Kullanıcı:Ahzaryamed/arşiv-31.03.2010-04.06.2010

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Spor projesi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. Açılması gereken maddeleri çıkarmadım, maddeler çoğaldığı için ayrı bir sayfa oluşturdum onlar için :) Buradan bakabilirsin. Haftanın iç birliği için ise aklıma şey geldi. Kategori:Futbolcu taslakları'ndaki maddeler ülkelerine göre ayırmamız fena olmayacaktır. 4 aşamada halledilebilecek bir olay.
  1. Şablon:Galli futbolcu-taslak örnek olsun diyelim. Şablonun içindekileri kopyalıyoruz ve yeni açacağımız şablona aynen yapıştırıyoruz. (Tabi aynen derken Galler-Galli olan yerleri ülkeye göre değiştiriyoruz.
  2. Şablon tamamdır. Sonra Şablonda kırmızı bir bağlantı olacak. "Şablon:Country Data ..." diye, o şablonu da İng. Vikiden kopyala-yapıştırla oluşturuyoruz.
  3. Oluşan "Şablon:...futbolcu-taslak" şablonunu gerekli maddelere yerleştiriyoruz.
  4. Maddelerde oluşan "...lı futbolcu taslakları" kategorilerini oluşturuyoruz. (Kategori:Galli futbolcu taslakları'ndaki gibi kategoriler ve interwikiler eklenerek)
Bitti! Tabii kabul edersen... --Rapsar 07:49, 31 Mart 2010 (UTC)
O zaman haftanın iş birliğini değiştirelim. Bu seferki 2 haftalık olsun. Spor portalı hakkında da portal oluşturmayla ilgili bir fikrim yok açıkçası. Gördüğüm kadarıyla sen bu işleri iyi beceriyorsun :) İstersen bir tane yapalım, daha doğrusu sen hazırla, ben de yapabileceğim bir şey varsa sana yardım edeyim... Kolay gelsin... --Rapsar 20:35, 31 Mart 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Osteospermum Flower Power Spider Purple 2134px.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 13:29, 31 Mart 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Rapsfeld 2007.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 13:29, 31 Mart 2010 (UTC)

......[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben onları vandallar yapan kayıtsız kullanıcılar sanmıştım. Evet anladım teşekkürler....--!!!ELİFFF!!! 14:02, 31 Mart 2010 (UTC)

Devriye[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. En az iki aylık üyelik ve 150 değişiklik altı sınırı var. Şu bağlantılar gerekli bilgileri veriyor [1][2]. Yeni maddelerin kontrolü için gayet faydalı bir işlev. Ayrıca Devriye özellikli kişilerin açtığı maddeler otomatik olarak beyaz renkli, yani kontrol edilmiş görünüyorlar. İsterseniz sizi de Devriye yapabilirim. --İnfoCan 16:12, 31 Mart 2010 (UTC)

Bilgilendirme için teşekkürler, 1 nolu linki okumamıştım, okudum iyi oldu. Eğer sizin için de bir mahsuru yoksa devriye özelliği ile sorumluluk almayı isterim. Teşekkürler.--a[.]med»»ileti 16:21, 31 Mart 2010 (UTC)
İşte hemen oldu. Hiç acımadı değil mi?  :-) Güle güle kullanın. --İnfoCan 16:26, 31 Mart 2010 (UTC)

SRAA[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu nasıl ? Takabeg ileti 10:55, 1 Nisan 2010 (UTC)

Spor projesi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ufak bir ekleme yapmam gerek. Bir noktayı atlamışım da. Onun dışında eline sağlık... --Rapsar 20:29, 2 Nisan 2010 (UTC)

Bilişsel bilim[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben teşekkür ederim, alt yazı iyi fakat SR olup olmadığına karar veremiyorum. Bu nasıl ? İyi günler--Alkd 02:53, 3 Nisan 2010 (UTC)

İş birliği[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Şu ana kadar elle tutulur bir iş birliği yapamadık açıkçası :) Bu haftaki miladımız olsun. Bundan sonra hem arşivleyelim, hem proje kapsamında yapılanları gerekli yere yazalım, hem de katılım sayısını arttıralım. --Rapsar 06:54, 5 Nisan 2010 (UTC)

SRAA[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Bu SR Bosch High Resolution ile güncelleyelim mi ? Orijinale sadık olup olmadığını da kontrol edilmesi lazım. Size emanet. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 06:51, 4 Nisan 2010 (UTC)

