Kullanıcı mesaj:Bambi'nin annesi/Arşiv 8

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İmza diyalog[kaynağı değiştir]

Merhaba, imzanızdaki "I cried so hard when those hunters shot your mommy" diyalogu hangi filmde geçiyor acaba=) Ya da sizin yaratıcılığınızın eseri mi. İyi çalışmalar. --Duke ϡ»» ileti ^^ 23:13, 6 Haziran 2011 (UTC)

Ahahahaha xD. Glee'de geçiyor o diyalog : http://www.youtube.com/watch?v=x6QY-hdlwUo. Bambi (ileti) 21:10, 7 Haziran 2011 (UTC)
Çocuk güzel oynamış=) Ses tonunu da iyi ayarlamış da hikâyeyi bilmediğimden büyük ihtimalle sahnenin manası tam kavrayamadım. Ama komik bir sahne=) --Duke ϡ»» ileti ^^ 19:30, 8 Haziran 2011 (UTC)

Brian&Justin[kaynağı değiştir]

Queer as Folk gelişen içerik nasıl olmuş?? :-) - Nebeviye 07:21, 3 Temmuz 2011 (UTC)

Öncellikle katkıların için eline sağlık. Bir şey soracağım: maddeyi makine çevirisi ile mi hazırladın? Özellikle "Uluslararası yayın" bölümü biraz karışık olmuş da, mesela televizyon kanalların isimleri çevrilmiştir, birkaç çeviri hatası var vs.. Ben bunları kontrol edebilirim, ama eğer makine çevirisi kullanacak isen lütfen dikkat et. Bambi (ileti) 10:54, 4 Temmuz 2011 (UTC)

Yarı oranında çeviri makinesi işime çokça yaradı tabiki. Birazda ileri olmayan İngilizce seviyemi konuşturdum. Haklısın e biraz hata var. - Nebeviye 11:20, 17 Temmuz 2011 (UTC)

Sorun değil yaw, merak etme Göz kırpma. Sadece dikkat et biraz. Benim Türkçem de kıt; sürekli hata yapıyorum. Stonewall ayaklanmaları maddesinin çevirisini az önce bitirdim, fakat uslübün ne kadar hatalı olduğuna dair bir fikrim yok, o yüzden maddeyi kontrol ettirmeden önce SMA olarak gösteremem. Bu arada kırmızı bağlantıları mavileştirmeye çalışıyorum. Bambi (ileti) 11:48, 17 Temmuz 2011 (UTC)

Bu arada sorabilir miyim, şunlar: (1; 2) nasıl olmuş ? Bambi (ileti) 21:45, 17 Temmuz 2011 (UTC)
Ufak bir yanlışlık xD. Stonewall Ayaklanması çevirin ileri derecede iyi. :)) 11:23, 24 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 01:08, 29 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 01:17, 29 Temmuz 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 31. hafta projesi 2009 senesinin ilk 6 ayının maddelerini düzenleme olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ------Duke ϡ»» ileti ^^ 14:01, 5 Ağustos 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

Engellendi, bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 03:26, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Naber? Stonewall sayfası harika oldu olmasına da SM olabilmesi için kırmızılıkların mavileştirilmesi gerekiyor. Vaktin varsa yapabilirsen LGBT vikiprojemiz bir seçkin madde daha kazanacak <3 --Veritasileti 02:30, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Bak ben de bunu yaptım: Şablon:LGBT kutucuğu--Veritasileti 03:05, 9 Ağustos 2011 (UTC)
İyi haber. Stonewall ayaklanmalarında dipnota kadar olan bölümde sadece 34 kırmızı bağlantı kalmış. En son yazıştığımızda 50lerde idi. Diğer iyi haber. Hedda Gablere hem Simpsonlarla hem LGBT ile ilgili olan Homers Phobia'yı önerdim. Vikimiz bir SM daha kazanacak LGBT ile ilgili. Ve Stonewall 2!!! <3--Veritasileti 22:08, 14 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Stonewall sayfası harika olmuş. Fakat Stonewall sözcüğünün çeşitli anlamlarından dolayı en yukarısına bir anlam ayrımı bilgisi ekledim. Umarım sizin için de sakıncası yoktur. Konu hakkında siz daha yetkin olduğunuz için fikrinizi almak istedim. Bu arada ana dilinizin Türkçe olmadığını söylemişsiniz ama pek çok Türk'e göre Türkçe'yi daha iyi kullanıyorsunuz. Çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim. Mehring 18:22, 9 Eylül 2011 (UTC)

