Cartoon Network (Türkiye) tarafından yayınlanan programların listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste, Cartoon Network Türkiye'nin günümüzde yayınlanan veya eskiden yayınlanmış programlarını göstermektedir.

Yakında yayınlanacak programlar ve yeni bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Program Yayın tarihi
OK K.O.! Kahraman Olalım (yeni bölümler) Yakında

Günümüzde yayınlanan programlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni bölümleri yayınlanan programlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Program Yayın tarihi
Powerpuff Girls (yeni bölümler) 5 Ağustos 2019
Sakin Ol, Scooby-Doo! (yeni bölümler) 5 Ağustos 2019
Yeni Sevimli Kahramanlar (yeni bölümler) 5 Ağustos 2019

Tekrar bölümleri yayınlanan programlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Program İlk yayın tarihi En sonki yeni bölüm yayın tarihi
Angelo Kuralları 1 Ekim 2010 3 Eylül 2018
Lego Ninjago: Spinjitzu'nun Ustaları 9 Şubat 2015 20 Nisan 2019
Teen Titans Go! 1 Haziran 2015 1 Temmuz 2019
Kafadar Ayılar 2 Kasım 2015 10 Haziran 2019
Süperçaylaklar 8 Şubat 2016 17 Eylül 2018
Kral Şakir 23 Nisan 2016 (Ön gösterim)
16 Mayıs 2016 (Resmî)
7 Ocak 2019
Powerpuff Girls 25 Nisan 2016 5 Ağustos 2019
Ben 10 10 Ekim 2016 (Ön gösterim)
29 Ekim 2016 (Resmî)
1 Temmuz 2019
Tom ve Jerry Show 1 Mayıs 2017 4 Şubat 2019
OK K.O.! Kahraman Olalım 5 Şubat 2018 19 Ağustos 2019
Yeni Sevimli Kahramanlar 23 Nisan 2018 5 Ağustos 2019
Grizzy ve Lemmingler 23 Nisan 2018 3 Haziran 2019
Cesur Köpek Pat 23 Nisan 2018 Nisan 2019
Unikitty! 21 Mayıs 2018 6 Mayıs 2019
Transformers: Cyberverse 10 Kasım 2018 9 Mart 2019
Craig'in Krallığı 7 Ocak 2019 6 Mayıs 2019
Polly Pocket 7 Ocak 2019 10 Haziran 2019
Yaz Kampı Adası 4 Şubat 2019 8 Temmuz 2019
Lego Friends: Görevimiz Sevgi 4 Mart 2019 4 Mart 2019
Kaptan Tsubasa: Rüya Takımı 1 Nisan 2019 1 Nisan 2019

Bitip tekrar bölümleri yayınlanan programlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Program Başlangıç tarihi Bitiş tarihi Tekrar yayın tarihi
Adventure Time 1 Ağustos 2011 16 Kasım 2018 2018-günümüz
Sürekli Dizi 1 Şubat 2012 22 Haziran 2017 2017-günümüz
Uncle Grandpa 5 Mayıs 2014 25 Eylül 2017 2017-günümüz
Sakin Ol, Scooby-Doo! 2 Ekim 2017 21 Ağustos 2019 2019-günümüz
Gumball 1 Kasım 2011 12 Eylül 2019 2019-günümüz

Eskiden yayınlanmış programlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Eskiden yayınlanmış çizgi diziler[değiştir | kaynağı değiştir]

Program Başlangıç tarihi Bitiş tarihi Tekrar yayın tarihi
Megas XLR 28 Ocak 2008 Bilinmiyor ?-2013, 2016-2017, 2017-2018
Samuray Jack 28 Ocak 2008 Bilinmiyor ?-2016, 2017–2018
Kamp Lazlo 28 Ocak 2008 Bilinmiyor ?-2013, 2014-2016, 2017–2018
Johnny Bravo 28 Ocak 2008 Bilinmiyor ?-2016, 2017–2018
Foster'ın Hayalî Dostlar Mekânı 28 Ocak 2008 2009 ?-2013, 11 Nisan 2015, 8-9 Ekim 2016, 21-28 Ocak 2018
Arkadaşım Bir Maymun 28 Ocak 2008 2009 ?-2013, 28 Ocak 2018
Dexter'ın Laboratuvarı 28 Ocak 2008 Bilinmiyor ?-2013, 21-28 Ocak 2018
Powerpuff Girls 28 Ocak 2008 Bilinmiyor ?-2015, 28 Ocak 2018
Ed, Edd ve Eddy 28 Ocak 2008 Bilinmiyor ?-2013, 28 Ocak 2018
Mike, Lu & Og 28 Ocak 2008 Bilinmiyor ?-2013, 28 Ocak 2018
Juniper Lee'nin Maceraları 28 Ocak 2008 Bilinmiyor ?-2013, 2-7 Ocak 2018, 28 Ocak 2018
Sincap Çocuk 28 Ocak 2008 Bilinmiyor ?-2013, 8-14 Ocak 2018, 28 Ocak 2018
Ben 10 İlkbahar 2008 2009 2009-2014
Kod Adı: Afacanlar Mayıs 2008 Bilinmiyor ?-2013
Scooby-Doo, Where Are You! Haziran 2008 2010 Bilinmiyor
Cramp İkizler 1 Ağustos 2008 Bilinmiyor ?-2013
Skunk Fu! 1 Eylül 2008 Bilinmiyor ?-2013
Casper 1 Ekim 2008 Bilinmiyor Bilinmiyor
Tom ve Jerry 1 Ekim 2008 2010 Bilinmiyor
Daffy Duck Kasım 2008 Bilinmiyor Bilinmiyor
Fırtına Şahinleri Kasım 2008 Bilinmiyor Bilinmiyor
Star Wars: Klon Savaşları Şubat 2009 2013 2013-2015
Looney Tunes İlkbahar 2009 Bilinmiyor Bilinmiyor
Bakugan Eylül 2009 2010 2010
Koyun Shaun 23 Kasım 2009 Bilinmiyor Bilinmiyor
Ben 10: Alien Force 23 Ocak 2010 10 Ekim 2010 2010-2011
The Garfield Show 1 Şubat 2010 Ekim 2013 2013-2016
The Secret Saturdays 1 Mart 2010 2011 2011
Bakugan: Yeni Vestroia 28 Nisan 2010 2011 2011
Flapjack 1 Mayıs 2010 Bilinmiyor ?-2013
Hero: 108 1 Haziran 2010 Bilinmiyor ?-2013
Johnny Test 1 Aralık 2010 2014 ?-2014, 2016–2017
Bakugan: Gandelyalı İstilacılar 23 Nisan 2011 2011 2011
Şirinler 23 Nisan 2011 Bilinmiyor ?-2016
Mama Mirabelle 16 Mayıs 2011 Bilinmiyor ?-2013
Wow! Wow! Wubbzy! 16 Mayıs 2011 Bilinmiyor ?-2013
Generator Rex 1 Temmuz 2011 2013 2013
Cebimdeki Dostlar 4 Temmuz 2011 Bilinmiyor ?-2013
Ben 10: Ultimate Alien 30 Ağustos 2011 2012 2012
Pijamalı Muzlar 5 Eylül 2011 Bilinmiyor Bilinmiyor
Jelly Jamm 5 Eylül 2011 Bilinmiyor Bilinmiyor
Max Kombatei 1 Ekim 2011 Bilinmiyor Bilinmiyor
Max Maceraları 2012 Bilinmiyor Yok
Redakai 1 Mart 2012 2013 Bilinmiyor
Bakugan: Mektanium Akını 5 Mart 2012 2013 Bilinmiyor
İnek ve Tavuk 1 Mayıs 2012 Bilinmiyor ?-2016
Cesur Korkak Köpek 8 Mayıs 2012 Bilinmiyor ?-2015
Ben 10: Omniverse 23 Nisan 2013 10 Ekim 2015 2015-2016
Sym-Bionic Titan 1 Haziran 2013 Bilinmiyor Bilinmiyor
Gormiti Nature Unleashed 2 Eylül 2013 Bilinmiyor 2014
Chima Efsaneleri 7 Ekim 2013 2014 (Yayından kalktı) Yok
Monster High 2014 Bilinmiyor ?–2017
Mixeller 17 Şubat 2014 15 Ekim 2016 Yok
Shaolin Günlükleri 3 Mart 2014 Ocak 2015 2015-2016
What's New Scooby-Doo? 23 Nisan 2014 Bilinmiyor ?-2016
Tom ve Jerry Hikayeleri 23 Nisan 2014 Bilinmiyor ?-2016
Steven Universe 2 Haziran 2014 21 Haziran 2016
(Yayından kalktı)
Yok
Şakaladım 2 Haziran 2014 2015 2015-2017
Ever After High Eylül 2014 2015 2015
Larva 13 Ekim 2014 Temmuz 2015 2015-2016
Clarence 13 Ekim 2014 24 Ağustos 2018 2018
Transformers: Robots in Disguise 2 Mart 2015 22 Kasım 2017 2017-2018
Tamamen Drama Adası 4 Mayıs 2015 8 Haziran 2015 2015-2017
Matt Hatter Hikayeleri 4 Mayıs 2015 17 Ağustos 2016 2016
1001 Gece Masalları 1 Haziran 2015 2015 2015-2016
Batman: Cesur ve Gözüpek 6 Temmuz 2015 2015 2015-2016
Oddbods 3 Ağustos 2015 3 Temmuz 2017 2017-2018
LBX 2 Kasım 2015 31 Aralık 2015 2015-2017
Lego Nexo Knights 13 Şubat 2016 17 Ağustos 2017 2016-2017
Yo-kai Watch 4 Nisan 2016 4 Nisan 2017 2016-2018
Aslan Max Atlantos 2 18 Haziran 2016 Yaz 2016 Yok
Batman Unlimited 20 Haziran 2016 2016 2016
Angry Birds Toons 10 Eylül 2016 2017 2017
Angry Birds Piggy Tales 5 Haziran 2017 Yaz 2017 Yok
Beyblade Burst 3 Nisan 2017 12 Haziran 2017 2017
Şövalyem ve Ben 3 Nisan 2017 Bilinmiyor 2017
Çılgın Kılıçlar 6 Mart 2017 23 Şubat 2019 Yok
Lego Friends Heartlake Şehri 4 Aralık 2017 Bilinmiyor 2017-2018

