Vikipedi:Danışma masası/Arşiv/Ekim 2011

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ben Türkiye nin eski fotoğraflarının sergilendiği, facebook a ait bir grupta yöneticiyim. Vikipedi içerisinde Türkiye nin her iline ait eski (1850-1980)fotoğraflarının yayınlandığı albümlerimizi link olarak verebilir miyim, öğrenmek istiyorum. İlginize şimdiden teşekkür ediyorum, saygılarımla...Nilgün Yılmaz Duran Bu imzasız yazı Nilgunylmzduran (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Fotoğraf galerilerine normalde maddelerden link verilmiyor ama telif hakları size ait olan resimleri Vikipedi'ye yükleyerek herkesin özgürce kullanmasını sağlayabilirsiniz veya yöneticisi olduğunuz gruptaki üyeleri bu tür bir davranışa teşvik edebilirsiniz. Diğer türlü başka sitelerdeki resimlerin yayınlanması veya onlara link verilmesi mümkün gözükmüyor. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 21:08, 6 Ekim 2011 (UTC)

Wikipedi Hakkında[kaynağı değiştir]

Wikipedi çok güzel bir site evinde ansiklopedisi olmayan internetten araştırmak için site site dolaşıyorlar bu site sayesinde herkez hemencicik aramak istediğin arıyor buluyor ve yazıyor bu site çok güzel birazcık değişirse daha güzel olacağını düşünüyorum wikipedi çok güzel

C.K Bu imzasız yazı Cenkk. (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Vikipedi gerek teknik olarak versiyon güncellemeleri ile gerekse içerik olarak kullanıcılar tarafından sürekli geliştirilmektedir. İlginiz ve düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Nazif İLBEK 13:57, 10 Ekim 2011 (UTC)

Kategori dizisi[kaynağı değiştir]

<categorytree> etiketinde seçilen bir alt kategori de gösterilebilir mi?--BetelgeuseSeginus 15:51, 20 Ekim 2011 (UTC)

Uyarı: Bu eylem otomatikman zararlı olarak tanımlanmıştır.[kaynağı değiştir]

Merhaba ben Profesyonel bir futbolcuyum bilgilerimin Wikipedia'da olmasını istiyorum ama bir türlü konu açamadım aynen böyle diyor...bana yardımcı olursanız cok sevinirim

  • Uyarı: Bu eylem otomatikman zararlı olarak tanımlanmıştır. Yapıcı olmayan değişiklikler hızlıca geri döndürülecektir, ve çok kötü ya da tekrar eden yapıcı olmayan değişiklikler hesabınızın ya da IP adresinizin engellenmesiyle sonuçlanacaktır. Eğer bu değişikliğin yapıcı olduğuna inanıyorsanız, onaylamak için tekrar Gönder'e basabilirsiniz. Eyleminizin eşleştiği suistimal kuralının kısa bir açıklaması: Çok kısa olan yeni madde
Merhabalar. Burada sayfa standartları bulunuyor. Mesela hiç bağlantı içermeyen uzun bir metin yazmak veya çok kısa yazmak gibi nedenler olabilir. Mesela İstanbul doğumlu ise [[İstanbul]] yazarak İstanbul sayfasına bağlantı verin. Bu bir örnek sadece.--Sadrettinmesaj 06:56, 27 Ekim 2011 (UTC)

Türkce Wikipedi'yi Firefox'a nasil ekleyebilirim?[kaynağı değiştir]

Diger bazi dillerdeki Wikipedia'yi Firefox'a ekledigim halde Türkce Wikipedi eklentisi bulamadim. Wikipedi'yi Firefox'a nasil ekleyebilirim? Cevabiniz icin simdiden tesekkürler.

Dilmen Bu imzasız yazı 80.130.37.19 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Dilmen, Kastettiğiniz vikipedinin sağ üstteki arama kutusuna eklenmesi sanırım. Eğer öyleyse; Türkçe Vikipedi'de herhangi bir sayfa açık iken arama kutusu başındaki simgeye(normalde google simgesi oluyor öntanımlı olarak) tıklarsanız en altta "Vikipedi(tr) eklenecek" gibi bir ifade göreceksiniz. Bunu tıklayarak vikipedi arama motoru seçeneğini ekleyebilirsiniz. İyi günler. –hcagri mesaj 06:45, 27 Ekim 2011 (UTC)



2023 2024


2007: