Fenerbahçe-Galatasaray futbol maçları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu madde, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan futbol maçlarının bir listesini içermektedir. Her iki takım arasında, 1909'dan beri süregelen bir rekabet bulunmaktadır.

Maçlar[değiştir | kaynağı değiştir]

# Tarih Organizasyon Yer Skor Fenerbahçe'nin golleri ve kırmızı kartları Galatasaray'ın golleri ve kırmızı kartları Not
1 01909-01-17 17 Ocak 1909 Özel maç Union Club Sahası 0-2 GolGol Emin Bülent [1]
2 01910-01-09 9 Ocak 1910 İstanbul Ligi Union Club Sahası 0-3 Gol Fuat Hüsnü, Gol Armitage, Gol Celal İbrahim [2]
3 01910-12-04 4 Aralık 1910 İstanbul Ligi Union Club Sahası 0-5 GolGol Rees, GolGol Fuat Hüsnü, Gol Celal İbrahim
4 01911-02-12 12 Şubat 1911 İstanbul Ligi Union Club Sahası 0-7 GolGolGolGol Celal İbrahim, GolGol Emin Bülent, Gol İdris [B][3]
5 01912-04-16 16 Nisan 1912 Özel maç Union Club Sahası 0-1 Gol Emin Bülent
6 01913-05-04 4 Mayıs 1913 Özel maç Union Club Sahası 0-6 GolGol Hasnun Galip, GolGol E. Oberle, Gol J. Oberle, Gol Bekir Sıtkı [4]
7 01913-05-25 25 Mayıs 1913 FB-GS Bayramı Union Club Sahası 0-1 Gol 80' Bekir Sıtkı [C]
8 01913-10-26 26 Ekim 1913 Fenerbahçe Bayramı Union Club Sahası 0-3 GolGol E. Oberle, Gol Dikranyan
9 01914-01-04 4 Ocak 1914 İstanbul Ligi Union Club Sahası 4-2 GolGolGol Hasan Kâmil, Gol Sait GolGol J. Oberle
10 01914-05-03 3 Mayıs 1914 İstanbul Ligi Union Club Sahası 0-0
11 01914-10-02 2 Ekim 1914 Özel maç Union Club Sahası 1-6 Gol Sait GolGol Yusuf Ziya, Gol E. Oberle, Gol Hasnun Galip, Gol Muzaffer, Gol Sedat Ziya
12 01915-02-19 19 Şubat 1915 Özel maç Union Club Sahası 4-0 GolGol Sait, Gol Galip, Gol Nüzhet
13 01915-10-29 29 Ekim 1915 Cuma Ligi İttihatspor Sahası 2-2 Gol Galip, Gol Hikmet Gol Necip Şahin, Gol Yusuf Ziya [D]
14 01916-02-11 11 Şubat 1916 Cuma Ligi İttihatspor Sahası 3-1 GolGol Sait, Gol Galip Gol Muzaffer
15 01916-12-22 22 Aralık 1916 Cuma Ligi İttihatspor Sahası 4-1 GolGol Sait, Gol Zeki Rıza, Gol Boris Gol Sadi
16 01917-04-06 6 Nisan 1917 Cuma Ligi İttihatspor Sahası 3-2 Gol Sait, Gol Zeki Rıza, Gol Boris Gol Sadi, Gol Necip Şahin [E]
17 01917-12-21 21 Aralık 1917 Cuma Ligi İttihatspor Sahası 2-3 Gol Dimitropulos, Gol Zeki Rıza Gol Yusuf Ziya, Gol Sadi, Gol Hikmet
18 01918-04-12 12 Nisan 1918 Cuma Ligi İttihatspor Sahası 3-0 Hükmen [F]
19 01918-09-20 20 Eylül 1918 Özel maç İttihatspor Sahası 4-0 Gol 20'75'85' Zeki Rıza, Gol 30' Alaattin [5]
20 01919-10-03 3 Ekim 1919 Özel maç İttihatspor Sahası 3-0 Gol 55' Alaattin, Gol 70' İsmet, Gol 80' Sabih [6]
21 01920-03-19 19 Mart 1920 Özel maç İttihatspor Sahası 1-4 Gol Zeki Rıza GolGolGol Necip Şahin, Gol Nihat
22 01920-05-21 21 Mayıs 1920 Union Club Kupası İttihatspor Sahası 4-0 Gol 9'40' Zeki Rıza, Gol 25' Refik, Gol 82' Alaattin
23 01920-10-01 1 Ekim 1920 Makriköy Gençlerbirliği Turnuvası İttihatspor Sahası 3-2 Gol 7' Galip, Gol 26' Alaattin, Gol 32' Sabih Gol 5' Necip Şahin, Gol 20' Sadi [7][8][G]
24 01920-12-17 17 Aralık 1920 Cuma Ligi İttihatspor Sahası 4-1 Gol 2'75' Zeki Rıza, Gol 30' Hüsnü, Gol 67' Sabih Gol 60' Suat
25 01921-04-01 1 Nisan 1921 Cuma Ligi İttihatspor Sahası 4-0 GolGol Zeki Rıza, GolGol Alaattin
26 01921-06-02 2 Haziran 1921 Galatasaray Kupası İttihatspor Sahası 1-2 Gol Zeki Rıza Gol Necip Şahin, Gol Nihat
27 01921-11-04 4 Kasım 1921 Cuma Ligi İttihatspor Sahası 1-5 Gol Zeki Rıza GolGol Fazıl Safi, GolGol Necip Şahin, Gol Suat
28 01922-06-30 30 Haziran 1922 İdman Cemiyeti Kupası Taksim Stadyumu 3-0 Gol 12'70' Alaattin, Gol 18' Zeki Rıza
29 01922-11-17 17 Kasım 1922 Cuma Ligi İttihatspor Sahası 3-0 Gol kk' Mehmet Nazif, Gol Galip, Gol Zeki Rıza
30 01923-03-09 9 Mart 1923 Cuma Ligi Taksim Stadyumu 4-0 Gol 25' Sabih, Gol 32' Ömer, Gol 41' Zeki Rıza, Gol 80' Alaattin [9]
31 01923-06-15 15 Haziran 1923 İdman ve Spor Âlemi Dergileri Kupası Taksim Stadyumu 1-0 Gol 67' Ömer [H]
32 01923-11-02 2 Kasım 1923 İstanbul Ligi İttihatspor Sahası 4-0 Gol 20' Ömer, Gol 68' Zeki Rıza, Gol 76' Nevzat, Gol 87' Alaattin
33 01924-03-07 7 Mart 1924 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 0-2 Gol Edip, Gol Mehmet
34 01924-08-15 15 Ağustos 1924 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 2-3 Gol ?' (pen.)?' (pen.) Zeki Rıza, Red card Şekip Gol Nihat, Gol ?' (pen.) Mehmet, Gol 90' (pen.) Mithat [I]
35 01925-01-23 23 Ocak 1925 Vatan Gazetesi Kupası Taksim Stadyumu 0-0
36 01925-04-24 24 Nisan 1925 Stadyum Kupası Taksim Stadyumu 0-0
37 01925-06-12 12 Haziran 1925 Tayyare Cemiyeti Kupası Taksim Stadyumu 1-0 Gol 78' Zeki Rıza
38 01926-04-30 30 Nisan 1926 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 0-3 Gol 25'37' Muslihittin, Gol 40' (pen.) Nihat, Red card 65' Mithat [J][10]
39 01926-05-14 14 Mayıs 1926 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 1-3 Red card 70' Sabih, Gol 73' Alaattin Gol 43' (pen.) Mehmet Nazif, Gol 60' Vedat, Gol 78' Nihat [11]
40 01927-04-01 1 Nisan 1927 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 1-5 Gol 80' (pen.) Sedat Gol 15' Mehmet, Gol 35'48' Ercüment, Gol 41'83' Rebii [12]
41 01927-05-06 6 Mayıs 1927 Cumhuriyet Gazetesi Kupası Taksim Stadyumu 1-1 Gol 60' Nevzat Gol 10' Muslihittin [K]
42 01928-08-10 10 Ağustos 1928 Gazi Büstü Taksim Stadyumu 3-3 Gol 12' Alaattin, Gol 25' (pen.) Fikret, Gol 45' Sadi Gol 16' Kemal, Gol 77' Muslihittin, Gol 81' Mehmet [13]
43 01928-08-31 31 Ağustos 1928 Gazi Büstü Taksim Stadyumu 0-4 Gol 15'80'89' Necdet, Gol 60' Şadli [14]
44 01928-11-16 16 Kasım 1928 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 0-2 Gol 1'21' Kemal [15]
45 01929-05-10 10 Mayıs 1929 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 1-2 Gol 44' Alaattin Gol 25' Nihat, Gol 87' Latif [16][17][18]
46 01929-11-29 29 Kasım 1929 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 3-2 Gol 31'77' Zeki Rıza, Gol 40' Alaattin, Red card 85' Füruzan Gol 20' Latif, Gol 38' (kk) Kadri [19]
47 01930-03-14 14 Mart 1930 İstanbul Şildi Taksim Stadyumu 3-1 Gol 3' (kk) Suphi, Gol 23' Muzaffer, Red card 33' Fikret, Gol 40' (pen.) Zeki Rıza Gol 87' Nihat [20][21]
48 01930-03-28 28 Mart 1930 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 1-1 Gol 75' Zeki Rıza Gol 83' Rebii [22]
49 01930-12-26 26 Aralık 1930 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 1-1 Gol 61' Muzaffer Gol 17' Rebii [23]
50 01931-03-20 20 Mart 1931 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 2-0 Gol 65' Niyazi, Gol 75' Zeki Rıza [24][25][26]
51 01932-05-13 13 Mayıs 1932 Olimpiyat Dergisi Kupası Fenerbahçe Stadyumu 1-2 Gol 40' Alaattin Gol 25' Mehmet, Gol 50' Rebii [27]
52 01932-05-27 27 Mayıs 1932 Olimpiyat Dergisi Kupası Taksim Stadyumu 1-0 Gol 68' Alaattin [28]
53 01933-02-10 10 Şubat 1933 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 5-1 Gol 12'75' Zeki Rıza, Gol 16' Mehmet Reşat, Gol 48' Muzaffer, Gol 54' (pen.) Fikret Gol 9' Mehmet [29]
54 01933-06-02 2 Haziran 1933 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 2-0 Gol 53'85' Şaban [30]
55 01933-11-24 24 Kasım 1933 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 1-0 Gol 43' Niyazi [31]
56 01934-05-11 11 Mayıs 1934 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 0-0 Red card 85' Muzaffer Red card 85' Danyal [32][33]
57 01934-09-21 21 Eylül 1934 İstanbul Şildi Taksim Stadyumu 0-1 Gol 25' Fazıl [34][35]
58 01934-10-29 29 Ekim 1934 Şeref Bey Turnuvası Taksim Stadyumu 1-0 Gol 47' Fikret [36]
59 01934-11-30 30 Kasım 1934 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 0-0 [37]
60 01935-03-01 1 Mart 1935 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 0-4 Gol 7'34' Özkaptan, Gol 70' Bindal, Gol 79' (pen.) Epirden [38]
61 01935-03-08 8 Mart 1935 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 0-0 [39]
62 01935-03-15 15 Mart 1935 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 1-0 Gol 105' Sel [40]
63 01935-05-10 10 Mayıs 1935 İstanbul Şildi Fenerbahçe Stadyumu 2-1 Gol 23' (pen.) Arıcan, Gol 88' Bastoncu Gol 44' Cici [41]
64 01936-02-23 23 Şubat 1936 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 6-1 Gol 5' Bastoncu, Gol 14'83' Topkanlı, Gol 45' Sel, Gol 61' Tansı, Gol 68' Kaner Gol 29' (pen.) Cici [42]
65 01936-04-19 19 Nisan 1936 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 1-0 Gol 26' Tansı [43]
66 01936-07-05 5 Temmuz 1936 FB-GS Bayramı Fenerbahçe Stadyumu 2-3 Gol 58' Kaner, Gol 77' Bastoncu Gol 10' Ediz, Gol 20' Vuran, Gol 25' Kılıç [44][45]