P.S. Birde Bermanya'ya da sordum da Bu nasıl ? Ancak Deutsche Bank-Hochhaus maddesi yok. Takabeg ileti 06:51, 4 Nisan 2010 (UTC)
Slmlar. Dünyevi Zevkler Bahçesinin yüksek çözünürlü hali daha iyi gibi, ancak mevcut SR de bir de çerçeve faktörü var. Renk durumu vs. gibi açılardan iyi karar vermek lazım. Sonra SRİA da almasın soluğu. Deutsche Bank-Hochhaus maddesini vaktim olduğunda açarsam ilgili resmi aday gösterebilliriz. Bence gayet faydalı. Bir de Dizin kartı maddesi açılarak maddesiz SR maddelendirildi. Aynı şekilde Campo de Criptana maddesi de bugün yarın açılır. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 09:35, 5 Nisan 2010 (UTC)
İnşallah Maşallah. Şunu söyleyecektim: Kullanıcı:Ahzaryamed/Galeri sayfasına baktım da Saint Peter meydanı -> San Pietro Meydanı değil mi ? Londra Doğal Tarih Müzesi ise Doğal yerine Doğa olmalı. Birde Rodina mat zovet.jpg Commons'da telifli sayılıyor. Manzarada heykel göründü nü hemen deletion request açılıyor. Commons:Category:The Motherland Calls Rusyanın yeni kanununa göre öyleymiş. Mamayev Kurgan'ın fotoğrafını çektiğimizde ister istemez heykeli alıyoruz ama .... İyi çalışmalar. Görüşürüz. Takabeg ileti 12:19, 5 Nisan 2010 (UTC)
Teşekkür meşekkür :) Uyarılar için teşekkürler. Gelişigüzel, vakitsizlikten öylece yazıyorum galeriye. Adaylık esnasında düzeltiyorum çoğu zaman. Ancak dediğiniz telifli Almancadaki Rodina mat zovet.jpg resmini commons a yüklemeyi düşünüyordum. Don't transfer diyor gerçi ama yinede commonsdan silinme ihtimali nedir sizce?
Birincil sorunu mirasçıların hak iddiaları ve ikincil sorunu ise panorama yaratma özgürlüğü ile ilgilidir. Bakınız: [3], [4]. Mesela Türkçe Vikideki Hitler dosyası mevcuttur fakat Commons'a yüklenemiyor. Tartışmanın birinci sorunu mirasçıların iddialarına göre başlatılan davanın kesin sonuca varılmaması. Rodina mat zovet'teki durumu ise Rusya'nın telif hakkı kanuna göre eser sahibinin ölümünden 70 yıl sonra telif hakkı yok olur. Gerç Rodina mat zovet, devletin ortak eserlerinden (proje) olduğu için hak mak söz konusu olmaması lazımdı. Fakat mirasçısı iddia etmektedirler. Bu kriterlerine göre hareket edersek mesela Nagasaki emergency relief için de aynı uygulanması lazım. Bense kullanmak istiyorum ama tutarlılıkları denemek için deletion reguest açtım. Hak iddia eden tarafı ise sigorta olarak panorama yaratma hakkının yokduğunu sunuyorlar. Mesela Bibliotegue nasionale de France Tolbiac sitesi. Bu yöntemle Rodina mat zovet'i dahil edilen Mamayev kurgan panoramasını da önlemek isterler. Görüşüm böyledir. Sonuçta bunlara % 100 telifli diyemeyeceğiz ve kanaatimce Rodina mat zovet Türkçe Vikiye KM olarak yüklenirse de sorun çıkmayacaktır. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 03:45, 6 Nisan 2010 (UTC)
Ayrıntılı cevabınız için teşekkürler. Deletion request'inize baktım ve faydalı olacak gibi. Çünkü orada kafalar karışık sanki. Gerçi durum interviki durumu gibi, commons'a yüklemekten ziyade. Çünkü bu tür resimler o zaman intervikiler arasında dolaşsın ama commons'a yüklenemesin. Bu biraz garip oluyor. Ancak yine de bu tür muallakta resimlerin Türkçe vikiye yüklenmesi herhangi bir sorun teşkil etmeyecek gibi görünüyor. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 10:17, 6 Nisan 2010 (UTC)

Carpathian Ruthenia[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam a.med; gonullu tercumanlarda ismini gorunce bir danisiyim istedim, "Carpathian Ruthenia" bolgesinin turkce karsiligini ariyorum. Bunun turkcesini biliyormusunuz acaba? -- Iggydarsamesaj 18:19, 6 Nisan 2010 (UTC)

Slmlar. Çek Cumhuriyeti tarihi maddesinde Karpat Rutenya olarak geçmiş ve sık kullanılan bir çeviri hakikaten de fakat Karpat ardı Rutenya'da mümkün kanımca (ki böyle bir madde açıldığında isim uygunsuzluğu itirazı gelmesi düşük olasılık). Rus adlandırması da buradan geliyor büyük ihtimalle. Yerini konumunu zaten biliyorsunuzdur. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 19:23, 6 Nisan 2010 (UTC)
Çek Cumhuriyeti tarihi'nde oyle kullaniliyorsa bana da Karpat Rutenya kullanmak duser o zaman =)... Zaman ayirdiginiz icin tesekurler. -- Iggydarsamesaj 19:47, 6 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Hornet-vespa.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 19:53, 6 Nisan 2010 (UTC)

V-IC[değiştir | kaynağı değiştir]

Bilginiz olsun, selamlar --Coriolis 21:36, 6 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Vulcanian Eruption-numbers.svg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 21:57, 6 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Dursunbey yerelkıyafeti.JPG, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 22:05, 6 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Satellite image of Great Britain and Northern Ireland in April 2002.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 22:33, 6 Nisan 2010 (UTC)

Turkish trenches at Dead Sea[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Vikipedi:Seçkin resim adayları/Turkish trenches at Dead Sea2.jpg için maddesi açılacak mı acaba ? Ana sayfada da kullanacaktır. Kırmızı gizleyerek mi kullanacağız ? Takabeg ileti 11:05, 8 Nisan 2010 (UTC)

