Vikipedi:Danışma masası/Arşiv/Ağustos 2014

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sayfa açamıyorum Viki Kodu içermeyen madde hatası??[kaynağı değiştir]

Bir kişi ile ilgili sayfa açmak istiyorum ancak tüm bilgilerini yani yazmak istediklerimi yazdıktan sonra; """Bu eylem otomatikman zararlı olarak tanımlanmıştır, ve bu nedenle izin verilmemektedir. Eğer değişikliğinizin yapıcı olduğuna inanıyorsanız, lütfen bir yönetici ile irtibat kurun, ve ne yapmaya çalıştığınız hakkında bilgilendirin. Eyleminizin eşleştiği suistimal kuralının kısa bir açıklaması: Viki kodu içermeyen yeni madde""" bu hata çıkıyor. Şimdi ne yapmalıyım? --Hayatikidebir (mesaj) 22:56, 1 Ağustos 2014 (UTC)

The GRand Tarabya Hotel ile ilgili[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

İsmim Yansı Özçolpan, The Grand Tarabya Hotel'in Pazarlama Koordinatörüyüm. Vikipedi'de yer alan Büyük Tarabya Oteli ile ilgili metnin üzerine, otelin İzzet Bayraktar tarafından satın alınmasından sonraki ve otelin bugünkü hali ile ilgili bit metin eklemek istiyorum. Üzerine yazmayı denedim fakat olmadı. Nasıl bir yol izlemem gerektiği ile ilgili bilgi verir misiniz?

Teşekkürler,

Yansı Özçolpan

Üzerine yazmaktan kastınızın ne olduğunu tam anlayamadım ama, yukarıdaki değiştir butonunu kullanarak değişikliklerinizi yapabilirsiniz. Değişiklikleri yaptıktan sonra da "değişiklikleri kaydet"e basarak değişikliğinizi kaydedebilirsiniz. Eklediğiniz içeriğin Vikipedi standartlarını karşıladığından da lütfen emin olunuz. Teşekkürler. --Stultiwikiabana yaz 02:17, 12 Ağustos 2014 (UTC)

Değiştirme Sayfası Eski Format[kaynağı değiştir]

Değiştirme sayfası, eski klasik şekli ile gelsin istiyorum ama yapamıyorum.

UbuntuWiki - Bir tablonun şablona dönüştürülmesi işi[kaynağı değiştir]

Ubuntu işletim sisteminin Türkiye günüllü topluluk Viki'sinde bir süredir çözmeye çalıştığımız bir sorun var. Sitede Uygulamalar bölümünde, farklı kategorilerden yüzlerce yazılım hakkında kısa tanıtım bilgileri verdik. Bu bilgileri; 1. satırı koyu renk, 2. satırı açık renk, 3. satırı koyu renk... şeklinde tasarladığımız tablolar üzerinden verdik. Tablolarda bu şekilde farklı renkler kullanmamız tabloların okunurluğu arttırdı belki ama bir yandan da şöyle bir soruna yol açtı; bir kullanıcı tablonun ortasına yeni bir madde eklemek istediğinde; altında kalan satırların renk kodlarını teker teker ters-düz etmesi gerekiyor. Aslında bu sorun olmasa dahi, kullanıcıların bu tablolara yeni bir yazılım eklemesi ya da çıkarması, tabloların karmaşıklığı nedeniyle biraz zahmetli bir iş. Bu nedenle tabloların daha rahat kullanılabilmesi için bir şablona dönüştürülmek istiyoruz. Bu konuda bize yardım edebilir misiniz? --Fsandlinux (mesaj) 22:31, 8 Ağustos 2014 (UTC)



Ceyda Asli KILICKIRAN ile ilgili bilgi ve sayfa tarafinizdan silinmis bulunuyor. Yardimci olursniz, yeni sayfa olustururken dikkate alirim. Teskkurler. Bu imzasız yazı Kullanıcı:Ceydaasli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yeni Biyografi İşadamı[kaynağı değiştir]

Merhaba yeni bir biyorgrafi eklemek istiyorum, nasıl yapabilirim. bir işadamı.