67 01937-02-07 7 Şubat 1937 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 4-1 Gol 19'51'85' Büyükyüksel, Gol 63' (pen.) Arıcan Gol 14' Ediz, Red card 58' Şatıroğlu [46]
68 01937-02-23 23 Şubat 1937 Dostluk Kupası Fenerbahçe Stadyumu 1-1 Gol Kaner Gol Bulat [47]
69 01937-04-18 18 Nisan 1937 Millî Küme Fenerbahçe Stadyumu 0-0 [48]
70 01937-06-27 27 Haziran 1937 Millî Küme Şeref Stadyumu 2-1 Gol 53' Kaner, Gol 85' Canpolat Gol 89' Ediz [49]
71 01938-01-02 2 Ocak 1938 İstanbul Ligi Şeref Stadyumu 3-2 Gol 21'75' Büyükyüksel, Gol 84' Arıcan Gol 60' Birkan, Gol 79' (pen.) Cici [50]
72 01938-04-24 24 Nisan 1938 Millî Küme Taksim Stadyumu 0-3 Hükmen [51][52]
73 01938-04-24 24 Nisan 1938 Millî Küme Taksim Stadyumu 0-3 Hükmen [51][53]
74 01939-01-29 29 Ocak 1939 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 3-2 Gol 7' Yalçınpınar, Gol 60'79' Kaner Gol 3' Erlertürk, Gol 84' (pen.) Cici
75 01939-02-19 19 Şubat 1939 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 1-1 Gol 2' Tansı Gol 27' Etingü [54]
76 01939-05-01 1 Mayıs 1939 Bahar Kupası Taksim Stadyumu 1-4 Gol 36' Bastoncu Gol 20'46' Sarrafyan, Gol 55' Tekil, Gol 84' Büyükvafiadis [55]
77 01939-05-21 21 Mayıs 1939 Millî Küme Fenerbahçe Stadyumu 3-4 Gol 7' Kaner, Gol 55' Bastoncu, Gol 71' Erkal Gol 24'30' Erlertürk, Gol 55' (pen.) Büyükvafiadis, Gol 85' Almay [56]
78 01939-06-04 4 Haziran 1939 Millî Küme Taksim Stadyumu 3-4 Gol 31'33' Kaner, Gol 55' Taşkavak, Red card 75' Alpaslan Gol 5'69' Büyükvafiadis, Gol 19' Red card 75' Erlertürk, Gol 65' Sezer [57]
79 01939-09-24 24 Eylül 1939 Bahar Kupası Fenerbahçe Stadyumu 0-4 Gol 40' Madenli, Gol 66'75'81' Erlertürk [58]
80 01939-10-01 1 Ekim 1939 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 1-0 Gol 71' Erkal [59]
81 01939-10-30 30 Ekim 1939 Cumhuriyet Bayramı Kupası Taksim Stadyumu 2-1 Gol 7'21' Yalçınpınar Gol 5' Erlertürk [60][61]
82 01939-12-24 24 Aralık 1939 İstanbul Ligi Taksim Stadyumu 1-3 Gol 87' (kk) Sezer Gol 27' Almay, Gol 50' Şatıroğlu, Gol 54' Madenli [62]
83 01940-01-07 7 Ocak 1940 Deprem Felaketzedelerine Yardım Kupası Taksim Stadyumu 0-2 Gol 53' Ediz, Gol 58' Aykaç [63]
84 01940-03-31 31 Mart 1940 Millî Küme Taksim Stadyumu 1-1 Gol 18' Kırcan Gol 77' Tekil [64]
85 01940-06-09 9 Haziran 1940 Millî Küme Fenerbahçe Stadyumu 3-2 Gol 22'70' Bastoncu, Gol 24' Kırcan Gol 26' Almay, Gol 50' Madenli [65][66][67]
86 01940-09-29 29 Eylül 1940 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 1-1 Gol 63' Taşkavak Gol 70' Sezer [68]
87 01940-10-30 30 Ekim 1940 Vatan Gazetesi Kupası Fenerbahçe Stadyumu 3-3 Gol 12' Kaner, Gol Öztunç, Gol 47' Kotanca Gol 32' Büyükvafiadis, Gol Almay, Gol 77' Olcayto [69]
88 01940-12-22 22 Aralık 1940 İstanbul Ligi Şeref Stadyumu 2-0 Gol 49'70' Öztunç Red card 81' Erlertürk [70]
89 01941-03-09 9 Mart 1941 Dörtler Turnuvası Şeref Stadyumu 2-0 Gol 80' Kırcan, Gol 90' Yalçınpınar Red card 55' İncirmen [71]
90 01941-03-30 30 Mart 1941 Millî Küme Fenerbahçe Stadyumu 1-0 Gol 38' Bastoncu [72]
91 01941-06-01 1 Haziran 1941 Millî Küme Şeref Stadyumu 1-2 Gol 20' Kırcan Gol 13'57' Almay [73]
92 01941-06-08 8 Haziran 1941 Özel maç Fenerbahçe Stadyumu 0-1 Gol Aykaç [74]
93 01941-10-26 26 Ekim 1941 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 1-2 Gol 53' Kırcan Gol 49' Gençsoy, Gol 67' Ebcim [75]
94 01942-03-15 15 Mart 1942 İstanbul Kupası Şeref Stadyumu 0-5 Gol 4'77' Ebcim, Gol 25' Cemil, Gol 37'88' Kılıç [76]
95 01942-04-19 19 Nisan 1942 İstanbul Ligi Şeref Stadyumu 1-2 Gol 81' Kotanca Gol 13' Erlertürk, Gol 78' Sevinç [77]
96 01942-05-17 17 Mayıs 1942 FB-GS Bayramı Fenerbahçe Stadyumu 1-3 Gol 67' Bastoncu Gol 11'84' Erlertürk, Gol 51' Olcayto [78][79]
97 01942-09-27 27 Eylül 1942 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 3-0 Hükmen [80][81]
98 01943-01-02 2 Ocak 1943 Dostluk Kupası Şeref Stadyumu 1-1 Gol 12' Bastoncu Gol Olcayto [82][83][84]
99 01943-01-03 3 Ocak 1943 İstanbul Ligi Şeref Stadyumu 3-0 Hükmen [80][85]
100 01943-03-14 14 Mart 1943 Maarif Mükâfâtı Şeref Stadyumu 0-0 [86]
101 01943-05-09 9 Mayıs 1943 Maarif Mükâfâtı Fenerbahçe Stadyumu 1-0 Gol 3' Bastoncu [87]
102 01943-11-14 14 Kasım 1943 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 2-0 Gol 64' İskeçe, Red card 75' Boncuk, Gol 85' Bastoncu Red card 75' Şatıroğlu [88]
103 01944-02-06 6 Şubat 1944 İstanbul Ligi Şeref Stadyumu 3-0 Hükmen [89][90]
104 01944-10-01 1 Ekim 1944 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 2-2 Gol 4' Deringör, Gol 52' İskeçe Gol 35' R. Eken, Gol 54' Turgan [91]
105 01944-12-24 24 Aralık 1944 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 2-2 Gol 24' Yetkiner, Red card 52' Alyüz, Gol 90' (pen.) Demirtepe Gol 20' Red card 52' Kılıç, Gol 47' B. Eken [92]
106 01945-01-28 28 Ocak 1945 İstanbul Kupası Şeref Stadyumu 0-0 [93]
107 01945-04-08 8 Nisan 1945 Millî Eğitim Kupası Fenerbahçe Stadyumu 1-1 Gol 49' Bastoncu Gol 90' (pen.)? Tokaç [94]
108 01945-05-20 20 Mayıs 1945 Millî Eğitim Kupası Fenerbahçe Stadyumu 3-2 Gol 30'80' Kotanca, Gol 68' (pen.) Demirtepe Gol 38'56' R. Eken [95]
109 01945-09-23 23 Eylül 1945 İstanbul Kupası Şeref Stadyumu 3-0 Gol 67' Deringör, Gol 75' Keskin, Gol 85' Bastoncu [96]
110 01945-11-11 11 Kasım 1945 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 0-0 [97]
111 01946-01-13 13 Ocak 1946 İstanbul Ligi Şeref Stadyumu 1-0 Gol 3' Bastoncu [98]
112 01946-03-09 9 Mart 1946 Millî Eğitim Kupası Şeref Stadyumu 2-0 Gol 23' Alyüz, Gol 53' Kotanca [99]
113 01946-03-31 31 Mart 1946 Millî Eğitim Kupası Şeref Stadyumu 1-1 Gol 54' Özyazıcı Gol 9' Tugay [100]
114 01946-10-20 20 Ekim 1946 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 2-2 Gol 5' Kırcan, Gol 25' Kotanca Gol 5' R. Eken (6), Gol 29' Etçi, Red card 27' B. Eken [101][102]
115 01946-12-01 1 Aralık 1946 Dostluk Kupası Fenerbahçe Stadyumu 0-1 Gol 6' Kandidis [103]
116 01946-12-22 22 Aralık 1946 İstanbul Kupası Şeref Stadyumu 3-1 Gol 31'62' Ural, Gol 48' Keskin Gol 33' Kandidis [104]
117 01947-03-02 2 Mart 1947 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 0-1 Gol 21' Tugay [105]
118 01947-03-23 23 Mart 1947 Millî Eğitim Kupası Şeref Stadyumu 2-1 Gol 35' Özyazıcı, Gol 70' Cin Gol 65' Etçi [106]
119 01947-05-04 4 Mayıs 1947 Millî Eğitim Kupası Fenerbahçe Stadyumu 2-1 Gol 14' Torkal, Gol 65' Ural Gol 72' B. Eken [107]
120 01947-06-08 8 Haziran 1947 FB-GS Bayramı Fenerbahçe Stadyumu 0-1 Gol 75' Etçi [108]
121 01947-11-08 8 Kasım 1947 Matbuat Kupası Şeref Stadyumu 1-0 Gol 27' Deringör [109][110]
122 01947-12-21 21 Aralık 1947 İstanbul Ligi Şeref Stadyumu 2-2 Gol 75' Yetkiner, Gol 90' Deringör Gol 52' Açıksöz, Gol 55' Gültekin [111][112]
123 01948-03-21 21 Mart 1948 İstanbul Ligi Fenerbahçe Stadyumu 3-1 Gol 34'81' Küçükandonyadis, Gol 73' Deringör Gol 70' Tunçaltan [113]
124 01948-06-20 20 Haziran 1948 FB-GS Bayramı Mithatpaşa Stadyumu 1-2 Gol 52' Küçükandonyadis Gol 35' R. Eken, Gol 41' (pen.) Özkaya [114]
125 01948-11-14 14 Kasım 1948 İstanbul Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-2 Gol 85' Erol Gol 40' Açıksöz, Gol 44' R. Eken [115]
126 01949-03-20 20 Mart 1949 Özel maç Fenerbahçe Stadyumu 1-1 Gol 22' Onarıcı Gol 42' Kandidis [116]
127 01949-04-10 10 Nisan 1949 İstanbul Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-1 Gol 63' R. Eken [117]
128 01949-04-24 24 Nisan 1949 Basın Kupası Mithatpaşa Stadyumu 2-0 Gol 15'27' (pen.) Torkal [118]
129 01949-05-07 7 Mayıs 1949 Basın Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-1 Gol 83' Kılıç [119]
130 01949-11-06 6 Kasım 1949 İstanbul Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 44' Deringör [120][121]
131 01949-11-20 20 Kasım 1949 Son Saat Kupası Mithatpaşa Stadyumu 2-0 Gol 37' Has, Gol 87' Deringör [122]
132 01950-02-19 19 Şubat 1950 İstanbul Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-2 Gol 10' (pen.) Küçükandonyadis Gol 12' Kılıç, Gol 53' (pen.) Özkaya [123]
133 01950-04-15 15 Nisan 1950 Millî Eğitim Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [124]
134 01950-04-23 23 Nisan 1950 Millî Eğitim Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [125]
135 01950-11-12 12 Kasım 1950 İstanbul Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 16' Küçükandonyadis Gol 30' Öziş [126]
136 01951-01-14 14 Ocak 1951 Son Saat Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-2 Gol 8' Tunçaltan, Gol 50' Öngör, Red card 87' Başaran [127]
