Kullanıcı mesaj:Kızıl Güneş

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Kızıl Güneş doğdu.


Sosyalizm Portalı[kaynağı değiştir]

Wikipedia'da Sosyalizm Portalı adlı pek de aktif olmayan bir portal var. Konu ile ilgili bir çoğu sefil bir durumda olan maddeleri elden geçirmek, genişletmek için Portalı aktifleştirmek iyi olur diye düşünüyorum. İlgilenirseniz neyi nasıl yapacağız beraber karar verelim. Bu mesaj kendini sosyalist olarak tanımlayan tüm wiki üyelerine gönderilmiştir.--Devrimdpt 10:47, 9 Nisan 2007 (UTC)

Bu aralar projemizde büyük eksiklikler var. Ayrıca futbol haricindeki diğer sporlara (belki basketbol hariç) yeteri önem gösteremiyoruz ve bu durum, beni bir proje üyesi olarak çok üzüyor. Eğer spor sayfalarını geliştirmek istiyorsak, hepimizin elini taşın altına sokması gerektiğini düşünüyorum.

Yaşasın spor!

Sallapattias 21:04, 11 Haziran 2007 Pazartesi (UTC)

Yöneticilik için başvuruda bulundum.Oy verirseniz sevinirim.--Çarşıhastası 13:40, 1 Temmuz 2007 (UTC)

Fenerbahçeli kullanıcımız; Fenerbahçe Portalımız açılmıştır.Ziyaret edebilirsiniz. Kullanıcı FBH yi {{}} içine aşarak Fenerbahçe haberlerini takip edebilirsiniz.Ayrıca Fenerbahçe Ayın Projesine katkılarınızı bekliyoruz --Kızıl Şaman

VikiProje Spor Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruza[.]medileti 13:41, 6 Şubat 2010 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

AtakanCanileti 13:30, 11 Haziran 2012 (UTC)