Galatasaray teknik direktörleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Galatasaray Spor Kulübü teknik direktörleri listesi Galatasaray SK futbol takımının teknik direktör listesidir.

Teknik direktörler[değiştir | kaynağı değiştir]

Galatasaray Teknik Direktörleri

Boris Nikolof (İlk teknik direktör)
Emin Bülent Serdaroğlu (İlk Türk teknik direktör)
Horace Armitage (Şampiyon yapan ilk teknik direktör)
Mustafa Denizli (Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı finale çıkaran teknik direktör)
Fatih Terim (4 kez üst üste lig şampiyonu olan, UEFA Kupası'nı alan ve 6 kez lig şampiyonu olan teknik direktör)
Mircea Lucescu (UEFA Süper Kupası'nı alan teknik direktör)
Hamza Hamzaoğlu (Hem futbolcu hem de teknik direktör olarak lig şampiyonluğu kazanan teknik direktör)
İsim Milliyet Geliş Gidiş O G B M AG YG Galibiyet% Başarılar Notlar
Boris, NikolofBoris Nikolof  Bulgaristan 1905 1907 &0000000000000003.0000003 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000002.0000002 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 &0000000000000004.0000004 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
Emin Bülent, SerdaroğluEmin Bülent Serdaroğlu  Türkiye 1907 1908 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a)
Horace, ArmitageHorace Armitage  İngiltere 1908 1911 &0000000000000017.00000017 &0000000000000017.00000017 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000070.00000070 &0000000000000010.00000010 &0000000000000100.000000100,000 İstanbul Futbol Ligi (3)
Emin Bülent, SerdaroğluEmin Bülent Serdaroğlu  Türkiye 1911 1914 &0000000000000010.00000010 &0000000000000003.0000003 &0000000000000004.0000004 &0000000000000003.0000003 &0000000000000019.00000019 &0000000000000013.00000013 &0000000000000030.00000030,00
Sadi, BeySadi Bey  Türkiye 1915 1916 &0000000000000010.00000010 &0000000000000007.0000007 &0000000000000002.0000002 &0000000000000001.0000001 &0000000000000031.00000031 &0000000000000012.00000012 &0000000000000070.00000070,00 İstanbul Futbol Ligi (2)
Ali Sami, YenAli Sami Yen  Türkiye 1916 1917 &0000000000000009.0000009 &0000000000000003.0000003 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000006.0000006 &0000000000000016.00000016 &0000000000000026.00000026 &0000000000000033.33000033,33
Necip, ŞahinNecip Şahin  Türkiye 1919 1921 &0000000000000008.0000008 &0000000000000004.0000004 &0000000000000001.0000001 &0000000000000003.0000003 &0000000000000020.00000020 &0000000000000018.00000018 &0000000000000050.00000050,00
Adil, GirayAdil Giray  Türkiye 1922 1923 &0000000000000020.00000020 &0000000000000013.00000013 &0000000000000001.0000001 &0000000000000006.0000006 &0000000000000056.00000056 &0000000000000026.00000026 &0000000000000065.00000065,00 İstanbul Futbol Ligi
Billy, HunterBilly Hunter  İskoçya 1 Haziran 1924 1 Haziran 1928 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) İstanbul Futbol Ligi (3) [1]
Nihat, BekdikNihat Bekdik  Türkiye 31 Aralık 1928 1 Nisan 1930 &0000000000000016.00000016 &0000000000000010.00000010 &0000000000000004.0000004 &0000000000000002.0000002 &0000000000000065.00000065 &0000000000000019.00000019 &0000000000000062.50000062,50 İstanbul Futbol Ligi [2]
Jules, LimbeckJules Limbeck  Macaristan 1 Nisan 1930 30 Haziran 1931 &0000000000000016.00000016 &0000000000000012.00000012 &0000000000000003.0000003 &0000000000000001.0000001 &0000000000000056.00000056 &0000000000000012.00000012 &0000000000000075.00000075,00 İstanbul Futbol Ligi [3]
Fred, PegnamFred Pegnam  İngiltere 1 Temmuz 1931 31 Aralık 1932 &0000000000000004.0000004 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000003.0000003 &0000000000000006.0000006 &0000000000000008.0000008 &0000000000000025.00000025,00