137 01951-03-23 23 Mart 1951 İstanbul Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-1 Gol 28' Tunçaltan [128]
138 01951-05-01 1 Mayıs 1951 FB-GS Bayramı Mithatpaşa Stadyumu 2-4 Gol 62' Kaçmaz, Gol 84' Has Gol 18'46' Kılıç, Gol 52'69' Tunçaltan [129]
139 01951-10-21 21 Ekim 1951 Özel maç Mithatpaşa Stadyumu 3-3 Gol 46' Matay, Gol 57' Sargın, Gol 75' Tokgöz Gol 16'59'83' Tuncaltan [130]
140 01952-03-09 9 Mart 1952 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 66' Ülgür Gol 84' Öziş [131]
141 01952-05-19 19 Mayıs 1952 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 2-2 Gol 61' Ülgür, Gol 82' Yetkiner Gol 49' Tokaç, Gol 60' Özkaya [132]
142 01952-11-30 30 Kasım 1952 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [133]
143 01953-02-22 22 Şubat 1953 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 77' Tamakan [134]
144 01953-04-19 19 Nisan 1953 Çanakkale Abidesi Kupası Mithatpaşa Stadyumu 3-0 Hükmen [135][136][137]
145 01953-12-06 6 Aralık 1953 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 90' Küçükandonyadis Gol 57' Aytaç [138]
146 01954-08-16 16 Ağustos 1954 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-3 Hükmen [139][140]
147 01954-12-19 19 Aralık 1954 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-3 Gol 66' Gündüz Gol 2'4' Beratlıgil, Gol 56' Soydan [141][142]
148 01955-03-13 13 Mart 1955 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 2-0 Gol 47' Küçükandonyadis, Gol 86' Poyrazoğlu [143]
149 01955-05-15 15 Mayıs 1955 Atatürk Kupası Mithatpaşa Stadyumu 2-3 Gol 47' (pen.) Küçükandonyadis, Gol 77' Dirimlili Gol 10' Beratlıgil, Gol 64' Aytaç, Gol 76' Tayşengil [144]
150 01955-10-16 16 Ekim 1955 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [145][146]
151 01955-12-24 24 Aralık 1955 Dostluk Turnuvası Mithatpaşa Stadyumu 0-1 Gol 15' Açıksöz [147]
152 01956-06-27 27 Haziran 1956 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 82' Yüney Gol 60' Açıksöz [148]
153 01956-12-01 1 Aralık 1956 Federasyon Kupası Mithatpaşa Stadyumu 2-3 Gol 5' Bartu, Gol 15' Dağcı Gol 13' Aytaç, Gol 56' Ercins, Gol 75' Oktay [149]
154 01956-12-16 16 Aralık 1956 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-2 Red card 73' Küçükandonyadis Gol 57' Okay, Gol 62' Mamat, Red card 73' Özdemir [150]
155 01957-04-30 30 Nisan 1957 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 3-0 Gol 14' Tamakan, Gol 86' Küçükandonyadis, Gol 87' Öztuna [151]
156 01957-09-08 8 Eylül 1957 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-2 Gol 74' Özarı, Gol 79' Oktay [152][153]
157 01958-01-05 5 Ocak 1958 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 27' Has Gol 25' Oktay [154]
158 01958-03-30 30 Mart 1958 Başvekil Kupası Ankaragücü Stadyumu 1-1 Gol 37' Dağcı Gol 78' Oktay [155]
159 01958-06-07 7 Haziran 1958 Federasyon Kupası Mithatpaşa Stadyumu 3-2 Gol 4'31' (pen.) Küçükandonyadis, Gol 53' Tamakan Gol 60' Tayşengil, Gol 84' Açıksöz [156]
160 01958-06-14 14 Haziran 1958 Federasyon Kupası Mithatpaşa Stadyumu 1-2 Gol 56' Has Gol 18' Karlıklı, Gol 27' Cavunt [157]
161 01958-09-28 28 Eylül 1958 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [158]
162 01959-01-18 18 Ocak 1959 İstanbul Profesyonel Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [159]
163 01959-06-10 10 Haziran 1959 Millî Lig Mithatpaşa Stadyumu 0-1 Gol 39' Oktay [160]
164 01959-06-14 14 Haziran 1959 Millî Lig Mithatpaşa Stadyumu 4-0 Gol 9' Gündüz, Gol 44' Erdem, Gol 68' Güven, Gol 71' Has [161]
165 01959-12-17 17 Aralık 1959 Millî Lig Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 77' Bartu [162]
166 01960-01-24 24 Ocak 1960 Hasan Polatkan Kupası Ankara 19 Mayıs Stadyumu 1-2 Gol 37' (pen.) Küçükandonyadis Gol 41'61' Köken [163]
167 01960-04-13 13 Nisan 1960 Millî Lig Mithatpaşa Stadyumu 1-2 Gol 22' Gündüz Gol 2' Berman, Gol 25' Oktay [164]
168 01960-07-03 3 Temmuz 1960 Cemal Gürsel Kupası Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 46' Küçükandonyadis [165]
169 01960-09-07 7 Eylül 1960 Özel maç Ankara 19 Mayıs Stadyumu 0-1 Gol 56' Oktay [166]
170 01960-10-05 5 Ekim 1960 Özel maç Ankara 19 Mayıs Stadyumu 0-0 Red card 70' Gündüz [167]
171 01960-12-18 18 Aralık 1960 Millî Lig Mithatpaşa Stadyumu 0-5 Gol 1'9'61'68' Oktay, Gol 25' Altıntabak, Red card 31' Ercins [168]
172 01961-06-25 25 Haziran 1961 Millî Lig Mithatpaşa Stadyumu 1-2 Gol 41' Gündüz Gol 33' Köken, Gol 67' Elmastaşoğlu [169]
173 01961-08-30 30 Ağustos 1961 Dörtlü turnuva Mithatpaşa Stadyumu 2-0 Gol 1' (kk) Berkman, Gol 28' Küçükandonyadis [170]
174 01961-09-20 20 Eylül 1961 Özel maç Ankara 19 Mayıs Stadyumu 1-1 Gol 59' Bartu Gol 67' Altıntabak [171]
175 01962-01-01 1 Ocak 1962 Millî Lig Mithatpaşa Stadyumu 0-1 Gol 32' Altıntabak [172]
176 01962-02-14 14 Şubat 1962 Doğuya Yardım Kupası Mithatpaşa Stadyumu 3-2 Gol 19'55' Küçükandonyadis, Gol 70' Soydan Gol 18'44' Özkarslı [173]
177 01962-05-24 24 Mayıs 1962 Millî Lig Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 75' Soydan [174]
178 01963-04-24 24 Nisan 1963 Millî Lig Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [175]
179 01963-06-19 19 Haziran 1963 Millî Lig Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 50' Has Gol 85' Oktay [176]
180 01963-06-29 29 Haziran 1963 Türkiye Kupası Mithatpaşa Stadyumu 1-2 Gol 60' Soydan Gol 40' Köken, Gol 50' Kutver [177]
181 01963-06-30 30 Haziran 1963 Türkiye Kupası Mithatpaşa Stadyumu 1-2 Gol 44' (pen.) Küçükandonyadis Gol 51' Altıntabak, Gol 71' Yürür [178]
182 01963-12-01 1 Aralık 1963 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [179]
183 01964-05-24 24 Mayıs 1964 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [180]
184 01964-07-02 2 Temmuz 1964 Atatürk Kupası Mithatpaşa Stadyumu 3-1 Gol 54'65' Altıparmak, Gol 83' Has Gol 38' Oktay [181]
185 01964-08-19 19 Ağustos 1964 TSYD Kupası Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 88' Has Gol 29' Altıntabak [182]
186 01965-01-03 3 Ocak 1965 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 25' Yelken Gol 69' Doğangün [183]
187 01965-03-21 21 Mart 1965 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 50' Red card 73' İper Gol 20' Oktay [184]
188 01965-06-27 27 Haziran 1965 Türkiye Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [185][186]
189 01965-08-18 18 Ağustos 1965 TSYD Kupası Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 11' Birol [187]
190 01965-09-01 1 Eylül 1965 Türkiye Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-1 Gol 33' (pen.) Oktay [188]
191 01965-12-05 5 Aralık 1965 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-2 Gol 18'60' Elmastaşoğlu [189]
192 01966-01-24 24 Ocak 1966 Yen-Kulaksızoğlu Kupası Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 40' Altıparmak [190]
193 01966-02-27 27 Şubat 1966 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [191]
194 01966-06-04 4 Haziran 1966 Türkiye Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [192]
195 01966-06-12 12 Haziran 1966 Türkiye Kupası Mithatpaşa Stadyumu 1-3 Gol 47' Mumcuoğlu Gol 79' (kk) Has, Gol 100' (pen.) Oktay, Gol 113' Köken [193]
196 01966-08-28 28 Ağustos 1966 Spor Toto Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 1-1 Gol 83' Mumcuoğlu Gol 26' Acuner [194]
197 01966-11-13 13 Kasım 1966 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 0-2 Gol 12' Kutver, Gol 15' (pen.) Elmastaşoğlu [195]
198 01966-12-01 1 Aralık 1966 TSYD Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-1 Gol 30' Gürses [196]
199 01967-04-02 2 Nisan 1967 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 3-1 Gol 5' Has, Gol 25' Altıparmak, Gol 52' Mumcuoğlu Gol 26' Acuner [197]
200 01967-08-23 23 Ağustos 1967 TSYD Kupası Mithatpaşa Stadyumu 1-2 Gol 38' Doğan Gol 13'50' Elmastaşoğlu [198]
201 01967-10-08 8 Ekim 1967 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 2-0 Gol 11' Mumcuoğlu, Gol 54' (pen.) Aktuna [199]
202 01968-03-03 3 Mart 1968 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 3-0 Gol 9' Altıparmak, Gol 35' Mumcuoğlu, Gol 47' Çevrim Red card 73' Oktay [200]
203 01968-08-24 24 Ağustos 1968 Yen-Kulaksızoğlu Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 0-0 [201]
204 01968-11-17 17 Kasım 1968 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 1-1 Gol 85' Çevrim Gol 55' Oktay [202]
205 01969-04-06 6 Nisan 1969 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 16' Görür [203]
