Kullanıcı mesaj:CaptainStorm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba CaptainStorm, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

 Levent İleti Katkılar   04:42, 31 Ağustos 2009 (UTC)

  • Silinmesini istediğiniz sayfaları boşaltmak yerine {{Sil|Gerekçe}} şeklinde maddeye bir ifade ekleyiniz.--Reality006 22:43, 9 Eylül 2009 (UTC)

Letonya Milli Basketbol Takımı[kaynağı değiştir]

Letonya Milli Basketbol Takımı maddesi standartlara uygun değil... Katkı yapmanı öneririm. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 14:20, 25 Eylül 2009 (UTC)

Ve diğer benzer madde de...--вяí¢αи76ileti 14:55, 25 Eylül 2009 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]medileti 23:35, 10 Şubat 2010 (UTC)

Basketbol millî takımları[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar, açtığınız millî takım maddeleri için teşekkürler. Fakat standartlar bakımından kötü durumdalar. 2-3 cümlelik bir giriş yapar, {{Ulusal basketbol takımı}} ile taslak şablonlarını kullanır ve kategorilerini eklerseniz standart düzen bakımından iyi olacaktır. İyi çalışmalar, kolay gelsin.--Muratsahinileti 03:27, 11 Şubat 2010 (UTC)
    • Peki öyle olsun ama yine de maddelere düzenle, eksik vs. gibi şablonlar eklerseniz iyi olur. İyi çalışmalar...Myrat ileti 22:54, 12 Şubat 2010 (UTC)
  • Fakat açtığınız maddeler hızlı sil ile M8'den gidebilir. Sadece İngilizce Vikipedi'den kadroları kopyalıp bırakmayın. Biraz daha geliştirmeye bakın. Saygılarla, iyi çalışmalar.--Muratsahinileti 07:43, 14 Şubat 2010 (UTC)
Hollanda Millî Futbol Takımı maddesinde çalışmanı bekliyoruz. Madde şu anki durumu itibariyle taslak kriterlerini bile sağlamıyor...--вяí¢αи76ileti 09:03, 14 Şubat 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine KATILIMINIZI BEKLİYORUZ.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 16:32, 14 Nisan 2010 (UTC)

Tek cümlelik madde[kaynağı değiştir]

Evandro Roncatto isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Merube 89msj 20:16, 15 Nisan 2010 (UTC)

Kısa madde eklemeyiniz[kaynağı değiştir]

Ahmet Kaplan isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Merube 89msj 23:06, 24 Nisan 2010 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Merube 89msj 23:06, 24 Nisan 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine KATILIMINIZI BEKLİYORUZ.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 18:29, 26 Mayıs 2010 (UTC)

Letonya Milli Basketbol Takımı[kaynağı değiştir]

Letonya Milli Basketbol Takımı başlıklı içeriğin Letonya Millî Basketbol Takımı ismine taşınması gerekiyor.Eski başlık yetersiz ve viki kriterlerini pek sağlamıyor.kolay gelsin 03:37 27 Haziran 2010 (UTC) CaptainStorm

  • Merhaba CaptainStorm, her iki madde de Madde 1'den silindi. Teşekkürler, iyi çalışmalar...Vikiçizer 11:45, 27 Haziran 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba CaptainStorm,

Oluşturmuş olduğunuz Fábio da Silva Alves adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 18:57, 26 Temmuz 2010 (UTC)

Silinmesi Gereken Sayfalar[kaynağı değiştir]

Aşağıdaki maddeler taslak kriterlerini bile karşılamıyor.Bazılarına daha önce bekletmeli sil işareti koyduğum halde o işaretler de kaldırıldı.Silinirse iyi olur.İlgilenirseniz Sevinirim.CaptainStorm 20:57, 1 Ağustos 2010 (UTC)

  • Merhaba CaptainStorm, maddelerin çoğu Madde 1'den silindi. Kalanlar asgari olsa da üç cümleyi tamamlayarak taslak olabilecek durumda olduğundan silinmedi. Aslında bunların da silinenlerden çok farklı olmadığına katılıyorum ama taslak madde kriterlerine göre durum böyle...İyi çalışmalar, hoşcakalın...Vikiçizer 08:34, 3 Ağustos 2010 (UTC)
VikiProje Spor Ayın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde Eylül ayının işbirliği; Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu organizasyonu ile ilgili maddenin açılması, tur yıllarının açılması ve düzenlenmesi seçilmiştir. Katılım için tıklayın.
--Rapsar 17:44, 1 Eylül 2010 (UTC)

Olin Edirne Basketbol[kaynağı değiştir]

