Kullanıcı mesaj:Dsmurat/Haziran 2009

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu sayfa, DsMurat'a Haziran 2009'da gelen iletilerin arşivlendiği arşiv sayfasıdır.

Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın.
Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Gecenin bu saatinde uyku tutmadı galiba, sen hiç yorulmaz mısın kardeşim? (Sohbetini özledim yahu)Saygı ve sevgilerimle. Bora MESAJ 00:36, 1 Haziran 2009 (UTC)

  • Kimleri görüyorum... Ya esti kafama bir girip bakayım dedim. Vallahi ben de özledim be Boracım. Kendine çok iyi bak, hâli hatrı aksatma . --DsMuratileti 00:48, 1 Haziran 2009 (UTC)

Çift maddeler[kaynağı değiştir]

  • Kolay gelsin efendim. Ben ve diğer hizmetli arkadaşlar, birleştirilmiş maddelerin geçmişini de birleştirme yönünde yardımımızı esirgemeyeceğiz. Kolay gelsin... --DsMuratileti 00:45, 1 Haziran 2009 (UTC)

Teşekkür ederim. Birleştirdiğim maddeleri kısa zamanda halletmişsiniz bile ----Superyetkinileti 00:49, 1 Haziran 2009 (UTC)

  • Vakit ve olanak varken yapayım dedim. İyi çalışmalar dilerim... --DsMuratileti 00:50, 1 Haziran 2009 (UTC)

Kaplumbağa Terbiyecisi[kaynağı değiştir]

  • Çok güzel hareketler bunlar . Yeni resim yüklemeleri de çok hoş. Elinize sağlık... --DsMuratileti 00:16, 1 Haziran 2009 (UTC)
  • Beğenildiğine sevindim . Teşekkürler... İyivikiler... [ho? ni!] 05:53, 1 Haziran 2009 (UTC)
  • valla benim bişey yaptığım yok, esen rüzgâra göre kendiliğinden değişiyor o öyle, akıl sır erdiremiyorum ben de. keyif veriyorsa ne güzel.. :) sevgiler.. --ki bl 07:53, 1 Haziran 2009 (UTC)

Vikiçizer'e...[kaynağı değiştir]

  • Sayfanızı silersek, eklediğiniz yeni maddeleri nereden takip edeceğiz? --DsMuratileti 22:43, 1 Haziran 2009 (UTC)
    • Pek takip edilecek maddeler değil benimkiler:) İyi çalışmalar, hoşcakalın...Vikipedist 00:25, 2 Haziran 2009 (UTC)

Tersine çubuk bükmemek[kaynağı değiştir]

  • sayfam ne kadar renksiz deyu kederlenmek üzereymişim meğer.. :) teşekkürler. --ki bl 18:01, 3 Haziran 2009 (UTC)
  • Şu sevimli atcık da güzel renkti . --DsMuratileti 18:08, 3 Haziran 2009 (UTC)
  • sayfayı değiştirirken ona haksızlık ettiğimi düşündüm zaten.. yaz geldi, otlaklar sıcaktır, ağaç gölgesi gerekir. :) --ki bl 18:10, 3 Haziran 2009 (UTC)
  • Hür ağaçların gölgesinde dinlensin azcık yavrucak... --DsMuratileti 18:13, 3 Haziran 2009 (UTC)
  • Evet hayran olduklarımdan biri. Pardon konu bu değildi İletini geç gördüm, onu belirtecektim, Tenar'ın bir anlık klavye hatası sanırım, Khutuck'a özür borçluyum demek. Bilgilendirdiğin için sağol.  Levent İleti Katkılar   19:14, 4 Haziran 2009 (UTC)
  • Alemsin abi . Arada olur gözden kaçırmalar, bot değiliz ki neticede . Rica ederim, görüşürüz... --DsMuratileti 18:46, 5 Haziran 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

İlginize teşekkürler. Bir daha sefere belirttiğiniz şekilde yaparım. Şikayet etmek pek sevdiğim bir olay değil de... ama insan mecbur kalıyor bazen... İyi çalışmalar. --M. Yalçın Yalhı ileti 19:29, 4 Haziran 2009 (UTC)

  • Asıl ben teşekkür ederim duyarlı tutumunuz için. Çok haklısınız görüşlerinizde efendim. Allah hepimize bol bol sabırlar versin... Görüşmek dileğiyle, saygılarımla... --DsMuratileti 18:44, 5 Haziran 2009 (UTC)

N'aber dostum? iyisindir inşallah. Ben de yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Sınava kadar az da olsa gireceğim. Tabii sınavdan sonra daha rahat olacak. Vay be dile kolay 1 yıl ayrı kalmışım. Bu sürede kimler gelmiş, kimler geçmiş. Oylama sayfalarında oldukça fazla tanımadığım vikipediste rastladım. Neyse uyum sağlarız tekrar, nasılsa deneyimsiz kullanıcı değiliz. Senin de gördüğüm kadarıyla katkıların azalmış. Gerçek dünya bu aralar senin için ağır basıyor galiba... Şu sayfaya da artık şu sorun çözülsün diye öneri de verdim. Hâlâ bu vikipedimize yakışmayan isim değişmemesine şaştım doğrusu... Neyse kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 12:54, 5 Haziran 2009 (UTC)

  • İyilik sağlık ne olsun Sabricim. Şu sınavı bir atlat da hayırlısıyla, o koca 1 senenin acısını çıkar . Fırsat buldukça bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte. Bahsettiğin öneriyi inceleyeceğim, daha önce bir benzerini ben de dile getirmiştim. Sevgiyle kal, başarılar... --DsMuratileti 16:34, 5 Haziran 2009 (UTC)

Ne spamlık?[kaynağı değiştir]

27 Mayıs Darbesi maddesine taraflı şablonunun ve eksik şablonunun eklenmesi gerekmediğini ve eklenmesinin mantıksız ve yersiz olduğunu düşündüğüm için bu konuda tarafsız davranacağını yani siyasi görüşlerine göre maddeye yaklaşmayacağını düşündüğüm üç kullanıcıya danıştım. Buna spamlık denmez. Takabeg ileti 18:38, 5 Haziran 2009 (UTC)

  • Kullanıcıları baskı altına alan spam mesajlarınız için gönderdiğim ve sonra sildiğiniz spam mesaj uyarısı şablonundan bahsediyorsunuz sanırım. Bu tür davranışlarda bulunan her kullanıcıya göndeririz böyle şeyler. Sizin de garip karşılamamanızı umuyorum. Ben şimdi çıkıyorum. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 18:43, 5 Haziran 2009 (UTC)
Ortada baskı yok. Kullanıcılar ilgilenen ve ilgilenecek olanlardır. Mesela Gökçe kendisi de SM adayı göstermeyi düşündüğünü yazdı. Muratsahan ve Hedda Gabler'den henüz yanıt almadım. Lütfen kendi görüşünüze göre değil, hatta yersiz şablonlar (uyar şablonu dahil olmak üzere) ile de değil bilimsel dayanaklara göre tartışmaya çalışın. Vikipedinin özgür kürsü olmadığını da unutmayalım. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 18:53, 5 Haziran 2009 (UTC)
  • Kullanıcılar eğer ilgileniyorsa, zaten bakar ve yorum yaparlar. Sizin hiç kimseye gerek gizli, gerek açık "mesaj" vermenize gerek bulunmamaktadır; çünkü bu değerli arkadaşlarımızın sizden "mesaj" almaya gerekleri bulunmamaktadır. Her şey açıktır; ilgilenmek isteyen ilgilenir. --DsMuratileti 19:01, 5 Haziran 2009 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Ripped pig.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Mızrakmsj 04:26, 6 Haziran 2009 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Dendrocopos major on ripped pig kallerna.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Mızrakmsj 04:26, 6 Haziran 2009 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Currier and Ives Liberty2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Mızrakmsj 04:26, 6 Haziran 2009 (UTC)
Merhaba Dsmurat, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Osteospermum ecklonis1.JPG, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Mızrakmsj 04:26, 6 Haziran 2009 (UTC)
Merhaba Dsmurat, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Tila Tequila 2008.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Mızrakmsj 04:26, 6 Haziran 2009 (UTC)

Keskin nişancı[kaynağı değiştir]

Merhabalar, birisi "Keskin nişancı" başlığını "Keskin Nişancı"'ya değiştirdi, lütfen bu isim değişikliği geri alabilir misiniz? Kıro-headmesajjj 14:56, 6 Haziran 2009 (UTC)

  • Bu işlem sayfa silinmesini gerektirmeyen bir işlemdi. Dolayısıyla "adını değiştir" sekmesinden siz de yapabilirdiniz. Kolay gelsin. --DsMuratileti 15:01, 6 Haziran 2009 (UTC)
    • Öyle mi? Lütfen kusura bakmayın o zaman. İyi çalışmalar. Kıro-headmesajjj 15:03, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Rica ederim efendim, sonuçta bizler de kullanıcıyız, biz de ilgileniyoruz öyle şeylerle . İyi çalışmalar dilerim. --DsMuratileti 15:04, 6 Haziran 2009 (UTC)