Selam. Gereken maddeleri vakitsizlikten gereken zamanda açamıyorum ve maddeleri açsam da kısa oluyor ve üzülüyorum. burada belirttiğiniz, ilgili resmin maddesi için siper, önerdiğiniz diğer adlandırmaya tercih edilmiştir. Nedeni ing.deki trench sözcüğünün hendek ile de karşılanabilmesi ancak siper sözcüğünün Türkçe'de zaten spesifik ve askeri bir anlam koduna sahip olmasıdır. Ayrıca intervikilerde trench warfare' in karşılığı olarak geçen maddeler topyekün bir savaş haline vurgu yaparken, oluşturulan siper maddesi haliyle siperin ne olduğu ve işlevine odaklanmıştır.Diğer bir konu olarak aday resim, Sina ve Filistin Cephesi maddesini tam karşılamaktadır. Yine de açtım ve vikiye bir madde kazandırdık o ayrı konu. Ancak maddenin açılması yönündeki ısrarınızda, siper maddesinin kızıl bağ olarak mı SR'in altında Ana sayfada yer alacağı sorunuza anlam veremedim. Henüz adaylık süreci bitmemiş bir resmin ana sayfada kullanılacağını kim kararlaştırıyor? SR seçilir seçilmez Ana sayfada yakın bir tarihte mi yer alacaktır aday resim? Eğer yakın tarihte yer alacaksa bu hangi kritere göre belirlenmektedir? Ana sayfada yer almamış onlarca resim var ve halen adaylık süreci devam eden bir resim ile ilgili olarak ivedi davranışınızı makul bulmuyorum. Özel bir tarih ya da dönüm ile ilgili olarak Ana sayfa resmi olma önceliği olabilir ancak zaten örneğin Vikipedi:Günün seçkin resmi/Mayıs 2010 arşivinde yer alan resimlerde de görüldüğü gibi konu ve günlere dağılım açısından resim dağılımında orantısızlık bariz biçimde göze çarpmaktadır. Gelecek aylara ilişkin olarak günün seçkin resmi olmasına karar veriş ile ilgili herhangi bir yönerge var mıdır? Vikipedi:Ana Sayfa'ya çıkmamış resimlerin objektif biçimde dikkate alınması ve aylara dengeli dağıtılmaları gerektiğini düşünüyorum. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 17:28, 8 Nisan 2010 (UTC)
Siper için elinize sağlık. Sina ve Filistin Cephesi maddesini tan karşlamıyor maalesef. Dosyanın adından da anlaşılıyor. GSR'ler kesin değildir zaten. GSR koruma olarak kabul edilmeyebilirler. Arşivdeki kategorileri sırayla eklemeye çalıştım. Hiç çıkmamış sayfalardaki çooook eski resimler mesela 1-2 yıl hiç çıkmamış resimleri de ekledim. Ancak hayvanlar, bitkiler v.s. bazı kategorilerdeki resimleri yerleştiremedim. Onunla ilgilenen Can'a bir yıl sonrasına atabileceğini söyledim ama biryerde belirtseydim daha iyi olurdu. Orantsızlık var evet. İlgilenir misiniz ? Takabeg ileti 17:38, 8 Nisan 2010 (UTC)

Şu kategorilerdekileri henüz yerleştiremedim:

Vikipedi:Seçkin resimler/Bilim

Vikipedi:Seçkin resimler/Bitkiler

Vikipedi:Seçkin resimler/Doğa olayları

Vikipedi:Seçkin resimler/Kültür, eğlence ve yaşam tarzı

Vikipedi:Seçkin resimler/Uzay

Takabeg ileti 17:44, 8 Nisan 2010 (UTC)

"Maddesi"nin ne olduğu bazen tartışmalı fakat mesela bu resmin "maddesi" Arizona mı ? Kesinlikle değildir. Ama ana sayfaya çıkmıştır. Hoş değildir. Güzelce anlatamamış olabilirim ama böyle olmamalıdır. Takabeg ileti 17:50, 8 Nisan 2010 (UTC)

Merhaba, şurada oy kullanmışsınız. Ancak imza atmayı unutmuşsunuz. Lütfen, imzanızı da atınız. Teşekkürler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 17:12, 10 Nisan 2010 (UTC)

  • Twinkle kullanıyorum,ancak bende bir sorun yok ; ) --Σuphemia 15:09, 11 Nisan 2010 (UTC)

İş birliği[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. İş birliği konusu için bu sefer ben sana danışayım :) Bu haftaki ne olsun? Geçen haftaki yine ilgi görmedi. Hepsini ben, kendi başıma hallettim. Bu hafta ne yapalım? Ha bu arada bu iş birlikleri için bir arşiv oluşturur musun? Ben nasıl yapılacağını bilmiyorum da...--Rapsar 16:16, 11 Nisan 2010 (UTC)
  • Tmm. Öyle yapalım. Bir de bu davetiye şablonunun altına ekstradan "katılımınızı bekliyoruz" gibi bir şey yazsak daha iyi olur. Yani şablon dışı... --Rapsar 18:27, 11 Nisan 2010 (UTC)
Tamamdır o halde. Kolay gelsin...--Rapsar 18:40, 11 Nisan 2010 (UTC)
IRC??--Rapsar 13:18, 12 Nisan 2010 (UTC)
  • Bu arada Din Projesi hakkında, şu şablonun silinmesi gerekmez mi? Kime göre, neye göre önemli?--Rapsar 13:54, 12 Nisan 2010 (UTC)

Arşivleme v.s.[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam amed. VP:SRA'da yapılması gereken işlemleri yapılmıyor anladığım kadarıyla Katip-bot da tatile girdi. Siz ilgilenebilir misiniz ? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 03:36, 14 Nisan 2010 (UTC)

{{GSR}}leri de unutmazsanız sevineceğim. Takabeg ileti 03:36, 14 Nisan 2010 (UTC)
Birde A ile Byi kıyasladınız mı ? A daha ansiklopediktir, bence. Size emanet. İyi çalışmalar.Takabeg ileti 03:50, 14 Nisan 2010 (UTC)

Kategorilendirmede standartlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Slm Merube.Şurada daha önce belirtmiştim ilgilenen olmadı sana bildireyim dedim. Eğer mümkünse orada dediğim gibi yapabilirsek güzel olacak ve sanki daha yerli yerinde olacak gibi.--a[.]med»»ileti 22:19, 12 Nisan 2010 (UTC)