Eskiden yayınlanmış canlı-aksiyon dizileri[değiştir | kaynağı değiştir]

Program Başlangıç tarihi Bitiş tarihi Tekrar yayın tarihi
Kankalar Yarışıyor 14 Mayıs 2011 Bilinmiyor ?-2012
Level Up 3 Haziran 2012 2013 2013
Tembel Kasaba 1 Ekim 2012 Ocak 2015 2015
Power Rangers Megaforce 7 Nisan 2014 6 Mayıs 2014 2014-2015
Power Rangers Süper Megaforce 2 Kasım 2015 30 Kasım 2015 2015-2016
Aslan Max Eğlence Fabrikası 18 Haziran 2016 Temmuz 2016 Temmuz 2016-2 Ekim 2016
Power Rangers Dino Charge 3 Ekim 2016 1 Kasım 2016 2016-2017
Power Rangers Dino Super Charge 1 Mayıs 2017 30 Mayıs 2017 2017

Eskiden yayınlanmış miniseriler ve özel bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Program Başlangıç tarihi Bitiş tarihi Tekrar yayın tarihi
Bahçe Duvarının Ötesinde 11 Nisan 2015 9 Mayıs 2015 2015
9-10-11 Aralık 2016
18-19-20 Ağustos 2017
Marceline'in Avı (Stakes) 16 Mart 2016 30 Mart 2016 13-14-15 Mayıs 2016
Kraliyet Ailesi 16 Temmuz 2016 17 Temmuz 2016 Yok
Adalar (Islands) 18 Nisan 2017 27 Nisan 2017 5-6-7 Mayıs 2017
Elementler (Elements) 4 Temmuz 2017 13 Temmuz 2017 11-12-13 Ağustos 2017
Clarence's Stormy Sleepover 2 Ekim 2017 9 Ekim 2017 Yok

Yayınladığı kuşaklar & maratonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kuşaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

Günümüzde yayınladığı kuşaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

Cartoon Network Sinema Kulübü (2015-2019: Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri, Eylül 2019-günümüz: Cumartesi ve Pazar)[değiştir | kaynağı değiştir]

