İngiltere'nin ilçeleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
İsim Web sitesi Nüfus
(2011 sayımı.)
Türü Seremonik merkez
Adur website18 Aralık 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 61,300 West Sussex
Allerdale website30 Aralık 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 96,400 Borough Cumbria
Amber Valley website 23 Eylül 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 122,500 Borough Derbyshire
Arun website 27 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 149,800 West Sussex
Ashfield website 21 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 119,500 Nottinghamshire
Ashford website7 Ocak 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 118,400 Borough Kent
Aylesbury Vale website 11 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 174,900 Buckinghamshire
Babergh website 87,900 Suffolk
Barking and Dagenham website 187,000 London borough Greater London
Barnet website29 Ekim 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 357,500 London borough Greater London
Barnsley website14 Aralık 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 231,900 Metropolitan borough South Yorkshire
Barrow-in-Furness website10 Aralık 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 69,100 Borough Cumbria
Basildon website22 Haziran 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 175,000 Essex
Basingstoke and Deane website 28 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 168,600 Borough Hampshire
Bassetlaw website 27 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 113,000 Nottinghamshire
Bath and North East Somerset website 17 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 175,500 Unitary authority Somerset
Bedford website 26 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 157,800 Unitary authority, Borough Bedfordshire
Bexley website 14 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 232,800 London borough Greater London
Birmingham website 24 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 1,074,300 Metropolitan borough, City (1889) West Midlands
Blaby website 30 Eylül 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 94,100 Leicestershire
Blackburn with Darwen website8 Şubat 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 147,700 Unitary authority, Borough Lancashire
Blackpool website7 Temmuz 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 142,100 Unitary authority, Borough Lancashire
Bolsover website 23 Eylül 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 76,000 Derbyshire
Bolton website27 Kasım 2004 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 277,300 Metropolitan borough Greater Manchester
Boston website 26 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 64,600 Borough Lincolnshire
Bournemouth website5 Mayıs 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 183,500 Unitary authority, Borough Dorset
Bracknell Forest website17 Mart 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 113,700 Unitary authority, Borough Berkshire
Bradford website 9 Mayıs 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 523,100 Metropolitan borough, City (1897) West Yorkshire
Braintree website 27 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 147,500 Essex
Breckland website 131,000 Norfolk
Brent website 312,200 London borough Greater London
Brentwood website 73,800 Borough Essex
Brighton & Hove website14 Mart 2006 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 273,000 Unitary authority, City (2000) East Sussex
Bristol website 428,100 Unitary authority, City (1542) Bristol
Broadland website 25 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 124,700 Norfolk
Bromley website31 Aralık 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 310,600 London borough Greater London
Bromsgrove website 12 Mart 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 93,700 Worcestershire
Broxbourne website 22 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 93,700 Borough Hertfordshire
Broxtowe website2 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 109,700 Borough Nottinghamshire
Burnley website4 Temmuz 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 87,000 Borough Lancashire
Bury website8 Haziran 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 185,400 Metropolitan borough Greater Manchester
Calderdale website 28 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 204,200 Metropolitan borough West Yorkshire
Cambridge website 122,700 City (1951) Cambridgeshire
Camden website12 Nisan 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 220,100 London borough Greater London
Cannock Chase website 18 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 97,600 Staffordshire
Canterbury website10 Aralık 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 150,600 City (TI) Kent
Carlisle website 107,500 City (TI) Cumbria
Castle Point website 8 Eylül 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 88,000 Borough Essex
Central Bedfordshire website 255,600 Unitary authority Bedfordshire
Charnwood website 165,900 Borough Leicestershire
Chelmsford website 168,500 City (2012) Essex
Cheltenham website 3 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 115,600 Borough Gloucestershire
Cherwell website 142,300 Oxfordshire
Cheshire East website 8 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 370,700 Unitary authority Cheshire
Cheshire West and Chester website8 Ağustos 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 329,500 Unitary authority Cheshire
Chesterfield website 103,800 Borough Derbyshire
Chichester website9 Ekim 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 114,000 West Sussex
Chiltern website3 Ağustos 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 92,700 Buckinghamshire
Chorley website24 Mart 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 107,600 Borough Lancashire
Christchurch website 29 Temmuz 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 47,900 Borough Dorset
Colchester website 9 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 173,600 Borough Essex
Copeland website 70,600 Borough Cumbria
Corby website20 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 61,600 Borough Northamptonshire
Cornwall website 20 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 533,800 Unitary authority Cornwall
Cotswold website 29 Mayıs 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 83,200 Gloucestershire
Coventry website 2 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 316,900 Metropolitan borough, City (1345) West Midlands
