Clarence bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu maddede Clarence dizisinin bölümleri yer almaktadır.

Seri görünümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezonlar Bölümler Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
Sezon başlangıcı Sezon finali Sezon başlangıcı Sezon finali
1 51 14 Nisan 2014 (2014-04-14) 27 Ekim 2015 (2015-10-27) 13 Ekim 2014 (2014-10-13) 10 Kasım 2015 (2015-11-10)
2 39 18 Ocak 2016 (2016-01-18) 3 Şubat 2017 (2017-02-03) 11 Temmuz 2016 (2016-07-11) 24 Mart 2017 (2017-03-24)
3 40 10 Şubat 2017 (2017-02-10) 24 Haziran 2018 (2018-06-24) 11 Eylül 2017 (2017-09-11) 24 Ağustos 2018 (2018)
Kısa bölümler 14 6 Temmuz 2015 (2015-07-06) 24 Haziran 2018 (2018-06-24) Yok Yok

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Pilot bölüm (2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiSeyirci
"Clarence"Phil Rynda (yaratıcı), Sue Mondt (sanat) & Robert Alvarez (zamanlama)Skyler Page21 Mayıs 2013 (2013-05-21) (Online)
17 Şubat 2014 (2014-02-17) (TV)
1.06[1]

1. Sezon (2014–2015)[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiSeyirci
11"Eğlence Zindanında Yüzleşme"Raymie MuzquizSkyler Page ve Patrick Harpin14 Nisan 2014 (2014-04-14)13 Ekim 2014 (2014-10-13)2.26[2]
22"Güzel Bir Kız İle Harika Bir Gün"Raymie MuzquizSkyler Page ve Patrick Harpin14 Nisan 2014 (2014-04-14)14 Ekim 2014 (2014-10-14)2.26[2]
33"Para Süpürgesi Büyücüsü"Raymie MuzquizSkyler Page ve Patrick Harpin21 Nisan 2014 (2014-04-21)15 Ekim 2014 (2014-10-15)2.37[3]
44"Süper Markette Kaybolmak"Raymie MuzquizSkyler Page ve Patrick Harpin21 Nisan 2014 (2014-04-21)16 Ekim 2014 (2014-10-16)2.37[3]
55"Clarence's Millions"Raymie MuzquizSkyler Page ve Patrick Harpin28 Nisan 2014 (2014-04-28)17 Ekim 2014 (2014-10-17)2.10[4]
66"Clarence'ın İlk Kız Arkadaşı"Raymie MuzquizSkyler Page ve Patrick Harpin5 Mayıs 2014 (2014-05-05)20 Ekim 2014 (2014-10-20)1.92[5]
77"Jeff'in Yeni Oyuncağı"Raymie MuzquizSpencer Rothbell12 Mayıs 2014 (2014-05-12)21 Ekim 2014 (2014-10-21)TBD
88"Yemek Daveti"Raymie MuzquizSkyler Page ve Patrick Harpin12 Haziran 2014 (2014-06-12)22 Ekim 2014 (2014-10-22)N/A
99"Korna"Raymie MuzquizMark Banker19 Haziran 2014 (2014-06-19)23 Ekim 2014 (2014-10-23)N/A
1010"Para Avı"Raymie MuzquizMark Banker26 Haziran 2014 (2014-06-26)24 Ekim 2014 (2014-10-24)N/A
1111"Hayvanat Bahçesi"Raymie MuzquizSpencer Rothbell3 Temmuz 2014 (2014-07-03)27 Ekim 2014 (2014-10-27)1.83[6]
1212"Yemek"Raymie MuzquizMark Banker10 Temmuz 2014 (2014-07-10)28 Ekim 2014 (2014-10-28)N/A
1313"Evin Erkeği"Raymie MuzquizMark Banker17 Temmuz 2014 (2014-07-17)4 Mayıs 2015 (2015-05-04)N/A
1414"Çamur Gözler"Raymie MuzquizSpencer Rothbell24 Temmuz 2014 (2014-07-24)6 Mayıs 2015 (2015-05-06)1.95[7]
1515"Rüya Teknesi"Raymie MuzquizMark Banker31 Temmuz 2014 (2014-07-31)5 Mayıs 2015 (2015-05-05)N/A
1616"Kızlar Partisi"Raymie MuzquizSpencer Rothbell7 Ağustos 2014 (2014-08-07)29 Ekim 2014 (2014-10-29)1.65[8]
1717"Clarence Doğada"Raymie MuzquizSpencer Rothbell14 Ağustos 2014 (2014-08-14)14 Mayıs 2015 (2015-05-14)1.75[9]
1818"Sıradan Jeff"Raymie MuzquizSpencer Rothbell2 Ekim 2014 (2014-10-02)8 Mayıs 2015 (2015-05-08)1.82[10]
1919"Kertenkele Günü"Raymie MuzquizMark Banker9 Ekim 2014 (2014-10-09)12 Mayıs 2015 (2015-05-12)1.80[11]
2020"Unutkan"Raymie MuzquizMark Banker16 Ekim 2014 (2014-10-16)11 Mayıs 2015 (2015-05-11)2.29[12]
2121"Mahalledeki Izgara"Raymie MuzquizSpencer Rothbell23 Ekim 2014 (2014-10-23)13 Mayıs 2015 (2015-05-13)1.47[13]
2222"Belson'ın Pijama Partisi"Raymie MuzquizPatrick Harpin30 Ekim 2014 (2014-10-30)7 Mayıs 2015 (2015-05-07)1.56[14]
2323"İlginç Hikâyeler"Raymie MuzquizMark Banker6 Kasım 2014 (2014-11-06)15 Mayıs 2015 (2015-05-15)1.63[15]