Selamlar ahmed. Öncelikle geç cevabım için kusura bakmayın lütfen, yeni gördüm mesajınızı. Aslında sosyoloji mi yapsak acaba diye düşünüyorum, zira böyle hem daha kısa oluyor hem de sanki daha sıklıkla böyle yazılır gibi geliyor. Tabi diğer kullanımın daha Türkçe bir karşılık olması da tercih sebebi. Madde adlarının böyle olması iyi de, kategorilerin çok uzun olmasını pek tercih etmem açıkçası. Ancak dediğiniz gibi her halükarda bir standarta kavuşturmak elzem. Bu konuya dikkatimi çektiğiniz çok teşekkür ederim. Yeterli ilgi görülmeden arşivlenince gözden kaçmış gibi konu. İsterseniz, bu konuyu tekrar gündeme getirip, topluluğun görüşünü alıp ona göre değiştirelim adları. Bu arada spor projesinin yeni işbirliği hayırlı olsun. Sevgilerimle--Merube 89msj 16:41, 14 Nisan 2010 (UTC)
Teşekkürler Merube. Toplum bilimleri, Türkçe ifade oluşu nedeniyle daha anlamlı duruyor fakat elbette sosyoloji sözcüğünün kısa oluşu avantaj. Ancak Üniversitelerde Toplum bilimi kavramı daha çok tercih edilir olmaya başladı. Bir de hot cat sayesinde uzunluk kısalık derdi kalmıyor. Ben yine de Köy çeşmesi ilginize bölümünde tekrar dile getireyim, köy çeşmesi istekler bölümü kısmen daha az yoğun. Olmadı tekrar kağını çalarım. Arşiv, 32 kısım tekmili birden hizmete hazır sayende. İş birlikleri bu sayede daha hayırlı oluyor. Görüşmek üzere.--a[.]med»»ileti 17:47, 14 Nisan 2010 (UTC)
Ben teşekkür ederim, böylesine önemli bir konuya dikkat çektiğiniz, ilgilendiğiniz için. Eğer yine olmazsa bu sefer değişiklikleri daha fazla ertelemeden başlarız, bu haliyle durmaları pek hoş değil. İlginin bu sefer çok olması dileğiyle, sevgilerimle--Merube 89msj 17:58, 14 Nisan 2010 (UTC)

Ciddiyet[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Sevgili Ahmaryamed, ciddiyet dediğin benden öte bir köy olsun. Bazen uğradığım, bazense nefret ettiğim. Hayat kısa dedim hep, güzel yaşamak lazım... Şiir-Aşığı-Çorba-Kaşığı 00:01, 15 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Turkish trenches at Dead Sea2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 20:59, 15 Nisan 2010 (UTC)

SRA[değiştir | kaynağı değiştir]

Slmlar. Dosya:Schema Grenade-i18n.svg tekrar aday göstermekte bir sakınca var mı, ne dersiniz?--a[.]med»»ileti 22:20, 15 Nisan 2010 (UTC)

Şahsen o dosyanın seçilmesini istiyorum. Ancak kaynaklara dayalı altyazı lazım, bence. Takabeg ileti 22:35, 15 Nisan 2010 (UTC)
Bir de Dosya:Vatican Altar 2.jpg resmin edit edilmeye ihtiyacı var mı, ışık patlamaları açısından.--a[.]med»»ileti 22:32, 15 Nisan 2010 (UTC)
Hangisi ? Takabeg ileti 22:35, 15 Nisan 2010 (UTC)
Bu resim nasıl? Edit edilmeye ihtiyacı var mı sizce, bilhassa ışık patlamaları açısından.--a[.]med»»ileti 22:38, 15 Nisan 2010 (UTC)
Güzel ama ışık sorunu var. Aslında San Pietro için bu sorun kaçınılmaz da demiyorum da normal bir şekilde yaşanıyor. Ben olsam en:Crepuscular rays fotosu olarak çekerdim. Örneğin: [5] gibi. Kısaca ben karşı oy vereceğim :) Ama diğer kullanıcılar kabul ederlerse tamamdır. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 22:55, 15 Nisan 2010 (UTC)

England[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. England resimleri için {{Çift resim|center| .jpg|150| .jpg|150|açıklama....|açıklama....}} kullanabilirsiniz. Takabeg ileti 00:52, 18 Nisan 2010 (UTC)

Birde beleşten SRA buldum :) Sizce nasıl ? Takabeg ileti 03:11, 18 Nisan 2010 (UTC)

Yeni Salepgil Türü[değiştir | kaynağı değiştir]

Rötuş yaptım. Saygılarımla, kaleminiz kırılmasın! -- Kmoksy 20:29, 18 Nisan 2010 (UTC)

Ula teşekkür ederim. Çok hızlısın. Yahu ben Acaciella maddesini açıp yazıları doldururken peşpeşe mesajlar. Şaşırdım ve sevindim. Çay için teşekkürler. Yorgunluğumu alır. Bitkilerin şahı çaydır ve de: Hayda gülüm hayda yar, çayda çırada çayırda yar demiş atalarımız. Sağol. :-) Kmoksy 20:41, 18 Nisan 2010 (UTC)

SRA[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Seçkin resim adayı gösterirken resimlerin ilgili maddelerine katkı yapmaları iyi olur. Diğer vikilerdeki durumunu, nereye katkı yaptıklarını yazmanıza gerek yok. Bir de adaylık şablonu ile resmin SR adayı olduğunun belirtilmesi gerekmekte. SRA ile ilgili yönergeyi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Bunun faydası, maddeyi ziyaret eden okuyucunun resme tıkladığında, adaylık ibaresini görerek adaylık sayfasına gelip oy kullanabilmesidir. Böylece hem daha fazla vikipediste oy kullanabilmeleri için ulaşılabilme ihtimali doğacaktır. Teşekkürler. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 17:31, 18 Nisan 2010 (UTC)