Film Yayın tarihi
Batman ve Freeze 5-6-7 Haziran 2015
4-5-6 Mart 2016
Batman ve Batwoman'ın Gizemi 12-13-14 Haziran 2015
26-27-28 Haziran 2015
6-7-8 Mayıs 2016
2-3-4 Şubat 2018
9-10 Haziran 2018
6-7 Ekim 2018
Superman ve Batman: Halk Düşmanları 19-20-21 Haziran 2015
Batman'in Oğlu 3-4-5 Temmuz 2015
30 Eylül-1-2 Ekim 2016
Batman Dracula'ya Karşı 10-11-12 Temmuz 2015
Ben 10: Omnitrix'in Sırrı 17-18-19 Temmuz 2015
16-17 Mart 2019
Tom & Jerry Oz Büyücüsü 24-25-26 Temmuz 2015
Adalet Takımı: Yeni Sınır 31 Temmuz-1-2 Ağustos 2015
Ben 10: Tüm Uzaylıları Yok Et 7-8-9 Ağustos 2015
16-17 Mart 2019
Scooby Doo: Loch Ness Canavarı 14-15-16 Ağustos 2015
Johnny Bravo Bollywood'a Gidiyor 21-22-23 Ağustos 2015
12-13-14 Ağustos 2016
24-25 Kasım 2018
Adalet Takımı: İki Dünyada Kriz 28-29-30 Ağustos 2015
3-4-5 Haziran 2016
8-9-10 Temmuz 2016
Tom ve Jerry: Sherlock Holmes 4-5-6 Eylül 2015
Scooby Doo: Meksika Canavarı 11-12-13 Eylül 2015
Batman: Arkham İstilası 18-19-20 Eylül 2015
25-26-27 Mart 2016
Ben 10: Uzaylı Kovanı 25-26-27 Eylül 2015
9-10 Mart 2019
29 Haziran 2019
Ejder Çocuk 2-3-4 Ekim 2015
22-23-24 Temmuz 2016
Ben 10: Zamana Karşı Yarış 9-10-11 Ekim 2015
9-10 Mart 2019
Batman Gotham Şövalyesi 16-17-18 Ekim 2015
Tom ve Jerry: Korsanlar Arasında 23-24-25 Ekim 2015
7-8 Nisan 2018
Dexter'ın Laboratuvarı: Ego Yolculuğu 30-31 Ekim-1 Kasım 2015
20-21-22 Mayıs 2016
24-25 Kasım 2018
Ed, Edd ve Eddy'nin Muhteşem Şovu 6-7-8 Kasım 2015
15-16-17 Temmuz 2016
19-20 Mayıs 2018
Scooby Doo: Siber Takip 13-14-15 Kasım 2015
Lego Batman: Süper Kahramanlar Birliği 20-21-22 Kasım 2015
Çılgın Dostlar 27-28-29 Kasım 2015
10-11-12 Haziran 2016
6-7-8 Ocak 2017
13-14 Nisan 2019
6-7 Temmuz 2019
Çılgın Dostlar 2 4-5-6 Aralık 2015
17-18-19 Haziran 2016
13-14-15 Ocak 2017
6-7 Temmuz 2019
Çılgın Dostlar 3 11-12-13 Aralık 2015
24-25-26 Haziran 2016
20-21-22 Ocak 2017
13-14 Temmuz 2019
Scooby Doo: Uzaylı İstilası 18-19-20 Aralık 2015
Sürekli Dizi: Film 25-26-27 Aralık 2015
2-3-4 Aralık 2016
23 Nisan 2017
7-8 Nisan 2018
Çılgın Fındıkkıran 1-2-3 Ocak 2016
30-31 Aralık 2016-1 Ocak 2017
Kod Adı Afacanlar: Sıfır Operasyonu 8-9-10 Ocak 2016
25-26 Ağustos 2018
Monster High: Boo York Boo York 15-16-17 Ocak 2016
11-12-13 Mart 2016
16-17 Haziran 2018
2-3 Şubat 2019
24-25 Ağustos 2019
Küçük Kardeşim 22-23-24 Ocak 2016
19-20-21 Ağustos 2016
21 Nisan 2017
Küçük Kardeşim 2 29-30-31 Ocak 2016
26-27-28 Ağustos 2016
22 Nisan 2017
Küçük Kardeşim 3 5-6-7 Şubat 2016
2-3-4 Eylül 2016
22 Nisan 2017
Foster's Good Wilt Hunting (Türkçe adı bilinmiyor) 12-13-14 Şubat 2016
25-26 Ağustos 2018
1-2 Aralık 2018
8-9 Haziran 2019
Daffy Duck Hayalet Avcıları 19-20-21 Şubat 2016
2-3-4 Mart 2018
29-30 Eylül 2018
Monster High: Cadılar Bayramı 26-27-28 Şubat 2016
7-8 Temmuz 2018
12-13 Ocak 2019
31 Ağustos 2019
Bugs Bunny 1001 Tavşan Masalı 18-19-20 Mart 2016
14-15 Nisan 2018
29-30 Eylül 2018
Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı: Bloo'nun Evi (Serinin ilk üç bölümü) 1-2-3 Nisan 2016
2-3 Haziran 2018
8-9 Haziran 2019
Çılgınlar Çılgını Bugs Bunny 8-9-10 Nisan 2016
7-8-9 Ekim 2016
Bugs Bunny ve Road Runner 15-16-17 Nisan 2016
