Kullanıcı mesaj:Levent/Arşiv: 24 - 25

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sevgili Levent, merhabalar. Vikipedi ile google'daki aramalarım sırasında karşılaştım. Çok sevdim ve çok yararlandım. Ben 5 yıl boyunca Türkçe bir sözlükte redaksiyon ve madde-başı yazarı olarak çalıştım. İster istemez sözlükçülük ve ansiklopedicilik konusunda ortalama bir kullanıcıya oranla daha bilgili ve tecrübeliyim. Kişisel düşünceler ve tercihlerin sözlükçülükte yeri olmadığını, buranın bir kişisel egoları tatmin mekanı olmadığını gayet iyi özümsemiş biriyim. İşim sırasında elimden onlarca sözlük geçti. Pek çok farklı alanlarla ilgili yazılmış olan bu sözlüklerden hem pek çok şey öğrendim hem de ifade ve usul farklılıklarını inceleme imkanım oldu. Çok faydalandığım ve çok da sevdiğim Vikipedi'ye ben de kendi çapımda fayda sağlamak istiyorum. Nasıl daha verimli olabilirim? Nereden başlamam lazım? Bu konularda bana yardımcı olursan sevinirim. Vikipedi'nin istediği ve amaçladığı kriterler çerçevesinde madde-başları yazmak ya da yazılmış maddde başlarını o kriterlere uygun hale getirmek konusunda sanırım faydam olabilir. En kısa zamanda cevabını bekliyorum. Saygılar, sevgiler.

Bu imzasız yazı Peraboy (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ne kadar çok zıd yönümüz var.. Buna rağmen aynı amaç için bir arada gayret sarfedebiliyoruz :) İyi akşamlar --Ispartaileti 22:11, 20 Ocak 2009 (UTC)

İlginize: İaMurat ("madde"nin geçmişine bakınız). Runningfridgesrule 22:24, 20 Ocak 2009 (UTC)

  • Önemli değil artık, Kibele sorunu çözdü . İyi çalışmalar... Runningfridgesrule 14:08, 21 Ocak 2009 (UTC)

Zoologist 2009[kaynağı değiştir]

85.100.198.11 bu kullanıcıya Osmanlı Askeri Teşkilatı sayfasında yaptığı küfürlü değişikliklerden dolayı umarım ceza verilmiştir. Eğer verilmediyse lütfen gereğini yapınız. İyi günler. --Zoologist 2009 12:43, 21 Ocak 2009 (UTC)

o vandalizm zırvalarını Fenerbahçe sayfasına zarar verenlere sıkın beyefendi!

oturum kapalıyken yapılan değişiklikler[kaynağı değiştir]

oturum kapalıyken yapılan değişiklikler daha sonra kullanıcı adına kaydedilirmi , teşekkürler --Ruhsati 15:45, 21 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba Levent (Abi). Nasılsın? Eminim yine her zamanki gibi olumlusundur. Nasıl geçiyor günlerin Levent Abi? Her şey yolunda mı? Beni sorarsan yakında (=cuma) karne alıyoruz ve sonrası tatil. Sıkça Vikipedi'de olabileceğim. Özellikle şu maddeleri seçkin yapmak istiyorum; 1, 2, 3 ve 4. Umarım "yine başımı şişirdi baş belası" demiyorsundur içinden. İyi akşamlar. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 16:19, 21 Ocak 2009 (UTC)

Vandalizm var[kaynağı değiştir]

sayın levent alex de souza sayfasında vandalizm war

bu kişi yine vandalizm yaptı[kaynağı değiştir]

sayın levent alex de souza sayfasına vandalizm yapan kişi izmir atatürk stadına yapmış

Teşekkürler üstad!.. --M. M. ileti 19:46, 21 Ocak 2009 (UTC)

  • Kusura bakma hocam; sayfanın boşaltıldığını görüp, bir önceki sürümde de sil şablonunu farkedince.. :) arada kazaya kurban gitmiş. Düzelttim. Kolay gelsin. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 19:48, 21 Ocak 2009 (UTC)
Yok üstad, ne kusuru.. Kullanıcı kendisi silinmesi talebinde bulundu zaten. İletiler az yukarıda.. Sevgiler, --M. M. ileti 19:52, 21 Ocak 2009 (UTC)
Günaydın. Daha önce silmiş olduğunuz Teletabiler şu an kısır döngü durumunda. Bir de Köy Çeşmesi istekler sayfasına bir göz atıp fikrinizi söylerseniz memnun olurum. İyi çalışmalar--78.188.4.146 06:38, 22 Ocak 2009 (UTC)
Teşekkürler :-) Vikipedi:Köy çeşmesi (istekler) sayfasındaki son başlıktan bahsediyorum. İlginize teşekkür ederim--78.188.4.146 06:47, 22 Ocak 2009 (UTC)

siz daha önce levent abi olna yöneticimisiniz Bu imzasız yazı 212.175.115.83 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

teşekkürler[kaynağı değiştir]

çok teşekkürler =] --Axbyc 09:06, 22 Ocak 2009 (UTC)

benimde sizn qibi hizmetli olmam için ne yapmam qerek[kaynağı değiştir]

siz engelleye biliyorsunuz düzgün sayfalarınız war benimde böyle olmam için ne yapmam qerek Bu imzasız yazı Abcdd (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

ya özür dilerim tam olarak nasıl kullanılacagını bilmediğim için kendimi ansiklopediye eklemek mantıklı gelmişti...Bu imzasız yazı Erdyizm (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

anlaşılan alışmak biraz zaman alıcak umarım biraz benim de katkım olur türkçe ansiklopediye...Bu imzasız yazı Erdyizm (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Aklıma geldikçe size sorular yönelteceğim ama şimdilik aklıma gelenlerden birisi, örnekse okuduğum lise ile ilgili ya da yüksek okulla ilgili ya da yüksek okulun bulunduğu ilçeyle ilgili bilgi yoksa bunları girmemde bi sakınca olur mu

Tekrar gormek[kaynağı değiştir]

Sagol Levent, tesekkur ederim. Bir anda guncel yogunlugum artti ancak mumkun oldugunca bir yerden tutup yardim etmeye calisiyorum. Elimi tasin altina koymaktan cekinmedigimi bilesiniz :) Kolay gelsin, Citrat 22:46, 23 Ocak 2009 (UTC)

Merhabalar Levent Abi, şimdi mesajınızı aldım. Vallah emekli olacağımı hiç sanmıyorum, neden onu yazdığımı tam olarak bilmiyorum, ama sanırım çünkü o zaman çok meşguldum ve Vikipedi için zaman ayırmak biraz zor gelmeye başladı. "Kum kutusu" ise, en.wiki'deki "Sandbox" var ya? Yani deneme tahtası. İşte "kum kutusu", "sandbox"'un çevirisidir . Merak etmeye gerek yok vallah, ben şu anda iyiyim ve dediğim gibi Vikipedi'den emekli olmaya artık hiç niyetim yok (o sözleri şimdi sileceyim zaten). Ama aynı zamanda merak ettiğiniz için teşekkürler , bu sizin ne kadar yardımsever ve şefkâtlı bir hizmetli olduğunuzu gösteriyor. Herşey için çok teşekkür ederim ve ellerinize sağlık. İyi çalışmalar... Runningfridgesrule 01:18, 24 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba. Buradaki maddeyi film diyerek kitap anlattığı ve kitabın bilgi kutusuna sahip olduğundan ve hatta kitabın kapağını kullandığından silinmesi için işaretlemiştim. Empati (film) maddesi ile Empati (kitap) maddesi içerik olarak aynılar. Eğer filmin kalmasında siz bir sakınca görmüyorsanız iki maddeyi birleştirebiliriz. Kolay gelsin. İyi günler. --Guzelonlu 09:17, 24 Ocak 2009 (UTC)

Öyleyse haklısınız. Doğru gerekçe düşünüp yanlışı seçmişim. Teşekkür ederim. İyi günler. --Guzelonlu 09:22, 24 Ocak 2009 (UTC)

Merhabalar. Madde ile ilgilendiğin için ellerine sağlık arkadaşım. Bahsettiğin iç bağlantıları bende gereksiz buldum, bazılarını yine yok etmem lazım. Türkçe kullanımım çok iyi olmadığını kabul ediyorum ama ne yazık ki bu konuda çok fazla yapabileceğim bir şey yok. Madde kaliteli bir madde olabilmesi için çok çaba gösterdim. Bu düzeltilmiş haliyle bir şansı var mı? Sevgilerimle --Serhantr 14:24, 24 Ocak 2009 (UTC)

sayın levent türkiyede en büyük şehir istanbul yazılmış bu nüfus bakımından mı en büyük yoksa toprak bakımından mı??

sayın levent türkiyede en büyük şehir istanbul yazılmış bu nüfus bakımından mı en büyük yoksa toprak bakımından mı??

sayın levent türkiyede en büyük şehir istanbul yazılmış bu nüfus bakımından mı en büyük yoksa toprak bakımından mı??

--=== 22:46, 24 Ocak 2009 (UTC)Ben 250'den fazla değişiklik yaptım.Onu Sayfamda nasıl göstere bilirim sayfamı düzenler misiniz--=== 22:46, 24 Ocak 2009 (UTC)


çok teşekkür edrim[kaynağı değiştir]

size çok teşekkür ederim.--=== 10:17, 25 Ocak 2009 (UTC)

Edebiyat ve Eleştiri ve Ahmet Yıldız (yazar)[kaynağı değiştir]

Sevgili Levent, Edebiyat ve Eleştiri (dergi) ve Ahmet Yıldız (yazar) maddelerini ekledim ve üzerinde çalışıyorum. Bana yardımcı olup maddeleri bir gözden geçirsen ve kategorilerini filan da düzenlesen çok iyi olur. Ahmet'e bir sürpriz yapacağım. Sen nasılsın? Bir ara ses ver, yaz. Sevgiler--Gemalmaz 11:55, 25 Ocak 2009 (UTC)

I kindly beg you not to cancel this article. Don't be auto-promotion! This guy is putting me too war with all Wikipedia. Be comprehensive please, if we went I approach to him we should cancel all the Italian actors. I thank you in advance!--Lodewijk Vadacchino 18:01, 25 Ocak 2009 (UTC)

OTRS e-maili[kaynağı değiştir]

  • Selam abi. Sen OTRS vb. konularında pek çok girişimde bulundun. Acaba o kişilere gönderdiğin e-maillerin örnek metnini Vikipedi üzerinden verebilir misin bana? --DsMuratileti 21:50, 25 Ocak 2009 (UTC)

Kusura bakma[kaynağı değiştir]

Abi kusura bakma benimde İngilizcem pek yok. Mızrakmsj 23:40, 25 Ocak 2009 (UTC)

osmanlı devleti[kaynağı değiştir]

Levent abi ben batuhan aksu bir kullanıcı osmanlı devleti maddesini mahvetmiş ne yapalım

Merhaba Levent Abi. 17:40 saatinde yaptığım araştırmada bütün hizmetli ve bürokratların silme kayıtlarına baktım. Sadece 26 Ocak 2009 P.tesi günü için geçerli sonuçlar da o kadar hizmetli ve bürokratın içinden sadece 4 tanesi silmiş. İşte sonuçlar:

SONUÇLAR

  1. Levent (yani siz ) (48 madde ile)
  2. Metal Milita (10 madde ile)
  3. Homonihilis (9 madde ile)
  4. Manco Capac (inanılmaz ama 1 madde ile)

--Dolphinileti 15:45, 26 Ocak 2009 (UTC)

Olmayan Hizmetli[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Alihaalbe tamamen senin kullanıcı sayfanı koypalamış. Hizmetli olarak gözüküyor. 60.00'den fazla değişiklği var yazıyor ama 17 değişikliği var. 85.98.65.160 tarafından oluşturulmuş. --Olağan Şüpheli 16:33, 26 Ocak 2009 (UTC)


İyi geceler[kaynağı değiştir]

Bende senin gibi düşünüyorum. Bu konuda kendimi biraz daha geliştirmem lazım:) Herşeye rağmen ilgilendiğin için ne kadar teşekkür etsem az. Iyi geceler ve sevgiler--Serhantr 21:16, 26 Ocak 2009 (UTC)

Hakkâri Üniversitesi maddesini silmişsiniz ama böyle bir üniversite açılmıştı. Biraz düzeltip kategorisini de açmıştım. Hatta başkaca var mı diye araştırdım bulamadım, yazım değişikliklerini de yönlendirmiştim. Tekrar kontrol eder misiniz, maddenin kurallara uygun olduğunu düşünüyorum...İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 22:06, 26 Ocak 2009 (UTC)

  • Teşekkürler, evet düzeltmek lazım, üniversitenin kendi internet sitesi kaynak olabilir, iyi çalışmalar, hoşcakalın...Vikipedist 22:12, 26 Ocak 2009 (UTC)

Sinoloji için yaptığım yönlendirmenin tutmadığını oluşturduğum Peter Phillip sayfasından tekrar giriş yapmaya çalıştığımda anladım.Hemen müdahale ettiğiniz için teşekkür ederim.hku-life@hotmail.com

silinmiş bilgiler..[kaynağı değiştir]

Bir kullanıcı kendisine bıraktığım mesajımı silmiş durumda ve o yazdıklarımın asıl halini tekrar nasıl elde edebilirim?Bildiğim kadarı ile bu tür silmeler tümü ile silinmemekte..~Bu imzasız yazı Fmmetin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Levent Abi. 18:28 saatinde yaptığım araştırmada bütün hizmetli ve bürokratların silme kayıtlarına baktım. Sadece 27 Ocak 2009 Salı günü için geçerli sonuçlar da bugün bir değişiklik yaparak ilk 3 kullanıcıyı açıklayacağım. İşte sonuçlar:

SONUÇLAR

  1. Levent (yani siz ) (104 madde ile) N'aptın sen Levent Abi
  2. Manco Capac (9 madde ile)
  3. Homonihilis (3 madde ile)

--Dolphinileti 16:30, 27 Ocak 2009 (UTC)

O uslubun farkindayim. Zaten sonradan ekledim. Ahmet'in icinde uhde kalmis herhalde.o bunlari yazmami istedi. Aslinda haklida. Neyse tabii ki degisecek. Sevgiler

anlamadım.onun bana yazdığı mesajdan haberiniz var mı?

hayır size söyledim şu meseleyi çözelim diye onunla konuşun dediniz.normal şekilde konunun çözülmesi için adam gibi rica ettik tartışalım diye.o hakaret dolu cevap yazıyor.nasıl bir cevap yazmam gerekirdi?--Qarapapaq 19:04, 27 Ocak 2009 (UTC)

Seçkin madde[kaynağı değiştir]

Selamlar Levent, {{SM}} olması için önerdiğin Akciğer kanseri maddesi Vikipedi topluluğunca SM olmaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 18:06, 27 Ocak 2009 (UTC)

bu arada bana yazdigi ve sildigim sırf hakaret iceren mesajını profiline koymus bu adam.bunun davranıslarına mudahele edin yada ben onun profil sayfasını silip aynı sekilde karsılık vermek zorunda kalacagım.her ipini koparanla muhatap olmuycam bundan sonra.zaten dünkü konusma denemesini de sizin oneriniz uzerine yazpmistim. bilginize.--Qarapapaq 19:04, 27 Ocak 2009 (UTC)

Seçkin madde Akciğer CA[kaynağı değiştir]

Seçkin maddemiz vikimize hayırlı olsun. Katkılarınız için tebrik ve teşekkür ederim. Nice ortak çalışmalar dileğiyle iyi vikiler--Merube 89msj 20:51, 27 Ocak 2009 (UTC)

  • Bu arada, yeni seçkin/kaliteli madde çalışmalarımızı en kısa zamanda başlatabiliriz umarım. Kendine iyi bak levent abi. sevgiler, iyi vikiler...--Merube 89msj 22:43, 27 Ocak 2009 (UTC)

Madde birleştirme[kaynağı değiştir]

  • O maddeler birleştirilmesine gerek yok. Dikkat ederseniz kapsamlı olanın birinci satırı kapsamsız olanın tamamına bedel. Ayrıca 2 satırı vikipedide tutmak utanç olur. Taslak yazmışlar ama taslakla bir alakası yok. Sonra o iki slogan birbirinden farklıdır. Birleştirilmesi de hatadır. --Reality006 21:19, 27 Ocak 2009 (UTC)
  • Vandalizm yaptığımı mı düşünüyosunuz? Buyrun geçmişime bakın oluşturduğum 2 kb alıp 14 kb getirdiğim maddelere bakın. --Reality006 21:20, 27 Ocak 2009 (UTC)
  • Peki böyle taslak kriterini karşılamayan 1 kb bile tutmayan maddeleri ne yapacağız? --Reality006 21:33, 27 Ocak 2009 (UTC)
  • Çünkü ben zamanında yönlerle ilgili bir madde yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam 4 kbtı. Taslak kriterini karşılamıyor diye silinmişti. Bu bir çelişki değil mi? --Reality006 21:34, 27 Ocak 2009 (UTC)

Taslak Kriterleri[kaynağı değiştir]

Farketmez aynı hesaba geliyor. 3 ile 10 cümle arası diyor. 3 kb lik bir madde en az 3.000 harf demektir ki burdan 15 cümle bile çıkar. --Reality006 21:42, 27 Ocak 2009 (UTC)

bakın siz belki farkında degilsiniz ama gercekten o herifin öyle seviyesiz cevap vermesi yüzünden bugün moralim cok bozuldu..ayrıca o mesaj halen onun profilinde duruyor.buna müdahele etmeyi düşünmüyormusunuz?--Qarapapaq 22:10, 27 Ocak 2009 (UTC)

NEDEN SİLİNDİ[kaynağı değiştir]

bakın ben wikipedia ya yabancı sayılabilecek bir insanım sadece böyle bir projenin gelişmesi gerektigini düşünen bir insanım.Sizi tanımıyorum ve sizinle şahsi bir sorunumda olamaz haliyle.dün ilk defa bir bilim adamıyla ilgili bir konu açtım öyle sıradan bir bilim adamıda degil türkiyeye ilkleri getiren bir insanın yer alması amacıyla bunu yaptım ve hatta daha da tamamlayamamıştım.Bakın ben makina mühendisiyim wikipedia ya kendi alanımlada bi çok konu eklemek istiyorum ama ekledigim şeyler silinirse hiç bir anlam ifade etmez her konu için emek harcanıyor efor sarfediliyor sizi bilmem ama ben çok fazla boş vakti olan birisi de degilim.Neden bunu yaptıgınızı bilmiyorum çok fazla reklam içeren öge bulundugunu yazmışsınız kusura bakmayın ama HİÇ REKLAM YOKTU.diyelim ki reklam var bunu bana bildirebilir yada konuyu reklamları olmayacak bir şekle getirebilirdiniz bunu yapmadıgınız için sizin iyi niyetli biri olmadıgınız sonucu ortaya çıkıyor bu tavrınız devam ederse ben ve benim gibi bi çok insanın katkı yapma istegini baltalamış olursunuz ilerihasan Bu imzasız yazı İlerihasan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme için teşekkür ederim.--Tuleytula 07:44, 28 Ocak 2009 (UTC)


gerçekten çok teşekkürler.iyi çalışmalar.--Qarapapaq 10:17, 28 Ocak 2009 (UTC)

sizinle ugraşmak istemiyorum bi daha bişey silmeden önce hazırlayan kişiyle baglantıya geçin burası babanızın çiftligi degil[kaynağı değiştir]

Bakın bir ansiklopedi de elbete sıradan bir kişinin kişisel bilgileri bulunamaz ben sıradan bir kişinin kişisel bilgilerini girmedim zaten benim bunu yapmamda ki amaç Türkiye cumhuriyetinin yetiştirdiği gurur kaynagı olabilecek ve insanlıga büyük katkılar saglamış olan bilim adamlarımızı sırası ile wikipedia ya eklemek.İyi niyet konusunda fikrim degişmedi keşke sizde ekledigim isimlere biraz araştırma yapıpda bişeyler ekleseydiniz .Ayrıca beni engellemekten söz ediyorsunuz wikipedia yada engellenmenin pekde mümkün olamayacagını siz benden daha iyi bilirsiniz dedim yaa ben burda yeniyim. Ayrıca isminizi degiştirmemdeki neden kızgınlıgımın bir neticesi siz orda benim en az 1 saatimi alan bir emeği 1 sn de siliyorsunuz üstelik okumamışsınız bu çok belli birde yogun reklam içeriyor yazmışsınız .Burası kimsenin babasının çiftliği degil egolarınızı burda tatmin etmeye çalışmayın baktımda bi takım kişilerle bu silme olayında yarışa girmişsiniz yazık. sizin kim oldugunuzu yada ne iş yaptıgınızı ve ögrenim durumunuzun ne düzeyde oldugunu bilmiyorum ama türk dil kurumunun sitesinden ansiklopedi tanımına bile bakmanız ansiklopedinin ne olduguna dair bir fikir edinmenize yardımcı olacaktır.ben bizim dünyada gögsümüzü kabartan bilim adamlarımızı eklemeye devam edecegim eger bu tavrınız devam ederse sizin hakkınızda wikipedia ya şikayet raporu hazırlayacagım sanırım şikayet raporu sonrasında olabilecekleride biliyorsunuzdur ne de olsa benden daha eskisiniz burda Bu imzasız yazı İlerihasan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Bakın madem ki kendinize vikipedia ya katkı saglamak ve gereksiz bilgileri silmek gibi bir misyon üstlendiniz konuları dikkatlice okumadan silmeyin okumadıgınızı söyledim ÇÜNKİ(nedenini yazmamı istemişsiniz yazıyorum ) reklam içeren sayfa olarak belirtmişsiniz HİÇ REKLAM YOKTU.Ayrıca konuyu okusaydınız konunun bir türk tıp profösörüne dair bir biyografi oldugunu görecektiniz bu yüzden yine söylüyorum OKUMAMIŞSINIZ.Bana sürekli wikipedia ya ne kadar katkı yaptıgınızı yolluyorsunuz eger gerçekten katkı yapıyorsanız bu durum memnun edici bir durumdur ama katkı yaptıgınızı zennederek zarar veriyorsanız bu vahim bir durumdur lütfen bir konuyu silmeden önce BAKIN LÜTFEN diyorum konuyu iyiyce okuyun düzeltilemesi gereken eksiklikleri yada degiştirilmesi gereken bir formata sahipse uyarılarınızı yapın yahut kendiniz degiştirin yıkıcı olmayın yapıcı olun !yada çok yanlışsa silin tabi ama okumadan direk silmek emeğe saygısızlık artık sizinle ugraşmak istemiyorum yeterince vaktimi aldınız eger benim hazırladıgım konuları bir daha haksız yere silerseniz hakkınızda ki şikayet raporunu yollayacagım bunun sonucunda olanların örnekleri dünyada mevcut araştırın . Bakın wikipedia özgür bir projedir herkezin bu projeye katkı saglamak hakkıdır kendi kafanıza göre sürekli bişeyleri silemezsiniz ("babanızın çiftligi degil "cümlesinden kasıt budur).Eger bir konuyu sileceksiniz yapacagınız işi gerçekten mantıklı nedenlere oturtmanız gerekir Bu imzasız yazı İlerihasan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tesekkurler..[kaynağı değiştir]

Mesajiniz icin tesekkurler. Hosbulduk. --Sbasturk 15:46, 28 Ocak 2009 (UTC)

Sayın levent sizden Türk silahlı kuvvetlerinin bütün komutanlıklarının sayfalarına üyeler başka kimse değişiklik yapamaz maddesi koyarsaniz sevinirim.çok karıştırılıyor.saçma sapan şeyler yazılıyor.lütfen bu maddeyi koyun. iyi çalışmalar --Uğur58 17:41, 28 Ocak 2009 (UTC)

Davetinize teşekkür ederim.Ama yaptığım çalışmanın karşılığında bir ödeme yapılmayacaksa (ki anladığım kadarıyla söz konusu değil)böyle kalmak,en azından şimdilik tercihim. Prenses Anne (W) Prens Andrew (W) Sarah Ferguson (W) Prenses Beatrice Prenses Eugenie Beatrice Kategori:Mountbatten-Windsor Hanedanı Windsor Hanedanı Kraliyet Prensesi Zara Phillips Peter Phillips sayfalarını almanca Wikiped'den türkçeye çevirdim. York Hanedanı sayfasında ve Uzay sayfasında düzeltmeler yapmaya çalıştım.İtiraf edeyim başkasının oluşturduğu sayfada her hangi bir şey yapmak bana pek cazip gelmiyor.Sıfırdan sayfa oluşturmak daha keyfli. Canımı sıkan yukarda belittiğim 3 sayfadaki (W) işaretleri,yani sayfanınn düzenlenmesi gerektiği.Keşke nelerin düzenlemesi gerektiğini bilsem de tamamlasam o kutu da ortadan kalksa. İkincisi,almanca sayfada var ama ben bir türlü becerip oluşturamadım."Britanya kraliyet ailesi taht sıralaması"kutusu.İşte yukardaki sayfalarda (W) da bu kutu eksik.Selamlar hku-life@hotmail.com Bu imzasız yazı 78.184.98.255 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Kullanıcı mesaj sayfanıza tehdit içerikli ileti bırakan kullanıcı uyarıldı. Mesaj sayfanızda yer alan rahatsız olabileceğiniz bu kısımları çıkarabilirsiniz... --DsMuratileti 21:40, 28 Ocak 2009 (UTC)

Levent Abi, benim seçkin resimlere aday gösterdiğim Resim:Stari most Kuca.jpg'ya oy verebilir misin diye soracaktım da.--Chief 23:28, 31 Ocak 2009 (UTC)


Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Gerçek ödülün ne olduğu konusunda çok haklısınız. Motivasyon için çok teşekkürler, Tanrı, vikipedimizi gerçek ödülün gerçekleşmesine engel olan Vandallardan korusun...--Tuleytula 23:48, 28 Ocak 2009 (UTC)


  • Bir teşekkür de benden. Aslında o kadar yoğunum ki ama yine de uğramadan edemiyorum. Şu konuşan vikipediye bir dalacam ama bir türlü evde sessiz bir ortam bulamıyorum. Başlar başlamaz da sizden yardım isteyeceğim. Hazır olun. :)) --Manco Capac 08:33, 29 Ocak 2009 (UTC)

Son gelişmeler...[kaynağı değiştir]

Sevgili Levent Abi (benim için hala Abi olarak kalacak); Zaten ben bu işi öylesine yapıyorum (komik gelebilir). Ben diğer kullanıcılarında katkıda bulunduklarını biliyorum fakat; ben maddeyi silenlerden bahsettiğim için diğer kullanıcılara bir tebrik mesajı atamam. Tebriklerden son gelişmeyi sen kapacaksın. Son değişiklik: Her ay sonunda yapılacaktır. Örneğin; Ocak ayındayız o ayda hizmetli ve bürokratlar kaç madde silmiş ona bakacağım ve ilk 5 kişiyi açıklayacağım. Gün gün yapmanın bi alemi yok. Değil mi? Cevabınızı merakla bekliyorum efendim... Teşekkürler, iyivikilemeler... --Dolphinileti 13:03, 29 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba, teşekkür ederim. Elden geldiğince ne yapabilirsek:) İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 22:47, 29 Ocak 2009 (UTC)

Selam. Abi. Tekrar girdiğinde şunları kontrol edersen sevineceğim. Şaka yaptığını sandım ama kendisi ciddiymiş... Görüşürüz. Takabeg ileti 13:24, 31 Ocak 2009 (UTC)

dün engellediğiniz kişi[kaynağı değiştir]

beni boşuna engellemeyin IP adresim her zaman değişiyo ya

Merhaba Levent abi. şu sayfaya bakabilir misin? Kullanıcı sayfası madde olmuş! Sana zahmet ilgilenebilirsen sevinirim. İyi vikiler--Merube 89msj 20:26, 31 Ocak 2009 (UTC)

  • Uzun süredir mesajlaşamamıştık zaten, aslında biraz da bahane etmiştim deminkini.. Ben iyiyim de yoğun olduğumdan pek ilgilenemiyorum vikiyle. Ancak SDD, izleme listesi. Sen nasılsın Levent abi? Umarım herşey daha iyidir. "Tüm gazeteler"de yazan haberi okudum, biraz spekülatif geldi açıkçası. Tıkanıklık, nefes darlığı şikayetleri olduğunda kontrol edilen gerekirse girişimde bulunuluyordu. Tek fark en baştan ya tıkarsa diye önlem alınmış olması. Ama tabi ki kontrol çalışmalarından farklı bir sonuç çıkmış belli ki, bu da incelemeye değer. Çalışmanın güvenilirliliği, istatistiki sonuçlar, benzer çalışmalardaki sonuçları incelemek lazım. Ancak pek tabi ki umut verici bir gelişme, inşallah dedikleri gibidir. Bir de şimdi fark ettim. Bununla sadece solunum yollarını açmıyorlar, aslında brakiterapi yapıyorlar galiba. Tümör hücrelerinden temizliyor dediğine göre. Eğer öyleyse sadece belli durumlardaki AC CA'lara değil, tüm AC CA'larda standart tedavi protokolü içine almaya çalışıyorlar demektir. Belirti vermeden önleyelim mantığı. Ben bir makaleyi arayayım da acabalardan kurtulayım. Birazdan döneceğim , iyi vikiler --Merube 89msj 20:49, 31 Ocak 2009 (UTC)

Makalenin orijinali şu. [1] . Ancak, abstractını okudum da mantıklı gibi. Özel alet geliştirmişler bu iş için. Yeni bir teknik yani. Bu da daha çok para demek olduğundan yaygınlaşması biraz zor. Daha da önemlisi doktor bildiği yöntemi, alıştığı yöntemi kullanmaya devam eder. Başka araştırmalarda da buna destek çıkacak vs. ancak standartlaşır. Araştırırım bunu biraz daha. İlginç, umut verici. Bunun gibi çalışmalar da vardı da sonuçlarından çok haberdar değilim açıkçası. Uzun süreli stent takalım gibi görüşler, ancak o belli durumlarda yapılıyordu. Tüm AC CA'ları için değildi. Bu yeni bir teknik. İyi akşamlar levent abi. Gelişmelerden haberdar edersen çok sevinirim. Kendine çok iyi bak, iyi vikiler--Merube 89msj 21:03, 31 Ocak 2009 (UTC)

İyi geceler levent abi, görüşmek üzere--Merube 89msj 21:08, 31 Ocak 2009 (UTC)

kullanıcı: mer-c[kaynağı değiştir]

kullanıcı: mer-c'in sayfasında vandalizm var Bu imzasız yazı Abcdd (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


daha önceki mesajınızda bahsetmiş oldduğunuz çeviri grubundan nasıl yardım albiliriz? Bu imzasız yazı Stephanhawking4 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Levent abi senin ismine noldu. Yüreeme mi indircen. Gençleşmişin ama bu yeni isimle haberin olsun ;) .Sağlamcıileti 23:26, 31 Ocak 2009 (UTC)

=Merhaba[kaynağı değiştir]

peki bir madde yazarken yararlandığımız siteleri kaynakça olarak gösterirsek ama sitenin aynısını geçirmeden kendi yorumumuzla yazarsak telif ihlali olur mu?--TrEx 15:08, 1 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba, 88.244.84.234 ip adresli kullanıcı sürekli Okul maddelerinden kuruluş bölümündeki Maarif sözcüklerini kaldırıyor, acilen engellenmeli. Mavi Ateş // Özel İleti 13:44, 1 Şubat 2009 (UTC)--] 15:07, 1 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba, "gezinti" şablonu faydalı olmuş ama bunu nasıl monobook'a ekleyebilirim, halledemedim...İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 15:52, 1 Şubat 2009 (UTC)

  • Peki:) Teşekkür ederim, Hoşcakalın...Vikipedist 15:57, 1 Şubat 2009 (UTC)

Birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba {{Dizifilm}} şablonun geçmişini {{Tv-bilgi kutusu}} ile birleştirebilir misiniz? Standart bir şablon kullanılması en uygunu. Kodlarda sorun yok. Birbirine uyuyor. Denedim sadece ana şablona bi-iki kod ekleyeceğim.--Hedda Gabler 16:04, 1 Şubat 2009 (UTC)

Birleştirme derken geçmişi birleştirmeyi kastetmiştim. Pardon :) Yetkili birinin geçmişleri birleştirmesi gerekiyor.--Hedda Gabler 16:20, 1 Şubat 2009 (UTC)
Yok öyle düşünmedim. Sağ olun.--Hedda Gabler 16:28, 1 Şubat 2009 (UTC)

Mesaj Sayfası[kaynağı değiştir]

Mesaj sayfasında bir değişiklik yapmadım. Arşiv yapmaya, başka kllanıcılardaki bazı özellikleri eklemeye çalışıyorum. Mesaj gönderdiğiniz sırada bunun sayfadaki bağlantıdan da anlaşılabilir olduğunu sanmıştım.--Erarslan 16:43, 1 Şubat 2009 (UTC)

Evet fakat filmin adını tam çeviremedim çelişkide kaldım. Türkçe çevirisi Yabancı Dilde En İyi Film Akademi Ödülü bölümüne göre Afrika'nın Hiçbir Yerinde yaptım çünkü Afrika'da hiçbir yer ya da Afrika'nın hiçbir yeri anlamına da gelebiliyor filmin Türkçe ismi. --Kızıl Şaman 20:41, 1 Şubat 2009 (UTC)

Yazdığım sayfada hata ve telif sorunu olmadığına eminim sorun nedir acaba? Kişi iki farklı üniversitede hocadır ayrıca. Bu imzasız yazı E.ozen (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba Levent Abi. Ben az önce İngilizce Vikipedi'de wikEd adında müthiş bir metin düzenleme eklentisiyle karşılaştım. Bunu danışacak kimseyi bulamadığım için sana söylemek istedim. Acaba bu eklentiyi kendi vikipedi'mize geçirmek için ne yapmamız gerekiyor? --♪♫Berkay0652|ileti 21:12, 1 Şubat 2009 (UTC)
  • O nasıl söz Levent Abi. Sen ne yaptın ki sana küseyim? Ben küsen biri değilim ki; tut ki öyle olsam Vikipedi'de küseceğim son insan sensin Levent Abi. İşlevine gelince; ayrıntılı olarak bilmiyorum ama şu maddeleri yazarken karşımıza çıkan yazı yazma penceresindeki seçenekleri geliştiriyor ve renk; boyut; hızlı arama gibi eklemeler getiriyor. Yani bir bakıma Microsoft Word gibi bir şey kullanarak yazı/madde/ileti yazıyoruz. Başta tüm Vikipedilerde var sandım ama her dil için çevirmek gerekliymiş. --♪♫Berkay0652|ileti 21:21, 1 Şubat 2009 (UTC)
  • Bilmukabele (Umarım aptallık edip yanlış yere kullanmamışımdır bu kelimeyi) --♪♫Berkay0652|ileti 21:29, 1 Şubat 2009 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim Levent Abi. (Aman diyeyim fazla şımartma beni, sonra olan bana oluyor.) İyi geceler. --♪♫Berkay0652|ileti 21:39, 1 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba, bu monobook çok güzel oldu, Sürekli bir sekmede Hızlı sil penceresi açık duruyordu. maddeyi kopyala, yapıştır falan derken, bayağı zahmetli oluyordu. Teşekkürler.

Mavi Ateş // Özel İleti 21:59, 1 Şubat 2009 (UTC)

İyi akşamlar[kaynağı değiştir]

İyi akşamlar. (Aklıma gelmişken, sana hala Levent abi diye mi hitab edicem? Yoksa nasıl tercih edersin?) Nasılsın? Umarım iyisin. Sana sormak istediğim şu: VikiPortallarla ilgilenen ve hala aktif olan birisi var mı? Bu konuda birşey biliyorsan yardım edebilirmisin?--Serhantr 22:07, 1 Şubat 2009 (UTC)

  • ne demek, hemen.. ellerinden öper. :) --kibelemesaj 22:09, 1 Şubat 2009 (UTC)
  • Bence en güzeli "Levent arkadaşım". Portal konusa gelince, portalların böyle ilgisiz ve bakımsız kaldığın hiç memnun değilim. Bence portaller yine gelişmesi lazım. Gelişmesi içinde Sanat ve Kültür Portalı için teklifte bulunmak istiyorum. Ama beraber çalışacak kimse bilmiyorum. Benimle beraber bu yeni portalda çalışmak istemezmisin? Çalışamasanda anlayışla karşılarım; ne de olsa çok işin var. Iyi geceler--Serhantr 22:24, 1 Şubat 2009 (UTC)
Şu an en çok kullandığım msn adresim. Onu da aktif hale getirdim şimdi. Niye sordun ki?--Serhantr 23:02, 1 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba, ben çok inat değilim ama kararsızım:) Şimdilik böyle olsun, yakın zamanda düşüneceğim:) Teşekkürler, İyi çalışmalar...Vikipedist 23:19, 1 Şubat 2009 (UTC)

niçin sildiniz bu kaç gündür bütün türkiye yi ve dünyayı meşgul eden bir konu Bu imzasız yazı 85.103.153.241 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

siz kural ihlali yapıyorsunuz ve tarflı davranıyorsunuz Bu imzasız yazı 85.103.153.241 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

burada recep tayyi erdogğan hakkında yapılan olumsuz şeyler hemen ansiklopedik oluyor Dava konusu olmuş Recep Tayyip Erdoğan karikatürleriÇıkarsa Tezkere, Bilal Gitsin Askere

sizce bunlar ansiklopedik mi

bu konuyu ansiklopedik olarak nasıl işleyeyim siz söyleyin o zaman

sonuçta kaç gündür türk ve dünya kamuoyunu ilgilezditren bir güncel olay

burada ansiklopedik olmayan dünya kadar konu bulabilirim size

size bir soru sordum bu konuyu ansiklopedik olarak nasıl işlerim

benim yazdığım neden hızlı silindi

peki bunu nerede ve kimlerle tartışmaya açabilirim

bu konunun ansiklopedik bilgi olmadığı gözrüşünüze katılmıyorum ayrıca bu davranışınızla sizin tarfsız olduğunuzada inanmıyorum

ben size bunu nerede tartışabilirim dedim siz benim işlerim var deyip kesip attınız

ben de ne yapabilirim diye başkalarına soruyorum bunda hoş olmayan ne var

siz ban yol gösteri bu oayı nasıl ve nerede konuolarak ileyeyim

yoksa ben de başlkalrına sormak zorunda kalırım

Merhaba; 3.5" maddesi, yazıldığı günün şartlarına göre yeterli olabilirdi, ama bugün taslak kriterlerini karşılamaktan uzak. Yanısıra İngilizce Viki'de gerek 5,25" gerekse 3.5" maddeleri, Disket'e yönlendirilmiş durumda. Bu konuda girişimde bulunmadan önce bir görüşünüzü sormak istedim, yönlendirerek birleştirmeyi düşünüyorum, ne dersiniz? Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 06:20, 2 Şubat 2009 (UTC)

  • Sormanıza bile gerek yok bu tip şeyleri :) - denisutku M 12:29, 2 Şubat 2009 (UTC)

DİREKT KENDİM WİKİ İNGİLİZCEDEN ÇEVİRSEM TELİF İHLALİ OLUR MU?--TrEx 13:02, 2 Şubat 2009 (UTC)

merhaba levent[kaynağı değiştir]

İyi aksamlar. E-posta sorununu çöztüm. Dün gece parolamı unutmuştum:) Bu yüzden e-posta için gerekli onaylamayı yapamıyordum. Oturumu da kapatmıştım.(Bu kadar talihsizlik...) O yüzden cevap yazamadım. Şimdi herşey tamam oldu.--Serhantr 18:55, 2 Şubat 2009 (UTC)

Kıbrıs Türk Barış kuvvetleri komutanlığı[kaynağı değiştir]

Sayın Levent; Bir zamanlar açmış olduğum [[Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri adlı madde ansiklopedik nitelik taşımadığı için silinmişti. Oysa maddenin az önce bulduğum hali benimkinden çok çok kötüydü. Komik derecede hataları vardı ve ben onları elimden geldiğince düzelttim. Şimdi sizi sormak istediğim, ben yapınca kötü bulunup hemen (!) siliniyor da bu amatör haliyle neden silinmemiş; bunu anlayamıyorum. Teşekkür ederim. İyi akşamlar.Apolas Lermi 21:28, 2 Şubat 2009 (UTC)

Kara Şövalye[kaynağı değiştir]

İyi akşamlar Levent Abi. Bu sayfadaki resimlerden birini (filmden sahnelerin resimleri, afişler değil) Kara Şövalye'nin özet kısımını yerleştirmem mümkün mü acaba? it:Il cavaliere oscuro'de resim var ama pek uygun değil bölüme.--Olağan Şüpheli 21:45, 2 Şubat 2009 (UTC)

  • Acep sayfasındaki resimlerden biri olabilir mi? Sağ üst köşedeki resimlerden. Biri İngilizce vikipedi'de bir resim alınmış.--Olağan Şüpheli 21:56, 2 Şubat 2009 (UTC)
  • Yok abi o şekilde düşünür müyüm hiç. Canın sağolsun.--Olağan Şüpheli 22:04, 2 Şubat 2009 (UTC)
  • Abi peki resmi sitesinden yüklesem olur mu? İtalyanca vikipedi oradan almış bir resmi.--Olağan Şüpheli 22:13, 2 Şubat 2009 (UTC)
  • Abi [Macarca Vikipediden] bir resim aldım. Rengini açtım ve birazını kırptım. Bir sorun yoktur herhalde Akşam akşam rahatsız ettim kusuruma bakma.--Olağan Şüpheli 22:30, 2 Şubat 2009 (UTC)

yardımların ve bilgilendirmen için teşekkür ederim sadece benm kullanıcı sayfamda yaptığım hatalar ve düzeltiğim sayfalar yazılı onlar ne zmn silinir.


  • Merhaba Levent Abi, nasılsın? Köy Çeşmesindeki çağrını duydum ve kendi user.js'mde bir deneme yaptım. Sorunun ' işaretini kesme işareti olarak kullanmandan kaynaklandığını tahmin ettim. Ki muhtemelen doğru - bende çalıştı da. Eklerken özet bölümündeki Vikipedi'yi kısmını Vikipedi\'yi olarak değiştirip eklersen sorun hâllolur zannımca. Şu da benim değişikliğim. Kolay gelsin... :))  Brk ileti 22:55, 2 Şubat 2009 (UTC)
  • Hay allah razı olsun ne diyim? Az kaldı umudu kesiyordum düzeltmekten :) Çok teşekkürler. Kendine iyi bak. Umarım uzun süreli kalıcı olursun yine? Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 22:57, 2 Şubat 2009 (UTC)
  • Rica ederim Levent Abi - Levent diyemiyorum, umarın sorun olmaz? Çalışmasına sevindim. Brk'de çareler tükenmez. Bundan sonra daha sık Vikipedi'de bulunmayı düşünüyorum. Belki yine eskisi kadar Vikipedikolik olurum. Bu arada imzan çok hoşmuş. Sen de kendine çok iyi bak...  Brk ileti 23:15, 2 Şubat 2009 (UTC)

Şuraya bir bakabilirmisiniz Gölköy, Muş ben hangi sürümün geri getirileceğine pek karar veremedim. Çok değişiklik yapılmış --Tarih 22:56, 2 Şubat 2009 (UTC)

merhabalar. Ben az önce koüsat sayfasını ekleyen şahıs. Ne şekilde buraya yazıyı ekleyebilirim. Klüp yönetimindeyim lisans hakkı bizde. Yani klübün kendisinde. Az önce uyarıldım sanırım tarafınızdan.. Bu imzasız yazı 88.243.69.139 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, bende de çalıştı. Her ikinize de tekrar teşekkürler:) Kolay gelsin, Hoşcakalın...Vikipedist 23:12, 2 Şubat 2009 (UTC)

Benim kafamı kurcalayan bir soruum var? Steward ne? Stewardlar seçiliyormuş bu seçim nasıl yapılıyor?Lütfen bu soorularıma cevap verir misin?--♪♫Yusuf 1907ileti 12:19, 3 Şubat 2009 (UTC)

Uygunsuz KA! --Kemal K.ileti 12:21, 3 Şubat 2009 (UTC)

İyi günler[kaynağı değiştir]

Tabii ki güncel lisan yazarım! Metinler daha canlı olduğu için ben muhtelif sözcükler kullanıyorum. (lisan ve dil; seçim ve intihap; parti ve siyasî hareket, vs.) Bu imzasız yazı Nemçeli 16 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Levent. Resim konusu ile ilgli bir sorum var. Şöyle: Benim Commonsc'ta bir oturumum var. Elimde de çok güzel bir Toyota Corolla Geçmişi'ni anlatan bir resim var. Commons'taki arayüz dilim Türkçe. Resmi yüklerken lisansı bana söyleyebilir misiniz? Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Dolphinileti 15:55, 3 Şubat 2009 (UTC)


Selam[kaynağı değiştir]

Bana senden bir mesaj geldi. Ben Eski Mısır mitolojisi hakkında yazı yazarken kısa içerik eklemememem hakkında bir mesaj geldi. Aslında kısa içerik eklemiyorum. Kaynaktan alınan bilgiler bu kadardır... Bu imzasız yazı Eren-rncn (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Fabian Ernst sayfasında 78.162.214.74 IP nolu kullanıcı Vandalizm yapmaktadır.Lütfen sayfayı korumaya alın.

--The legend 35 22:31, 3 Şubat 2009 (UTC)

Bu nasıl iştir...[kaynağı değiştir]

  • Hehe . Ben de kaçacağım galiba; bakalım... Kendine iyi bak abi, görüşürüz... --DsMuratileti 22:47, 3 Şubat 2009 (UTC)

Mesaj sayfamın bu şekilde kalmasının benim açımdan bir sakıncası yok. Üstelik çok fazlada kullanılmıyor zaten. Bazen böyle konular açılıyor mesajlaşma oluyor. Yine de tavsiyeniz için teşekkürler.--Tarih 22:49, 3 Şubat 2009 (UTC)

*Küçük bir önerim olsa? "tercihlerim" bölümünüzde bulunan e-posta seçeneğinizi aktifleştirmeniz mümkün mü? Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 22:47, 3 Şubat 2009 (UTC)

Tamamdır. Aktive ettim. Tuleytulaileti07:41, 4 Şubat 2009 (UTC)

Türkçe sayfalarda yaptıklarınız editörlük gibi.Her konunun uzmanı olmayan biri nasıl olur her konuda editörlük yapar?Veya, çok basit olan bir konuda nasıl olur da editörlük yapmaktan geri durur?Terekeme olmadığınız halde Terekemelerin soyları ve din/mezhepleri konusunda, Terekemelerin var olmadığını serdirmeden vermeye çalışan biri ile pazarlık yapıyor duruma düşmüşlüğünüz söz konusudur.

Farklı bir ülkeden olan, farklı bir milliyetten olan, farklı bir din/mezhepten olan, Türk olmayan, Türkiyeli olmayan, Terekeme olmayan, ve Türkçe sayfalarda karaladığı halde Türkiye Türklüğü ve onun tüm dünya tarafından genel kabul görmüş din/mezhebine direk yada endirek olumsuz yansımaları olan veya olabilecek olan kişisel düşüncelerini tüm dünyaya Türkçe sayfalardan ileten, Türklüğü Azeriliğin altında ele alma çabasındaki birine engel olmaya çalıştım.Ansiklopedinin Türkçe sayfalarının editörlüğünü bu özellikteki birinin avukatlığı ile karıştırıyor bir görüntünüz var.Bundan sonra Türklerin, Terekemelerin ve din/mezheplerinin ne olduğu ne olmadığı konusunda bir katkı, düzeltme yada yorumda bulunmayacağım, yolunuzu daha fazla açmış olacağım.Bu konularda ansiklopedinin Türkçe sayfalarında yer alacak olan doğru yada yanlış tüm verilerden siz sorumlu olursunuz.Çünkü sorumlunun kim olduğu konusunda belirsizlik en kötüsüdür.

Düzelttiğim "Azeri(Terekeme)" idi.Bu yazışa göre Azeriler aslında Terekeme imiş gibi görünüyor.Oysa iki farklı millet birbirine nasıl olu da parantez olur?Söz konusu kullanıcının bu düzeltmemi kaç kere geri aldığına bakın, neden diye sorun?