206 01969-06-06 6 Haziran 1969 Türkiye Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-2 Gol 15' Altıparmak Gol 20' Acuner, Gol 78' Oktay [204]
207 01969-08-23 23 Ağustos 1969 Özel maç Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 62' (pen.) Altıparmak Gol 69' (pen.) Acuner [205]
208 01969-09-03 3 Eylül 1969 TSYD Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-0 Red card 78' Çevrim Red card 78' Acuner [206]
209 01969-12-07 7 Aralık 1969 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 0-1 Gol 40' Özdenak [207]
210 01970-04-26 26 Nisan 1970 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 60' Doğan [208]
211 01970-08-16 16 Ağustos 1970 Spor Toto Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 1-1 Gol 29' Saner Gol 46' Soylu [209]
212 01970-08-26 26 Ağustos 1970 TSYD Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 0-3 Gol 42' Soylu, Gol 54' Yarbay, Gol 60' Kurt [210]
213 01970-11-29 29 Kasım 1970 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 1-1 Gol 42' Sasu Gol 55' Başarır [211]
214 01971-05-02 2 Mayıs 1971 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 2-1 Gol 54' Şen, Gol 72' Altıparmak Gol 49' Kurt [212]
215 01971-08-11 11 Ağustos 1971 TSYD Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-1 Red card 85' Saner Gol 81' Özdenak [213]
216 01971-10-10 10 Ekim 1971 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 0-1 Gol 25' Akkuş [214]
217 01972-03-12 12 Mart 1972 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 2-1 Gol 39'51' Arpacıoğlu Gol 42' Elmastaşoğlu [215]
218 01972-08-16 16 Ağustos 1972 TSYD Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 0-0 [216]
219 01972-08-30 30 Ağustos 1972 Zafer Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 1-0 Gol 6' Arpacıoğlu [217]
220 01972-12-03 3 Aralık 1972 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 65' Arpacıoğlu Gol 43' Akkuş [218]
221 01973-01-21 21 Ocak 1973 Hasan Tahsin Kupası İzmir Atatürk Stadyumu 2-1 Gol 2' (pen.) Saner, Gol 20' Algış Gol 10' Özdenak [219]
222 01973-04-29 29 Nisan 1973 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-1 Gol 28' Temeller [220]
223 01973-06-09 9 Haziran 1973 Cumhurbaşkanlığı Kupası Ankara 19 Mayıs Stadyumu 2-1 Gol 19' Turan, Gol 45' (pen.) Saner Gol 5' Kurt [221]
224 01973-08-11 11 Ağustos 1973 TSYD Kupası Mithatpaşa Stadyumu 2-2 Gol 30' Turan, Gol 64' (pen.) Eratlı Gol 73' Oğuz, Gol 82' Özgül [222]
225 01973-09-30 30 Eylül 1973 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [223]
226 01973-10-30 30 Ekim 1973 50. Yıl Kupası Ankara 19 Mayıs Stadyumu 0-0 [224][225]
227 01974-03-03 3 Mart 1974 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 2-1 Gol 35' Sandalcı, Gol 40' Arpacıoğlu Gol 52' Özdenak [226]
228 01974-03-20 20 Mart 1974 Türkiye Kupası Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [227]
229 01974-04-17 17 Nisan 1974 Türkiye Kupası Mithatpaşa Stadyumu 3-0 Gol 43'48' (pen.) Turan, Gol 88' Eratlı [228]
230 01974-07-28 28 Temmuz 1974 Türk Donanma Vakfı Kupası Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 47' Kaplakaslan [229]
231 01974-08-03 3 Ağustos 1974 TSYD Kupası Mithatpaşa Stadyumu 2-1 Gol 6'86' Arpacıoğlu Gol 18' Özgül [230]
232 01974-10-27 27 Ekim 1974 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-0 [231]
233 01975-03-23 23 Mart 1975 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 86' Çelik [232]
234 01975-08-09 9 Ağustos 1975 TSYD Kupası Mithatpaşa Stadyumu 3-1 Gol 16' Arpacıoğlu, Gol 63'85' Kaner Gol 60' Özdenak [233]
235 01975-08-27 27 Ağustos 1975 Özel maç Mithatpaşa Stadyumu 4-3 Gol 7' Kaner, Gol 55'62'82' Arpacıoğlu Gol 10' Red card 21' Özdenak, Gol 43' (pen.) Temeller, Gol 90' Ergücü [234][235]
236 01975-12-14 14 Aralık 1975 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-3 Gol 21' Turan Gol 32' Özdenak, Gol 71' Terim, Gol 80' Şenlen [236]
237 01976-05-09 9 Mayıs 1976 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 0-1 Gol 73' Şenlen [237]
238 01976-08-16 16 Ağustos 1976 Özel maç Mithatpaşa Stadyumu 2-1 Gol 75' Çelik, Gol 89' Turan Gol 73' Özdenak [238]
239 01976-08-27 27 Ağustos 1976 Özel maç Mithatpaşa Stadyumu 2-1 Gol 31'71' Kaner Gol 43' Aktaş [239]
240 01976-11-14 14 Kasım 1976 Dörtlü turnuva Mithatpaşa Stadyumu 4-2 Gol 21'84' Arpacıoğlu, Gol 57' (pen.) Kaçıra, Gol 76' Konca Gol 12' Yılmaz, Gol 22' Şenlen [240]
241 01976-12-12 12 Aralık 1976 Deprem Kupası Ankara 19 Mayıs Stadyumu 6-1 Gol 27'43'44' (pen.) Turan, Gol 58' Verel, Gol 68'70' Kaner Gol 8' Kılıç [241]
242 01977-01-09 9 Ocak 1977 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 82' Turan [242]
243 01977-03-20 20 Mart 1977 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 2-2 Gol 14' Arpacıoğlu, Gol 74' Mustafaoğlu Gol 1' Şenlen, Gol 40' Özgül [243]
244 01977-08-14 14 Ağustos 1977 TSYD Kupası Mithatpaşa Stadyumu 2-1 Gol 63' (pen.) Kaçıra, Gol 74' Kaya Red card 62' Akbay, Gol 77' Tekin [244]
245 01977-10-02 2 Ekim 1977 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 2-0 Gol 9' Turan, Gol 16' Güneysu [245]
246 01978-03-19 19 Mart 1978 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 2-2 Gol 30' Turan, Gol 86' Antić Gol 7' Özdenak, Gol 84' Oğuz [246]
247 01978-08-09 9 Ağustos 1978 TSYD Kupası Mithatpaşa Stadyumu 1-0 Gol 59' Turan [247]
248 01978-10-22 22 Ekim 1978 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 1-1 Gol 82' Togay, Red card 83' Denizci Gol 36' (kk) Altın, Red card 83' Tekin [248]
249 01979-04-15 15 Nisan 1979 1. Futbol Ligi Mithatpaşa Stadyumu 2-0 Gol 53' Togay, Gol 89' Şenlen [249]
250 01979-08-17 17 Ağustos 1979 TSYD Kupası İnönü Stadyumu 1-0 Gol 71' Çetiner [250]
251 01979-11-25 25 Kasım 1979 1. Futbol Ligi İnönü Stadyumu 1-1 Gol 10' Güneysu Gol 63' (pen.) Terim [251]
252 01980-01-19 19 Ocak 1980 Özel maç İnönü Stadyumu 1-3 Gol 48' Tok Gol 3' Ünder, Gol 10' Akyüz, Gol 24' Sokullu [252]
253 01980-05-04 4 Mayıs 1980 1. Futbol Ligi İnönü Stadyumu 0-0 [253]
254 01980-06-01 1 Haziran 1980 Başbakanlık Kupası Ankara 19 Mayıs Stadyumu 1-0 Gol 103' Yula [254]
255 01980-08-03 3 Ağustos 1980 Vatan Kupası Bieberer Berg Stadyumu 3-2 Gol 42' Denizci, Gol 53' Arabacıbaşı, Gol 77' Yıldızeli Gol 40' Yıldız, Gol 80' Terim [255]
256 01980-08-16 16 Ağustos 1980 TSYD Kupası İnönü Stadyumu 5-0 Gol 20' Denizci, Gol 32' Çetiner, Gol 44' Arabacıbaşı, Gol 55'82' Yula, Red card 36' Ertürk [256]
257 01980-12-28 28 Aralık 1980 1. Futbol Ligi İnönü Stadyumu 0-1 Gol 25' İnal [257]
258 01981-01-25 25 Ocak 1981 Barış Kupası İnönü Stadyumu 1-1 Gol 48' Akdereli Gol 37' İnal [258][259]
259 01981-02-22 22 Şubat 1981 1. Futbol Ligi İnönü Stadyumu 0-1 Gol 53' Çoban [260]
260 01981-08-12 12 Ağustos 1981 TSYD Kupası İnönü Stadyumu 2-2 Gol 39' Denizci, Gol 89' Tekin Gol 37' Çetiner, Gol 86' Alkılıç [261]
261 01981-10-18 18 Ekim 1981 1. Futbol Ligi İnönü Stadyumu 1-0 Red card 60' Yetkiner, Gol 76' Denizci [262]
262 01982-02-14 14 Şubat 1982 Donanma Kupası İnönü Stadyumu 0-0 [263][264]
263 01982-04-03 3 Nisan 1982 1. Futbol Ligi İnönü Stadyumu 0-0 [265]
264 01982-04-07 7 Nisan 1982 Federasyon Kupası İnönü Stadyumu 0-2 Gol 38' Tanman, Gol 39' Hodžić [266]
265 01982-04-14 14 Nisan 1982 Federasyon Kupası İnönü Stadyumu 2-2 Gol 52' Denizci, Gol 64' Red card 89' Eratlı Gol 20' Hodžić, Gol 76' Yıldız [267]
266 01982-06-20 20 Haziran 1982 Polis Vakfı Kupası İnönü Stadyumu 2-2 GolGol Arabacıbaşı Gol Çetiner, Gol Alkılıç [268][269]
267 01982-08-22 22 Ağustos 1982 TSYD Kupası İnönü Stadyumu 2-1 Gol 10' Ibrahimbegović, Gol 51' Yula Gol 85' Terim [270]
268 01982-12-26 26 Aralık 1982 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Stadyumu 1-0 Gol 6' Yula [271]
269 01983-02-06 6 Şubat 1983 Donanma Kupası İnönü Stadyumu 1-1 Gol 60' Hacıoğlu Gol 5' Hodžić [272][273]
270 01983-06-05 5 Haziran 1983 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 4-4 Gol 10' Sejdić, Gol 16' Alkılıç, Gol 29' Turhan, Gol 48' Hodžić Gol 14'67' Kızıltan, Gol 59' Kayador, Gol 71' Hacıoğlu [274]
271 01983-08-13 13 Ağustos 1983 TSYD Kupası Fenerbahçe Stadyumu 1-1 Gol 85' Yula Gol 58' Hodžić [275]
272 01983-11-02 2 Kasım 1983 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Stadyumu 1-2 Gol 65' Repčić Gol 15' Kılıç, Gol 80' Sejdić [276]
273 01984-01-22 22 Ocak 1984 Donanma Kupası Fenerbahçe Stadyumu 1-1 Gol 24' Verel Gol 90' (kk)Arıca [277]