Syd, PuddefootSyd Puddefoot  İngiltere 1 Ocak 1933 30 Eylül 1934 &0000000000000031.00000031 &0000000000000016.00000016 &0000000000000007.0000007 &0000000000000008.0000008 &0000000000000074.00000074 &0000000000000043.00000043 &0000000000000051.61000051,61 İstanbul Kupası [4]
Hans, BaarHans Baar  Avusturya 1 Ekim 1934 30 Eylül 1936 &0000000000000036.00000036 &0000000000000028.00000028 &0000000000000002.0000002 &0000000000000006.0000006 &0000000000000129.000000129 &0000000000000038.00000038 &0000000000000077.78000077,78 [5]
Peter, SzaboPeter Szabo  Macaristan 1 Ekim 1936 30 Eylül 1938 &0000000000000048.00000048 &0000000000000029.00000029 &0000000000000007.0000007 &0000000000000012.00000012 &0000000000000148.000000148 &0000000000000087.00000087 &0000000000000060.42000060,42 [6]
Peter, TandlerPeter Tandler  Avusturya 1 Ekim 1938 30 Eylül 1939 &0000000000000032.00000032 &0000000000000022.00000022 &0000000000000005.0000005 &0000000000000005.0000005 &0000000000000095.00000095 &0000000000000041.00000041 &0000000000000068.75000068,75 Millî Küme [7]
Hayman, n/aHayman n/a  İngiltere 1 Ekim 1939 31 Aralık 1939 &0000000000000010.00000010 &0000000000000007.0000007 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000003.0000003 &0000000000000042.00000042 &0000000000000008.0000008 &0000000000000070.00000070,00 [8]
Hans, BaarHans Baar  Avusturya 1 Ocak 1940 28 Şubat 1940 &0000000000000006.0000006 &0000000000000005.0000005 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000031.00000031 &0000000000000001.0000001 &0000000000000083.33000083,33
Ceslav, ZaharczukCeslav Zaharczuk  Polonya 1 Mart 1940 31 Mayıs 1941 &0000000000000030.00000030 &0000000000000018.00000018 &0000000000000006.0000006 &0000000000000006.0000006 &0000000000000093.00000093 &0000000000000038.00000038 &0000000000000060.00000060,00 [9]
John, BeggetJohn Begget  İngiltere 1 Haziran 1941 30 Eylül 1945 &0000000000000117.000000117 &0000000000000082.00000082 &0000000000000016.00000016 &0000000000000019.00000019 &0000000000000352.000000352 &0000000000000105.000000105 &0000000000000070.09000070,09 İstanbul Kupası (2) [10]
Miço, DimitriyadisMiço Dimitriyadis  Yunanistan 1 Ekim 1945 31 Ağustos 1946 &0000000000000014.00000014 &0000000000000004.0000004 &0000000000000006.0000006 &0000000000000004.0000004 &0000000000000018.00000018 &0000000000000015.00000015 &0000000000000028.57000028,57 [11]
Josef, SzwengJosef Szweng  Macaristan 1 Eylül 1946 31 Aralık 1947 &0000000000000033.00000033 &0000000000000015.00000015 &0000000000000012.00000012 &0000000000000006.0000006 &0000000000000067.00000067 &0000000000000046.00000046 &0000000000000045.45000045,45 [12]
Pat, MolloyPat Molloy  İngiltere 1 Ocak 1948 30 Nisan 1949 &0000000000000023.00000023 &0000000000000016.00000016 &0000000000000002.0000002 &0000000000000005.0000005 &0000000000000057.00000057 &0000000000000026.00000026 &0000000000000069.57000069,57 İstanbul Futbol Ligi [13]
Donald, LockheadDonald Lockhead  İngiltere 1 Eylül 1950 18 Ekim 1952 &0000000000000031.00000031 &0000000000000018.00000018 &0000000000000009.0000009 &0000000000000004.0000004 &0000000000000056.00000056 &0000000000000027.00000027 &0000000000000058.06000058,06 [14]
Gündüz, KılıçGündüz Kılıç  Türkiye 18 Ekim 1952 31 Mart 1953 &0000000000000015.00000015 &0000000000000007.0000007 &0000000000000005.0000005 &0000000000000003.0000003 &0000000000000025.00000025 &0000000000000014.00000014 &0000000000000046.67000046,67 [15]
László, SzékelyLászló Székely  Macaristan 18 Ekim 1953 30 Ocak 1954 &0000000000000010.00000010 &0000000000000005.0000005 &0000000000000003.0000003 &0000000000000002.0000002 &0000000000000026.00000026 &0000000000000011.00000011 &0000000000000050.00000050,00 [16]
