Kullanıcı mesaj:Pipapo7/2013 - 2016

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Ultraslansi nasılsın? Ellerine sağlık harika bir çalışma yapmışsın en büyük hedefim bunu yapmaktı ancak o kadar yoğunum ki uzun süreler giremiyorum bile şimdi dikkatimi çekti bir teşekkür (galatasaraylı olarak) bir de tebrik etmek istedim :)(Pipapo7 (mesaj) 21:58, 8 Aralık 2013 (UTC))

Merhaba :) Hangi çalışmamdan bahsediyorsun ? --Ultraslansi (mesaj) 16:54, 9 Aralık 2013 (UTC)

Pardon şu an gördüm :) Başlık olarak yazmışsın bende çok uğraştım ama güzel oldu :)

Başlıktaki madde için demiştim :) kesinlikle dolu dolu bir çalışma olmuş :) (Pipapo7 (mesaj) 22:34, 8 Aralık 2013 (UTC))

İsimlerin Türkçeleştirilmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Handsome128 nasılsın? Maddeyi tekrar geri almak yerine değişiklik savaşından ziyade bir sorun varsa yazmanı tercih ederdim. O zaman futboldan örnek vermem yeterli olacaktır yabancı futbolu isimlerinide okunduğu gibi yazalım böyle bir kaosa sokmanın manası yok isim ve soyisimler orjinal kalmalıdır. İyi çalışmalar(Pipapo7 (mesaj) 22:39, 8 Aralık 2013 (UTC))

Sizin "orijinal" dediğiniz isimler kiril alfabesinden İngilizce latin alfabesinde bulunan harflerle tekrardan yazılmış. İngilizce'de "ç" ve "ş" gibi harfler bulunmadığı için "ch" ve "sh" şekilde yazılmış. Bunların Türkçesi "ç" ve "ş"'dir. İsterseniz bir de Zlata Ogneviç sayfasına bakın. — Handsome128mesaj 23:11, 8 Aralık 2013 (UTC)
Değişiklik yarışına girmenizdeki amacı halen çözemedim ve tekrarladığınız an şikayet etmek zorunda kalacağım ! Bu bahsettiğimiz kişiler yabancı ve resmi isimlerinin yazılış şekli bu şekilde türkçeleştirmenin manası yok vermiş olduğunuz örneğe ben burada sayısız şekilde verebilirim bunun sizde farkındasınızdır ancak burada değişiklik savaşına girmeniz sizin şikayet edilmenizin sebebi birşeyi kanıtlama ihtiyacı içerisine lütfen girmeyin gerekirse köy çeşmesinde tartışmaya sunabilirsiniz bu şekilde bir sonuca varamazsınız.(Pipapo7 (mesaj) 00:21, 9 Aralık 2013 (UTC))
Değişiklik savaşına girmemdeki amaç sayfaya doğru bilgiler aktarmak. Ayrıca size 3 geri dönüş kuralını ihlal ettiğinizi hatırlatmak istiyorum. Bu engellenmeniz için bir nedendir. Yabancı isimleri Türkçe Vikipedi`de kiril alfabesiyle veya İnglizce olarak "ch", "sh" şeklinde yazamayız. Türk alfabesiyle yazmak zorundayız. Lütfen değişiklik savaşına devam etmeyin. Yoksa sizi şikayet etmek zorunda kalacağım. — Handsome128mesaj 10:39, 9 Aralık 2013 (UTC)
Anasayfasında bir hizmetli tarafından kukla olduğu resmen tescil edilmiş bir kullanıcı bana vikipedinin politikalarını mı öğretecek ?! Benim bir devriye olduğumu unutuyorsunuz sanırım bunu tekrar hatırlatmak isterim. İyi niyetimin suistimal edilmesi sonucu üslubumu biraz sertleştirdiğimin farkındayım ancak daha beyaz liste kullanıcısı bile olmayan bir kişiden engellenme tehditine de susup oturamam şikayet etmek istiyorsanız ederseniz ve mesaj kutuma şikayet dilekçesinde bulunduğunuzu yazarsanız ancak bir devriye olarak benim sizi uyarmak görevim ve hakkım tam tersi olsaydı aynısını sizde yapardınız ancak kukla bir kullanıcının sözlerini de dikkate alamam ve tekrar bir öneriniz varsa köy çeşmesinde başlatırsınız tekrar ikaz etmeyeceğim ve üslubunuzu gözden geçirmenizi önereceğim yoksa bir sonraki mesajım şikayet edildiğinizin bildirimi olacaktır. (Pipapo7 (mesaj) 16:08, 9 Aralık 2013 (UTC))
Harika! VP'deki kullanıcıların farklı isimlerle adlandırılmasının bazılarınca nasıl bir "hiyerarşi" gibi algılandığı ve kendini onbaşı sananın biz erler üzerinde hakimiyet kurma hakkı olduğuna inandığı, üstelik bunu açıkça söylemekten de kaçınmadığına tırnak içinde güzel bir örnek... Kutlarım. --E4024 (mesaj) 16:57, 9 Aralık 2013 (UTC)
Keşke şikayette bulunduğunuzu da bana bildirme nezaketinde bulunsaydınız , ayrıca düşüncelerimde bir hakimiyet kurma yada ben devriyeyim devriye olmayanlar bana karışamaz mantığını çıkartmanıza da hayran kaldım yalnızca kukla bir kullanıcının bana vikipedi kurallarını öğretmeye kalkmasından duyduğum rahatsızlığı belirttim yoksa bana akıl veremezsin demedim asla da demem benim tarızm değildir bende önce bir kullanıcı sonra beyaz liste sonra devriye oldum ancak vikipedinin kuklalara karşı olan bakış açısı da malumunuz bu yüzden konuyu kişisellikten çıkartınız lütfen iyi akşamlar(Pipapo7 (mesaj) 21:15, 9 Aralık 2013 (UTC))
Handsome128'in adlandırma kurallarına göre hareket ettiğini söylemem gerekiyor. İlk zamanlar kendisi de Latin dışı alfabelerdeki isimleri İngilizce Latin alfabesine göre yazma taraftarıydı ve uzun bir tartışma yaşanmıştı. Geçmişteki tartışmaları gözden geçirebilir ya da Vikipedi:Biçem el kitabı (Türkçe) sayfasını okuyabilirsiniz. -esc2003 (mesaj) 06:02, 10 Aralık 2013 (UTC)
Merhabalar, üzerinden biraz zaman geçmiş ancak, Transkripsiyon (dilbilim) sayfası tam da bu tartışma ile ilgili. Zamanında aynı tarzda bir mesajlaşmayı Kullanıcı:Rapsar ile yaşamıştım, gayet güzel izah etmişti kendisi. Pipapo sanırım bilgi eksikliği nedeniyle böyle bir tepki vermiş, aslında uzlaşmacı bir arkadaştır kendisi. Saygılar.--Hobbit28ileti 22:50, 28 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba Theoden nasılsın ? Uzun zaman oldu vikipediye girmeyeli halini hatrını soramayalı :) iyisindir inş. Dün akşam en azından devriyelik yapayım derken Handsome128 ile böyle bir konuşmanın içinde buldum kendimi [1]sende göz atarsan yanlış yapmadığımdan daha da emin olacağım ve ilgili kullanıcı hakkında şikayet dilekçesinde bulunmak zorunda kalacağım. (Pipapo7 (mesaj) 16:12, 9 Aralık 2013 (UTC))