Craven website 27 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 55,500 North Yorkshire
Crawley website24 Mart 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 107,100 Borough West Sussex
Croydon website 364,800 London borough Greater London
Dacorum website 10 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 145,300 Borough Hertfordshire
Darlington website30 Kasım 2002 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 105,600 Unitary authority, Borough Durham
Dartford website 13 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 97,600 Borough Kent
Daventry website8 Ocak 2006 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 78,100 Northamptonshire
Derby website 248,900 Unitary authority, City (1977) Derbyshire
Derbyshire Dales website 13 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 71,100 Derbyshire
Doncaster website26 Kasım 1999 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 302,500 Metropolitan borough South Yorkshire
Dover website 111,700 Kent
Dudley website8 Şubat 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 313,300 Metropolitan borough West Midlands
County Durham website 7 Ekim 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 513,000 Unitary authority County Durham
Ealing website19 Nisan 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 339,300 London borough Greater London
East Cambridgeshire website 26 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 84,200 Cambridgeshire
East Devon website 133,300 Devon
East Dorset website 87,300 Dorset
East Hampshire website22 Aralık 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 116,000 Hampshire
East Hertfordshire website 27 Eylül 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 138,200 Hertfordshire
East Lindsey website 136,700 Lincolnshire
East Northamptonshire website13 Eylül 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 86,900 Northamptonshire
East Riding of Yorkshire website 4 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 334,700 Unitary authority East Riding of Yorkshire
East Staffordshire website 27 Eylül 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 113,900 Borough Staffordshire
Eastbourne website 99,300 Borough East Sussex
Eastleigh website 20 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 125,900 Borough Hampshire
Eden website5 Kasım 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 52,500 Cumbria
Elmbridge website9 Eylül 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 131,400 Borough Surrey
Enfield website 1 Aralık 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 313,900 London borough Greater London
Epping Forest website 3 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 124,900 Essex
Epsom and Ewell website22 Kasım 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 75,200 Borough Surrey
Erewash website 9 Ekim 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 112,200 Borough Derbyshire
Exeter website11 Mayıs 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 117,100 City (TI) Devon
Fareham website 14 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 111,900 Borough Hampshire
Fenland website6 Ağustos 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 95,500 Cambridgeshire
Forest Heath website 21 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 60,000 Suffolk
Forest of Dean website9 Mayıs 2006 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 82,200 Gloucestershire
Fylde website 11 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 76,100 Borough Lancashire
Gateshead website 200,300 Metropolitan borough Tyne and Wear
Gedling website23 Mayıs 2003 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 113,700 Borough Nottinghamshire
Gloucester website 121,900 City (1541) Gloucestershire
Gosport website 8 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 82,700 Borough Hampshire
Gravesham website 27 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 101,800 Borough Kent
Great Yarmouth website 28 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 97,400 Borough Norfolk
Greenwich website 18 Haziran 2019 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 255,500 London borough, Royal borough Greater London
Guildford website 137,600 Borough Surrey
Hackney website 247,200 London borough Greater London
Halton website 8 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 125,700 Unitary authority, Borough Cheshire
Hambleton website 6 Temmuz 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 89,600 North Yorkshire
Hammersmith and Fulham website2 Eylül 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 182,400 London borough Greater London
Harborough website25 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 85,700 Leicestershire
Haringey website5 Ekim 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 255,500 London borough Greater London
Harlow website19 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 82,200 Essex
Harrogate website 1 Ekim 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 158,700 North Yorkshire
Harrow website18 Aralık 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 240,500 London borough Greater London
Hart website1 Eylül 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 91,700 Hampshire
Hartlepool website 10 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 92,100 Unitary authority, Borough Durham
Hastings website17 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 90,200 Borough East Sussex
Havant website22 Aralık 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 120,800 Borough Hampshire
Havering website16 Eylül 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 237,900 London borough Greater London
Herefordshire website 7 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 183,600 Unitary authority Herefordshire
Hertsmere website 30 Ocak 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 100,400 Borough Hertfordshire
High Peak website2 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 91,000 Borough Derbyshire
Hillingdon website19 Eylül 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 275,500 London borough Greater London
Hinckley and Bosworth website 25 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 105,300 Borough Leicestershire
Horsham website 19 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 131,500 West Sussex
Hounslow website16 Temmuz 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 254,900 London borough Greater London
Hull website 16 Ekim 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 256,100 Unitary authority, City (1299) East Riding of Yorkshire