Muhtemelen SRA olarak belirttiğim Çan çiçeği resmini hiçbir maddede bulunmazken, Türkçe Vikipedi'deki Çan çiçeği maddesine ekleyen Takabeg bkn:şurda! Sanırım bu iletinizi şahsıma değil Takabeg'e iletecektiniz. Biraz daha dikkat! ;)) Ancak şunuda belirtmeliyim ki SRA adayı olarak gösterdiğim bu resmin altında yazılanlar henüz SRA statüsünde kabul edilmedi. Bundan dolayı Çan çiçeği maddesine eklenmiş bu resmin altında yazılanların aynen şahsınız tarafınca oraya yazılması da garip! - 十月 İ'm Gay God xD (^o^) o herkezi seviyor ●(^'o'^) 09:40, 19 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Alcatraz03182006.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 16:22, 21 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Innsbruck Panorama Nordkette 3.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 16:37, 21 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Schloss Lichtenstein 04-2010.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 14:15, 22 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Great Britain Snowy.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 14:16, 22 Nisan 2010 (UTC)

Kısayollar[değiştir | kaynağı değiştir]

Slm Merube. Aktif olduğunu görünce sorayım dedim. Sayfa üstü kısayol düğmeleri geri geldi mi sende? Twinkle kullanıyorum yerine getirmek istediğim durumu tam karşılamıyor bazı ibareler.--a[.]med»»ileti 18:26, 22 Nisan 2010 (UTC)

Merhaba ahzaryamed, ne yazık ki bende de halen yoklar. Çok arıyorum yokluklarında sorma ... Sorunun nereden kaynaklandığını bir bulabilsek, belki bir çare bulabiliriz--Merube 89msj 18:29, 22 Nisan 2010 (UTC)
Evet haklısın. Gelen, gideni arattı inan. Maalesef kullanıcılardan bir kısmı benzer sorunu yaşıyor ilginçtir. Neyse foruma çevirmeyeyim. Teşekkürler, hürmetler.--a[.]med»»ileti 18:33, 22 Nisan 2010 (UTC)
Bir an evvel geri dönmelerini dilemekten başka bir şey de şu anda elimizden gelmiyor gibi ne yazık ki. Dönseler de kurtulsak bu çileden. Sevgiler, iyi vikiler--Merube 89msj 18:40, 22 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Grand Canyon Horse Shoe Bend MC.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 13:23, 26 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Ophrys tenthredinifera Mallorca 01.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 13:51, 26 Nisan 2010 (UTC)

Salam. Bana gönderdiyin ne anlamına gelir. Bu benim icindimi?Bu imzasız yazı Anar Hamidli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bisiklet[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar, sizi aktif gördüğüme çok sevindim. Bir konuda danışmak istiyordum keza. Kategori:Bisiklet Sporları şablonları adında bir kategorimiz var, ancak adının düzeltilmesi gerekiyor. Ayrıca burada listelenmeyen birçok bisiklet ile ilgili şablon var. Ad meselesini hallettikten sonra, onları yavaş yavaş buraya eklemeye başlamayı planlıyordum ama ad konusunda bir ilgiliye danışmak istedim. Kategori:Bisiklet sporu şablonları mı olsun Kategori:Bisiklet sporları şablonları mı? Ben ilkinden yanayım ama, ne dersiniz? Daha güzel önerilere de açığım tabi. Sevgiler, iyi vikiler--Merube 89msj 23:12, 26 Nisan 2010 (UTC)

Merhaba. Maalesef aktivitemin son demlerine rastlayıp ileti göndermişsiniz, yanıtım geç oldu kusura bakmayın. Estğ. hasbelkader bisiklet sporu ile ilgileniyorum. Belirttiğiniz gibi Kategori:Bisiklet sporu şablonları olabileceği gibi Kategori:Bisiklet yarışı şablonları da olabilir. Ancak disiplin ve turların kendi içinde kategori farklılıkları var. Belki şablonlar ileride çeşitlendirilir de disiplinler arası bir şablon yoğunluğu olabilir. Şimdilik Kategori:Bisiklet yarışı şablonları'nı öneriyorum. Hürmetler. Görüşmek üzere.--a[.]med»»ileti 08:20, 27 Nisan 2010 (UTC)

Tesekkur[değiştir | kaynağı değiştir]

Yardimina gore Tesekkur ederim. ben yeni katildim ondan kurallari bilmiyom. dil konusun problem ola bilir. Yani ben Azeri ondan. --Anar Hamidli 11:03, 27 Nisan 2010 (UTC)

VikiProje LGBT İşbirliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikipedi:VikiProje LGBT/İş birliği Nisan-Mayıs 2010 proje kapsamında katkılarınızı bekliyoruz. - 十月O: Gay Tanrı xD (^o^) o herkezi seviyor ●(^'o'^) 13:23, 28 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Womanandchildren.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 13:23, 30 Nisan 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Peyto Lake-Banff NP-Canada.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 13:23, 30 Nisan 2010 (UTC)