Maddeye eklenen şablonlar[kaynağı değiştir]

  • Şu mesajı ve şu mesajı görünce bilgilendirmek istedim. Ben maddeye taraflı şablonunu diğer iki şablonla birlikte şu şekilde ekledim ve dedim ki: Şurada yer alan Noumenon, Metal Militia, Khutuck ve DsMurat'ın madde hakkındaki görüşlerine dayanarak, madde hakkında çekinceleri ifade eden şablonlar eklendi.
    Ben o şablonlardan özellikle "kaynaksız" şablonunu sizin görüşleriniz ve maddeye eklediğiniz fact'lere dayanarak ekledim. Ben orada taraflı şablonunu doğrudan siz dediğiniz için eklemedim. Üç şablon ekledim, bunlardan özellikle "kaynaksız" şablonu sizin görüşünüz ve uygulamanızdan hareketle yaptığım bir şeydi. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 15:10, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhabalar,
  • O kadar da önemli değil aslına bakarsanız ^_^ Ama bir dahaki sefere bunu açıklayan bir ifade kullanırsanız daha iyi olur; zira tartışma sayfasındaki başlık da doğrudan "taraflılık" idi (taraflılık, kaynaksızlık ve eksiklik değil). Benim açımdan şu anda dediğim gibi sorun yok; sonuçta ben araya girip ne dediğimi yanlış anlayanlar için düzeltebiliyorum ^_^ ama örneğin molada olsam bu yanlış anlamalar katlanabilirdi... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 15:54, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Sizin yanlış anlaşılabileceğiniz bir durum oluşmuş; yanlış anlaşılmayı istemem, sizin de yanlış anlaşılmanızı istemem; o yüzden belirtmek istedim. İyi çalışmalar... --DsMuratileti 15:57, 6 Haziran 2009 (UTC)

Edit counter[kaynağı değiştir]

  • Biraz geç kalmış olsa da maşallah . Yalnız senin değişiklik sayacın grafikli, bizimki ise grafiksiz. Benim bilgisayar küçük Emrah gibi bakmaya başladı; nedir bunun hâl çaresi? --DsMuratileti 15:35, 6 Haziran 2009 (UTC)
Sağolasın DsMurat, valla onun bir yolu vardı, fakat unuttum :(... "I'd like to opt-in" diye yazıyorduk bir yerlere. İstersen Nou'ya bir sor. Bu arada bulursam ben de haber veririm (küçük Emrah metin olsun, herşeyi çaresi var) Göz kırpma --M.M. ileti 18:36, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Bu mesajdan sonra küçük Emrah kaşları normale döndü . Sorayım Noumenon'a, Köy Çeşmesi'nde de duyururuz bir sonuç çıkarsa... --DsMuratileti 18:48, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Grafiklisini bana da haber verir misin bulunca? Gerçi bu var ama,asıl kullandığımız farklı.  Levent İleti Katkılar   18:42, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Haber vermez miyim abi. Hadi hayırlısı... --DsMuratileti 18:48, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Hatta istersen bu ve bu da var. Bizde alternatif çok.  Levent İleti Katkılar   18:49, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Abi senin sandıkta da neler varmış maşallah . Çok güzelmiş bu sayfalar baya. Bir de değişiklik sayacında aydan aya katkılarımızı ve hizmetlilik aktivitelerimizi veren şeyi bir çıkarabilsek daha da güzel olacak... --DsMuratileti 18:54, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Örneğin şunun gibi mi?  Levent İleti Katkılar   18:55, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Abi tek kelime ile: Pes! . Bu arada yaptığın 332 koruma ile seni Vikipedi'nin en korumacı hizmetlisi ilan ediyorum . --DsMuratileti 18:58, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Gözümüz gibi baktığımız Viki'yi korumamak olur mu? Neyse asıl lazım olan senin ddiğin grafik. Yani Metal'de var bizde niye yok? Biz de isteriz. (Eskiden vardı hatta nasıl yapıldığını da biliyordum ama Metal gibi ben de unuttum.) Şimdi istatistikleri değiştirmeye devam edelim. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   19:03, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Grafik meselesi sadece küçük bir ayrıntı... Mühim olan muhabbet Göz kırpma... --DsMuratileti 19:09, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Edit counterda görünen grafikle ilgili şöyle bir konu var. Çözümü sizde var mıdır acaba? --DsMuratileti 18:55, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Grafiği görebilmeniz için opt in olmanız gerekiyor - normalde grafiğin olacağı yerde üzeri gölgelenmiş bir grafik resmi oluyor üzerinde Opt In yazan, ona tıklayınca anlatıyor ne yapmanız gerektiğini... fakat ben şimdi sizin kullanıcı adınız için denediğimde sorun verdi; demekki ufak bir yazılım hatası var. Bizim zamanımızda, opt in sayfasında şu anlatılıyordu: ilgili Viki'deki kullanıcı sayfanızda bir değişiklik yapın ve değişiklik özetine I agree to the edit counter opt-in terms yazın, kaydedin. Sonra program sizin kullanıcı mesaj sayfanızın geçmişine bakarak o özeti tespit ediyor ve böylece grafikleri etkinleştiriyordu. Hâlâ öyle midir bilemem - dediğim gibi opt in bilgisi için tıkladığımda sorun verdi, ama yine de bir deneyin belki değişmemiştir ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 22:30, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Ayrıntılı açıklamanız için teşekkürler. Herhalde dediğiniz gibi bir yazılım hatası ya da bir sunucu hatası var. Elimizdekilerle idare edeceğiz artık . --DsMuratileti 01:00, 7 Haziran 2009 (UTC)
  • Bu arada denedim; bakalım ne sonuç verecek... --DsMuratileti 01:05, 7 Haziran 2009 (UTC)
  • Dün o mesajı görmüş ve denemiştim. ama anımsadığım kadarıyla birkaç gün sonra çalışıyordu, ya da dediğin gibi "makine" bozulmuş. Sağol, görüşürüz.  Levent İleti Katkılar   06:11, 7 Haziran 2009 (UTC)

--Karduelismsj 08:34, 7 Haziran 2009 (UTC)

  • Çok teşekkürler... Levent Abi de geçen gün bahsetmişti bundan, gerçekten ilginç istatistikler var. Bu vesileyle hâl hatır soralım . İyisinizdir inşallah. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 14:16, 7 Haziran 2009 (UTC)
  • İyiyim teşekkür ederim, umarım sizde iyisinizdir, iyi çalışmalar dilerim. --Karduelismsj 14:23, 7 Haziran 2009 (UTC)
  • Hamdolsun teşekkür ederim, yuvarlanıp gidiyoruz işte. İyi çalışmalar... --DsMuratileti 14:47, 7 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Sanırım kullanıcı sayfanızda yaptınız ilgili özetle değişikliği; kullanıcı mesaj sayfanızda yapmanız gerekiyor. Yazılım kullanıcı mesaj sayfası geçmişi özetlerinde bakıyor o mesaj için. ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 16:24, 7 Haziran 2009 (UTC)
  • Bir de öyle deneyelim o zaman . Teşekkürler... --DsMuratileti 17:07, 8 Haziran 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Aman efenim, barnstar için teşekkür ederim. Kolay gelsin.--Hedda Gabler 17:26, 7 Haziran 2009 (UTC)

  • Rica ederim efendim, iyi çalışmalar. Görüşmek üzere... --DsMuratileti 17:08, 8 Haziran 2009 (UTC)
  • Aklıma takıldı; senin grafik sayfanda en altta bazı değişiklik özetlerin (en çok hangi kullanıcıya mesaj, en çok değişiklik yaptığın madde vb.) yer alırken benimkinde bunlar yok, neden acaba? Bir fikrin var mı?  Levent İleti Katkılar   17:57, 7 Haziran 2009 (UTC)
  • Selam abi, senin kullanıcı adı değişti ya, ondan kaynaklı olabilir mi? Çünkü şurada bir şeyler var... --DsMuratileti 17:10, 8 Haziran 2009 (UTC)
  • Selam Murat; onunla ilgili olduğunu pek sanmıyorum ama neyse :) Bu arada, hukuk uyarı şablonu için "ben yaptım, aradan çekildim" anlamı çıkmış galiba; aslında bir anlamda doğru yarından itibaren haftasonuna kadar yokum, o yüzden gelişmeleri izleyemem, katılamam. Zorunlu bir vikimola :) Neyse, kolay gelsin, sevgiyle..  Levent İleti Katkılar   19:58, 8 Haziran 2009 (UTC)
  • Hayırlısı olsun abi. Ben de yokum bugünden itibaren 1 hafta falan büyük ihtimalle... Kolay gelsin o zaman ikimize de . Görüşürüz... --DsMuratileti 20:18, 8 Haziran 2009 (UTC)

Selam hocam nasılsın? Umarım hayatın dopdolu ve güzeldir. :) Seni buraya bir daha alabilirmiyiz? :) Görüşmek üzere..--Muratsahinmesaj 09:39, 10 Haziran 2009 (UTC)

