Kaptan Tsubasa bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Kaptan Tsubasa TV Tokyo tarafından Nisan ayında Japonya'da ve Haziran 2018'de Cartoon Network'te yayınlanan 2018 anime dizisidir. Anime, Rusya'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupasını onurlandırmak için yapılmıştır.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaptan Tsubasa, dünyanın en iyi futbolcusu olmayı ve Dünya Kupası'nı kazanmayı hayal eden 11 yaşındaki Tsubasa Ozora'nın hikayesidir; düşünceleri ve hayalleri neredeyse tamamen futbol sevinci etrafında dönüyor. Rüyasını sürdürmek için, Tsubasa annesiyle Nankatsu'ya taşınır ve burada öne çıkabilmesi için yeteneklerinin en iyisini ister. Sadece rakipleriyle değil, cesur Ishizaki, amigo kızı Sanae Nakazawa, genetik kaleci Wakabayashi ve onun hayallerine doğru ilerlemesine yardımcı olacak emekli bir Brezilyalı futbolcu Roberto Hongo gibi arkadaşlarıyla da karşılaşıyor.

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Japonca Başlık Orijinal Yayın Tarihi İngilizce Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
1 "Soar toward the great sky!" "Ōzora ni Habatake!"

(Japonca: 大空にはばたけ!)

2 Nisan 2018 4 Ağustos 2018 1 Nisan 2019
2 "Take flight!" "Tondā!"

(Japonca: とんだっ!)

9 Nisan 2018 5 Ağustos 2018 2 Nisan 2019
3 "New Nankatsu soccer club start"
"Nyū Nankatsu sakkā-bu sutāto"

(Japonca: ニュー南葛小サッカー部スタート)

16 Nisan 2018 11 Ağustos 2018 3 Nisan 2019
4 "Tsubasa and Roberto" "Tsubasa to Roberuto"

(Japonca: 翼とロベルト)

23 Nisan 2018 12 Ağustos 2018 4 Nisan 2019
5 "Road to the Inter-School Tournament"
"Taikō-sen e Mukete"

(Japonca: 対抗戦へ向けて)

30 Nisan 2018 18 Ağustos 2018 5 Nisan 2019
6 "Kick off! Nankatsu vs. Shutetsu" "Kikkuofu! Nankatsu VS Shūtetsu"

(Japonca: キックオフ! 南葛VS修哲)

7 Mayıs 2018 19 Ağustos 2018 8 Nisan 2019
7 "Tsubasa, The Versatile Player" "Fantajisuta Tsubasa"

(Japonca: ファンタジスタ翼)

14 Mayıs 2018 25 Ağustos 2018 9 Nisan 2019
8 "The Birth of Nankatsu’s Golden Duo!" "Tanjō! Nankatsu Gōruden Konbi"

(Japonca: 誕生! 南葛黄金(ゴールデン)コンビ)

21 Mayıs 2018 26 Ağustos 2018 10 Nisan 2019
9 "Invigorating Last Scene" "Sawayakana Makugire"

(Japonca: さわやかな幕切れ)

28 Mayıs 2018 1 Eylül 2018 11 Nisan 2019
10 "Kojiro Appears" "Kojirō Arawaru"

(Japonca: 小次郎あらわる)

4 Haziran 2018 2 Eylül 2018 12 Nisan 2019
11 "Surprisingly Difficult Match" "Omowanu Kusen"

(Japonca: 思わぬ苦戦)

11 Haziran 2018 8 Eylül 2018 15 Nisan 2019
12 "Crushing Wakabayashi" "Wakabayashi Tsubushi"

(Japonca: 若林つぶし)

18 Haziran 2018 9 Eylül 2018 16 Nisan 2019
13 And Then, The Nationals!" "Sā Zenkoku Da!"

(Japonca: さァ全国だ!)

25 Haziran 2018 15 Eylül 2018 17 Nisan 2019
14 "Burn Nankatsu To Beat Meiwa" "Moeru Nankatsu Meiwa o Taose"

(Japonca: 燃えろ南葛 明和を倒せ!)

2 Temmuz 2018 18 Kasım 2018 18 Nisan 2019
15 "I Can't Lose Because It's My Dream!" "Yume Dakara Makenai!"

(Japonca: 夢だから負けない!)

9 Temmuz 2018 24 Kasım 2018
16 "This is Acrobatic Soccer!" "Kore ga Akurobatto Sakkā Da!"

(Japonca: これがアクロバットサッカーだ!)

16 Temmuz 2018 25 Kasım 2018
17 "Last 4 Minutes! Decisive Battle in the Air" "Nokori 4-bu! Kūchū Kessen"

(Japonca: のこり4分! 空中決戦)

23 Temmuz 2018 30 Aralık 2018
18 "Let's go! The Decisive Tournament" "Ikuzo! Kesshō Tōnamento"

(Japonca: いくぞ! 決勝トーナメント)

30 Temmuz 2018 6 Ocak 2019
19 "Fierce fight! Meiwa VS Furano" "Gekitō! Meiwa VS Furano"

(Japonca: 激闘! 明和VSふらの)

6 Ağustos 2018 13 Ocak 2019
20 "Musashi's Secret Plan" "Musashi no Hisaku"

(Japonca: 武蔵の秘策)

13 Ağustos 2018 20 Ocak 2019
21 "The Ace of Glass" "Garasu no Ēsu"

(Japonca: ガラスのエース)

20 Ağustos 2018 27 Ocak 2019
22 "Additional Time of Destiny" "Unmei no Adishonaru Taimu"

(Japonca: 運命のアディショナルタイム)

27 Ağustos 2018 3 Şubat 2019
23 "The Prodigy Goalkeeper Returns!" "Tensai Kīpā Fukkatsu!"

(Japonca: 天才キーパー復活)

3 Eylül 2018 10 Şubat 2019
24 "Tenacity, Definitely Tenacity!" "Shūnen… Masani Shūnen!!"

(Japonca: 執念…まさに執念!!)

