Kullanıcı mesaj:Gökhan/15

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

  • Yani normalde Fransızca'daki gibi uzun diktörtgen bir kutucuk olması lazımdı. Ancak hem kutucuk çıkmadı hemde şablonlar altalta geldi. Diyorumda onu düzeltebilirmisiniz.-- BeşiktaşlıM 19:34, 28 Nisan 2010 (UTC)

Selam Merube hoş geldin tekrardan. Daha önce tartıştığımız düzeltilmesi gereken kategoriler nelerdi. İnfoCan botu deneme sürüşüne çıkarmamı istedi de kategori düzenlemelerini de buna dahil etmek istiyorum. Kolay gelsin.--Gökhan 18:51, 1 Mayıs 2010 (UTC)

Merhabalar gökhan, çok teşekkürler hoşbulduk. "Kuvantum"lu kategoriler, girişimci maddeleri -iş adamları kategorilerinden bu ada taşınmış kategorilerin tekrar iş adamı yapılması-, Olimpiyatlarda eskrim gibi kategorilerdeki maddelerin adlandırmasının düzeltilmesi vardı hatırladığım. Başka da hatırlarsam derhal kapınızı çalarım :). Bot için ellerinize sağlık, çok sevindim botun çalışmaya -deneme sürüşleri de olsa- başladığına. Kolay gelsin, sevgiler--Merube 89msj 18:56, 1 Mayıs 2010 (UTC)
Bir de tarihleri noktasız yazma (MÖ gibi) konusunda karar kılmıştık değil mi?--Gökhan 18:52, 1 Mayıs 2010 (UTC)
Son olarak botun düzeltmesini istediğin bir şeyler olursa bu sayfaya yazarsan sevinirim. Bu sefer bitti.--Gökhan 18:55, 1 Mayıs 2010 (UTC)
Hehehe çok olur isteklerim bak . Evet ben de noktasız yazalım diye karara vardık diye hatırlıyorum. İyi çalışmalar, kolay gelsin --Merube 89msj 19:00, 1 Mayıs 2010 (UTC)
Çok teşekkür ederim, hafızamı gereksiz şeylerle dodururken bunları çıkarmışım aradan. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.--Gökhan 19:03, 1 Mayıs 2010 (UTC)
Ben çok teşekkür ederim, sonunda bu adlandırma sorunları son bulacak sayenizde. Sevgiler--Merube 89msj 19:06, 1 Mayıs 2010 (UTC)

Selamlar gökhan. Kategori:Kulak-Burun-Boğaz Anabilim Dalı adındaki kategoriyi daha uygun bir ada taşıyabilir misiniz? "Kategori:Otolaringoloji" veya "Kategori:Otolarengoloji" olması güzel olabilir ama, en azından "Kategori:Kulak burun boğaz" tarzı bir isimlendirme dahi şimdikinden daha iyi olacaktır. Nasıl olsun sizce? Aslında GAWB'nin çalışma sayfasına yazacaktım ama, baktım mesaj gibi oldu :) kesin de birşey söyleyemiyorum yeni adlandırmada, ondan en iyisi mesaj atayım dedim . Sevgiler--Merube 89msj 00:05, 2 Mayıs 2010 (UTC)

Düzelttim Merube. Bu arada mesaj sayfama yazman daha iyi olmuş :). Bundan sonra da böyle devam edelim. Kolay gelsin.--Gökhan 11:05, 2 Mayıs 2010 (UTC)
Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim. GAWB ne kadar harika bir alet, aman nazar değmesin :). Sevgiler--Merube 89msj 19:01, 2 Mayıs 2010 (UTC)

Yeni istekler :)[kaynağı değiştir]

Selamlar yine ben :). Kategori:Eyaletlerine göre ABD'liler kategorisinde standardizasyon için Kategori:New York eyaletliler ve Kategori:Teksas eyaletliler kategorilerini Teksaslılar ve New Yorklular olarak değiştirebilir misiniz? Aynı şekilde alt kategorilerinin adlarının da değiştirilmesi gerekiyor. Hatta el atarken :), Kategori:ABD'li Valiler ve alt kategorilerinin adlarını, ABD'li valiler şeklinde yapabilirseniz çok makbule geçer. Yine bir sürü şey istedim :), anlayışınıza sığınıyorum. Sevgiler, kolay gelsin--Merube 89msj 22:29, 2 Mayıs 2010 (UTC)

Bir rica daha , Kategori:Doktor taslakları adını hekim taslakları veya tabip taslakları yapabilir misiniz? Doktor denince ne doktoru olduğu belli değil, tıp mı fizik mi kimya mı belli değil. Ondan en iyisi hekim veya tabip demek diye düşünüyorum. Üst kategorilerde hekim dendiği için burada da hekim denebilir. Saygılar, iyi çalışmalar --Merube 89msj 22:55, 2 Mayıs 2010 (UTC)

  • Mrb. Öncelkle hazırladığın bot için tebrik ederim. Botun işlevleri arasına "image" ve "resim" yazan kısımları "dosya" olarak değiştirilmesi gibi bir fonksiyon ekleyebilir misin acaba?--Rapsar 11:01, 3 Mayıs 2010 (UTC)
Bir de "Dış bağlantılar" kısmının B'si çoğu maddede büyük harfle yazılmış. Doğrusu küçük b olması lazım, bunu da ekleyebilirsin, tabi istersen :)--Rapsar 11:05, 3 Mayıs 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN --Rapsar 15:09, 3 Mayıs 2010 (UTC)

