Galatasaray futbolcuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Galatasaray futbolcuları listesi, Profesyonel liglerin başladığı 1959 yılından beri Galatasaray'da kadroya giren tüm futbolcuların listedir.

1959 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1959/60 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1960/61 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1961/62 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1962/63 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1963/64 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1965/66 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1966/67 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1967/68 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1968/69 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1969/70 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1970/71 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1971/72 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1972/73 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1973/74 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1974/75 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1975/76 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1976/77 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1977/78 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1978/79 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1979/80 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1980/81 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1981/82 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1982/83 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1983/84 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1984/85 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1985/86 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1986/87 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1987/88 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1988/89 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1989/90 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1990/91 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1991/92 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1992/93 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1993/94 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1994/95 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1995/96 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1996/97 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1997/98 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1998/99 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

1999/00 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Brezilya KL Claudio Taffarel
2 Türkiye DF Vedat İnceefe
3 Türkiye DF Bülent Korkmaz (Kaptan)
4 Romanya DF Gheorghe Popescu
5 Türkiye OS Emre Belözoğlu
6 Türkiye FV Arif Erdem
7 Türkiye OS Okan Buruk
8 Türkiye OS Suat Kaya
9 Türkiye FV Hakan Şükür
10 Romanya OS Gheorghe Hagi
12 Türkiye KL Mehmet Bölükbaşı
13 Türkiye OS Mehmet Yozgatlı
14 Türkiye DF Fatih Akyel
15 Türkiye OS Sergen Yalçın
16 Türkiye DF Ahmet Yıldırım
No. Mevki Futbolcu
17 Türkiye OS Emrah Eren
18 Türkiye DF Alper Tezcan
20 Türkiye OS Tugay Kerimoğlu
21 Brezilya DF Bruno
22 Türkiye OS Ümit Davala
23 Türkiye OS Hasan Şaş
28 Türkiye FV Burak Akdiş
30 Türkiye KL Kerem İnan
33 Türkiye DF Hakan Ünsal
35 Brezilya DF Capone
36 Brezilya FV Marcio
67 Türkiye OS Ergün Penbe
? Türkiye FV Saffet Akyüz
? Türkiye OS Osman Coşkun

2000/01 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Brezilya KL Cláudio Taffarel
2 Türkiye DF Vedat İnceefe
3 Türkiye DF Bülent Korkmaz (Kaptan)
4 Romanya DF Gheorghe Popescu
5 Türkiye OS Emre Belözoğlu
6 Türkiye DF Ahmet Yıldırım
7 Türkiye OS Okan Buruk
8 Türkiye OS Suat Kaya
9 Brezilya FV Mário Jardel
10 Romanya OS Gheorghe Hagi
11 Türkiye OS Hasan Şaş
14 Türkiye DF Fatih Akyel
16 Türkiye KL Kerem İnan
18 Türkiye OS Ümit Aydın
20 Türkiye FV Serkan Aykut
No. Mevki Futbolcu
21 Türkiye OS Faruk Atalay
22 Türkiye OS Ümit Davala
24 Türkiye DF Gündüz Gürol Azer
25 Türkiye DF Alper Tezcan
26 Türkiye DF Emre Aşık
28 Türkiye OS Bülent Akın
30 Türkiye KL Mehmet Bölükbaşı
33 Türkiye FV Arif Erdem
35 Brezilya DF Capone
36 Brezilya FV Marcio
39 Türkiye OS Ufuk Talay
40 Türkiye OS Sedat Yeşilkaya
57 Türkiye DF Hakan Ünsal
67 Türkiye OS Ergün Penbe