Terekemelerin mezheplerinin sünni olduğu gerçeği ya değiştirildi yada kuşkulu hale getirilmeye çalışıldı.Ben bu davranışlara engel olmaya çalıştım.Siz editör olarak seyirci kaldınız ve kalıyorsunuz.Seyirci kalıyorsunuz çünkü şu an terekemelerin mezheplerinin sünni olduğu bilgisine fack iliştirilmiş durumda.Terekemelerin sayılarının tam olarak ne olduğu bilinemez, çünkü onlarda Türklük yada Terekeme olmak gibi ayrım yoktur.Kendilerini eski Türk olarak görüp Türkiye Türklüğünün hatırlanmayan/unutulan köklerinden biri olduklarını düşünürler, ki gerçek budur.Bu yüzden de ülkedeki herkesle evlenmişlerdir ve bu yüzden sayıları bilinemezdir.Ancak 6-7 milyon oldukları gibi bir rakama itiraz eden olmadığını görüyoruz.Eğer bu kadar insan şii ise Türkiyede ne çok şii varmış.Ortada bir manyaklı yokı mu?Peki Türkiye nüfusunu sünni yapan çoğunluk nerededir, kimdir?Eğer onlar da şii yada alevi yada bektaşi ise ülkenin çoğunluk mezhebini sünnilikten şiiliğe değiştirmek zorundasınız.Buyrun yapın..Yol açıldı. Bu imzasız yazı Fmmetin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

levent kardeşim seni biraz uğraştırdım sanıyorum özür dilerim amacım dini konularda buradan da yadım alabilirsiniz şeklinde site linki eklemek müsadeniz olursa dini içerik olan sayfaya (dış bağlantılar ) bölümüne site adresini yazmak istiyorum. iyi çalışmalar.site adresi : http://islamihayat.info Bu imzasız yazı Katkımızolsun (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Star Wars Yıbaşı Özel[kaynağı değiştir]

Merhaba. Levent Abi. Accaba Star Wars Yılbaşı Özel filmini izledin mi acaba? Türkçe sitelerde araştırdım ama hiçbir yerde bulamadım.Aktif kişiler arasında en olgun kişi sen olduğun için soruyorum.--Olağan Şüpheli 19:04, 4 Şubat 2009 (UTC)

Haklısınız[kaynağı değiştir]

  • Az önce mesajınızı okudum ve elimden geldiği kadar yardım etmek istiyorum sonuçta bu siteyi bende sen herkes kullanıyor tertipli düzenli olması şart birinci önceliğimiz bu bende vakit buldukça sitedeki yazıları konrol ediyorum lüzümsuz olanları değiştiriyorum.
  • Bu site ile ilgili herşey bizim birinci görevimiz elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve bu çalışmaları diğer kullanıcılarımızdanda bekliyorum.
  • sayfa değiştirme sayfasına geldim dediğinizi yaptım ve ekleme yerlerinde açılır kutu çıktı tıkladım ama bişe olmadı ne yapmam lazım olması için gördük ama kullanamadım daha

Bu imzasız yazı Yunusberkan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

85.107.250.43 IP li münasebetsiz ileride okuyacağınız "Âkif’in Nuriye adında bir kız kardeşi olmuştur.Asıl adı ozan olduğunu herkezden sakladı ve Mehmet Akif Ersoy adını kullandı." ve "İstiklâl Savaşı kazanıldıktan sonra İstanbul’a döndü." kısımlarına "a.q" yazarak milli şairimize hakaret etmiştir.Bu terbiyesizin tespit edilmesi ve cezalandırılması elzemdir.Ayrıca Mehmet Akif Ersoy'un öldüğü apartman olan Mısır Apartmanını kısır olarak değiştirmiştir.Ben Kafkasya Kartalı olarak bunu düzelttim.Yetkililere duyurulur. Bu imzasız yazı Kafkasya Kartalı (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

85.107.250.43 IP li münasebetsiz ileride okuyacağınız "Âkif’in Nuriye adında bir kız kardeşi olmuştur.Asıl adı ozan olduğunu herkezden sakladı ve Mehmet Akif Ersoy adını kullandı." ve "İstiklâl Savaşı kazanıldıktan sonra İstanbul’a döndü." kısımlarına "a.q" yazarak milli şairimize hakaret etmiştir.Bu terbiyesizin tespit edilmesi ve cezalandırılması elzemdir.Ayrıca Mehmet Akif Ersoy'un öldüğü apartman olan Mısır Apartmanını kısır olarak değiştirmiştir.Ben Kafkasya Kartalı olarak bunu düzelttim.Yetkililere duyurulur. --Kafkasya Kartalı 20:26, 4 Şubat 2009 (UTC) (İmzamı da attım.Şimdi bu 85.107.250.43 IP li münasebetsiz şahsa bir ceza verilecek mi???)

85.107.250.43 IP li münasebetsiz ileride okuyacağınız "Âkif’in Nuriye adında bir kız kardeşi olmuştur.Asıl adı ozan olduğunu herkezden sakladı ve Mehmet Akif Ersoy adını kullandı." ve "İstiklâl Savaşı kazanıldıktan sonra İstanbul’a döndü." kısımlarına "a.q" yazarak milli şairimize hakaret etmiştir.Bu terbiyesizin tespit edilmesi ve cezalandırılması elzemdir.Ayrıca Mehmet Akif Ersoy'un öldüğü apartman olan Mısır Apartmanını kısır olarak değiştirmiştir.Ben Kafkasya Kartalı olarak bunu düzelttim.Yetkililere duyurulur.Bu adamnın cezası ne olacak?3 tür cevap bekliyorum.Yaptığım şeylerle birlikte buna da bir cevap verilirse sevinirim.Bu adama bir ceza verilecek mi???Verilecekse ne ceza verilecek.Bu adamın küfrettiği milli şairimiz ve İstiklal Marşı'nın yazarı. Saygılarımla --Kafkasya Kartalı 20:33, 4 Şubat 2009 (UTC)

İyi akşamlar[kaynağı değiştir]

Uygunsuz KA olabilir! Gugıl'da baktım ama bununla ilgili bir site çıkmadı. Teşekkürler, kolay gelsin... --Kemal K.ileti 20:35, 4 Şubat 2009 (UTC)

Sağolun soruma cevap verdiğiniz için. --Kafkasya Kartalı 20:37, 4 Şubat 2009 (UTC)

  • Merak etmeyin, ilk okuduğumda yüzümde bir gülümseme oldu ama sonradan anladım tabii. --Kemal K.ileti 20:47, 4 Şubat 2009 (UTC)
  • Merhaba. Bir ricam olacak. Şu kategorideki son kelimenin ilk harfini küçültmeniz mümkün mü? İyi akşamlar. --Guzelonlu 20:52, 4 Şubat 2009 (UTC)
 ** Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar. --Guzelonlu 21:03, 4 Şubat 2009 (UTC)
  • WikiEd'i İngilizce Vikipedi'de değişikliklerde kullanmaya başladım ama halen nasıl Türkçe'ye geçirilir bir fikrim yok Levent Abi. Mach adlı kullanıcıya da ileti yolladım bu konuda ama sanırım hiç siteye girmedi. Üzgün Ben biraz soruşturayım, eğer yapılabilecek bir işse kendim bile yaparım. (Ya da denerim ) Her neyse Levent Abi; iyi akşamlar. Kendine iyi bak. --♪♫Berkay0652|ileti 21:02, 4 Şubat 2009 (UTC)

+SSK primi+yemek+servis+vs.[kaynağı değiştir]

Öyle geçiyordum, uğradım.. iyi de yapmışım, seni gördüm. Sahi, şimdi hatırladım, bir de yol iznim var daha benim kullanmadığım :) Sevgiler bizden dostum. --M. M. ileti 22:22, 4 Şubat 2009 (UTC)

Bu saatte ilaç gibi geldi üstadın bu şiiri.. sağolasın. --M. M. ileti 22:41, 4 Şubat 2009 (UTC)

Bir kez daha merhaba Levent Abi. Yazalı çok oldu ama şu madde gerekmediği halde isim değişikliğine uğramış. Madde zaten New jack swing şeklinde yazılmış diğer Vikipedilerde. --♪♫Berkay0652|ileti 22:50, 4 Şubat 2009 (UTC)

Khutuckmsj adlı kullanıcının 30 Aralık 2007 tarihinde yaptığı uyarıdan sonra, bahsettiği tarzda herhangi bir değişik yapmamama rağmen aynı konuda tekrar uyarılmamın sebebini anlayabilmiş değilim. Açıklarsanız sevinirim.

Ayrıca SOAD'ın 2008 Eurovision Şarkı Yarışmasına katılma isteğine dair verilen bilgiler hangi sebeple silinmekte? Bu imzasız yazı Astroturk‎ (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Başlık silinmesi hakkında[kaynağı değiştir]

Ansliklopedik kişi ya da grup olmadığı gerekçesiyle Türkiye İranlılar Hayır Derneği başlığını silmişsiniz. Lütfen Soroptimist, Araknoloji Derneği,Ekolojik Ütopyalar Derneği,Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği sayfalarına girip bakar mısınız. Acaba bu dernekler ansiklopedik açıdan ne kadar önem taşımaktadır? Ayrıca bu sayfalar içerik açısından da yetersizdir. Türkiye İranlılar Hayır Derneği'nin yetmiş yılı aşkın bir geçmişi vardır ve silinen başlık burada yer almayı hak etmektedir. Vikipedi'de birçok önemsiz ve içerik açısından zayıf, Vikipedi formatlarına uymayan başlık yer alırken sizin bu sayfayı silmenize bir anlam veremedim. Tekrardan ansiklopedik bir önem taşımadığını söylerseniz, size diğer dernek sayfalarına bir girip göz atmanızı tavsiye ederim. Başlıkların neye ve kime göre ansiklopedik olup olmadığı göreceli bir kavramdır. Emek harcanarak oluşturulan başlıkların daha nesnel bir değerlendirmeden geçirilerek silinmesi gerekir. Bu imzasız yazı 78.176.126.135 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selam abi. Tartışma:Osmanlı İmparatorluğu'da fikir birliği var mı sence? Takabeg ileti 14:30, 5 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhaba Takabeg, üzgünüm ama kafamı toplayamıyorum, grip oldum. Başka birinden rica eder misin? Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 15:26, 5 Şubat 2009 (UTC)

Geçmiş olsun. Allah şifasını versin. Takabeg ileti 15:29, 5 Şubat 2009 (UTC)

neden sildi ben bu maddeyi başlatarım sadece eskisini getirdim silme--94.120.242.28 15:33, 5 Şubat 2009 (UTC)

halkapınar spor salonu[kaynağı değiştir]

slm eğr halkapınar spor salonunu eklerseniz sevnirm Bu imzasız yazı Abcdd (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Levent Abi geçmiş olsun; yardımcı olacağım bir şey var mı senin yerine? --♪♫Berkay0652|ileti 15:57, 5 Şubat 2009 (UTC)

SLM.KİMSİNİZ.NEDEN BENİM SAYFAMI DEĞİŞTİRİYORSUNUZ. Bu imzasız yazı 85.105.111.167 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Amerikan kargasını Türk kargası yapmamda haksızdım.Ama Türkiye sayfasının altbaşlıklarından din metnine Cami resmi koymam normal bir şey değil mi?Benim nosferatü'ye yazdığım bir mesajı söyliyeyim:Sen kim oluyorsunda bana sayfalara cami resmi dolduruyorsun dersin. lütfen buraya tıklayınıztıklayıp açınız. Alt başlıklarından din metnine bak papanın resmiyle kilise resmi bulunuyor. Ama niye oraya sadece kilise resmi konuyor.Almanya'da 2.500.000(2,5 milyon)Türk var.Yani sadece hristiyanlar yok. Müslümanlarda var. Eğer senin dediğin gibi olsaydı Camii resmide olması gerekirdi. Bu yüzden senin dediğin çok saçma. Senin dediğin:"Yok Türkiye'de Sadece Müslümanlar değil hristiyanlarda var."Bu yüzden Türkiye maddesinin Din altbaşlığında sadece cami resmi olması gerekir." Bence Sinagog ve kilise resimleri çok saçma. İşte bu yüzden bana her yeri cami resmiyle dolduruyorsunuz diyemezsiniz.*****dedim...Bu konuda haklı değil miyim?Lütfen söyle...Nosferatü bana:"Türkiye'de sadece müslümanlar değil hristiyanlarda yaşıyor"dedi.Ama yukarıdaki söylediğim bu sözün benim oraya cami resmi koymamla alakası yok.--♪♫Yusuf 1907ileti 13:10, 6 Şubat 2009 (UTC)


Az önce eklenmiş olan Oğulcan Şakrak başlığınının silindiğini üzüntü üzüntü içinde öğrenmiş bulunmakta olup bunu yapanları kınamaktayım. Vikipedi'nin hem eğitim alanında başarılı olan hem de milli bir sporcu(Monopalet Türkiye Milli Takımı) olan bu şahısa gerekli önem vermemesini dehşetle karşılamaktayım. Vikipedi'nin Türk sporuna neden bu kadar az değer verdiği ise sorulması gereken ayrı bi konudur.Türk sporunun başarılı sporcularını bilinmesi ve tanınmaması isteği olarak değerlendirilebilecek bi kasıt söz konusudur. Sizden bu konunun acilen düzeltilmesini ve Oğulcan Şakrak başlığının tekrar açılmasını arz eder, ilginiz ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim. Bu imzasız yazı 88.233.170.246 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Küçük bir selam[kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi. Kısa süreli uğramışken bir selam vereyim dedim :) Umarım iyisinizdir. Kolay gelsin. --Yabancımsj 13:56, 6 Şubat 2009 (UTC)

Davul - Bateri[kaynağı değiştir]

Teşekkürler ilgilendiğin için (: Ayrıca geçmiş olsun.. --QMasTerMesaj at 14:22, 6 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba. Bugün açılan Cahid Külebi maddesini çift madde olarak işaretlemiştim ama demin zaten telif ihlali olduğunu fark edip silinmesi için işaretledim. Sizi uğraştırmadan Cahid Külebi'yi direkt Cahit Külebi'ye yönlendireyim mi? Ya da sizin için de uygunsa siz yapabilir misiniz? İyi günler. --Guzelonlu 15:19, 6 Şubat 2009 (UTC)

  • Çok hızlısınız, ben mesajı yazarken silmişsiniz. :) Öyle bir yönlendirme yapmak konusunda görüşünüz nedir? --Guzelonlu 15:20, 6 Şubat 2009 (UTC)
  • Tamamdır, teşekkürler. --Guzelonlu 15:22, 6 Şubat 2009 (UTC)
  • Maddenin tamamı alınmış. Kopyala-yapıştır.--Hedda Gabler 15:21, 6 Şubat 2009 (UTC)

İyileştin mi? Vatanseverkemalist için başka hizmetli halletsin:) Birde Mart Olayları hâlâ taraflı mıdır? Etiketi eklediğin için soruyorum. İyi çalışmalar ve dinlenmeler. Takabeg ileti 15:43, 6 Şubat 2009 (UTC)

levent abi iyi günler. şablon yaratmada ve kategori oluşturmada takıldım. şablonu madde gibi yaratmak istedim fakat yaratacağım şablonun adı zaten olduğu için yapamadım. yardım edin lütfen. --Axbyc 23:03, 6 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhaba; hala iyileşemedim, kaç yıldır kışları hastalanmazdım ama bu sefer kötü üşüttüm galiba. O maddeyi çok inceleyemedim, ama üstünde epey çalışmışsın, sanırım taraflılık kalmamış, şablonu çıkarıyorum. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 00:37, 7 Şubat 2009 (UTC)
Ek. Kullanıcı:Dsmurat yanlışlıkla engellendiğini söylemedi. Ben acele davranınca yanlış okumuşum. Yine de Zeynep'in engellenmiş olması ve yurtseverkemalist'in engellenmemesini sorun olduğunu düşünüyorum. M.M.'e de mesajı attım ve Dsmurat'ın mesajı konusundaki yanlış anlaşmamı ekleyecem. Görüşürüz. Takabeg ileti 07:36, 7 Şubat 2009 (UTC)
  • belki de dediğiniz gibi aynı ismi taşıdığı için olmuştur.

teşekkrüler. --Axbyc 10:34, 7 Şubat 2009 (UTC)

önce gesundheit :)[kaynağı değiştir]

Geçmişler olsun üstadım.. geçen hafta da ben muzdariptim o illetten, kendine iyi bakasın, sevgiler, --M. M. ileti 10:44, 7 Şubat 2009 (UTC)

İyi günler[kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi (benim için hala Abi). Sizden bir madde yazmanızı isteyecektim (ben yazamıyorum da). Maddenin adı: Hino. Uygun olduğunuz bir zamanda yazabilir misiniz? Teşekkürler, iyivikilemeler... --Dolphinileti 12:21, 7 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba Levent Abi, sanırım hastaymışsınız. Geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim. Kendinize iyi bakınız. Kolay gelsin... --Kemal K.ileti 13:49, 7 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba, iletiye cevap verdim, bu arada geçmiş olsun...İyi çalışmalar...Hoşcakalın...Vikipedist 16:21, 7 Şubat 2009 (UTC)

  • Okudum:), teşekkür ederim, Hoşcakalın...Vikipedist 22:16, 7 Şubat 2009 (UTC)

Faşizm ve üye yıldırma[kaynağı değiştir]

Daha kaç tane daha böyle mesaj atacaksınız? Güzel kardeşim ya beni silin ya da rahat bırakın. Faşist yıldırma taktiklerizle insanları soğutuyorsunuz işte. Ben konuyu kapatmşım, sen gelip hala ısıtıyorsun ortamı. Dediğim gibi, ya silin, ya rahat bırakın. Bu imzasız yazı Reichberg (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

O zaman beni rahat bırakınız. Kapanmış bir konu üzerine defalarca mesaj atarak rahatsız eden ben değilim.