Merhabalar iyiyim teşekkür ederim. Sende iyisindir umarım. Kullanıcı hakkında bir şikayet başlatmış gördüğüm kadarıyla. Orada gerekli savunmayı yapabilirsin. Bundan sonrası karara kalmış göründüğünden şuan için bir müdahalede bulunmuyorum. Bunun yanında, karşı taraftan nasıl bir üslup gelirse gelsin nezaketi elden bırakmamakta fayda var. Bu durum şikayete konu edilebildiği gibi, karşı tarafın üslubu da savunmaya aktarılabilir. Sevgilerimle.. --Théoden ileti 16:50, 9 Aralık 2013 (UTC)
Sevgili Pipapo7, şikayet sayfasında belirtilen durumlar nedeni ile devriye yetkilerinizi bir müddet askıya aldım, engel vermiyorum, lütfen daha dikkatli olun, katkılarınızı bir müddet izleyeceğim, saygılarımla. --e.c. 22:30, 28 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba Theoden. Malum vikipedide tüm yetkilerim elimden alındı açıkcası sana biraz kırgın olduğumu inkar edemem çünkü bir yorum yazmanı beklemiştim neyse uzatmayacağım son iki gündür yapmış olduğum değişiklikleri onaylar kontrol edermisin teşekkürler(Pipapo7 (mesaj) 14:21, 9 Ocak 2014 (UTC))

Yetkilerinin alındığından haberim yoktu. Benim sık giremediğim bir döneme denk geldi yaşanılan süreç. Gelen mesajlara cevap veriyor, bir kaç sürüm kontrolü yapıyor ya da silinecek sayfalarla ilgilenip çıkıyordum. Unutmuşum dahi ilgili şikayeti, üzgünüm gerçekten. Yetkilerinin alınması, adaleti sağlamak maksatlı geçici bir durum anladığım kadarıyla Elmacenderesi'nin attığı mesajdan. Mevcut katkılarını sürdür rica ederim, kısa süre içerisinde Devriyelik yetkini geri alacağından şüphem yok. Bunun yanında beyaz liste kullanıcı grubuna dahil ediyorum seni, vandallık sebep yetkilerin alınmadı neticede. Kusura bakma tekrardan, iyi akşamlar.. --Théoden ileti 14:38, 9 Ocak 2014 (UTC)
Devriye yetkinizi tekrar verdim, belirttiğim gibi sadece sizi izlemek maksadı ile bir müddet askıya almıştım. Kurallara uydukça kimseye ceza verme tarafında değilim, sevgilerimle... --e.c. 22:48, 13 Ocak 2014 (UTC)
Pipapo, müsait bir zamanda e-posta adresini sisteme tanıtabilir misin?. E-posta ile ulaşmak istiyorum sana. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 14:20, 14 Ocak 2014 (UTC)

Voleybol bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Bu değişikliğin geri alınmasında ki sebebi öğrenebilir miyim?Sait71yaz 18:21, 2 Haziran 2014 (UTC)

Bende geri alırken bunu belirttim neye istinaden böyle bir değişikliğe gittiniz gayet renklendirme güzel duruyordu estetik açıdan sizden önceki yapan arkadaşın eline sağlık diye de teşekkür ettiğimi zamanında hatırlıyorum bence açıklama yapmadan yapmanızı ben anlayamadım bilgilendirirseniz sevinirim?(Pipapo7 (mesaj) 18:23, 2 Haziran 2014 (UTC))
Bakın şimdi ben neye istinaden değişiklik yapıldığını açıklayayım. Bilgi kutusunda bir iki parametre arızalı idi. İngilizce'deki gibi infobox şablonu ile parametreler güncellendi. Sizin geri aldığınız belgeleme sayfasındaki parametre örneğide yeni parametreleri göstermekte. Lütfen geri almayınız. Renklendirme falan demişsiniz ama önceki şablon arızalıydı. Heralde sağlıklı bir şablon iyi görünümlü ama arızalı bir şablondan daha faydalıdır bizim için... Eğer sorununuz varsa şablonla ilgili, lütfen tartışma sayfasında belirtiniz bunu...Sait71yaz 18:27, 2 Haziran 2014 (UTC)
Galatasaray voleybol takımlarına girerseniz eğer düzenin bozulduğunu anlarsınız ayrıca color derken üstteki Galatasaray FXTCR yada Galatasaray Daikin yazan kısmın kırmızı şeritte olduğunu kast ettim şuan takımların renkleri yok, şeritler yok eski düzen gayet güzeldi peki eski düzenle beraber forma düzelmiyor mu ?(Pipapo7 (mesaj) 18:39, 2 Haziran 2014 (UTC))
Dediğiniz şeyi şablon içine biraz uğraşarak uyarladım. Güzel oldu. Yine eskisi gibi color parametreleri ile başlığı renklendirebilmek mümkün... Geri almak yerine bana mesaj atsaydınız gözümden kaçan bu ayrıntıyı giderirdim. :) Sait71yaz 19:50, 2 Haziran 2014 (UTC)
Doğru söylüyorsunuz elinize sağlık çok güzel olmuş iyi akşamlar hoşçakalın :) (Pipapo7 (mesaj) 20:16, 2 Haziran 2014 (UTC))
Size de iyi geceler, hatam varsa affola :)Sait71yaz 20:21, 2 Haziran 2014 (UTC)
Estağfurullah olur mu öyle şey ama sizden bir ricam :) tarihçe, salon yeri ve renkler bunlarıda eklerseniz eğer tamamiyle eskisinin aynısı ve forma renkleriyle kalitelisi olmuş olacak. Sizi yoruyorum ama bu üçünüde eklerseniz çok memnun olacağım :) İyi akşamlar :) (Pipapo7 (mesaj) 20:23, 2 Haziran 2014 (UTC))
Salon yeri ve renkler eklendi. Ancak resmî web sitesi parametresi sorun çıkardı. Dediklerinizi de eklerim. Şimdi ekliyorsun başka bir yerden sorun çıkarıyor falan ancak bunlar ufak sorunlar uğraşarak eklerim onlarıda...Sait71yaz 20:26, 2 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 15:11, 12 Haziran 2014 (UTC)

VikiProje Spor tartışma daveti[kaynağı değiştir]

Merhaba Pipapo7. VikiProje Spor katılımcısı olarak burada başlatılmış olan tartışmaya katılabilir misiniz? Kolay gelsin. --Kendinciz 05:56, 12 Ağustos 2014 (UTC)

'74 Dünya Kupası[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Maddeyi şurada adaylığa çıkardım acaba maddeyi bir de siz kontrol edip, maddeye yorum yapmak ya da oy vermek ister misiniz? (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.)--Śαвяí¢αи76ileti 12:09, 21 Ağustos 2014 (UTC)

[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, uzun zaman oldu iyisindir umarım yazamadım hiç hayırsızlık diz boyu ancak iş güce başlayalı böyle oldu :/ senden ricam antalyaspor malum medical park ile yollarını ayırdı sana zahmet antalyasporun gerçek logosunu yükleyebilirmisin bende bir sorun var izin vermiyor bunu da bir tek senden isteyebilirim. Şimdiden teşekkürler (Pipapo7 (mesaj) 20:15, 17 Ağustos 2014 (UTC))