Alpha ve Omega 22-23-24 Nisan 2016
Monster High: 13 Dilek 29-30 Nisan-1 Mayıs 2016
29-30-31 Temmuz 2016
14-15 Temmuz 2018
19-20 Ocak 2019
17-18 Ağustos 2019
Adventure Time: Marceline'in Avı (miniseri) 13-14-15 Mayıs 2016
12-13 Mayıs 2018
20-21 Ekim 2018
23-24 Mart 2019
Monster High: Derin Sulara Yolculuk 27-28-29 Mayıs 2016
24-25-26 Şubat 2017
23-24 Haziran 2018
2-3 Şubat 2019
17-18 Ağustos 2019
Monster High: Hauntlywood Macerası 1-2-3 Temmuz 2016
23-24-25 Eylül 2016
21-22 Temmuz 2018
19-20 Ocak 2019
Batman Sınır Tanımayan: Hayvan İçgüdüsü 5-6-7 Ağustos 2016
2-3 Mart 2019
Batman Unlimited: Canavarlara Karşı 9-10-11 Eylül 2016
DC Super Hero Girls: Super Hero High 16-17-18 Eylül 2016
15-16-17 Eylül 2017
9-10 Haziran 2018
6-7 Ekim 2018
Taş Devri: Yabba Dabba Doo 14-15-16 Ekim 2016
1-2-3 Eylül 2017
Genç Titanlar Tokyo'da 21-22-23 Ekim 2016
26-27-28 Mayıs 2017
Monster High: Monster High'a Hoş Geldiniz 28-29-30 Ekim 2016
17-18-19 Mart 2017
1-2 Eylül 2018
12-13 Ocak 2019
10-11 Ağustos 2019
All Star Superman 4-5-6 Kasım 2016
28-29-30 Temmuz 2017
8-9-10 Eylül 2017
Ninjago: Anma Günü (özel bölüm) 11-12-13 Kasım 2016
15-16 Aralık 2018
20-21 Nisan 2019
Monster High: Hayalet Okulu 18-19-20 Kasım 2016
4-5 Ağustos 2018
26-27 Ocak 2019
Çakmaktaşlar: Korku Otelinde 25-26-27 Kasım 2016
Bahçe Duvarının Ötesinde (miniseri) 9-10-11 Aralık 2016
18-19-20 Ağustos 2017
28-29 Nisan 2018
10-11 Kasım 2018
3 Ağustos 2019
Sevimli Bebek Kahramanlar: Bahçe Maceraları 16-17-18 Aralık 2016
Monster High: Acayip Dönüşüm 23-24-25 Aralık 2016
28-29 Temmuz 2018
26-27 Ocak 2019
31 Ağustos 2019
Monster High: Gerçek Aşkın Gücü 27-28-29 Ocak 2017
Monster High: Okuldaki Yeni Kız 27-28-29 Ocak 2017
Superman/Batman: Apokolips 3-4-5 Şubat 2017
7-8-9 Temmuz 2017
Alpha & Omega 6: Dinazor Macerası 10-11-12 Şubat 2017
8-9-10 Aralık 2017
21-22 Temmuz 2018
29-30 Aralık 2018
13-14 Nisan 2019
Scooby Doo: Vampir Efsanesi 17-18-19 Şubat 2017
29-30 Eylül-1 Ekim 2017
Sevimli Kahramanlar: Müzik Maceraları 3-4-5 Mart 2017
Space Jam 10-11-12 Mart 2017
25-26-27 Ağustos 2017
3-4-5 Kasım 2017
Kediler ve Köpekler 24-25-26 Mart 2017
Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı 31 Mart-1-2 Nisan 2017
Afacan Dennis 7-8-9 Nisan 2017
13-14-15 Ekim 2017
Charlie'nin Çikolata Fabrikası 14-15-16 Nisan 2017
4-5-6 Ağustos 2017
Sevimli Kahramanlar: Maceraya Devam 28-29-30 Nisan 2017
Adventure Time: Adalar (miniseri) 5-6-7 Mayıs 2017
26-27 Ocak 2018
27-28 Ekim 2018
30 Mart 2019
3 Ağustos 2019
Neşeli Ayaklar 12-13-14 Mayıs 2017
Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı 2-3-4 Haziran 2017
Özgür Willy 9-10-11 Haziran 2017
Özgür Willy 2 16-17-18 Haziran 2017
Özgür Willy 3 23-24-25 Haziran 2017
Özgür Willy 4: Korsan Koyundan Kaçış 30 Haziran-1-2 Temmuz 2017
Scooby Doo: Göl Canavarı 14-15-16 Temmuz 2017
19-20 Mayıs 2018
3-4 Kasım 2018
Mucha Lucha! El Malefico'nun Dönüşü 21-22-23 Temmuz 2017
Adventure Time: Elementler (miniseri) 11-12-13 Ağustos 2017
29-30-31 Aralık 2017
1-2 Eylül 2018
27-28 Ekim 2018
30 Mart 2019
Taş Devri: Küçükler Ligi 22-23-24 Eylül 2017
Superman : Zihinsel Mücadele 6-7-8 Ekim 2017