Neden benden istediğinizi anlayamadım ancak yaptım, başka bir şeye ihtiyacınız olursa söylemeniz yeterli. --EddieGuerrero 17:12, 14 Eylül 2010 (UTC)

Merhaba, elimden geldiğince spor ve basketbolla ilgili çalışmalar yapıyorum uzun bir süredir youğunum çok fazla ilgilenemdim. Şimdilik biraz boşluğum olduğu için ilgileniyorum. Tabii bakarım. İyi çalışmalar.Wombat 23:39, 11 Şubat 2011 (UTC)

Selam 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda yer alan milli takımların kadrolarında bulunan oyuncuların biyografisini yazmaya başladım. Angola Milli Basketbol Takımı bitti. Yavaş yavaş diğererini de yapacağım kolay gelsin. Wombat 11:38, 18 Şubat 2011 (UTC)

VikiProje Spor iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Spor Ayın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde Mart ayının işbirliği; 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden basketbolcuların maddelerinin açılması seçilmiştir. Katılım için tıklayın.
--Rapsar 23:06, 28 Şubat 2011 (UTC)

2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası[kaynağı değiştir]

Merhaba,2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası yaklaşıyor. Maddedeki tartışma sayfasına görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim, yanıtınıza göre vakit buldukça geliştirmeye devam etmek istiyorum. Teşekkürler. Volkan Yalçın 13:50, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Takım kadrosu tabloları hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, takım kadrosu tablolarında oyuncu konumları ile ilgili kafam karıştı. Rica etsem oyuncu tablosundaki İngilizce kısaltmaların, Türkçe standart tablolarındaki karşılıklarını yazar mısınız?

G, SG, SF, PG, PF, G/F, F/C, F, C

Volkan Yalçın 08:40, 21 Ağustos 2011 (UTC)

  • Selam Captain, basketbol maddeleri ile ilgilendiğinden ufak bir ricam var. Adidas İstanbul Cup 2011 maddesini son maçlardan sonra güncelleyebilir misin? Bu aralar aktif olmayabilirim. Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar. MSileti 12:27, 25 Ağustos 2011 (UTC)
Elilmden geleni yapmaya çalışırım,size de iyi çalışmalar --CaptainStorm 12:33, 25 Ağustos 2011 (UTC)


Sports Forum[kaynağı değiştir]

Hi Captain. I have seen you are a sport fanatic and I guess you are a Turkish supporter.

I would like to invite you on Totallympics.com, an international forum for crazy sport fans from all around the world, who like to follow and discuss about sports, being always updated about Olympic sports, focusing on Olympic Qualifications in the Road to Olympics.

We collect and provide results, news, informations, medal counts from each event of each sport, from Modern Pentathlon Youth Championships to Triathlon African Championships, from Canoeing World Cup to Women's Road Cycling World Cup.

We would like to have more Turkish fans aboard, so I hope you will have a look, register and take part in our forum, following and supporting Turkish athletes and teams and help us in growing day after day.

If you have any question/problem please don’t hesitate to contact me. See you on Totallympics !

Thanks.

Matteo 151.60.119.218 16:05, 31 Ağustos 2011 (UTC)

Hi Matteo.Thank you for your invitation.I am cancelling your invitation sadly because I am going to university these days.I am studying at law department that is very hard.So I won't look after to your forum.Thanks,take care--CaptainStorm 22:28, 31 Ağustos 2011 (UTC)
  • Merhaba. Şu maddenin "anlam içerdiği" ortadadır. Lütfen devriyelik yapıp etiketlerken daha dikkatli olalım. Yanlış etiketlemeler bazen yeni kullanıcıları da kaçırabilir. İyi çalışmalar. --"Seksen" 11:15, 2 Eylül 2011 (UTC)
Yanlış bir nedenle etiketlenmiş olabilir ancak madde hem taslak kriterlerini(en az 3 cümle) karşılamıyor hem de sadece tanım yer aldığı için vikipediye değil vikisözlüğe daha uygun bir maddedir.İyi çalışmalar.--CaptainStorm 13:45, 2 Eylül 2011 (UTC)

Reality 14:38, 16 Eylül 2011 (UTC)

Edirnedeniste.com isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Reality 21:27, 22 Eylül 2011 (UTC)

VP:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

VikiProje Spor İş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde 2-15 Haziran 2012 tarihleri arasının iş birliği; 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden basketbolcuların açılması seçilmiştir. Katılım için tıklayın.
-- BalKesLi 14:24, 2 Haziran 2012 (UTC)

