Adventure Time bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Bu liste Adventure Time çizgi dizisinin bölümlerine aittir.

Seri görünümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Adventure Time seri görünümü
Sezonlar Bölümler Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
Sezon başlangıcı Sezon finali Sezon başlangıcı Sezon finali
Pilot bölüm 11 Ocak 2007 Yok
1 26 5 Nisan 2010 (2010-04-05) 27 Eylül 2010 (2010-09-27) 1 Ağustos 2011 (2011-08-01) 17 Ağustos 2011 (2011-08-17)
2 26 11 Ekim 2010 (2010-10-11) 9 Mayıs 2011 (2011-05-09) 18 Ağustos 2011 (2011-08-18) 05 Eylül 2011 (2011-09-05)
3 26 11 Temmuz 2011 (2011-07-11) 13 Şubat 2012 (2012-02-13) Ağustos 2012 (2012-08) Ağustos 2012 (2012-08)
4 26 2 Nisan 2012 (2012-04-02) 22 Ekim 2012 (2012-10-22) 4 Şubat 2013 (2013-02-04) Şubat 2013 (2013-02)
5 52 12 Kasım 2012 (2012-11-12) 17 Mart 2014 (2014-03-17) 2 Aralık 2013 (2013-12-02) 19 Kasım 2014 (2014-11-19)
6 43 21 Nisan 2014 (2014-04-21) 5 Haziran 2015 (2015-06-05) 4 Mayıs 2015 (2015-05-04) 28 Eylül 2015 (2015-09-28)
7 Bilinmiyor 2 Kasım 2015 (2015-11-02)[1] Bilinmiyor 7 Mart 2016 (2016-03-07) Bilinmiyor

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Sezon (2010) [2][değiştir | kaynağı değiştir]

Seri No. Bölüm No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1 1 Slumber Party Panic Pijama Partisi 1 Ağustos 2011
2 2 Trouble in Lumpy Space Yumrulu Bölge'de Tehlike 1 Ağustos 2011
3 3 Prisoners of Love Aşk Mahkumları 3 Ağustos 2011
4 4 Tree Trunks Tombiş Fil 3 Ağustos 2011
5 5 The Enchiridion! El Yazması! 2 Ağustos 2011
6 6 The Jiggler Oyuncu 2 Ağustos 2011
7 7 Ricardio the Heart Guy Yürek Ricardio 4 Ağustos 2011
8 8 Business Time İş Zamanı 4 Ağustos 2011
9 9 My Two Favorite People En Sevdiğim İki Kişi 5 Ağustos 2011
10 10 Memories of Boom Boom Mountain Boom Boom Dağı'ndaki Anılar 5 Ağustos 2011
11 11 Wizard Büyücü 8 Ağustos 2011
12 12 Evicted! Tahliye! 8 Ağustos 2011
13 13 City of Thieves Hırsızlar Şehri 9 Ağustos 2011
14 14 The Witch's Garden Büyücü'nün Bahçesi 9 Ağustos 2011
15 15 What Is Life? Yaşam Nedir? 10 Ağustos 2011
16 16 Ocean of Fear Okyanus Korkusu 10 Ağustos 2011
17 17 When Wedding Bells Thaw Düğün Çanları Çalıyor 11 Ağustos 2011
18 18 Dungeon Zindan 12 Ağustos 2011
19 19 The Duke Dük 15 Ağustos 2011
20 20 Freak City Acayip Şehir 11 Ağustos 2011
21 21 Donny Donny 15 Ağustos 2011
22 22 Henchman Dalkavuk 12 Ağustos 2011
23 23 Rainy Day Daydream Yağmurlu Gün Hayali 16 Ağustos 2011
24 24 What Have You Done? N'aptınız Siz? 16 Ağustos 2011
25 25 His Hero Onun Kahramanı 17 Ağustos 2011
26 26 Gut Grinder Öğütücü 17 Ağustos 2011

