Vikipedi:Danışma masası/Arşiv/Eylül 2014

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Uzun Bir Yazı Yazdım VE Benden "VİKİ KODU" İstedi. Viki Kodu Ne?Bu imzasız yazı YazıDehası (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayfa silinmesi[kaynağı değiştir]

Onur Erol isimli bir sayfa oluşturdum fakat iki defa silindi. son olarak Telif hakları gerekçesi ile Superyetkin tarafından silindi. Telif hakkı ihlali nerede yaptığım ile ilgili bilgi istiyorum. --Cigdem Ziplar (mesaj) 08:33, 10 Eylül 2014 (UTC)

Telif hakkı ihlali, başka bir siteden içeriğin aynen buraya eklenmesidir. Hatta telif hakkı ihlalini ben tespit etmiştim. Lütfen başka bir sitedeki içerikleri buraya eklemeyiniz. --Uğurkentmesaj 08:47, 10 Eylül 2014 (UTC)

Madde onaylama[kaynağı değiştir]

Eklediğim 5 yeni sayfa var ve hiçbiri onaylanmadı. Ne kadar sürede onaylanır acaba?

Şu anda ilgilenen kişilerin azlığı ve/veya yoğunluğu sebebiyle bir aya yakın bir bekleme süresi var. Üzücü, biliyorum; fakat böyle. Sayfaları söylerseniz burada gören bir devriye daha süratli ilgilenebilir belki. Sevgiler. --Stultiwikiabana yaz 00:33, 22 Eylül 2014 (UTC)

Bilgi kutusu nasıl eklenir?[kaynağı değiştir]

Yeni futbol kulübü sayfalarına bilgi kutusu nasıl eklenir?

Selamlar, Şablon:Futbol kulübü bilgi kutusu'nda Kullanımı isimli başlıkta yer alan kodu, futbol kulübü maddesinin en başına ekleyip gerekli parametreleri doldurunuz. Daha sonra madde içeriğini, bu kodun bitiminden itibaren oluşturmaya başlayınız. Örnek kodu göstereyim:
Vikipedi FK
Tam adVikipedi Futbol Kulübü
Takma adÖzgür Futbol Takımı
Kısa adViki FK
RenklerBeyaz
Kuruluş2001
StadyumVikistadio
(Kapasite: 500.000)
BaşkanJimmy Wales
Teknik direktörViki Viki
LigViki Süper Ligi
{{Futbol kulübü bilgi kutusu
| kulüpismi           = Vikipedi FK
| arma                = Örnek.jpg
| tamisim             = Vikipedi Futbol Kulübü
| takmaisim           = Özgür Futbol Takımı
| kısa isim           = Viki FK
| renkler             = Beyaz
| maskot              = 
| kuruluş             = 2001
| feshediliş          =
| stad                = Vikistadio
| kapasite            = 500.000
| sahibi              = 
| onursalbaşkan       =
| başkan              = [[Jimmy Wales]]
| teknikdirektör      = Viki Viki
| lig                 = Viki Süper Ligi
| sezon               = 2014-15
}}
'''Vikipedi Futbol Kulübü''', 2001 yılında kurulmuş futbol kulübüdür.

Sait71 21:22, 3 Ekim 2014 (UTC)

İçerik Eklemek[kaynağı değiştir]

Merhaba.

Vikipedi'ye dünyanın tüm yerleşim birimlerini eklemek istiyorum. Bunun çalışmasını daha önce Türkiye'nin ünlü bir sitesinde yapma olanağı buldumsa da sonraları gerçekleşen anlaşmazlıklar sonucu bu iş yarıda kaldı ve yazmış olduğum tüm bilgiler (286 bin adet) silindi.

Açıkçası, günde bir iki saatimi vererek buraya oldukça uygun ve de faydalı bilgiler ekleyeceğim inancındayım. Nasıl başlamam (çabuk ve hatasız) gerektiği konusunda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Onkaimeon (mesaj) 11:30, 15 Eylül 2014 (UTC)

Merhaba Sizde ismim Cenk Taşkan olarak kayitli. Ancak hakkimdaki bilgiler eski ve eksik oldugundan dolayi yenilemek istiyorum, Bir cok takipciniz benim kim oldugumu tam olarak bilemiyorlar, Bundan dolayi Bilgilerimi yenilemek ihtiyacini duydum, Bir kac kere denedim ancak basaramadim... Benim biyografim 2 sayfa tutuyor,resmim de var,sizin sitenizde degisiklikleri bugun tekrar denedim, ancak yazilar cok duzensiz cikiyor, Dolayisiyla size bilgi vermek ihtiyacini hissettim, Lutfen yardimci olurmusunuz Asagida tam olarak bilgilerim var Tesekkurler Sevgiler Cenk Taskan

madde düzenlendi.. teşekkürler. --kibele 21:14, 3 Ekim 2014 (UTC)

biyografinin içeriğinde ekleme ve düzeltmeler nasıl yapılır?[kaynağı değiştir]

Yönetim kurulu başkanımıza ait biyografinin içeriğinde ekleme ve düzeltmeler yapmak istiyorum. Bunu en hızlı yayınlanacak şekilde nasıl başarabilirim?

atalarımdan kalma waltham watch marka saat bulunmktadır satmak istiyorum

Bunun yeri malesef burası değildir. --Stultiwikiabana yaz 00:31, 22 Eylül 2014 (UTC)

Merhaba Sayfam Kapatıldı[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Tugay_ASAN

--Tugayasan (mesaj) 13:14, 27 Eylül 2014 (UTC)

kişisel bilgilerinizi kullanıcı sayfanızda değerlendirebilirsiniz. Kullanıcı:Tugayasan --kibele 13:29, 27 Eylül 2014 (UTC)

sayfa oluşturamıyorum[kaynağı değiştir]

kolay gelsin sayfa oluşturacağım lakin viki kodu içermeyen madde diyor ne anlama geliyor

Değişikliklerin onaylanma süresi[kaynağı değiştir]

Merhaba, birkaç sayfada değişiklik yaptım fakat hala onay aşamasında, niye bu kadar uzun sürüyor? --Mertcst (mesaj) 00:54, 30 Eylül 2014 (UTC)mertcst

Selamlar, Vikipedi'de anonim ve normal kullanıcıların yaptıkları değişiklikler devriyelerin kontrolünden geçtikten sonra yayınlanmaktadır. Yapılan değişikliklerin yayınlanması için belirlenen bir zaman yoktur. Her hangi bir devriye görene kadar yapılan değişiklik sistem tarafından bekletilmektedir. Bir devriye maddeyi inceleyip onayladıktan sonra yapılan değişiklik yayınlanmaktadır. Ansiklopedi'deki iş yükünün çok olması ve mevcut devriyelerin de kendi özel hayatlarından arta kalan zamanlarda tamamiyle gönüllülük esası ile burada bulunmaları sebebiyle bu süre biraz uzun olabilir. Çok acilse eğer, her hangi bir devriyeye özel olarak yaptığınız değişikliği belirterek yayınlatabilirsiniz. Kolay gelsin:) Sait71 21:01, 3 Ekim 2014 (UTC)



2023 2024


2007: