Kullanıcı mesaj:Selametle

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! -  Levent İleti Katkılar   20:48, 18 Şubat 2009 (UTC)


  • İki nedenle bu içeriği eklemeniz uygun değildir: 1. Metin içinde Vikipedi'de kullanılması mümkün olmayan "Hz.", (s.), vb. isim önekleri geçmektedir. 2. Bu tür içerikler sadece Vikikaynak'ta barındırılmaktadır. Aynı kaynaktan, Tasavvuf maddesinin içeriğinin bütünlüğünü bozmayacak şekilde ve maddenin %10'luk bölümünü geçmeyen alıntı yapmanız (kaynak göstermek şartıyla) mümkündür.  Levent İleti Katkılar   21:11, 18 Şubat 2009 (UTC)
  • Rica ederim.. Çalışmanızı yaparken Hz. öneki kullanmamaya özen gösteriniz. Bir de imzayla ilgili mesaj şablonumuzu alta ekliyorum. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   21:16, 18 Şubat 2009 (UTC)
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete tıklamanız yeterli. --  Levent İleti Katkılar   21:16, 18 Şubat 2009 (UTC)

bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Vikipedi'ye telifli içerik ve özgün araştırmaların eklenmesi yasaktır. Bilginize. --M. M. ileti 22:06, 18 Şubat 2009 (UTC)

Yardım Lütfen[kaynağı değiştir]

Tasavvufla ilgili yazdığım konuyu silmişsiniz ama bunun için Levent Bey'le görüştüm ben. Yazar Kitaplarının yayın organlarında yayınlanmasını serbest kılmış. Bunun için Levent Bey'e yazarın linkini verdim ve baktı. isterseniz sizde bakın http://www.feriduddin.com/ Bu benim ilk denemem. Çok uğraşmıştım Cevap yazarsanız sevinirim.Selametle 22:18, 18 Şubat 2009 (UTC)

Linkini verdiğiniz sayfanın altında copyright ifadesi var. Tek kelime dahi alıntı yapamazsınız, telif ihlali olur. O ifade kaldırılırsa dahi, eklediğiniz içeriğin en fazla %10'u kadar olabilir alıntılarınız. --M. M. ileti 22:21, 18 Şubat 2009 (UTC)

Yazar serbest olduğunu o ifadenin üzerinde açık ve net bir şekilde ifade etmiş zaten. Neyse yine de teşekkürler ama bu sözlük özgürlüğünü devam ettirir inşallah.Selametle 22:34, 18 Şubat 2009 (UTC)

İfade etmiş evet ama hatalı bir durum var ortada, bir tür paradoks; hem copyrighted, hem de serbest bırakılmış olamaz içerik. Sitedeki copyright ifadesi kaldırılması bir ön şart, hatta bu da yetmez, alta GÖBL lisansı ibaresinin de konması gerekir, tamamen serbest kullanıma izin verildiğini göstermesi için. Kendisini bilgilendirin, bu gelişmeler olursa eğer sorun kalmaz. Ancak ondan sonra, %10 kuralını da unutmadan, içerikten yararlanabilirsiniz. Bu arada, Vikipedi bir sözlük değil, ansiklopedi projesidir. Teşekkürler. --M. M. ileti 22:36, 18 Şubat 2009 (UTC)