Gündüz, KılıçGündüz Kılıç  Türkiye 1 Şubat 1954 30 Haziran 1957 &0000000000000076.00000076 &0000000000000055.00000055 &0000000000000012.00000012 &0000000000000009.0000009 &0000000000000088.00000088 &0000000000000074.00000074 &0000000000000072.37000072,37 İstanbul Futbol Ligi (2)
Musa, SezerMusa Sezer  Türkiye 1 Temmuz 1957 30 Kasım 1957 &0000000000000010.00000010 &0000000000000008.0000008 &0000000000000002.0000002 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000033.00000033 &0000000000000005.0000005 &0000000000000080.00000080,00 [17]
George, DickGeorge Dick  İskoçya 1 Aralık 1957 30 Haziran 1959 &0000000000000057.00000057 &0000000000000040.00000040 &0000000000000010.00000010 &0000000000000007.0000007 &0000000000000147.000000147 &0000000000000036.00000036 &0000000000000070.18000070,18 İstanbul Futbol Ligi [18]
Leandro, RemondiniLeandro Remondini  İtalya 1 Temmuz 1959 Ocak 1960 &0000000000000019.00000019 &0000000000000010.00000010 &0000000000000007.0000007 &0000000000000002.0000002 &0000000000000032.00000032 &0000000000000010.00000010 &0000000000000052.63000052,63 [19]
Coşkun, ÖzarıCoşkun Özarı  Türkiye Ocak 1960 Nisan 1960 &0000000000000019.00000019 &0000000000000014.00000014 &0000000000000003.0000003 &0000000000000002.0000002 &0000000000000042.00000042 &0000000000000013.00000013 &0000000000000073.68000073,68 [20]
Gündüz, KılıçGündüz Kılıç  Türkiye Temmuz 1960 Aralık 1963 &0000000000000151.000000151 &0000000000000096.00000096 &0000000000000036.00000036 &0000000000000019.00000019 &0000000000000293.000000293 &0000000000000102.000000102 &0000000000000063.58000063,58 Süper Lig (2), Türkiye Kupası
Coşkun, ÖzarıCoşkun Özarı  Türkiye Ocak 1964 Eylül 1964 &0000000000000029.00000029 &0000000000000015.00000015 &0000000000000008.0000008 &0000000000000006.0000006 &0000000000000050.00000050 &0000000000000023.00000023 &0000000000000051.72000051,72 Türkiye Kupası
Gündüz, KılıçGündüz Kılıç  Türkiye Ekim 1964 Haziran 1967 &0000000000000113.000000113 &0000000000000053.00000053 &0000000000000041.00000041 &0000000000000019.00000019 &0000000000000179.000000179 &0000000000000110.000000110 &0000000000000046.90000046,90 Türkiye Kupası (2), Süper Kupa
Eşfak, AykaçEşfak Aykaç
Bülent, EkenBülent Eken
 Türkiye Temmuz 1967 Haziran 1968 &0000000000000040.00000040 &0000000000000018.00000018 &0000000000000011.00000011 &0000000000000011.00000011 &0000000000000060.00000060 &0000000000000042.00000042 &0000000000000045.00000045,00 [21][22]
Tomislav, KaloperovićTomislav Kaloperović  Yugoslavya Temmuz 1968 Haziran 1970 &0000000000000082.00000082 &0000000000000042.00000042 &0000000000000022.00000022 &0000000000000018.00000018 &0000000000000105.000000105 &0000000000000052.00000052 &0000000000000051.22000051,22 Süper Lig, Süper Kupa [23]
Coşkun, ÖzarıCoşkun Özarı  Türkiye Temmuz 1970 Haziran 1971 &0000000000000035.00000035 &0000000000000019.00000019 &0000000000000009.0000009 &0000000000000007.0000007 &0000000000000061.00000061 &0000000000000022.00000022 &0000000000000054.29000054,29 Süper Lig
Brian, BirchBrian Birch  İngiltere Temmuz 1971 Haziran 1974 &0000000000000118.000000118 &0000000000000059.00000059 &0000000000000038.00000038 &0000000000000021.00000021 &0000000000000147.000000147 &0000000000000070.00000070 &0000000000000050.00000050,00 Süper Lig (2), Türkiye Kupası, Süper Kupa [24]
Jack, MansellJack Mansell  İngiltere Temmuz 1974 Haziran 1975 &0000000000000036.00000036 &0000000000000020.00000020 &0000000000000007.0000007 &0000000000000009.0000009 &0000000000000042.00000042 &0000000000000027.00000027 &0000000000000055.56000055,56 [25]