  • Hamdolsun Muratcım, iyi sayılırız. Sen nasılsın? Beni haberdar ettiğin için teşekkür ederim, ufak bir yorum yazdım maddeye. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 10:19, 10 Haziran 2009 (UTC)
Sağolun bende iyiyim. Zaman oldukça buralardayım. Hocam madde üzerindeki durumun tam olarak neticelenmesi için Attila 74: The Rape of Cyprus maddesi üzerinde factlanması gereken veya kaldırılması gereken yerleri düzenleyebilir misin? Madde zaten taslak olduğundan hemen problemler giderilecektir. İyi çalışmalar..--Muratsahinmesaj 11:52, 10 Haziran 2009 (UTC)
  • Selam Takabeg. Bu konuların ustasının yanında konuşulmaz ama "hislerime göre" karar veriyorum maddenin taraflı olup olmadığına. Önce bir Türk kahvesi içiyorum, arkasından bir bardak su, sonra maddeyi açıp ellerimi ekrana koyuyorum. Ellerim kıpraşmaya başlarsa, bil ki madde taraflıdır. Hemen yerleştiriveriyorum maddeye taraflı şablonunu.
    Bunlar latife tabii, yok öyle bir şey: hisler misler... Kişiden kişiye fazla değişen bir şey değil zaten, her şey apaçık ortada. İyi günler... --DsMuratileti 10:10, 10 Haziran 2009 (UTC)
Taraflı şablonu eklerken haklı ve inandırcı somut gerekçeleri göstermeniz lazım. Aksi halde hislerine (veya subliminal etkisi v.s. :))) dayanarak eklendiği düşünülmesi doğaldır.27 Mayıs Darbesi maddesi için de söz konusu. Lütfen her zaman ve her konuda, somut örnekleri ve önerleri yazarsanız çok sevineceğim. Takabeg ileti 10:15, 10 Haziran 2009 (UTC)
Örneğin Tartışma:Attila 74: The Rape of Cyprus'da da bir kullanıcı Sanırsam... diyor. Gerekçenin somut olmadığı takdirde tahmin ederek hareket etmek zorunda kalıyoruz. Maksadımız maddeleri tarafsızlaştırmaktır. Anlatabildim mi? İyi çalışmalar. Takabeg ileti 10:18, 10 Haziran 2009 (UTC)

Kullanıcı sayfanızdaki küfür[kaynağı değiştir]

  • Söz konusu durum alıntı şablonunda yapılan şu vandallıktan kaynaklıydı. Düzeltildi, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 18:10, 12 Haziran 2009 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar Durkin 18:12, 12 Haziran 2009 (UTC)

Düşünenadam[kaynağı değiştir]

Selam. Birşey soracam. Siz 21 Mayıs'ta Kullanıcı:Düşünenadam ile konuştunuz. Kendisi miydi? Yoksa başka biri miydi? Takabeg ileti 19:12, 12 Haziran 2009 (UTC)

  • Aleykümselam Takabeg. Bir süredir çok yoğunum bu yüzden Vikipedi'ye giremedim, fırsat bulduğum şu kısa sürede mesajını yanıtlayayım dedim.
    Bu konuda sen ne kadar biliyorsan, ben de o kadar biliyorum. Eğer bu konuyu merak ediyorsan denetçilere sormanı öneririm; onlar denetleme gerekirse, yapar ve sonucu bildirirler.
    Görüşmek dileğiyle, hayırlı günler... --DsMuratileti 22:59, 13 Haziran 2009 (UTC)

27 Mayıs Darbesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Tartışma sayfasına maddenin tarafsızlığıyla ilgili bir soru ve öneri yazdım, okuyup cevaplarsanız sevinirim. Kolay gelsin, Filanca 21:45, 12 Haziran 2009 (UTC)

  • Önerinizi gördüm; ancak şu aralar çok yoğunum ve fırsat bulup Vikipedi'ye girdiğimde en azından mesajları yanıtlayayım dedim. Uygun bir zamanda görüşümü bildireceğim. Görüşmek dileğiyle, hayırlı günler... --DsMuratileti 23:06, 13 Haziran 2009 (UTC)
  • linkin geçmişi önbellek il google aranarak bulunabilmekte silerseniz çok sevinirim saygılar Bu imzasız yazı 88.236.190.18 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Hakaret içeren kısım maddenin geçmişinden silindi. --DsMuratileti 23:06, 13 Haziran 2009 (UTC)
  • Aslında tam olarak ne demek istediğini çözememiştim. Bu versiyonun madde geçmişinden kaldırılması daha iyi olur diyecektim, ama çoktan yapılmış bile :) Google'dan da bir süre sonra kalkacaktır sanırım. İyivikiler... [ho? ni!] 19:32, 14 Haziran 2009 (UTC)

Mekanik Eksoskeleton[kaynağı değiştir]

Mekanik Eksoskeleton adlı bir madde oluşturdum, ingilizce vikide geçen şu metini anlayamadım, iyi çalışmalar A wide medical market exists in the future as prosthetics to provide mobility assistance for aged and infirm people. Durkin 15:41, 13 Haziran 2009 (UTC)

  • İngilizce düzeyim çok da ileri olmadığı için size yardımcı olamayacağım. Bu konuda daha bilgili ve deneyimli kullanıcılara danışırsanız daha iyi olabilir. Görüşmek dileğiyle, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 23:14, 13 Haziran 2009 (UTC)

VikiProje Tarih[kaynağı değiştir]

Vikiproje Tarih Davetiyesi


Merhabalar Dsmurat/Haziran 2009,

Tarih ile ilişkili konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Tarih projesine davetlisiniz. Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkı sağğlayabilir ve işbirliği projesinde pek çok ödül kazanabilirsiniz.Ayrıca üzerinde çalışılan maddeleri ve istek maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Merube 89msj 09:52, 14 Haziran 2009 (UTC)

  • Şu anda Vikipedi'ye fazla zaman ayıramıyorum; o nedenle böyle ayrıntılı bir projeye doğrudan katılmam şimdilik zor olabilir. Ama merak etmeyin, proje takibimdedir . --DsMuratileti 23:50, 17 Haziran 2009 (UTC)

Düşünenadam'ın IP adresi[kaynağı değiştir]

  • Selam Takabeg, sen ne kadar biliyorsan ben de o kadar biliyorum demiştim ama sen benden daha çok şey biliyorsun galiba o konuda. Çünkü Düşünenadam'ın mesaj sayfasına şöyle bir mesaj yazmışsın. IP adresini nereden edindin acaba? Çünkü bunu ancak denetçiler bilebilir. Acaba onun yanlışlıkla IP'den girdiği ve sonradan o IP'nin kendi olduğunu söylediği bir mesajı ya da katkısı falan mı var? Oradan mı öğrendin... --DsMuratileti 16:13, 16 Haziran 2009 (UTC)
Yok ya ben de bilmiyorum. Evet IP'sini geçmiş kayıtlarını inceleyerek edindim:)) Takabeg ileti 16:15, 16 Haziran 2009 (UTC)

85.102.173.149 olması ve Düşünenadam'ın daha önce kullanmış olduğu IP adresinin bununla aynı olmamasıdır. Yani başakasının girmiş olma ihtimali yüksek. Takabeg ileti 16:35, 16 Haziran 2009 (UTC)

  • Sevgili Takabeg, edindiğin IP adresini sormuyorum ki sana, sorduğum şey bu bilgiyi nereden ve nasıl edindiğin. Bir şeyi iddia ediyorsan, kanıtın olması gerekir. Ben sana daha önce de (en son olarak geçen hafta) dedim; şüphelendiğin bir durum varsa (ki sanırım var, çünkü birçok kişiye mesaj gönderdin konuyla ilgili) bunun ispat yeri denetçilik kurumudur. --DsMuratileti 16:41, 16 Haziran 2009 (UTC)
Hmmm anladüm. İşin o kısımı devlet sırrı :)) Ben kanıtlamaya çalışmıyorum. Khutuck filan kendisiyle irtibata geçsin ve bu sorun halledilsin. Takabeg ileti 16:46, 16 Haziran 2009 (UTC)
  • Kullanıcıların IP'leri belli kullanıcılar tarafından görülebiliyor, sen o işleve sahip olmamana rağmen IP'sini biliyorsan kullanıcının ve nasıl öğrendiğini "sır" diyerek açıklamıyorsan, IP'leri görebilen arkadaşlarımızı zan altına sokuyorsun. --DsMuratileti 16:49, 16 Haziran 2009 (UTC)
Devlet sırrı olduğuna mı inandın:))) Dikkatli inceleyen herkes bulabilir demiştim ya. O kadar. Zor bir iş değildir. Bu arada Khutuck'a mesaj attım. Umarım mesele halledilecektir. Düşünenadam'a birşey mi oldu bilmem ama cidden merak ve endişe ediyorum. Ama IP konusunu uzatmana gerek yok. Bekleyelim. Takabeg ileti 17:09, 16 Haziran 2009 (UTC)
  • Başkalarının katkılarını didik didik etmek gibi bir huyum yok; o yüzden bence zor bir iş bu. Uzatma diyorsan, şimdilik uzatmayalım. Ama bu konuyu kapatmak yerine daha da açman ve konuyla ilgili kuşkularını Vikipedi'de denetçilere aktarman gerek; yoksa ahlaki olmaz. --DsMuratileti 17:14, 16 Haziran 2009 (UTC)
  • Teşekkürler sevgili Murat; milyonuncuda da birlikte "vikilemek" dileğiyle :)  Levent İleti Katkılar   17:55, 16 Haziran 2009 (UTC)
  • İnşallah abi. İkimiz de pek sık girememeye başladık, karşılaşmak güzel... --DsMuratileti 17:58, 16 Haziran 2009 (UTC)

