Kullanıcı mesaj:Barko88

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Barko88, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli ve telif ihlali yapıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

a[.]med»»ileti 10:37, 6 Mart 2010 (UTC)

Merhaba lütfen denemeleriniz için deneme tahtasını kullanınız.--Gökhan 12:14, 7 Mart 2010 (UTC)

Bu işi Kullanıcı:Barko88/Deneme gibi bir alt sayfa oluşturup da yapabilirsiniz. Kolay gelsin.--Gökhan 12:16, 7 Mart 2010 (UTC)
Eğer hazırladıysanız tabii ki kullanabilirsiniz. Hata olmuşsa başka biri gelip düzeltir. Katkınız için teşekkürler. Bu arada hazırlık çalışmanızı Kullanıcı:Barko88/Deneme sayfasına aktarmıştım, isterseniz silebilirim. Kolay gelsin.--Gökhan 12:25, 7 Mart 2010 (UTC)
Ederim de anlayamadım, nasıl bir sorun var?--Gökhan 14:06, 7 Mart 2010 (UTC)
Resim kısmında problem yok. Yalnız resmi Vikipedi'ye yüklemen lazım. --Gökhan 14:20, 7 Mart 2010 (UTC)

Hayır diğer vikilerdeki resimleri yüklemeden burada kullanamazsın. Resim ancak commons'ta yüklü ise bütün projelerde kullanılabilir. Commons'a da sadece özgür lisanslı resimler yüklenebilir. Yani bu tür posterler eklenemez.--Gökhan 14:24, 7 Mart 2010 (UTC)

Taslak kriterleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar 67. Akademi Ödülleri gibi birçok madde açtığınızı gördüm. Ancak bu maddeler sadace şablon ihtiva etmekte. Sadace şablon içeren maddeler hızlı silme kurallarından M3 maddesi uyarınca silinirler. Eğer çalışmanız devam ediyorsa {{çalışma}} şablonunu eklerseniz maddelere, diğer kullanıcılar da bundan haberdar olur. Taslak kriterlerini karşılamayan böyle maddeler lütfen girmeyiniz, vikipedi:Taslak madde sayfası bu konuda yardımcı olabilir. Eğer çalışmanız devam etmiyorsa bu maddeler silinmek durumda. Şimdilik bekletmeli sil şablonu ile maddeleri işaretliyorum. İyi vikiler--Merube 89msj 17:01, 7 Mart 2010 (UTC)

Merhaba Akademi ödülleriyle ilgili başlığı bulunduğu yerden çıkarta bilir misiniz? Düzentilecem yemeğe gitmiştim.--Barko88 17:16, 7 Mart 2010 (UTC)
Başlık derken, bekletmeli sil şablonunu mu kastediyorsunuz? Eğer o ise gereği yerine getirildikten sonra kaldırılması gerek. Yani maddeler bu haldeyken kaldırılmaları uygun olmaz. O şablon varken de düzeltmelerinizi yapabilirsiniz. Taslak kriterlerini sağlar hale geldiğinde çıkarılır. Bir de mesajlarınızu yazarken sayfanın sonuna eklerseniz sevinirim. Saygılar--Merube 89msj 17:21, 7 Mart 2010 (UTC)
79. Akademi Ödülleri maddede çalışmanız devam edecek değil mi? 3 tanımlayıcı cümle yazın lütfen, maddelerin bu şekilde kalması uygunsuz--Merube 89msj 19:25, 7 Mart 2010 (UTC)

Şuan seri bir şekilde 1996 yılına kadar şablon oluşturup arkasından da teker teker çeviricem ingilizce wikiden. --Barko88 19:27, 7 Mart 2010 (UTC)

Anladım, o zaman rica etsem çalışma şablonunu ekleyebilir misiniz maddelere. En başa {{çalışma}} şeklinde kodu eklemeniz kafi. İyi çalışmalar, kolaylıklar. Saygılar, sevgiler--Merube 89msj 19:31, 7 Mart 2010 (UTC)
Akademi Ödülleri ile ilgili emek ve çaba dolu katkılarınızdan dolayı teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   20:50, 7 Mart 2010 (UTC)
Çok güzel olmuş son halleri biten maddelerin, ellerinize sağlık. Güzel çalışmalarınızın artarak daim olması dileklerimle, sevgiler saygılar--Merube 89msj 23:33, 7 Mart 2010 (UTC)
Evet haklısın ama ben EnWiki'dekine bakarak böyle yaptım. Orada komedi filmi yönetmeni için ayrı bir madde açmamışlardı. Dediğin gibi ayrı da yapabiliriz. Kolay gelsin.--Gökhan 10:07, 8 Mart 2010 (UTC)