Merhaba. Ben de girmeye fırsat bulamıyorum açıkçası seninle aynı sebepten dolayı. Aslında bakarsan kafam böyle daha rahat da neyse :) Dileğini gerçekleştirdim sahip, iyi günler ve hayırlı işler.--RapsarEfendim? 15:12, 22 Ağustos 2014 (UTC)

Voleybol Süper Kupaları[kaynağı değiştir]

Selamlar Pipapo7, Sen Voleybol süper kupalarında isim değişikliklerini kısmen yapmışsın. Bu sayfaalrı yeni isimlerine taşıyalımmı? Voleybol Erkekler Şampiyonlar Kupası ve Voleybol Bayanlar Şampiyonlar Kupası olarak değiştirelimmi? Selamlar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:59, 31 Ağustos 2014 (UTC)

Merhaba Fenerli1978, bu konuda danıştığın ve fikrimi aldığın için çok memnun oldum ve teşekkür ederim :) Şimdi malum voleybol federasyonumuz geçen sezon türkiye kupasının adını teledünya süper kupası yaptı süper kupa adı ile oynanan kupanın ismini de geçtiğimiz hafta şampiyonlar kupası yaptı aslında ben de çok düşündüm taşıyalım mı diye ama ne kadar uzun sürecek bu iş yada bir sonraki federasyon tekrar türkiye kupası ve süper kupa olarak mı oynatır bilinmez bence biraz formatı aynı olan bu kupalar yeni isimleri ile bu şekilde kalsın olmadı bir kaç sene sonra değiştirmek de yarar var diyorum. Biraz saçma oldu bu diyişim biliyorum ama netice olarak format türkiye kupası ve süper kupa formatı yani yeni isimleri bir nevi sponsor ismi gibi bir şey değiştirelim dersen de karşı çıkılacak bir konu söz konusu değil ama senin fikrin ne yönde ?(Pipapo7 (mesaj) 13:16, 31 Ağustos 2014 (UTC))

Bence haksız değilsin! Malum erken kalkanın Federasyon başkanı olduğu bir ülkede mantıklı düşünüyorsun. İstersen sayfaları yeni isimlerine yönlendirme yapalım. Hani google amcada arama yaptırınca yeni isimle o sayfalara yönlendirilsin. Senin eklediğin kısımlarada ben Kaynak ekleyeyim! Selamlar ve İyi Vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:22, 31 Ağustos 2014 (UTC)

Bence direkt sayfaları taşıyalım yönlendirme de kafa karıştırır orada süper kupa iki yerde de kullanıldığı için uygun değil yönlendirme nasılsa çabuk alışan bir toplumuz buna da alışırız taşıyalım derim mantıklı en başta dediğin(Pipapo7 (mesaj) 13:31, 31 Ağustos 2014 (UTC))

Theoden Theoden Theoden :) Merhaba mı desem nasılsın mı desem inan bilemiyorum ama çok çok uzun zaman sonra yazabilmenin burukluğunu taşımıyorum dersem de yalan olur yine de kıymetli bir viki dostum olarak her zaman ki nezaketinle mesajımı cevaplayacağına inanıyorum. Sadece halini ve hatrını sormak istedim çok uzun zamandır yazamamanın verdiği mahcubiyetle yazıyorum umarım herşey gönlüncedir iyi geceler :)(Pipapo7 (mesaj) 22:02, 19 Eylül 2014 (UTC))

Merhaba Pipapo, iyiyim teşekkür ederim. Yetkin elinden alındığında, kızacak ve darılacak biri lazımdı sana ve beni kurban seçtin kendine!.. -Ki alınan o yetkiyi kısa sürede geri almanın sebebi de, sana kefil olmamdandı... Nitekim bana küstüğün! bu süreçte, kefil olduğum için beni yanıltmadığın ve Elmacenderesi'ne mahcup etmediğin için teşekkür ederim... Yine de bilmelisin ki, sen bir hain kurtsun! Hain KURT!!!. :) Ben sana dargın değilim bu arada. Her konuda kapımı çalmandan, eskisi gibi çok mutlu olurum. Ayrıca sen de iyisindir dilerim. Sevgilerimle... --Théoden ileti 10:45, 20 Eylül 2014 (UTC)
Eğer samimiyetime inanıyorsan ki bundan şüphem yok hiç bir şekilde kırgınlığım küslüğüm olmadı sana karşı senin vikipedi de bana yapmış olduğun destek ve katkıları asla inkar edemem, etmemde zaten :) Ancak o zamanı düşününce bu izlenimi sana vermiş olduğum için özür dilerim aslında kırgınlıktan değildi de bir süre kimseyle yazışmayayım uzak durayım düzenlememi yapıp çıkayım istedim ama senin dostluğun vikipedi de kalmam için önemli bir etken bunu çok iyi biliyorsun. Bu sene benim adıma pek iyi bir yıl olmadı hastalıklar vefatlar derken kendimizi toparlıyoruz ama genel olarak iyiyim ve her zaman kapını çalacağımdan emin olabilirsin samimiyetin ve sıcaklığın için teşekkür ederim ancak yazmamamdaki sebep kırgınlıktan değildi iyi ki de yazmışım ki bu yanlış anlamayı ortadan kaldırdığımızı düşünüyorum :) İyi geceler hoşçakal. (Pipapo7 (mesaj) 21:17, 20 Eylül 2014 (UTC))

Samsun Canik Belediyespor[kaynağı değiştir]

Selamlar. Canik Belediyespor maddesini Samsun Canik Belediyespor adına taşımanızın nedeni nedir acaba? --cobija 17:59, 27 Eylül 2014 (UTC)

Merhaba Selamlar, Canik Belediyespor yapmış olduğu son kongresinde ismini Samsun Canik Belediyespor olarak değiştirmiştir. Malum bu yıl kadın basketbolunda herkes fazlasıyla isim değişikliğine gitti ve yetişmemiz biraz zorlaştı :) Yani keyfe keder yapılmış bir değişiklik değildi iyi günler :)(Pipapo7 (mesaj) 05:59, 28 Eylül 2014 (UTC))

İyi bayramlar :)[kaynağı değiştir]

Merhabalar sevgili dostum Theoden :) Senin ve ailenin bayramını kutlar sevdiklerinle beraber nice bayramlar geçirmeni temenni ederim. Hain Kurt Pipapo :) (Pipapo7 (mesaj) 21:24, 6 Ekim 2014 (UTC))

Geçmiş bayramını ben de kutlarım. Çok teşekkürler, sevgiler.. --Théoden ileti 14:13, 8 Ekim 2014 (UTC)

Gs Erkek Basketbol Takımı[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, bir sene önce dediğinle şimdi ki arasında ne değişti merak ediyorum. Bu konuda sorunu çözmüş ve ortadan kaldırmışken canın sıkılınca tekrar sil başa mı döndük? Rica ediyorum bu konuda ya bir tartışma başlat karara uyalım yada sayfa da değişiklik savaşına girme lütfen. Vikipedide hemen hemen bütün sayfalar bu şekilde ve biz konuyu karara bağladık tekrar tekrar açmanın anlamı yok ayrıca resim eklemelerini çok beğendim belirtmek isterim. İyi geceler lütfen tekrarlıyorum değişiklik savaşına girme lütfen. (Pipapo7 (mesaj) 21:20, 12 Ekim 2014 (UTC))

Merhaba. Ben defalarca anlattım konuyu, ispat ettim, başka örnekler gösterdim; buna karşın sen hiçbir argüman sunmadın. Değişiklik savaşını gerçekleştiren sensin, eşi benzeri görülmemiş bir konuda anlamsız bir ısrar sürdürüyorsun. Tekrar kaldırıyorum.--RapsarEfendim? 07:09, 13 Ekim 2014 (UTC)
Ayrıca "bir sene önce dediğinle şimdi ki arasında ne değişti" diye sormuşsun da, hiçbir şey değişmedi. Daha detaylı bir açıklama yapmışım, tekrar okuyabilirsin.--RapsarEfendim? 07:12, 13 Ekim 2014 (UTC)
Aynı sayfaları ben de yakından takip ettiğimden Kullanıcı:Rapsar'la tamamen aynı fikirdeyim. Bu madalyalar kısmı oldukça gereksiz. Başarılar kısmında her şey zaten yer almakta. Bence de kalksın. Sevgiler.--Hobbit28ileti 19:15, 13 Ekim 2014 (UTC)
İnada bindirme lütfen Rapsar. Tecrübeli bir kullanıcı olarak tartışma başlat vikisporda yada kalsın inatla savaş halindesin vikipedi de tek başına sen karar veremezsin lütfen daha dikkatli hareket edelim.(Pipapo7 (mesaj) 20:55, 14 Ekim 2014 (UTC))
Adım adım gidelim istersen.
  1. Bu şablonların sporcu maddelerinde kullanıldığını anlattım. İngilizce Vikipedi'den de Türkçe Vikipedi'den de Fransızca Vikipedi'den de örnek gösterdim. Yetmedi, şablon açıklama sayfasını gösterdim. Buna karşılık herhangi bir örnek vermedin.
  2. Aynı görüşü Hobbit de paylaştığını belirtti. Sen yine takmadın.
  3. Seçkin/kaliteli maddelerden örnek gösterdim, yine takmadın.
Şimdi, inada bindiren kim acaba? Son kez geri alıyorum, devamında tartışma değil şikayet başlatacağım.--RapsarEfendim? 15:35, 15 Ekim 2014 (UTC)

Eskişehir Basket ile ilgili[kaynağı değiştir]

Selamlar Pipapo7, Eskişehir Basket'in sayfası ile ilgili şuradaki tartışma sayfasında görüşünü belirtirmisin. Selamlar ve İyi Vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:00, 30 Ekim 2014 (UTC)

Sizi özledik Pipapo7![kaynağı değiştir]

Pipapo7, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:29, 19 Aralık 2014 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Merhabalar Mavrikant, bu güzel mesajınla beni çok mutlu ettiniz bende biraz pasif kalışımın sebeplerini uzun uzun size anlatmak isterim ama öncelikle iş tempomun yoğunluğu büyük etken ve bazı konularda yaşadığım fikir ayrılıkları yüzünden emek verdiğim bazı sayfaları koruyup kontrol edip büyük bir iş yüküne girmiyorum ancak her zaman buradayım teşekkürler.(Pipapo7 (mesaj) 17:57, 19 Aralık 2014 (UTC))

2 yıldır insanların özgür, ücretsiz ve tarafsız bilgiye ulaşması için Vikipedi'ye 3bin katkı sağlamış bir gönüllünün küçük fikir ayrılıkları yüzünden Vikipedi küsmesine gönlüm razı olmaz. 56 gündür Bekleyen değişikliklerin olduğu bir Türkçe Vikipedi sizin değerli bir Vikipedisti kaybedemeyiz. İş temponuzun yükünden fırsat buldukça katkı yapmanızı bekliyoruz. İyi Vikiler :) --Mavrikantmsj 18:22, 19 Aralık 2014 (UTC)

Merhaba Rapsar, benim paylaşımlarınla alakalı kişisel bir sorunun mu var yoksa ben mi böyle algılıyorum söylediğim yaptığım herşeye muadil oluyorsun ve keyfe keder cevaplarla değişiklik savaşına giriyorsun bu beni çok üzüyor biraz daha dikkat edersen çok sevineceğim. İlk zamanlar iyi bir diyaloğumuz varken bozulmasına zaten üzüntü duydum ve uzun süredir paylaşım düzenleme dahi yapmıyorum biraz da sana karşı olan kırgınlığımdan ve muhalefetinden ötürü. üzüntümü daha fazla saklayamacağım bilgine. iyi günler(Pipapo7 (mesaj) 11:52, 31 Ocak 2015 (UTC))

Merhaba. Günde onlarca, ayda yüzlerce değişiklik yapan biri olarak kimseyle sidik yarışı yapma gibi bir derdim yok. Doğru olanı uyguluyorum yalnızca. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 17:46, 31 Ocak 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Pipapo7
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:12, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Şablon:Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi[kaynağı değiştir]

Hiçbir madde adında ve madde içeriğinde (takımların kendi maddeleri haricinde) sponsor isimleri kullanılmıyor. Değişikliği geri almaya bir son verin lütfen. --cobija 17:01, 20 Mart 2015 (UTC)

Değişiklik Savaşı[kaynağı değiştir]

Merhaba, erkek basketbol bayan-erkek voleybol da isim sponsorları ile paylaşımlar varken ki o sezon hangi isimle olduğu yazıyorsa kadın baskette kafamıza göre değişiklik yapamayız aksi halde şikayet oluşturmak zorunda kalacağım dediğinizi tartışmaya açmadan yapmamanız gerekmektedir.(Pipapo7 (mesaj) 22:26, 24 Mart 2015 (UTC))

Futbol, basketbol, voleybol ayrımı yok. Bu konu zaten yıllar evvel tartışılmış bir şey, Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. "Tüm maddeler de sponsorlar yazarken..." demişsiniz. Nerede yazıyor? Sanica Boru Elazığspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Torku Konyaspor diye neden maddelerimiz yok? Onlar hakkında paylaşım yapılmıyor mu? Futbolda böyle iken size göre basketbolun ayrıcalığı ne? Yalnızca Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü vb. bu işin istisnasıdır, onların isimleri de kulüp tüzüğüne işlendiğinden dolayı istisnadır. Konu hakkında şurada ufak bir tartışma var. Daha detaylı tartışmaları da köy çeşmesinde bulabilirsiniz. İleride aynı şeyi lig adlarına uygulama ihtimaliniz üzerine o konudaki tartışmayı da göstereyim. Halen şikayet oluşturmayı düşünüyorsanız oluşturun zira sponsor adları eklediğiniz değişikliğinizi geri almak zorundayım. Yahut değişikliğinizi kendiniz geri alabilirsiniz.--cobija 06:45, 25 Mart 2015 (UTC)

Spor maddelerinin adlandırılması ve standart oluşturulması[kaynağı değiştir]

Selam. Başlıktaki konu üzerine şurada bir öneri listesi var. Konu hakkında yorum yapmanızı, önerilerde bulunmanı rica edeceğiz. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:51, 26 Mart 2015 (UTC)