Siyasi görüş belirten simgeler[kaynağı değiştir]

  • Selam üstadım nasılsın? Şu konuyu uygun bir zamanda Köy Çeşmesi'nde ya da uygun bir sayfada tartışmaya açalım mı? Çünkü siyasal simgeler daha önce de konu olmuştu. --DsMuratileti 17:49, 16 Haziran 2009 (UTC)
Merhabalar DsMurat, sağolasın, umarım sen de iyisindir.. Haklısın, konuyu ne zaman ve nerede istersen açabilirsin, destek benden. Sevgiler, --M.M. ileti 18:01, 16 Haziran 2009 (UTC)
  • İyi sayılırım, teşekkür ederim. Bu konuyu tartışmak iyi olabilir; ama tartışmaya ayıracak ne vaktim, ne de enerjim var şu anda; o yüzden benden şimdilik bu kadar Üzgün. Uygun bir zamanda görüş paylaşımını gidebiliriz Vikipedi olaraktan... Görüşmek dileğiyle, sevgilerimle... --DsMuratileti 18:03, 16 Haziran 2009 (UTC)
Roger Sir, sen ne zaman hazır olursan, beklemedeyim --M.M. ileti 18:07, 16 Haziran 2009 (UTC)
  • Breyk breyk, en yakın zamanda görüşürüz, tamam . --DsMuratileti 18:12, 16 Haziran 2009 (UTC)

Sienna Miller filmografisi[kaynağı değiştir]

  • Selamlar, Sienna Miller maddesine şu şablonu eklemişsiniz fakat sanırım eksik bir şeyler var şablonda çünkü bozuk görülüyor. Bir daha bakabilirseniz sevinirim, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 16:05, 16 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba Sienna Miller'ın filmiografisini hallettim. Artık sorun yok :) İyi çalışmalar dilerim. Totenkopf division 19:51, 16 Haziran 2009 (UTC)

  • Gözden kaçan küçücük bir çizgideymiş sorun . Elinize sağlık, görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 19:53, 16 Haziran 2009 (UTC)

Zaten kayıtlıyım teşekkürler. :) --85.108.93.253 23:34, 16 Haziran 2009 (UTC)

  • Ben çıkaramadım da o yüzden . İyi çalışmalar... --DsMuratileti 23:41, 16 Haziran 2009 (UTC)
  • İyi geceler. Bir sorum olacaktı. Az önce aldığınız değişiklikte (fark) (geçmiş) . . Adalet ve Kalkınma Partisi‎; 22:18 . . (+40) . . Dsmurat (Mesaj | Katkılar) (2009-06-15 19:29:40 tarihli Muratsahan sürümü geri getirildi.) bu şekilde bir yazı var. Acaba (2009-06-15 19:29:40 tarihli Muratsahan sürümü geri getirildi.) bu kısmı elinizle mi yazıyorsunuz yoksa bunun bir kısayolu mu var?--Reality006 22:20, 17 Haziran 2009 (UTC)
  • İyi geceler efendim. Elle yazmıyoruz; onun için kullandığımız özel bir işlev var. Adı monobook. Kendiniz için öyle bir sayfa oluşturup, içine bazı teknik yazılar yazıyorsunuz. Madde adının üstüne gelince vb. bazı yazılar çıkıyor örneğin. Pek uzman değilim bu konuda maalesef. Benim kullandıklarım şu sayfalarda Kullanıcı:Dsmurat/monobook.js ve Kullanıcı:Dsmurat/extedit.js. Başka kullanıcılara da danışın isterseniz. --DsMuratileti 22:27, 17 Haziran 2009 (UTC)
  • Yardımınız için teşekkürler.--Reality006 22:30, 17 Haziran 2009 (UTC)
  • Rica ederim; bir tartışma sayfasında yaptığınız arşivlemeyi geri aldım. Çok uzun biliyorum ama makul ölçüde aktarın diğer sayfaya. Hepsini alırsanız, bizim güncel tartışmalar da gidiyor güme. --DsMuratileti 22:32, 17 Haziran 2009 (UTC)
  • Nereden itibaren arşivleyeyim. Yalnız biraz fazla alalım çünkü sayfanın kb 32'yi geçtiğinden dolayı İE kullanan kullanıcılar çok sorun yaşıyor bende bunlardan biriyim. Uygun bir sınır belirleyin ona göre arşivleyeyim.--Reality006 22:35, 17 Haziran 2009 (UTC)
  • Siz uygun bir şey belirleyin ama kısaltacağım diye de güncel konuları da kırpmayın. Kolaylıklar dilerim, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 22:37, 17 Haziran 2009 (UTC)
  • 5 Haziran'dan öncesini alıyorum. 13 günlük tartışma kalır geriye.--Reality006 22:43, 17 Haziran 2009 (UTC)
  • Almışken aya göre alın da, Haziran'ın ilk başlığından başlayın bence. --DsMuratileti 22:47, 17 Haziran 2009 (UTC)

*Yapmayı deniyeceğim çünkü bir başlığın içinde Mart Nisan Mayıs Haziran hepsi var bunları ayırmayı deniyeceğim olmazsa 30 başlık var ilk 15'ini arşivleriz son 15'ini bırakırız.--Reality006 22:49, 17 Haziran 2009 (UTC)

  • Sonunda bitti.:D--Reality006 23:04, 17 Haziran 2009 (UTC)

Merhabalar, sayfalarda gezinirken şans eseri şu değişikliği farkettim. Size zahmet kullanıcı adını düzeltebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler, iyi vikiler--Merube 89msj 23:44, 17 Haziran 2009 (UTC)

  • Bildirdiğiniz için teşekkürler; nasıl da gözümüzden kaçmış. Düzelttim; ancak böyle durumlarda kullanıcıya bir uyarı mesajı gönderiliyordu onu bulamadım. Neyse zaten çok aktif bir kullanıcı değilmiş; gerek yok uyarıya sanırım. İyi çalışmalar... --DsMuratileti 23:48, 17 Haziran 2009 (UTC)
Düzeltme için çok teşekkürler, uyarı şablonunu yolladım kullanıcıya. Katkılarınızın tekrar sıklaşması dileğiyle, katkılarınızı izleme zevkinden alıkoymayın bizi. Tarih projesine de en kısa zamanda katılmanız dileğiyle. İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 23:56, 17 Haziran 2009 (UTC)
  • Kullanıcıya gönderdiğiniz şablon ve yaptığınız iltifatlar için çok teşekkürler. Görüşmek dileğiyle, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 00:03, 18 Haziran 2009 (UTC)

Tekrar merhaba, şimdi birşey daha farkettim Nobel Ekonomi Ödülü sahipleri listesi maddesinde, isveç bayrak şablonunda bir sorun var. İsveç bayrağı yerine Portekiz bayrağı çıkıyor. Sorunun kaynağını bulamadım, şablonda ne tür bir sorun var ki acaba?? --Merube 89msj 23:59, 17 Haziran 2009 (UTC)

  • Sorunun kaynağı şu vandalizmdir. İyi ki fark etmişsiniz, gözünüzden kaçmıyor maşallah . --DsMuratileti 00:02, 18 Haziran 2009 (UTC)
Bunun için de çok teşekkürler, benden sadece söylemesi düzeltmek sizden . İyi çalışmalar, kolay gelsin--Merube 89msj 00:06, 18 Haziran 2009 (UTC)

Çok teşekkür ederim, beni onore ettiniz :) --Abuk SABUK♫ ♫ 00:51, 18 Haziran 2009 (UTC)

  • Rica ederim; iyi çalışmalar... --DsMuratileti 00:53, 18 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhabalar The Emirr;
    Hazırladığınız haritalar gerçekten çok hoş. Size önerim her şey için oylama vb. açmamanızdır; çünkü Vikipedi oylamalardan çok, uzlaşmaya dayanır. Hele ki 5-6 kullanıcının sadece kaydolup hemen oy kullandıkları ve başka bir değişiklik yapmadıkları bir ortamda...
    Elbette konular tartışılabilir ve tartışılmalıdır; ancak Vikipedi'ye yararı bariz olan ve geniş bir mutabakatın hissedildiği bir noktada cesur katkılar çok iyi gelecektir.
    Çalışmalarınızı çok beğeniyorum. İlerideki farklı çalışmalarda, renk çeşitlemeleri çoğaltılabilir. Hazırladığınız bu harita projesi gelecek için önemli bir kaynak olacaktır bence.
    Katkılarınızın devamı dileklerimle... --DsMuratileti 22:03, 17 Haziran 2009 (UTC)

Oylama için eski haritaları birden değiştirirsem engellenebileceğimi düşünmüştüm. Sayın Metal Militia da Köy çeşmesinde yoruma açmamı önerdi. Bu yüzden ben de oylamaya sunmaya karar verdim. Öneriniz için teşekkür ederim. Haritalarımı beğendiğinize çok sevindim. Teşekkürler, iyi günler.