  • Mrb. Sizin şu bottan birkaç isteğim daha olacaktı. Kategori:İngiltere futbol kulüpleri'ndeki alt kategorilerin hepsi F.C. diye adlandırılmış. Doğrusu FC olması gerekli. Acaba bunlar taşınabilir mi? Şimdiden tşk. --Rapsar 11:24, 4 Mayıs 2010 (UTC)
Mrb. Yİne botla ilgili olarak; {{reflist}} ve {{birth date and age}} şablonlarını; {{kaynakça}} ve {{doğum tarihi ve yaşı}} şablonlarına dönüştürebilir mi?--Rapsar 11:40, 5 Mayıs 2010 (UTC)

Gene şablon[kaynağı değiştir]

  • Selam, acaba Kullanıcı:Beşiktaşlı48/Şablon:Başkan bilgi kutusu'nda bir sorun var onu düzeltebilirmisiniz. Yeni Başkan bilgi kutusu şablonu olacak. Birde Vikipedi'de ülke şablonlarının durumu çok kötü. Mesela bunlar halledilmelidir.
    • Şablon:Ülke2'deki İngilizce yazılar Türkçeleştirilmelidir.
    • Daha sonra adı Bilgi kutusu ülke olarak değiştirilmelidir.
    • Şablon:Ülkeler'de silinmelidir. Ülke2 şablonunun adı Bilgi kutusu ülke olarak değiştirilmelidir.
    • Şablon:Bilgi kutusu tarihi ülke'de Ülke2 şablonu gibi düzenlenmelidir. Mesela bunun gibi.
    • Ondada İngilizce yazılar Türkçeleştirilmelidir.
    • Bunlar halledildikten sonra şablonların kullanım belgelemeleride oluşturulmalıdır.
    • Maddelerde bu yeni şablonlara göre düzenlenmelidir.
  • Bu belki güzel bir işbirliği olabilir. BeşiktaşlıM 17:37, 5 Mayıs 2010 (UTC)

GAWB çalışma listesi[kaynağı değiştir]

Selamlar tekrar gökhan :). Çalışma listesinde göremedim de gözden kaçtı galiba, Kategori:Girişimciler, Kategori:Milletlerine göre girişimciler ve bunların alt kategorilerindeki girişimci adlandırmasını eski adı olan "iş adamı"na çevirebilir misiniz? Bir de Kategori:2000 Yaz Olimpiyatları/Eskrim tarzı kategorileri tespit etmek ve düzeltmek gerekiyor size zahmet. Sevgiler, iyi vikilemeler--Merube 89msj 01:45, 6 Mayıs 2010 (UTC)

Benim de bir isteğim daha olacaktı. Şu şablondaki portal artık kullanılmamakta. Bu şablon, kullanıldığı maddelerden çıkarılabilir mi acaba? Elle yapması çok uzun sürecek gibi...--Rapsar 16:05, 6 Mayıs 2010 (UTC)
Selam Gökhan, şu AWB başına dert olacak anlaşılan, yine ben :). Kategori:Milletlerine göre kişi taslaklarındaki bazı altkategorilerin adlandırması "... kişi taslakları" şeklinde. Standartlaşma için hepsini "... taslakları" şeklinde düzeltebilir misiniz? Bir de bunlara manuel bir iş ama interwiki eklemek lazım, ah bir ilgilenen çıksa. Belki buradaki mesajı gören bir yardımsever el atar amacıyla yazıyorum. Son olarak biraz önce Rapsar ile konuştuğumuz Türk futbol kulüplerinin şablonları kategorisi var. Adlandırma nasıl olabilir bilemedim, Rapsar'ın önerisine göre bu adlandırmalarla da ilgilenebilirseniz çok makbule geçer. Herşey için çok teşekkürler, başınızı çok ağrıtıyorum lütfen kusuruma bakmayın. Sevgiler, kolay gelsin--Merube 89msj 19:26, 6 Mayıs 2010 (UTC)

Hayır ne demek benim tıklamaktan başka yaptığım bir şey yok zaten AWB'de. Şimdi İnfoCan'ın değişiklikleri inceleyip bot onayı vermesini bekliyorum. Ondan sonra hepsine topluca girişeceğim :). Rapsar'ın önerisini de eklerim çalışma listesine. Kolay gelsin.--Gökhan 19:44, 6 Mayıs 2010 (UTC)

Çok sağolun. Vikimize hayırlı olsun GAWB, ne güzel bir alettir böyle -nazarım değecek en sonunda :)-. Tekrar herşey için çok teşekkürler, sevgiler kolay gelsin --Merube 89msj 19:51, 6 Mayıs 2010 (UTC)

Düzeltme isteği[kaynağı değiştir]

Basit rastgele ornekleme maddesi[kaynağı değiştir]