Merhaba Fenerli1978, sayfama bıraktığın mesaja istinaden sana yazıyorum ve teşekkür ediyorum ancak artık vikipedi de ben değişiklik yapınca Rapsar gibi Cobija gibi ne yapsam kendileri çok bilen arkadaşlarımız yüzünden bana gına geldi ve tartışma vs gibi şeylere fikrimi belirtmiyorum bazı belirli emek verdiğim sayfaları koruyup geri kalan hiç bir şeye karışmayacağım bu benim düzenleyip günlerce emek verdiğim senelerce kimsenin elini sürmediği sayfalarda kafalarına göre yorum yapanları da vikipedistlere bırakıyorum sahiden çok üzgünüm ama moralimi de bozmuyorum bu platformdaki bazı kullanıcılardan sahiden soğudum kendi tekelindeymiş gibi yürüyorlar başarılarını sunuyorum sen sporun içindesin sayfaları daha doğru geliştirirsin başarılar iyi akşamlar. Teşekkürler . (Pipapo7 (mesaj) 16:38, 29 Mart 2015 (UTC))

Selamlar Pipapo7, öncelikle yazdıklarını okuduğumda üzüldüğümü belirtmeden geçemeyeceğim. Bazen hepimizin görüş ayrılığı yaşadığı kullanıcılar olabiliyor. Bu çok normal çünkü hepimizin farklı fikirleri var ve her insan için kendi fikirleri doğrudur. Ama esas doğruya tartışarak (konu üzerinde fikir alışverişi) ulaşabiliriz. Seninde bildiğin gibi zaten Vikipedi'ye katkı veren insanlar çok çok az. Birde senin gibi bir arkadaşımızı kaybetmek şahsım adına beni üzer. Senden ricam kararını bir daha gözden geçirmen yönündedir. Birde burada bir facebook grubumuz var. Oraya katılırsan hem biribirimizi daha iyi tanıyabilir hemde sorunlara daha hızlı mesajlaşma yoluyla çözümler bulabiliriz. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:24, 30 Mart 2015 (UTC)

Erkek basketbol takımları[kaynağı değiştir]

X (basketbol takımı) formatındaki maddeleri X (erkek basketbol takımı) formatına taşımışsınız. Ben maddeleri taşırken bir kural sayfasına bağlantı vermiştim. O sayfayı okudunuz mu? Okumadıysanız bir okuyun, okuduysanız hatırlatayım: "Liglerde erkek/kadın adı yer almıyorsa takım maddelerinde de yer almaz." Ligin adı Türkiye Erkekler Basketbol Ligi değil de Türkiye Basketbol Ligi olduğundan dolayı maddeler de X (basketbol takımı) şeklinde olmalı. Şablondaki bağlantıları geri aldım, maddeleri de eski adlarına geri taşır mısınız? --cobija 12:24, 12 Nisan 2015 (UTC)

Benimle alıp veremediğin ne var bilmiyorum ama voleybolu erkek kadın olarak ayırıp da basketbolu ayırmamak saçma olmuş bende onu değiştirdim lütfen benimle uğraşmaya bir son ver !!!(Pipapo7 (mesaj) 12:25, 12 Nisan 2015 (UTC))

Birçok kullanıcı haftalarca tartışıp kural oluşturuyor. Tartışmaya katılmak zorunda değilsiniz tabii ki ancak kullanıcıların oluşturduğu kuralları tenezzül edip okursanız bu şekilde çocukça tartışmalara girmeye gerek kalmaz. Kendinize göre doğru olanı değil kurallara uygun olanı yapın. --cobija 12:31, 12 Nisan 2015 (UTC)

Okudum daha öncede belirtmiştim gene belirtiyorum her yerde kulüplerin resmi sitesinde bile erkek basketbol takımı olarak anılıyor bir kaç iş güzar vikipedist TBL demek de ısrar ettiği için erkek basketbolu belirtmek zorundayız ligin adı tbl olsa dahi erkek basketbol takımı olduğunu bizim belirtmemiz gerekir büyük bir saçmalıktan öteye geçmez

Kendinize göre istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Hakaretnamiz üslubunuza ortak olmayı düşünmüyorum. Tartışmaya katılmanız için çağrı yapıldı. Fikrinizi o zaman belirtmediniz, şimdi de ben böyle istiyorum böyle olacak deme hakkınız yok. Maddeleri geri taşıyorum, bu tavrınızı da sürmeyin lütfen. --cobija 12:31, 12 Nisan 2015 (UTC)

Bakın kafamıza göre yaptığımız bir çok iş varken medyada, kulüplerin resmi sitesinde hani herşeyi resmiyete döküyoruz ya bazı arkadaşlarımız on numara beş yıldız formatında çalışıyor dikkat ediyoruz oralarda erkek basketbol takımı diye anılıyorsa bu böyle olmak zorundadır. Ben belki kadın erkek ayrımcılığına bir son vermemizi belki de resmen böyle olduğu için bunu değiştirdim lütfen yapılan değişiklikleri iki üç arkadaşla bağladığınız fikirler doğrultusunda değiştirmeyiniz resmi siteler dahil böyle anıyorsa ben resmiyete bakarım kusura bakmayın sonuçta galatasaray basketbol takımı varda kadın basketbol takımı yok mu hangi basketbol takımı ? neden kafam karışssın aratırken lütfen dikkatli olalım (Pipapo7 (mesaj) 12:32, 12 Nisan 2015 (UTC)
Mesajıma cevap vermeden hareket etmenizden ötürü sizi şiddetle kınıyorum... (Pipapo7 (mesaj) 12:38, 12 Nisan 2015 (UTC))

"Ben yaptım oldu" mantığıyla iş yaparsanız bir adım öteye gidemeyiz. Üç beş Vikipedist dediğiniz kişilerden kendinizi üstün mü görüyorsunuz da "siz düşünemediniz, doğrusu bu, böyle olacak" deme hakkını kendinizde buluyorsunuz? Sözlerinizi özenli seçin, VP:N'nin dışına taşmayın rica ediyorum. Son olarak kuralları hiç umursamadan, üç beş Vikipedist'ten kendinizi yüksekte görmenizden ötürü de ben sizi kınayayım madem. Daha fazla bu tartışmayı sürdürmek istemiyorum, kurallara uyun lütfen. İyi günler. --cobija 12:39, 12 Nisan 2015 (UTC)

Galatasaray Radyo[kaynağı değiştir]

Merhaba Fenerli1978, senden birşey rica edebilirmiyim bir Gs'li olarak Galatasaray Radyosu bugün açıldı ve vikipedide sayfası malesef ki açılmadı bende şuan yurt dışındayım sadece mesaj atabiliyorum senden ricam oluşturabilirmisin :) teşekkürler iyi vikiler(Pipapo7 (mesaj) 17:47, 4 Mayıs 2015 (UTC))

Selamlar Pipapo7, açıkçası benimde bu aralar çok vaktim yok. Sen müsait olduğun bir ara maddeyi açabilirsen daha uygun olabilir diye düşünmekteyim. Selamlar ve iyi gezmeler ;) Fenerli1978Buyrun beniiiim? 22:05, 4 Mayıs 2015 (UTC)

Düzen Savaşı !!![kaynağı değiştir]