 The Emirr İletiKatkılarTasarılar 09:55, 18 Haziran 2009 (UTC)

Selamlar.Medyatava'nın güvenilir bir kaynak olduğunu düşünüp düşünmediğinizi merak ettim doğrusu.--Eldarion 12:37, 18 Haziran 2009 (UTC)

  • Ben güvenilir bir kaynak olduğunu düşünerek, kaynağın kaybolmaması için tekrar ekledim. Uygun gördüğünüz değişikliği yapabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 12:51, 18 Haziran 2009 (UTC)
Tartışma sayfasında konu tartışma halinde ve 3. bir görüşe ihtiyaç var gibi.Güvenilir bir kaynak olup olmadığı konusunda fikir belirtmek isterseniz sevinirim.İyi çalışmalar.--Eldarion 12:53, 18 Haziran 2009 (UTC)
  • Söz konusu sitenin tirajlara ilişkin kısmında kaynaklandırma olurdu genelde "Kaynak: Yay-Sat ve Turkuvaz Dağıtım" biçiminde; fakat bu sefer koymamışlar. O nedenle kaynaksız bir bilgi olmuş. Açıkçası şu aralar tartışmalar fazlasıyla bezdirdi beni; davetiniz için teşekkürler ama o yüzden şimdilik ben girmeyeyim. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 12:57, 18 Haziran 2009 (UTC)

Kopyala yapıştır[kaynağı değiştir]

Oysaki kopyala düzenle yapıştır konusunda o kadar da maharetliyimdir :) Dikkatiniz için teşekkürler.--Abuk SABUK♫ ♫ 15:33, 18 Haziran 2009 (UTC)

  • Rica ederim. Bu arada 288 madde açmışsınız, tebrikler... --DsMuratileti 16:17, 18 Haziran 2009 (UTC)

Hizmetli hakkında yardım[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kullanıcı:Eldarion hakkında yardım istiyorum. Wiki politikalarında "Bir tartışmada avantaj kazanmak için engelleme fonksiyonunun kullanılması yasaktır. Hizmetliler, herhangi bir tartışmada kendileriyle beraber bulunan herhangi bir kullanıcıyı engelleyemezler." maddesi olmasına karşın kendisi tarafından tartışmanın ortasında engellendim. Konuyu ayrıntılı olarak [1] sayfasında belirttim. "Engellemeyi yapan hizmetli dışında bir hizmetliden engellemeyi kaldırmasını istemeyin, bunun yerine engellemeyi yapan hizmetli ile konuşun." maddesini biliyorum. Ama engellemeyi yapan hizmetli zaten tartışma ortasında benim kendisi ile konuşmamı engelleyerek uygunsuz bir işlem yapmaktadır. Bana bu durumda hakkımı nasıl arayacağımı ve wikideki keyfi uygulamaların nasıl önleneceği hakkında yardımcı olabilir misiniz Altaz 16:02, 18 Haziran 2009 (UTC) Bu imzasız yazı 85.103.224.236 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Bu konunun yeri şikâyet sayfasıdır. Eğer uygunsuz bir durum olduğunu düşünüyorsanız, engellemeniz bitince oraya müracaat edebilirsiniz. Engel süreniz içinde başka bir şekilde Vikipedi'de değişiklik yapmak, süresiz engellenmenize neden olur. Lütfen tekrar etmeyin. --DsMuratileti 16:14, 18 Haziran 2009 (UTC)

Merhabalar hocam, Nasılsın? Umarım iyisindir. Tartışma:III. Makaryos'a bir göz atarmısın? Teşekkürler. İyi çalışmalar, kolay gelsin. --Muratsahinmesaj 07:48, 19 Haziran 2009 (UTC)

  • Madem öyle diyorsun hocam; öyle yapalım Göz kırpma. --DsMuratileti 08:44, 19 Haziran 2009 (UTC)
  • Tamam. Cevabını tartışma sayfasına ekleyerek madde ismini değiştiriyorum. :) İyi günler.--Muratsahinmesaj 08:51, 19 Haziran 2009 (UTC)
  • Benim cevap yazım ansiklopedik ciddiyete uygun olmamamış; tartışma sayfasına uygun bir şey yazarım . Görüşmek dileğiyle, hayırlı cumalar... --DsMuratileti 08:53, 19 Haziran 2009 (UTC)
Cevabın gelmeden ekledim ama. Artık sen çıkarır yeni bir yorumu eklersin hocam. :) İyi çalışmalar.--Muratsahinmesaj 08:57, 19 Haziran 2009 (UTC)

Vikipedi özgür kürsü değildir[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Şurada da görülebilen yorumunuz, içerik itibarıyla Vikipedi ilkeleriyle bağdaşmamaktadır. Normal bir durumda Vikipedi kullanıcıları olarak bizler yorumda doğrudan düzeltmeye gidiyoruz. Siz Vikipedi'ye yeni yeni bir kullanıcı olduğunuz için bu durumu gözden kaçırmış olabileceğinizi düşündüm. Yorumunuzu Vikipedi özgür kürsü değildir ilkesini gözden geçirerek, düzeltmenizi rica ediyorum. Saygılarımla... --DsMuratileti 08:28, 19 Haziran 2009 (UTC)
Hak verirsiniz ki sözkonusu maddenin tartışma sayfasında konuşulanların zaten tamamı bu yönde. Vikipedi'nin serbest kürsü olmadığının farkında olduğum gibi yeni üye olmadığımıda size hatırlatma ihtiyacı duyuyorum. Değişiklik sayılarına göre yeni eski üye ayrımı sanırım ki doğru bir yaklaşım olmaz.
Ancak tavsiyenizi önemsemiyor değilim ve bu doğrultuda yazıyı düzenlemeye çalışırım. Umarım tartışma sayfasında bulunan diğer yazılardada aynı yol izlenir. İyi çalışmalar. | TheTimeileti 08:41, 19 Haziran 2009 (UTC)
  • Katkılarınıza bakarsak; yeni bir kullanıcı değil de, yeni yeni aktif olmaya başlayan bir kullanıcı diyebiliriz. Yeni kaydolmuş, eski kaydolmuş önemli değildir. Ben Vikipedi deneyiminiz için bahsetmiştim.
    Size uyarı göndermemin nedeni, en son sizin yorumunuzu görmem ve Vikipedi ne değildir ilkesine aykırı bulmamdır. Bu yazı başka birine ait olsa da ya gerekli değişikliği kendim yapar, ya da size olduğu gibi mesaj gönderirdim. Saygılar, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 08:51, 19 Haziran 2009 (UTC)
İlginiz için teşekkür ederim. Madde'nin tartışma sayfasında bulunan diğer Uygun olmayan yorumların sahiplerinede aynı uyarıyı yapacağınızdan eminim. Sizede iyi çalışmalar. | TheTimeileti 09:00, 19 Haziran 2009 (UTC)
  • Tekrar belirttiğim gibi, en son değişiklik sizin mesajınıza ilişkindi; onu gördüm ve konu hakkında bilgilendirdim sizi. Eğer Vikipedi ilkelerine uygun düşmediğini düşündüğünüz mesajlar varsa, bir kullanıcı olarak siz de gereğini yapabilirsiniz; bu yalnızca hizmetlilerin değil, bütün Vikipedi topluluğunun görevidir. Hoşçakalın... --DsMuratileti 09:17, 19 Haziran 2009 (UTC)

Hoş geldiniz...[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim :) İşlerimin yoğunluğu internete girmeme engel oldu bir dönem. Temmuz başı itibariyle full time dönmüş olacağım. --LightersideMeSAj 09:38, 19 Haziran 2009 (UTC)

  • Süper o zaman Göz kırpma. --DsMuratileti 09:39, 19 Haziran 2009 (UTC)

Papadopulos fotosu[kaynağı değiştir]

  • Selam tekrar Murat. Şu resmin özgür lisanslı bir alternatifini bulduğum için kullanılmayan dosya şablonu ekledim. Haberin ola... --DsMuratileti 09:37, 19 Haziran 2009 (UTC)
  • Maddeye özgür lisanslı resmi bulup eklediğin için teşekkürler. Eline sağlık. Diğer maddeler üzerinde de kullanılamayacağından hızlı silinse iyi olur. Ama sonuçta yönerge, yönergedir. 7 günde bekleyebilir. :) İyi günler.--Muratsahinmesaj 09:55, 19 Haziran 2009 (UTC)
  • G9'dan götürecektim aslında; sana haber vereyim dedim . Görüşürüz. --DsMuratileti 09:56, 19 Haziran 2009 (UTC)