Don, HoweDon Howe  İngiltere Temmuz 1975 Haziran 1976 &0000000000000044.00000044 &0000000000000019.00000019 &0000000000000014.00000014 &0000000000000011.00000011 &0000000000000059.00000059 &0000000000000039.00000039 &0000000000000043.18000043,18 Türkiye Kupası [26]
Malcolm, AllisonMalcolm Allison  İngiltere Temmuz 1976 Ekim 1977 &0000000000000041.00000041 &0000000000000013.00000013 &0000000000000018.00000018 &0000000000000010.00000010 &0000000000000046.00000046 &0000000000000043.00000043 &0000000000000031.71000031,71 [27]
Fethi, DemircanFethi Demircan  Türkiye Ekim 1977 Haziran 1978 &0000000000000031.00000031 &0000000000000015.00000015 &0000000000000011.00000011 &0000000000000005.0000005 &0000000000000042.00000042 &0000000000000023.00000023 &0000000000000048.39000048,39 [28]
Coşkun, ÖzarıCoşkun Özarı  Türkiye Temmuz 1978 Eylül 1979 &0000000000000039.00000039 &0000000000000018.00000018 &0000000000000009.0000009 &0000000000000012.00000012 &0000000000000053.00000053 &0000000000000033.00000033 &0000000000000046.15000046,15
Turgay, ŞerenTurgay Şeren  Türkiye 1 Eylül 1979 1 Mayıs 1980 &0000000000000031.00000031 &0000000000000011.00000011 &0000000000000011.00000011 &0000000000000009.0000009 &0000000000000035.00000035 &0000000000000029.00000029 &0000000000000035.48000035,48 [29]
Tamer, KaptanTamer Kaptan (Geçici)  Türkiye 1 Mayıs 1979 1 Haziran 1980 &0000000000000006.0000006 &0000000000000002.0000002 &0000000000000002.0000002 &0000000000000002.0000002 &0000000000000008.0000008 &0000000000000004.0000004 &0000000000000033.33000033,33 [30]
Brian, BirchBrian Birch  İngiltere 1 Haziran 1980 21 Kasım 1981 &0000000000000046.00000046 &0000000000000019.00000019 &0000000000000012.00000012 &0000000000000015.00000015 &0000000000000042.00000042 &0000000000000035.00000035 &0000000000000041.30000041,30 [24]
Günay, KayalarGünay Kayalar (Geçici)  Türkiye 21 Kasım 1981 6 Aralık 1981 &0000000000000002.0000002 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000050.00000050,00 [31]
Özkan, SümerÖzkan Sümer  Türkiye 6 Aralık 1981 5 Haziran 1983 &0000000000000069.00000069 &0000000000000031.00000031 &0000000000000022.00000022 &0000000000000016.00000016 &0000000000000093.00000093 &0000000000000067.00000067 &0000000000000044.93000044,93 Türkiye Kupası [31]
Günay, KayalarGünay Kayalar (Geçici)  Türkiye 12 Haziran 1983 19 Haziran 1983 &0000000000000002.0000002 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &0000000000000003.0000003 &0000000000000002.0000002 &0000000000000050.00000050,00 [31]
Tomislav, IvićTomislav Ivić  Yugoslavya 19 Haziran 1983 30 Haziran 1984 &0000000000000040.00000040 &0000000000000019.00000019 &0000000000000012.00000012 &0000000000000009.0000009 &0000000000000063.00000063 &0000000000000037.00000037 &0000000000000047.50000047,50 [32]
Jupp, DerwallJupp Derwall  Almanya 1 Temmuz 1984 30 Haziran 1987 &0000000000000148.000000148 &0000000000000070.00000070 &0000000000000055.00000055 &0000000000000023.00000023 &0000000000000206.000000206 &0000000000000117.000000117 &0000000000000047.30000047,30 Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa [33]
Mustafa, DenizliMustafa Denizli  Türkiye 30 Haziran 1987 30 Haziran 1989 &0000000000000089.00000089 &0000000000000058.00000058 &0000000000000021.00000021 &0000000000000010.00000010 &0000000000000202.000000202 &0000000000000096.00000096 &0000000000000065.17000065,17 Süper Lig, Süper Kupa [34]
Sigfried, HeldSigfried Held  Almanya 1 Haziran 1989 31 Mayıs 1990 &0000000000000041.00000041 &0000000000000021.00000021 &0000000000000007.0000007 &0000000000000013.00000013 &0000000000000066.00000066 &0000000000000038.00000038 &0000000000000051.22000051,22 [35]