Bugun baktigimda 14 Aralik 2009 16:30da Basit rastgele orneklem adli bir maddeyi Genel 2 - Deneme amaçlı sayfa nedeni vererek hizla silme yontemiyle silmis oldugunuzu gorup cok sasirdim. Bu madde benim bircok katki yaptigim ve ileri de de katki yapmayi tasarladigim istatistik bilimi icin maddeler, ozellikle istatistigin iki onemli bolumunden biri olan cikartimsal istatistik maddeleri icin, ana temel bilgiyi tasiyan hayati onemi haiz bir maddedir. Benim hatirladigima gore acik secik ve ayrintili bir madde olarak hazirlanmis idi. Eger boyle gorulmemekteyse bir diger kisinin vandalizm hucumuna ugramis olmali sanmaktayim ve bu vandalizmden onceki verziyonlari da bu hizli silme ile ortadan kaldirilmis olabilir. Ama hatirladigim dogru degilse, bu hayati onemi haiz temel bir maddeyi taslak olarak kabul ederek onu daha ayrintili ana madde haline koymak imkani bulunmaktaydi. Yani hizli silmenin uygunsuz bir yaklasim ve tutum oldugunu saniyorum. Bu maddenin eski halini geri getirme imkani var mi? Eger bu madde geri getirilse, ya vandalizme ugramis kismi da geri gelecektir yahutta bu maddenin pekistirilip uygun bir madde haline getirilmesi imkani saglanacaktir. Onun icin cok rica ediyorum bu Basit rastgele orneklem maddesini geri koyabilir misiniz? Iyi gunler dileklerimle... noyder 15:08, 8 Mayıs 2010 (UTC)

Engel ricası[kaynağı değiştir]

  • 88.235.122.21 IP ısrarla 3'lü geri dönüş kuralını ihlal ediyor. O nedenle acilen engelleyebilirmisiniz.-- BeşiktaşlıM 18:14, 9 Mayıs 2010 (UTC)
  • Engel için teşekkürler:)-- BeşiktaşlıM 18:19, 9 Mayıs 2010 (UTC)

Hesap sorunu[kaynağı değiştir]

merhaba, ismine hizmetliler bölümden ulaştım, hesabımda bir sorun var galiba, yardımcı olabileceğini düşündüm, aşağıdaki gibi bir hata veriyor, yardım edebilirsen çok sevinirim,

http://toolserver.org/ sitesinde, "404: User account expired: The page you requested is hosted on a user account which has expired. Toolserver user accounts are automatically expired after six months if the user doesn't request their account to be extended. To prevent stale pages remaining accessible, we automatically block requests to expired content" taysin ileti 18:31, 9 Mayıs 2010 (UTC)

  • Buna gerek kalmadı. Meğer şablon eksikliği varmış:) Sadece çevirisi kaldı o kadar. Sizce nasıl bir şablon oldu?-- BeşiktaşlıM 19:05, 10 Mayıs 2010 (UTC)
  • Gökhan [1] sayfasındaki önerim uygun mudur sence? Bunu hayata geçirsek iyi olur çünkü diğer haritalar güncel değil.--Reality 13:12, 12 Mayıs 2010 (UTC)
  • Öncelikle [2], [3] ve [4] sayfalarını silebilir misin? Bende şimdi bu dosya üzerinde renk değişimini yapıyorum.--Reality 15:23, 14 Mayıs 2010 (UTC)
  • Renk değişimini iptal ettim çünkü renkler birbirine çok yakındı. Açıkcası dikkat etmeden arasındaki farkları anlayamadım. Bu yüzden şimdiki rengin kalmasında fayda var gerekirse renkleri biraz koyulaştırırız. Dosyalar kalabilirde silinebilirde senin takdirinde.--Reality 15:49, 14 Mayıs 2010 (UTC)

GAWB istekleri devam ediyor :)[kaynağı değiştir]

Selamlar gökhan. Bir ricam olacaktı botunuzdan, Kategori:Romalı Devlet Adamları adındaki kategoriyi vikileştirebilir misiniz acaba? Sevgiler--Merube 89msj 23:18, 12 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba gökhan. Buradaki değişikliklerde {{reflist}} yerine {{kaynakça}} yazsa olabilir mi bot? Sevgiler, iyi vikiler--Merube 89msj 00:08, 18 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba Merube şu anda BOT'a sadece yazım düzeltmesi yaptırıyorum, bununla birlikte AWB metin içinde <div class="references-small"><references/></div> görünce de kendisi bunu otomatik olarak reflist yapıyor. Reflist'leri ayrıca düzeltecek kendisi :). Teşekkür ederim dikkatin ve bildirim için. İyi geceler.--Gökhan 00:15, 18 Mayıs 2010 (UTC)

Çok teşekkürler açıklama için, madem yorulmadan düzeltecek kendisi tamam o zaman :). Sevgiler--Merube 89msj 00:17, 18 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba Gökhan[kaynağı değiştir]

Hoşbulduk, sen de iyisindir umarım. Mesajın için teşekkür ederim. Sana da kolay gelsin, kendine iyi bak. Mimar77 19:48, 19 Mayıs 2010 (UTC)

