Kullanıcı mesaj:Darthguevara

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Darthguevara!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların gayretleriyle oluşturulmaya çalışılan 229 dillik ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin.



--Ugur Basakmesaj 09:19, 31 Ağustos 2006 (UTC)


Merhaba, aktör adlı bir madde var zaten aktörlere ne gerek var? Sil şablonu koydum kolay gelsin.----Tegiiinmesaj 15:11, 5 Eylül 2006 (UTC)

Kategori:Almanya'daki eyaletler kurmağın gerek değil: kategori:Almanya'nın eyaletleri zaten var - iyice araştırsaydın... ;-)--katpatuka 14:28, 7 Eylül 2006 (UTC)

Aynın Kategori:Amerika'daki eyaletler: Kategori:ABD'nin eyaletleri geçerli. katpatuka

Kategori Üniversiteler[kaynağı değiştir]

Darthguevara selamlar, üniversite kategoriler açtığını gördüm. Ancak

[[Kategori:Almanya'daki üniversiteler]] ve [[Kategori:İskoçya'daki üniversiteler]] 

zaten mevcut olan kategorilerdi. :)

Burak Onurlu14:13, 8 Eylül 2006 (UTC)

Sevgili darth, şarkı sözleri telifli eserler olduğundan bir ansiklopedi maddesi içinde birebir yazamayız. İngilizce wikideki şarkı maddelerinde de şarkı sözleri yer almaz. Kolay gelsin.--Zeynepmsj 14:25, 8 Eylül 2006 (UTC)

Resminizde telif sorunu[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Yüklediğiniz resim veya resimlerin telif durumunun belirsiz olduğuna karar verilmiş ve bu doğrultuda etiketlenmiş. Söz konusu resmin adını ve adresini dosya yoğunluğundan dolayı veremiyoruz. Şu an için Kategori:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler'de bu resmi bulmanız mümkün. Resim yığını arasında kaybolmanız da olası olduğu için, tavsiyemiz şu adresteki fasiliteye kullanıcı adınızı girerek, resim sekmesinden yüklediğiniz resimleri incelemeniz, gelecekte herhangi bir yanlışlığa meydan vermemek için etiketi eksik veya yanlış olan resimlerinizi yenilenen Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasındaki etiketlerin uygun olanıyla etiketlemenizdir.

Resim size ait olan bir resimse (bu tanım bilgisayarınızda bulunan resimlerden ziyade, sizin ürettiğiniz resimleri kapsamaktadır) uygun olan kişisel etiketlerden biriyle etiketlemeniz gerekmektedir. Gelecekte "O resmi ben bizim balkondan çektiydim" tarzı açıklamalar giden resmi geri getirmeyebilir.

Resminizin durumu netleşmediği takdirde, "Vikipedi:Hızlı silme#Resim/Medya Kural-4" nedeniyle 7 gün sonunda silinecektir. Sistemin sağlıklı işleyebilmesi ve kontrol edilebilmesi açısından resim etiketini düzeltseniz de "Belirsiz" etiketini resimden çıkarmamanız rica olunur.

Bu otomatik bir mesajdır. Resimle ilgili görüşlerinizi Kategori tartışma:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler sayfasında belirtmeniz yerinde olacaktır.

Kolay gelsin!

Vito Genovese 01:45, 11 Eylül 2006 (UTC)

Belki haberiniz vardır, bir zamanlar açmış olduğum madde silinmek veya silinmemek üzere oylamada. Görüşleriniz benim için önemli olacağından lütfen oylamaya katılınız. --Bahar 14:14, 12 Eylül 2006 (UTC)


Ellinas ;;; --Tonyesopi 14:54, 24 Mart 2007 (UTC)

Bu aralar projemizde büyük eksiklikler var. Ayrıca futbol haricindeki diğer sporlara (belki basketbol hariç) yeteri önem gösteremiyoruz ve bu durum, beni bir proje üyesi olarak çok üzüyor. Eğer spor sayfalarını geliştirmek istiyorsak, hepimizin elini taşın altına sokması gerektiğini düşünüyorum.

Yaşasın spor!

Sallapattias 21:04, 11 Haziran 2007 Pazartesi (UTC)

Mrb,

Yöneticiliğe aday oldum. Seçilirsem daha güzel bir Sünger Bob resmi yapacağım.

Oyunuzu bekliyorum.

kızılsungur® 00:29, 2 Eylül 2007 (UTC)

Yunanca öğretimi[kaynağı değiştir]

Merhaba...Şu an üniversite eğitimi için internet ortamında pek zaman bulamadığımdan dolayı, başlatmak istediğim bir konuyu başlatamıyorum.Eğer, zamanın müsaitse, bu sayfaya girip, Yunanca öğrenmek isteyenler için bu dil hakkında bir şeyler yazabilir misin? Benden önce bu sayfaya katkı yaparsan beni çok mutlu edersin... Örnek olarak bu adrese girip, nasıl metin yazılacağı hakkında fikir edinebilirsin...Kolay gelsin...*** eMRe ***mesaj 14:31, 5 Ocak 2008 (UTC)

Kullanılmayan Adil Resim[kaynağı değiştir]

Onur Kayabaşı sms 16:29, 3 Mayıs 2009 (UTC)

VikiProje Spor Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruza[.]medileti 13:45, 6 Şubat 2010 (UTC)

Mutlutopuz 09:43, 3 Şubat 2012 (UTC)

Mutlutopuz 17:31, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 06:31, 1 Eylül 2012 (UTC)

Doruk455 13:05, 3 Şubat 2016 (UTC)

Smirnoff Ice isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

E4024 (mesaj) 11:03, 27 Eylül 2016 (UTC)

FourFourTwo silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (FourFourTwo) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/FourFourTwo sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 11:15, 28 Ocak 2017 (UTC)