Anlam ayrımının gereksizliği konusunda bir bakıma haklısınız ama Vikipedi'de genel bir politika olmuş bu. Elbette bu zorunlu değil, Vikipedi'nin hiçbir yerinde zorunlu kılınmış bir şey değil. Şunu da unutmamak lazım: Stonewall sözcüğünün her ne kadar büyük çoğunluğu Stonewall ayaklanmalarıyla ilgili olsa da daha çok anlamı var. Fakat Türkçe Vikipedi'deki anlam ayrımı sayfasında bunların çok azı bulunmakta. Bunu da hesaba katmak ve gerekirse anlam ayrımı sayfasını düzenlemek gerekir diye düşünüyorum. Mehring 17:16, 11 Eylül 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 32. hafta projesi Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ----82 ~145 ileti 20:05, 9 Ağustos 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

ABD Dışişleri Bakanı Müşaviri[kaynağı değiştir]

Bu maddeyi açtığın için teşekkür ederim. Ne yazık ki Stonewall ayaklanmaları maddesinin bitmesine daha 37 kırmızı bağlantı kaldı , ama uğraşmaya devam ediyorum. Bambi (ileti) 14:38, 12 Ağustos 2011 (UTC)

~Rica ederim. Hatta dün akşam bir maddeyi de açıyorum ve giriş cümlesini yazıyordum ki kısmet olmadı. Bağlantıları açmada yardım ederim. kolay gelsin. — heddagabler 14:55, 12 Ağustos 2011 (UTC)

pulp fiction[kaynağı değiştir]

  • merhaba runnig,
  • pulp fiction için bendeki "roman eleştiri terimleri" kitabına baktım ama herhangi bir şey bulamadım. bunun için medyadaki eleştirmenlerden yardım alabiliriz diye düşündüm fakat e-mail adreslerine henüz ulaşamadım. A. Ömer Türkeş, buradaki yazısında "...pulp fiction ile yüksek edebiyatı birleştiriyor. " demiş. yani orijiinalini kullanmış. neyse ben biraz daha araştırayım sana haber veririm. — heddagabler 10:49, 24 Ağustos 2011 (UTC)

iyi geceler running, uyumayı düşünmüyor musun :D kolay gelsin gecelerin lordu :) — heddagabler 01:44, 30 Ağustos 2011 (UTC)

pulp fiction için bir-iki yere email attım cvp gelmedi. neyse saat 5buçuk ben uyuyorum. bir de şu yoruma bak. — heddagabler 02:29, 30 Ağustos 2011 (UTC)
bence de pulp fiction kullanılsın. + iyi bayramlar. — heddagabler 11:30, 30 Ağustos 2011 (UTC)
  • LGBT edebiyatı bence — heddagabler 09:39, 1 Eylül 2011 (UTC)
üstelik kategoriyi ben açmışım çok utanıyorum çoook. değiştir abi. — heddagabler 09:56, 1 Eylül 2011 (UTC)
  • Ne hikmetse biz gay'i sadece erkekler için kullanır hale geldik (ki tüm dünyada da böyle) fakat eğer madde LGBT toplumunu içinde barındırıyor ve orada "gay" olarak başlık verilmişse "eşcinsel" demek daha doğru. mesela gay lit. için eşcinsel edebiyatı dedim. fakat sadece erkekleri konu alıyorsa gay pornografisinde de yaptığım gib sadece "gay" yeterlidir. sen de "gay erkek" yerine "gay" diyebilirsin. "gay pulp edebiyatı" eğer erkeği araya sokmak istersen "erkek eşcinsel pulp edb." uygun olabilir. — heddagabler 13:16, 1 Eylül 2011 (UTC)

İttilaat (Gazete) Maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba dostum, konu başlığı hakkında tartışmalar bölümündeki yazınızı cevapladım. teşekkür ederim --Uzakyol 03:08, 3 Eylül 2011 (UTC)

düzeltmeleriniz için içten teşekkür ediyorum dostum. sağolun, varolun --Uzakyol 15:49, 6 Eylül 2011 (UTC)