  • Selam Gökhan, Lost'un korumasını kaldırabilir misin? Artık gerek yok çünkü pek değişikliğe uğramıyor. Kolay gelsin. --Hedda Gabler 10:45, 20 Mayıs 2010 (UTC)
  • Selam Gökhan. Sana bir konuda danışmak istiyorum. İngilizce Vikihaber ve Vikikitap'ta kararlı sürüm adında birşey gördüm. Anladığım kadarıyla değişiklik kontrol edilmeden kararlı sürüme dahil edilmiyor. Bu da vandalizmin önüne geçiyor. Acaba bu sistemi tüm kardeş projelerde hayata geçirmek için ne yapılması gerekmekte. Bugzillaya falan başvuru gerekiyor mu? Teşekkürler.--Reality 13:47, 20 Mayıs 2010 (UTC)
  • Hımm o zaman patrollük durumu da aynıdır. Peki burada kararlı sürüme geçilmeye yönelik bir adım var mı? Eğer burada bu ay içinde faaliyete geçirebilirsek temmuz gelmeden tüm kardeş projelerde faaliyete geçirebiliriz.--Reality 15:29, 21 Mayıs 2010 (UTC)
  • Mobil Vikipedi hakkındaki görüşlerini de belirtirsen o işde bu ay içerisinde biterse iyi olur aslında.--Reality 15:34, 21 Mayıs 2010 (UTC)

Gökhan merhaba, burada maddenin silinme önerisi yanlış Kayda Değerlik kriteri üzerinden yapılmış. Müzik grubu kayda değerliği sağlıyor, sanırım 5 gün olmuş aday olalı, biraz daha kalsa sorun olmayacaktı, kolay gelsin..--Boyalikus 00:38, 23 Mayıs 2010 (UTC)

Bot hakkında[kaynağı değiştir]

  • Mrb. Senin hazırladığın bot için F.C.'li kategorilerin FC yapılmasını rica etmiştim. Ama artık gerek kalmadı, teşekkürler.--Rapsar 13:09, 24 Mayıs 2010 (UTC)

Botuna bişey söyle[kaynağı değiştir]

Gökhan botuna bişey söyle, kulağını filan çek :) referanslardaki yazım yanlışlarını düzeltmesin :) --Boyalikus 18:16, 26 Mayıs 2010 (UTC)

Kıbrıs Harekatı[kaynağı değiştir]

Selam, Gökhan. İngilizce Kıbrıs Harekatı maddesinde, Vikipedi politikalarından VP:TBA ihlal edilmiştir. Türkçe vikipedimizde ise madde adı tarafsızlaştırılmaya çalışılmış ve adı :"Kıbrıs Harekatı" yapılmıştır. Sizden ricam; bu ingilizce maddenin adını "Kıbrıs Harekatı" / "Kıbrıs Savaşı" vb. gibi tarafsız adlandırma yapmanızdır. Bunu ben yapmıyorum çünkü bunu bir hizmetlinin yapması daha makul olacaktır. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 18:30, 27 Mayıs 2010 (UTC)

Kolay gelsin iyi çalışmalar şu madde çoktan açılmalıydı ama herneyse şimdilik şöyle[5] bir şey yaptım umarım sen de gir göz atarsın.İyi günler iyi çalışmalar.--Kamuran Ötükenli 10:29, 28 Mayıs 2010 (UTC)

Telif kontrol botu[kaynağı değiştir]

Selam Gökhan. Türkçe Vikide de böyle bir bot olursa faydalı olacaktır, bence. İlgilenebilir misin ? Takabeg ileti 03:25, 29 Mayıs 2010 (UTC)

  • Selam Gökhan. Şu sayfadaki yazıları hangi medyaviki koduyla değiştiriyoruz?--Reality 08:55, 31 Mayıs 2010 (UTC)
    • Teşekkürler--Reality 20:14, 31 Mayıs 2010 (UTC)

Önemli şablon düzenlemesi[kaynağı değiştir]

Selam Gökhan. {{Kaynaklar ara}} oluşturdum. Doğru çalışıyor mu acaba ? Kontrol ve düzeltme yapar mısın ? Takabeg ileti 09:47, 4 Haziran 2010 (UTC)

Selam Takabeg. Şablon gayet iyi çalışıyor, faydası da olacaktır. Yalnız şablondan bağımsız olarak, Türkiye'de books.google engellendiği için o kısım çalışmıyor. Eline sağlık, teşekkürler.--Gökhan 11:21, 4 Haziran 2010 (UTC)

Sağol. google.books da mı yasaklandı ? Takabeg ileti 11:27, 4 Haziran 2010 (UTC)
  • Gazze filosu olayıyla ilgili maddenin adı hakkında oylama yapılmaktadır. Lütfen oy kullanınız. Eğer seçeneklerin arasında aradığınız madde adı yoksa öneri olarak ekleyebilirsiniz.--Reality 21:33, 4 Haziran 2010 (UTC)
  • Gökhan kullanıcı sayfasının arka planına nasıl fotoğraf konuluyor? Koyabilirsen bana şunu koyar mısın? Teşekkürler.--Reality 22:49, 4 Haziran 2010 (UTC)
  • Eline sağlık çok güzel olmuş.--Reality 17:48, 8 Haziran 2010 (UTC)