10 Eylül 2018 17 Şubat 2019
25 "Blazing Counter Attack" "Honō no Kauntā Atakku"

(Japonca: 炎のカウンターアタック)

17 Eylül 2018 24 Şubat 2019
26 "Illusory Goal" "Maboroshi no Gōru"

(Japonca: 幻のゴール)

24 Eylül 2018 3 Mart 2019
27 "Moment of Glory" "Eikō no Shunkan"

(Japonca: 栄光の瞬間)

1 Ekim 2018 10 Mart 2019
28 "Everyone's Setting Off" "Sorezore no Tabidachi"

(Japonca: それぞれの旅立ち)

8 Ekim 2018 17 Mart 2019
29 "The Summer Starts!" "Natsu no Sutāto!"

(Japonca: 夏の開幕スタート!)

15 Ekim 2018 24 Mart 2019
30 "Prefectural Tournament Final Game! Falcon Shoot Appeared!" "Kentaikai Kesshōsen! Hayabusa Shūto Tōjō!"

(Japonca:  県大会決勝戦! 隼シュート登場!)

22 Ekim 2018 31 Mart 2019
31 "The Falcon vs. Tsubasa" "Hayabusa tai Tsubasa"

(Japonca: 隼対翼)

29 Ekim 2018 7 Nisan 2019
32 "Overthrow Tsubasa! Hyuga versus Misugi" "Datō Tsubasa! Hyūga tai Misugi"

(Japonca: 打倒翼! 日向対三杉)

5 Kasım 2018
33 "Tokyo Tournament Conclusion" "Tōkyō Taikai Kecchaku"

(Japonca: 東京大会決着)

12 Kasım 2018
34 "Fierce Battle Opening! Tournament Start" "Gekisen Kaimaku! Taikai Sutāto"

(Japonca: 激戦開幕! 大会スタート)

19 Kasım 2018
35 "Razor Power Explosion" "Kamisori Pawā Bakuhatsu"

(Japonca: カミソリパワー爆発)

26 Kasım 2018
36 Everyone's Decision"< "Sorezore no Ketsui"

(Japonca: それぞれの決意)

3 Aralık 2018
37 "Skylab Hurricane!" "Sukairabu·Harikēn"

(Japonca: スカイラブ・ハリケーン!)

10 Aralık 2018
38 "Assault! Tachibana Brothers" "Kōryaku! Tachibana Kyōdai"

(Japonca: 攻略! 立花兄弟)

17 Aralık 2018
39 "Nankatsu versus Hanawa Conclusion!" "Nankatsu tai Hanawa Kecchaku!"

(Japonca: 南葛対花輪 決着!)

24 Aralık 2018
40 "Furano Goes to the Front!" "Furano Shutsujin!"

(Japonca: ふらの出陣!)

7 Ocak 2019
41 "The Fearful Dark Horse" "Kyōfu no Dāku Hōsu"

(Japonca: 恐怖の伏兵ダークホース)

14 Ocak 2019
42 "Phoenix Tsubasa" "Fenikkusu・Tsubasa"

(Japonca: 不死鳥フェニックス・翼)

21 Ocak 2019
43 "The Fierce Tiger Encouragements" "Mōko Gekiru"

(Japonca: 猛虎ゲキる)

28 Ocak 2019
44 "Number 10 vs Number 10" "Sebangō 10 tai Sebangō 10"

(Japonca: 背番号10対背番号10)

4 Şubat 2019
45 "Tears in Airport" "Namida no Eapōto"

(Japonca: 涙のエアポート)

11 Şubat 2019
46 "Kick off of the Century" "Seiki no Kikkuofu"

(Japonca: 世紀のキックオフ)

18 Şubat 2019
47 "Confrontation of Destiny Once More" "Shukumei no Taiketsu Futatabi"

(Japonca: 宿命の対決ふたたび)

25 Şubat 2019
48 "The King Toho" "Ōja Tōhō!"

(Japonca: 王者・東邦!)

4 Mart 2019
49 "Incandescent Fighters, the Fierce Tiger and Tsubasa" "Shakunetsu no Tōshi Mōko & Tsubasa"

(Japonca: 灼熱の闘士 猛虎&翼)

11 Mart 2019
50 "All-out war of Tenacity" "Shūnen no Sōryoku-sen"

(Japonca: 執念の総力戦)

18 Mart 2019
51 "Miracle Drive Shoot!" "Mirakuru Doraibu Shūto!"

(Japonca: ミラクルドライブシュート)

25 Mart 2019
52 Endless Dream" "Endoresu Dorīmu"

(Japonca: エンドレス・ドリーム)

1 Nisan 2019