Osmanlı Devleti[kaynağı değiştir]

Selam Dsmurat. Osmanlı Devleti'ni yarı korumaya alabilirmisin lütfen? Yanlış bilgiler ekliyorlar. Teşekkürler, iyi vikiler.--MightY 10:59, 19 Haziran 2009 (UTC)

  • İlgileneceğim. Değişiklik savaşına girmeyin ve konuyu tartışma uzlaşmayla çözmeye çalışın. Teşekkürler. --DsMuratileti 11:01, 19 Haziran 2009 (UTC)

Kullanıcı:Sabiano'ya uyarılar[kaynağı değiştir]

  • Birçok uyarı yaptım fakat tutumunu değiştirmedi. Ne yapılmalı. Bu imzasız yazı Reality006 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Gereken yapıldı. Yazdığınız mesajları imzalamayı unutmayınız. Bu arada Vikihaber'e göz attığımda Türkiye merkezli haberlerle dolduğunu gördüm. Daha evrensel haberlere de yer verilse iyi olur. Vikihaber'in başarılı olması için özellikle tarafsızlığın yakalanması ve Vikihaber'in belli amaçlar uğrunda oyuncak olmamasını sağlamak gerek. İyi çalışmalar... --DsMuratileti 14:55, 19 Haziran 2009 (UTC)
  • Evet bu durum beni de rahatsız ediyor. CNN'in sitesinden Dünya ile ilgili haberler eklemeye başlıyacağım biraz.--Reality006 14:59, 19 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba. Yeni Ay maddesini Yeniay'a aktarmanızı rica edebilir miyim. Ben yapamadım. --Veritas ileti 14:41, 19 Haziran 2009 (UTC)

  • İlgileneceğim, peki filmin Türkçe adının ne olacağı konusunda kaynağınız var mı? --DsMuratileti 14:55, 19 Haziran 2009 (UTC)

Osmanlı Devleti[kaynağı değiştir]

Selam. Ben Osmanlı İmparatorluğu maddesini düzenlemek istiyorum. Ancak maddedeki yarı koruma şablonunu kaldırır mısınız? İyi vikiler. (Bu arada heralde benim kafam gitmiş imzamı üç kez yanlış yazdım.)TravianTM 19 Haziran 2009 17:47

  • Osmanlı İmparatorluğu maddesi, üzerinde yaşanan değişiklik savaşı ve anlaşmazlık nedeniyle -tartışma sayfasında da belirtildiği üzere- 5 gün süreyle tam korumaya alınmıştır. Yapacağınız düzenlemeleri, kendi kullanıcı sayfanızda oluşturacağınız bir deneme sayfasında ya da deneme tahtasında yapabilirsiniz. İyi çalışmalar... --DsMuratileti 15:00, 19 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba tekrardan[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Sabri. ÖSS'den ne haber? Umarım süper geçmiştir. Hıristiyan-Hristiyan meselesini gördüm de karışmadan edemedim; TDK'ye göre doğru yazılış Hristiyan. --DsMuratileti 15:04, 19 Haziran 2009 (UTC)
Merhaba. Mat2 dışındakiler süper... eğer ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi'nin puanı 4-5 puan düşerse girerim. Düşmezse ya Anakara Üniv.'nin aynı bölümü olur ya da Hacettepe. Şu TDK ikide bir bazı yazılışları değiştiriyor, herkesin gereksiz tartışmasına sebep oluyor.--вяí¢αи76ileti 15:13, 19 Haziran 2009 (UTC)
  • Mesajında ufak düzeltmeye gitmek zorunda kaldım. Bildiğim kadarıyla bu sözcüğün yazılışı bayadır böyle; ama basının yanlış kullanımı biraz kafa karıştırıyor. Başarmışsındır bence sen. Ankara mı düşünüyorsun hep? --DsMuratileti 15:17, 19 Haziran 2009 (UTC)
Vallah ben TDK'nin işene akıl erdiremiyorum, o yüzden bazı kelimelerde tereddütte kalıyorum... Evet, çünkü istediğim bölüm en yüksek oralarda var. Yarın da Iğdır'a gidiyorum. Nadiren buralarda olacağım 1 ay boyunca... İnşallah girerim ya istediğim bölüme... A unutmadan Iğdır'ın birçok köyünün de fotoğrafını çekeceğim, dijital makine aldım da--вяí¢αи76ileti 15:23, 19 Haziran 2009 (UTC)
  • "En yüksek" dediğin şey puan olarak herhalde. Puan yanıltıcı olabilir; çünkü puanlar eğitimin niteliğine göre değil, talebe göre oluşuyor. Yani yüksek puanlı yer iyidir diye bir şey söz konusu değil . Önemli olan alınacak öğrenci sayısı, fakültenin yabancı bağlantıları, eğitim dili vs... Yabancı dilin nasıl bilmiyorum; ama ODTÜ, Hacettepe'nin bahsettiğin bölümleri İngilizce eğitim veriyor bildiğim kadarıyla. İlle de Ankara diyorsun yani ... İmkânın varsa git bir gez üniversiteleri. Kampüs üniversitesinde mi okumak istiyorsun, kent üniversitesinde mi? O da önemli... İyi yolculuklar, iyi dinlenceler... --DsMuratileti 16:40, 19 Haziran 2009 (UTC)
Çok sağ ol. Bunları dikkate alırım. Sana da iyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 16:43, 19 Haziran 2009 (UTC)

Merhabalar. Ödül için teşekkür ederim. Bu geceki vandalizm canımı biraz sıkmış olsa da bu savaşımı daha kararlı biçimde sürdürmek ilk hedefim olacak. Kolaylıklar, iyi vikiler. ----Superyetkinileti 02:41, 20 Haziran 2009 (UTC)

  • Rica ederim. Canınızı sıkmayın; verimli bir SDD'lik için her şeyden önce soğukkanlılık ve sabır gerekli Göz kırpma. Görüşmek dileğiyle, kolaylıklar... --DsMuratileti 02:45, 20 Haziran 2009 (UTC)
  • Seçkin resim kayıtlarına bakıyordum ki şunu gördüm. Bu duyarlı davranışınızdan ötürü sizi kutluyorum. Sevgiler... --DsMuratileti 01:58, 21 Haziran 2009 (UTC)

Teşekkür ederim. Aslında KMA, SMA, SRA, SLA oylamalarında tarafsız kalmak için oy kullanmıyorum. Ancak şuradaki kaliteli resim için tek bir oya ihtiyaç vardı. Oylama süreside geçince ampülün SR adaylığını daha fazla uzatmak istemedim. --Mızrakmsj 02:36, 21 Haziran 2009 (UTC)

Spam gönderimi[kaynağı değiştir]

[2] Bu kullanıcı spam linkler yolluyor. Bilginize, iyi çalışmalar.--MightY msj 17:15, 21 Haziran 2009 (UTC)

  • İki değişikliğin ardından gitmiş. Teşekkürler. --DsMuratileti 11:09, 24 Haziran 2009 (UTC)

SAM oylamaları[kaynağı değiştir]

Ağdaban Katliamı ve Maragha Katliamı maddeleri Karabağ Savaşına ait iki farklı olayı nitelendirmektedir. Her iki maddeye ilgin SAM oylaması açılmıştır. Bu oylamalara göz atarak fikirlerinizi paylaşmanızı rica edebilirmiyim? [3] ve [4]. Önceden teşekkürler. Atabəy 00:02, 22 Haziran 2009 (UTC)

  • Merhabalar. Bir süredir oldukça yoğun olduğumdan Vikipedi'yle ilgilenemiyordum. Bahsettiğiniz konu doğrudan alanıma girmediği için, bugün inceler ve bir araştırma yaparım öyle oyumu veririm diye düşünmüştüm; ancak SAM oylaması sonuçlanmış. Yine de nazik teklifiniz için teşekkür ederim; görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 10:54, 24 Haziran 2009 (UTC)

Suriye Türkleri[kaynağı değiştir]

Selam Dsmurat.Bundan yaklaşık iki ay önce Vikipedi:Çift maddeler'de bulunan Suriye Türkleri maddesini Suriye maddesiyle birleştirmiştim.Daha sonra geçmiş birleştir şablonu ekledim,fakat hizmetliler maddelerin geçmişlerini birleştirmeyi unuttular herhalde.Söz konusu iki maddenin geçmişini birleştirebilir misin?----Âkhilleus mesaj 10:35, 24 Haziran 2009 (UTC)