Futbol biyografi[kaynağı değiştir]

  • Zaten o görevi yapan Şablon:Futbol biyografi var ve futbolcu maddelerinde bu kullanılıyor. Thierry Henry maddesinden nasıl kullanıldığına bakabilirsin. Ayrıca burası Türkçe Vikipedi olduğundan bunları Türkçeleştirmekten daha doğal bir şey olamaz... --Rapsar 05:50, 11 Mart 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Barko88,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:TransparentPlaceholder.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Captain BradleyMesaj Sayfam 05:36, 28 Mart 2010 (UTC)

VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 09:58, 3 Nisan 2010 (UTC)

Ayrıca katılımcılar bölümüne (eğer isterseniz) imzanızı eklerseniz sevinirim.--a[.]med»»ileti 09:59, 3 Nisan 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Barko88,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Redirect adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Barko88 09:00, 8 Nisan 2010 (UTC)

Vikiproje:LGBT[kaynağı değiştir]

VikiProje LGBT davetiyesi
İyi günler...
LGBT alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen LGBT Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Sizleri de katkılarınızla aramızda görmekten mutluluk duyarız. - Nebeviye!^□ 15:56, 9 Nisan 2010 (UTC)

Taslak madde...[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Yazdığınız maddelerin Vikipedi'de barınabilmesi için nicelik ve nitelik açısından en azından Vikipedi:Taslak madde kriterlerini karşılaması lazım. Lütfen içeriklerin konularını tamamen tanımlayıcı, ortalama en az üç cümle içeren şekilde olmasına dikkat edin. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 01:49, 10 Nisan 2010 (UTC)
Elimden geldiğince geliştirmeye çalışırım... --Rapsar 08:36, 10 Nisan 2010 (UTC)

  • "Türkçeleştirir misin?" desen daha iyi olurdu da neyse... Bir ara yaparım. Fakat logoyu kullanamayız; çünkü logolar telifli olduğundan sadece kendi maddelerinde kullanılabiliyorlar... Ama olabilir de tam emin değilim... --Rapsar 13:13, 11 Nisan 2010 (UTC)

  • Selamlar. Girdiğin Genoa'lı futbolcuların maddeleri 1 cümlelik olduğu için her an silinebilir... Her bir maddeye 2-3 cümle daha eklemenin senin için zor olmayacağını düşünüyorum... Sadece bir tanesini ben hallettim ama gerçekten zaman bulamıyorum... Taslak kurallarına uymayan bu maddeleri düzeltmeni rica ederim...--вяí¢αи76ileti 06:37, 13 Nisan 2010 (UTC)

Şablon:Fb team Almería ve oluşturmaya devam ettiğiniz diğer şablonlar acaba şablon mu gerçekte? yoksa bağlantılı bir bilgi eklenerek şablon olduğunu düşündüğünüz başlıklardan ibaret mi? - Nebeviye mesaj 12:58, 1 Mayıs 2010 (UTC)

Başka şablonlarla bağlantılı, takımların kısaltmalarını içeriyor. Türk takımları adına da benzer şablonları görebilirsin Kategori:Fb team şablonları Türkiye.Bu imzasız yazı Barko88 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Bu şablonlar takımların kısaltmalarını içeriyor. Kategori: Fb team şablonları Türkiye ve Kategori:Fb team şablonları İspanya olduğu gibi Türkiye de olanlar daha önceden vardı. İspanya'daki ise ben yaptım. Sezonlardaki sonuçları daha kolay biçimde panoramik olarak girilmesini sağlıyor. en wiki 'de ve pl wiki de benzer şablonlar görebilirsiniz.Bu imzasız yazı Barko88 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tmm anladım şimdi :) Bu arada şu şablonu değiştirmişsin; ancak eski haline getirirsek daha iyi olacak sanırım. Çünkü diğer tüm lig şablonları aynı şekilde düzenlenmiş, bunun farklı olması hoş durmaz. İkincisi de La Liga logosunu şablonda kullanmışsın ki logolar, "kendi maddeleri" dışındaki maddelerde kullanılamaz(mış-ben de sonradan öğrendim:) Kolay gelsin...--Rapsar 11:22, 2 Mayıs 2010 (UTC)

iyi diyorsunda fr wiki(fransa)'de spor dallarıyla ilgili maddelere hepsinde kendine özgü renkler verilmiş. Mesela, futbolla ilgililer çim rengi,basketle ilgililer parke rengi, havuzda su rengi vs. bu çok güzel duruyor. tr wiki'de de bu standartı yakalayabiliriz.Barko88 11:30, 2 Mayıs 2010 (UTC)

VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN --Rapsar 15:14, 3 Mayıs 2010 (UTC)

Futbol biyografi[kaynağı değiştir]

  • Mrb. Hakan Şükür maddesindeki bilgi kutusunu değiştirdiğini gördüm. Futbol biyografi 2 yerine direk Futbol biyografi şablonunu kullanırsan daha iyi olacak. Çünkü tüm futbolcu maddelerinde bu kullanılmakta...--Rapsar 18:03, 24 Mayıs 2010 (UTC)
  • En wiki'de de artık eski futbol biyografi şablonları kullanılmıyor. 2. ncisi hem kb olarak hafızayı daha az meşgul ediyor hemde daha kullanışlı ve görüntü olarak daha güzel duruyor. Bakabilirsin. {{0}} ları girmek zorunda kalmıyorsun. --Barko88 18:09, 24 Mayıs 2010 (UTC)
  • Cevabını benim mesaj sayfama atarsan daha iyi olur, böyle bulması zor oluyor. {{0}} girmek çok zor bir şey değil. Sayı tek basamaklıysa 2, çift basamaklıysa 1 tane girilmekte. Zaten onun dışında bir fark yok şablonlarda. Zaten tutup da 100'lerce maddeyi yenilemek çok zaman alır.--Rapsar 11:03, 25 Mayıs 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine KATILIMINIZI BEKLİYORUZ.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 18:53, 26 Mayıs 2010 (UTC)

Erkan 6317 isimli kullanıcı sadece ve sürekli olarak Gaziantepspor sayfasına yazıp aleni bir şekilde taraftar sitesinin reklamını yapıyo ve sildiğimizde tekrar koyuyor. Wikipedia kurallarını tam olarak bilemiyorum ama gerekeni yapabilirsen iyi olur. --Barko88 23:01, 5 Haziran 2010 (UTC)

  • Merhaba Barko88, maalesef kullanıcıyı yoğun geri dönüş nedeniyle 24 saat engellemek zorunda kaldım. "İnadına" vs. kelimeler yazması vandalizme de girer ama vikipediyi henüz yeterince tanımadığını düşünüyorum. Umarım bu işlerden vazgeçer. Teşekkürler, iyi çalışmalar...Vikiçizer 09:29, 6 Haziran 2010 (UTC)
  • Sonunda düzelttim :)--Rapsar 10:45, 6 Haziran 2010 (UTC)
    • Vay tebrikler çok sağol ya valla merak ettim. Neymiş sorun --Barko88 10:47, 6 Haziran 2010 (UTC)
Benim mesaj sayfama yazarsan cevabı daha rahat görürüm, tesadüf eseri gördüğüm için cevaplıyorum şu an:) İng. Vikideki aynı şablona baktım, oradaki şablona bağlantı veren birkaç şablon vardı, burada gözükmüyordu. Neyse, o şablonları burada tek tek kontrol ettim, şunda bir hata oluşmuş, geri alınca sorun düzeldi. Bir de şu Futbol biyografi ve diğer şablonların arka planlarını değiştirmezsen iyi olur. Böyle büyük değişiklikler için topluluğun fikrini almak daha iyidir. İyi günler...--Rapsar 13:21, 7 Haziran 2010 (UTC)
Tamam onu hallediyorum şimdi. Bir de Şablon:Futbol maçı var aynı görevi yapan. Ama bunun kodları İngilizce. İşin bitince bunun kullanıldığı maddeleri de şimdiki şablona taşıyabilir misin?--Rapsar 14:29, 7 Haziran 2010 (UTC)
Tamamdır hallettim.--Rapsar 14:36, 7 Haziran 2010 (UTC)

Futbol biyografi[kaynağı değiştir]