Peyami Gürel[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Peyami Gürel ile ilgili girdiğim entry neden siliniyor.? Bu konuda nasıl bir prosedür izlememiz gerekiyor. Sanatçının biyografisini kendi sitesinde yazan benim. Bundan daha iyi bir anlatım da olabileceğini düşünmüyorum. Sanatçının bundan bilgisi ve izni de var....

Nereye ne şekilde başvurmamız gerekiyor.

Teşekkürler. Bu imzasız yazı Temurah (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

merhaba tahmin ettiğiniz gibi sayfa silinmesi meselesi.neden yusuf ziya yılmaz ve muzaffer önder hakında yaptığım tamamen tarafsız sayfalar siliniyor.silinmemesi için ne yapmam gerektiğini bildirirseniz memnun olurum.kolay gelsin. Bu imzasız yazı Hebelembelem (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Yok Levent Abi, tatil ya ondan sabahlıyorum. Bu arada yeni imzan çok güzel olmuş; nasıl sığdırdın ki o kadar kodu imza kutucuğuna? Neyse Levent Abi, iyi geceler sana. (Ayrıca gören de seni asırlık çınar sanacak. Sen yaşlı değilsin ki Levent Abi. Duymamış olayım.) --♪♫Berkay0652|ileti 01:52, 8 Şubat 2009 (UTC)
  • Oou bu nasıl zeka böyle! Hiç böyle düşünmemiştim. Sağol Levent Abi. Sana da iyi sabahlar. --♪♫Berkay0652|ileti 02:00, 8 Şubat 2009 (UTC)

Bir sorum olacaktı. Haccac maddesinde El Haccac ibni Yusuf es-Sekafî ismini Sakifli Yusuf oğlu el-Haccac şeklinde değiştirdim. Başka bir örnek vereceğim, mesela en:University of Genoa'yı Türkçe'ye çevirdiğimiz zaman, Cenova Üniversitesi şeklinde çevireceğiz, değil mi? Aynen buna benzer şekilde Arapça insan isimlerindeki Arapça eklemeleri olduğu gibi Türkçe'ye aktarmamız doğru olmaz. Mesela, oğlu anlamında kullanılan, ibni veya bin kelimesini Türkçe Vikipedi'de aynen kullanmamıza gerek yok, bu konuda herhangi bir gelenek var mı? Eğer bu konuda bir gelenek yoksa, gördüğüm bütün ibni/bin kelimelerini oğlu şeklinde Türkçeleştireceğim. Ayrıca, "Yusuf es-Sekafî" gibi isimleri de "Sakifli Yusuf" gibi Türkçeleştirmeye gideceğim. Yol gösterici bir açıklama bekliyorum, teşekkürler.Tuleytulaileti10:02, 8 Şubat 2009 (UTC)

Ömer ibn Hattab maddesini de Hattab oğlu Ömer yapacağım ama önce Vikipedistlerin bu konuda mutabık olup olmadığını bilmek lazım. Teşekkürler.Tuleytulaileti10:29, 8 Şubat 2009 (UTC)

Şöyle bir itiraz eden çıkabilir, o zaman Ebu Bekir'i de Bekir'in Babası yapalım ^_^ Bence bu yapılamaz. Çünkü, Ebu'nun çok farklı bir kullanımı var, başka anlamlarda da kullanılıyor Ebu X derken. Benim görüşüm bu, bu konuda.Tuleytulaileti10:32, 8 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhabalar Sevgili Tuleytula; köklü isim değişiklikleri daima topluluğun genel görüşleri alındıktan sonra yapılır. Bu yazılı olmayan bir kural olmakla beraber, kaçınılmaz bir şekilde gelenekselleşmiştir. Birden fazla madde söz konusu olduğundan konuyu köy çeşmesi-ilginize'de tartışmaya açmak gerekiyor. Makul bir süre sonunda itiraz çıkmazsa elbette değişiklikleri uygulamanız mümkün. Ancak geçmişte benzer durumlar genellikle tartışmalara yol açmıştır. Kişisel görüşüme göre, Ebubekir vb. değiştirildiğinde anlam yitirecek olanlar hariç, Türkçeleştirme yararlı olur. Anlaşılırlığı ön plana almak Vikipedi'yi daha zengin kılar. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin, saygılar.  Levent İleti Katkılar   10:50, 8 Şubat 2009 (UTC)

Teşekkür ederim, yeterince tatmin edici bir cevap.Tuleytulaileti11:04, 8 Şubat 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Merhaba, teşekkür ederim, birşeyler yazmam gerekiyor oraya galiba...İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 10:54, 8 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba Levent Abi. Kullanıcı:Tom ve jerry, Homonihilis'in kullanıcı sayfasını boşaltmıştı. Ben de geri aldım. --Olağan Şüpheli 11:19, 8 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba. Sanat ve Kültür Portalı için bu sayfada teklifte bulundum. Desteklersen çok sevinirim.--Serhantr 14:05, 8 Şubat 2009 (UTC)

Selam Levent abi[kaynağı değiştir]

  • Bilgisayarımda bir sorun var, sayfa açılması dakikalar sürebiliyor, birileri yardıma gelene kadar son değişiklikler ve vandalizmle ilgilenebilir misin?  Levent İleti Katkılar   13:44, 8 Şubat 2009 (UTC)

Mesajınıza çok geç cevap verdiğim için üzgünüm, ben netten çıktıktan bir süre sonra mesaj atmışsınız. Kusura bakmayın, açıkçası internete her zaman giremiyorum, bununla birlikte hergün bir kaç saat girebiliyorum :) Vikipedi'nin çevrimiçi olma göstergesi gibi birşeyi olsa çok iyi olurdu aslında. Var mı öyle bir kod? İyi çalışmalar.Tuleytulaileti18:18, 8 Şubat 2009 (UTC)

Dış bağlantılar[kaynağı değiştir]

"Maddelere ilgisiz ya da seri halde (spam) dış bağlantılar eklemek vandalizm olarak değerlendirilir. Vikipedi'yi reklam aracı olarak kullanmaya devam etmeniz halinde Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenecektir." demişsiniz de, ben seri halde bağlantı eklemiyorum. Noldu

Espiri amaçlı değişiklik yapan kim? Bu tutumunuzu hiç beğenmedim. Bu imzasız yazı 78.164.242.239 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Şablon düğümü tespit edildi: NE DEMEK ACABA--Oceanic 815 11:10, 9 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba, hizmetli oylamasında yazılan "oy açıklamalarına" cevap yazmak ya da yanlışı düzeltmek etik olur mu, yoksa sonuna kadar bekleyip "bak burada yanlış düşünmüştünüz" mü demek daha doğru...Diğer oy verecek olan varsa buraya yazılan yanlıştan etkilenebilir diye düşünüyorum, elbette bir diyeceğim olacak ama şimdi mi, en sonunda mı karar veremedim...Tavsiyenizi almak istiyorum...İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 15:52, 9 Şubat 2009 (UTC)

  • Rica ederim, özür dilenecek birşey yok, "adaya sorular" kısmını doldurdum, dediğiniz gibi yorumları da anında cevaplamak daha iyi gibi, teşekkür ederim, Hoşcakalın...Vikipedist 21:18, 9 Şubat 2009 (UTC)

Sen Vikipedi' de herkezi engelliyorsun. Beni vandalizim denmi ne engellemişsin. Biz niye yapamıyoz? Sen hizmetlimisin? --umut 16:16, 9 Şubat 2009 (UTC)

Ben reklam değil ama kaynak olarak siteyi belirtiyorum. Ama siz siliyorsunuz. Kopyala yapıştır falan yapmıyorum. Bana wikipedia da reklam yapamazsınız diye mesaj geliyor. Teşekkürler. --umut 16:20, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:20, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:20, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:20, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:20, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:20, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:20, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:20, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:20, 9 Şubat 2009 (UTC)

Kullanıcı sayfası nasıl böyle güzel oluyor? Yardım'! Hem etcemlan küfür mü oluyor? Sormak istedim. Yine vandalizim sanma Levent arkadaşım. --umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)--umut 16:27, 9 Şubat 2009 (UTC)

Siz benim sayfamı değiştiriyorsunuz ama ben niye değiştiremiyorum? --umut 16:26, 9 Şubat 2009 (UTC)

Levent bey Kimin vandalizm yaptığını nerden görüyorsunuz? Yaptığım an mesaj geldi? Teşekkürler. --umut 16:57, 9 Şubat 2009 (UTC)

merhaba levent abi ben şablon ve tablo oluşturamıyorum. yardım edersen teşekkürler. Bide şimdilik senin kullanıcı sayfanı kopyaladım. :) (kendime) --Akbulut1905gs ( Umut Akbulut) 17:02, 9 Şubat 2009 (UTC) Bu imzasız yazı Akbulut1905gs (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


İyi günler,

Mehmet Ali diyarbakırlıoğlu adına bir sayfa düzenliyorum. Kendisinin İstanbul'da oldukça nezih bir sanatsever kitlesi olup, anadolunun çeşitli yerlerinde hayranları bulunmaktadır. Söz konusu kişi aynı sanatına yatırım yapılan türk resim tarihine geçmek üzere hakkında kitap hazırlıkları olan bir sanatçıdır. Kendisi aynı zamanda benim yakınım olmakta kendisine de böyle bir hazırlık yaptığımda haberdar. Ben de metni tekrar tekrar gözden geçirdim. Yorum olmaması ve bilimsel bilgileri barındırması için. Sayfayı oluşturur oluşturmaz, bana telif haklarını ihlal ettiğim söyleyen bir mesaj aldım. Sonrasında kaynak olarak siteyi gösterdim.Şimdi baktım dun hazırladığım sayfa kaldırılmış...Telif haklarını ihlal etmiş olduğuna nasıl karar veriliyor? Kendisinin haberi var. Bizzat konuşma yapıyorsanız iletişim bilgileride mevcut...

Yani bu sitede sanki çok kolay işlemlermiş gibi anlatılıyor ama pratikte çok uğraştırıyor. 4-5 saatimi o yazıyı oluşturmak ve sisteminizi anlamak için uğraştım ve kendimi başladığım yerde hissediyorum.Yoksa bu bir zaman kaybı mı?

Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar Bu imzasız yazı Meri312 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

kullanıcı adı:Meri312

Levent Abicim[kaynağı değiştir]

Okul senesinin sonunda önemli sınavlarım var, ve sizden yardım istiyorum : lütfen beni Haziran ayına kadar engelleyin. Vikipedi'yi bırakmaktan gerçekten zorlanıyorum, ve sanırım bunun tek çaresi engellenmektir. Artık gitmem gerekiyor, o yüzden güle güle, Haziran'da görüşürüz inşallah... Runningfridgesrule 00:02, 10 Şubat 2009 (UTC)

Eh, ne diyeyim? Sadece küçücük bir ara veriyordum ... Runningfridgesrule 22:42, 10 Şubat 2009 (UTC)

Teşekkür ederim hku-life@hotmail.com[kaynağı değiştir]

Evde 3 bilgisayar var.Kendi yazdıklarımın üstünde düzeltme yapıyorum.Davetinize teşekkür ederim ama icabet etmeyeceğim.Ücret ödenmiyorsa ne gereği var. Neden mi Vikipedi'ye yazıyorum?Eğitimciyim de ondan.Öğrencilerim istifade etsinler diye.Tabii isteyen diğer herkes de... Benim için bilgi hayattır.Keşke ingilizcem de almancam kadar olsa da ordan da tercüme yapabilsem.Ama kraliyet ailesinde epey ilerledim.Tek bir problem var düzeltir misiniz? Edwar Mountbatten-Windsor sayfasında ailesi bölümünde iki çocuğu hakkıda bilgi var.Eşi Sophie Helen Rhys-Jones'in oraya yönlenmesi gerekiyor.Yaptım ama direk ailesi bölümüne yönlendiremedim.Oysa almancadaki sayfada çocukların adını tıklıyorsunuz Edward sayfası açılıyor ama direk çocukları gösterecek şekilde.Yapar mısınız?Teşekkür ederim.

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Kibar ödülünüz için teşekkür ederim. --Guzelonlu 11:29, 10 Şubat 2009 (UTC)

eski Çankırı milletvekili olan (1950-57 arası iki dönem)Dr. Kenan Çığman ile ilgili yazı ve babası Çankırı Lisesi eski müdürü ve öğretmeni olan Ahmed Fuad Efendi hakkındaki yazılarım acaba neden silindi? H ARslan Bu imzasız yazı 85.104.49.69 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Çifte standart....[kaynağı değiştir]

Merhaba Levent bey, iki defa Diyarbakırspor'un bugünkü başkanı hakkında bilgi yazdım, maalesef sildiniz.?

Soru 1

1- Bu başkandan önce Başkana tılayınca adamın kişiel bilgileri geliyordu?. Madem öyleyse başkan değiştiği halde yeni başkanın kişisel bilgilerini neden engelliyorsunuz? Kesinnet

Kolbastı Makalesi Hakkında![kaynağı değiştir]

Levent bey Trabzonlu olmayan birisinin Trabzon Mahalli oyununu karalayıcı lekeleyici başka ile ait yapıcı yazısını kilitleyip orada barındıramazsınız! Söz konusu oyunun Çinenelerce ortaya çıkarıldığını iddia eden yazının orada kalması direk olarak Trabzon'un yerel halkına saldırıdır. İçeriğin onaylanmadığını iddia ediyorsunuz. Ama Trabzon'u karalayan çevrelerin yazısını orada barındırarak onların eline koz vermiş bulunuyorsunuz. Bana 1 tane kanıt gösterinki oyun Giresuna ait, Çingenelerce ortaya çıkarılmış olsun. 1 tane kanıt istiyorum Levent bey. Bana Çingenelerce eoynanadığına dair bir kanıt gösterin. Yoksa Vikipediyi protesto kampanyası başlaytacağım kaydımı sildirip bu sitenin nederece yalanlara açık vandalizm kokan bir yer olduğuna inanacağım. Vikipedi ye olan sağlam düşüncelerim bir anda yıkılacaktır. sdizden kesin ve net bir cevap bekliyorum. Aşağıda makalenin olması gereken biçimini size gönderiyor makale içeriğini değiştirmenizi şiddetle tavsiye eediyorum! Elinizde kanıt yoksa Çingene ve Giresun içerikli makaleyi orada barındıramazsınız. Nitekim söz konusu makalenin tartışma kısmında benim gerekn tüm eleştirilerim çingene vandalizmi yapan kişiye kanıt sorgulamam mevcut. Bu nednele ki şu anda size göndediğim içeriğin bu makalede kullanılması gerekmektedir. Üslubum size sert gelebilir ama bu dsurum karşısında olması gerekn bir üsluptur. Şnanıyorum ki bu hatadan dönüp şu an size gönderdiğim içeriği yayınlamaya başlayacaksınız.

İşte gerçek hali makalenin budur. Kanıtlar ışığında herşey!

Kolbastı ya da Hoptek ; Trabzon il merkezinde oynanılan bir halk dansının adıdır. Sözlü geleneğe göre 1930'lu yıllarda ağaların ve dayıların olduğu bir dönemde ortaya çıkmıştır. O dönemde Trabzon da mağaralar bulunurmuş. Faroz'da, Değirmendere'de, Arafilboyun'da, Boztepe'de. O mağaralarda ağalar dayılar alem yaparlarmış. O dönemde askerlerin kolluk kuvvetleri varmış, kolluk kuvvetleri bu alemlere baskın yaparmış. Alemcilerde basılmayalım diye kapıya erketeler koyarlarmış, gözcüler yani. Erketeler kolluk kuvvetlerini gördüğü an içeri haber getirirlermiş, içerdekilerde haberi aldıklarında seslerini kısarlarmış. Başlarlarmışlar söylemeye kısık sesle "GELDİLERRRRRRRRRR, BASTILARRRRRRRRR, VURDULARRRRRRRRRRRR". Kol kuvvetleri böyle baskınlar yaptığı için oyuna kolbastı denilmektedir. Ayrıca, Faroz'lu balıkçıların av sonrası bir araya gelip eğlence düzenlemeleride bu oyunun tarihini oluşturmaktadır.