2. Sezon (2010-2011) [2][değiştir | kaynağı değiştir]

Seri No. Bölüm No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
27 1 It Came from the Nightosphere Geceosphere'den Gelen 19 Ağustos 2011
28 2 The Eyes Gözler 19 Ağustos 2011
29 3 Loyalty to the King Krala Bağlılık 18 Ağustos 2011
30 4 Blood Under the Skin Damardaki Kan 18 Ağustos 2011
31 5 Storytelling Hikayeci 22 Ağustos 2011
32 6 Slow Love Ağır Aşk 22 Ağustos 2011
33 7 Power Animal Güçlü Hayvan 23 Ağustos 2011
34 8 Crystals Have Power Kristaller Güçlüdür 23 Ağustos 2011
35 9 The Other Tarts Farklı Turtalar 25 Ağustos 2011
36 10 To Cut a Woman's Hair Bir Kadının Saçını Kesmek 24 Ağustos 2011
37 11 The Chamber of Frozen Blades Dondurulmuş Bıçak Odası 25 Ağustos 2011
38 12 Her Parents Ebeveynler 24 Ağustos 2011
39 13 The Pods Kabuklar 26 Ağustos 2011
40 14 The Silent King Sessiz Kral 26 Ağustos 2011
41 15 The Real You Gerçek Sen 29 Ağustos 2011
42 16 Guardians of Sunshine Güneşin Nöbetçileri 29 Ağustos 2011
43 17 Death in Bloom Ölüm Çiçeği 30 Ağustos 2011
44 18 Susan Strong Güçlü Susan 30 Ağustos 2011
45 19 Mystery Train Gizemli Tren 31 Ağustos 2011
46 20 Go with Me Benimle Gel 31 Ağustos 2011
47 21 Belly of the Beast Canavarın Karnı 1 Eylül 2011
48 22 The Limit Sınır 1 Eylül 2011
49 23 Video Makers Video Yapımcıları 2 Eylül 2011
50 24 Mortal Folly Ölümlü Delirir 5 Eylül 2011
51 25 Mortal Recoil Ölümlü Geri Gelir 5 Eylül 2011
52 26 Heat Signature Isı İmzası 2 Eylül 2011

3. Sezon (2011-2012) [2][değiştir | kaynağı değiştir]

Seri no Sezon no Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
53 1 Conquest of Cuteness Şirinliğin Fethi Ağustos 2012
54 2 Morituri Te Salutamus Ölüme Selam Duranlar Ağustos 2012
55 3 Memory of a Memory Bir Hatıranın Hatırası Ağustos 2012
56 4 Hitman Tetikçi Ağustos 2012
57 5 Too Young Çok Genç Ağustos 2012
58 6 The Monster Canavar Ağustos 2012
59 7 Still Yine de Ağustos 2012
60 8 Wizard Battle Büyücü Savaşı Ağustos 2012
61 9 Fionna and Cake Fionna ve Cake (ile Macera Zamanı) Ağustos 2012
62 10 What Was Missing Eksik Olan Neydi Ağustos 2012
63 11 Apple Thief Elma Hırsızı Ağustos 2012
64 12 The Creeps Ucubeler Ağustos 2012
65 13 From Bad to Worse Kötüden Daha Beteri Ağustos 2012
66 14 Beautopia Güzeltopia Ağustos 2012
67 15 No One Can Hear You Sizi Kimse Duyamaz Ağustos 2012
68 16 Jake vs. Me-Mow Jake Mi-Yav'a Karşı Ağustos 2012
69 17 Thank You Teşekkür Ederim Ağustos 2012
70 18 The New Frontier Yeni Sınır Ağustos 2012
71 19 Holly Jolly Secrets Part I Kutsal Mutsal Sırlar Bölüm I Ağustos 2012
72 20 Holly Jolly Secrets Part II Kutsal Mutsal Sırlar Bölüm II Ağustos 2012
73 21 Marceline's Closet Marceline'in Dolabı Ağustos 2012
74 22 Paper Pete Kağıt Pete Ağustos 2012
75 23 Another Way Başka Bir Yol Ağustos 2012
76 24 Ghost Princess Hayalet Prenses Ağustos 2012
77 25 Dad's Dungeon Babanın Zindanı Ağustos 2012
78 26 Incendium Yangın Ağustos 2012