274 01984-04-08 8 Nisan 1984 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 1-1 Gol 73' Karalić Gol 1' Sejdić [278]
275 01984-08-19 19 Ağustos 1984 TSYD Kupası İnönü Stadyumu 0-0 [279]
276 01984-09-30 30 Eylül 1984 1. Futbol Ligi İnönü Stadyumu 1-1 Gol 61' Pešić Gol 42' Keser [280]
277 01985-01-12 12 Ocak 1985 Donanma Kupası Fenerbahçe Stadyumu 2-1 Gol 15' Duru, Gol 51' Tüfekçi Gol 61' Çetiner [281]
278 01985-02-06 6 Şubat 1985 Türkiye Kupası Fenerbahçe Stadyumu 1-2 Gol 6' Yetkiner Gol 2' Çetiner, Gol 21' (pen.) Terim, Red card 85' Esen [282]
279 01985-02-28 28 Şubat 1985 Türkiye Kupası İnönü Stadyumu 0-1 Red card 30' Repčić Gol 60' Esen [283]
280 01985-03-03 3 Mart 1985 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Stadyumu 2-2 Gol 20' Özdemir, Gol 71' Yula Gol 7' Tanman, Gol 17' Altıntaş [284]
281 01985-06-12 12 Haziran 1985 Cumhurbaşkanlığı Kupası Ankara 19 Mayıs Stadyumu 1-1 Gol 78' Çakıroğlu Gol 37' Alkılıç [285][286]
282 01985-08-17 17 Ağustos 1985 TSYD Kupası Fenerbahçe Stadyumu 2-0 Gol 9' Çakar, Gol 75' Çorlu [287]
283 01985-10-06 6 Ekim 1985 1. Futbol Ligi İnönü Stadyumu 1-1 Gol 9' Yula Gol 11' Alkılıç [288]
284 01986-01-18 18 Ocak 1986 Donanma Kupası İnönü Stadyumu 2-2 Red card 19' Arıca, Gol 15' Duru, Gol 32' Tüfekçi, Red card 44' Pamiroğlu Red card 44' Demiriz, Gol 18' Alkılıç, Gol 75' Çarkacı [289]
285 01986-03-01 1 Mart 1986 1. Futbol Ligi İnönü Stadyumu 0-0 Red card 60' Yetkiner Red card 60' Önal [290]
286 01986-08-13 13 Ağustos 1986 TSYD Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 2-2 Gol 9'29' Çorlu, Red card 75' Yetkiner Gol 64' (pen.) Çetiner, Gol 70' Tütüneker [291]
287 01986-09-21 21 Eylül 1986 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Stadyumu 1-2 Gol 18' Çorlu Gol 64' Çetiner, Gol 87' Tütüneker [292]
288 01987-02-22 22 Şubat 1987 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 1-0 Gol 40' Kaynak, Red card 71' Durmaz [293]
289 01987-08-08 8 Ağustos 1987 TSYD Kupası Fenerbahçe Stadyumu 2-3 Gol 57' Tosuncuk, Gol 78' Kaynak Gol 16'82' (pen.) Çolak, Gol 70' Kovačević [294]
290 01987-10-25 25 Ekim 1987 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 1-1 Gol 59' Çorlu Gol 23' Tüfekçi [295]
291 01988-03-19 19 Mart 1988 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Stadyumu 1-2 Gol 20' Demir Gol 69' Prekazi, Gol 88' Tütüneker [296]
292 01988-08-13 13 Ağustos 1988 TSYD Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 0-1 Gol 57' Çolak [297]
293 01988-09-24 24 Eylül 1988 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Stadyumu 1-0 Gol 31' Dilmen [298]
294 01989-03-22 22 Mart 1989 Türkiye Kupası Fenerbahçe Stadyumu 2-2 Gol 4' Kartal, Gol 46' Dilmen Gol 53'73' (pen.) Çolak [299]
295 01989-05-03 3 Mayıs 1989 Türkiye Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 4-3 Gol 47' Kocaman, Gol 53'71'82' Vezir Gol 11' (pen.)16'38' Çolak, Red card 68' Prekazi [300]
296 01989-05-17 17 Mayıs 1989 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 1-1 Gol 55' Çetin Gol 68' Demiriz [301]
297 01989-08-16 16 Ağustos 1989 TSYD Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 0-1 Gol 78' Keser [302]
298 01989-08-20 20 Ağustos 1989 Başbakanlık Kupası Ankara 19 Mayıs Stadyumu 3-2 Gol 27' (88) Çorlu, Gol 92' Kocaman Gol 13' Alkılıç, Gol 22' Tüfekçi [303][304]
299 01989-12-16 16 Aralık 1989 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 0-1 Gol 90' Vezir [305]
300 01990-04-15 15 Nisan 1990 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 5-1 Gol 11' (pen.) Çorlu, Gol 26' Kocaman, Gol 38' Tecimer, Gol 87' Ulusavaş, Gol 89' Çetin Gol 26' (kk) Tosuncuk [306]
301 01990-08-04 4 Ağustos 1990 Özel maç Güney Stadyumu 0-2 Gol 50'60' Yücedağ [307]
302 01990-08-11 11 Ağustos 1990 TSYD Kupası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 5-2 Red card 22' Yetkiner, Gol 33' (pen.) Çorlu, Gol 36'41' Vokrri, Gol 44' Tecimer, Gol 79' Ulusavaş Gol 24'45' Çolak [308]
303 01990-12-01 1 Aralık 1990 1. Futbol Ligi İnönü Stadyumu 1-2 Gol 47' Jakołcewicz, Red card 85' Özdemir Gol 6'76' Çolak, Red card 18' Altıntaş [309]
304 01991-05-04 4 Mayıs 1991 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 1-4 Gol 79' (pen.) Kocaman Gol 42' Kosecki, Gol 53'74' Çolak, Gol 54' Keser [310]
305 01991-08-18 18 Ağustos 1991 TSYD Kupası İnönü Stadyumu 1-2 Gol 87' Çolak Gol 53' Kosecki, Gol 59' Keser [311]
306 01991-10-05 5 Ekim 1991 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 2-0 Gol 21'52' Çolak Red card 44' Altıntaş [312]
307 01992-04-22 22 Nisan 1992 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 5-2 Gol 10'48' Kocaman, Gol 20'80'86' Çolak Red card 41' Altıntaş, Gol 52'60' Keser, Red card 87' Kosecki [313]
308 01992-08-16 16 Ağustos 1992 TSYD Kupası İnönü Stadyumu 2-3 Gol 35' (pen.) Çolak, Gol 45' Stoilov, Yellow cardRed card 59', 79' Yetkiner, Red card 89' İpekoğlu Gol 2' Şükür, Yellow cardRed card 47', 67' Kerimoğlu, Gol 83'90' Götz [314]
309 01992-11-08 8 Kasım 1992 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 1-0 Gol 57' Kocaman Red card 62' Stumpf [315]
310 01993-04-11 11 Nisan 1993 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-4 Gol 68' Çolak Gol 7' Gütschow, Red card 43' M. Korkmaz, Gol 50'76' (pen.) Kerimoğlu, Gol 55' Şükür [316]
311 01993-08-21 21 Ağustos 1993 TSYD Kupası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-2 Gol 12' Çetin, Gol 71' Tecimer Gol 35' Türkyılmaz, Gol 45' Şükür [317]
312 01993-10-02 2 Ekim 1993 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-0 Gol 40' Çetin, Gol 89' (pen.) Uygun Red card 55' Keser, Red card 57' Erdem [318]
313 01994-03-12 12 Mart 1994 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 1-2 Gol 30' Şentürk Gol 30' Kerimoğlu, Gol 87' Şükür [319]
314 01994-08-03 3 Ağustos 1994 TSYD Kupası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 4-3 Gol 30'48' Uygun, Gol 77' Yağcıoğlu, Gol 83' Mecnur Gol 36' Balkanlı, Gol 71' Kaya, Gol 75' Erdem [320]
315 01994-10-15 15 Ekim 1994 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 1-1 Gol 42' Uygun Gol 71' Balkanlı [321]
316 01995-02-08 8 Şubat 1995 Türkiye Kupası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-1 Gol 72' (pen.) Kocaman Gol 69' Sancaklı, Red card 78' M. Korkmaz [322]
317 01995-02-22 22 Şubat 1995 Türkiye Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 1-1 Gol 22' Taşkıran, Red card 100' Kamburoğlu Gol 52' Kaya [323][324]
318 01995-03-19 19 Mart 1995 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 3-0 Gol 12' (pen.)37' (pen.)61' Kocaman, Red card 56' Yetkiner [325]
319 01995-04-22 22 Nisan 1995 Mehmetçikle El Ele Turnuvası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-1 Gol 12' Uçar Gol 89' Sancaklı [326]
320 01995-05-25 25 Mayıs 1995 Başbakanlık Kupası Ankara 19 Mayıs Stadyumu 1-1 Gol 115' Şentürk Gol 93' Türkyılmaz [327][328]
321 01995-08-02 2 Ağustos 1995 TSYD Kupası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 3-1 Gol 32'84' Bolić, Gol 55' Kocaman Gol 38' Sancaklı [329]
322 01995-10-22 22 Ekim 1995 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 3-1 Gol 4', 19', 32 Atkinson Gol 83'Sancaklı [330]
323 01996-03-22 22 Mart 1996 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 0-2 Gol 65' Şükür, Gol 88' Erdem [331]
324 01996-04-11 11 Nisan 1996 Türkiye Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 0-1 Gol 5' (pen.) Saunders [332]
325 01996-04-24 24 Nisan 1996 Türkiye Kupası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-1 Gol 34' Kocaman Gol 116' Saunders [333]
326 01996-07-17 17 Temmuz 1996 Gurbet Kupası Waldstadion 0-0 [334]
327 01996-07-24 24 Temmuz 1996 TSYD Kupası İnönü Stadyumu 2-0 Gol 13' (pen.) Bolić, Gol 85' Daşgün [335]
328 01996-09-08 8 Eylül 1996 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 4-0 Gol 10' Sancaklı, Gol 23' Okocha, Gol 27'78' Bolić [336]
329 01997-02-09 9 Şubat 1997 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 3-2 Gol 15' Okocha, Gol 53' (pen.)76' Bolić Gol 19' İnceefe, Yellow cardRed card 88', 77' Hagi, Gol 88' Erdem [337]
330 01997-03-12 12 Mart 1997 Cumhurbaşkanlığı Kupası Ankara 19 Mayıs Stadyumu 0-3 Gol 20'68' (pen.)76' Şükür [338]
331 01997-07-20 20 Temmuz 1997 TSYD Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 2-4 Gol 69' Bolić, Gol 90' (pen.) Sancaklı Gol 26' (pen.) Hagi, Gol 39' Davala, Gol 53' Penbe, Gol 83' Ünsal, Yellow cardRed card 61', 89' Akyel [339]