Mustafa, DenizliMustafa Denizli  Türkiye 1 Haziran 1990 30 Haziran 1992 &0000000000000071.00000071 &0000000000000043.00000043 &0000000000000013.00000013 &0000000000000015.00000015 &0000000000000133.000000133 &0000000000000079.00000079 &0000000000000060.56000060,56 Türkiye Kupası, Süper Kupa [34]
Karl-Heinz, FeldkampKarl-Heinz Feldkamp  Almanya 1 Temmuz 1992 30 Haziran 1993 &0000000000000044.00000044 &0000000000000029.00000029 &0000000000000009.0000009 &0000000000000006.0000006 &0000000000000100.000000100 &0000000000000037.00000037 &0000000000000065.91000065,91 Süper Lig, Türkiye Kupası [36]
Reiner, HollmannReiner Hollmann  Almanya 1 Temmuz 1993 30 Mayıs 1994 &0000000000000050.00000050 &0000000000000028.00000028 &0000000000000010.00000010 &0000000000000012.00000012 &0000000000000088.00000088 &0000000000000055.00000055 &0000000000000056.00000056,00 Süper Lig, Süper Kupa
[37]
Reinhard, SaftigReinhard Saftig  Almanya 1 Haziran 1994 15 Mart 1995 &0000000000000038.00000038 &0000000000000021.00000021 &0000000000000007.0000007 &0000000000000010.00000010 &0000000000000078.00000078 &0000000000000044.00000044 &0000000000000055.26000055,26 [38]
Müfit, ErkasapMüfit Erkasap (Geçici)  Türkiye 15 Mart 1995 31 Mayıs 1995 &0000000000000012.00000012 &0000000000000005.0000005 &0000000000000004.0000004 &0000000000000003.0000003 &0000000000000023.00000023 &0000000000000016.00000016 &0000000000000041.67000041,67 [39]
Graeme, SounessGraeme Souness  İskoçya 1 Haziran 1995 31 Mayıs 1996 &0000000000000043.00000043 &0000000000000025.00000025 &0000000000000010.00000010 &0000000000000008.0000008 &0000000000000080.00000080 &0000000000000046.00000046 &0000000000000058.14000058,14 Türkiye Kupası [40]
Fatih, TerimFatih Terim  Türkiye 1 Haziran 1996 30 Haziran 2000 &0000000000000204.000000204 &0000000000000131.000000131 &0000000000000046.00000046 &0000000000000027.00000027 &0000000000000465.000000465 &0000000000000204.000000204 &0000000000000064.22000064,22 Süper Lig (4), Türkiye Kupası (2), Süper Kupa (2), UEFA Kupası [41]
Mircea, LucescuMircea Lucescu  Romanya 1 Temmuz 2000 30 Haziran 2002 &0000000000000105.000000105 &0000000000000063.00000063 &0000000000000022.00000022 &0000000000000020.00000020 &0000000000000211.000000211 &0000000000000113.000000113 &0000000000000060.00000060,00 UEFA Süper Kupası, Süper Lig [42]
Fatih, TerimFatih Terim  Türkiye 1 Temmuz 2002 20 Mart 2004 &0000000000000083.00000083 &0000000000000043.00000043 &0000000000000016.00000016 &0000000000000024.00000024 &0000000000000127.000000127 &0000000000000095.00000095 &0000000000000051.81000051,81
Gheorghe, HagiGheorghe Hagi  Romanya 20 Mart 2004 30 Haziran 2005 &0000000000000047.00000047 &0000000000000032.00000032 &0000000000000006.0000006 &0000000000000009.0000009 &0000000000000091.00000091 &0000000000000040.00000040 &0000000000000068.09000068,09 Türkiye Kupası [43]
Eric, GeretsEric Gerets  Belçika 1 Temmuz 2005 30 Haziran 2007 &0000000000000089.00000089 &0000000000000049.00000049 &0000000000000021.00000021 &0000000000000019.00000019 &0000000000000176.000000176 &0000000000000100.000000100 &0000000000000055.06000055,06 Süper Lig [44]
Karl-Heinz, FeldkampKarl-Heinz Feldkamp  Almanya 1 Temmuz 2007 30 Mart 2008 &0000000000000045.00000045 &0000000000000025.00000025 &0000000000000011.00000011 &0000000000000009.0000009 &0000000000000078.00000078 &0000000000000044.00000044 &0000000000000055.56000055,56
Cevat, GülerCevat Güler (Geçici)  Türkiye 1 Nisan 2008 30 Haziran 2008 &0000000000000006.0000006 &0000000000000006.0000006 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000013.00000013 &0000000000000003.0000003 &0000000000000100.000000100,000 Süper Lig [45]