2001/02 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Kolombiya KL Faryd Mondragón
2 Türkiye DF Vedat İnceefe
3 Türkiye DF Bülent Korkmaz (Kaptan)
4 Brezilya OS Batista
5 Türkiye DF Emre Aşık
6 Türkiye FV Arif Erdem
7 Türkiye OS Berkant Göktan
8 Türkiye OS Suat Kaya
9 Türkiye FV Ümit Karan
11 Türkiye OS Hasan Şaş
12 Türkiye OS Bülent Akın
13 Türkiye OS Sergen Yalçın
14 Kolombiya DF Gustavo Victoria
15 Fransa DF Sébastien Pérez
16 Türkiye KL Kerem İnan
18 Türkiye OS Ayhan Akman
19 Belçika FV Mbo Mpenza
20 Hırvatistan FV Robert Špehar
Türkiye FV Murat Sözkesen
No. Mevki Futbolcu
21 Türkiye OS Faruk Atalay
Arnavutluk OS Klodian Duro
23 Uruguay OS Andrés Fleurquin
24 Çek Cumhuriyeti OS Pavel Horváth
25 Türkiye DF Alper Tezcan
26 Romanya FV Radu Niculescu
27 Türkiye DF Erhan Namlı
30 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu
33 Türkiye FV Sedat Debreli
34 Türkiye OS Rasim Vardar
35 Brezilya DF Capone
53 Kolombiya DF Jersson González
54 Türkiye FV Ufuk Talay
55 Türkiye FV Serkan Aykut
57 Türkiye DF Hakan Ünsal
61 Türkiye KL Mehmet Bölükbaşı
67 Türkiye OS Ergün Penbe
78 Gana KL Richard Kingson

2002/03 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Kolombiya KL Faryd Mondragón
2 Türkiye DF Mehmet Polat
3 Türkiye DF Bülent Korkmaz (Kaptan)
4 Brezilya OS Batista
5 Türkiye DF Emre Aşık
6 Türkiye FV Arif Erdem
7 Türkiye FV Berkant Göktan
8 Türkiye OS Suat Kaya
9 Türkiye FV Ümit Karan
10 Brezilya OS Felipe
İsrail OS Haim Revivo
11 Türkiye OS Hasan Şaş
12 Portekiz DF Abel Xavier
14 Bosna-Hersek FV Elvir Baliç
15 Türkiye OS Faruk Atalay
16 Türkiye KL Kerem İnan
Türkiye KL Aykut Erçetin
17 Brezilya OS Fábio Pinto
18 Türkiye OS Ayhan Akman
No. Mevki Futbolcu
19 Türkiye DF Cihan Haspolatlı
20 Senegal DF Mohamed Sarr
Türkiye OS Volkan Arslan
21 Meksika DF Sergio Almaguer
Türkiye DF Suat Usta
22 Türkiye OS Ümit Davala
23 Türkiye DF Vedat İnceefe
25 Brezilya FV Christian
30 Türkiye FV Sedat Debreli
32 Türkiye FV Volkan Glatt
34 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu
35 Türkiye DF İlker Erbay
51 Türkiye DF Ahmet Görkem Görk
52 Türkiye DF Servet Gökçen
57 Türkiye DF Hakan Ünsal
61 Türkiye KL Mehmet Bölükbaşı
67 Türkiye OS Ergün Penbe
- Arnavutluk OS Klodian Duro
- Türkiye DF Müslim Can

2003/04 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Kolombiya KL Faryd Mondragón
2 Türkiye DF Ömer Erdoğan
3 Türkiye DF Bülent Korkmaz (Kaptan)
4 Türkiye DF Orhan Ak
5 Hollanda DF Frank de Boer
6 Türkiye FV Arif Erdem
7 Türkiye FV Berkant Göktan
8 Brezilya OS Batista
9 Türkiye FV Ümit Karan
10 Türkiye FV Hakan Şükür (2. Kaptan)
11 Türkiye OS Hasan Şaş (3. Kaptan)
12 Türkiye KL Aykut Erçetin
13 Türkiye OS Eyüp Kaymakçı
14 Bosna-Hersek OS Elvir Baliç
15 Romanya FV Florin Bratu
17 Brezilya OS Fábio Pinto
18 Türkiye OS Ayhan Akman
19 Türkiye DF Cihan Haspolatlı
No. Mevki Futbolcu
20 Türkiye OS Volkan Arslan
21 Demokratik Kongo Cumhuriyeti FV Ali Lukunku
22 Türkiye OS Abdullah Ercan
23 Türkiye DF Suat Usta
24 Romanya OS Ovidiu Petre
25 Türkiye FV Necati Ateş
29 Brezilya DF César Prates
30 Romanya DF Gabriel Tamaş
32 Türkiye FV Cafercan Aksu
33 Türkiye OS Murat Erdoğan
35 Türkiye DF Emrah Umut
41 Türkiye DF Uğur Uçar
50 Türkiye OS Mülayim Erdem
55 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu
57 Türkiye DF Hakan Ünsal
61 Türkiye KL Mehmet Bölükbaşı
67 Türkiye OS Ergün Penbe
78 Gana KL Richard Kingson