Bisiklet sporu[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Maalesef aktivitemin son demlerine rastlayıp ileti göndermişsiniz, yanıtım geç oldu kusura bakmayın. Estğ. hasbelkader bisiklet sporu ile ilgileniyorum. Belirttiğiniz gibi Kategori:Bisiklet sporu şablonları olabileceği gibi Kategori:Bisiklet yarışı şablonları da olabilir. Ancak disiplin ve turların kendi içinde kategori farklılıkları var. Belki şablonlar ileride çeşitlendirilir de disiplinler arası bir şablon yoğunluğu olabilir. Şimdilik Kategori:Bisiklet yarışı şablonları'nı öneriyorum. Hürmetler. Görüşmek üzere.--a[.]med»»ileti 08:20, 27 Nisan 2010 (UTC)
Selamlar tekrar, o mesajımdan sonra uzunca bir süre vikiden uzak kaldım ondan çok gecikmiş cevabım, kusura bakmayın lütfen. Aslında bu kategori adlandırmasına bisikletçi bilgikutusundan, cycling squad start şablonuna kadar birçok şablon eklemeyi planlıyorum. Ayrıca bu kategoride olması gerektiği halde kategorilendirilmemiş, birçok bisiklet ile ilgili şablon var. Bunları da oraya eklemeyi planlıyorum. "Kategori:Bisiklet yarışı şablonları" çok güzel, öyle adlandıralım o halde. Hazır kategorileri düzenlerken bir sorum daha olacak, Kategori:Bisiklet (spor) kategorisinin adını ne yapalım? "Kategori:Bisiklet yarışı şablonları" ile uyumlu olması açısından, Bisiklet yarışı mı yapsak yoksa Bisiklet sporu mu daha iyi? Sevgiler, saygılar--Merube 89msj 18:26, 1 Mayıs 2010 (UTC)
Tekrar merhaba. İletinize çok geç yanıt verebildim. Zira ben de bir müddet vikiden uzak kaldım maalesef, siz de kusura bakmayın. Düşünceniz çok güzel, umarım ben de yardımcı olabilirim. Kategori konusunda belirttiğiniz gibi, Kategori:Bisiklet sporu güzel olur bence de. Diğer ayrımı olan kategori Bisiklet (ulaşım aracı) olarak ayrılmış zaten, sporu şeklinde bir tamlama kullanılmasında sakınca olmaz sanırım. Görüşmek üzere, hürmetler.--a[.]med»»ileti 09:09, 5 Mayıs 2010 (UTC)
Selamlar ahzaryamed. Şablon kategorileri, bisiklet sporları kategorisindeki şablonlar bisiklet sporu şablonları, bisiklet yarışları kategorisindekiler de bisiklet yarışları şablonları şeklinde olması gerekir bence. Bu durumda, var olan şablon kategorisinin üst kategorisini bisiklet yarışları yapsak ne dersiniz? Şimdi kategorilerin adını değiştiriyorum, şimdilik bisiklet yarışları şablonlarının üst kategorisini de değiştiriyorum. Uygun değil derseniz düzeltiriz. Sevgiler, saygılar--Merube 89msj 00:47, 6 Mayıs 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN --Rapsar 15:10, 3 Mayıs 2010 (UTC)

Dini yapı[değiştir | kaynağı değiştir]

Anımsatma için teşekkürler. Var olan maddelerdeki düzenlemenin büyük bölümü halledildi sanırım. Yine de, bu bilgi kutusunun eklenmesi gereken maddeler hala varsa iş birliği projesinin süresini uzatabiliriz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 00:22, 6 Mayıs 2010 (UTC)

Davetiye[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Madde düzenleme
Merhaba!
Vikipedimizdeki düzensiz maddeleri düzenleyen, geliştiren, bilgi kutusu ekleyen Madde düzenleme VikiProjesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar... --Rapsar 18:51, 5 Mayıs 2010 (UTC)
  • Seni ve katkılarını aramızda görmekten mutluluk duyarım...--Rapsar 11:20, 6 Mayıs 2010 (UTC)

Cirano[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam a.med. Ciranonun fotoğrafları güzel değil mi ? Mesela bu. Commons'a yüklemesini istedim ama ne diycek bakalım. Yüklemezse biz yükleyelim artık :) Takabeg ileti 14:12, 6 Mayıs 2010 (UTC)

Slmlar Takabeg. Cirano'dan ses çıktı mı fotoğrafın Commons'a yüklenmesi ile ilgili?--a[.]med»»ileti 21:23, 9 Mayıs 2010 (UTC)
Çıkmadı maalesef. Ama başka değişiklikleri yapıyor :) Diğer kullanıcılar mesela Micael de sadece Kürtçe Vikiye yüklüyor. Öyle adetleri mi var acaba ? Takabeg ileti 12:28, 10 Mayıs 2010 (UTC)

Düzenleme[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. Düzenlediğin veya bilgi kutusu eklediğin maddeleri burada belirtirsen, projenin ne kadar yararlı olduğu daha kolay anlaşılacaktır. Bilgine...--Rapsar 07:03, 7 Mayıs 2010 (UTC)
Teşekkürler, kolay gelsin...--Rapsar 10:12, 7 Mayıs 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde Mayıs ayının ikinci işbirliği olarak Voleybolcu maddelerine voleybolcu bilgi kutusunun yerleştirilmesi seçilmiştir. Haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN--Rapsar 07:08, 11 Mayıs 2010 (UTC)

Nasıl ? Takabeg ileti 11:11, 17 Mayıs 2010 (UTC)

Rica etsem Bunu SRA gösterebilir misiniz ? Takabeg ileti 00:56, 18 Mayıs 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Tagebau Garzweiler Panorama 2005.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 18:37, 19 Mayıs 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Kölner Dom - Spitze des Nordtumes 1881.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 18:32, 20 Mayıs 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Sheikh-Lotf-Allah mosque wall and ceiling 2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 18:41, 20 Mayıs 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Sheikh-Lotf-Allah mosque wall and ceiling.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 18:41, 20 Mayıs 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Naghsh-e Jahan Square Isfahan.JPG, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 18:41, 20 Mayıs 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Twintowers of Deutsche Bank Headquarter in Frankfurt a.M..jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 18:41, 20 Mayıs 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Tenaya Lake 120° pano.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 14:58, 25 Mayıs 2010 (UTC)