Michael, SkibbeMichael Skibbe  Almanya 1 Temmuz 2008 22 Şubat 2009 &0000000000000037.00000037 &0000000000000020.00000020 &0000000000000009.0000009 &0000000000000008.0000008 &0000000000000067.00000067 &0000000000000043.00000043 &0000000000000054.05000054,05 Süper Kupa [46]
Bülent, KorkmazBülent Korkmaz  Türkiye 22 Şubat 2009 30 Haziran 2009 &0000000000000016.00000016 &0000000000000008.0000008 &0000000000000004.0000004 &0000000000000004.0000004 &0000000000000021.00000021 &0000000000000018.00000018 &0000000000000050.00000050,00 [47]
Frank, RijkaardFrank Rijkaard  Hollanda 1 Temmuz 2009 17 Ekim 2010 &0000000000000067.00000067 &0000000000000037.00000037 &0000000000000015.00000015 &0000000000000015.00000015 &0000000000000132.000000132 &0000000000000070.00000070 &0000000000000055.22000055,22 [48]
Gheorghe, HagiGheorghe Hagi  Romanya 24 Ekim 2010 18 Mart 2011 &0000000000000024.00000024 &0000000000000008.0000008 &0000000000000006.0000006 &0000000000000010.00000010 &0000000000000026.00000026 &0000000000000028.00000028 &0000000000000033.33000033,33
Bülent, ÜnderBülent Ünder (Geçici)  Türkiye 18 Mart 2011 30 Haziran 2011 &0000000000000008.0000008 &0000000000000004.0000004 &0000000000000001.0000001 &0000000000000003.0000003 &0000000000000012.00000012 &0000000000000012.00000012 &0000000000000050.00000050,00 [49]
Fatih, TerimFatih Terim  Türkiye 1 Temmuz 2011 24 Eylül 2013 &0000000000000095.00000095 &0000000000000056.00000056 &0000000000000024.00000024 &0000000000000015.00000015 &0000000000000176.000000176 &0000000000000095.00000095 &0000000000000058.95000058,95 Süper Lig (2), Süper Kupa (2)
Cláudio, TaffarelCláudio Taffarel (Geçici)  Brezilya 24 Eylül 2013 30 Eylül 2013 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00 [50]
Roberto, ManciniRoberto Mancini  İtalya 30 Eylül 2013 11 Haziran 2014 &0000000000000046.00000046 &0000000000000024.00000024 &0000000000000013.00000013 &0000000000000009.0000009 &0000000000000082.00000082 &0000000000000037.00000037 &0000000000000052.17000052,17 Türkiye Kupası [51]
Cesare, PrandelliCesare Prandelli  İtalya 5 Temmuz 2014 27 Kasım 2014 &0000000000000016.00000016 &0000000000000006.0000006 &0000000000000003.0000003 &0000000000000007.0000007 &0000000000000015.00000015 &0000000000000029.00000029 &0000000000000037.50000037,50 [52]
Cláudio, TaffarelCláudio Taffarel (Geçici)  Brezilya 27 Kasım 2014 30 Kasım 2014 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000100.000000100,000
Hamza, HamzaoğluHamza Hamzaoğlu  Türkiye 1 Aralık 2014 18 Kasım 2015 &0000000000000052.00000052 &0000000000000033.00000033 &0000000000000009.0000009 &0000000000000010.00000010 &0000000000000116.000000116 &0000000000000060.00000060 &0000000000000063.46000063,46 Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa [53]
Cláudio, TaffarelCláudio Taffarel (Geçici)  Brezilya 18 Kasım 2015 23 Kasım 2015 &0000000000000002.0000002 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 &0000000000000003.0000003 &0000000000000005.0000005 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
Mustafa, DenizliMustafa Denizli  Türkiye 23 Kasım 2015 1 Mart 2016 &0000000000000016.00000016 &0000000000000009.0000009 &0000000000000005.0000005 &0000000000000002.0000002 &0000000000000034.00000034 &0000000000000019.00000019 &0000000000000056.25000056,25
Orhan, AtikOrhan Atik (Geçici)  Türkiye 2 Mart 2016 Görevde &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 !

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5100/Billy-Hunter
  2. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5099/Nihat-Bekdik
  3. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5098/Temmuz-Lamberg
  4. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5097/Sidney-Pedeafoot