2424"İlk Tanışma"Raymie MuzquizSkyler Page ve Mark Banker13 Kasım 2014 (2014-11-13)18 Mayıs 2015 (2015-05-18)1.75[16]
2525"Pastalar"Raymie MuzquizMark Banker20 Kasım 2014 (2014-11-20)19 Mayıs 2015 (2015-05-19)1.86[17]
2626"Kaba Sürücüler İlk Okulu"Raymie MuzquizSpencer Rothbell1 Aralık 2014 (2014-12-01)20 Mayıs 2015 (2015-05-20)1.46[18]
2727"Hiçbir şey Cesaret"Raymie MuzquizMark Banker2 Aralık 2014 (2014-12-02)5 Ekim 2015 (2015-10-05)1.40[19]
2828"Hastane Odası"Raymie MuzquizSpencer Rothbell3 Aralık 2014 (2014-12-03)6 Ekim 2015 (2015-10-06)1.41[20]
2929"Kazanan Jeff"Raymie MuzquizSpencer Rothbell4 Aralık 2014 (2014-12-04)8 Ekim 2015 (2015-10-08)1.55[21]
3030"Uzaklaştırma"Raymie MuzquizKatie Crown6 Nisan 2015 (2015-04-06)9 Ekim 2015 (2015-10-09)1.49[22]
3131"Kaplumbağa Şapkalar"Raymie MuzquizKatie Crown7 Nisan 2015 (2015-04-07)13 Ekim 2015 (2015-10-13)1.44[23]
3232"Kaz Kazası"Raymie MuzquizKatie Crown8 Nisan 2015 (2015-04-08)15 Ekim 2015 (2015-10-15)1.53[24]
3333"Japon Balığı"Raymie MuzquizSpencer Rothbell9 Nisan 2015 (2015-04-09)8 Ekim 2015 (2015-10-08)1.90[25]
3434Raymie MuzquizKatie Crown10 Nisan 2015 (2015-04-10)16 Ekim 2015 (2015-10-16)1.37[26]
3535"Düz Gözyaşları"Raymie MuzquizSpencer Rothbell16 Nisan 2015 (2015-04-16)14 Ekim 2015 (2015-10-14)1.40[27]
3636"Toz Arkadaşlar"Raymie MuzquizKatie Crown23 Nisan 2015 (2015-04-23)12 Ekim 2015 (2015-10-12)1.44[28]
3737"Fırtına Zili"Raymie MuzquizSpencer Rothbell30 Nisan 2015 (2015-04-30)19 Ekim 2015 (2015-10-19)1.10[29]
3838Raymie MuzquizKatie Crown7 Mayıs 2015 (2015-05-07)20 Ekim 2015 (2015-10-20)1.63[30]
3939"Tutuklama"Raymie MuzquizTony Infante14 Mayıs 2015 (2015-05-14)22 Ekim 2015 (2015-10-22)1.25[31]
4040"Saç Adam"Raymie MuzquizSpencer Rothbell21 Mayıs 2015 (2015-05-21)21 Ekim 2015 (2015-10-21)1.46[32]
4141Raymie MuzquizSpencer Rothbell20 Temmuz 2015 (2015-07-20)27 Ekim 2015 (2015-10-27)1.42[33]
4242Raymie MuzquizSpencer Rothbell21 Temmuz 2015 (2015-07-21)28 Ekim 2015 (2015-10-28)1.56[34]
4343"Uykusuzluk"Raymie MuzquizJohn Bailey Owen22 Temmuz 2015 (2015-07-22)29 Ekim 2015 (2015-10-29)1.36[35]
4444"Su Parkı"Raymie MuzquizTony Infante23 Temmuz 2015 (2015-07-23)2 Kasım 2015 (2015-11-02)1.59[36]
4545"Arkadaşım Yabani Çift"Raymie MuzquizSpencer Rothbell24 Temmuz 2015 (2015-07-24)3 Kasım 2015 (2015-11-03)1.19[37]
4646Raymie MuzquizTony Infante6 Ağustos 2015 (2015-08-06)9 Kasım 2015 (2015-11-09)1.46[38]
4747"Büyük Pizza Sorunu"Raymie MuzquizJohn Bailey Owen13 Ağustos 2015 (2015-08-13)6 Kasım 2015 (2015-11-06)1.38[39]
4848"Ayrılık"Raymie MuzquizTony Infante20 Ağustos 2015 (2015-08-20)4 Kasım 2015 (2015-11-04)1.57[40]
4949"Rüyalar"Raymie MuzquizNelson Boles27 Ağustos 2015 (2015-08-27)5 Kasım 2015 (2015-11-05)1.17[41]
5050Raymie MuzquizSpencer Rothbell3 Eylül 2015 (2015-09-03)10 Kasım 2015 (2015-11-10)1.21[42]
5151"Perili Ev"Raymie MuzquizTony Infante27 Ekim 2015 (2015-10-27)30 Ekim 2015 (2015-10-30)1.24[43]

2. Sezon (2016–2017)[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiSeyirci
521"Sorgulama"David Ochs ve Niki YangSpencer Rothbell18 Ocak 2016 (2016-01-18)11 Temmuz 2016 (2016-07-11)1.35[44]
532TBADavid Ochs ve Niki YangTony Infante18 Ocak 2016 (2016-01-18) ()1.25[44]
543"Kuş Adam"David Ochs ve Niki YangTony Infante19 Ocak 2016 (2016-01-19)12 Temmuz 2016 (2016-07-12)1.04[45]
554"Kaktüse Özgürlük"David Ochs ve Niki YangSpencer Rothbell ve Sam Kremers-Nedell20 Ocak 2016 (2016-01-20)15 Temmuz 2016 (2016-07-15)1.10[46]
565"Uçakta Heyecan"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell21 Ocak 2016 (2016-01-21)13 Temmuz 2016 (2016-07-13)1.06[47]
576"Uzay Canavarından Kaçış"David Ochs ve Niki YangTony Infante22 Ocak 2016 (2016-01-22)18 Temmuz 2016 (2016-07-18)1.29[48]
587"Panayır"David Ochs ve Niki YangTony Infante28 Ocak 2016 (2016-01-28)14 Temmuz 2016 (2016-07-14)0.98[49]