Reality 14:24, 13 Eylül 2011 (UTC)

İspanyolca çeviri[kaynağı değiştir]

Türkçe'den İspanyolca'ya üç-dört satır uzunluğunda bir çeviriye ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. --akinranbu 09:43, 18 Eylül 2011 (UTC)

RE:İspanyolca çeviri[kaynağı değiştir]

İstanbul Kitap Fuarı için, İspanyolca wiki'de bir sayfa oluşturmak istiyorum da. Metin şöyle:
"İstanbul Kitap Fuarı (Türkçesi: İstanbul Kitap Fuarı) 1982 yılından beri düzenlenen, Türkiye'nin en büyük kitap etkinliği. İstanbul'u yazmak temalı 2010 İstanbul Kitap Fuarı'nda onur konuğu İspanya olmuştur."

  • Evet, bu kadardı, çok teşekkür ederim yardımınız için.

Teşekkürler. --akinranbu 13:09, 18 Eylül 2011 (UTC)

Grup çalışması[kaynağı değiştir]

"Gay" nedir?
Eşcinsellik tarihçesi nedir?
Lezbiyen kelimesi dilimize yabancı bir kelimemidir?
Cinsel devrimler yazarların; kitaplarında yer verdiği notlarla mı başlamıştır?


Sevgili Vikiproje LGBT katılımcısı ve katkı dostum, malum; LGBT başlığı tüm içerikleriyle Vikipedi Türkçe'de birçok olmayan içerik ve açılmamış nice başlıklarla katkılarımızı beklemekte. Ki kaldıki henüz Gay başlığı içinde "Gay", "Eşcinsel" kelimelerinin hangi anlamlarda kullanıldığına dair bilgiler dahi henüz yok Türkçe Vikipedi'de. Fransızca, Almanca ve İtalyanca gibi diğer Vikipedi'lerle kıyaslandığı yakın LGBT üzerine çalışan aktif katılımcılarımız bulunduğu halde ne yazık ki kıyaslanamayacak kadar gerideyiz diğer Vikipedi'lerde; LGBT konularında. Ha bunun bir diğer sebebi ideolojik olarak; toplumsal bilgi düzeyi olabilir. Ki kaldıki Türkçe olarak Türkiye'de makale düzeyinde LGBT içerikleri hakkında detaylı gazete, dergi, blog, forum yazılarıda neredeyse hiç yok. Lakin şu bulunduğumuz Özgür Ansiklopedi sınırlarındaki Vikipedi'de bu zincirleri kırabilir, Türkiye'de arama motorlarında dahi bulunmayan LGBT başlıklarını ilk biz başlatabiliriz. Vikipedi katkı bekliyor; Proje LGBT katkı bekliyor. Sevgiyle. - Nebeviye 12:35, 26 Eylül 2011 (UTC)

Tartışma:Homophile[kaynağı değiştir]

Selamlar, nasılsınız? Şimdi size yazarken, sizinle ne kadar uzun zamandır mesajlaşmamış olduğumuzu farkettim. Bu vesileyle selamlaşabildiğimize de ayrıca sevindim :). Tartışma:Homophile sayfasında, Homofil kullanımı için kaynaklar verildi. Bu durumda Türkçe kullanımı başka kaynaklarda geçtiği için, ad değişikliği yapılabilir hale geliyor. Görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Saygılar--Merube 89msj 13:57, 14 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba nasılsın, Bu maddeyi SMA olarak gösterdim fakat yaptığınız değişiklikle bazı eksiklerinin olduğunu görüyorum. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Maddedeki anlatım bozukluklarını gidermeye yönelik yardımlarınızın devam etmesini dilerim. Şimdiden teşekkürler. --xrazymesaj 01:46, 15 Ocak 2012 (UTC)

BM:+Glee (dizi)[kaynağı değiştir]

--Emperyan-ileti 20:41, 21 Ocak 2012 (UTC)

BM:+Sıcak çikolata[kaynağı değiştir]

--Emperyan-ileti 20:52, 21 Ocak 2012 (UTC)

Lubunca sayfası burada silinmeye aday gösterildi. Belki bir fikir beyan etmek istersiniz. İyi akşamlar. --Veritasyaz bana 02:17, 27 Ocak 2012 (UTC)