Nereye elimi atsam sizin sözde düzeninizle karşılıyorum bana inat olduğunu düşünmeye başladım düzenlediğim sayfalara sıfır katkı verip ben düzenledim diye değişiklik yapmanızı anlamıyorum ! Edirnespor değil o takımın adı Edirne Belediyesi Edirnespor kadın basketbol takımı ! basketbolu geliştirenler değil kadın basketbol takımı yok bşb nedir spor kulübü diyorsunuz üniversite takımlarına lafınız yok yaptığınız voleybol ve basketbol kaynaklarını en sonunda geri alıcam ya her bağlantıyı düzenlice yapın benim en son yaptığımı görüp salça olmayın yeter ya yeter sıkıldım sizin bu sözde kuralcı ben bilirim tavrınızdan (Pipapo7 (mesaj) 21:34, 9 Mayıs 2015 (UTC))

Sizin ipe sapa gelmez yavan dilli ithamlarınıza son kez cevap yazıyorum, iyi anlayın bu sefer.
  1. Düzenlediğiniz maddeler sizin değildir. Siz düzenliyorsunuz diye başkalarına "karışma" deme gibi bir hakkınız yok.
  2. Sizin Adana Botaş sandığınız kulübün adında Adana ibaresi yoktur, BOTAŞ SK'dır onun aslı. O yüzden eklemeyin.
  3. Basketbolu Geliştirenler Derneği'nin adında spor kulübü ibaresi olmamasına rağmen bu kuruluş bir spor kulübüdür ve tek kayda değer takımı da kadın basketbol takımıdır. O yüzden kadın basketbol takımı diye ayrıca belirtmenize gerek yok. Ona bakarsanız çoğu kulüp maddesinde yalnızca futbol takımı anlatılır. Mesela Samsunspor maddesine bakarsanız bir alt başlık dışında tamamı futbol takımı hakkındadır. Boks, yelken takımları hakkında bir bilgi yok. Samsunspor (futbol takımı) diye mi adlandıralım onu da?
  4. Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Kulübü diye bir kulüp yok ama Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı diye bir takım var. Bu takım Edirne Belediyesi Edirnespor'a bağlı bir branş. En azından belediyenin sitesi öyle diyor. "Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Kulübü"nü doğrulayan daha yetkin bir kaynağınız varsa Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Kulübü sayfasına değil Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın BK maddesine bağlantı verilmeli zaten.
İyi niyetinizden şüphem yok ancak yanlış değişikliklerinizi de düzeltmekten kaçınmayacağım. Düzen savaşı olduğunu düşünüyorsanız ilgili şikayet sayfasına başvurabilirsiniz. Ancak yaptığım değişikliği önce geri alıp daha sonra bilgi veren sizsiniz. Bunu hatırlatmak isterim. --cobija 07:16, 10 Mayıs 2015 (UTC)
Ek: Baktım da Basketbolu Geliştirenler Derneği Spor Kulübü imiş onun aslı. O hatayı da düzelttim hazır konusu açılmışken.--cobija 07:38, 10 Mayıs 2015 (UTC)

Güncel sezon[kaynağı değiştir]

Merhabalar Pipapo7, TKBL sayfasındaki değişikliği geri aldım. Şu anda sezon daha yeni bitti. Yeni sezon Ekimde başlayacak. Muhtemelen o zamana kadar da maddesi açılmayacak. Bu nedenle okuyucularıda yönlendirme açısından eski sezonun durması daha doğru. Selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 21:54, 10 Mayıs 2015 (UTC)

Şu olay bir belli olaydı da sonra taşısaydın. Böyle genel değişiklikler genelde önce burada bir tartışılıyor, izleme listene alırsan takip edebilirsin. Mesela erkeklerinki Basketbol Süper Ligi de kadınlarınki niye Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi? İlk etapta yapılan açıklama pek açık değil açıkçası. --cobija 17:05, 24 Haziran 2015 (UTC)

Gene siz gene siz bir numaralı muhalifim vikipedide daima sizsiniz olsun gene de size karşı büyük bir saygım var. Konumuza gelirsek de basketbol süper ligi futbol süper ligi gibi düşündüm basketbol yeterli sonuçta futbol da türkiye erkekler futbol süper ligi yazmıyor kadınlarda da basketbol kadınlar süper ligi yerine türkiye kısmını tercih ettim sonuçta voleybol da da başında hep türkiye var sebebi bu.(Pipapo7 (mesaj) 17:10, 24 Haziran 2015 (UTC)

Şu muhalif vs. sözlerini bir tarafa bırakın artık, iletişim kurduğuna pişman etmeyin insanları. Ben de bilirim kimseye sormadan taşıma yapmayı lakin ilk olarak mesaj yazıyorum görüldüğü gibi. Saçma ithamlarınızı duymaktan da açıkçası bıktım artık. Daha önce dediğim gibi branşlar kendi içlerinde adlandırılıyor, kendi keyfinize işlem yapmayın. Bu taşımalar özelinde konuşacak olursam ilk açıklamaya bakarak taşıma yapmak hatalı yönlendirmelere yol açabilir. Kurumsal ve detaylı açıklamaları beklemek yararlı.

Bana göre doğrusu neyse onu yaparım kimseye sormam diyorsanız bunu açık açık söyleyin bir daha uğraşmayalım mesaj yazmakla, direkt değişikliklerinizi geri alalım. --cobija 17:16, 24 Haziran 2015 (UTC)

Emri vakileriniz bittiyse çıkış yapacağım bakın ben yararlı olmak için bu değişiklikleri yaptım bir hata yada sakınca görmedim bir çok kullanıcı bir çok değişikliği sormadan yapabiliyor bir hata yada bir fikir birliği tartışma oluşturulur da değişirse benim değişikliklerim siz zahmet etmeyin ben zevkle tek tek düzenlerim ama şuan ligler süper lig oldu ve bende federasyonun genelgesini uyguladım. İyi akşamlar(Pipapo7 (mesaj) 17:22, 24 Haziran 2015 (UTC))

Bu sefer itham etmeden yazabilmişsiniz, bu konuda umut var. Evet, şimdi konuya gelirsek. Yararlı olduğunuz konusunda kimsenin bir aksi görüşü yok lakin bu gibi büyük ölçekli taşıma işlemlerinde önceden görüş belirtmekte yarar var. Hatta dediğim gibi VP:SPOR'un tartışma sayfasını izleme listenize almanızda daha büyük yarar var. Taşımalar aslına kalırsa hatalı değil lakin hatalı olma "olasılığı" var. Üst lige Basketbol Süper Ligi adını alacak denmiş ancak alt liglerde Türkiye Basketbol 2. Süper Ligi gibi farklı bir adlandırma var. Keza kadın liglerinde de öyle. Federasyonun şu an yaptığı açıklama biraz karışık ve anladığım kadarıyla prototip gibi bir şey. Dediğim gibi bir standart yok adlandırmalarda, hep farklı birbirinden. Önümüzü görmeden bu taşımaları yapmamalıydık. İkincisi federasyon genelge yayınlamadı daha yalnızca yönetim kurulu kararı var. Bunun kurumsal olarak işleme geçmesine daha var. Aradaki fark anlaşılsın diye söylüyorum. TBF bile kendi sitesindeki bilgileri yenilemedi daha.