332 01997-09-05 5 Eylül 1997 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 3-1 Gol 13' Korkut, Gol 69' (pen.) Bolić, Gol 70' Okocha Gol 60' Kerimoğlu [340]
333 01998-02-15 15 Şubat 1998 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 2-2 Gol 32' Okocha, Gol 86' Bolić Gol 42' (pen.) Hagi, Gol 52' Ünsal [341]
334 01998-07-26 26 Temmuz 1998 TSYD Kupası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-4 Gol 8' Baljić Gol 35' Şükür, Gol 51'62' Şaş, Gol 69' Erdem [342]
335 01998-09-20 20 Eylül 1998 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-2 Gol 15' Moldovan, Gol 18' Baljić, Red card 22' Bulut Red card 11' İnceefe, Gol 23' Hagi, Gol 87' Şükür [343]
336 01999-03-07 7 Mart 1999 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 0-2 Gol 55' Buruk, Gol 82' Şükür [344]
337 01999-07-24 24 Temmuz 1999 TSYD Kupası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-1 Gol 46' Özalan Gol 3' Hagi, Red card 89' Akyel [345]
338 01999-12-22 22 Aralık 1999 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-2 Gol 52' Moldovan Gol 20' Şaş, Gol 30' Márcio [346]
339 02000-03-26 26 Mart 2000 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 1-0 Gol 82' Johnson [347]
340 02000-11-26 26 Kasım 2000 1. Futbol Ligi Ali Sami Yen Stadyumu 0-0 [348]
341 02001-02-07 7 Şubat 2001 Türkiye Kupası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 4-4 Gol 22' Temizkanoğlu, Gol 29' Serhat, Gol 37' Johnson, Gol 66' Revivo Gol 5' Belözoğlu, Gol 52' Şaş, Gol 84' Jardel, Gol 90' (pen.) Davala [349][L]
342 02001-05-06 6 Mayıs 2001 1. Futbol Ligi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-1 Gol 12' Güneş, Gol 52' Şimşek Gol 75' Kaya [350]
343 02001-09-22 22 Eylül 2001 Süper Lig Ali Sami Yen Stadyumu 0-2 Gol 54' Akın, Gol 81' (pen.) Aykut [351]
344 02002-02-16 16 Şubat 2002 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-0 Gol 27' Rapaić Red card 68' Aşık, Red card 76' Şaş, Red card 76' Batista, Yellow cardRed card 76', 80' Korkmaz [352]
345 02002-11-06 6 Kasım 2002 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 6-0 Gol 9' Şanlı, Gol 38' Red card 58' Ortega, Gol 68'75' Akın, Gol 78' Eriş, Gol 86' Özat Yellow cardRed card 65', 84' Aşık [353]
346 02003-03-08 8 Mart 2003 Süper Lig Ali Sami Yen Stadyumu 0-2 Gol 22'34' Karan [354]
347 02003-09-21 21 Eylül 2003 Süper Lig Atatürk Olimpiyat Stadyumu 2-2 Gol 44' Aslan, Gol 49' van Hooijdonk Gol 45' Erdem, Gol 50' Şükür [355]
348 02004-02-29 29 Şubat 2004 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-1 Gol 18' Nobre, Gol 85' Yozgatlı Gol 28' Erdoğan, Red card 88' Arslan [356]
349 02004-12-12 12 Aralık 2004 Süper Lig Ali Sami Yen Stadyumu 0-1 Red card 87' Luciano Gol 55' Ateş [357]
350 02005-05-11 11 Mayıs 2005 Türkiye Kupası Atatürk Olimpiyat Stadyumu 1-5 Gol 40' Luciano Gol 15' Ribéry, Gol 23' Ateş, Gol 36'71'88' Şükür [358]
351 02005-05-22 22 Mayıs 2005 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-0 Gol 65' Nobre [359]
352 02005-11-27 27 Kasım 2005 Süper Lig Ali Sami Yen Stadyumu 1-0 Gol 45' Nobre Yellow cardRed card 5', 86' Ak [360]
353 02006-03-08 8 Mart 2006 Türkiye Kupası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-1 Gol 24' Luciano, Gol 85' Alex Gol 56' Karan [361]
354 02006-03-22 22 Mart 2006 Türkiye Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 2-3 Gol 7' Şanlı, Gol 72' Appiah Gol 11' Akman, Gol 35' Ateş, Gol 76' Şükür [362]
355 02006-04-22 22 Nisan 2006 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 4-0 Gol 13' Appiah, Gol 20' Luciano, Gol 70' Alex, Gol 78' Anelka Yellow cardRed card 21', 47' Saidou [363]
356 02006-12-03 3 Aralık 2006 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-1 Gol 24' Alex, Gol 26' Kežman Gol 54' Karan [364]
357 02007-05-19 19 Mayıs 2007 Süper Lig Ali Sami Yen Stadyumu 2-1 Gol 24' Lugano, Gol 39' Edu Gol 89' Arda [365]
358 02007-12-08 8 Aralık 2007 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-0 Gol 5' Şentürk, Gol 56' Red card 78' Deivid [366]
359 02008-02-03 3 Şubat 2008 Türkiye Kupası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 0-0 Yellow cardRed card 66', 82' Lugano [367]
360 02008-02-27 27 Şubat 2008 Türkiye Kupası Ali Sami Yen Stadyumu 1-2 Yellow cardRed card 17', 26' Lugano, Gol 67' Yellow cardRed card 45', 75' Gönül Gol 4' Şükür, Gol 90' Karan, Yellow cardRed card 45', 90' Lincoln [368]
361 02008-04-27 27 Nisan 2008 Süper Lig Ali Sami Yen Stadyumu 0-1 Gol 37' Nonda [369]
362 02008-11-09 9 Kasım 2008 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 4-1 Gol 6' Şahin, Gol 28' (kk) Aşık, Gol 49' Lugano, Gol 90' Deivid Gol 2' Lincoln [370]
363 02009-04-12 12 Nisan 2009 Süper Lig Ali Sami Yen Stadyumu 0-0 Red card 90' Şentürk, Red card 90' Lugano Red card 90' Turan, Red card 90' Aşık [371]
364 02009-10-25 25 Ekim 2009 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 3-1 Gol 12'53' (pen.) Alex, Gol 90' Güiza Gol 58' Balta, Red card 74' Keïta [372]
365 02010-03-28 28 Mart 2010 Süper Lig Ali Sami Yen Stadyumu 1-0 Gol 70' Şahin [373]
366 02010-07-21 21 Temmuz 2010 Spor Toto Dostluk Kupası Borussia-Park 1-0 Yellow cardRed card 14', 14' Şahin, Gol 30' Santos [374]
367 02010-10-24 24 Ekim 2010 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 0-0 [375]
368 02011-03-18 18 Mart 2011 Süper Lig Türk Telekom Arena 2-1 Gol 75' Şentürk, Gol 87' Alex Gol 14' Kâzım Richards, Red card 90' Baroš [376]
369 02011-12-07 7 Aralık 2011 Süper Lig Türk Telekom Arena 1-3 Gol 90' Alex Gol 33' Eboué, Gol 41' Elmander, Gol 66' Melo [377]
370 02012-03-17 17 Mart 2012 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-2 Gol 10' Sow, Gol 15' Alex Gol 36' Elmander, Gol 83' Balta [378]
371 02012-04-22 22 Nisan 2012 Süper Lig Türk Telekom Arena 2-1 Gol 17' Ziegler, Gol 80' Stoch Gol 68' İnan [379]
372 02012-05-12 12 Mayıs 2012 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 0-0 Yellow cardRed card 19', 65' Dia Yellow cardRed card 78', 80' Ujfaluši [380]
373 02012-08-12 12 Ağustos 2012 Süper Kupa Yeni Erzurum Stadyumu 2-3 Gol 45' Alex, Gol 66' Kuyt Gol 19' (57) Bulut, Red card 67' Baytar, Gol 90' (pen.) İnan [381]
374 02012-12-16 16 Aralık 2012 Süper Lig Türk Telekom Arena 1-2 Gol 23' Kaldırım, Yellow cardRed card 21', 82' Meireles Gol 10'kk' İrtegün, Gol 36' İnan [382]
375 02013-05-12 12 Mayıs 2013 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-1 Gol 33'36' Webó, Red card 90' Demirel Gol 25' (pen.) Burak, Red card 90' Sarıoğlu [383]
376 02013-08-11 11 Ağustos 2013 Süper Kupa Kadir Has Stadyumu 0-1 Yellow cardRed card 59', 63' Alves Gol 99' Drogba [384]
377 02013-11-10 10 Kasım 2013 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-0 Gol 23' (pen.) Belözoğlu, Gol 66' Baroni [385]
378 02014-04-06 6 Nisan 2014 Süper Lig Türk Telekom Arena 0-1 Yellow cardRed card 34', 40' Belözoğlu Gol 9' Sneijder, Yellow cardRed card 24', 87' Melo [386]
379 02014-08-25 25 Ağustos 2014 Süper Kupa Manisa 19 Mayıs Stadyumu 0-0 [387][M]
380 02014-10-18 18 Ekim 2014 Süper Lig Türk Telekom Arena 1-2 Red card 53' Alves, Gol 90' Potuk Gol 88'90' Sneijder [388]
381 02015-03-08 08 Mart 2015 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-0 Gol 81' Kuyt [389]
382 02015-10-25 25 Ekim 2015 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-1 Gol 37' Diego Gol 84' Adın [390]
383 02016-04-13 13 Nisan 2016 Süper Lig Türk Telekom Arena 0-0 [391]
384 02016-05-26 26 Mayıs 2016 Türkiye Kupası Antalya Stadyumu 0-1 Red card 90' Nani Gol 31' Podolski [392]
385 02016-11-20 20 Kasım 2016 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 2-0 Gol 45'78' (pen.) van Persie [393]
386 02017-04-23 23 Nisan 2017 Süper Lig Türk Telekom Arena 1-0 Gol 90+1' Josef de Souza [394]
387 02017-10-22 22 Ekim 2017 Süper Lig Türk Telekom Stadyumu 0-0 Yellow cardYellow cardRed card 34', 73' Belhanda [395]
388 02018-03-17 17 Mart 2018 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 0-0 [396]
389 02018-11-02 2 Kasım 2018 Süper Lig Türk Telekom Stadyumu 2-2 Gol 66' Valbuena, Gol 72' Jailson, Red card MS' Jailson, Red card MS' Soldado Gol 31' Donk, Gol 49' Linnes, Red card MS' Badou Ndiaye [397]
390 02019-04-14 14 Nisan 2019 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-1 Red card 45' Hasan Ali, Gol 71' Eljif Gol 66' Onyekuru [398]
391 02019-09-28 28 Eylül 2019 Süper Lig Türk Telekom Stadyumu 0-0 [399]