2004/05 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Kolombiya KL Faryd Mondragón
2 Hırvatistan DF Stjepan Tomas
3 Türkiye DF Bülent Korkmaz (Kaptan)
4 Kamerun DF Rigobert Song
5 Türkiye DF Orhan Ak
6 Türkiye FV Arif Erdem
7 Kamerun OS Alioum Saidou
8 Brezilya OS Flavio Conceiçao
9 Türkiye FV Hakan Şükür (2. Kaptan)
10 Türkiye FV Ümit Karan
11 Türkiye OS Hasan Şaş (3. Kaptan)
12 Türkiye KL Aykut Erçetin
14 Bosna-Hersek OS Elvir Baliç
15 Türkiye FV Cafercan Aksu
16 İsviçre OS Hakan Yakın
17 Türkiye KL Fevzi Elmas
18 Türkiye OS Ayhan Akman
19 Türkiye DF Cihan Haspolatlı
No. Mevki Futbolcu
20 Türkiye OS Volkan Arslan
21 Türkiye DF İbrahim Yavuz
22 Türkiye OS Arda Turan
24 Romanya OS Ovidiu Petre
25 Türkiye FV Necati Ateş
26 Türkiye OS Mehmet Güven
27 Türkiye FV Özgür Can Özcan
28 Fransa OS Franck Ribery
29 Türkiye OS Mülayim Erdem
33 Türkiye DF Uğur Uçar
40 Türkiye DF Ferhat Öztorun
43 Türkiye OS Aydın Yılmaz
55 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu
57 Türkiye DF Hakan Ünsal
58 Türkiye FV Hasan Kabze
61 Türkiye DF Suat Usta
67 Türkiye OS Ergün Penbe
78 Gana KL Richard Kingson

2005/06 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Kolombiya KL Faryd Mondragón
2 Hırvatistan DF Stjepan Tomas
4 Kamerun DF Rigobert Song
5 Türkiye DF Orhan Ak
6 Türkiye DF Yalçın Ayhan
7 Kamerun OS Alioum Saidou
8 Çek Cumhuriyeti OS Marek Heinz
9 Türkiye FV Hakan Şükür (Kaptan)
10 Türkiye FV Necati Ateş
11 Türkiye OS Hasan Şaş (3. Kaptan)
12 Türkiye KL Aykut Erçetin
14 Türkiye OS Altan Aksoy
15 Türkiye FV Cafercan Aksu
17 Türkiye KL Fevzi Elmas
18 Türkiye OS Ayhan Akman
19 Türkiye DF Cihan Haspolatlı
No. Mevki Futbolcu
20 Türkiye OS Volkan Arslan
21 Türkiye DF Emre Aşık
22 Sırbistan OS Saša Ilić
24 Türkiye OS Mehmet Güven
25 Türkiye DF Ferhat Öztorun
26 Türkiye OS Aydın Yılmaz
27 Türkiye FV Özgür Can Özcan
29 Türkiye OS Mülayim Erdem
33 Türkiye DF Uğur Uçar
35 Türkiye DF İbrahim Yavuz
55 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu
58 Türkiye FV Hasan Kabze
61 Türkiye DF Suat Usta
66 Türkiye OS Arda Turan
67 Türkiye OS Ergün Penbe
99 Türkiye FV Ümit Karan (2. Kaptan)

