Kullanıcı mesaj:Cnbrksnr

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

kocaelispor sayfası berbat halde bilginiz olsın Bu imzasız yazı Cnbrksnr (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Gereken yapıldı. Siz de böyle bir durumu düzeltebilirsiniz. Yapmanız gereken, maddede üstte yer alan "geçmiş" kısmına giderek, maddenin düzgün bir geçmiş sürümünü geri getirmektir. Bilgilendirmeniz için teşekkürler... --DsMuratileti 22:29, 12 Temmuz 2008 (UTC)

Resim telif şüphesi[kaynağı değiştir]

Öncelikle Resim:Sinan Kaynakçı.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz! Vikipedi'de içeriği ve lisansı uygun olan her türlü katkıya yer vardır.

Bununla birlikte eklediğiniz görüntünün lisansı biraz muğlak duruyor. Biliyorsunuz ki Vikipedi'ye sadece özgür lisansa sahip içerikler eklenebilir. Tahmin edersiniz ki bazen lisansları doğrulamak oldukça zor; özellikle kişinin kendi üretimiyse. Bu sebeple eklediğiniz görüntünün lisansına dair herhangi bir ek bilgi sunabilirseniz çok iyi olacaktır. Vikipedi'nin lisans ve telif haklarıyla ilgili politikalarına bakarak bu konular hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:

--Yabancımsj 08:30, 12 Ağustos 2008 (UTC)

VikiProje Spor Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruza[.]medileti 13:40, 6 Şubat 2010 (UTC)

Şişli Terakki.JPG adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Bu şablon yerine koyma yöntemiyle eklenmelidir.

Şişli Terakki.JPG adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  22.47, 2 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]