  • Ben görmemiştim, ama gören diğer hizmetli arkadaşlarımız da uygun görmedikleri için birleştirmemişlerdir. Çünkü bu konunun Suriye maddesi içinde değil de, kendi maddesinde incelenmesi daha doğru olabilir; çünkü bu hâliyle maddeyle çok alakasız olmuş. Konunun kendi maddesinde ele alınması gerektiğini düşünüyorum. --DsMuratileti 10:47, 24 Haziran 2009 (UTC)
  • Bence bir tane ayrıntılı SVG resim eklenebilir Türkiye'yi kapsayan; diğerleri PNG olmalıdır. Çünkü PNG'leri SVG hâliyle yüklediğinizde arada negatif bir fark oluşuyor. PNG ile görsel olarak daha güzel çalışmalara imza atılabiliyorken, SVG de buna temel olmalı. Saygılar... --DsMuratileti 12:12, 24 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhaba Sayın Dsmurat. Kastettiğiniz durumu henüz anlayamadım. Ancak png'leri svg'ye dönüştürmüyorum. Dosyaları png yerine svg olarak kaydediyorum. Sizin söylemeye çalıştığınız bu muydu acaba?  The Emirr İletiKatkılarTasarılar 17:22, 24 Haziran 2009 (UTC)
  • Bahsetmek istediğim şey sizin PNG haritalarınızın SVG'lerinden daha hoş durduğuydu. İyi çalışmalar... --DsMuratileti 00:49, 26 Haziran 2009 (UTC)

Paralar gelsin paralar[kaynağı değiştir]

  • Selam Murat, nasılsın? Kıbrısla ilgili bir maddede yaptığın değişiklikleri gördüm de; para simgesini para miktarından sonra koysan daha doğru olacak galiba. Yani $150 değil de, 150 $ ya da 150 dolar. Bir de avro, lira, dolar vs. küçük harfle yazılmalı. --DsMuratileti 17:51, 24 Haziran 2009 (UTC)
Selamlar. İyi diyelim iyi olalım. Sen nasılsın? Umarım iyisindir. 2-3 üç saattir bilgisayara gömülmüş haldeyim. Bir yandan kaynak arama, bir yandan yazma derken kodlar arasında dağıldım gittim. Hocam bana diyeceğine düzelt, madde zaten yardım edin diye hüzünlü halde bekliyor. Kaç saattir uğraştığımdan imla hataları da bol bol duruyor zaten, onlara da bakılması lazım. Acaba şimdi zamanın varsa hatalarla ilgilenebilirmisin? Kaçmışım gibi olacak ama gerçekten çıkmam lazım.. Saygılarla, iyi çalışmalar..--Muratsahinmesaj 18:06, 24 Haziran 2009 (UTC)
  • O kadar yoğunum ki, hiç bulaşmayayım; tespiti yapıp kaçayım . --DsMuratileti 00:51, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Pekala öyle olsun. İyi çalışmalar..--Muratsahinmesaj 00:59, 26 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba.Maddede sürekli değişiklik savaşı yaşanıyor.Koruma altına almalar sorunu çözmüyor.[5] tartışmada fikrinizi belirtirmisiniz?Tabi bir de Togan ve İ.Kafesoğlu kaynaklı bilgilerin kaldırılması var.İlkinde maddede taraflı kelimeler kullanılıyor.İkincisinde kaynaklar kaldırılıyor.Aslında bariz vandalizm olduğunu düşünüyorum.Yine de görüşünüzü bilmek isterim.Kolay gelsin.--Qarapapaq ileti 14:33, 25 Haziran 2009 (UTC)

  • Yaşadığım yoğunluktan ötürü mesajınıza anca yanıt verebiliyorum. Bahsettiğiniz sorunla Metal Militia arkadaşımız ilgilenmiş. Bu tür tartışmalarda görüş belirtmek için insanın kafasının sakin olması gerekiyor ki, ortaya doğru-düzgün bir yorum koyabilsin. Ancak şu anda öyle bir durumda değilim; nazik davetiniz için teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 00:54, 26 Haziran 2009 (UTC)

Tamam.Yine de müsait olunca ilgilenseniz iyi olurdu.Çünki koruma sorunu çözmüyor.Aynı kullanıcı aynı bilgileri çıkarmaya devam ediyor.Bir de [6] mesaj geldi az önce.yine de meşgulsen şikayet sayfasına da yaza bilirim.Daha önce de defalarca yaptı çünki.Kolay gelsin.İyi çalışmalar--Qarapapaq ileti 11:01, 26 Haziran 2009 (UTC)

Kaynak sorunu[kaynağı değiştir]

  • Eklediğiniz şu bilgi için kaynaklarınız var mıdır? Şu anda bu bilgiyi kaynak eklemediğiniz için VP:ÖAYV ilkesi çerçevesinde kaldırıyorum; ancak Vikipedi güvenilir kaynaklara dayanan bilgilere her zaman açıktır. Saygılar... --DsMuratileti 15:20, 19 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba şu bilgi bu ansiklopedideki sözkonusu makalenin eski sürümlerine aittir. Bunun dışında şifahi edinilmiş malumattır. Matbu evrak bulduğumda ekleyebilirim. İyi çalışmalar.--Skopian 19:46, 25 Haziran 2009 (UTC)

Kıbrıs Demiryolu İşletmesi[kaynağı değiştir]

  • Merhaba adaş. Kıbrıs Demiryolu İşletmesi 1951'de kapanmış; ancak Kıbrıs Cumhuriyeti'ndeki demiryolları‎ kategorisinde yer alıyor. Fakat Kıbrıs Cumhuriyeti bildiğim kadarıyla 1960'ta kuruldu. Kıbrıs'taki demiryolları kategorisinde olsa daha doğru olmaz mı? --DsMuratileti 00:59, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Cumhuriyet'in zaten tüm adanın tarihi ve geçmişteki yapılanlar hakkında de jure olarak devamı olduğundan sorun olacağını sanmam. Çoğu kategorilenme bu şekilde zaten. Fakat bu kezde bunu sana bırakıyorum. Malum bizde Kıbrıs ve Kıbrıs Cumhuriyeti diye iki ana kategori bulunduğundan bazen kafa karışıklığı oluyor. Okuyucularda bu şekil düşünür diyorsan söz sende. :) --Muratsahinmesaj 01:07, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Mesela nasıl ki Ceride-i Havadis gazetesini Türkiye gazeteleri değil de, Osmanlı gazeteleri kategorisinde ele alıyorsak; bu da -aynı olmasa da- ucundan kıyısında benzer bir durum. KC döneminde hizmet vermemiş bir kuruluşu, ona atfetmemiz doğru olmaz bence. Maddelerle genel olarak sen ilgileniyorsun; o nedenle sana görüşümü belirtmek istedim. Yoğun olduğum için bırak kategorileri, mesajlarla bile doğru-düzgün ilgilenemiyorum; o nedenle sana iyi çalışmalar dileyeceğim . Bu arada saniyeler farkla birbirimize mesaj göndermişiz, telepati mi oldu ne Göz kırpma. --DsMuratileti 01:15, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Umarım seni vikikolik derecesini aşmış bir şekilde görürüz bir gün. :) Aman sakın aşma, sadece şaka dedim. Hayatını doya doya yaşa hocam. Aslında Türkiye örneği bu konuda uygun olmadı. Türkiye'de anayasa da Osmanlının haklarının kendisine geçtiğini direk belirtmez. Kıbrıs'taki anayasada ise Birleşik Krallık'ın idaresindeki Kıbrıs'taki hakların kendisine ait olduğunu garantör yapılanmaları ve anlaşmalar ile zaten açıklar. Neyse konudan fazla sapmadan konuyu kapatayım. :) İyi çalışmalar, görüşmek üzere.. --Muratsahinmesaj 01:28, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Geçen sene Vikikolikliğin dibine vurmuştuk... KC'nin ardıl olması, KDİ (Kıbrıs Demiryolu İşletmesi)'nin KC'ye dahil olduğunu göstermez bence. Neyse, her ülke için bu öncel-ardıl meseleleri oldukça karışık ve burada konuşulacak bir şey değil. Takıl kafana göre. Görüşürüz. --DsMuratileti 01:34, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhaba, acaba Michael Jackson maddesini koruma altına alabilmeniz mümkün müdür? Şu günlerde sayısız vandalizme kurban gidecektir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 11:00, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Madde şu anda yarı koruma altında ve anonim kullanıcıların değişikliklerine kapalı. Gerekirse tam korumaya da alınabilir; ancak şu anda buna gerek olduğunu düşünmüyorum. İyi çalışmalar... --DsMuratileti 11:11, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Peki, ben zaten sadece yarı korumaya almanızı rica etmiştim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 11:20, 26 Haziran 2009 (UTC)

Osmanlı bayrağı[kaynağı değiştir]

  • Yıldızı biraz daha topluca olan şu bayrağın (örneğin şu fotoğrafa bakıldığında) daha doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü Osmanlı bayrağındaki yıldız daha toplucadır. --DsMuratileti 19:09, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Evet bende 1914 yılında çekilmiş bu fotoğrafa bakarak senin dediğin fotoğrafın konulması gerektiğini düşünüyorum fakat anonim bir kullanıcımız [Dosya:Ottoman flag alternative 2.svg bu bayrağın] konulmasında fazla ısrarcı davrandılar.--MightY msj 19:13, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Maddeye o bayrağı en son koyan kişi sen olduğun için belirtmek istedim. Görüşmek dileğiyle, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 19:16, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • O bayrağı koymamın sebebi tartışma sonucu onda karar vermemizdi. Hangi bayrağın koyulması gerektiğini Vikipedi topluluğu olarak yeniden tartışabiliriz ve oylayabiliriz. İyi çalışmalar...--MightY msj 19:20, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Görüşümü fikir paylaşımının devam ettiği tartışma sayfasına yazdım, teşekkürler. --DsMuratileti 19:35, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Diğer kullanıcı da görüşünü belirtir. Eğer herhangi bir cevap yazmazsa sanırım bu bayrağı maddeye koyabiliriz. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.--MightY msj 19:39, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Hayırlısı artık. İyi çalışmalar size de... --DsMuratileti 20:59, 26 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba yine bir ricada bulunacaktım, şurada yine madde haline getirilmiş bir kullanıcı sayfası var. İlgilenebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler, iyi vikiler--Merube 89msj 19:46, 26 Haziran 2009 (UTC)