  • Seni üstte bir kere uyarmıştım, uyarımı tekrar etmek istiyorum. Lütfen futbol biyografi şablonunu değiştirme. Böyle büyük değişiklikler için topluluğun fikrini almak daha uygundur...--Rapsar 18:57, 7 Haziran 2010 (UTC)
  • Futbol biyografi kutusunu bazı interwikilerdeki gibi rengini değiştiriyorum. Fakat; başka bir kullanıcı bunun topluluğun fikrini almadan uygun olamayacağını söyledi. Bu konuda ne yapabilirim. Değiştirmek mümkün değil mi ?--Barko88 19:02, 7 Haziran 2010 (UTC)
    • Merhaba Barko88, topluluğun fikri bu konuda iki yolla alınabilir. Şablonun tartışma sayfasına yapmak istediğiniz değişikliği ve nedenlerini anlatır ve fikir beyan etmelerini isterseniz. İlgili kullanıcılar oradan görerek olumlu/olumsuz fikirlerini açıklarlar. Buradan pek bir topluluk fikrini yansıtabilecek tartışma çıkmazsa Köy Çeşmesi'nde topluluğa anlatırsınız. Buradan da herhangi bir fikir alamazsanız, artık değişikliğinizi yaparsınız; o zaman kısa sürede fikirler hemen sizi bulur:) Bu sıralamayı izlemenizi öneririm, iyi çalışmalar...Vikiçizer 19:20, 7 Haziran 2010 (UTC)

Miss Arroyo gözüme takıldı da o lezbiyen değil mi? Heaven666.org'da bir videosu vardı sanki. Emeğinize sağlık yalnız bunlar gerekli. NШE (+ileti) 11:53, 20 Mart 2010 (UTC) 15:13, 11 Haziran 2010 (UTC)

Resmi açıklama geldi yapılanları silmemen gerekirdi.--Barko88 11:17, 13 Haziran 2010 (UTC)

  • Öyleyse kaynak belirtilmeli. Aksi halde güvenilir bilgi olup olmadığını bilemeyiz. — Pınar [m] 11:19, 13 Haziran 2010 (UTC)
    • Kaynak belirtmiştim. Anadolu Haber Ajansı yeterince güvenilir değil mi ? --Barko88 11:20, 13 Haziran 2010 (UTC)
  • Ben "resmi açıklama" dediğinizde BJK websitesini kastettiğinizi sanmıştım ama vandalizmi geri alayım derken bilgi kutusundaki kaynağı atlamışım gerçekten, kusura bakmayın. Yinede madde koruma altına alınmalı, özellikle bu açıklamadan sonra. — Pınar [m] 11:26, 13 Haziran 2010 (UTC)

Yaşayan insanların biyografileri[kaynağı değiştir]

Merhabalar, bu kategori acaba neye göre ekleniyor. Ben hemen hemen yaşayan herkese ekliyorum. Yanlış bir şey yapıyorsam düzeltiyim.--Barko88 14:45, 13 Haziran 2010 (UTC)

Merhaba. Bu kategori aslında {{YİB}} şablonu eklenen maddelere otomatik olarak eklenmekte. YİB şablonu, yaşayan kişilerin maddelerinin tartışma sayfasına eklediğimiz bir şablon. O nedenle hem maddede hem de tartışma sayfasında aynı kategori yer alıp, aynı kişi iki kez aynı kategoride sergilenmiş oluyor. O nedenle maddeler bu kategoriyi gördüğünüzde çıkarıp yerine, eğer yoksa, tartışma sayfasına YİB şablonu eklerseniz sevinirim. Yanlış birşey sayılmaz aslında böyle bir düzene de gidilebilir ama öncelikle topluluk onayını almak iyi olur. Saygılar, sevgiler--Merube 89msj 14:48, 13 Haziran 2010 (UTC)

Ivan Fatić isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Merube 89msj 00:10, 16 Haziran 2010 (UTC)

Benzeri tek cümleden oluşan maddeleriniz varsa, lütfen taslak kriterlerini karşılayabilmesi için en azından 3-5 cümle metin içerek hale getirebilirseniz sevinirim. Saygılarımla--Merube 89msj 00:11, 16 Haziran 2010 (UTC)

Merhaba Barko88, kullanıcılara "Hoş geldin" ve "Uyarı şablonlarını" kullanıcının "kullanıcı sayfası"na değil "Mesaj sayfası"na koyarsanız daha düzenli olacaktır. Kolay gelsin. Kumul 15:27, 20 Haziran 2010 (UTC)

2010 FIFA Dünya Kupası[kaynağı değiştir]

Uyarın için teşekkürler hakemlerin kaynak bilgilerini düzelttim.starskyinn 00:51, 24 Haziran 2010 (UTC)

Merhaba, daha önce de konuşmuştuk Abdelkader Ghezzal böyle tek cümlelik maddeler lütfen oluşturmayın. Bakınız Vikipedi:Taslak. En azından 3-5 tanımlayıcı cümleye sahip olsun açtığınız maddeler lütfen. İyi vikiler--Merube 89msj 23:22, 29 Haziran 2010 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Barko88,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 17:13, 4 Ekim 2011 (UTC)

Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması/Davetiye