598"Geleceğe Dönüş"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell4 Şubat 2016 (2016-02-04)19 Temmuz 2016 (2016-07-19)1.11[50]
609"Cumartesi Okulu"David Ochs ve Niki YangTony Infante11 Şubat 2016 (2016-02-11)21 Temmuz 2016 (2016-07-21)1.06[51]
6110"Partideki Uzaylılar"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell18 Şubat 2016 (2016-02-18)22 Temmuz 2016 (2016-07-22)1.11[52]
6211"Alan Gezisi"David Ochs ve Niki YangTony Infante25 Şubat 2016 (2016-02-25)20 Temmuz 2016 (2016-07-20)0.98[53]
6312"Dondurma Avı"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell3 Mart 2016 (2016-03-03)25 Temmuz 2016 (2016-07-25)1.18[54]
6413"İş Adamı"David Ochs ve Niki YangNick Cron-DeVico10 Mart 2016 (2016-03-10)27 Temmuz 2016 (2016-07-27)0.91[55]
6514"Haylaz Kardeşler"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell17 Mart 2016 (2016-03-17)26 Temmuz 2016 (2016-07-26)1.31[56]
6615"Percy'nin Hayvanları"David Ochs ve Niki YangTony Infante25 Mart 2016 (2016-03-25)1 Ağustos 2016 (2016-08-01)1.05[57]
6716"Efsaneler"David Ochs ve Niki YangTony Infante25 Mart 2016 (2016-03-25)28 Temmuz 2016 (2016-07-28)1.05
6817"Yönetmen Denemesi"David Ochs ve Niki YangTony Infante29 Mart 2016 (2016-03-29)29 Temmuz 2016 (2016-07-29)0.99[58]
6918"Yarışma"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell21 Nisan 2016 (2016-04-21)2 Ağustos 2016 (2016-08-02)1.01[59]
7019"Kaykaycı Sumo"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell28 Nisan 2016 (2016-04-28)4 Ağustos 2016 (2016-08-04)1.36[60]
7120"Gizemli Kız"David Ochs ve Niki YangTony Infante5 Mayıs 2016 (2016-05-05)5 Aralık 2016 (2016-12-05)0.97[61]
7221"Yeni Öğretmen"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell12 Mayıs 2016 (2016-05-12)6 Aralık 2016 (2016-12-06)1.09[62]
7322"Sınıf"David Ochs ve Niki YangTony Infante19 Mayıs 2016 (2016-05-19)7 Aralık 2016 (2016-12-07)1.09[63]
7423"Yalnızlık"David Ochs ve Niki YangTony Infante26 Mayıs 2016 (2016-05-26)8 Aralık 2016 (2016-12-08)1.07[64]
7524"Jeff'in Sırrı"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell2 Haziran 2016 (2016-06-02)9 Aralık 2016 (2016-12-09)1.38[65]
7625"Uzay Yarışı"David Ochs ve Niki YangAlan Hanson9 Haziran 2016 (2016-06-09)12 Aralık 2016 (2016-12-12)1.13[66]
7726"Bitki Büyütmek"David Ochs ve Niki YangTony Infante16 Haziran 2016 (2016-06-16)13 Aralık 2016 (2016-12-13)1.32[67]
7827"Bucky Ve Çatal"David Ochs ve Niki YangTony Infante23 Haziran 2016 (2016-06-23)14 Aralık 2016 (2016-12-14)1.29[68]
7928"Solucan Kutusu"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell1 Kasım 2016 (2016-11-01)15 Aralık 2016 (2016-12-15)0.77[69]
8029"Clarence Ve Sumo'nun Mükemmel Macerası"David Ochs ve Niki YangBen Mekler2 Kasım 2016 (2016-11-02)13 Mart 2017 (2017-03-13)0.85[70]
8130"Doğum Günü"David Ochs ve Niki YangTony Infante3 Kasım 2016 (2016-11-03)14 Mart 2017 (2017-03-14)0.86[71]
8231"Hayat Ağacı"David Ochs ve Niki YangJoe Tracz4 Kasım 2016 (2016-11-04)15 Mart 2017 (2017-03-15)0.89[72]
83
84
32
33
"Bayrak Kapmaca"David Ochs ve Niki YangTony Infante14 Kasım 2016 (2016-11-14)16 Mart 2017 (2017-03-16)1.06[73]
8534"Cloris"David Ochs ve Niki YangBen Mekler15 Kasım 2016 (2016-11-15)17 Mart 2017 (2017-03-17)0.92[74]
8635"Balıkçılık Gezisi"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell16 Kasım 2016 (2016-11-16)20 Mart 2017 (2017-03-20)0.84[75]
8736"Belson'ın Sırt Çantası"David Ochs ve Niki YangTony Infante17 Kasım 2016 (2016-11-17)21 Mart 2017 (2017-03-21)1.08[76]
8837"Otel"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell18 Kasım 2016 (2016-11-18)22 Mart 2017 (2017-03-22)1.00[77]
8938"Merry Moochmas"David Ochs ve Niki YangSam Kremers-Nedell1 Aralık 2016 (2016-12-01)23 Mart 2017 (2017-03-23)1.00[78]