2006/07 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Kolombiya KL Faryd Mondragón
2 Hırvatistan DF Stjepan Tomas
4 Kamerun DF Rigobert Song
5 Türkiye DF Orhan Ak
7 Türkiye OS Okan Buruk
9 Türkiye FV Hakan Şükür (Kaptan)
10 Türkiye FV Necati Ateş
11 Türkiye OS Hasan Şaş (3. Kaptan)
12 Türkiye KL Aykut Erçetin
14 Türkiye OS Mehmet Topal
16 Arjantin OS Marcelo Carrusca
17 Türkiye KL Fevzi Elmas
18 Türkiye OS Ayhan Akman
19 Türkiye DF Cihan Haspolatlı
21 Türkiye DF Emre Aşık
No. Mevki Futbolcu
22 Sırbistan OS Saša Ilić
23 Japonya OS Junichi Inamoto
24 Türkiye OS Mehmet Güven
25 Türkiye DF Ferhat Öztorun
26 Türkiye OS Aydın Yılmaz
27 Türkiye FV Özgür Can Özcan
28 Türkiye DF Tolga Seyhan
30 Türkiye FV Çağrı Yarkın
35 Türkiye OS Oğuz Sabankay
38 Türkiye DF Anıl Karaer
55 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu
58 Türkiye FV Hasan Kabze
66 Türkiye OS Arda Turan
67 Türkiye OS Ergün Penbe
99 Türkiye FV Ümit Karan (2. Kaptan)

2007/08 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Türkiye KL Aykut Erçetin
2 Türkiye DF Emre Güngör
3 Türkiye DF Uğur Uçar
4 Kamerun DF Rigobert Song
6 İsveç OS Tobias Linderoth
7 Türkiye OS Okan Buruk
8 Türkiye OS Barış Özbek
9 Türkiye FV Hakan Şükür (Kaptan)
10 Brezilya OS Lincoln
11 Türkiye OS Hasan Şaş (3. Kaptan)
14 Türkiye OS Mehmet Topal
15 Gana FV Ahmed Barusso
16 Arjantin FV Marcelo Carrusca
18 Türkiye OS Ayhan Akman
No. Mevki Futbolcu
19 Cezayir DF Ismaël Bouzid
20 Demokratik Kongo Cumhuriyeti FV Shabani Nonda
22 Türkiye DF Hakan Balta
27 Türkiye FV Özgür Can Özcan
30 Türkiye FV Çağrı Yarkın
54 Türkiye KL Orkun Uşak
55 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu
61 Türkiye FV Serkan Çalık
66 Türkiye OS Arda Turan
74 Türkiye DF Volkan Yaman
76 Türkiye DF Servet Çetin
87 Türkiye OS Mehmet Güven
88 Türkiye KL Fırat Kocaoğlu
99 Türkiye FV Ümit Karan (2. Kaptan)

2008/09 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Türkiye KL Aykut Erçetin
2 Türkiye DF Emre Güngör
3 Türkiye DF Uğur Uçar
6 İsveç OS Tobias Linderoth
7 Türkiye OS Aydın Yılmaz
8 Türkiye OS Barış Özbek
10 Brezilya OS Lincoln
11 Türkiye OS Hasan Şaş (2. Kaptan)
14 Türkiye OS Mehmet Topal
15 Çek Cumhuriyeti FV Milan Baroš
17 Türkiye FV Yaser Yıldız
18 Türkiye OS Ayhan Akman (3. Kaptan)
19 Avustralya OS Harry Kewell
20 Demokratik Kongo Cumhuriyeti FV Shabani Nonda
21 Türkiye DF Emre Aşık
No. Mevki Futbolcu
22 Türkiye DF Hakan Balta
23 Türkiye DF Serkan Kurtuluş
26 İtalya KL Morgan De Sanctis
28 Türkiye DF Semih Kaya
35 Türkiye OS Ferdi Elmas
54 Türkiye KL Orkun Uşak
55 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu
60 Türkiye DF Alparslan Erdem
61 Türkiye FV Serkan Çalık
66 Türkiye OS Arda Turan
74 Türkiye DF Volkan Yaman
76 Türkiye DF Servet Çetin
80 Türkiye DF Murat Akça
87 Türkiye OS Mehmet Güven
99 Türkiye FV Ümit Karan (Kaptan)