Selam ve günaydın. En sonunda engelli sürem bitti. Artık sorunlarımla seni bıktırmaya hazırım. Merve.1996 10.41, 8 Haziran 2010 (UTC)[yanıtla]

Bilim takımı[kaynağı değiştir]

Selam Gökhan. Bilim takımı için elmacenderesi'ne başvurdum; bkz. mesaj. Ancak elmacenderesi son günlerde yok. Bilim takımında direktörlerden biri olduğunuzu gördüm. Biraz sabırsızımdır , o yüzden elmacenderesini bekleyemedim bile. Acaba siz beni takıma alır mısınız? İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 12:02, 8 Haziran 2010 (UTC)

Selamlar gökhan. Türkçe karakter yazımı sıkıntısından dolayı birçok maddede Üniversite yerine Universite şeklinde yazım olduğunu fark ettim. Bu yüzden içbağlantılar da çalışmıyor haliyle ve varolan maddeler kırmızı gözüküyor. Senin bot bir el atabilir mi bunlara? Universite ==> Üniversite yapılabilir mi? Gördüklerimi düzeltiyorum ama özellikle ekonomistlerin maddelerinde çok sık rastladım bu tür yazıma. Baktım başa çıkamıyorum, Gökhan'a havale edeyim en iyisi dedim :). Sevgiler, iyi vikiler--Merube 89msj 21:10, 9 Haziran 2010 (UTC)

Selam Merube. Havale etmekle iyi yapmışsın, istersen hiç elleme, ben haftasonundan itibaren botu tekrar çalıştırmaya başlayacağım. Bu şekilde hallederiz. Teşekkür ederim bildirdiğin için. Kolay gelsin.--Gökhan 22:07, 9 Haziran 2010 (UTC)
Çok teşekkür ederim, tamamen havale ediyorum o halde :). Kolay gelsin, iyi çalışmalar. Allah bu bottan ve senden razı olsun ne diyeyim :). Sevgiler--Merube 89msj 22:14, 9 Haziran 2010 (UTC)
Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Ahzaryamed desteğiniz için teşekkürler. Sizin gibi değerli bir vikipedistten bu desteği almak ayrı kıvançtır. Hürmetler.--a[.]med»»ileti 22:20, 9 Haziran 2010 (UTC)

Selam Gökhan. Yakında portal açmak istiyorum ama yeterli bilgiye sahip değilim. Portal ile ilgili sayfalara baktım ama bilgiler yetersiz geldi. Bilgileri yeterli olan ve portal hakkında önemli bilgiler veren bildiğin sayfalar var mı? İngilizce de olur. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 12:50, 10 Haziran 2010 (UTC)

  • Selamlar. Şurada Takabeg ile bir konuşmamız geçti. Meclis, parlamento, kamara vs. adlandırmaların nasıl yapılacağı konusunda kararsız kaldık. Sizin fikrinizi alabilir miyim? Esenlikler dilerim, saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 12:18, 13 Haziran 2010 (UTC)

Ricardo Quaresma[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Gökhan. Acilen Ricardo Quaresma maddesini yarı koruma altına alabilir misin? Teşekkürler. — Pınar [m] 12:22, 13 Haziran 2010 (UTC)

  • Never mind. Merube ilgilenmiş :) — Pınar [m] 13:17, 13 Haziran 2010 (UTC)

Olipiyat Oyunları/Atletizm başlıklarını vikileştirme[kaynağı değiştir]

Selamlar gökhan. Olimpiyat oyunları ile ilgili maddelerdeki başlıklarda vikileştirme bir türlü bitemiyor. Yeni bir başlık gördüm: Yaz Olimpiyatları madalya dağılımı/Atletizm - Bayanlar. Bu nasıl vikileştirilebilir emin olamadığımdan fikrinizi almak istedim. Yaz Olimpiyatları'nda madalya dağılımı kısmı tamamda geri kalan kısmı nasıl kullanılabilir, ne dersiniz? Sevgiler, saygılar--Merube 89msj 14:10, 13 Haziran 2010 (UTC)

Devamı da var tabi Yaz Olimpiyatları madalya dağılımı/Atletizm - Erkekler, Olimpiyat Şampiyonları (Atletizm - Erkekler). Bunlar benim şimdiye kadar gördüklerim. --Merube 89msj 14:11, 13 Haziran 2010 (UTC)
Hazır mesaj yazıyorken :), Kategori:2000 Yaz Olimpiyatları ve benzeri kategorilerde "Oyunları/Atletizm" şeklinde kategori ve madde adlandırmaları mevcut. Bot yardımıyla bunlara da bir el atabilirseniz sevinirim. Şimdiden herşey için teşekkürler. Sevgiler --Merube 89msj 14:15, 13 Haziran 2010 (UTC)
Bir istekte daha bulunacağım anlayışınıza sığınarak. Kategori:Millî futbol takımı şablonları kategorisindeki kategorilere, Kategori:Arjantin Milli Futbol Takımı şablonları kategorisinde olduğu gibi Arjantin Millî Futbol Takımı ve Arjantin şablonları kategorilerine benzer olarak, ... şablonları ve ... Millî Futbol Takımı kategorilerini ekleyebilir misiniz acaba? Ben yapacaktım ama çok fazla kategori olduğunu farkedince vazgeçtim. Bot ekleyebilir mi bunları acaba? Böylece sadace olmayan kategorilere bakıp onları yaratmak kalıyor ve eğer yoksa interwikileri eklemek. Belirttiğim iki kategorinin tüm maddelerde olacak şekilde eklenmesini sağlayabilirseniz çok sevinirim. Sevgiler, iyi vikiler--Merube 89msj 21:07, 13 Haziran 2010 (UTC)