4. Sezon (2012) [2][değiştir | kaynağı değiştir]

Seri no Sezon no Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
79 1 Hot to the Touch Dokunma Yanarsın 4 Şubat 2013
80 2 Five Short Graybles Beş Kısa Hikaye 5 Şubat 2013
81 3 Web Weirdos Ağ Garipliği 4 Şubat 2013
82 4 Dream of Love Aşk Hayali 5 Şubat 2013
83 5 Return of The Nightosphere Geceosphere'e Dönüş Şubat 2013
84 6 Daddy's Little Monster Babasının Küçük Canavarı Şubat 2013
85 7 In Your Footsteps İzinden Gitmek Şubat 2013
86 8 Hug Wolf Sarılgan Kurt Şubat 2013
87 9 Princess Monster Wife Yamalı Prensesin Evliliği Şubat 2013
88 10 Goliad Goliad Şubat 2013
89 11 Beyond This Earthly Realm Bu Dünyanın Ötesi Şubat 2013
90 12 Gotcha! Yakaladım Seni! Şubat 2013
91 13 Princess Cookie Kurabiye Prenses Şubat 2013
92 14 Card Wars Kart Savaşları Şubat 2013
93 15 Sons of Mars Şubat 2013
94 16 Burning Low Kısık Ateş Şubat 2013
95 17 BMO Noire BMO Noire Şubat 2013
96 18 King Worm Kral Solucan Şubat 2013
97 19 Lady & Peebles Gökkuşağı Atı & Peebles Şubat 2013
98 20 You Made Me Beni Sen Yarattın Şubat 2013
99 21 Who Would Win Kim Kazanırdı Şubat 2013
100 22 Ingition Point Patlama Noktası Şubat 2013
101 23 The Hard Easy Zor Kolay Şubat 2013
102 24 Reign of Gunters Gunterların Saltanatı Şubat 2013
103 25 I Remember You Seni Hatırlıyorum Şubat 2013
104 26 The Lich Lich Şubat 2013

5. Sezon (2012-2014) [2][değiştir | kaynağı değiştir]

Seri no Sezon no Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
105 1 Finn the Human İnsan Finn 2 Aralık 2013
106 2 Jake the Dog Köpek Jake 2 Aralık 2013
107 3 Five More Short Graybles Beş Kısa Hikaye 3 Aralık 2013
108 4 Up a Tree Ağaçta 3 Aralık 2013
109 5 All the Little People Küçük İnsanlar 4 Aralık 2013
110 6 Jake the Dad Baba Jake 5 Aralık 2013
111 7 Davey Davey 5 Aralık 2013
112 8 Mystery Dungeon Gizemli Zindan 6 Aralık 2013
113 9 All Your Fault Senin Yüzünden 6 Aralık 2013
114 10 Little Dude Ufaklık 9 Aralık 2013
115 11 Bad Little Boy Küçük Kötü Çocuk 4 Aralık 2013
116 12 Vault of Bones Kemik Zindanı 9 Aralık 2013
117 13 The Great Bird Man Büyük Kuş Adam 10 Aralık 2013
118 14 Simon & Marcy Simon & Marcy 10 Aralık 2013
119 15 A Glitch is a Glitch Bilgisayar Virüsü 7 Nisan 2014
120 16 Puhoy Yastık Kalesi 7 Nisan 2014
121 17 BMO Lost Kayıp BMO 10 Nisan 2014
122 18 Princess Potluck Ev Prensesi 9 Nisan 2014
123 19 James Baxter The Horse At James Baxter 10 Nisan 2014
124 20 Shh! Shh! 11 Nisan 2014
125 21 The Suitor Talip 11 Nisan 2014
126 22 The Party's Over, Isla de Señorita Parti Sona Erdi 14 Nisan 2014
127 23 One Last Job Son Görev 9 Nisan 2014
128 24 Another Five More Short Graybles Beş Kısa Hikaye Daha 14 Nisan 2014
129 25 Candy Streets Şeker Sokakları 15 Nisan 2014
130 26 Wizards Only, Fools Ssdece Büyücüler, Sersemler 15 Nisan 2014
131 27 Jake Suit Jake Kostümü 3 Kasım 2014
132 28 Be More Daha Fazlası 3 Kasım 2014
133 29 Sky Witch Gökyüzü Cadısı 4 Kasım 2014
134 30 Frost & Fire Buz & Ateş 4 Kasım 2014
135 31 Too Old Çok Yaşlısın 5 Kasım 2014
136 32 Earth & Water Dünya & Su 6 Kasım 2014
137 33 Time Sandwich Sandviç Zamanı 5 Kasım 2014
138 34 The Vault Geçit 6 Kasım 2014
139 35 Love Games Aşk Oyunları 7 Kasım 2014
140 36 Dungeon Train Zindan Treni 10 Kasım 2014
141 37 Box Prince Kutu Prens 7 Kasım 2014
142 38 Red Starved Kırmızı Silgi 10 Kasım 2014
143 39 We Pixed a Truck Kamyonet Tamir Ettik 11 Kasım 2014
144 40 Play Date Oyun Randevusu 12 Kasım 2014
145 41 The Pit Çukur 12 Kasım 2014
146 42 James James 13 Kasım 2014
147 43 Root Beer Guy Kökbira Adam 13 Kasım 2014
148 44 Apple Weeding Elma Düğün 11 Kasım 2014
149 45 Blade of Glass Çimen Kılıç 16 Kasım 2014
150 46 Rattleballs Sakız Adam 16 Kasım 2014
151 47 The Red Throne Kırmızı Taht 16 Kasım 2014
152 48 Betty Betty 16 Kasım 2014
153 49 Bad Timing Kötü Zamanlama 19 Kasım 2014
154 50 Lemonhope Part 1 Umutlulimon Bölüm 1 14 Kasım 2014
155 51 Lemonhope Part 2 Umutlulimon Bölüm 2 14 Kasım 2014
156 52 Billy's Bucket List Billy'nin Yapılacaklar Listesi 19 Kasım 2014