9039"Pizza Kahraman"David Ochs ve Niki YangNick Cron-DeVico3 Şubat 2017 (2017-02-03)24 Mart 2017 (2017-03-24)0.93[79]

3. Sezon (2017–2018)[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiSeyirci
911"Sumo Batıya Gidiyor"David Ochs, Niki Yang ve Vitaliy StrokousTony Infante10 Şubat 2017 (2017-02-10)11 Eylül 2017 (2017-09-11)0.95[80]
922"Valentimes"David Ochs, Niki Yang ve Vitaliy StrokousTony Infante10 Şubat 2017 (2017-02-10)28 Mart 2017 (2017-03-28)0.95[80]
933"Clarence Başkan Olsun"David Ochs, Niki Yang ve Vitaliy StrokousSam Kremers-Nedell24 Şubat 2017 (2017-02-24)15 Eylül 2017 (2017-09-15)0.85[81]
944"Rock Konseri"David Ochs, Niki Yang ve Vitaliy StrokousTony Infante24 Şubat 2017 (2017-02-24)13 Eylül 2017 (2017-09-13)0.85[81]
955"Fırtınada Sabahlamak Bölüm 1: Hayalet Clarence"Vitaliy Strokous ve Niki YangTony Infante5 Haziran 2017 (2017-06-05)2 Ekim 2017 (2017-10-02)0.96[82]
966"Fırtınada Sabahlamak Bölüm 2: Jeffrey Wendle"Vitaliy Strokous ve Niki YangKelsy Abbott5 Haziran 2017 (2017-06-05)3 Ekim 2017 (2017-10-03)0.96[82]
977"Fırtınada Sabahlamak Bölüm 3: Porsuklar ve Sığınaklar"Vitaliy Strokous ve Niki YangSam Kremers-Nedell5 Haziran 2017 (2017-06-05)4 Ekim 2017 (2017-10-04)0.96[82]
988"Fırtınada Sabahlamak Bölüm 4: Dingus ve McNobrain"Vitaliy Strokous ve Niki YangTony Infante5 Haziran 2017 (2017-06-05)5 Ekim 2017 (2017-10-05)0.96[82]
999"Fırtınada Sabahlamak Bölüm 5: Güle Güle Baker"Vitaliy Strokous ve Niki YangTony Infante5 Haziran 2017 (2017-06-05)6 Ekim 2017 (2017-10-06)0.96[82]
10010"Fırtınada Sabahlamak Bölüm 6: Sel Kardeşliği"Vitaliy Strokous ve Niki YangKelsy Abbott5 Haziran 2017 (2017-06-05)9 Ekim 2017 (2017-10-09)0.96[82]
10111"Bu Yaz Havuz Kapalı"David Ochs, Niki Yang ve Vitaliy StrokousTony Infante6 Haziran 2017 (2017-06-06)22 Eylül 2017 (2017-09-22)1.01[83]
10212"Büyük Oyun"Vitaliy Strokous ve Niki YangTony Infante7 Haziran 2017 (2017-06-07)28 Eylül 2017 (2017-09-28)0.80[84]
10313"Çocukların Uğursuz Kutusu"Vitaliy Strokous ve Niki YangKelsy Abbott8 Haziran 2017 (2017-06-08)10 Ekim 2017 (2017-10-10)0.98[85]
10414"Karateci Anne"Vitaliy Strokous ve Niki YangTony Infante12 Haziran 2017 (2017-06-12)25 Eylül 2017 (2017-09-25)0.97[86]
10515"Clarence Shoopy'i Seviyor"Vitaliy Strokous ve Niki YangSam Kremers-Nedell13 Haziran 2017 (2017-06-13)12 Eylül 2017 (2017-09-12)0.85[87]
10616"Halk Radyosu"Vitaliy Strokous ve Niki YangSam Kremers-Nedell14 Haziran 2017 (2017-06-14)26 Eylül 2017 (2017-09-26)0.86[88]
10717"Chad ve Marathon"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangStephen P. Neary15 Haziran 2017 (2017-06-15)11 Ekim 2017 (2017-10-11)0.93[89]
10818"Memur Moody"David Ochs, Niki Yang ve Vitaliy StrokousSam Kremers-Nedell19 Haziran 2017 (2017-06-19)18 Eylül 2017 (2017-09-18)1.02[90]
10919"Gilben Farklı"David Ochs, Niki Yang ve Vitaliy StrokousTony Infante20 Haziran 2017 (2017-06-20)19 Eylül 2017 (2017-09-19)0.95[91]
11020"Havalı Çocuk Clarence"David Ochs, Niki Yang ve Vitaliy StrokousSam Kremers-Nedell21 Haziran 2017 (2017-06-21)20 Eylül 2017 (2017-09-20)0.83[92]
11121"Sen Arabada Bekle"David Ochs, Niki Yang ve Vitaliy StrokousSam Kremers-Nedell22 Haziran 2017 (2017-06-22)21 Eylül 2017 (2017-09-21)0.89[93]
11222"Kayıp Kedi"David Ochs, Niki Yang ve Vitaliy StrokousSam Kremers-Nedell26 Haziran 2017 (2017-06-26)14 Eylül 2017 (2017-09-14)0.86[94]
11323"Küçük Aberdal'de Büyük Sorun"David Ochs, Niki Yang ve Vitaliy StrokousSam Kremers-Nedell27 Haziran 2017 (2017-06-27)27 Eylül 2017 (2017-09-27)0.96[95]
11424"Cesaret Günü"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangSam Kremers-Nedell28 Haziran 2017 (2017-06-28)23 Mart 2018 (2018-03-23)0.84[96]
11525"Takas"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangTony Infante29 Haziran 2017 (2017-06-29)12 Ekim 2017 (2017-10-12)1.04[97]
11626"Aberdale Sokağı Kabusu: Balance'ın İntikamı"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangTony Infante27 Ekim 2017 (2017-10-27)9 Ağustos 2018 (2018-08-09)0.84[98]
11727"Şükran Günü"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangKelsy Abbott17 Kasım 2017 (2017-11-17)15 Ağustos 2018 (2018-08-15)0.69[99]
11828"Sumo'yu Düşünmek"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangTony Infante10 Haziran 2018 (2018-06-10)6 Ağustos 2018 (2018-08-06)0.39[100]
11929"Hayvan Günü"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangSam Kremers-Nedell10 Haziran 2018 (2018-06-10)7 Ağustos 2018 (2018-08-07)0.43[100]
12030"Tünel"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangVitaliy Strokous10 Haziran 2018 (2018-06-10)8 Ağustos 2018 (2018-08-08)0.34[100]
12131"Yetenek Gösterisi"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangKelsy Abbott10 Haziran 2018 (2018-06-10)14 Ağustos 2018 (2018-08-14)0.36[100]
12232"Kumandalı Araba"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangTony Infante10 Haziran 2018 (2018-06-10)21 Ağustos 2018 (2018-08-21)0.39[100]
12333"Köpek Kralı Clarence"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangKelsy Abbott17 Haziran 2018 (2018-06-17)10 Ağustos 2018 (2018-08-10)0.56[101]
12434"Trambolin"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangKelsy Abbott17 Haziran 2018 (2018-06-17)13 Ağustos 2018 (2018-08-13)0.56[101]
12535"Clarence Filmi"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangTony Infante17 Haziran 2018 (2018-06-17)16 Ağustos 2018 (2018-08-16)0.44[101]
12636"Belson ve Kız Arkadaşı"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangTony Infante17 Haziran 2018 (2018-06-17)17 Ağustos 2018 (2018-08-17)0.44[101]
12737"Beyin TV"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangTony Infante17 Haziran 2018 (2018-06-17)22 Ağustos 2018 (2018-08-22)0.39[101]
12838"Görgü Kuralları"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangKelsy Abbott24 Haziran 2018 (2018-06-24)20 Ağustos 2018 (2018-08-20)0.57[102]
12939"Video Dükkanı"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangSpencer Rothbell24 Haziran 2018 (2018-06-24)24 Ağustos 2018 (2018-08-24)0.50[102]
13040"Sumo'yu Kıskanmak"Vitaliy Strokous, Julia Vickerman ve Niki YangTony Infante24 Haziran 2018 (2018-06-24)23 Ağustos 2018 (2018-08-23)0.50[102]

Kısa bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm adıSenaristYayın tarihi
1"Beauford T. Pusser"Niki Yang6 Temmuz 2015 (2015-07-06)TBA
2"Have a Ball"Stephen P. Neary3 Ağustos 2015 (2015-08-03)TBA
3"Big Boy"Tiffany Ford1 Eylül 2015 (2015-09-01)TBA
4"Beach Blast"Michelle Xin5 Nisan 2016 (2016-04-05)
5"Belson Touch"Tiffany Ford16 Haziran 2016 (2016-06-16)TBA
6"Separation Anxiety"Tiffany Ford1 Ağustos 2016 (2016-08-01)TBA
7"Beans"Lindsay Small-Butera & Alex Small-Butera12 Eylül 2016 (2016-09-12)TBA
8"Sticky Clarence"Guillermo Martinez28 Kasım 2016 (2016-11-28)TBA
9"Claw Machine"Michelle Xin20 Aralık 2016 (2016-12-20)TBA
10"Guyler ve Kuşlar"Nick Edwards26 Mayıs 2017 (2017-05-26)13 Aralık 2017 (2017-12-13)
11"Yağmurlu Gün"Mark Galez26 Mayıs 2017 (2017-05-26)15 Aralık 2017 (2017-12-15)
12"Çizim Savaşı"Nick Edwards24 Haziran 2018 (2018-06-24)14 Aralık 2017 (2017-12-14)
13"Muhteşem Clarence"Mark Galez21 Temmuz 2017 (2017-07-21)16 Aralık 2017 (2017-12-16)
14"Yalnız Lonnie"Vitaliy Strokous24 Haziran 2018 (2018-06-24)17 Aralık 2017 (2017-12-17)

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ http://sonofthebronx.blogspot.com/2014/03/cartoon-network-ratings-february-17-23.html
  2. ^ a b Bibel, Sara (16 Nisan 2014). "'Clarence' Is Cartoon Network's Most-Watched Series Premiere to Date in 2014". TV By The Numbers. 16 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Nisan 2014. 