Selam Merube ben o adlandırma kısmını biraz daha düşüneyim. İşin içinden çıkamadım henüz. Diğer konularla GAWB ilgilenecek. Teşekkürler. --Gökhan 12:49, 15 Haziran 2010 (UTC)

Çok çok teşekkürler gökhan, şimdiden ellerinize sağlık. Sevgiler, iyi vikiler--Merube 89msj 20:18, 15 Haziran 2010 (UTC)

Vandala mandal[kaynağı değiştir]

Selam Gökhan,
Şu olaya bakabilir misin? İyivikiler... [ho? ni!] 11:42, 15 Haziran 2010 (UTC)

Selam Gökhan. Bu kulanıcı uygunsuz değişiklik yapıyor. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 11:46, 15 Haziran 2010 (UTC)

Evet, global vandalın yerel açtığı bir hesaptı. Ama ben cevap verene kadar halletmişsin zaten Teşekkürler. İyivikiler... [ho? ni!] 12:01, 15 Haziran 2010 (UTC)
  • Cevabınız için teşekkürler. Açsam iyi olacak. İyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 12:16, 15 Haziran 2010 (UTC)

Şablon:Otomobil motoru[kaynağı değiştir]

Görsellerin değiştirilmesi hakkında[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Gökhan. Nasılsın? Bir konuda sorum olacaktı sana. Şu görseli [6] KM adayı yapacağım Chrysler Binası maddesinde New York City şehrindeki binaların yüksekliklerinin karşılaştırılması tanımı altında göstereceğim. İngilizce isimleri Türkçe’ye nasıl çevirebilirim? Ya da senin çevirmen mümkün mü? (Özgürlük Kulesi, Empire State Binası, Bank of America Kulesi, Chrysler Binası, New York Times Binası). Bir de sende olan monobook.css nedir acaba? Kolay gelsin... Mimar77 11:21, 19 Haziran 2010 (UTC)
  • Selam Mimar. İyiyim teşekkür ederim, sen de iyisin umarım. Ben o grafiği hallederim. Bendeki monobook.css, Vikipedi'nin görünümünü az bir miktar değiştiriyor. İstersen deneyebilirsin, bence hoş görünüyor. Olduğu gibi kopyalayıp kendi monobook.css sayfana atabilirsin, ben de enwiki'de birinde görmüştüm. Görüşmek üzere, kolay gelsin. --Gökhan 13:31, 19 Haziran 2010 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı Dosya:NY Height Comparison tr.png. Kolay gelsin. --Gökhan 07:42, 20 Haziran 2010 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Mimar77 08:14, 20 Haziran 2010 (UTC)

Bir şablon sorusu[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Gökhan. Nasılsın? Yine Chrysler Binası ile ilgili şu şablonu oluşturdum. Ancak İngilizceleri gibi Mevcut, İnşaatı halen devam eden, inşaatı askıya alınan ve eski kısımları alt başlıkları üsten alta alt grup olarak açılmıyorlar. Bu şablonu İngilizcesine benzetmek için yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum, mümkünse tabiki… Sevgiler Mimar77 18:13, 20 Haziran 2010 (UTC)
  • Selam Mimar. Şablon şimdi EnWiki'dekine benzedi. Biraz daha düzenlenebilir tabii :). Görüşmek üzere. --Gökhan 19:47, 20 Haziran 2010 (UTC)
  • Sevgili Gökhan. Çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Mimar77 19:51, 20 Haziran 2010 (UTC)
Güzel çalışmalarınız ve yardımseverliğiniz için teşekkür etmek ve bu yıldızı hediye etmek istiyorum. Mimar77 22:37, 20 Haziran 2010 (UTC)

Kullanıcı:Volkanavci98 şu kullanıcıyla hemen ilgilenirmisiniz? Kumul 01:11, 21 Haziran 2010 (UTC)

Teşekkür ederim, ilgilenildi.--Gökhan 01:24, 21 Haziran 2010 (UTC)

Bir görsel sorusu[kaynağı değiştir]

  • Rica ederim. Kusura bakma son dönemde seni çok rahatsız ettim ama sakıncası yok ise bir ricam daha olacak. Şu görseli bugün yükledim ama daha önceden silinmiş galiba. Bir sorun olmasın diye gözatman ve var ise bir sorun düzeltmen mümkün mü? Tekrar teşekkür ederim tüm yardımların için… Mimar77 15:00, 21 Haziran 2010 (UTC)
  • Adlandırma için Sosyal devlet isimli yönlendirmeyi silebilir misiniz? Teşekkürler.--Gökçє Yörük mesaj 18:24, 22 Haziran 2010 (UTC)

Gökhan selam, [7] bu botun statüsü var mı ?--Boyalikus 03:16, 26 Haziran 2010 (UTC)

