Dosya:CZE vs FRA (01) - 2010 European Men's Handball Championship.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((3.000 × 2.000 piksel, dosya boyutu: 3,7 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Görsel of the year
Görsel of the year
Featured görsel

Wikimedia CommonsVikipedi

Bu resim, Wikimedia Commons (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

 Bu resim, Almanca Vikipedi'de (Exzellente Bilder) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Türkçe Vikipedi'de (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

This image was selected as picture of the day on Vietnamese Wikipedia.
Açıklama
Deutsch: Handball-Europameisterschaft 2010 Gruppe D: Tschechien gegen Frankreich 20:21 — Bertrand Gille (Französische Männer-Handballnationalmannschaft) wird von gleich drei Tschechen) am Torwurf gehindert.
English: 2010 European Men's Handball Championship Group D: Czech Republic vs. France 20:21 — Bertrand Gille (France national handball team) is blocked by three Czech Republic Players.
Français : Championnat d'Europe de handball masculin 2010, Groupe D, match République Tchèque - France (20 à 21) — Bertrand Gille (France) est bloqué par trois joueurs tchèques.
Italiano: Un'azione di gioco di Repubblica Ceca-Francia (terminata col risultato di 20 a 21), 3a partita del gruppo D dei turni preliminari del Campionato europeo di pallamano maschile 2010: il pivot francese Bertrand Gille - in maglia bianca - viene bloccato da tre giocatori avversari
Tarih
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Steindy (talk) 00:03, 21 January 2010 (UTC)
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Deutsch: Dieses Foto wurde von Benutzer Steindy erstellt und unter nachfolgend aufgeführter Lizenz veröffentlicht. Das Bild kann frei verwendet werden solange der Urheber genannt und die weiteren Lizenzbestimmungen eingehalten werden.
  • Ich weise ausdrücklich darauf hin, dass dieses Foto nicht in irgendeiner Form von Wikimedia Österreich gefördert wurde.
English: This photograph was taken by user Steindy and released under the license(s) stated below. You are free to use it for any purpose as long as you credit the author and follow the terms of the license.
  • I point out that this photo was not encouraged in any way by Wikimedia Austria.
Belegexemplar erbeten / voucher copy requested aon.912180459[at]aon.at



This file has been released under a license which is incompatible with Facebook's licensing terms. It is not permitted to upload this file to Facebook.

Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisanslar altında yayımlıyorum:
GNU head Bu belgenin GNU Özgür Belgeleme Lisansı, Sürüm 1.2 veya Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayımlanan sonraki herhangi bir sürüm şartları altında bu belgenin kopyalanması, dağıtılması ve/veya değiştirilmesi için izin verilmiştir;

Değişmeyen Bölümler, Ön Kapak Metinleri ve Arka Kapak Metinleri yoktur. Lisansın bir kopyası GNU Özgür Belgeleme Lisansı sayfasında yer almaktadır.

w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 3.0 Aktarılmamış, 2.5 Genel, 2.0 Genel ve 1.0 Genel lisansları ile lisanslanmıştır.
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
İstediğiniz lisansı seçebilirsiniz.
Annotations
InfoField
This image is annotated: View the annotations at Commons

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

20 Ocak 2010

image/jpeg

d5dd8ba0858b6c7c1f62164043f311deabeca8ab

3.881.219 Bayt

2.000 piksel

3.000 piksel

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel00.03, 21 Ocak 201000.03, 21 Ocak 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.000 × 2.000 (3,7 MB)Steindy{{Information | Description= de: Handball-Europameisterschaft 2010 Gruppe D: Tschechien gegen Frankreich 20:21 — Bertrand Gille ([[:de:Französische Männer-Handballnationalmannschaft|Fra

100 sayfadan fazlası bu dosyayı kullanıyor. Aşağıdaki listede sadece bu dosyayı kullanan ilk 100 sayfa gösterilmektedir. Tam listesi mevcuttur.

Bu dosyaya daha fazla bağlantıları gör.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri