Windows Phone 8.1 aygıtları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

varolan Windows Phone 8 ortakları HTC, Samsung ve Huawei, Gionee, JSR, Karbonn, LG, Lenovo, Longcheer, XOLO ve ZTE ek olarak 2014 erken yılında Windows Phone 8.1 cihazlarını oluşturmak için imzaladı. Miia, Micromax, Prestigio, Yezz, MAVİ, K-Touch ve InFocus sonradan yıl sonra donanım ortakları olarak adlandırılmıştır..

Nokia'nın cihazlar bölümü erken 2014 yılında Microsoft tarafından satın alındı ve o zamandan beri, Microsoft Mobile olarak değiştirildi. Microsoft Mobilenin Windows Phone ile çalışan Nokia markalı telefonlar serbest bırakmak için devam etmesine Ekim 2014 yılında karar verildi. Bu, Microsoft Lumia markalaşması ile gelecek Lumia cihazlarda Nokia adını değiştirmek oldu. Nokia isimli marka olmadan piyasaya giren ilk cihaz Microsoft Lumia 535 oldu.

Cihazlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Çift çekirdekli 480p[değiştir | kaynağı değiştir]

Cihazların 480x800 çözünürlük ve microSD kart okuyucusu ile bir çift çekirdekli işlemci, 480p ekran özelliği vardır.

Ürün Çıkış tarihi CPU
(GHz)
RAM
(GB)
Depolama
(GB)
Ekran Kamera
(MP)
Boyut
(″)
Tür Arka Ön
Acer Liquid M220[1][2] Nisan 2015 Snapdragon 200 (1.2) 0.5
1
4
8
&0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 2
Hisense Nana Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000005.0000005,0 TN LCD 2 Yok
Microsoft Lumia 430 Nisan 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 2 0.3
Microsoft Lumia 435 Şubat 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 2 0.3

Dört çekirdekli 480p[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu cihazlarda dört çekirdekli işlemcileri, 480x800 ya da 480x854 çözünürlük ve microSD kart okuyucuları ile 480p ekranlar bulunmaktadır. Cihazlar Snapdragon 200, 400 veya 410 işlemciler kullanır.

Ürün Çıkış tarihi CPU
(GHz)
RAM
(GB)
Depolama
(GB)
Ekran Kamera
(MP)
Boyut
(″)
Tür Arka Ön
Alcatel One Touch Pixi 3(4) Mart 2015 1.1 0.5 4 &0000000000000004.0000004 TFT 2
5
0.3
1.3
Alcatel One Touch Pixi 3(4.5)[3][4] Mart 2015 1.1 1 4 &0000000000000004.5000004,5 TFT 8 2
Alcatel One Touch Pixi 3(5)[5] Mart 2015 1.1 1 4
8
&0000000000000005.0000005,0 TFT 8 2
Alcatel One Touch Pop 2(4)[6] Ocak 2015 Snapdragon 410 (1.2) 1 4 &0000000000000004.0000004 IPS LCD 5 0.3
Alcatel One Touch Pop 2(4.5)[7][8] Ocak 2015 Snapdragon 410 (1.2) 1 8 &0000000000000004.5000004,5 IPS LCD 5 0.3
Allview Impera M[9] Kasım 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 8 &0000000000000004.0000004,0 TFT 5 0.3
Archos Cesium 40 [10] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
Banglalink Aamra A10B[11] Eylül 2015 Snapdragon 200 (1.3) 1 8 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
BLU Win Jr. [12] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
BLU Win Jr. LTE [13] Mayıs 2015 Snapdragon 410 (1.2) 0.5
1
4
8
&0000000000000004.5000004,5 IPS LCD 5 0.3
Bush Eluma B1[14] Ekim 2014 1.2 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
Celkon Win 400[15] Kasım 2014 Snapdragon 200 (1.3) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 1.3
Cherry Mobile Alpha Style[16] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 0.3
Condor Griffe W1[17] Haziran 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 0.3
Danew Konnect W40[18] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
Edcon Verssed W1[19] Aralık 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
Fly IQ400W Era[20][21] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 0.3
Highscreen WinJoy[22] Ekim 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
Highscreen WinWin[22] Ekim 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
iBall Andi 4L Pulse[23] Aralık 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 4 &0000000000000004.0000004,0 TFT 5 2
Innos A40B[24] Mart 2015 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TFT 5 0.3
Karbonn Titanium Wind W4[25] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
KAZAM Thunder 340W[26][27] Aralık 2014 1.2 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 0.3
K-touch 5703A[28] Nisan 2015 1.2 0.5 8 &0000000000000004.5000004,5 IPS LCD 5 0.3
K-touch E8[29] Mart 2015 1.2 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 0.3
K-touch 5757A[29] Mart 2015 1.2 0.5 4 &0000000000000004.5000004,5 TFT 5 0.3
Lanix Ilium W250[30] Temmuz 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 1
Lava Iris Win1[31][32] Aralık 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
LG Lancet[33] Mayıs 2015 Snapdragon 410 (1.2) 1 8 &0000000000000004.5000004,5 TFT LCD 8 0.3
Micromax Canvas Win W092[34] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 0.3
Microsoft Lumia 532 Şubat 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
Nokia Lumia 530 Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 Yok
Nokia Lumia 630 series
(630, 635, 636 ve 638 dahil)
Mayıs 2014 Snapdragon 400 (1.2) 0.5
1
8 &0000000000000004.5000004,5 ClearBlack IPS LCD 5 Yok
Pinnacle Proline SP4[35][36] Ocak 2015 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
Polaroid Advance 4[37] Ocak 2015 1.2 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
Prestigio MultiPhone 8400 DUO[38] Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 8 0.3
QMobile W1[39] Mayıs 2015 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 0.3
Q-Smart Storm W408[40][41] Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 0.3
Q-Smart Storm W510[42] Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 4 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Q-Smart Storm W410[42] Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 4 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 5 0.3
Tempo Onix 4[43] Şubat 2015 1.2 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 TN LCD 5 0.3
Yezz Billy 4.0[44] October 2014 Snapdragon 200 (1.2) 0.5 4 &0000000000000004.0000004,0 IPS LCD 8 1.3