Huntingdonshire website4 Eylül 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 170,000 Cambridgeshire
Hyndburn website30 Mayıs 2006 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 80,500 Borough Lancashire
Ipswich website 26 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 133,700 Borough Suffolk
Isle of Wight website24 Mart 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 138,400 Unitary authority, County Isle of Wight
Isles of Scilly website 27 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 2,200 sui generis Cornwall
Islington website 18 Mart 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 206,300 London borough Greater London
Kensington and Chelsea website22 Eylül 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 158,300 London borough, Royal borough Greater London
Kettering website6 Ağustos 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 93,800 Borough Northamptonshire
King's Lynn and West Norfolk website7 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 147,900 Borough Norfolk
Kingston upon Thames website24 Mayıs 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 160,400 London borough, Royal borough Greater London
Kirklees website 423,000 Metropolitan borough West Yorkshire
Knowsley website29 Temmuz 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 145,900 Metropolitan borough Merseyside
Lambeth website 10 Ekim 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 304,500 London borough Greater London
Lancaster website 28 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 137,800 City (1937) Lancashire
Leeds website28 Mart 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 750,700 Metropolitan borough, City (1893) West Yorkshire
Leicester website 16 Mart 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 329,600 Unitary authority, City (1919) Leicestershire
Lewes website25 Kasım 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 97,600 East Sussex
Lewisham website 3 Ocak 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 276,900 London borough Greater London
Lichfield website26 Eylül 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 100,900 Staffordshire
Lincoln website 19 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 93,100 City (TI) Lincolnshire
Liverpool website28 Mart 2006 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 465,700 Metropolitan borough, City (1880) Merseyside
City of London website21 Ağustos 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 7,400 City (TI), sui generis City of London
Luton website28 Eylül 2007 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 203,600 Unitary authority, Borough Bedfordshire
Maidstone website 155,800 Borough Kent
Maldon website 12 Ekim 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 61,700 Essex
Malvern Hills website 8 Haziran 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 74,700 Worcestershire
Manchester website3 Mart 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 502,900 Metropolitan borough, City (1853) Greater Manchester
Mansfield website 27 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 104,600 Nottinghamshire
Medway website29 Mart 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 264,900 Unitary authority, Borough Kent
Melton website7 Ekim 2018 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 50,500 Borough Leicestershire
Mendip website 16 Nisan 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 109,400 Somerset
Merton website5 Temmuz 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 200,500 London borough Greater London
Mid Devon website3 Mayıs 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 77,900 Devon
Mid Suffolk website 97,100 Suffolk
Mid Sussex website 25 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 140,200 West Sussex
Middlesbrough website 138,400 Unitary authority, Borough North Yorkshire
Milton Keynes website29 Ağustos 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 249,900 Unitary authority, Borough Buckinghamshire
Mole Valley website 7 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 85,600 Surrey
Newark and Sherwood website 31 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 115,000 Nottinghamshire
Newcastle-under-Lyme website 26 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 123,900 Borough Staffordshire
Newcastle upon Tyne website8 Şubat 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 279,100 Metropolitan borough, City (1882) Tyne and Wear
New Forest website25 Mayıs 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 176,800 Hampshire
Newham website2 Kasım 2006 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 310,500 London borough Greater London
North Devon website2 Haziran 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 94,000 Devon
North Dorset website 69,000 Dorset
North East Derbyshire website5 Şubat 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 99,100 Derbyshire
North East Lincolnshire website 159,700 Unitary authority, Borough Lincolnshire
North Hertfordshire website 127,500 Hertfordshire
North Kesteven website 3 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 108,500 Lincolnshire
North Lincolnshire website 167,500 Unitary authority, Borough Lincolnshire
North Norfolk website7 Temmuz 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 101,700 Norfolk
North Somerset website 6 Ekim 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 203,100 Unitary authority Somerset
North Tyneside website 23 Eylül 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 201,200 Metropolitan borough Tyne and Wear
North Warwickshire website9 Mayıs 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 62,100 Borough Warwickshire
North West Leicestershire website 20 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 93,700 Leicestershire
Northampton website27 Haziran 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 212,500 Borough Northamptonshire
Northumberland website 2 Mayıs 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 316,300 Unitary authority Northumberland
Norwich website1 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 132,200 City (1195) Norfolk
Nottingham website3 Ağustos 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 303,900 Unitary authority, City (1897) Nottinghamshire
Nuneaton and Bedworth website9 Haziran 2001 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 125,400 Borough Warwickshire
Oadby and Wigston website 28 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 56,000 Borough Leicestershire