Eğer topluluğa saygı duyar ve buradaki kararlara uyarak değişiklikler yaparsanız gayet iyi anlaşırız. Uymazsanız itiraz ederim pek tabii. Sizinle kişisel bir problemim yok lakin kimseyi dinlemeden bireysel iş yapıyorsunuz. Bunun dışında gayet takdir ediyorum değişikliklerinizi. --cobija 17:36, 24 Haziran 2015 (UTC)

Diyapazon, 15:17, 5 Temmuz 2015 (UTC)

Selamlar. Sayfa koruma işlemleri, hizmetli haklarına sahip kullanıcılar tarafından yapılmaktadır. Ben hizmetli değilim, hizmetlilerin listesi ve aktif olma durumları şurada bulunmaktadır. Bu kullanıcılardan biri ile iletişime geçebilirsiniz. Onun dışında tüm koruma talepleri için bu sayfa bulunmaktadır, bu sayfayı da kullanabilirsiniz. İyi vikiler, iyi bayramlar... -- Supermæn (mesaj) 12:28, 15 Temmuz 2015 (UTC)

Teşekkür mesajı[kaynağı değiştir]

Öncelikle Antalyaspor sayfasıyla ilgili nazik mesajınızdan dolayı teşekkür ederim. Sayfa ile ilgili çalışmam son zamanlarda biraz yavaşladı ama devam ediyor. Bahsettiğiniz Türkiye Kupası ve Avrupa Kupaları başlıkları da sayfa için gerekli o yüzden kaldırmadım. Sadece içinde yapılması gereken değişiklikler var. Sayfayı yukarıdan aşağıya sırayla ve kısım kısım yapmaya çalışıyorum. Kısa bir süre sonra aşağılarda olurum :) sonra beraber karşısına geçer varsa ince işçilik gereken yerleri (yazım ve anlam hataları vs.) düzenleriz :) İyi günler dilerim --Bilirkişi E-92 14:12, 27 Ağustos 2015 (UTC)

Ana maddede voleybol takımına dair bir veri olmadığı ortada. Öyleyse bu değişikliğin sebebi nedir acaba? --cobija 15:47, 17 Ekim 2015 (UTC)

Türkiye Voleybol Şampiyonaları[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Galatasaray'ın voleyboldaki başarıları bölümünde Türkiye Voleybol Şampiyonaları'ndaki yazılımı değiştirmiştim. Sebebi şampiyonaların belirli bir yıl 4-5 günlük bir süre içinde turnuva şeklinde yapılması ve lig olarak düzenlenmemesi. Dolayısıyla Türkiye Şampiyonaları için 1960-61 gibi bir kullanım yanlış. Kaldı ki dönemin gazetelerinde ve Federasyon belgelerinde de "1960 Şampiyonası", "1961 Şampiyonası" gibi tabirler kullanılıyor. Dolayısıyla değişikliklerimin tekrar silinmemesini diliyorum. Selamlar.. -- Tapfereritter (mesaj) 19:51, 10 Kasım 2015 (UTC)

Basketbol Süper Ligi şablonu[kaynağı değiştir]

Merhabalar, basketbol ligi şablonundaki değişikliğiniz üzerine acaba yanlış mı hatırlıyorum diyerek arşivi karıştırdım. 2015 Nisan ayında tartışılan ve karara bağlanan şu bölümü buldum. Okumanızı rica ediyorum. Hatta aynı şekilde Kullanıcı:Cobija tarafından yapılan şuradaki değişiklik te bu kapsama giriyor bence. Sponsor adı hiç olmamalı. İyi çalışmalar. --Teacher0691 (mesaj) 12:24, 1 Şubat 2016 (UTC)

Merhaba Theoden[kaynağı değiştir]

Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli değişikliği geri alınca gördüm seni nasılsın iyisindir umarım bir ses vermek istedim vikipedi de dost gördüğüm ender kişilerdensin :) hoşçakal (Pipapo7 (mesaj) 19:34, 31 Ocak 2016 (UTC))

Çok teşekkür ederim Pipapo iyiyim. Evet, uzun zamandır görüşemiyoruz. :) Sen nasılsın, nasıl gidiyor hayat?.. --Théoden ileti 16:23, 1 Şubat 2016 (UTC)
Vikipedideki ilk zamanlarımda okuyordum çok aktiftim artık çok şükür iş güç sahibi oldum elimden geldikçe katkı sunmaya çalışıyorum ama hayat telaşı değişen bir şey yok :) Sen sayfamda değişiklik yapınca mutlu oldum eski bir dostu hatırladım selam vermek istedim sonuçta vikipedideki öncüm deyim yerindeyse öğretmenim sendin :) Kendine çok iyi bak herşey gönlünce olsun arada selam ver unutma bizleri de :)(Pipapo7 (mesaj) 17:54, 1 Şubat 2016 (UTC))

Kardeşim sen şaka mısın? Eğer kulübün maddesine girip ilk kelimeye ve verilen ilk kelimeye verilen kaynağa bakmaya tenezzül edersen kulübün adının ne olduğunu da tüzüğünü de güzel gözlerinle görüp okuyabilirsin. Armut düş ağzıma düş diye bekleyeceğine bir kelime okumaya tenezzül et, aylardır sabrımı tükenme noktasına getirdin artık. Son olarak kulübün adı olan BOTAŞ kendi başına müstakil bir kelime değil Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketinin kısaltmasıdır. Anlayacağın şekilde söyleyeyim: BOTAŞ bir kısaltmadır ve kısaltmalar büyük harfle yazılır, kulüp tüzüğünde de olduğu üzere. Sabır. --cobija 19:38, 5 Mayıs 2016 (UTC)

MSK URFA !!!!!!![kaynağı değiştir]

tenezül edip kulüp logosuna bakarsınız madde de o şekilde kalır bu maddede yapılan değişiklikler vandal sayılır diye şikayet açmak durumunda bırakmayın bilmediğiniz maddelere de lütfen müdahil olmayın (Pipapo7 (mesaj) 10:34, 27 Mayıs 2016 (UTC))

Aynı şeyi ellinci kere söylüyorum. Maddeler bu kurala göre adlandırılır. Katkı yapayım derken saçma sapan argümanlarla vandalizm yapma artık. --cobija 10:49, 27 Mayıs 2016 (UTC)

Merhabalar Pipapo, ilgili politikadan haberin var sanıyorum. İçerik/başlık anlaşmazlıklarında değişiklik savaşı yaratmak yerine, tartışarak bir orta yolu bulmak gerekmekte. Bu tür faaliyetlerde bulunman kabul edilemez ve engel gerektirir. Tekrarının olmamasını rica ediyorum.. --Théoden ileti 13:23, 27 Mayıs 2016 (UTC)