  3. ^ a b "Monday Cable Ratings: NBA Playoffs Lead Night + 'WWE Raw', 'The Boondocks','Basketball Wives', 'Black Ink Crew' & More – Ratings". TVbytheNumbers.Zap2it.com. 22 Nisan 2014. 28 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ağustos 2014. 
  4. ^ "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' & NBA Playoffs Win Night, 'Fast N Loud', 'The Boondocks, 'Bates Motel' & More – Ratings". TVbytheNumbers.Zap2it.com. 29 Nisan 2014. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ağustos 2014. 
  5. ^ Kondolojy, Amanda (6 Mayıs 2014). "Monday Cable Ratings: NBA Playoffs Lead Night + 'Love & Hip Hop Atlanta', 'Monday Night RAW', 'The Boondocks' & More". TV by the Numbers. 1 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Kasım 2014. 
  6. ^ Kondolojy, Amanda (7 Temmuz 2014). "Thursday Cable Ratings: 'Loiter Squad' Wins Night, 'Beyond Scared Straight', 'Dominion', 'Defiance', 'Impact Wrestling' & More". TV by the Numbers. 3 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Temmuz 2014. 
  7. ^ Pucci, Douglas (28 Temmuz 2014). "Thursday Cable Finals". TV Media Insights. Cross Mediaworks. 30 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ocak 2015. 
  8. ^ Bibel, Sara (8 Ağustos 2014). "Thursday Cable Ratings: 'Black Jesus' Wins Night, 'Pawn Stars', 'Project Runway', 'Dominion', 'Defiance' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 15 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ağustos 2014. 
  9. ^ Pucci, Douglas (15 Ağustos 2014). "Thursday Cable Finals". TV Media Insights. Cross Mediaworks. 24 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ocak 2015. 
  10. ^ Bibel, Sara (2 Ekim 2014). "Thursday Cable Ratings: Football & Baseball Win Night, 'Black Jesus', 'Project Runway', 'Pawn Stars' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 5 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Ekim 2014. 
  11. ^ Pucci, Douglas (9 Ekim 2014). "Thursday Final Ratings: NFL on CBS Continues to Dominate the Night". TV Media Insights. Cross-MediaWorks. 5 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ekim 2014. 
  12. ^ Bibel, Sara (17 Ekim 2014). "Thursday Cable Ratings: Football & Baseball Win Night, 'Project Runway', 'Black Jesus' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 19 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ekim 2014. 
  13. ^ Pucci, Douglas (24 Ekim 2014). "Thursday Final Nationals: NFL Puts CBS on Top, 'TGIT' on ABC Remains Solid". TV Media Insights. Cross-MediaWorks. 3 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ekim 2014. 
  14. ^ Son of the Bronx (2 Kasım 2014). "Thursday Final Nationals: CBS, ABC Share Leadership". TV Media Insights. Cross-MediaWorks. 3 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Kasım 2014. 
  15. ^ Kondolojy, Amanda (7 Kasım 2014). "Thursday Cable Ratings: Thursday Night Football Tops Night + NBA Basketball, 'Pawn Stars', 'Real Housewives of New Jersey' & More". Zap2it. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Kasım 2014. 
  16. ^ Pucci, Douglas (14 Kasım 2014). "Thursday Final Nationals: CBS Wins with 'Big Bang Theory', Series-High for 'Mom'". TV Media Insights. 3 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2014. 
  17. ^ Son of the Bronx (21 Kasım 2014). "Thursday Final Nationals: ABC Wins with Fall Finales of 'TGIT' Dramas". TV Media Insights. 7 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Kasım 2014. 
  18. ^ Pucci, Douglas (4 Aralık 2014). "Monday Final Nationals: NBC Tops the Broadcast Networks". TV Media Insights. Cross Mediaworks. 21 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Aralık 2014. 
  19. ^ Pucci, Douglas (4 Aralık 2014). "Tuesday Final Nationals: Part One of 'The Flash'/'Arrow' Crossover Soars for CW". TV Media Insights. Cross Mediaworks. 21 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Aralık 2014. 
  20. ^ Metcalf, Mitch (4 Aralık 2014). "Top 25 Wednesday Cable Originals: 12.3.2014". Showbuzz Daily. 30 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Aralık 2014. 
  21. ^ Metcalf, Mitch (5 Aralık 2014). "Top 25 Thursday Cable Originals: 12.4.2014". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Aralık 2014. 