392 02020-02-23 23 Şubat 2020 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1-3 Gol 21' (pen.) Kruse, Red card 84' Türüç Gol 40' Donk, Gol 80' (pen.) Falcao, Yellow cardYellow cardRed card 20', 84' Belhanda, Gol 90+7' Onyekuru [400]
393 27 Eylül 2020 Süper Lig Türk Telekom Stadyumu 0-0
394 02021-02-06 6 Şubat 2021 Süper Lig Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 0-1 Gol 54' Muhammed [401]
395 02021-11-21 21 Kasım 2021 Süper Lig Nef Stadyumu 2-1 Gol 31' Mesut, Gol 90+4' Crespo, Yellow cardYellow cardRed card 24', 82' Marcel Tisserand Gol 16' Kerem [402]

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

A. ^ 1914-15 sezonunda Galatasaray İstanbul Futbol Birliği Ligi'ni; Fenerbahçe ise diğer lige oranla daha güçsüz takımların yer aldığı İstanbul Futbol Şampiyonluğu Ligi'ni şampiyon olarak tamamladı. Galatasaray, kendi liginin önceki liglerin devamı olduğunu ve esas şampiyonun kendisi olduğunu iddia ederek Fenerbahçe'den şildi istedi. Aksini iddia eden Fenerbahçe ise şildi vermedi ve kendi ismini şildin üzerinde bulunan onuncu gümüş kalbe kazıdı. Sonuç olarak şilt, Fenerbahçe'de kaldı.
B. ^ Uygunsuz hava şartları sebebiyle maça Galatasaray 6, Fenerbahçe ise 10 oyuncuyla başladı. Maçın 10. dakikasında Galatasaray adına Ali oyuna dahil oldu. İlk yarının ortalarında Fenerbahçe kalecisi Ali Said sakatlanarak çıktı ve maçın geri kalan kısmında Fenerbahçe oyuncuları sırayla kaleye geçti.
C. ^ 80. dakikada Bekir Sıtkı'nın şutunu Fenerbahçe kalecisi Vahram Meteosyan tutsa da, maçın hakemi bu kurtarışın çizgi içinde yapıldığını belirterek golü verdi. Fenerbahçe oyuncularının itirazlarına seyircilerin de katılmasının ardından hakem sahayı terk etti ve karşılaşma yarım kaldı.
D. ^ Maç, oyunun sertleşmesi ve sık sık yaşanan tartışmalar nedeniyle hakem tarafından 65. dakikada tatil edildi. Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren bu kısım sonrasında kalan süre 3 Mart 1916 günü oynandı.
E. ^ I. Dünya Savaşı'na gönderdiği personel sebebiyle Galatasaray, bu maçı 10 kişilik bir takımla oynadı.
F. ^ Maç, Fenerbahçe'nin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Daha sonradan, I. Dünya Savaşı nedeniyle kadrosu eksilen Galatasaray'ın bu maçta Alman askerlerini oynatması gerekçe gösterildi ve maç hükmen Fenerbahçe lehine tescil edildi.
G. ^ 7'şer kişilik takımlarla, ofsayt kuralının uygulanmadığı 30'ar dakikalık maçlar sonunda bir günde tamamlanan turnuvanın finalidir.
H. ^ Fenerbahçe'nin attığı golün öncesinde faul yapıldığı iddiasında bulunan Galatasaray oyuncularının bu itirazının hakem tarafından kabul edilmemesi üzerine takım oyuncuları sahayı terk etti.
I. ^ Maçın bitmesine yarım dakika kala sahada çıkan olaylar ve taraftarların sahaya girmesinin ardından maç yarım kaldı. Bu olayda Fenerbahçe kalecisi Şekip de oyundan ihraç edilmişti. Kalan yarım dakika 19 Ağustos günü oynandı. Protesto amacıyla maça 7 kişilik takımla çıkan Fenerbahçe, Şekip'in ihraç edildiği pozisyonda Galatasaray'ın kazandığı penaltı vuruşunda da kalesini boş bırakmıştı.
J. ^ Fenerbahçe'den Zeki Rıza ve Galatasaray'dan Kemal, maç içerisinde sakatlanarak oyunu terk etti.
K. ^ Karşılaşmanın 68. dakikasında Mehmet Nazif'in Alaattin'e yaptığı sert hareket yüzünden seyircilerin sahaya girip Galatasaraylı futbolculara saldırmasının ardından maç yarıda kaldı.
L. ^ Normal süresi 4-4 biten Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında finale yükselen takım penaltı atışları sonucu rakibini 7-6 yenen Fenerbahçe olmuştur.
M. ^ Normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten maçı, seri penaltı atışları sonucu rakibini 3-2 yenen Fenerbahçe kazandı.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Galatasaray - Fenerbahçe (17.01.1909)". Mackolik.com. 27 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2014. 
  2. ^ "Galatasaray - Fenerbahçe (09.01.1910)". Mackolik.com. 12 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2014. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 22 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  4. ^ Yüce, Mehmet (7 Nisan 2014). "Galatasaray 6-0 Fenerbahçe". Memleketfutbolu.com. 13 Nisan 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Nisan 2014. 
  5. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  6. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  7. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  8. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  9. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  10. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  11. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  12. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  13. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  14. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  15. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  16. ^ Fenerbahçeli Kadri 10. dakikada, Galatasaraylı Mehmet Nazif ise 57. dakikada sakatlanarak oyunu terk etti. Hakem daha sonra Galatasaray'dan bir oyuncuyu dışarı yolladı.
  17. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  18. ^ "Galatasarayla Fenerbahçe dün çarpıştılar!". Vakit. 11 Mayıs 1929. s. 2. 
  19. ^ İhsan, Ahmet (30 Kasım 1929). "Fenerbahçe 2-3 galip!". Cumhuriyet. s. 4. 
  20. ^ "Fener Bahçe 3 - Galata Saray 1". Vakit. 15 Mart 1930. s. 7. 
  21. ^ 30. dakikada Niyazi'nin sakatlanarak oyundan çıkması sonrasında kalan süreyi Fenerbahçe bir kişi eksik oynadı.
  22. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  23. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  24. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  25. ^ "Dünkü futbol çok heyecanlı geçti". Vakit. 21 Mart 1931. s. 2. 
  26. ^ Galatasaray kalecisi Avni'nin 10. dakikada sakatlanarak oyunu terk etmesi üzerine kaleye Ulvi geçti. İlk yarıyı bir kişi eksik tamamlayan takım, Avni'nin ikinci yarıda oyuna dönmesiyle birlikte tekrar on bir kişiyle mücadele etti.
  27. ^ Şefik, Eşref (14 Mayıs 1932). "Dünkü maç". Akşam. s. 4. 
  28. ^ Şefik, Eşref (28 Mayıs 1932). "Galatasaray dünkü berbat oyunu ile mağlûbiyeti tamamen haketmiştir". Akşam. s. 4. 
  29. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  30. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  31. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  32. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  33. ^ 23 Şubat 1934 günü oynanan ve 0-0 devam eden maç, 60. dakikada çıkan kavga sonrasında hakem tarafından tatil edildi. Maç, 11 Mayıs 1934 günü tekrar edildi.
  34. ^ "Taksim Stadyomunda acıklı bir hikâye!". Vakit. 1 Temmuz 1933. 
  35. ^ 30 Haziran 1933 günü oynanan ve Mehmet Reşat Nayır ile Şaban Topkanlı'nın golleriyle Fenerbahçe'nin 2-0 önde olduğu maç, tribünlerdeki aşırı sevinç gerekçe gösterilerek maçın hakemi tarafından 31. dakikada tatil edildi. Maçın tekrarı ertesi yıl, 21 Eylül günü oynandı.
  36. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  37. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  38. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  39. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  40. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  41. ^ http://gazeteler.ankara.edu.tr/dergiler/64/1611/23288.pdf Ulus 11 Mayıs 1935
  42. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  43. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  44. ^ Fenerbahçe'nin kuruluşunun 28. yılı sebebiyle.
  45. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  46. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  47. ^ http://gazeteler.ankara.edu.tr/dergiler/62/1761/27539.pdf Cumhuriyet, 26 Şubat 1937
  48. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  49. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  50. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  51. ^ a b Fenerbahçe Millî Küme'den çıkarıldığından sonuç Galatasaray lehine hükmen 3-0 tescil edildi.
  52. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  53. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  54. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  55. ^ "Galatasaray Feneri 4-1 mağlup etti". Yeni Sabah. 2 Mayıs 1939. ss. 5-7. 
  56. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  57. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  58. ^ "Galatasaray, Fenerbahçeyi 4-0 yendi". Akşam. 25 Eylül 1939. s. 4. 
  59. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  60. ^ "Galatasaray-Fener maçı yarıda kaldı". Akşam. 31 Ekim 1939. s. 4. 