İş birliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Slmlar. Vikipedi:VikiProje Spor/Ayın işbirliği için voleybolcu bilgi kutusu iş birliğinin süresi doldu. Nasıl yapalım uzatayım mı tarihi yoksa yeni bir fikrin var mı? Kolaylılar.--a[.]med»»ileti 16:22, 25 Mayıs 2010 (UTC)

Uzatmasak iyi olur sanırım, senin fikrin nedir, ne olsun? 2010 Dünya Kupası'na katılan futbolcuların açılması olabilir belki...--Rapsar 16:26, 25 Mayıs 2010 (UTC)
Hakan Şükür maddesi çok sürüncemede kaldı, KM ya da SM seviyesi için iş birliği mantıklı olur mu? Gerek yok dersen 2010 önerine destek veriyorum.--a[.]med»»ileti 16:35, 25 Mayıs 2010 (UTC)
Hakan Şükür için nasıl bir iş birliği olabilir?--Rapsar 16:36, 25 Mayıs 2010 (UTC)
Özellikle maddenin kaynakçalandırılması gerekmekte. SM seçilebilmesi için gereken kriterler göz önünde bulundurularak bir çalışma yürütülebilir. Uzun zamandır SM adaylığı yok, hiç olmazsa adaylık seviyesine getirilebilir. Şahsen fazla katkı yapamadım fakat böyle bir çalışma daha güdüleyici olabilir. Yine de 2010 Dünya Kupası futbolcuları da güzel bir çalışma olur.--a[.]med»»ileti 16:49, 25 Mayıs 2010 (UTC)
O zaman şöyle yapalım. Hakan Şükür maddesinin SM düzeyine gelmesi gibi bir iş birliği davetiyesi atalım. 2 gün içinde cevap verenlerle birlikte maddeyi bölelim. Mesela sen Bursa-Sakarya dönemini ben Torino :) dönemini gibi. (Tabi geliştirirken Thierry Henry'i örnek alırız) Bu şekilde olsa olur mu? Ya da Dünya Kupası oyuncularının açılmasını iş birliği yapar, Şükür'ü de ikimiz geliştiririz. Hangisi olsun?--Rapsar 16:54, 25 Mayıs 2010 (UTC)
Maddeyi bölme işi cazip, aksi taktirde bir görev bilinci oluşmuyor:) Evvela bu haftayı Hakan Şükür'le değerlendirelim, Henry maddesine kıyasla neticeyi görelim o zaman.--a[.]med»»ileti 17:03, 25 Mayıs 2010 (UTC)
Yani iş birliği Şükür olsun diyorsun. Ben iş birliğini güncellerken sen de davetiye gönderebilirmisin ilgilenenlere? (Manco Capac adlı kullanıcı haricinde, kendisi bu tür davetiyeleri istemiyormuş çünkü)--Rapsar 17:04, 25 Mayıs 2010 (UTC)
Evet, Hakan Şükür fazla sürüncemede kalmasın. Göndereyim davetiyeyi. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 17:10, 25 Mayıs 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Yalta Conference (Churchill, Roosevelt, Stalin) (B&W).jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. İnfoCan 16:39, 25 Mayıs 2010 (UTC)

Subst[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar, şu mesajınızı farkettim de, rica etsem siz substlayabilir misiniz size zahmet? Ben substlarsam benim imzam gözükür o nedenle :). Şablon kodunun başına subst: yazmanız kafi. Sevgiler, iyi vikiler--Merube 89msj 18:00, 26 Mayıs 2010 (UTC)

Hakan Şükür[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. Hakan Şükür için görünen o ki sen, ben ve Szoszv'den başka ilgilenen yok sanırım :) Neyse, öncelikle kulüp kariyeri kısmını geliştirmeyle işe başlayalım diye düşündüm. 3 kişi olduğumuzdan şu şekilde üçe böldüm:
1. İlk yılları (alt yapı kariyeri), Sakaryaspor ve Bursaspor
2. Galatasaray ve Torino
3. Parma, Inter, Blackburn ve 2. Galatasaray dönemi

Her kullanıcı kendi isteği doğrultusunda belli kısmı seçsin, ve mümkün olduğunca ayrıntılı ve kaynaklı bir biçimde geliştirsin, sonra da maddeye eklesin diye planladım. Herkes kendi kısmını bitirdikten sonra, diğer kısımları da kontrol etsin, eksiklik varsa tamamlasın. Daha sonra diğer kısımlara geçeriz. Benim fikrim böyle. Eğer düşünceme katılırsan aynı mesajı Szoszv'e de göndereceğim. Bu arada hangi kısmı seçtiğini de belirtirsen iyi olur. Kolay gelsin...--Rapsar 10:31, 27 Mayıs 2010 (UTC)

Tamamdır o zaman, ben diğer kullanıcıya haber veriyorum...--Rapsar 09:07, 28 Mayıs 2010 (UTC)

Hakan Şükür[değiştir | kaynağı değiştir]

Kusura bakma ahmet Hakan Şükür maddesine şimdi katkı yapamayacağım. Çünkü sbs ye hazırlanıyorum. Size kolay gelsin --dAVİDov 07:51, 30 Mayıs 2010 (UTC)