Oldham website14 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 225,200 Metropolitan borough Greater Manchester
Oxford website5 Haziran 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 150,200 City (1542) Oxfordshire
Pendle website22 Temmuz 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 89,600 Borough Lancashire
Peterborough website30 Mart 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 184,500 Unitary authority, City (1541) Cambridgeshire
Plymouth website 256,600 Unitary authority, City (1928) Devon
Poole website 16 Mayıs 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 148,100 Unitary authority, Borough Dorset
Portsmouth website8 Şubat 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 205,400 Unitary authority, City (1926) Hampshire
Preston website 10 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 140,100 City (2002) Lancashire
Purbeck website 45,200 Dorset
Reading website 4 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 155,300 Unitary authority, Borough Berkshire
Redbridge website 16 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 281,400 London borough Greater London
Redcar and Cleveland website 135,200 Unitary authority, Borough North Yorkshire
Redditch website31 Ocak 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 84,300 Borough Worcestershire
Reigate and Banstead website 27 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 138,400 Borough Surrey
Ribble Valley website22 Temmuz 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 57,300 Borough Lancashire
Richmond upon Thames website10 Aralık 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 187,500 London borough Greater London
Richmondshire website 27 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 53,300 North Yorkshire
Rochdale website2 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 211,900 Metropolitan borough Greater Manchester
Rochford website 9 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 83,300 Essex
Rossendale website15 Eylül 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 68,100 Borough Lancashire
Rother website 31 Ekim 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 90,700 East Sussex
Rotherham website29 Temmuz 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 257,700 Metropolitan borough South Yorkshire
Rugby website 14 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 100,500 Borough Warwickshire
Runnymede website 80,500 Borough Surrey
Rushcliffe website 26 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 111,200 Borough Nottinghamshire
Rushmoor website 27 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 94,400 Borough Hampshire
Rutland website 22 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 37,600 Unitary authority Rutland
Ryedale website 6 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 51,900 North Yorkshire
St Albans website21 Şubat 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 141,200 City (1877) Hertfordshire
St Edmundsbury website29 Aralık 2019 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 111,400 Borough Suffolk
St Helens website 5 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 175,400 Metropolitan borough Merseyside
Salford website 27 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 234,500 Metropolitan borough, City (1926) Greater Manchester
Sandwell website 309,000 Metropolitan borough West Midlands
Scarborough website 5 Ekim 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 108,700 Borough North Yorkshire
Sedgemoor website 13 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 114,900 Somerset
Sefton website 29 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 274,000 Metropolitan borough Merseyside
Selby website 6 Mart 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 83,500 North Yorkshire
Sevenoaks website10 Şubat 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 115,400 Kent
Sheffield website4 Şubat 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 551,800 Metropolitan borough, City (1893) South Yorkshire
Shepway website 8 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 108,200 Kent
Shropshire website 307,100 Unitary authority Shropshire
Slough website26 Şubat 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 140,700 Unitary authority, Borough Berkshire
Solihull website 16 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 206,900 Metropolitan borough West Midlands
South Bucks website 7 Eylül 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 67,100 Buckinghamshire
South Cambridgeshire website 20 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 149,800 Cambridgeshire
South Derbyshire website16 Temmuz 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 94,900 Derbyshire
South Gloucestershire website 15 Haziran 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 263,400 Unitary authority Gloucestershire
South Hams website 83,600 Devon
South Holland website 88,400 Lincolnshire
South Kesteven website 134,100 Lincolnshire
South Lakeland website 103,700 Cumbria
South Norfolk website2 Ocak 2006 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 124,500 Norfolk
South Northamptonshire website13 Eylül 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 85,400 Northamptonshire
South Oxfordshire website6 Ekim 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 135,000 Oxfordshire
South Ribble website 109,200 Borough Lancashire
South Somerset website3 Temmuz 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 162,100 Somerset
South Staffordshire website 108,300 Staffordshire
South Tyneside website 1 Nisan 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 148,200 Metropolitan borough Tyne and Wear
Southampton website18 Şubat 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 235,900 Unitary authority, City (1964) Hampshire
Southend-on-Sea website24 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 174,300 Unitary authority, Borough Essex
Southwark website6 Temmuz 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 288,700 London borough Greater London
Spelthorne website 18 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 95,900 Borough Surrey
Stafford website 22 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 130,900 Staffordshire
Staffordshire Moorlands website 31 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 97,200 Staffordshire
Stevenage website20 Ocak 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 84,200 Borough Hertfordshire
Stockport website16 Mayıs 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 283,300 Metropolitan borough Greater Manchester