  • Merhabalar... Düzelttim. Diğer sayfa yalnızca yönlendirme sayfasından ibaret olduğu için bu değişikliği siz de geri alabilirdiniz; çünkü silme vb. işlemi gerektirmiyordu. Ben gene bulamadım "kullanıcı sayfanın adını değiştirme uyarısı" şablonunu, siz bulursanız ekleyebilirseniz çok güzel olur. Bildirdiğiniz için teşekkürler, iyi vikiler... --DsMuratileti 20:58, 26 Haziran 2009 (UTC)
Diğer sayfaya hiç bakmamıştım açıkçası . Elinize sağlık düzeltme için, şablonu şimdi yolluyorum. İyi vikiler, kolay gelsin--Merube 89msj 21:03, 26 Haziran 2009 (UTC)

Kaynak ekledim Medeni bilgiler kitabı atatürk'ün el yazmaları peki şimdi onları tartışma bölümüne koyacagım. Bu imzasız yazı Onur1991 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Konunun tartışma sayfasında sürmesi daha mantıklı. --DsMuratileti 21:02, 26 Haziran 2009 (UTC)

Antik Yunanistan[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Antik Yunanistan maddesi SM olmaktan (Vikipedi:Seçkin madde incelemesi/Antik Yunanistan) bu sayfada görüleceği gibi ihraç edilmek üzere. Bizde Vikiproje:Tarih olarak maddeyi ihraç edilmekten kurtarmaya çalışıyoruz. Yardım edersen gerçekten çok seviniriz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Böcürt 20:51, 27 Haziran 2009 (UTC)

  • Nazik davetiniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar... --DsMuratileti 20:56, 27 Haziran 2009 (UTC)

Tekrar merhaba. Tartışma:Azeriler sayfasında yer alan "Vikipedi millî ansiklopedi(niz) değildir" başlığı altındaki yorumlarda sohbet, tartışma, propaganda veya reklam olup olmadığı konusundaki fikriniz nedir? sizce bu başlık altındaki yorumlar silinmeli midir? Değerli görüşünüzün bizi yaşadığımız bu ikilemden kurtarması ümidiyle :D --Böcürt 21:03, 27 Haziran 2009 (UTC)

  • Dün siz mesaj göndermeden az evvel çıkmıştım kusura bakmayın. Tartışma sayfalarında (özellikle böyle hassas konularda) konuyu baştan sona takip etmek gerekli. Rastladığım konularda gerekli gördüğüm yorumları yapıyorum, ancak şu anda buna ayıracak vaktim ve enerjim bulunmamakta maalesef. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 17:14, 28 Haziran 2009 (UTC)

Kullanıcı sayfası adı[kaynağı değiştir]

Merhaba yine ben yine bir rica :)). şu sayfayla ilgilenebilir msiniz size zahmet? Şimdiden çok teşekkürler, iyi vikiler--Merube 89msj 16:57, 28 Haziran 2009 (UTC)

  • Tabii ki, görevimiz bu . Düzelttim sayfaları; ancak uyarı mesajı yazmadım kullanıcıya. Bildirdiğiniz için teşekkürler, kolaylıklar... --DsMuratileti 17:08, 28 Haziran 2009 (UTC)
  • :)) Çok teşekkürler. Uyarıyı yolluyorum şimdi. İyi vikiler, kolay gelsin--Merube 89msj 17:12, 28 Haziran 2009 (UTC)

Yıldırım Bekçi[kaynağı değiştir]

Ben de size yazacaktım. Epeydir rastlamamıştım madde açtığınıza, devamını dilerim diyecektim. Rica ederim, gerçi kategorilerden biri doğru olmamış ama, neyse. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 20:36, 28 Haziran 2009 (UTC)

  • Ara sıra esiyor böyle, açıveriyorum. Sizin SM duyurunuz da dikkatimi çekmedi değil; ama çok yoğunum bu aralar. Bu arada güzel dileklerinden ötürü, açtığım-düzenlediğim maddelerin ilk günden bu yana en sıkı takipçisine teşekkür ederim . --DsMuratileti 20:41, 28 Haziran 2009 (UTC)
  • Takip etmek bir keyif. Duyuru dikkatinizi çektiğine göre, başlayacak SM projeleri olursa belki en azından 1-2 kırmızı da siz açarsınız. Umarım çağrım bir işe yarar. Kolaylıklar dilerim. --Yabancımsj 20:46, 28 Haziran 2009 (UTC)
  • Elimden geleni ardıma koymam Göz kırpma. Görüşmek dileğiyle, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 20:48, 28 Haziran 2009 (UTC)
  • SRA'ları izleme listesinden takip ettim. SR bilgilendirme mesajına ayıracağınız zamanı, bir bardak kahveye harcayabilirsiniz . Elinize sağlık, kolaylıklar dilerim. --DsMuratileti 21:24, 28 Haziran 2009 (UTC)

Çok teşekkür ederim . Kolay gelsin. --Mızrakmsj 21:28, 28 Haziran 2009 (UTC)

Eveet yine geldim :)). Bir kullanıcı adını değiştirerek madde yapmış, ama madde madde olarak kalabilecek nitelikte. Ancak sorun şu ki ad değiştirme sırasında mesajlar da tartışma sayfası olmuş: Tartışma:Hamidiye, Ünye. Tartışma sayfasının geçmişini ilgili kullanıcının mesaj sayfasına taşıyabilir misiniz size zahmet? İyi vikiler, kolay gelsin--Merube 89msj 21:30, 28 Haziran 2009 (UTC)

  • Teşekkürler bildirdiğiniz için. Hallettim; iyi çalışmalar... --DsMuratileti 21:39, 28 Haziran 2009 (UTC)
Çok teşekkürler, iyi vikiler--Merube 89msj 23:19, 28 Haziran 2009 (UTC)

Rica ederim, zevkle :) --M.M. ileti 21:32, 28 Haziran 2009 (UTC)

Teşekkürler Murat. Sabırla çalışmaya devam edebilmek ve Vikipediye daha yararlı olmak dileğiyle. --Yabancımsj 15:00, 29 Haziran 2009 (UTC)

Ses dosyası[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Orada da belirttiğim gibi VP:AK#Ses_klipleri ve Vikipedi:Müzik örnekleri#Kılavuz gereği, telif hakkı saklı ses kayıtlarından alınabilecek örneklerin 30 saniyeden ve kaydın toplam uzunluğunun %10'undan kısa olması gerekiyor. Yüklediğiniz ses kaydının özgün uzunluğu 3:39 (219 sn) olduğuna göre buradaki örnek en fazla 22 sn uzunluğunda olabilir. Dolayısıyla yüklediğiniz dosyayı kısaltmak gerekecek. İyivikiler... [ho? ni!] 17:01, 29 Haziran 2009 (UTC)

  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Saniye yönünden hesaplamayı unutmuşum . İyi çalışmalar dilerim, görüşmek üzere... --DsMuratileti 19:31, 29 Haziran 2009 (UTC)
  • Selamlar. Şurada bir oylama ve tartışma var. Katılırsanız sevinirim.--Gökçє Yörük mesaj 19:10, 29 Haziran 2009 (UTC)
  • Vikipedi ilkeleri gereğince; bu tür konular öncelikle oylama yerine görüş paylaşımına açılmalı, bolca tartışılmalı. Çünkü Vikipedi çoğunluk demokrasisi değildir. Bu nedenle oylamayı doğru bulmuyorum; ancak tartışmaya katılabilirim fırsat bulursam. Zaten görüşümü daha önce de belirtmiştim. Görüşmek dileğiyle, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 19:28, 29 Haziran 2009 (UTC)
Seçkin maddeler ve hizmetliler de oy çoğunluğu ile seçiliyor diye oylama açtım. İyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 19:30, 29 Haziran 2009 (UTC)

uyarınız için teşekkürler peki bir daha atmayım, iyi çalışmalar Durkin 08:09, 30 Haziran 2009 (UTC)

seçkin resim adaylığında bulunan resmimi commonsa yükledim ve türkçe vikipedidekinin silinmesi gerekiyormuş, bir ilgilenebilir misiniz? Durkin 18:04, 30 Haziran 2009 (UTC)

  • Ben Vikimoladayken Levent arkadaşımız halletmiş, iyi çalışmalar... --.dsm. 11:07, 1 Ekim 2009 (UTC)