Soru İmzamı şekillendirmek istiyorum acaba nasıl yapabilirim?Şimdiden teşekkürler.altuni 10:15, 17 Ağustos 2014 (UTC)

Burada ilgili bilgiyi bulabilirsiniz.--Stultiwikiabana yaz 00:36, 22 Eylül 2014 (UTC)

Maddelerin onaylanması hakkkında[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Yaptığım değişiklik yaklaşık 1 aydır onay beklemekte. Acaba ne zaman ekleme/düzeltmelerim birinin onayı olmadan doğrudan kullanılara açılacak? Aynı durum İngilizce vikipedi için geçerli değil. Teşekkürler. --Wakeup12 (mesaj) 23:54, 21 Ağustos 2014 (UTC)

Bir topluluğun değerlerini hiçe sayma[kaynağı değiştir]

Merhaba Xelil Xemgin adındaki konu başlığı Eldarion adlı kullanıcı tarafından kayda değer olmayan kişi gerekçesiyle silinmiştir. Xelil Xemgin kürt halkının saygı gösterdiği ve sahiplendiği bir sanatçı kişiliktir. Ortaya koyduğu çalışmalar onun kalitesini göstermektedir. Xelil Xemgin kişisini hiçe saymak kürt halkının kültürel değerlerini ve iradesini hiçe saymaktır. Bu konuda Vikipedia'nin göstereceği hassasiyete güveniyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Yaşar Doğu[kaynağı değiştir]

Milli sporcumuz Yaşar Doğunun pek çok kaynakta Çerkez asıllı olduğu geçer daha önce Wikipediada da bu şekilde yazıyordu. Gerekli değişikliğin yapılmasını rica ediyorum [1] yine wikipediada bulunan bir listede adı geçiyor zaten [2]

Wordpress bir "blog" sitesidir. Oraya herkes istediğini yazabilir. Şimdi ben de orada kendime bir sayfa açıp "Yaşar Doğu Gürcü asıllıdır" yazsam bu bilgilerden hangisine itibar edeceksiniz? Vikipediyi de güvenilir kaynak kabul etmiyoruz. Bakın şu anda yaptığımız konuşma bile buranın güvenilir bir kaynak olmayabileceğinin işaretlerini taşıyor. Selamlar. --E4024 (mesaj) 13:28, 28 Ağustos 2014 (UTC)

Mehmet Çakır[kaynağı değiştir]

Mehmet Çakır adında sayfa oluşturmak istiyorum ama oluşturamıyorum. Mehmet Çakır(futbolcu) adında bir sayfa var zaten ama ben başka bir tane Mehmet Çakır oluşturmak istiyorum. Bu nasıl yapabilirim.

Buradaki kriterlere uymuyor olabilir mi bu adına sayfa açmak istenilen kişi? --Stultiwikiabana yaz 00:35, 22 Eylül 2014 (UTC)
  • Soru Kendi biyografimi yazıyorum, bir de fotoğraf eklemek istiyorum. Yazarlarda, oyuncularda ya da önemli kişilerde olduğu gibi. Fotoğrafın altında da yaşım falan yazacak. Nasıl yapabilirim? Hatta direk sayfayı yazayım: Mehmet Baran Ökten

--Mehmet Baran Ökten (mesaj) 12:33, 29 Ağustos 2014 (UTC)

  • Cevap Cevap Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Kendi biyografinizi yazabilmeniz için kayda değer olmalısınız. Ancak ölçütlere uygun olmadığınız için sayfa hızlı silinmesi için işaretlendi. İsterseniz Vikipedi'ye katkı yapmayı sürdürebilirsiniz. Burayı ve burayı okuyarak başlayabilirsiniz. Kolay gelsin, iyi vikiler! --SiLveRLeaD mesaj 14:52, 29 Ağustos 2014 (UTC)



2023 2024


2007:
  1. ^ http://sonerdaur.wordpress.com/2011/08/05/dunyaolimpiyatulke-sampiyonu-cerkes-sporcular/
  2. ^ https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87erkesler_listesi