Sevgili theoden ben maddeyi kurdum arkadaş rahatsız oldu değiştirdi bende akabinde doğru olana çevirdim ancak lütfen benim bıraktığım şekilde koru eğer tartışma açarsa ve o yönde karar alınırsa ben bir daha oraya dokunmam ama tartışma açan kendisi ve benim emeğim silinip haklı kendisi gibi kalıyor kabul edemem lütfen (Pipapo7 (mesaj) 13:48, 27 Mayıs 2016 (UTC))
Benim bahsettiğim durum, politika ihlalidir. Ve şuan uyarıya rağmen bu ihlali yeniden gerçekleştirdin. Mâlum ki, Vikipedi'de yapıcı olmamız gerekmekte ve en önemlisi de kurallara uymamız... Değişiklikleri geri almadan da bu mesajı yazabilirdin. Lâkin, politika ihlalini devam ettirdiğin için 1 gün süreyle değişiklik yapmanı engelliyorum. Lütfen geri döndüğünce yıkıcı değil, eskisi gibi yapıcı olmaya odaklan. --Théoden ileti 13:54, 27 Mayıs 2016 (UTC)

Sevgili theoaden herşeyden önce burada hakkımı yemeyen ve pozitif ayrıcalık tanıyan (çünkü benim bir vandal olmadığımı bilen) yegane insansın. Ancak senin gibi değerli bir kişinin hükmünü verirken tamamen bana takılmış bir kullanıcının mesajı ile sayfayı onun bıraktığı gibi koruman beni ziyadesiyle üzdü. O sayfayı oluşturmaktan bihaber olan kişi tamamen ben yaptım diye bana meydan okudu ve haklı çıktı. Beni çok üzdü. O sayfaları güncelleyen bir vikipedist yokken ingilizcesi bile güncellenirken türkçesine katkı sağlamaktan bihaber olan kişiler beni vandallıkla suçluyor ve kazanıyor. Bir bak benim katkılarımdan sonra sanki benim arkamı toplama görevi ona verilmiş gibi kafasına göre değişiklikler yapıyor kimse dur demiyor. Gücüme gitti ya resmen. İnan hayal kırıklığı içerisindeyim. Anlamadan dinlemeden o haklı çıktı sayfa öyle korundu. İnan sana da kırıldım yalan yok. İstersen devriyelik haklarımı alabilir hesabımı kitleyebilirsin artık hevesim kalmadı bu haksızlıklara karşı. Herşey için yine de sağol. Hoşçakal(Pipapo7 (mesaj) 14:00, 28 Mayıs 2016 (UTC))

Ortada bir politika ihlali vardı ve karşılığı da engeldi. Farkettiysen, iki mesajımın hiçbir yerinde Cobija'nın haklı ya da senin haksız olduğunu belirtmedim. Uyarıya rağmen yapılmış bir ihlali de görmezden gelemezdim. İlk zamanlarından beri seni tanıyan birisi olarak, ben de politika ihlalini devam ettirmen sebebiyle sitem edeyim o zaman? Varsın bana kırıl, lâkin hevesin kırılmasın. Ansiklopediye katkılarını da sürdür. Ancak konsensüse açık olarak. Bildiğimiz her şey, doğru olmayabilir neticede. Sevgilerimle.. --Théoden ileti 14:32, 28 Mayıs 2016 (UTC)

2016-2017 Bayanlar Voleybol 1. Ligi[kaynağı değiştir]

Oynanacak olan Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginin2016-2017 sezonun sayfa bağlantısı ekliyorum nasıl vandalizm amaçlı olduğunu söylüyorsunuz?Carsfb08 (mesaj) 11:54, 27 Temmuz 2016 (UTC)

Teşekkür ederimCarsfb08 (mesaj) 18:05, 27 Temmuz 2016 (UTC)

Ligin mevcut statüsü değişti [2] buradan bakabilirsiniz neden inat ediyorsunuz ki?Carsfb08

Hentbol sayfaları hk[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Demin hentbol maddelerine denk geldim ve bir çok yeniliğin sizin tarafınızdan yapıldığını gördüm ancak hentbole küstüğünüzü düşünerek bayanlar ve erkekler sayfalarını bıraktığınıza üzülerek şahit oldum basketbol ve voleybol sayfalarında güncelleme hususunda elimden geldiğince çalışıyorum hentbolde bir iş birliği yapıp yapamayacağımızı soracaktım çünkü federasyon sitesinde kupalar ve ligler şampiyonlukları yazıyor oradan buraya aktarabiliriz sizi bu sayfalara tekrar çekebilme umuduyla yazıyorum kararınız umarım olumlu olur. Saygılarımla:) (Pipapo7 (mesaj) 13:43, 19 Eylül 2016 (UTC))

Selamlar Pipapo7, ben aslında hiçbir konuya bu aralar tam olarak dikkatimi veremiyorum. Birtek 2016 Olimpiyatları ilgili ana maddeleri açtım ama şu anda inceleme bekleyen sayfaları eritmeye uğraşıyorum. Umarım çok yakında sadece sporla ilgili maddelerle uğraşabilirim. Selamlarımla, iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:11, 19 Eylül 2016 (UTC)

Dear "Pipalo 7" (hoping that you speak english), first of all, thank you for dealing with Olympiacos.
Olimpiakos SFP, is the same club in football, basketball, volleybol, water polo, and other sports. (I hope you know about). I believe that in every sport must be written as Olimpiacos Pire (in turkish language), so that not to be confused by any reader of Wikipedia. (Not as Olympiacos BC in basketball, or Olympiacos SC in volleyball etc, because some readers may think that are different clubs). That is why I changed the names in the pages of CEV Kupası and CEV Şampiyonlar Ligi. Moreover, at least in these two pages, muust appeare with the same name, as it is the Volleyball section of the club.
For any information you may need, I am eager to help you. Friendly, --Οσελότος (mesaj) 20:50, 9 Ekim 2016 (UTC)

Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Skorları Hk[kaynağı değiştir]

Merhabalar

Sizin basketbol bilginiz ve bulduğunuz arşiv tartışılmaz ancak uzun zamandır ne kadar araştırsamda 2009 öncesine erişemediğim Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası skorlarına erişemiyorum. Kupa 1992-93 yılında GS'nin şampiyonluğu ile başlamış ve 2009'a kadar skorlar yok. Federasyona bu konuda yazsam da geri dönüş alamadım sizden bu konu hakkında bana yardımcı olmanızı rica edeceğim

Saygılarımla(Pipapo7 (mesaj) 07:11, 24 Ekim 2016 (UTC))

Merhabalar, şuarada var sonuçlar ancak ne kadar güvenilir bilemiyorum.--Teacher0691 (mesaj) 10:49, 24 Ekim 2016 (UTC)

Aslında 92 yılından 97'ye kadar boş bırakmışlar belli ki bilmedikleri için skor üretmemişler ne dersiniz burayı dikkate almalı mıyım yoksa mevcut sürümündeki gibi skorsuz mu kalsın? Bu konuda sizin fikriniz benim için önemli?(Pipapo7 (mesaj) 10:50, 24 Ekim 2016 (UTC))

Bence yazılması daha faydalı. Bilgi olmayan kısımlara "bilgi yok" notu düşülebilir. Hem belki bir başkası da o kısımları tamamlar neden olmasın.--Teacher0691 (mesaj) 12:38, 24 Ekim 2016 (UTC)

Kadınlar Basketbol Ligi[kaynağı değiştir]

Merhaba Türkiyede kadın basketbol ligleri şu şekilde:

  1. Bilyoner.com KBL
  2. Kadınlar Basketbol 1. Ligi
  3. Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi

Kadınlar Basketbol 2. Ligi bulunmamaktadır. Ceas08 (mesaj) 18:24, 5 Aralık 2016 (UTC)