Selam ahzaryamed, ırc kanalına girer misin? Önceden haber verirsen sevinirim, zira sizin için önemli. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 13:04, 31 Mayıs 2010 (UTC)

  • Önemli değil.)--Reality 21:57, 1 Haziran 2010 (UTC)

Tartışma:12 Levha Kanunları[değiştir | kaynağı değiştir]

Sizce anonim tarafından yapılan yorum içeriği geliştirmeye mi yönelik? İlgili yorumu şuraya taşıyabilirsiniz ve anonimi bilgilendirebilirsiniz. Tabiki tartışma sayfasındaki yorumu kaldırıp {{tartışma}} ekleyerek. Kolay gelsin--88.234.223.28 15:52, 2 Haziran 2010 (UTC)

Slmlar. Tecrübeli bir kullanıcı olduğunuz anlaşılıyor. Tartışma sayfasındaki anonim kullanıcının katkısı zımni olarak içeriği geliştirmeye yöneliktir. Maddede, kullanıcının sorduğu "12 Levha kanunları kime aittir" sorusunun cevabını görebiliyor musunuz? Tartışma sayfası maddeye katkının aracısıysa orada durmasında bir sakınca yoktur. Viki Bilge'ye de gönderilebilir elbette. Ancak tartışma sayfasında belirtilen eksikliğin görülmesinde yarar gördüğüm için sadece imzanın kime ait olduğunu belirtmekte yarar gördüm. İlginiz için teşekkürler.--a[.]med»»ileti 16:04, 2 Haziran 2010 (UTC)
  • =) Sorun degil. Siz bilirsiniz ne diyeyim.....--88.234.223.28 16:07, 2 Haziran 2010 (UTC)
  • Inatcilik iyi degildir, ustat :)--88.234.223.28 16:11, 2 Haziran 2010 (UTC)
Estğ. yanlış anlamayın. Vikipedide iletilerin silinmesi hoş karşılanmaz. Çok yakında arşivleyeceğim iletiniz ortalarda olmayacak:) Bir kullanıcı adı edinmenizi öneririm. Katkılarınızı bu sayede daha anlamlı kılabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 16:14, 2 Haziran 2010 (UTC)
Peki edineyim--88.234.223.28 16:16, 2 Haziran 2010 (UTC)

Yeni madde[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Slmlar. Çağdaş mimariyle daha çok ilgileniyorsunuz sanırım. Ancak yeni madde açmak istediğinizde Domenico Trezzini ve Francesco Bartolomeo Rastrelli adlı mimarları göz önünde bulundurur musunuz bilmem. St. Petersburg maddesine de katkı olmuş olur. Sadece önermek/haberdar etmek istedim. Hürmetler.--a[.]med»»ileti 22:53, 1 Haziran 2010 (UTC)
  • Merhaba. Evet doğrudur, daha çok modern mimarlıkla ilgileniyorum. İlerleyen zamanlarda fırsat bulursam bu iki madde ile ilgilenirim. Sevgiler. Mimar77 19:49, 2 Haziran 2010 (UTC)
  • İki maddeyi de oluşturdum :) Senden ricam vaktin olduğunda bu iki maddenin içindeki kırmızı bağlantıları gözden geçirmen ve gerekirse düzeltmen. Bir de kaynaklandırmalarını yapabilirsen çok mutlu olurum. Şu anda KM adayı yapmak istediğim bir madde var, o yüzden bu dediklerimi yapmak fırsatım olmayacak. Kolay gelsin çalışmalarında Mimar77 14:54, 4 Haziran 2010 (UTC)

Tartışma:Gazze insani yardım filosu saldırısı[değiştir | kaynağı değiştir]

Yanlış anlaşılma olmasın, bu değişiklik özetini Kullanıcı:Alsace38'e hitaben yazdım. — Pınar [m] 12:55, 3 Haziran 2010 (UTC)

Rica ederim, olup bitenin farkındayım. Nazik bildiriniz için teşekkürler. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 13:06, 3 Haziran 2010 (UTC)
Anlayışınız için ben teşekkür ederim. Size de iyi çalışmalar :) — Pınar [m] 13:17, 3 Haziran 2010 (UTC)

?[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Siz ortak şikayetçi misiniz ? TBA ve KSY ihlallerinin somut örnekleri bulabiliniz mi ? Eğer varsa gösterir misiniz ? Ben kaçırmış olabilirim. Şimdilik kullanıcıyı ikna etmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 13:51, 3 Haziran 2010 (UTC)

Slmlar. Ben ortak şikayetçi değilim, öyle olsaydı şikayetimi dile getirirdim. Ancak şikayet sebebi olarak belirtilen unsurları spesifik hale getirdim. Bunda bir sakınca görmüyorum. Ancak bu durum kullanıcının süresiz engellensin talebine katıldığım anlamına gelmez. Tartışma:Gazze insani yardım filosu saldırısı geçmişini ve burayı tekrar okumanızı öneriyorum. Uyarı, illa kullanıcıya ileti göndermek, şablon göndermek değildir. Portal sayfasında yaşadığı diyaloglarda kendisine işleyiş ve "vikipedi ne değildir"'in verileri sunulmuş. Şu anda ileti sayfasında da uyarılar mevcut. Demek ki kullanıcının VP:KSY ve özellikle VP:TBA ile ilgili sorun yaşadığı şeklinde genel bir kanı oluşmakta. Tekrar belirtiyorum, kesinlikle şikayet edilmeli desem ben şikayet ederdim. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 14:28, 3 Haziran 2010 (UTC)
Genel kanı oluştu mu ? Sizce oluşmuş olabilir. Bence oluşmamıştır. Bu durumda genel kanı yoktur. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 01:40, 4 Haziran 2010 (UTC)