Stockton-on-Tees website 27 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 191,800 Unitary authority, Borough Durham and North Yorkshire
Stoke-on-Trent website26 Temmuz 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 248,700 Unitary authority, City (1925) Staffordshire
Stratford-on-Avon website 4 Ocak 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 120,800 Warwickshire
Stroud website 9 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 113,100 Gloucestershire
Suffolk Coastal website 18 Haziran 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 124,600 Suffolk
Sunderland website 275,300 Metropolitan borough, City (1992) Tyne and Wear
Surrey Heath website15 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 86,400 Borough Surrey
Sutton website 8 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 191,100 London borough Greater London
Swale website 10 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 136,300 Borough Kent
Swindon website 16 Ocak 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 209,700 Unitary authority, Borough Wiltshire
Tameside website 219,700 Metropolitan borough Greater Manchester
Tamworth website 26 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 76,900 Borough Staffordshire
Tandridge website 30 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 83,200 Surrey
Taunton Deane website 110,600 Borough Somerset
Teignbridge website 20 Ekim 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 124,300 Devon
Telford and Wrekin website5 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 166,800 Unitary authority, Borough Shropshire
Tendring website 20 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 138,100 Essex
Test Valley website 27 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 116,700 Borough Hampshire
Tewkesbury website 82,300 Borough Gloucestershire
Thanet website 28 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 134,400 Kent
Three Rivers website 87,900 Hertfordshire
Thurrock website 17 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 158,300 Unitary authority, Borough Essex
Tonbridge and Malling website13 Ekim 2007 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 121,100 Borough Kent
Torbay website 14 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 131,200 Unitary authority, Borough Devon
Torridge website 11 Nisan 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 64,000 Devon
Tower Hamlets website 3 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 256,000 London borough Greater London
Trafford website 21 Eylül 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 227,100 Metropolitan borough Greater Manchester
Tunbridge Wells website23 Kasım 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 115,200 Borough Kent
Uttlesford website 80,000 Essex
Vale of White Horse website30 Ekim 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 121,900 Oxfordshire
Wakefield website30 Haziran 2018 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 326,400 Metropolitan borough, City (1888) West Yorkshire
Walsall website5 Eylül 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 269,500 Metropolitan borough West Midlands
Waltham Forest website 259,700 London borough Greater London
Wandsworth website 20 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 307,700 London borough Greater London
Warrington website23 Mart 2004 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 202,700 Unitary authority, Borough Cheshire
Warwick website 26 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 137,700 Warwickshire
Watford website 7 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 90,700 Borough Hertfordshire
Waveney website 22 Haziran 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 115,400 Suffolk
Waverley website30 Haziran 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 121,800 Borough Surrey
Wealden website 9 Ekim 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 149,400 East Sussex
Wellingborough website7 Eylül 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 75,600 Borough Northamptonshire
Welwyn Hatfield website29 Aralık 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 110,700 Hertfordshire
West Berkshire website9 Eylül 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 154,100 Unitary authority Berkshire
West Devon website 53,700 Borough Devon
West Dorset website 1 Mart 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 99,300 Dorset
West Lancashire website 110,600 Lancashire
West Lindsey website 31 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 89,400 Lincolnshire
Westminster website24 Eylül 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 219,600 London borough, City (1540) Greater London
West Oxfordshire website 28 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 105,400 Oxfordshire
West Somerset website 34,600 Somerset
Weymouth and Portland website24 Aralık 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 65,100 Borough Dorset
Wigan website3 Aralık 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 318,100 Metropolitan borough Greater Manchester
Wiltshire website 7 Mayıs 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 474,300 Unitary authority Wiltshire
Winchester website16 Mayıs 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 116,800 City (TI) Hampshire
Windsor and Maidenhead website 145,100 Unitary authority, Royal borough Berkshire
Wirral website 11 Ekim 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 319,800 Metropolitan borough Merseyside
Woking website 16 Eylül 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 99,500 Borough Surrey
Wokingham website14 Eylül 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 154,900 Unitary authority Berkshire
Wolverhampton website 7 Nisan 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 249,900 Metropolitan borough, City (2000) West Midlands
Worcester website 98,700 City (1189) Worcestershire
Worthing website 10 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 105,000 Borough West Sussex
Wychavon website1 Ekim 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 117,100 Worcestershire
Wycombe website5 Aralık 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 172,000 Buckinghamshire
Wyre website 107,700 Borough Lancashire
Wyre Forest website 6 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 98,000 Worcestershire
York website23 Mayıs 2005 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. 197,800 Unitary authority, City (TI) North Yorkshire