  61. ^ Çıkan olaylar sebebiyle 65. dakikada kaldı.
  62. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  63. ^ http://www.cumhuriyetarsivi.com/katalog/192/sayfa/1940/1/8/6.xhtml Cumhuriyet, 8 Ocak 1940 ss. 6
  64. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  65. ^ Karşılaşmanın 60. dakikasında Adnan İncirmen'in sakatlanıp oyunu terk etmesinin ardından Galatasaray, kalan dakikaları 10 kişiyle oynadı.
  66. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  67. ^ "Dünkü millî küme maçları". Vakit. 10 Haziran 1940. s. 5. 
  68. ^ "Fenerbahçe-Galatasaray maçı 1-1 berabere neticelendi". Akşam. 30 Eylül 1940. s. 3. 
  69. ^ "Fener, Galatasaray 3-3 berabere kaldı". Akşam. 31 Ekim 1940. s. 4. 
  70. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  71. ^ "Dörtler kupası maçları". Akşam. 10 Mart 1941. ss. 4-7. 
  72. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  73. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  74. ^ "Dünkü futbol maçı: Galatasaray Fenerbahçeyi 1-0 yendi". Yeni Sabah. 9 Haziran 1941. s. 4. 
  75. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  76. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  77. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  78. ^ "Galatasaray Fenerbahçe'yi futbol maçında 3-1 yendi". Ulus. 18 Mayıs 1942. s. 2. 
  79. ^ San, Halûk (18 Mayıs 1942). "G. Saray - F. Bahçe spor bayramı". Vakit. s. 3. 
  80. ^ a b Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yaptığı maçlarda stadın yarısını doldurduğu hâlde eskiden olduğu gibi hasılattan pay alamamasını gerekçe göstererek Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarına çıkmadı.
  81. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  82. ^ Tezcan, Şazi (3 Ocak 1943). "Dünkü maçta Galatasarayla Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı". Akşam. s. 2. 
  83. ^ Tezcan, Şazi (14 Aralık 1942). "Fenerbahçe-Galatasaray maçı 2-2 berabere iken yarıda kaldı". Akşam. s. 2. 
  84. ^ Dostluk Kupası'ndaki bu maç esasında 13 Aralık 1942'de oynanmış; ancak durum 2-2 iken 67. dakikada çıkan kavga sonucu tatil edilmişti.
  85. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  86. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  87. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  88. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  89. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  90. ^ Galatasaray, Enver Arslanalp'in cezasının kaldırılmamasını boykot ederek karşılaşmaya çıkmadığından dolayı Maarif Mükâfâtı'na katılma hakkını yitirdi.
  91. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  92. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  93. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  94. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  95. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  96. ^ "İstanbul kupası dömifinal karşılaşmasında Fenerbahçe Galatasarayı 3-0 yendi". Vakit. İstanbul. 24 Eylül 1945. s. 6. 
  97. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  98. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  99. ^ Küçük, Nurtuk (10 Mart 1946). "Dünkü maçlarda Beşiktaş, Vefayı 1-0, Fenerbahçe, Galatasarayı 2-0 yendi". Akşam. s. 2. 
  100. ^ Tezcan, Şazi (1 Nisan 1946). "Galatasaray takımı Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı". Akşam. İstanbul. s. 2. 
  101. ^ 62. dakikada sakatlanan Doğan Koloğlu bir daha oyuna dönmedi ve kalan dakikalarda Galatasaray bir kişi eksik oynadı.
  102. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  103. ^ Bilgin, Tarık (2 Aralık 1946). "G. Saray F. Bahçeyi 1-0 yendi". Vakit. s. 4. 
  104. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  105. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  106. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  107. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  108. ^ "G. Saray F. Bahçeyi 1-0 yendi". Vakit. 9 Haziran 1947. s. 4. 
  109. ^ Yamaner, İ. (9 Kasım 1947). "Matbuat kupası maçları". Akşam. s. 2. 
  110. ^ Bu maç, 25'er dakikalık iki devre hâlinde oynandı.
  111. ^ Maçın 2. dakikasında Galatasaray kalecisi Necdet Erdem'in sakatlanıp oyundan çıkması sebebiyle kaleye Bülent Eken geçti ve takım 10 kişi kaldı. 59. dakikada ise Suphi Ural'ın sakatlanıp oyunu terk etmesi sebebiyle Fenerbahçe de 10 kişi kaldı.
  112. ^ "Arşivlenmiş kopya". 18 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  113. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  114. ^ http://gazeteler.ankara.edu.tr/dergiler/2399/171457/33346.pdf Akşam, 21 Haziran 1948 ss. 2
  115. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  116. ^ "İstanbul'da Galatasaray Fener'le 1-1 berabere kaldı". Ulus. 21 Mart 1949. s. 6. 
  117. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  118. ^ Tezcan, Şazi (25 Nisan 1949). "F. Bahçe, G. Sarayı 2-0 mağlûbetti". Akşam. s. 2. 
  119. ^ San, Halûk (8 Mayıs 1949). "Galatasaray 1-Fenerbahçe 0 Beşiktaş 6-Vefa 3". Akşam. s. 2. 
  120. ^ Lefter Küçükandonyadis'in sakatlanıp oyundan çıkması sebebiyle Fenerbahçe son yarım saati 10 kişiyle oynadı.
  121. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  122. ^ "F. Bahçe 2 - G. Saray 0". Akşam. 21 Kasım 1949. s. 2. 
  123. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  124. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  125. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  126. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  127. ^ Talayer, Halit (15 Ocak 1951). "G. Saray Feneri 2-0, Vefa Austria'yı 2-1 yendiler". Milliyet. s. 6. 
  128. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  129. ^ Talayer, Halit (2 Mayıs 1951). "Galatasaray dünkü maçta Fenerbahçeyi 4-2 yendi". Milliyet. s. 4. 
  130. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  131. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  132. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  133. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  134. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  135. ^ Başar, Cem (20 Nisan 1953). "Galatasaray ezelî rakibi Fenerbahçeyi 3-1 yendi". Milliyet. s. 4. 
  136. ^ "Galatasaray Âbide kupası dâvasına devam ediyor". Milliyet. 29 Nisan 1953. s. 5. 
  137. ^ Normalde Galatasaray Gol 20' (pen.) Yetkiner vs Gol 32' Tokaç, Gol 36' Mamat, Gol 64' Tuğaltay 3-1 kazandı; ancak iki lisanssız oyuncu oynattığı gerekçesiyle maçı Fenerbahçe hükmen 3-0 kazandı.
  138. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  139. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  140. ^ Yabancı takımlarla temaslar ve 1954 Dünya Kupası nedeniyle oynanamayan 7 karşılaşma Federasyon tarafından, sıralama değişmeyeceği öne sürülerek, masa başında hükmen karara bağlanmıştır.
  141. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  142. ^ 32. dakikada sakatlanan Burhan Sargın oyuna devam edemedi ve Fenerbahçe kalan dakikaları bir kişi eksik sürdürmek zorunda kaldı.
  143. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  144. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  145. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  146. ^ 15. dakikada Coşkun Özarı'nın sağ kolu çıkınca, 28. dakikaya kadar saha kenarında tedavi gördü ve oyuna sağaçık olarak döndü. Ancak Coşkun ikinci yarı sahaya çıkamayınca Galatasaray 10 kişi kaldı.
  147. ^ Tanyolaç, Necmi (25 Aralık 1955). "Galatasaray, F. Bahçeyi dün 1-0 mağlûp etti". Milliyet. s. 8. 
  148. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  149. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  150. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  151. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  152. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  153. ^ Maçın 20. dakikasında sakatlanan Ergun, sahaya dönemeyince Fenerbahçe 70 dakikalık bölümü bir kişi eksik oynamak zorunda kaldı.
  154. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  155. ^ Kıvanç, Halit (31 Mart 1958). "Ezelî rakipler yenişemedi: 1-1". Milliyet. Ankara. s. 6. 
  156. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  157. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  158. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  159. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  160. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  161. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  162. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  163. ^ San, Halûk (25 Ocak 1960). "G: Saray: 2 - F. Bahçe: 1". Milliyet. s. 6. 
  164. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  165. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  166. ^ Tanyolaç, Necmi (8 Eylül 1960). "Galatasaray dün Metin'in tek golüyle Fenerbahçe'yi yendi". Milliyet. Ankara. s. 6. 
  167. ^ Tanyolaç, Necmi (6 Ekim 1960). "F. Bahçe G. Saray yenişemedi". Milliyet. Ankara. s. 6. 
  168. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  169. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  170. ^ Tanyolaç, Necmi (31 Ağustos 1961). "Fenerbahçe Galatasarayı dün kolay mağlûp etti: 2-0". Milliyet. s. 6. 
  171. ^ Bapçum, Kahraman (21 Eylül 1961). "Ezelî rakipler Ankara'da yenişemedi". Milliyet. Ankara. s. 6. 
  172. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  173. ^ Tanyolaç, Necmi (15 Şubat 1962). "F. Bahçe oynadı ve G. Saray'ı yendi: 3-2". Milliyet. s. 6. 
  174. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  175. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  176. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  177. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  178. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  179. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  180. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  181. ^ Sevik, Namık (3 Temmuz 1964). "Fenerbahçe galip: 3-0". Milliyet. s. 8. 
  182. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  183. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  184. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  185. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  186. ^ Finalin aynı bölge takımları arasında tek maç olması ve beraberlik durumunda uzatılması gerekirken, maç Spor Toto'ya dahil edilmiş bulunduğundan uzatılmadı. Kupa eylül ayında oynanan ikinci maçla sahibini buldu.
  187. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  188. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  189. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  190. ^ Bayatlı, Togay (25 Ocak 1966). "F. Bahçe, G. Saray'ı yendi: 1-0". Milliyet. s. 8. 
  191. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  192. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  193. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  194. ^ Erker, Talay (29 Ağustos 1966). "Galatasaray: 1 - Fenerbahçe: 1". Akşam. s. 8. 
  195. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  196. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  197. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  198. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  199. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  200. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  201. ^ Alkış, Nezih (25 Ağustos 1968). "F. Bahçe-G. Saray yenişemedi: 0-0". Milliyet. İstanbul. s. 10. 
  202. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  203. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  204. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  205. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  206. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  207. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  208. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  209. ^ Bapçum, Kahraman (17 Ağustos 1970). "Sonuçtan herkes memnun". Milliyet. İstanbul. s. 10. 
  210. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  211. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  212. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  213. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  214. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  215. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  216. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  217. ^ Karakaya, Necati (31 Ağustos 1972). "F. Bahçe, G. Saray'ı 1-0 yendi". Milliyet. s. 8. 
  218. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  219. ^ Güven, Ahmet (22 Ocak 1973). "F. Bahçe, G. Saray'ı 2-1 yendi". Milliyet. İzmir. s. 10.