6. Sezon (2014-2015) [2][değiştir | kaynağı değiştir]

Seri No Bölüm No Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
157 1 Wake Up
158 2 Escape From The Citadel
159 3 James II James II 4 Mayıs 2015
160 4 The Tower
161 5 Sad Face Üzgün Yüz 6 Mayıs 2015
162 6 Breezy
163 7 Food Chain Besin Zinciri 4 Mayıs 2015
164 8 Furniture & Meat Mobilya & Et 7 Mayıs 2015
165 9 The Prince Who Wanted Everything Her Şeyi İsteyen Prens 7 Mayıs 2015
166 10 Something Big Büyük Bir Şey 8 Mayıs 2015
167 11 Little Brother Küçük Kardeş 8 Mayıs 2015
168 12 Ocarina Flüt 11 Mayıs 2015
169 13 Thanks for the Crabapples Giuseppe! Ekşi Elmalar için Sağol Giuseppe! 11 Mayıs 2015
170 14 Princess Day Prenses Günü 5 Mayıs 2015
171 15 Nemesis İntikam 12 Mayıs 2015
172 16 Joshua and Margaret Investigations Joshua ve Margaret 12 Mayıs 2015
173 17 Ghost Fly Hayalet Sinek 15 Mayıs 2015
174 18 Everything's Jake Her Şey Jake 18 Mayıs 2015
175 19 Is That You? Bu Sen misin? 15 Mayıs 2015
176 20 Jake The Brick Tuğla Jake 13 Mayıs 2015
177 21 Dentist Dişçi 15 Eylül 2015
178 22 The Cooler Soğutucu 29 Haziran 2015 & 14 Eylül 2015
179 23 The Pajama War Pijama Savaşı 15 Eylül 2015
180 24 Evergreen Evergreen 14 Mayıs 2015
181 25 Astral Plane Astral Uçak 14 Mayıs 2015
182 26 Gold Stars Altın Yıldızlar 13 Mayıs 2015
183 27 The Visitor Ziyaretçi 18 Mayıs 2015
184 28 The Mountain Dağ 29 Haziran 2015 & 14 Eylül 2015
185 29 Dark Purple Koyu Mor 16 Eylül 2015
186 30 The Diary Günlük 16 Eylül 2015
187 31 Walnuts & Rain Ceviz & Yağmur 17 Eylül 2015
188 32 Friends Forever Sonsuza Dek Arkadaş 17 Eylül 2015
189 33 Jermaine Jermaine 18 Eylül 2015
190 34 Chips and Ice Cream Cips ve Dondurma 18 Eylül 2015
191 35 Graybles 1000+ Grayblelar 1000+ 21 Eylül 2015
192 36 Hoots Baykuşlar 21 Eylül 2015
193 37 Water Park Prank 2015
194 38 You Forgot Your Floaties Kolluklarını Unuttun 22 Eylül 2015
195 39 Be Sweet Nazik Ol 22 Eylül 2015
196 40 Orgalorg Orgalorg 23 Eylül 2015
197 41 On the Lam Kaçış 23 Eylül 2015
198 42 Hot Diggity Doom Vay Canına 28 Eylül 2015
199 43 The Comet Kuyruklu Yıldız 28 Eylül 2015