2009/10 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Türkiye KL Aykut Erçetin
2 Türkiye DF Emre Güngör
3 Türkiye DF Uğur Uçar
5 Türkiye DF Gökhan Zan
6 İsveç OS Tobias Linderoth
7 Türkiye OS Aydın Yılmaz
8 Türkiye OS Barış Özbek
9 Brezilya OS Elano Blumer
10 Türkiye OS Arda Turan (Kaptan)
11 Fildişi Sahili OS Abdul Kader Keïta
12 Avustralya DF Lucas Neill
14 Türkiye OS Mehmet Topal
15 Çek Cumhuriyeti FV Milan Baroš
16 Türkiye OS Mustafa Sarp
17 Türkiye FV Yaser Yıldız
18 Türkiye OS Ayhan Akman
19 Avustralya OS Harry Kewell
20 Demokratik Kongo Cumhuriyeti FV Shabani Nonda
21 Türkiye DF Emre Aşık
No. Mevki Futbolcu
22 Türkiye DF Hakan Balta
23 Türkiye DF Serkan Kurtuluş
25 Arjantin KL Leo Franco
30 Meksika OS Giovani dos Santos
32 Türkiye FV
34 Türkiye FV Erhan Şentürk
37 Türkiye OS Emre Çolak
39 Türkiye OS Serdar Eylik
54 Türkiye KL Orkun Uşak
55 Türkiye DF Sabri Sarıoğlu
60 Türkiye DF Alparslan Erdem
69 Türkiye FV Cumhur Yılmaztürk
74 Türkiye DF Volkan Yaman
76 Türkiye DF Servet Çetin
86 Türkiye KL Ufuk Ceylan
88 Türkiye OS Caner Erkin
90 Türkiye DF Çetin Güngör
91 Türkiye DF Berk Neziroğluları

2010/11 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Türkiye KL Aykut Erçetin
2 Avustralya DF Lucas Neill
3 Türkiye DF Çağlar Birinci
5 Türkiye DF Gökhan Zan
6 Arjantin DF Emiliano Insúa
7 Türkiye OS Aydın Yılmaz
8 Türkiye OS Barış Özbek
10 Türkiye OS Arda Turan (Kaptan)
11 Türkiye FV Mehmet Batdal
12 Türkiye KL Emirhan Ergün
15 Çek Cumhuriyeti FV Milan Baroš
16 Türkiye OS Mustafa Sarp
18 Türkiye OS Ayhan Akman (2. Kaptan)
19 Arnavutluk OS Lorik Cana
20 Kolombiya OS Juan Pablo Pino
21 Bosna-Hersek OS Zvjezdan Misimović
No. Mevki Futbolcu
22 Türkiye DF Hakan Balta
23 Türkiye DF Serkan Kurtuluş
25 Türkiye OS Yekta Kurtuluş
27 Arjantin OS Emmanuel Culio
28 Romanya FV Bogdan Stancu
40 Türkiye FV Cem Sultan
52 Türkiye OS Emre Çolak
55 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu
66 Türkiye FV Anıl Dilaver
69 Türkiye OS Cumhur Yılmaztürk
76 Türkiye DF Servet Çetin
80 Türkiye OS Colin Kâzım Richards
86 Türkiye KL Ufuk Ceylan
87 Kolombiya KL Róbinson Zapata
99 Avustralya OS Harry Kewell

2011/12 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Türkiye KL Aykut Erçetin
3 Türkiye DF Çağlar Birinci
5 Türkiye DF Gökhan Zan
6 Türkiye OS Ceyhun Gülselam
7 Türkiye OS Aydın Yılmaz
8 Türkiye OS Selçuk İnan
9 İsveç FV Johan Elmander
10 Brezilya OS Felipe Melo
11 İspanya OS Albert Riera
15 Çek Cumhuriyeti FV Milan Baroš
17 Çek Cumhuriyeti DF Tomáš Ujfaluši
19 Türkiye FV Mehmet Batdal
20 Türkiye DF Serkan Kurtuluş
No. Mevki Futbolcu
21 Türkiye OS Yiğit Gökoğlan
22 Türkiye DF Hakan Balta
25 Uruguay KL Fernando Muslera
26 Türkiye DF Semih Kaya
27 Fildişi Sahili DF Emmanuel Eboué
35 Türkiye OS Yekta Kurtuluş
50 Türkiye OS Engin Baytar
52 Türkiye OS Emre Çolak
55 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu (kaptan)
76 Türkiye DF Servet Çetin
77 Türkiye FV Necati Ateş
86 Türkiye KL Ufuk Ceylan
90 Türkiye FV Sercan Yıldırım