Bonjour! Pourriez-vous s'il vous plait prévenir de ma part le maître du robot Mystbot que le lien interwiki qu'il pose entre fr:Henri-Léopold Lévy et Léopold Lévy ne va pas? Ce ne sont pas les mêmes personnes. Il faudrait qu'il arrête. Merci beaucoup, fr:Discussion utilisateur;Deuxtroy , Deuxtroy 15:24, 10 Şubat 2012 (UTC)

Article requests[kaynağı değiştir]

Hi! Do you do article requests in Turkish? Thanks WhisperToMe (mesaj) 20:50, 21 Nisan 2012 (UTC)

VP'de imzalarda resim kullanımı yasakmış Bunun icin istisna da yok. Gereksiz olsa da VP'ye katki yapayim derken VP kurallarini ihmal etmeyin. Degistirmenizi tavsiye ederim. 78.100.76.92 16:19, 18 Haziran 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 4 Temmuz 2012

Categorization at Commons[kaynağı değiştir]

Hi, I´m trying to categorize all files in commons:Category:Media needing categories as of 6 June 2011 and File:Gurur anim!.jpg, uploaded by you is one of the files without any categories. As my knowledge of the Turkish language is embarassingly deficient ("güzel" is the only word I know, but whenever I travelled in Turkey I found this quite enough;-) I´d appreciate if you could categorize it yourself, request a deletion or add some English description that allows for categorization. Thanks! --Rudolph Buch (mesaj) 20:50, 4 Ağustos 2012 (UTC)


Lubunya — 15:41, 11 Şubat 2013 (UTC)

Bir fincan çay da sizin için![kaynağı değiştir]

yarasın toros (mesaj) 19:04, 2 Nisan 2013 (UTC)

Görüşünüz[kaynağı değiştir]

Burada görüşünüzü belirtebilir misiniz? Sevgiler. --akinranbu (mesaj) 12:12, 8 Ağustos 2014 (UTC)

Sizi özledik Bambi'nin annesi![kaynağı değiştir]

Bambi'nin annesi, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:19, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Bambi'nin annesi
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 00:59, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Bir kase çilek de sizin için![kaynağı değiştir]

Sizi yeniden aramızda görmek güzel. Hoş geldiniz. Kudyaz 06:59, 15 Eylül 2016 (UTC)

İncil Kemeri silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (İncil Kemeri) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İncil Kemeri sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 13:04, 3 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 20:02, 14 Ekim 2016 (UTC)

Haydi Ekim 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]


VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Kamboçya Krallığı, Demokratik Kampuçya ve Kampuçya Halk Cumhuriyeti ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak" olarak belirlenmiştir.

Kamboçya ile ilgili bilgiler Türkçe Vikipedi'de sınırlı seviyede. Kamboçya'ya dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konulara dair birçok madde oluşturulmayı beklemekte. Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak suretiyle ansiklopedimize katkıyı hedefliyoruz. Bu kapsam İngilizce kategori sayfası yardımcı olabilir. Katılımlarınızı bekliyorum.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --Ahmet Turhan (mesaj) 20:03, 14 Ekim 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, kapalı oturum, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 20:06, 14 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Siyaset - Ekim 2016 işbirliği projesi devam ediyor[kaynağı değiştir]

Merhabalar.

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen Ekim 2016 - Kamboçya Krallığı, Demokratik Kampuçya ve Kampuçya Halk Cumhuriyeti ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak projesi halen devam etmekte. İşbirliği projesine ait konulardaki eksiklerin planlı bir şekilde giderilme hedefi halen devam etmekte. Proje Kamboçya'a dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konuları kapsamaktadır. Madde ve kategori açmakta bir sınır veya kota yoktur. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.

İşbirliği projesi için tıklayın. Halen açılmayı bekleyen birçok madde bulunmakta. Proje bitiş tarihi olan 31 Ekim 2016 tarihine kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:00, 17 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ayın görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Başta bir sonraki ay olan Kasım 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:05, 17 Ekim 2016 (UTC)

Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Bambi'nin annesi/Arşiv 8!
VikiProje Sinema bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi" olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle 1.015 olan afiş aranan film maddelerin sayısının proje sonunda, 500'e düşürülmesini hedeflemekteyiz. Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --Pragdonmesaj 20:12, 18 Ekim 2016 (UTC)