Şablon tartışma:Galatasaray SK

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Şablon nasıl olmalı[kaynağı değiştir]

Şablonun nasıl olması gerektiğine dair iki kullanıcının uzlaşamaması sebebiyle tartışma gereksiz yere büyüdü. Hem fikir belirtmek, hem de her iki kullanıcıyı kendi fikirlerini kurallar dahilinde tartışmaya çağırmak üzere fikrimi belirtiyorum. Önce alternatifler:

  1. [1]
  2. [2]

Maddelerde zaman zaman birden fazla şablon bir arada kullanıldığı için, bu tür dolaşım şablonlarının mümkün olduğunca standart olmaları gerekir. O sebeple ben ikinci versiyonun kullanılması gerektiğini düşünüyorum. "E büssürü şablon var standarda uymayan" diyecekler için şimdiden cevabı yazayım. Onlar da standarda uymalı, hatalı örnek örnek değildir. İyivikiler... [ho? ni!] 19:29, 3 Haziran 2009 (UTC)

  • Ben de "standart" olanını kalmasından yanayım. Çünkü görselliğin yanı sıra şablonun pratikliği de önemli. Bu tür şablonlar bazı sayfalarda birden fazla şablonla üstüste gelince kapanabilme gibi özelliklere de sahip. Diğer şablonun görsellikten başka pek faydalı yanı yok. Zaten şablonların renklerinin de standart olması gerekiyor. Biri GS diye Sarı kırmızı olması illaki gerekmiyor zaten takım tutulmuyor burada.--Hedda Gabler 19:33, 3 Haziran 2009 (UTC)

Galatasaray Üniversitesi[kaynağı değiştir]

Bu şablonda Galatasaray Üniversitesi'nin olmasını doğru bulmuyorum. Çünkü bu üniversite Galatasaray Spor Kulübü'ne bağlı bir vakıf üniversitesi değil, bir devlet üniversitesidir.--Veritas ileti 18:40, 8 Temmuz 2009 (UTC) Soru - Hmm. O zaman niye aynı logoyu kullanıyor ? Takabeg ileti 16:39, 29 Temmuz 2009 (UTC)

  • İşte bu üniversitenin yapısını anlamak çok güç. Buradan da görüleceği gibi üniversite bir devlet üniversitesi. --Veritasileti 15:40, 31 Temmuz 2009 (UTC)

Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray Eğitim Kurumları[kaynağı değiştir]

Sayın denetleyiciler,

Galatasaray Spor Kulübü sayfasında, Galatasaray Spor Kulübü şablonu var. Bu şablonun içine eğitim kuruluşları adı altında galatasaray lisesi, üniversitesi ve ilköğretim okulu eklenmiş. Yani bu okullar Galatasaray Spor Kulübü'nün kuruluşuymuş gibi duruyor.

Oysa ki Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray Lisesi'nde okuyan öğrenciler tarafında kurulmuştur. Esas şablon Galatasaray veya Galatasaray Lisesi olmalı, Galatasaray Spor Kulübü bu şablonun içinde yer almalıdır. Şu haliyle insanları yanlış bilinçlendirecek bir şablon mevcut. İlginize... Bu imzasız yazı Emiraksoy (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Lise öğrencileri tarafından kurulduğu doğrudur. Ancak bu şablon spor kulübünü anlatan ve ilgili maddeleri içeren şablondur. Kulübü kuran liselilerdir yahut liseyi kuran kulüptür gibi bir şey demiyoruz bu şablonda, yalnızca kulüple alakalı maddeleri listeliyoruz.--RapsarEfendim? 17:03, 19 Mart 2012 (UTC)