2012/13 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
4 Türkiye OS Hamit Altıntop
5 Türkiye DF Gökhan Zan
7 Türkiye OS Aydın Yılmaz
8 Türkiye OS Selçuk İnan (3. kaptan)
9 İsveç FV Johan Elmander
10 Brezilya OS Felipe Melo
11 İspanya OS Albert Riera
12 Fildişi Sahili FV Didier Drogba
13 Kamerun DF Dany Nounkeu
14 Hollanda OS Wesley Sneijder
17 Türkiye FV Burak Yılmaz
19 Türkiye FV Umut Bulut
22 Türkiye DF Hakan Balta (2. kaptan)
23 Türkiye OS Furkan Özçal
No. Mevki Futbolcu
25 Uruguay KL Fernando Muslera
26 Türkiye DF Semih Kaya
27 Fildişi Sahili DF Emmanuel Eboué
30 Çek Cumhuriyeti DF Tomáš Ujfaluši
33 Türkiye DF Çağlar Birinci
35 Türkiye OS Yekta Kurtuluş
50 Türkiye OS Engin Baytar
52 Türkiye OS Emre Çolak
53 Fas OS Nordin Amrabat
55 Türkiye DF Sabri Sarıoğlu (kaptan)
67 Türkiye KL Eray İşcan
82 Türkiye KL Aykut Erçetin
86 Türkiye KL Ufuk Ceylan

2013/14 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
2 Arjantin DF Guillermo Burdisso
3 Brezilya OS Felipe Melo (3. Kaptan)
4 Türkiye OS Hamit Altıntop
5 Türkiye DF Gökhan Zan
6 Türkiye OS Ceyhun Gülselam
7 Türkiye OS Aydın Yılmaz
8 Türkiye OS Selçuk İnan (Kaptan)
10 Hollanda OS Wesley Sneijder
11 Fildişi Sahili FV Didier Drogba
14 Bosna-Hersek OS Izet Hajrović
15 Brezilya DF Alex Telles
17 Türkiye FV Burak Yılmaz (2. Kaptan)
19 Türkiye FV Umut Bulut
21 Kamerun DF Aurélien Chedjou
22 Türkiye DF Hakan Balta (4. Kaptan)
25 Uruguay KL Fernando Muslera
26 Türkiye DF Semih Kaya
No. Mevki Futbolcu
27 Fildişi Sahili DF Emmanuel Eboué
28 Almanya DF Koray Günter
32 Türkiye OS İbrahim Coşkun
35 Türkiye OS Yekta Kurtuluş
40 Türkiye DF Emre Can Coşkun
41 Türkiye FV Berk İsmail Ünsal
45 Türkiye OS Oğuzhan Kayar
52 Türkiye OS Emre Çolak
55 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu (5. Kaptan)
66 Türkiye DF Salih Dursun
67 Türkiye KL Eray İşcan
82 Türkiye KL Aykut Erçetin
86 Türkiye KL Ufuk Ceylan
88 Türkiye OS Veysel Sarı
90 Türkiye OS Umut Gündoğan
94 Arjantin OS Lucas Ontivero

2014/15 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Uruguay KL Fernando Muslera
3 Brezilya OS Felipe Melo
4 Türkiye OS Hamit Altıntop
5 Türkiye DF Gökhan Zan
6 İsviçre OS Blerim Džemaili
7 Türkiye OS Aydın Yılmaz
8 Türkiye OS Selçuk İnan (Kaptan)
9 Türkiye FV Umut Bulut
10 Hollanda OS Wesley Sneijder (2. Kaptan)
11 Portekiz OS Bruma
13 Brezilya DF Alex Telles
17 Türkiye FV Burak Yılmaz
18 Almanya OS Sinan Gümüş
19 Makedonya Cumhuriyeti FV Goran Pandev
21 Kamerun DF Aurélien Chedjou
No. Mevki Futbolcu
22 Türkiye DF Hakan Balta
23 Türkiye OS Yasin Öztekin
26 Türkiye DF Semih Kaya
27 Fildişi Sahili DF Emmanuel Eboué
28 Almanya DF Koray Günter
29 Türkiye OS Olcan Adın
35 Türkiye OS Yekta Kurtuluş
38 Türkiye KL Sinan Bolat
43 Türkiye OS Birhan Vatansever
50 Türkiye OS Engin Baytar
52 Türkiye OS Emre Çolak
55 Türkiye OS Sabri Sarıoğlu
67 Türkiye KL Eray İşcan
68 Türkiye KL Alperen Uysal
77 Türkiye DF Tarık Çamdal