  22. ^ Metcalf, Mitch (7 Nisan 2014). "Top 25 Monday Cable Originals: 4.6.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Nisan 2015. 
  23. ^ Metcalf, Mitch (8 Nisan 2015). "Top 25 Tuesday Cable Originals: 4.7.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Nisan 2015. 
  24. ^ Metcalf, Mitch (9 Nisan 2015). "Top 25 Wednesday Cable Originals: 4.8.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Nisan 2015. 
  25. ^ Kondolojy, Amanda (10 Nisan 2015). "Thursday Cable Ratings: 'Lip Sync Battle' Tops Night + NBA Basketball, Masters Golf Tournament, 'Vikings' & More". TV by the Numbers. 10 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2015. 
  26. ^ Metcalf, Mitch (13 Nisan 2015). "Top 25 Friday Cable Originals: 4.10.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2015. 
  27. ^ Metcalf, Mitch (17 Nisan 2015). "Top 25 Thursday Cable Originals (& Network Update): 4.16.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Nisan 2015. 
  28. ^ Kondolojy, Amanda (24 Nisan 2015). "Thursday Cable Ratings: NBA Playoffs Top Night + 'Vikings', 'Lip Sync Battle', 'Pawn Stars' & More". TV by the Numbers. 6 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2015. 
  29. ^ Pucci, Douglas (1 Mayıs 2015). "Thursday Final Nationals: ESPN Tops Broadcast Nets Among Adults 18-49 with NFL Draft Despite Year-to-Year Declines". TV Media Insights. 25 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mayıs 2015. 
  30. ^ Kondolojy, Amanda (8 Mayıs 2015). "Thursday Cable Ratings: 'Lip Sync Battle' Tops Night + 'Thursday Night SmackDown', NHL Hockey & More". TV by the Numbers. 1 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mayıs 2015. 
  31. ^ Metcalf, Mitch (15 Mayıs 2015). "Top 100 Thursday Cable Originals: 5.14.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2015. 
  32. ^ Metcalf, Mitch (22 Mayıs 2015). "Top 100 Thursday Cable Originals: 5.21.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mayıs 2015. 
  33. ^ Metcalf, Mitch (21 Temmuz 2015). "Top 100 Monday Cable Originals: 7.20.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ağustos 2015. 
  34. ^ Metcalf, Mitch (22 Temmuz 2015). "Top 100 Tuesday Cable Originals: 7.21.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ağustos 2015. 
  35. ^ Bibel, Sara (23 Temmuz 2015). "Wednesday Cable Ratings: 'Sharknado 3' & 'Duck Dynasty' Win Night, 'Suits', 'The Game', 'Catfish' & More". TV by the Numbers. 10 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ağustos 2015. 
  36. ^ Metcalf, Mitch (24 Temmuz 2015). "Top 100 Thursday Cable Originals: 7.23.2015". Showbuzz Daily. 30 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ağustos 2015. 
  37. ^ Metcalf, Mitch (27 Temmuz 2015). "Top 100 Friday Cable Originals: 7.24.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ağustos 2015. 
  38. ^ Metcalf, Mitch (7 Ağustos 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Thursday Cable Originals (& Network Update): 8.6.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ağustos 2015. 
  39. ^ Metcalf, Mitch (14 Ağustos 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Thursday Cable Originals (& Network Update): 8.13.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ağustos 2015. 
  40. ^ Bibel, Sara (21 Ağustos 2015). "Thursday Cable Ratings: Football Wins Night, 'Teen Mom 2', 'Lip Sync Battle', 'WWE Smackdown', 'Project Runway' & More". TV by the Numbers. 6 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ağustos 2015. 
  41. ^ Metcalf, Mitch (28 Ağustos 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Thursday Cable Originals (& Network Update): 8.27.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ağustos 2015. 
  42. ^ Metcalf, Mitch (4 Eylül 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Thursday Cable Originals (& Network Update): 9.3.2015". Showbuzz Daily. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Eylül 2015. 
  43. ^ Metcalf, Mitch (28 Ekim 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Tuesday Cable Originals (& Network Update): 10.27.2015". Showbuzz Daily. 21 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ekim 2015. 
  44. ^ a b Metcalf, Mitch (20 Ocak 2016). "Top 150 Monday Cable Originals & Network Update: 1.18.2016". Showbuzz Daily. 25 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ocak 2016. 
  45. ^ Metcalf, Mitch (21 Ocak 2016). "Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Update: 1.19.2016". Showbuzz Daily. 25 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ocak 2016. 
  46. ^ Metcalf, Mitch (21 Ocak 2016). "Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Update: 1.20.2016". Showbuzz Daily. 20 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ocak 2016. 
  47. ^ Metcalf, Mitch (22 Ocak 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Update: 1.21.2016". Showbuzz Daily. 20 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2016. 
  48. ^ Metcalf, Mitch (25 Ocak 2016). "Top 150 Friday Cable Originals & Network Update: 1.22.2016". Showbuzz Daily. 13 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2016. 
  49. ^ Metcalf, Mitch (29 Ocak 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Update: 1.28.2016". Showbuzz Daily. 17 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ocak 2016. 
  50. ^ Metcalf, Mitch (5 Şubat 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 2.4.2016". Showbuzz Daily. 17 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2015. 