Çakmaktaşlar : Taşkula ve Frankentaş'a Karşı 20-21-22 Ekim 2017
Powerpuff Girls : Dördün Gücü 27-28-29 Ekim 2017
5-6 Mayıs 2018
22-23 Eylül 2018
Alpha ve Omega 2: Kurtların Tatil Macerası 10-11-12 Kasım 2017
Alpha ve Omega 3: Büyük Kurt Oyunu 17-18-19 Kasım 2017
Alpha ve Omega 4: Keskin Diş Mağara Efsanesi 24-25-26 Kasım 2017
14-15 Temmuz 2018
Alpha ve Omega 5: Aile Tatili 1-2-3 Aralık 2017
Alpha ve Omega 7: Kış Macerası 15-16-17 Aralık 2017
28-29 Temmuz 2018
29-30 Aralık 2018
6-7 Nisan 2019
Alpha ve Omega 8: Ayı Krallığına Yolculuk 22-23-24 Aralık 2017
4-5 Ağustos 2018
6-7 Nisan 2019
Dük 5-6-7 Ocak 2018
23-24 Haziran 2018
9-10 Şubat 2019
14 Eylül 2019
Monkey Up 12-13-14 Ocak 2018
16-17 Haziran 2018
9-10 Şubat 2019
14 Eylül 2019
Yıldız Köpekler 19-20-21 Ocak 2018
30 Haziran-1 Temmuz 2018
16-17 Şubat 2019
7-8 Eylül 2019
Ayı Yogi: Uzay Ayıları 9-10-11 Şubat 2018
11-12 Ağustos 2018
22-23 Aralık 2018
Ayı Yogi: Büyük Kaçış 16-17-18 Şubat 2018
18-19 Ağustos 2018
22-23 Aralık 2018
Jetgiller ve Çakmaktaş Ailesi 23-24-25 Şubat 2018
7-8 Temmuz 2018
15-16 Aralık 2018
Lego® DC Adalet Takımı: Kötülerle Savaşı 9-10-11 Mart 2018
8-9 Eylül 2018
23-24 Şubat 2019
Lego® DC Adalet Takımı: Kötülere Karşı 16-17-18 Mart 2018
8-9 Eylül 2018
23-24 Şubat 2019
Mısır Prensi 23-24-25 Mart 2018
Scooby Doo! ve Kiss: Rock & Roll Gizemi 30-31-Mart-1 Nisan 2018
22-23 Eylül 2018
16-17 Şubat 2019
1 Haziran 2019
Demir Dev 14-15 Nisan 2018
10-11 Kasım 2018
Bitirim Karınca 21-22 Nisan 2018
15-16 Eylül 2018
Karınca Z 21-22 Nisan 2018
13-14 Ekim 2018
Altın Pusula 28-29 Nisan 2018
Fare Şehri 5-6 Mayıs 2018
15-16 Eylül 2018
Korkuluk 12-13 Mayıs 2018
Duma 26-27 Mayıs 2018
13-14 Ekim 2018
El Dorado Yolu 26-27 Mayıs 2018
20-21 Ekim 2018
Tom ve Jerry: Casusluk Görevi 2-3 Haziran 2018
8-9 Aralık 2018
Monster High: Elektrik Akımı 30 Haziran-1 Temmuz 2018
17-18 Kasım 2018
10-11 Ağustos 2019
Garfield Komedi Festivali 11-12 Ağustos 2018
5-6 Ocak 2019
4-5 Mayıs 2019
Garfield Geri Dönüyor 18-19 Ağustos 2018
5-6 Ocak 2019
4-5 Mayıs 2019
Ben 10: İstila (özel bölüm) 6-7 Ekim 2018
23-24 Mart 2019
Adventure Time: Elmaslar ve Limonlar (özel bölüm) 20-21 Ekim 2018
Scooby Doo ve Ürkütücü Korkuluk 3-4 Kasım 2018
Lego Scooby Doo! Kara Şövalye 3-4 Kasım 2018
Polly Pocket: Küçük Gücü 17-18 Kasım 2018
20-21 Temmuz 2019
Tom ve Jerry: Korsanlar Arasında 8-9 Aralık 2018
Batman Sınır Tanımayan: Canavar Saldırısı 2-3 Mart 2019
Jumanji 20-21 Nisan 2019
1 Haziran 2019
7-8 Eylül 2019
Köfte Yağmuru 2 27-28 Nisan 2019
27-28 Temmuz 2019
Matilda 27-28 Nisan 2019
20-21 Temmuz 2019
Susam Sokağı: Elmo'nun Maceraları 11-12 Mayıs 2019
21-22 Eylül 2019
Uzaylı Kuklalar 11-12 Mayıs 2019
21-22 Eylül 2019
Otel Transilvanya 18-19 Mayıs 2019
28-29 Eylül 2019
Otel Transilvanya 2 18-19 Mayıs 2019
28-29 Eylül 2019
Bak Şu Konuşana 25-26 Mayıs 2019
Bak Bu da Konuşuyor 25-26 Mayıs 2019
15-16 Haziran 2019
Buddy 15-16 Haziran 2019
Neşeli Dalgalar 22-23 Haziran 2019
Gilbert Kupası 22-23 Haziran 2019
Uzak ve Yakın 29 Haziran 2019
Çılgın Dostlar: Korkak Kahraman 13-14 Temmuz 2019
Köfte Yağmuru 27-28 Temmuz 2019
Monster High 24-25 Ağustos 2019