2008 2009'dan beri kayıtlı olduğu için, yok sandım, yeni alacak heralde, sağolasın. --Boyalikus 11:42, 28 Haziran 2010 (UTC)

Avrupa mutfağı[kaynağı değiştir]

Merhaba Gökhan. İyisindir umarım. Sana zahmet olmazsa Avrupa mutfağı maddesinde bayrak linklerinin düzeltebilir misin? Ben onları ilk oluşturduğumda bir sorun yoktu, ne olduğunu anlayamadım. Sevgiler Mimar77 19:13, 26 Haziran 2010 (UTC)

Vikipedi'de bana çok yardımcı olan, iyiliğini esirgemeyen sevgili saygıdeğer Gökhan'a bu geç kalmış ödülü armağan ediyorum. Melekler hep yanında olsun . İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 23:09, 29 Haziran 2010 (UTC)

Bir havale daha :)[kaynağı değiştir]

Selamlar gökhan, nasılsınız? Yine bir ricam olacaktı sizden. Burada ayrıntısını okuyabileceğiniz üzere Şablon:Orta Doğu Portalının köy çeşmesinde verilen karara istinaden maddelerden çıkarılması gerekiyor. Çok fazla madde olduğundan bu işi botunuza havale etmenin en iyisi olacağını düşünerek bu angarya işi botunuza bırakıyorum :). Bu şablonları çıkarabilirseniz çok müteşekkir olurum. İyi vikiler, sevgiler--Merube 89msj 19:42, 30 Haziran 2010 (UTC)

Tan, grup vs.[kaynağı değiştir]

  • Selamlar. Size bir sorum olacak. Coğrafi terimlerle ilgili, bilmiyorum ilgi alanınıza giriyor mu. Kullanıcı sayfanızda hayvan bilimle ilgilendiğinizi görünce belki doğa olayları ile ilgili de bilginiz vardır diye düşündüm. Sorunum tan, şafak ve gün ağarması terimlerinin karışması. Gün ağarması (İng. morning twilight), güneş doğmadan önce meydana gelen aydınlıkmış. Burada sorun yok. Şafak yani tan (İng. dawn), gün ağarması ile aynı anlama geliyor bazı kaynaklara göre. İngilizce Vikipedi ise gün ağarmasının başlangıç evresi olduğunu söylüyor. Aynı durum dusk ile evening twilight için de geçerli. Yine Alacakaranlık sayfasındaki şema da gün ağarmasının; güneşin doğması (sunrise) ile şafak (dawn) arasında olduğunu söylüyor. İngilizce Vikipedi'ye ve bu şemaya göre düzenlersek dusk kelimesine Türkçe karşılık kalmıyor ki evening twilight, gün kararması anlamında. Yine işin içinden çıkamadım. Esenlikler dilerim, saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 15:30, 1 Temmuz 2010 (UTC)
  • Teşekkür ediyorum.--Gökçє Yörük mesaj 15:39, 1 Temmuz 2010 (UTC)
  • O zaman diğerleriyle ilgileneyim. Dusk'ı ben de araştırayım. İyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 12:36, 3 Temmuz 2010 (UTC)

Selam Merube. Orta Doğu Portalı'nın şablonu maddelerden çıkarıldı. Bu arada universite işi de tamam sanıyorum. Ama tamamının düzeldiğinden emin değilim, AWB Vikipedi içinde arama yaparak bulduğunu düzeltti, geride kalanlar olabilir. Türkçe karakterlere daha alıştıramadım kendisini :). Teşekkürler, kolay gelsin.--Gökhan 04:11, 3 Temmuz 2010 (UTC)

Ellerinize sağlık, çok teşekkürler herşey için. Bu arada, bir ricam daha olacak acaba gawb'nin biten işlerini belli aralıklarla tekrarlayabilir misiniz? Devamlı gelişim içinde olduğumuzdan, bu hatalar da aynı şekilde tekrarlanabilir diye düşünüyorum da :). Tekrar çok çok teşekkürler. Ellerinize sağlık, sayenizde bu angarya işler çok rahatladı. Sevgiler, iyi vikiler--Merube 89msj 16:01, 3 Temmuz 2010 (UTC)

Koruma isteği[kaynağı değiştir]

KM olabilir?[kaynağı değiştir]

Selamlar. Ana sayfadaki günün maddeleri gibi konuları çok seviyorum ve izliyorum. Kimyasal silahların kontrolüne ilişkin uluslararası antlaşmalar maddeside çıkmış. İnceledim, kırmızı bağlantıları giderilirse KM olabilir. Uzun zaman önce maddeye büyük emek vermişsin. Emeğe saygımız sonsuzdur. Göz kırpma Neyse; sen ne diyorsun? Ama SM yapmak gibi bir isteğin varsa ve yardım gibi birşey gerekiyorsa çekinmeden söyle. Fikrini bekliyorum.. --Kerem 233 06:53, 5 Temmuz 2010 (UTC)