  51. ^ Metcalf, Mitch (12 Şubat 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 2.11.2016". Showbuzz Daily. 20 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2016. 
  52. ^ Metcalf, Mitch (19 Şubat 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 2.18.2016". Showbuzz Daily. 17 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2016. 
  53. ^ Metcalf, Mitch (26 Şubat 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals and Network Finals: February 25, 2016". Showbuzz Daily. 17 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Şubat 2016. 
  54. ^ Metcalf, Mitch (4 Mart 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals and Network Finals: March 3, 2016". Showbuzz Daily. 28 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mart 2016. 
  55. ^ Metcalf, Mitch (11 Mart 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals and Network Finals: March 10, 2016". Showbuzz Daily. 20 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mart 2016. 
  56. ^ Metcalf, Mitch (18 Mart 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 3.17.2016". Showbuzz Daily. 20 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Mart 2016. 
  57. ^ Metcalf, Mitch (30 Mart 2016). "Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 3.25.2016". Showbuzz Daily. 13 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Mart 2016. 
  58. ^ Metcalf, Mitch (30 Mart 2016). "Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 3.29.2016". Showbuzz Daily. 11 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Mart 2016. 
  59. ^ Metcalf, Mitch (22 Nisan 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 4.21.2016". Showbuzz Daily. 21 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Nisan 2016. 
  60. ^ Metcalf, Mitch (29 Nisan 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 4.28.2016". Showbuzz Daily. 21 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  61. ^ Metcalf, Mitch (6 Mayıs 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.5.2016". Showbuzz Daily. 21 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mayıs 2016. 
  62. ^ Metcalf, Mitch (13 Mayıs 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.12.2016". Showbuzz Daily. 20 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Mayıs 2016. 
  63. ^ Metcalf, Mitch (20 Mayıs 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.19.2016". Showbuzz Daily. 28 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Mayıs 2016. 
  64. ^ Metcalf, Mitch (27 Mayıs 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.26.2016". Showbuzz Daily. 13 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2016. 
  65. ^ Metcalf, Mitch (3 Haziran 2016). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.2.2016". ShowbuzzDaily. 13 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  66. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.9.2016". ShowBuzzDaily. 10 Haziran 2016. 13 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Haziran 2016. 
  67. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.16.2016". ShowBuzzDaily. 17 Haziran 2016. 28 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2016. 
  68. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.123.16". ShowBuzzDaily. 24 Haziran 2016. 14 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2016. 
  69. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals". ShowBuzzDaily. 2 Kasım 2016. 13 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Kasım 2016. 
  70. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals". ShowBuzzDaily. 3 Kasım 2016. 13 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Kasım 2016. 
  71. ^ Mitch Metcalf (4 Kasım 2016). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 11.3.2016". 21 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  72. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 11.4.2016 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 7 Kasım 2016. 27 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  73. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 11.14.2016 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 15 Kasım 2016. 4 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  74. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 11.15.2016 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 16 Kasım 2016. 3 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  75. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 11.16.2016 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 17 Kasım 2016. 14 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  76. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 11.17.2016 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 18 Kasım 2017. 14 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  77. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 11.18.2016 (Charts UPDATED) - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 21 Kasım 2016. 26 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Eylül 2017. 
  78. ^ "Thursday Final Nationals: Series-High for 'Legends of Tomorrow' on CW in Total Audience with 'Heroes vs. Aliens' Crossover Conclusion - Programming Insider". 2 Aralık 2016. 17 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  79. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 2.3.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 6 Şubat 2017. 22 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  80. ^ a b "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 2.10.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 13 Şubat 2017. 23 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  81. ^ a b "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 2.24.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 27 Şubat 2017. 29 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  82. ^ a b c d e f "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 6.5.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 6 Haziran 2017. 15 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  83. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 6.6.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 7 Haziran 2017. 11 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  84. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 6.7.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 8 Haziran 2017. 13 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  85. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.8.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 9 Haziran 2017. 18 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  86. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 6.12.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 13 Haziran 2017. 13 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  87. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 6.13.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 14 Haziran 2017. 12 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  88. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 6.14.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 15 Haziran 2017. 2 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  89. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.15.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 16 Haziran 2017. 19 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  90. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 6.19.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 20 Haziran 2017. 16 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  91. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 6.20.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 21 Haziran 2017. 13 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  92. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 6.21.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 22 Haziran 2017. 23 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  93. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.22.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 23 Haziran 2017. 15 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  94. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 6.26.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 27 Haziran 2017. 13 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  95. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 6.27.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 28 Haziran 2017. 15 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  96. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 6.28.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 29 Haziran 2017. 19 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  97. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.29.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 30 Haziran 2017. 26 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  98. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 10.27.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 30 Ekim 2017. 26 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Kasım 2017. 
  99. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 11.17.2017 - Showbuzz Daily". www.showbuzzdaily.com. 20 Kasım 2017. 19 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mayıs 2019. 
  100. ^ a b c d e Mitch Metcalf (12 Haziran 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 6.10.2018". Showbuzz Daily. 18 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Haziran 2018. 
  101. ^ a b c d e Mitch Metcalf (9 Haziran 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 6.17.2018". Showbuzz Daily. 25 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Haziran 2018. 
  102. ^ a b c Mitch Metcalf (26 Haziran 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 6.24.2018". Showbuzz Daily. 13 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Haziran 2018. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]