7. Sezon (2015-2016) [2][değiştir | kaynağı değiştir]

Seri No Bölüm No Başlık Türkçe Başlık Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
200 1 Bonnie & Neddy Bonnie & Neddy 2 Kasım 2015 11 Mart 2016
201 2 Varmints Haşereler 3 Kasım 2015 10 Mart 2016
202 3 Cherry Cream Soda Vişneli Soda 4 Kasım 2015 8 Mart 2016
203 4 Mama Said Annem Demişti 5 Kasım 2015 24 Mart 2016
204 5 Football Futbol 6 Kasım 2015 9 Mart 2016
205 6 Marceline the Vampire Queen (Stakes Part 1) Vampir Kraliçe Marceline 16 Kasım 2015 16 Mart 2016
206 7 Everything Stays (Stakes Part 2) Her Şey Kalır 16 Kasım 2015 17 Mart 2016
207 8 Vamps About (Stakes Part 3) Vampirler Hakkında 17 Kasım 2015 18 Mart 2016
208 9 Empress Eyes (Stakes Part 4) İmparatoriçenin Gözleri 17 Kasım 2015 21 Mart 2016
209 10 May I Come In? (Stakes Part 5) Girebilir miyim? 18 Kasım 2015 22 Mart 2016
210 11 Take Her Back (Stakes Part 6) Onu Geri Al 18 Kasım 2015 23 Mart 2016
211 12 Checkmate (Stakes Part 7) Şah Mat 19 Kasım 2015 30 Mart 2016
212 13 The Dark Cloud (Stakes Part 8) Karanlık Bulut 19 Kasım 2015 25 Mart 2016
213 14 The More You Moe, the Moe You Know (Part 1) Ne Kadar Moe, O Kadar Bilgi (1. Bölüm) 3 Aralık 2015 1 Nisan 2016
214 15 The More You Moe, the Moe You Know (Part 2) Ne Kadar Moe, O Kadar Bilgi (2. Bölüm) 3 Aralık 2015 1 Nisan 2016
215 16 Summer Showers Yaz Yağmurları 7 Ocak 2016 31 Mart 2016
216 17 Angel Face Melek Surat 11 Ocak 2016 14 Mart 2016
217 18 President Porpoise Is Missing! Başkan Porpoise Kayıp! 12 Ocak 2016 15 Mart 2016
218 19 Blank-Eyed Girl Gözü Olmayan Kız 13 Ocak 2016 28 Mart 2016
219 20 Bad Jubies Moral Bozucular 14 Ocak 2016 7 Mart 2016
220 21 King's Ransom Kralın Fidyesi 15 Ocak 2016 29 Mart 2016
221 22 Scamps 21 Ocak 2016 2016
222 23 Crossover 28 Ocak 2016 2016
223 24 The Hall of Egress 5 Mart 2016 2016
224 25 Flute Spell 12 Mart 2016 2016
225 26 The Thin Yellow 19 Mart 2016 2016
226 27 Broke His Crown 26 Mart 2016 2016
227 28 Don't Look 2 Nisan 2016 2016
228 29 Beyond the Grotto 9 Nisan 2016 2016
229 30 Lady Rainicorn in the Crystal Dimension 16 Nisan 2016 2016
230 31 I Am a Sword 23 Nisan 2016 2016
231 32 Bun Bun 5 Mayıs 2016 2016
231 32 Normal Man 12 Mayıs 2016 2016
The Music Hole[3]

Kısa bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

DVD kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi
1 The Wand Tom Herpich 10 Temmuz 2012

Dijital kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Türkçe Başlık Yönetmen Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu
1 All's Well That Rats Swell Andres Salaff Steve Wolfhard 6 Temmuz 2015 1025-204A
2 Have You Seen the Muffin Mess Andres Salaff Steve Wolfhard 3 Ağustos 2015 1025-204B
3 Sow, Do You Like Them Apples Andres Salaff Geneva Hodgson 1 Ekim 2015 1025-204D
4 The Gift That Reaps Giving Andres Salaff Polly Guo 1 Kasım 2015 1025-204C

Televizyon kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Türkçe Başlık Yönetmen Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu
1 Frog Seasons, Spring TBA TBA Hanna K. Nyström 2 Nisan 2016 TBA 1034-229A
2 Frog Seasons, Summer TBA TBA Adam Muto 9 Nisan 2016 TBA 1034-299B
3 Frog Seasons, Autumn TBA TBA Hanna K. Nyström 16 Nisan 2016 TBA 1034-299C
4 Frog Seasons, Winter TBA TBA Adam Muto 23 Nisan 2016 TBA 1034-299D
4 Frog Seasons, Spring (Again) TBA TBA Hanna K. Nyström 30 Nisan 2016 TBA TBA
  1. ^ http://www.ew.com/article/2015/10/09/adventure-time-new-york-comic-con
  2. ^ a b c d e f g http://adventuretime.wikia.com/wiki/List_of_episodes
  3. ^ https://twitter.com/OliveOlson/status/716509827850108928