Cartoonito Kuşağı[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 3 Aralık 2018-günümüz: Grizzy ve Lemmingler
  • 3 Aralık 2018-günümüz: Cesur Köpek Pat
  • 3 Aralık 2018-günümüz: Işıltı ve Parıltı
  • 3 Aralık 2018-günümüz: Güçlü Prenses Nella
  • 3 Aralık 2018-günümüz: Blaze ve Yol Canavarları
  • 3 Aralık 2018-günümüz: Paw Patrol
  • 3 Aralık 2018-günümüz: Dorothy ve Oz Büyücüsü
  • 4 Şubat 2019-günümüz: Kahraman Kanatlar
  • 1 Nisan 2019-günümüz: Harika Kanatlar
  • 1 Temmuz 2019-günümüz: 44 Kedi

Yeniler Kuşağı[değiştir | kaynağı değiştir]

Pazar Keyfi[değiştir | kaynağı değiştir]

Eskiden yayınlanmış kuşaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

Boing Kuşağı[değiştir | kaynağı değiştir]

Cartoon Network Nostalji Kuşağı[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk kez 11-12 Nisan 2015 tarihinde olmuş, sonraki sene 8-9 Ekim 2016 tarihinde de olmuştur.

Cartoon Network Kahramanlar Kuşağı[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk kez 20 Haziran 2016'dan yaz sonuna kadar olmuş, daha sonra tarihinde 8-9 ve 15-16 Nisan 2017 tarihlerinde de olmuştur.

Boomerang Kuşağı[değiştir | kaynağı değiştir]

Maratonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 28 Temmuz 2014: Adventure Time Bayram Özel Maraton
  • 29 Temmuz 2014: Gumball Bayram Özel Maraton
  • 30 Temmuz 2014: Sürekli Dizi Bayram Özel Maraton
  • 14 Şubat 2015: Adventure Time Prensesler Günü Maratonu
  • 10 Mayıs 2015: Sürekli Dizi Anneler Günü Maratonu
  • 19 Mayıs 2015: Tembel Kasaba Özel Maraton
  • 13-14 Şubat 2016: Teen Titans GO! ile En Havalı Hafta Sonu
  • 5 Mart 2016: Transformers: Robots in Disguise Maratonu
  • 8 Mayıs 2016: Sürekli Dizi Anneler Günü Maratonu
  • 19 Haziran 2016: Richard ve Remzi Babalar Günü Özel Kuşağı
  • 10-11 Eylül 2016: Gumball Spor Kuşağı
  • 12-15 Eylül 2016: Cartoon Network Bayram Şenliği
  • 21-28 Kasım 2016: Powerpuff Girls ve Süper Güç Kuşağı
  • 31 Aralık 2016-1 Ocak 2017: Cartoon Network 2016'nın En İyileri Özel Kuşağı
  • 21-22 Ocak 2017: Adventure Time Mini Maratonu
  • 1 Nisan 2017: Şakaladım 1 Nisan Özel Maratonu
  • 22-23 Nisan 2017: Cartoon Network 23 Nisan Özel
  • 10-11 Haziran 2017: Powerpuff Girls-Gumball Peşpeşe
  • 18 Haziran 2017: Profesör ve Remzi ile Babalar Günü Özel Kuşağı
  • 25 Haziran 2017: Kral Şakir ile Cartoon Network Bayram Maratonu
  • 26 Haziran 2017: Gumball ile Cartoon Network Bayram Maratonu
  • 27 Haziran 2017: Ben 10 ile Cartoon Network Bayram Maratonu
  • 8-9 Temmuz 2017: Cartoon Network ile Hafta Sonu Maratonları: Angelo Kuralları
  • Temmuz-Ağustos 2017: Cartoon Network ile Hafta Sonu Maratonları: Ben 10 Uzaylı Zamanı
  • 16 Eylül 2017: Powerpuff Girls-Teen Titans GO! Peşpeşe
  • 23 Eylül 2017: Lego Ninjago: Spinjitzu'nun Ustaları Özel Maratonu
  • 14 Ekim 2017: Powerpuff Girls-Kafadar Ayılar Peşpeşe
  • 25 Kasım 2017: Beyblade Burst Hafta Sonu Özel Maratonu
  • 9 Aralık 2017: Ben 10 Özel Bölüm: 11. Uzaylı
  • 16-17 Aralık 2017: Çılgın Kılıçlar Özel Maratonu
  • 31 Aralık 2017-1 Ocak 2018: Cartoon Network Yılbaşı Özel
  • 2 Ocak 2018: Cartoon Network 10. Yıl Özel Kuşağı
  • 6-7 Ocak 2018: Powerpuff Girls Hafta Sonu Özel Maratonu
  • 28 Ocak 2018: 10.Yıl Şerefine İlk Gün ki Yayın Akışı
  • 3 Şubat 2018: Çılgın Kılıçlar Özel Bölüm: Bilgi Arayışı
  • 10-11 Şubat 2018: Gumball: Elmore'un Muhteşem Turu
  • 5 Mart 2018: Cartoon Network Kısalar Özel Kuşağı
  • 7 Mayıs 2018: Cartoon Network Kesintisiz 1 Saat Eğlence
  • 12-13 Mayıs 2018: Cartoon Network Hafta Sonu Özel Maratonu
  • 26-27 Mayıs 2018: Transformers Robots In Disguise Özel Maratonu
  • 9 Temmuz 2018: Ben 10 Uzaylı Kuşağı
  • 29-30 Eylül 2018: Elmore Sakinleriyle Hafta Sonu Özel Kuşağı
  • 1-2 Aralık 2018: Gumball'ın Lezzetli Dünyası Hafta Sonu Özel Maratonu
  • 29-30 Aralık 2018: Powerpuff Girls Super Fan Extravaganza
  • 31 Aralık 2018: Teen Titans Go! İle Yeni Yıl Eğlencesi
  • 12 Ocak 2019: Kahvaltı Kulübü
  • 12 Ocak 2019: Mojo Jojo Hakkında Her Şey
  • 14 Mart 2019: Finn'in Doğum Günü Özel Kuşağı
  • 19 Mayıs 2019: Annem ve Ben
  • 16 Haziran 2019: Babalar Günü Özel Kuşağı
  • 1 Temmuz 2019: Ben 10 Dönüşüm Zamanı
  • 24 Ağustos 2019: Teen Titans Go! Yetenek Yarışması
  • 21 Eylül 2019: Batman Günü Özel Kuşağı

Yayınladığı filmler (Cartoon Network Sinema Kulübü Kuşağı'ndan önce yayınlanan filmler)[değiştir | kaynağı değiştir]