletmek için bile ihtiyaç, tabii siz bilirsiniz :) Vikisöz değerlendirmesi için @Vitruvian ve @ToprakM'ye buradan bir seslenmiş olayım. Orada kaynaklı ekleme sayısı artınca alınırsınız diye düşünüyorum. --Kingbjelica (mesaj) 09.06, 4 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]
Vikisöz'e bakıp ilgileneceğim @Kingbjelica ve Mereyü. İyi çalışmalar. Vitruvian (mesaj) 11.50, 5 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Mereyü,
7. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Hayvan hakları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.24, 22 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Cihangir solcusu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Cihangir solcusu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Cihangir solcusu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 19.43, 20 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Y-CHP silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Y-CHP) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Y-CHP sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 19.57, 20 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Atam izindeyiz silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Atam izindeyiz) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Atam izindeyiz sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 20.39, 20 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Japonya Vikiprojesine Davetlisiniz
Merhaba, iyi çalışmalar, iyi vikiler.
Japonya ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Japonya Vikiprojesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak isterseniz katılımcılar listesine isminizi ekleyebilir ve çalışma sayfasında yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve tartışma için TIKLAYINIZ.

--Huunta ▪ ileti 20.26, 15 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Haftanın 1.'si Ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Mereyü,
48. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kadın havacılar listesi içerisinde yer alan biyografilerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 12.55, 6 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Kadın Yıldızı[kaynağı değiştir]

Kadın Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Mereyü,
48. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kadın havacılar listesi içerisinde yer alan biyografilerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Kadın Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 12.55, 6 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Tebrikler!
Tebrik ederim! :) --anerka'ya söyleyin 14.20, 23 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]
Benden de tebrikler. Sevgiler, --LostMyMind (mesaj) 13.25, 24 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Taco Pizza maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili Mereyü, tercüme etmiş olduğun Taco pizza maddesinin makine çevirisiyle yapıldığı kanaatindeyim. Bu yüzden maddeyi hızlı silmeye aday gösterdim. Bilginize. WoozeTR 15.13, 24 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı:WoozeTR, kesinlikle makine çevirisi değil. Tekrar okumanızı salık veririm. (Mereyü (mesaj) 16.04, 24 Nisan 2022 (UTC))[yanıtla]

Madde içerisinde birden fazla anlatım bozukluğu mevcut. Bir cümlede şimdiki zamana göre şekil almış, başka bir cümle öğrenilen geçmiş zamana göre bir başkası ise bilinen geçmiş zamana göre. Küçücük bir paragrafta bu kadar "zaman" değişikliğini makine çevirisi gibi algılamam normal diye düşünüyorum. WoozeTR 16.33, 24 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Çatladıkapıspor silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Çatladıkapıspor) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Çatladıkapıspor sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Nedim Gâyet Bir (mesaj) 13.35, 19 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 6 August 2023 (UTC)

Vikiproje Bilişim İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

ISharpei adlı kullanıcıdan soru (18.44, 19 Aralık 2023)[kaynağı değiştir]

Ne makale yazsam uyarı alıp silinecek diyor ne yapacağım. --ISharpei (mesaj) 18.44, 19 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Vikipedi, gönüllülerin bir araya gelmesiyle oluşturduğu, yatay örgütlenme modelli bir internet ansiklopedisidir. Burada alınan tüm kararlar kullanıcıların görüşüne sunulur. Bu bağlamda, politikaları okumanızı ve düzenlemelerinizi buna göre yapmanızı salık veririm. Saygılar. Mereyü 💬/✉️ 18.50, 19 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

Timur gökalp adlı kullanıcıdan Kullanıcı:Timur gökalp hakkında soru (23.35, 27 Aralık 2023)[kaynağı değiştir]

Merhaba sipan xelat ile ilgili yazı yazacam --Timur gökalp (mesaj) 23.35, 27 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Vikipedi yolculuğunuzda zihin açıklığı ve başarılar dilerim. Kayda değerlik ölçütlerine uyması halinde dilediğiniz maddeyi oluşturabilirsiniz. Mereyü 💬/✉️ 03.36, 28 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

Muratmustafaciritci adlı kullanıcıdan soru (02.15, 9 Ocak 2024)[kaynağı değiştir]

Merhabalar, https://tr.wikipedia.org/wiki/Mahir-Polat adlı konu için bir çözüm öneri arıyorum --Muratmustafaciritci (mesaj) 02.15, 9 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Bu madde telif hakkı ihlali oluşturmaktadır. Vikipedi'nin telif politikasını okumanızı öneririm. Mereyü 💬/✉️ 05.46, 9 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]

Betül Cirit adlı kullanıcıdan soru (07.33, 26 Ocak 2024)[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Haberler.com ile ilgili bir metin eklemiştim. Kurumun kuruluşunu ve içeriğinin ne olduğu ile ilgili bir metin. Daha sonrasında bir kullanıcı tarafından dava açıldığı için yazı silindi ama davada herhangi bir sorun bulunamadı. Yazımın wikiye geri eklenmesi mümkün müdür? --Betül Cirit (mesaj) 07.33, 26 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Vikipedi, yatay örgütlenme modelli bir internet ansiklopedisidir. Herhangi bir şeyin bu ansiklopedide yer alması için kayda değerlik ölçütlerini sağlaması gerekir. Eklemek istediğiniz madde bu nedenle kaldırılmış olabilir. Mereyü 💬/✉️ 09.14, 26 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]

Aezgin adlı kullanıcıdan Şablon:Ku-otobiyografi/test hakkında soru (09.12, 27 Ocak 2024)[kaynağı değiştir]

Nasıl otobiyografi düzenleyebilirim --Aezgin (mesaj) 09.12, 27 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]

Otobiyografiden kastınız nedir? Bu konudaki yönergeyi okumanızı öneririm. Mereyü 💬/✉️ 13.00, 28 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]

Bezelyetanesi adlı kullanıcıdan soru (10.07, 31 Ocak 2024)[kaynağı değiştir]

Abi merhaba nasıl yardımcı olabilirim wikipedia ya --Bezelyetanesi (mesaj) 10.07, 31 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Bu konuda yazılan yazıyı okuyabilirsiniz. Mereyü 💬/✉️ 11.00, 31 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]

Özcanöz adlı kullanıcıdan Tarım aracılar hal yasası ve çiftçilik hakkında soru (17.00, 31 Ocak 2024)[kaynağı değiştir]

Tarım niye sorun? --Özcanöz (mesaj) 17.00, 31 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]

Asya Türgücü adlı kullanıcıdan soru (10.35, 12 Şubat 2024)[kaynağı değiştir]

Merhabalar Soy Adımı düzeltmek istiyorum TÜRKGÜCÜ olması gerekiyor. Yardım eder misiniz? --Asya Türgücü (mesaj) 10.35, 12 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Bu bağlantıyı takip ederek ad değişikliği başvurusu yapabilirsiniz. Mereyü 💬/✉️ 10.47, 12 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]

Baranxyz adlı kullanıcıdan soru (21.34, 16 Şubat 2024)[kaynağı değiştir]

Merhaba, Malatya Yeşilyurt Oluklu(Zeydanlı) Köyü nereden gelmiştir? --Baranxyz (mesaj) 21.34, 16 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]

Kadirkizmaz adlı kullanıcıdan soru (12.47, 15 Mart 2024)[kaynağı değiştir]

Merhaba Buraya makale eklemek istiyorum. --Kadirkizmaz (mesaj) 12.47, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]