Kolbastıda yöreye uygun kürek çekme, yüzme, ağ atma, olta atma, ağ çekme, balık tutma gibi yerli insanların uğraşlarını simgelediği iddia edilen gelişi güzel hareketler vardır. Ama son yıllarda oyunun popülerlik kazanmasıyla daha da hareketli bir hal almıştır. Özellikle Avrupa Türkleri bu oyunu, oyuna yeni hareketler ekleyerek geliştirmişlerdir. Oynaması zevkli, hareketleri komik ama zor, izlemesi keyif veren bir oyun olan kolbastı, son dönemde Trabzonlu üniversite öğrencilerinin Youtube sitesinde yayımlanan klipleri ve 1. Karadeniz Oyunları ile birlikte tanınmaya başlanmıştır. Ayrıca; Trabzon Gençlik Merkezi bünyesinde keşan ve peştemalden yapılan giysilerle donatılan 30 kişiden oluşan bir grup kurulmuştur. Trabzonspor'lu futbolcularında bazı galibiyetlerin ardından sahada sergiledikleri kolbastı gösterileride artı olarak bu oyunun yayılmasını sağlamaktadır. Kolbastı'yı tanıtmak için www.kolbasti.org adıyla bir internet sitesi de kurulmuştur.

Kategori:Türk oyunları
Kategori:Trabzon
Kategori:Halk oyunları
Kategori:Folklor

Vikipedi'de bu makale kesinlikle benim attığım şewkilde düzenlenmelidir. Çingene ve Giresun Vandalizmi Bu oyunun Trabzon'a ait Türk oyunu olduğunu değiştiremeyecektir! Bu imzasız yazı StANDby007 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Kolbastı Makalesi Hakkında![kaynağı değiştir]

Levent bey Trabzonlu olmayan birisinin Trabzon Mahalli oyununu karalayıcı lekeleyici başka ile ait yapıcı yazısını kilitleyip orada barındıramazsınız! Söz konusu oyunun Çinenelerce ortaya çıkarıldığını iddia eden yazının orada kalması direk olarak Trabzon'un yerel halkına saldırıdır. İçeriğin onaylanmadığını iddia ediyorsunuz. Ama Trabzon'u karalayan çevrelerin yazısını orada barındırarak onların eline koz vermiş bulunuyorsunuz. Bana 1 tane kanıt gösterinki oyun Giresuna ait, Çingenelerce ortaya çıkarılmış olsun. 1 tane kanıt istiyorum Levent bey. Bana Çingenelerce eoynanadığına dair bir kanıt gösterin. Yoksa Vikipediyi protesto kampanyası başlaytacağım kaydımı sildirip bu sitenin nederece yalanlara açık vandalizm kokan bir yer olduğuna inanacağım. Vikipedi ye olan sağlam düşüncelerim bir anda yıkılacaktır. sdizden kesin ve net bir cevap bekliyorum. Aşağıda makalenin olması gereken biçimini size gönderiyor makale içeriğini değiştirmenizi şiddetle tavsiye eediyorum! Elinizde kanıt yoksa Çingene ve Giresun içerikli makaleyi orada barındıramazsınız. Nitekim söz konusu makalenin tartışma kısmında benim gerekn tüm eleştirilerim çingene vandalizmi yapan kişiye kanıt sorgulamam mevcut. Bu nednele ki şu anda size göndediğim içeriğin bu makalede kullanılması gerekmektedir. Üslubum size sert gelebilir ama bu dsurum karşısında olması gerekn bir üsluptur. Şnanıyorum ki bu hatadan dönüp şu an size gönderdiğim içeriği yayınlamaya başlayacaksınız.

İşte gerçek hali makalenin budur. Kanıtlar ışığında herşey!

Kolbastı ya da Hoptek ; Trabzon il merkezinde oynanılan bir halk dansının adıdır. Sözlü geleneğe göre 1930'lu yıllarda ağaların ve dayıların olduğu bir dönemde ortaya çıkmıştır. O dönemde Trabzon da mağaralar bulunurmuş. Faroz'da, Değirmendere'de, Arafilboyun'da, Boztepe'de. O mağaralarda ağalar dayılar alem yaparlarmış. O dönemde askerlerin kolluk kuvvetleri varmış, kolluk kuvvetleri bu alemlere baskın yaparmış. Alemcilerde basılmayalım diye kapıya erketeler koyarlarmış, gözcüler yani. Erketeler kolluk kuvvetlerini gördüğü an içeri haber getirirlermiş, içerdekilerde haberi aldıklarında seslerini kısarlarmış. Başlarlarmışlar söylemeye kısık sesle "GELDİLERRRRRRRRRR, BASTILARRRRRRRRR, VURDULARRRRRRRRRRRR". Kol kuvvetleri böyle baskınlar yaptığı için oyuna kolbastı denilmektedir. Ayrıca, Faroz'lu balıkçıların av sonrası bir araya gelip eğlence düzenlemeleride bu oyunun tarihini oluşturmaktadır.

Kolbastıda yöreye uygun kürek çekme, yüzme, ağ atma, olta atma, ağ çekme, balık tutma gibi yerli insanların uğraşlarını simgelediği iddia edilen gelişi güzel hareketler vardır. Ama son yıllarda oyunun popülerlik kazanmasıyla daha da hareketli bir hal almıştır. Özellikle Avrupa Türkleri bu oyunu, oyuna yeni hareketler ekleyerek geliştirmişlerdir. Oynaması zevkli, hareketleri komik ama zor, izlemesi keyif veren bir oyun olan kolbastı, son dönemde Trabzonlu üniversite öğrencilerinin Youtube sitesinde yayımlanan klipleri ve 1. Karadeniz Oyunları ile birlikte tanınmaya başlanmıştır. Ayrıca; Trabzon Gençlik Merkezi bünyesinde keşan ve peştemalden yapılan giysilerle donatılan 30 kişiden oluşan bir grup kurulmuştur. Trabzonspor'lu futbolcularında bazı galibiyetlerin ardından sahada sergiledikleri kolbastı gösterileride artı olarak bu oyunun yayılmasını sağlamaktadır. Kolbastı'yı tanıtmak için www.kolbasti.org adıyla bir internet sitesi de kurulmuştur.

Kategori:Türk oyunları
Kategori:Trabzon
Kategori:Halk oyunları
Kategori:Folklor

Vikipedi'de bu makale kesinlikle benim attığım şekilde düzenlenmelidir. Çingene ve Giresun Vandalizmi Bu oyunun Trabzon'a ait Türk oyunu olduğunu değiştiremeyecektir!

StANDby007İletişimkatkılar UTC+2 17:20 10 Şubat 2009

Hocam Forum Bornova maddesini silelim mi? M6'dan daha önce silinmişti, tekrar açılınca tekrar sildim, maddeyi açan kullanıcı sorunca kararsız kaldım. Khutuckmsj 15:21, 10 Şubat 2009 (UTC)

Trabzon Kolbastısı[kaynağı değiştir]

Bakın Levent bey yukarıda size attığım şeklini kesinlikle oraya koymanız gerekiyor. Çünkü bu konu maalesef istismara açık bir konu. Zaten ortada ne Çingenelere ait olduğuna diar bir kanıt var nede Giresuna ait bir kanıt var. Bu nednele ben size göndermiş olduğum şekliyle makalenin yeralmasını istiyorum. Bir Trabzonlu olarak. Benim yöresel mahalli değerlerime hakaret saaldırı var ve istemedende olsa bu tavrım sankin olamıyor. Belli bir 2 adet ip den her gün aralıksız makale Çingene oyunu Giresun oyunu olarak değiştiriliyor. bende bu yanlışları her gün bıkmadan usanmadan düzeltiyorum. sizden tek bir isteğim var levent bey. Konuyu uzun bir süreliğine Vikipedi üyesi olmayanların değiştiremeyeceği şekle sokmanız ama tabiki benim görnderdiğim aslına uygun şekilde. Bakın tekrar yazıyorum. ben tartışma kısmına görmüşsünüzdür. 2 kez yazdım aylarca cevap gelmedi. onların isteğide bu vandalizmin orada kalması zaten. Lütfen doğru yolu uyguayın.

StANDby007İletişimkatkılar UTC+2 17:27 10 Şubat 2009

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

İnanın Levent Bey gerçekler bu ve doğru olanı yapıyorsunuz. Bu arada oldukça aktif bir sitenin yöneticiliğini yapmaktayım. benim sakinlik dışı tavrım en fazla bu kadar olur. asla ve asla haddi aşmam. O yüzdendirki Vikipedide bu vandallarla saygı ahlak çerçevesini 1 kere bile aşmadım. aşmamda. Sadece yöresel değerlerimiz hakarete uğramasını kaldıramadığımdan benim en fazla göstereceğim tepkiyi gördünüz okadar. Size tekrar teşekkür ediyorum. 3 günlük rahat uyku uyuyacağım. Daha sonra her gün bu vandalizm devam edecek. Yinede saygılar teşekkürler.

StANDby007İletişimkatkılar UTC+2 17:27 10 Şubat 2009

:) teşekkürler[kaynağı değiştir]

merhaba. tesekkur ederim :) gerci epey gec oldu, kisa sureligine girdim ama, en azindan su kategorisiz maddelere biraz el atayim dedim. son zamanlarda yogunum da boyle arada bir kafami dinlendirecek kucuk isler icin giriyorum sadece. sana da kolay gelsin. sevgiler, --LostMyMind 22:02, 10 Şubat 2009 (UTC) ~---- Sadık Ceyhan maddesini silme gerekçenizi öğrenebilir miyim? Bu imzasız yazı Evliyacelebi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Levent Abi çok teşekkür ederim, keyfim yerinde umarım sen de iyisindir. Bu aralar tatilde olduğum için Vikipedi'ye bol bol vakit ayırabiliyorum. Kolay gelsin, sevgiler :)--Gökhan 22:09, 10 Şubat 2009 (UTC)

  • Metin Yüksel maddesini nasıl yakaladın, tebrikler. Bazen ben yetişme telaşıyla çok uzun incelemiyorum. Bu arada "yine mi imza değiştirdin" deme, nasıl olsa oturacak bir gün yerine şimdilik memnunum. İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   22:06, 10 Şubat 2009 (UTC)
  • arada öyle çarpıyor işte, meslek hastalığı ne yaparsın..:) imzaya gelince, bunu beğendim, öbürü azıcık yorucuydu.. değişiklik iyidir.. iyi geceler sana da.. --kibelemesaj 22:11, 10 Şubat 2009 (UTC)

peki kime ve neye göre "kayda değerlik"... muhtemelen bana göre diyeceksiniz ve buna yetkiniz ve gücünüz var... ama haksızlık ediyor olabileceğinizi hiç düşündünüz mü? siz (geniş kitleler tarafından tanınmamış olsa da) son derece farklı ve özgün eserleri olan bu çok yönlü sanatçının (internetten kolaylıkla ulaşabileceğiniz) şiirlerinden birini okudunuz mu yada resim ve heykellerini gördünüz mü? Ben işinize fazla karışmak istemem (zaten değer birileri farketmese yada kabul etmese de değerdir) ama yine de bir daha düşünün derim Bu imzasız yazı Evliyacelebi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

işte ben tam da kişiselleştirmediğimi, durumun "idol saydığı bir yakınını, ürettiği herhangi bir dörtlükle bile buraya ekleyebilir?" şeklindeki algılamanızı siz bunu ifade etmeden anladığım ve böyle olmadığını ifade etmek için biraz önceki kelamlarımı kaleme alarak sizden bir kez daha düşünmenizi talep ettim. neyse, karar sizin, iyi geceler... Bu imzasız yazı Evliyacelebi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


hayırlısı

Tita kullanıcısı olarak bir marka tanıttım.Reklam olduğu için silindi sanırım. Ancak bazı markaların tanıtımını görebiliyorum. Örn:Demirdöküm,Ferroli

IP ADRESLİ KULLANICI[kaynağı değiştir]

212.175.112.119 IP adresli kullanıcı işte buraya küfürli bir yazı eklemiş. Hem sadece o sayfaya değil daha bir çok sayfaya gereksiz yazılar ekliyor. Gerekenin yapılmasını(engellenmesini) istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar--♪♫Yusuf 1907ileti 15:38, 11 Şubat 2009 (UTC)

Teşekkürler. Başka bir kullanıcı adım falan yok. Bu imzasız yazı Akbulut1905gs (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Merhaba; Şablonlardan anlıyorsanız ilgi bekleyen sorunlu iki şablon var. {{test:6}} ve {{kategoriekle}} İlgilenir misiniz?  Levent İleti Katkılar   21:27, 10 Şubat 2009 (UTC)

Sorun tam olarak nedir bu şablonlarda?--Hedda Gabler 17:43, 11 Şubat 2009 (UTC)

Sagopa Kajmer'in Topicdeki EP Listeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Levent. Sagopa Kajmer'in topicinde "Pesimist EP 1" ve "Pesimist EP 4" listesini silmişsiniz sanırım geçen gün oradaki parça isimlerine bakmıştım ordan hatırlıyorum şimdi baktım silinmiş, bana da şimdi ordaki parça isimleri lazım oldu keşke silmeseydiniz sanırım fazla bilgi yok diye silindi ama onunla ilgili yapılacak çok da açıklama bulunmuyor sanırım :) Parça isimlerinin yer alması iyi olur bence. Kolay gelsin. Bu imzasız yazı 78.183.139.80 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar tam olarak budur. Bir de yanına imza çakılsa iyi olur. Bir de silerken sebepler kısmına SAM sayfasının tam bağlantısı verilirse 10 numara olur :). İyi dinlenmeler :). --Machiavelli' msj 22:50, 11 Şubat 2009 (UTC)

Selam, Abi. İyileştin mi? Bu tartışmayı uzatmanın anlamı var mı? Osmanlı Develeti'nin yanlış olduğunu ve uygunsuz olduğunu kanıtlayan yoktur. Birde Gökçe girmez oldu. Umarım bu tartışmanın gereksizce uzatılmasıyla alakasızdır. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 06:12, 12 Şubat 2009 (UTC)

  • Mesaj sayfamın üstüne kırmızı renkle bir yazı eklemiştim ama dikkatini çekmedi galiba.. Yine de görüş belirteyim; eğer anlaşmaya varıldığına dair içini rahatlatarak hareket etmek istiyorsan, tartışmaya katılanlara birer mesaj yaz ve bir-iki gün yanıt bekle önerisi getirebilirim. Gökçe konusu hakkında inan hiç fikrim yok. Ama ilgileneceğim. Ben çıkıyorum şimdilik. Sana kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   06:17, 12 Şubat 2009 (UTC)
Abi ben senin görüşünü sormadım. Tartışma sayfasındaki yazıları okuyup bir şeyin ortada olduğundan farketmeni istedim. Soruları soran var ama Osmanlı Devleti'nin yanlış olduğu nu söyleyen yoktur. Osmanlı Devleti'nin uygunsuz olduğunu söyleyen de yoktur. Ben de çıkacağım ve diğerlere mesajı atmadan Gökçe'yi bekleyeceğim. Takabeg ileti 06:27, 12 Şubat 2009 (UTC)

P.S. Birde Burda senden bahsettim. Kızmadın değil mi? Eğer rahatsız ettiysem o kısım kaldırabilirim :) İyi çalışmalar. Takabeg ileti 06:31, 12 Şubat 2009 (UTC)

Abi böyle işte. Sırf isteğine göre değiştiriyor. Tam düzeltemedim. Vaktin olduğunda ilgilenirsen sevineceğim. Takabeg ileti 16:20, 12 Şubat 2009 (UTC)
  • Levent Abi, şablonlardaki sorunu ben de anlayamadım. Diğer şablonlarla aynı şekilde oluşturulmuş fakat çalışmıyor. Boş bi vaktimde bi deneme-yanılma yapıp uğraşayım şablon ile.--Hedda Gabler 11:49, 12 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba Levent Abi! Ne yapıyorsun? Buralarda mısın? Nasılsın? --Mustafa Bakacak ileti 12:29, 12 Şubat 2009 (UTC)

eniyi100film.com olarak, Ünlü Sinema Yönetmenleri hakkında detaylı çalışmamız[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Sergio Leone hakkındaki köşeye yönetmenin hayatı hakkında yaptığımız çalışmayı ekliyorum. Eğer izniniz olursa http://www.eniyi100film.com/performans/1050.asp link bilgisinide bir kaynakça yada başvuru linki olarak ekleyebilirmiyim.