  5. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5016/Hans-Baar
  6. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5076/Peter-Szabo
  7. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5031/Peter-Tandler
  8. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5015/Hayman
  9. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5017/Ceslav-Zaharczuk
  10. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4970/John-Baeggett
  11. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4900/Mico-Dimitriyadis
  12. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4898/Josef-Szweng
  13. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4753/Peter-Molloy
  14. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4599/Donald-Lockhead
  15. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2608/Gunduz-Kilic
  16. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2637/Laszlo-Szekelly
  17. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4330/Musa-Sezer
  18. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2610/George-Dick
  19. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2609/Leandro-Remondini
  20. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2599/Coskun-Ozari
  21. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/3258/Bulent-Eken
  22. ^ http://www.galatasaray.org/tarih/pages/tarihteknikdirektor.php
  23. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2606/Toma-Kaloperovic
  24. ^ a b http://www.mackolik.com/Antrenor/2597/Brian-Birch
  25. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2603/Jack-Mansell
  26. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2604/Don-Howe
  27. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2602/Malcolm-Allison
  28. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2600/Fethi-Demircan
  29. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2598/Turgay-Seren
  30. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2605/Tamer-Kaptan
  31. ^ a b c http://www.mackolik.com/Antrenor/3044/Gunay-Kayarlar
  32. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2595/Tomislav-Ivic
  33. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/739/Jupp-Derwall
  34. ^ a b http://www.mackolik.com/Antrenor/441/Mustafa-Denizli
  35. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/332/Siegfried-Held
  36. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/1512/Karl-Heinz-Feldkamp
  37. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2594/Reiner-Hollmann
  38. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2593/Reinhard-Saftig
  39. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4655/Mufit-Erkasap
  40. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/137/Graeme-Souness
  41. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2/Fatih-Terim
  42. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/296/Mircea-Lucescu
  43. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/452/Gheorghe-Hagi
  44. ^ http://www.mackolik.com/Futbolcu/19620/Eric-Gerets
  45. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/1714/Cevat-Guler
  46. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/1110/Michael-Skibbe
  47. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/1216/Bulent-Korkmaz
  48. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/450/Frank-Rijkaard
  49. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4605/Bulent-Under
  50. ^ http://www.mackolik.com/Futbolcu/7932/Claudio-Taffarel
  51. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/64/Roberto-Mancini
  52. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/69/Cesare-Prandelli
  53. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/1839/Hamza-Hamzaoglu