Spor projesi izleme listesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamında oluşturulan izleme listesi sayesinde, proje kapsamında olan maddelerin tartışma sayfalarında yapılan değişiklikler orada görünür olacaktır. Bu bağlamda sporla ilgilenen kullanıcıların, spor maddelerinde yapılacak tartışmalarda daha aktif olması, bu tartışmalarda daha fazla katılımcı olması ve tartışma sayfalarının takibinin kolaylaşması gibi birtakım gelişmeler hedeflenmektedir. Sayfanın tam anlamıyla işlev kazanması için, sporla ilgili tüm maddelerin tartışma sayfasına şu şablon eklenmelidir. Yardımlar için şimdiden teşekkürler :)--RapsarEfendim? 16:30, 17 Haziran 2012 (UTC)

Sizi özledik CaptainStorm![kaynağı değiştir]

CaptainStorm, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:20, 19 Aralık 2014 (UTC)

Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba CaptainStorm!
VikiProje Sinema bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi" olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle 1.015 olan afiş aranan film maddelerin sayısının proje sonunda, 500'e düşürülmesini hedeflemekteyiz. Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --Pragdonmesaj 20:19, 18 Ekim 2016 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje: Spor için yeni bir iş birliği projesi oluşturuldu. Katılımınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:04, 8 Eylül 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Eylül ayının yarısından fazlasını geride bırakmamıza rağmen Vikiproje:Spor kapsamındaki iş birliği projesine yeteri kadar katılım olmadı. Katılımlarınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 01:44, 19 Eylül 2017 (UTC)

VikiProje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ekim aynının iş birliği projesi olarak belirlenen Asya Kış Oyunları maddelerinin açılması projesine henüz katılım olmadı :( Hep birlikte hareket ederek projeyi canlandırabilir, iş birliği ile eksiklerimizi giderebiliriz :) Katılımlarınızı bekliyoruz.--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:21, 28 Ekim 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor ayın iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Kasım ayının iş birliği projesi "Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması" olarak belirlenmiştir. Tüm proje üyelerinin katılımını beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06:56, 2 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 2017'nin Kasım ayı için Vikiproje:Spor kapsamında gerçekleştirilen Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması konulu iş birliği projesine katılımlarınızı bekleriz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:04, 19 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında 2017'nin Aralık ayının iş birliği projesi uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması olarak belirlenmiştir. Siz de projenin bir parçası olarak Vikipedi'mizdeki eksikliklerin giderilmesine yardımcı olabilirsiniz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:26, 1 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Aralık 2017'nin iş birliği projesi olarak belirlenen "uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması" projesinde ayın yarısına gelindi. Katılımlarınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:17, 15 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor Ocak 2018 iş projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ocak 2018'in iş birliği projesi, spor ile ilgili madde isteklerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 08:40, 2 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Şubat 2018'in İş Birliği Projesi, Kış Olimpiyatları programındaki spor maddelerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:43, 31 Ocak 2018 (UTC)

Vikiproje:Spor tartışması[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamında yeni bir tartışma mevcut. Fikrini belirtebilirsen sevinirim :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 07.59, 21 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Mayıs 2018'in iş birliği projesi Olimpik sporların dünya şampiyonalarının maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katkılarınızı beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.51, 1 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi katılımını bekliyor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Mayıs ayının iş birliği katılımını bekliyor! Projeye katkıda bulunarak spor maddelerinin gelişimine sen destek olabilirsin. İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 05.23, 21 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Haziran 2018'in iş birliği projesi "LEN üyesi kadın millî sutopu takımı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılımınızı bekleriz :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.37, 2 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamındaki Haziran 2018'in iş birliği projesi olan LEN üyesi kadın millî sutopu takımı maddelerinin oluşturulması konulu proje katkılarınızı beklemekte :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 05.49, 13 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Temmuz 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Temmuz 2018'in iş birliği projesi, Jack Adams Ödülü kazanan buz hokeyi oyuncusu maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katkıarlınızı bekliyoruz :)--Kullanıcı:Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.35, 2 Temmuz 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Ağustos 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Ağustos 2018'in iş birliği projesi futbol dışındaki sporla ilgili açılması istenen maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 20.25, 2 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Ağustos 2018 iş birliği projesi katılımınızı bekliyor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Ağustos 2018'in iş birliği projesi futbol dışındaki sporla ilgili açılması istenen maddelerin oluşturulması projesine katılımlarınız beklenmektedir :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.39, 13 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Eylül 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Eylül 2018'in iş birliği projesi Afrika Oyunları etkinliklerinin maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz :)--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.33, 1 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]