Tamamdır. --Kerem 233 11:21, 8 Temmuz 2010 (UTC)

yaşar taşkın koç başlığı hakkında[kaynağı değiştir]

merhaba, ben kendimi öldürmeden ya da wikipedia önünde kendimi yakmadan önce birisi bana aşağıdaki maddenin neden sürekli silindiğini söyleyebilecek mi acaba, diye size tekrar yazıyorum. bir cevap yazıyorsanız bile bu cevabı da göremiyorum; biraz bende de arıza var sanırım. bir cevap yazarsanız eğer hazimekocuyumaz@yahoo.com adresine yollamanız mümkün mü? selam ile ansklopedist SİLİNEN MADDE AŞAĞIDAKİ GİBİ: yaşar taşkın koç 1965, Ankara doğumlu. Gazi Üniversitesi Basın yayın Yüksekokulu Radyo Televizyon bölümü mezunu. 1984'te Ulus gazetesinde başladığı gazetecilik hayatını 1991'de terk etti. 1996'da tekrar mesleğe döndü. Yurt Haber Ajansı Ankara Temsilciliği, Kanal 7'de İstihbarat Şefliği, TV5 Televizyonu kurulum aşamasında çalışma ve ardından Ankara Temsilciliği görevlerinde bulundu. 2006 yılından bu yana kuruluşunda da çalıştığı 24 haber televizyonunun Ankara Temsilciliğini yapmaktadır. Basının gazetecilik, dergicilik, radyoculuk, ajans yöneticiliği, televizyonculuk, internet haberciliği gibi bütün alanlarında çalışmış olan Koç halen haber7.com'da köşe yazarlığı yapmaktadır. Habercilik yanında belgesel senarstiliği ve yönetmenliği de yapmaktadır. İlk profesyonel belgesel çalışması yönetmenliğini Osman Sert'le birlikte paylaştığı İstiklâl Madalyası/Onların Öyküsü isimli çalışmadır. Eser, İstiklal Madalyası hakkındaki ilk ve tek belgesel olup çok sayıda televizyonda defalarca gösterlmiştir. Başbakan Adnan Menderes'in hayat hikayesinin 1930-1960 arası Türkiyesinin fonunda anlatıldığı "Ali Adnan-Başvekil" isimli 10 bölümlük belgesel Mayıs-Haziran 2010'da TRT-1'de yayımlandı. Belgesel Temmuz 2010'dan itibaren de TRT-Haber kanalında yayımlanmaktadır. ÖDÜLLERİ • Türkiye Yazarlar Birliği 2008 yılı en başarılı belgeselcisi • Çağdaş Gazeteciler Derneği 2007 yılı en başarılı belgeselcisi • Avrupa Gazeteciler Birliği 2007 yılı en başarılı belgeselcisi • Büyük Anadolu Derneği 2007 yılı en başarılı belgeselcisi Şiir, satranç, sinema, yakın tarih özel ilgi alanları olan Koç, evli ve 2 çocuk babasıdır. Ansklopedist 23:05, 5 Temmuz 2010 (UTC)

  • Selam Gökhan, nasılsın? Senin şu botun, acaba Televizyon bilgi kutusundaki ingilizce kodlarıda maddelerde Türkçeleştirebilir mi? bir kerede tüm parametreleri değiştirme gibi süper bir gücü var mı onu bilmiyorum :) o nedenle varsa ve böyle işleri yapabiliyorsa, gerekli düzenlemeleri yaptıralım derim ben. Kolay gelsin. --Hedda Gabler 12:35, 13 Temmuz 2010 (UTC)

Merheba. Ülkeler.net'ten çok fazla kopyala yapıştır yapılmış. Çoğu ülkede bu siteden bilgiler var. Bu siteden izin alınmış mıdır? Eğer alınmamışsa isterseniz silin. Gokhan1405 12:17, 14 Temmuz 2010 (UTC)

Örnek: http://tr.wikipedia.org/wiki/Hollanda ---- Hollanda Gokhan1405 10:39, 15 Temmuz 2010 (UTC)

Merhaba Gökhan. Şurada yorum yapman mümkün mü? Şimdiden teşekkürler. --yabancım 13:14, 18 Temmuz 2010 (UTC)

Bir de soru, şu anda kafam durmuş da olabilir: "Kategori:ABD'li müzisyenler taslakları"nın "Kategori:ABD'li müzisyen taslakları" olarak adlandırılması gerek. Botluk bir iş mi acaba bu? --yabancım 20:23, 19 Temmuz 2010 (UTC)
Hiç önemli değil, ilgilendiğin için teşekkürler :) --yabancım 18:20, 21 Temmuz 2010 (UTC)

Global Network for the Forecasting of Earthquakes[kaynağı değiştir]

Selam Gökhan.Engiliz adminler bana karshi haksizlik yapiyor.Lutfen oylamaya katilin Global Network for the Forecasting of Earthquakes .Turk dunyasi icin. Sayqilar.--Ismail Valiyev 11:36, 19 Temmuz 2010 (UTC)

yaşar taşkın koç başlığı hk.[kaynağı değiştir]

Göhan bey ilginiz için teşekkür ederim. Yeniden yazdım, bakalım şimdi akıbeti ne olacak? Hevesim daha fazla kırılmaz umarım, daha yazabileceğim çok madde var oysa. Görüşmek üzere. Ansklopedist 00:59, 24 Temmuz 2010 (UTC)