Ayrıca; Akira Kurosawa - http://www.eniyi100film.com/performans/15.asp Alfred Hitchcock - http://www.eniyi100film.com/performans/46.asp Andrei Tarkovsky - http://www.eniyi100film.com/performans/58.asp Brian De Palma - http://www.eniyi100film.com/performans/124.asp Federico Fellini - http://www.eniyi100film.com/performans/300.asp Sam Peckinpah - http://www.eniyi100film.com/performans/1034.asp Stanley Kubrick - http://www.eniyi100film.com/performans/1075.asp Steven Spielberg - http://www.eniyi100film.com/performans/1091.asp

gibi ünlü yönetmenlerinde bu kadar detaylı çalışmaları sitemizde mevcut ve mümkün olduğunca her hafta yeni yönetmen detayları hazırlamaya çalışmaktayız, hatta bu yönetmenlerin yaşam öykülerinde vikipeki bilgilerindende yararlandık ve vikipedi'yi kaynakça olarak belirttik, bu yönetmenler içinde benzer link bilgimizi ekleyebilir miyiz?

link içeriğine göz atabilirseniz, bir sinemaseverin ne kadar keyifle bu konuyu inceleyeceğini görebilirsiniz.

bilgilerinizi rica ederim

saygılarımla.


Merhaba: Levent Bey, Çayören Köyü maddesinin -uyarılarınıza bakıldığında-Vikipedi standartlarına uymayan kısımlarının olduğu açıkca görülüyor ama tarafsızlığı konusundaki kuşkuları anlayamıyorum ve bu nedenle de düzeltemiyorum. Saygılar (Cebe)

NBR BEN KENDİMİ GEBERTCEĞİMİ NE ZAMAN SOYLEDİMKİ?

AMA YAZMIYO NBR LEVENT ABİ MEŞGUL ETMEYİM

  • Aaa! Ben de şimdi farkettim. Hem de 1 ay geçmiş üstünden. Çok teşekkür ederim Levent Abi. Beraber nice yıllara artık. --♪♫Berkay0652|ileti 20:01, 12 Şubat 2009 (UTC)

madde ekleme hakkında[kaynağı değiştir]

araştırıp eklediğim maddeler neden "telif hakları" nedeniyle siliniyor. "nesnel ansiklopedik bilgi"nin telifi mi olur ? araştırıp koymayıp da nasıl koyacağız içerikleri zenginleştireceğiz buraya verileri? --78.175.70.83 20:18, 21 Şubat 2009 (UTC)

mütercimin müsü...[kaynağı değiştir]

Selamlar Üstad, cümlenin tamamını, hatta konuyu nereden görebilirim? c-p yap, ya da linki ver istersen? --M. M. ileti 21:07, 12 Şubat 2009 (UTC)

Hmmm, affinity kimya'da bir elementin diğerine ya da başka maddelere karşı ilgisi, yakınlığı, alakası, vb. anlamlarına gelir, ki amcam da bu ilişkileri gösteren bir tablo yapmış 1718 de anlaşılan. Ve dahi "...en çok 1718 de yaptığı bu tablosuyla bilinir"miş... "ilişkiler tablosu" denebilir, ama Türkçede pek bir sakil durur, "yakınlık tablosu" diyelim istersen ? --M. M. ileti 21:16, 12 Şubat 2009 (UTC)
İstersen "ilgi tablosu" diyelim, Geoffroy amca da bu ilgine minnettar olsun.. Göz kırpma --M. M. ileti 21:29, 12 Şubat 2009 (UTC)
Yok aman üstadım, kırılmak olur mu, külliyen latifeydi benimkisi --M. M. ileti 22:23, 12 Şubat 2009 (UTC)

bir soru veya bir rica, hangisiyse artik :)[kaynağı değiştir]

selam :) benim merak ettigim birsey var, kime soracagimi bilemedim, sana sorayim dedim. kategorisi olmayan sayfaların kategorilendirilmesi sayfasi en son 4 subatta guncellenmis durumda. o zamandan beri epey bir degisiklik olmustur listede ama guncellenmedigi icin goremiyoruz. bir ara bu liste her gun guncelleniyordu, 4 subattan beri durdu. cok fazla birikince ipin ucu kaciveriyor sonra. ben o yuzden firsat buldukca bu listedeki maddelere el atmak istiyorum. ne yapmali, nerelere basvurmali acaba? sevgiler, --LostMyMind 21:25, 12 Şubat 2009 (UTC)

tuh, dert edecegini bilsem sormazdim. belki bilirsin diye soruverdim. haydi kolay gelsin sana. iyi vikilemeler... --LostMyMind 21:32, 12 Şubat 2009 (UTC)

  • Ufacık şeyler bunlar, normal gözden kaçması. Bu arada direnişimiz sürsün öyleyse: Nasılsınız, iyisiniz, inşallah? İyivikiler... homonihilis // ileti 22:11, 12 Şubat 2009 (UTC)

Teşekkürler!!![kaynağı değiştir]

Merhaba, siz eski adıyla yanılmıyorsam Levent Abi olmalısınız. Bana verdiğiniz bu Teşekkür Yıldızından dolayı ben size teşekkür ederim :) İyi çalışmalar Bahriyeli 22:42, 12 Şubat 2009 (UTC)

Bahtiyar Vahapzade[kaynağı değiştir]

Bahtiyar Vahapzade ana sayfaya taşına bilir. Bu imzasız yazı 85.100.42.44 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Aslında ne zamandan beri sormak istiyordum, imzamı nasıl değiştirebilirim?--Serhantr 17:27, 15 Şubat 2009 (UTC)

Resim:Can Atilla.JPG resmi size gelmiş :). Gecikme için özür.--Machiavelli' msj 18:17, 15 Şubat 2009 (UTC)

  • Istediğim imzamın rengini değiştirmek birde ileti için bağlantı eklemek.--Serhantr 21:25, 15 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba Levent abi. Seni buralarda görünce bir hal hatır sorayım dedim.. Bir de şu türk doktorun icadı konusunda yeni bilgi edinebildin mi, ne oldu o iş?? Ben tam makaleyi okuyamadım, evden üyeliğim yok o yayıncıya. Bir yerlerden bulmaya çalışacağım ama. İyi vikiler, hoşçakalın--Merube 89msj 21:28, 15 Şubat 2009 (UTC)

  • Hadi hayırlısı. İnşallah ciddi bir şey çıkar arkasından. Kendine iyi bakman dileğiyle, iyi geceler...--Merube 89msj 21:53, 15 Şubat 2009 (UTC)

Teşekkürler ;)[kaynağı değiştir]

  • Sinema teşekkür yıldızı için ben de size çok teşekkür ediyorum :) --VBurak 22:15, 15 Şubat 2009 (UTC)

Kaynaksız şab.[kaynağı değiştir]

Selam abi. Bu maddeye eklenen {{kaynaksız}} gerçekten gerekli midir? Gördüğüm kadarıyla son haftalarda yine kaynak açısından zenginleştirilmiştir. Takabeg ileti 06:08, 16 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhaba Taka; bir bölüm hariç yeterince kaynak belirtilmiş. Bana göre gerek yok o şablona. Ancak asıl şablonu kim eklediyse onunla iletişim kurmanda yarar var.  Levent İleti Katkılar   06:23, 16 Şubat 2009 (UTC)

Teşekkür ederim. Aycan imiş:)) Şimdilik şablonu kaldırdım ve ona mesaj attım. Takabeg ileti 07:07, 16 Şubat 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok teşekkürler üstad.. ama gel sen gene de şımartma beni Göz kırpma Viki semalarına musallat olan sivrisinekleri bu bilgi hazinesinden kovalama işi tüm iyi vikipedistlerin işi nitekim. Sevgiler, saygılar, --M. M. ileti 07:57, 16 Şubat 2009 (UTC)

78.185.177.214[kaynağı değiştir]

78.185.177.214 ip'li kullanıcı tüm uyarılara rağmen vandalizm yapmaya devam ediyor. Engelleyebilir misiniz? --Guzelonlu 14:57, 16 Şubat 2009 (UTC)

Melih Gökçek[kaynağı değiştir]

  • Bu sayfada bi değişiklik yaptım fakat kişinin resmininde bulunduğu şablon aşağıya kaydı. Yardım edebilir misiniz? Bir de Doğalgaz tartışmaları bölümünü doğrudan ilgisi olmadığı için EGO sayfasına taşımıştım. O yüzden sildim o sayfadan isterseniz geri alayım. Teşekkürler. --Reality006 15:41, 16 Şubat 2009 (UTC)
  • Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. --Reality006 15:46, 16 Şubat 2009 (UTC)

Levent abi benim. diğer adımla bildiğin Akbulut1905gs . o kullanıcı engellendi. Galiba mesajıma cevap verirmisin? Beni engelleyen kullanıcı Cat idi. --Akbulut1905gs1 17:04, 16 Şubat 2009 (UTC)--Akbulut1905gs1 17:04, 16 Şubat 2009 (UTC)--Akbulut1905gs1 17:04, 16 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhaba Levent Abi. Ben yeni bir VikiProje açmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Nasıl yeni bir VikiProje açılır? --♪♫Berkay0652|ileti 18:13, 16 Şubat 2009 (UTC)

levent abi attığın mesajı gördüm ama süreyi bekledim. süre doldu. oturum açtı. o dakkaları yazdı (engellendin kullanıcı Cat tarafından diyo anlamadım

Merhabalar. İmza için seçtiğin renkler çok hoş. İkinci rengi değiştirmekle şöyle [[Kullanıcı:Serhantr|<font color="#00BFFF"> Serhan</font>]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Serhantr|<font color="#FF1493">tr</font>]]</sup> (= Serhantr) olmasına karar verdim. Tercihler bölümüne eklediğimde ve "ham imza" olara işaretlediğimde bir sorun çıkıyor. Ne yapabilirim?--Serhantr 21:00, 16 Şubat 2009 (UTC)

  • Tamam oldu. Teşekkür ederim.-- Serhantr 21:10, 16 Şubat 2009 (UTC)

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

  • Tartışma:Hezarfen Ahmet Çelebi sayfasında "acaba" ve "çok haksız" başlıklarında Vikipedi'nin kayda değerlik anlayışına ters bir durum mevcut ve "yaş" başlığındaki ise hiçbirşeye uygun değil zaten ancak bunlara herhangi bir müdahelede bulunsam mı bulunmasam mı karar veremedim ve size danışmak istedim. Görüşünüzü veya ilgili yaptırımınızı bekliyorum.--Onur Kayabaşı 21:47, 16 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba Sayın Levent. Gerçekten ilginç. Ben de o filmin ilk 3 boyutlu film olduğunu bilmiyordum. Ancak IMDb'de ve İng.Wiki'de filmin ABD'de 1952'de vizyona girdiği belirtilmiş. Avrupa'da ise 1953'te gösterilmiş, belki o nedenle 1953 olaylarına yazılmış, belki de 1952'ye düzeltilse daha iyi olacak. Saygılar, iyi çalışmalar.Docbaba mesaj

Bu arada aklıma geldi, hazır sizle kontakt kurmuşken danışayım dedim. Acaba Şablon:Bilgikutusu ödül de bir sorun mu var? Zira David di Donatello Ödülleri diye yeni bir madde açtım, şablonda resim altı yazısını eklememe rağmen maddede gözükmedi.--docbaba 22:26, 16 Şubat 2009 (UTC)Docbaba mesaj

Atıf Emre Özdemir projesi[kaynağı değiştir]

Sayın Levent bey, Eklediğim Atıf Emre Özdemir projesini ansiklopedik içeriğe uygun olmayan kısmına dahil edip sistemden kaldırmışsınız. Halbuki, şiirleri bir çok sitede ve dergide yayınlanmakta, Atıf Emre Özdemir için google'da yaklaşık 44.000 bin sonuç listelenmekte, kendi ait Resmi Web Sitesi bulunmakta, ayrıca şiir yorumcusu kimliği olup lise yıllarında aldığı 5 birincilik derecesi vardır. Günümüzde çoğu usta şairin beğenisini kazanmıştır. Bunlara nazaran Ansiklopedik Bilgi Olmayan etiketi bu isme yakışmıyor kanaatindeyim. Wikipedi' yi gerçekten hakediyor.

Saygı ve sevgilerimle. Bu imzasız yazı Asidusler (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Sayfasındaki listede bu sayın sanatçımızın hiç açılmış bir filmi olmadığını görüyorum. İlgi alanınız dahilinde olduğu için bir sorayım dedim, belki zaman bulursunuz? Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   13:34, 17 Şubat 2009 (UTC)
Merhaba, pek tanıdığım bi oyuncu değil aslında, ismini sizden öğrenmiş oldum. sadece film afişlerinden tanıyorum onu, herhangi bir filmini seyretmedim henüz ama seyredersem hakkında bir şeyler yazarım sanıyorum. teşekkürler.. Tenar80 14.40 17 Şubat 2009
  • :) Teşekkürler. --Guzelonlu 13:43, 17 Şubat 2009 (UTC)

Vikipedi:İstatistikler[kaynağı değiştir]

  • Kodlara dokunmamıştım ama genede bir daha bakayım. --Reality006 15:07, 17 Şubat 2009 (UTC)
  • Sorunun nedenini buldum galiba Kullanıcı:BOTijo adlı bota Vikipedi:List of Wikipedians by number of edits bu sayfayı güncellenmesi için yazılım yazılmış. Bunu Vikipedi:Değişiklik sayılarına göre Vikipedistler listesi göre düzenlersek sanırım sorun geçer. Yapmayı deneyeceğim teşekkürler. --Reality006 15:14, 17 Şubat 2009 (UTC)
  • Bu arada botların dahil olduğu listeyi de Türkçe yaptım çünkü ikisini de aynı bot güncelliyor. Khutuck'a bildirdim kolaylık olur hem botda tek değişiklikle iki sayfadaki sorunda düzelecek. İyigünler. --Reality006 15:37, 17 Şubat 2009 (UTC)

saol abi hangi hesapla oturum açmayım? Bunlamı eskisiyle mi? --Umut Akbulut (Akbulut1905gs1) 16:25, 17 Şubat 2009 (UTC)

  • Teşekkürler Levent Abi. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 17:09, 17 Şubat 2009 (UTC)
  • Değiştir menüsü açılınca en başta olan Tableau yazısı Tablo olabilir mi ve gene bunla ilgili o sekme tıklanınca bilgisayar takılıyor. İE8 kullanıyorum acaba bununla bir alakası var mı ? Not:Bilgisayarın Ram, ekran kartı, işlemci gibi parçaları yeni teknolojidir. Bunlardan olması imkansız. Teşekkürler.--Reality006 20:27, 17 Şubat 2009 (UTC)
  • Hayır beni yanlış anladınız. Bu o konu değil. Benim sorunum herhangibir sayfada değiştir yazısını tıklayınca üstte çıkan semboller şeridi. Bu şeridin başındaki sembolün üstüne gelindiğinde Tableau yazıyor. Bu Tablo olabilir mi diye sormuştum. Bi de bu sembol tıklanınca bilgisayar kitleniyor. Bunun nedenini biliyor musun diye sormuştum. Teşekkürler. --Reality006 20:36, 17 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba Uzun süredir wikipedia dan istifade ediyorum, çorbada benim de bir tuzum bulunsun istedim. Yeni yazdığım bir sayfaya fotograf yükleyemedim. Ne yapmam gerektiğini söyleyebilirsen memnun olurum. Bu imzasız yazı Ibrahimcengiz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Saygılar, sevgiler ve iyi geceler derim değerli Vikipedist Levent abime. :) Cat msj 20:59, 17 Şubat 2009 (UTC)


Kategorilemeyle ilgili sorun[kaynağı değiştir]

BEKSAV maddesini açıp bilgileri girdim. Sonra sizden gelen uyarı mesajı üzerine kategorilemeyi yaptım. Fakat 'sayfa kategorisi' bölümünün başında 'kategorisiz' yazıyor. Bunun nedenini anlamak için biraz araştırdım ama düzeltemedim. İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler, kolaylıklar... Bu imzasız yazı İronik (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


kaynakçalı yazdığımız halde neden silinme işlemi yapılıyoooo Bu imzasız yazı 78.161.150.142 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

levent bey siirt milletvekili yilmaz helvacioglu hakkinda yazdigim yazi niye her defasinda siliniyo, bir milletvekilinin ozgecmisini yazmak yada bilmemizde ne gibi bi telif ihlali olabilir onu merak ediyorum lutfen yardimci olunuz ne yapabilicegimiz hakkinda iyi calismalar dilerim Bu imzasız yazı 24.147.170.22 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Günaydın abi. Osmanlı İmparatorluğu için daha kaynakları eklemem gerekiyor mu? Tarihçilerin tercihleri bellidir. Birkaç kullanıcı ısrar ediyorlar diye düzeltmek imkansız mı oluyor? Takabeg ileti 05:37, 18 Şubat 2009 (UTC)


  • Günaydın Takabeg; sorunun yanıtını verebilmem için maddeyi incelemem gerekiyor, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamam. Yanıtım: nötr..  Levent İleti Katkılar   05:40, 18 Şubat 2009 (UTC)

Abi anladım. Ancak Sil etiketiyle birlikte yazdığım gibi:

Tarihçilerin tercihleri bellidir. Burda fikir birliği yokken bilimsel araştırmalara dayanmadan değiştirilmiştir. Dolayısıyla eğer illa ki Osmanlı İmparatorluğu olsun diyenler varsa önceki haline dönüştürdükten sonra tartışmaya devam edebiliriz.