2015/16 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Uruguay KL Fernando Muslera
4 Türkiye OS Hamit Altıntop
5 Türkiye OS Bilal Kısa
7 Türkiye OS Yasin Öztekin
8 Türkiye OS Selçuk İnan (Kaptan)
9 Türkiye FV Umut Bulut
10 Hollanda OS Wesley Sneijder (2. Kaptan)
11 Almanya FV Lukas Podolski
14 İspanya OS José Rodríguez
15 Hollanda OS Ryan Donk
18 Türkiye OS Sinan Gümüş
21 Kamerun DF Aurélien Chedjou
22 Türkiye DF Hakan Balta
No. Mevki Futbolcu
23 Fransa DF Lionel Carole
26 Türkiye DF Semih Kaya
27 Norveç DF Martin Linnes
28 Almanya DF Koray Günter
29 Türkiye OS Olcan Adın
38 Türkiye DF Tarık Çamdal
44 Türkiye KL İsmail Çipe
52 Türkiye OS Emre Çolak
55 Türkiye DF Sabri Sarıoğlu
64 Belçika DF Jason Denayer
67 Türkiye KL Eray İşcan
90 Türkiye OS Umut Gündoğan
99 Türkiye KL Cenk Gönen

2016/17 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Uruguay KL Fernando Muslera
3 Türkiye DF Ahmet Çalık
4 Türkiye DF Serdar Aziz
7 Türkiye OS Yasin Öztekin
8 Türkiye OS Selçuk İnan (kaptan)
9 İsviçre FV Eren Derdiyok
10 Hollanda OS Wesley Sneijder (2. kaptan)
11 Almanya FV Lukas Podolski
14 Norveç DF Martin Linnes
16 Yeşil Burun Adaları OS Garry Rodrigues
18 Türkiye OS Sinan Gümüş
19 Türkiye KL Cenk Gönen
20 Portekiz OS Bruma
21 Kamerun DF Aurélien Chedjou
No. Mevki Futbolcu
22 Türkiye DF Hakan Balta
23 Fransa DF Lionel Carole
25 Türkiye FV Berk İsmail Ünsal
26 Türkiye DF Semih Kaya
27 Türkiye OS Tolga Ciğerci
28 Almanya DF Koray Günter
30 Portekiz OS Josué Pesqueira
34 Hollanda OS Nigel de Jong
39 Belçika DF Luis Pedro Cavanda
55 Türkiye DF Sabri Sarıoğlu
67 Türkiye KL Eray İşcan
88 Türkiye OS Gökay Güney
97 Türkiye FV Birhan Vatansever

2017/18 Sezonu[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Mevki Futbolcu
1 Uruguay KL Fernando Muslera (2. Kaptan)
2 Brezilya DF Mariano
3 Brezilya DF Maicon
4 Türkiye DF Serdar Aziz
5 Türkiye DF Ahmet Çalık
6 Türkiye OS Tolga Ciğerci
7 Türkiye OS Yasin Öztekin
8 Türkiye OS Selçuk İnan (Kaptan)
9 İsviçre FV Eren Derdiyok
10 Fas OS Younès Belhanda
11 Türkiye OS Sinan Gümüş
14 Norveç DF Martin Linnes
15 Hollanda OS Ryan Donk
16 Fransa KL Cédric Carrasso
No. Mevki Futbolcu
17 Türkiye OS Emrah Başsan
18 Fransa FV Bafétimbi Gomis
20 Senegal OS Badou Ndiaye
21 Türkiye DF Tarık Çamdal
22 Türkiye DF Hakan Balta
24 Yeşil Burun Adaları OS Garry Rodrigues
25 Brezilya OS Fernando Reges
28 Almanya DF Koray Günter
33 Romanya DF Iasmin Latovlevici
34 Hollanda OS Nigel de Jong
64 Belçika DF Jason Denayer
67 Türkiye KL Eray İşcan
89 Cezayir OS Sofiane Feghouli

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]