Vikipedideki doğru prosedür bu eğil mi? Yoksa bir hizmetli kendi isteğine ve tercihine göre anlayışımızı bozabilir mi? Öyle hakkı var mı? Takabeg ileti 05:46, 18 Şubat 2009 (UTC)

Martin Luther[kaynağı değiştir]

Ne tesadüf (kısmet) Abi. Ben de bakıyordum:) Sitedeki yazının hangi tarihe ait olmadığını bilinmiyor. Ancak Vikipedide (Ağaoğulları, 1997) olarak geçen AĞAOULLARI, M. Ali ve KÖKER, Levent (1997), “Tanrı Devletinden Kral-Devlete”, İmge Kitabevi. (Batur) olarak geçen de, BATUR, Esin (1988), “Yeniden Doğuş, Eskiden Doğuş”, Gergedan, Yeryüzü Kültür Dergisi. Yani Vikipedide bunlar yokken söz konusu sitede var. Dolayısılya büyük ihtimalle "kopyala & yapıştır". Takabeg ileti 08:02, 18 Şubat 2009 (UTC)

P.S. Yemeğe çıkacam. Görüşürüz. Takabeg ileti 08:02, 18 Şubat 2009 (UTC)

Abi tekrar selam. Buna daha dikkatli baktım. 24 Kasım 2007 tarihinde o siteye eklendiği yazılıyor. Kaldıracağım. Takabeg ileti 11:39, 18 Şubat 2009 (UTC)

Resim ekleme[kaynağı değiştir]

Padon belki basit bir soru olacak ama kendi çektiğim bir fotografı yüklemek istiyorum. Ne yapmalıyım, benim yerime fotografı yükleyebilecek üyeler mi var? Bu imzasız yazı İbrahimcengiz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

saol abi hangi hesapla oturum açmayım? Bunlamı eskisiyle mi? --Umut Akbulut (Akbulut1905gs1) 08:58, 18 Şubat 2009 (UTC)--Umut Akbulut (Akbulut1905gs1) 10:57, 18 Şubat 2009 (UTC)


Mein Dank Thank you for the prompt translation of my input in English. I appreciate international collaboration. All the best. --RudolfSimon 14:23, 18 Şubat 2009 (UTC)

La Fontaine maddesinde ki kaynak sorununu gidermek için dış bağlantılara Rehber ansiklopedisini ekldeim nedeni ise o maddenin tamamı rehber ansiklopedisinden alıntıdır. (Bknz:Yeni Rehber Ansiklopedisi Cilt:12 Sayfa:367-368)bakabilirsiniz.Bu yüzden dış bağlantılara rehber ansiklopedisini ekledim.--♪♫Yusuf 1907ileti 16:19, 18 Şubat 2009 (UTC)

Slm Levent ABİ şu 88.230.178.14 ip nolu kişi şu sayfaya : http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Tart%C4%B1%C5%9Fma:%C4%B0leti%C5%9Fim_ara%C3%A7lar%C4%B1&oldid=5040389

--Akbulut1905gs ( Umut Akbulut) 16:43, 18 Şubat 2009 (UTC)

Sevgili Levent Bey kardeşim, Tasavvuf konusuna eklediğim ilmi derecede ve belgesel nitelikte bir yazıdır. Araştırmacı yazar Ferit Aydın'a ait olup web sayfasında, kaynak göstermek suretiyle topluma açık bütün alanlarda istifademize sunduğunu ifade etmektedir. Konuyla ilgili cevap yazar mısınız. Bu imzasız yazı Selametle (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

http://www.feriduddin.com/ Anasayfada resmin alt kısmında yazılı.

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

  • iyi geceler. şuradaki sorun nedir? gerekçe mi değişecek, yoksa engellemeyi mi kaldırdın? --kibelemesaj 21:40, 18 Şubat 2009 (UTC)
  • eline sağlık.. :) --kibelemesaj 21:49, 18 Şubat 2009 (UTC)

...way to go :)[kaynağı değiştir]

Bunların hepsi iyi güzel de.. bu başka bir güzel mi ne sanki ? Göz kırpma Sevgiler, --M. M. ileti 22:54, 18 Şubat 2009 (UTC)

bu sayfa değişmeli[kaynağı değiştir]

selam levent abi bu sayfa ile ilgilenirseniz iyi olur wikiye yakışmıyor http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0nsanl%C4%B1_ay_yolculuklar%C4%B1

Sayfa silinmesi hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, Kimyager nedir? şeklinde bir sayfa oluşturmuştum ama sonradan baktığımda bu sayfanın silindiğini gördüm silinme sebebi nedir acaba ? Kimyagerlik mesleği hakkında o kadar yalan yanlış bilgiler mevcutki internette düzeltme gereği duydum. "http://tr.wikipedia.org/wiki/Kimyager_nedir" ilginiz için teşekkür ederim, saygılarımla Kimyager seyfi HISIM Akdeniz Üniversitesi FEF Kimya Bölümü

Levent abi neden yazdığım şeyleri sildin?(sureler)--Akbulut1905gs ( Umut Akbulut) 16:52, 19 Şubat 2009 (UTC)

Lincoln Sayfası boş bişi yapabilir msinz?--=== 21:33, 19 Şubat 2009 (UTC)

Bir il hakkında bilgi ekledikten sonra o konu ile ilgili veya o anlatılan belde ile ilgili resim nasıl eklenebilir? O belde ile ilgili resim eklenmesi uygun olur mu? Bu imzasız yazı 95.65.218.234 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba :)

Ben mesajımı gönderdikten iki dakika sonra engellenmiş. :) Kum saatinin tartışma sayfasını şu halde görünce, dayanamadım, belki yardımcı olurum diye yazdım. Sonraki değişiklikleri şimdi gördüm de, onlar ne kadar savunulacak gibi değilse de acemilikten doğan denemeler diye inanmak istiyorum. Dediğiniz gibi belki de "hala birşeyler yitirilmedi", hala umut var. :)

Bu arada bak benim de aklıma bir Vikihatıra geldi. bundan yaklaşık bir sene önce, bir SMA tartışması vardı. Genç ve yeni katılıma başlayan bir arkadaşımız bir maddeyi ele almış, kendince (ama amatörce) baya değişiklik yapmış, SMA göstermişti. Tabi hataları o tartışma sayfasında yazılınca da gençliğinin verdiği ateşle her uyarıya sert bir şekilde karşılık vermişti. Ben o adaylığa yorum yapmamıştım, ama içten içe de "Çocuğua bak ya." kızmıştım. Sonra bir baktım, "Levent Abi" sakin sakin Viki yapısını genç kardeşimize anlatıyor. Ve gün geçtikçe madde güzelleşiyor. Çocuk dediğim kullanıcı kendini geliştiriyor. Sonra ne oldu? Genç arkadaş aldı başını yürüdü, bir sürü de Seçkin Madde kazandırdı Vikipedi'ye. :) Ne demiş abilerimiz "hala birşeyler yitirilmedi" :) --Math34 ileti 23:39, 19 Şubat 2009 (UTC)

merhabalar, kullanıcı mesaj sayfanızın en üst sağ tarafındaki linkleri incelediğimde en sol taraftaki hizmetliler bölümüne giden bağlantı şeklinin üstüne fareyi getirdiğimde yönetici/admin yazdığını gördüm, neden bu ibareyi kullandığınızı öğrenebilir miyim? siz hizmetli değil misiniz? 144.122.250.142 00:04, 20 Şubat 2009 (UTC)

Ozosla adlı bir kullanıcı hiç duydunuz mu? Öyle bir kullanıcı varmış onu arıyorum. Ayrıca kullanıcıları araybileceğimiz bir yer var mı?--♪♫Yusuf 1907ileti 14:22, 20 Şubat 2009 (UTC)


Selamlar;

Hocam, avukat arkadaşımın yardımcı olması üzerine önce Kulelili yazarlar, ardından Türk yazralar bölümüne bir şeyler yazmaya çalıştım, ama silinmiş. İlk hiciv romanım Horgeneral'e ilaveten, bugün yahut pazartesi günü her an matbaadan çıkacak ikinci mizah romanım Gazilerle Niyaziler olmak üzere iki eserim yayınlandı.

Burada, özellikle Türk yazarlar, varsa ilaveten mizahçılar bölümüne kaydolabilmek için ne yapmalıyım?

Şenol Onay En iyi dileklerimle... Bu imzasız yazı Şenol Onay (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Dostum,

Neşe Erberk, Selim Erdoğan'dan daha mı ansiklopedik? İnsan hiç olmazsa bir sorar, değil mi? Erdoğan'ın Hece Yayınları'ndan 2005 yılında çıkan kitabını gördün mü? Edebiyat dünyasını ne ölçüde yakından tanıyorsun? Ülkenin çok sayıda önemli edebiyat dergilerinde yapıtları yayımlanan biri "ansiklopedik" değil de, kim ansiklopedik? Lütfen. Selamlar, Bahattin Bu imzasız yazı Bahattincal (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kolay gelsin Levent abi. Şu sayfaya YİB daha iyi gitmez miydi? --Yabancımsj 08:28, 21 Şubat 2009 (UTC)

Peynir resmi[kaynağı değiştir]

Merhaba,
O resim için adil kullanım gerekçesinin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Kamu malı olarak lisanslanmış. Gerçi Fransızca sayfada "bu telif etiketi eskidir, Commons'a taşınması sorun yaratabilir" anlamında bir not var. Ama diğer vikilerde kullanımından bahsedilmemiş ve bu uyarının hemen altında da KM etiketi mevcut. Buna benzer bir durum KM-İtalya lisansında da mevcuttu. Orada da "resmi commons'a taşımak sorun yaratabilir" yazıyordu ama bizde kullanımının sorun yaratmayacağına karar verilmişti. O sebeple, peynir resminin de mevcut hâliyle kullanılabileceğini düşünüyorum. Tabii ara sıra Fransızca resmin akıbetini kontrol etmekte yarar var (telif ihlâli falan sebebiyle silinirse, biz de buradan sileriz). İyivikiler... homonihilis // ileti 09:11, 21 Şubat 2009 (UTC)

your note on my talkpage[kaynağı değiştir]

Hi Levent, I am admin on Commons. When I have to delete an image that has been renamed on Commons, I try to replace the old filename by the new filename on all pages (including wikipedias) that use this image, because otherwise the image would simply disappear after its deletion.--Túrelio 10:23, 21 Şubat 2009 (UTC)

  • levent abi iyi çalışmalar. ben resimleri lisanslandırmada sorunlar yaşıyorum. gördüğüm kadarıyla yüklediğim resimler siliniyor. internette bulduğum bir resmi hangi lisans ile lisanslandırabilirim? gerekli bilgileri de veriyorum ama bir şeyler eksik kalıyor gibi.--Axbyc 14:14, 21 Şubat 2009 (UTC)
  • buraya bakın. sizce bu resimde, silinmesini gerektirebilecek yanlış bir şeyler var mı?

bu kadar da taraflılık olmaz[kaynağı değiştir]

niye kıbrıs harekatı tartışma sayfasına eklediğim haberi sildin. yoksa haksız olduğunuzu kanıtladığım için mi?

İyi akşamlar. Lütfen Kullanıcı:Serhantr/Portal:Kültür ve Sanat/Anasayfa sayfasını silebilirmisin? -- Serhantr 21:04, 21 Şubat 2009 (UTC)

  • Teşekkür ederim. Ellerine sağlık:)-- Serhantr 21:08, 21 Şubat 2009 (UTC)

Mehmet Efe hakkinda ekledigim bilgiler yazarin resmi biyografisindendir ve tum kitaplarinda yer almaktadir. Herhangi bir telif sorunu olmayacaktir. Bu imzasız yazı 70.162.12.130 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Mehmet Efe ilgili yaptiginiz taramada gorunen sonuc Efe'nin son yayincisinin sitesidir ve kitabindan kopyalanmistir. Kitaplarinda telif hakkinin yazarin kendisine ait oldugu belirtilmektedir. Biyografisi bir cok sitede yayinlanmis ve herahngi bir sorun cikmamistir. Cumle degisikliklikleri yaparak koyabilirim isterseniz veya buldugunuz siteyi kaynak gosterebilirim ama sizi temin ederim yazarin biyografisi konusunda herhangi bir telif sorunu yoktur. Ayni biyografi kaknus yayinlariyla ilgisi olmayan bir cok yerde kullanilmistir. 1995 tarihli, beyan yayinlarinca yayinlanmis guldeste siir antolojisinde ve kitabinin vural yayinlarinca yayinlanan ilk baskisinda da yer almaktadir. Ben su anki yasamiyla ilgili bilgiyi yazarla soylesi yapmis bir dergiden aldim. Bilgiler dogrudur ve telif sorunu yoktur.

Hatalı sayfa[kaynağı değiştir]

Selam levent abi. Yanlışlıkla portal yerine madde diye yazarak şu sayfayı Vikipedi:Seçkin madde adayları/Portal:Sosyalizm açtım. Silebilir misin sana zahmet. Şimdiden çok teşekkürler. İyi vikiler, kolay gelsin--Merube 89msj 22:17, 21 Şubat 2009 (UTC)

  • Çok teşekkürler levent abi. Sen vikiyi vandallardan koruyorsun, böylece biz de bu tür işlerle ilgilenebiliyoruz. Bundan büyük yardım mı olur. Hem manevi destek daha ne olsun. En kısa zamanda portal maddeleriyle ilgilenebilmen ümidiyle, iyi akşamlar, kolay gelsin, hoşçakal--Merube 89msj 22:23, 21 Şubat 2009 (UTC)

Tekrar merhaba. Vikipedi:Seçkin portal için kısayolu VP:SP yapmayı planlıyordum ama, halihazırda bu kısayolun kullanıldığı bir madde var vikipedi:Silme politikası. Nasıl bir çözüm bulunabilir sizce?--Merube 89msj 22:33, 21 Şubat 2009 (UTC)

  • İlginiz için çok teşekkür ederim. Aslında vp:sm, vp:sl gibi daha klasik bir kullanım olduğundan vp:sp seçkin portalın kısayolu olması daha makul olabilir. Siz ne dersiniz? Teşekkürler, iyi vikiler--Merube 89msj 22:55, 21 Şubat 2009 (UTC)

Yine ben levent abi . Şablon:ESP (eski seçkin portal) da alakasız. İspanyol kullanımı daha yaygın olduğundan o aynen kalmalı da, bizimkini nasıl yapabiliriz acaba?? Ne dersiniz??--Merube 89msj 23:07, 21 Şubat 2009 (UTC)

  • Tebessümleriniz bol olsun. Gece de hayli ilerlemiş, yatayım bari artık... İyi geceler ve devam edecekseniz kolay gelsinler... İyivikiler... homonihilis // ileti 00:22, 22 Şubat 2009 (UTC)

Levent (Mesaj | Katkılar) K (16.296 bayt) (Irak Türkleri başlığı Irak Türkmenleri sayfasına yönlendirildi)

yaptiginiz degisikligin sebebini sorumustum, hürmetler.. Bu imzasız yazı Bunifa88 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kızıl Teşekkür Yıldızı[kaynağı değiştir]

Ne hoşsun Levent. Bu Kızıl Teşekkür Yıldızının beni ne kadar mutlu ettiğini bilemezsin. Teşekkür ederim.--Gemalmaz 00:50, 22 Şubat 2009 (UTC)

Varlığınız yürümekte olduğumuz yolun sonundaki ışığı hatırlatıyor. Hep yakınımızda olmanız dileğiyle. Saygılarımla --temaileti 01:02, 22 Şubat 2009 (UTC)

Irak Türkleri'ni Irak Türkmenleri'ne degismissiniz? --Bunifa88 01:45, 22 Şubat 2009 (UTC)