Dört çekirdekli 540p[değiştir | kaynağı değiştir]

Microsoft Lumia 535 telefonunda 540x960 çözünürlük ve microSD kart okuyucu, bir dört çekirdekli Snapdragon 200 işlemci, QHD ekranı bulunuyor.

Ürün Çıkış tarihi CPU
(GHz)
RAM
(GB)
Depolama
(GB)
Ekran Kamera
(MP)
Boyut
(″)
Tür Arka Ön
Microsoft Lumia 535 Kasım 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 5 5

Dört çekirdekli 720p[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu cihazlarda dört çekirdekli işlemcileri, 720x1280 çözünürlükte 720p ekran ve microSD kart okuyucuları bulunmaktadır. Cihazlar Snapdragon 200, 400 veya 410 işlemciler kullanır.

Ürün Çıkış tarihi CPU
(GHz)
RAM
(GB)
Depolama
(GB)
Ekran Kamera
(MP)
Boyut
(″)
Tür Arka Ön
Allview Impera I[45] Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 2
Allview Impera S[46] Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
BLU Win HD[47] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
BLU Win HD LTE[48] Nisan 2015 Snapdragon 410 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Cherry Mobile Alpha Luxe[49] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Cherry Mobile Alpha Neon[50] Mart 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 4 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Cherry Mobile Alpha View[51] Mart 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000006.0000006,0 IPS LCD 8 2
Danew Konnect W50[18] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Dexp Ixion W 5[52] Şubat 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Colors Mobile Win W10[53] Şubat 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 4 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 2
eSense Q47[54] Kasım 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 4 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 2
FPT Win[55] Kasım 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
FreeTel Ninja[56] Haziran 2015 1.2 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Goclever Insignia 500 WIN[57] Ağustos 2015 1.3 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Hisense MIRA6[58] Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 5
IM HI M1010 [59] Ağustos 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 5 2
Innos i62SE[24] Mart 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 OGS 8 2
Innos i7 series
(includes i7 and i7b)[60][61]
Ağustos 2014 1.2 1 8 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 2
Innos M54TE[24] Mart 2015 1.2 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
KAZAM Thunder 450W[62] Haziran 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
KAZAM Thunder 450WL[62] Haziran 2015 Snapdragon 410 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
K-touch 5705A[28] Nisan 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Kruger&Matz Soul 2[63] Mart 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 2
Nokia Lumia 730 serisi
(includes Nokia Lumia 730, Nokia Lumia 735 and Microsoft Lumia 735)
Eylül 2014 Snapdragon 400 (1.2) 1 8 &0000000000000004.7000004,7 ClearBlack AMOLED 6.7 5
Micromax Canvas Win W121[64] Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Microsoft Lumia 540 Nisan 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 ClearBlack IPS LCD 8 5
Microsoft Lumia 640 Nisan 2015 Snapdragon 400 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 ClearBlack IPS LCD 8 1
Microsoft Lumia 640 XL Nisan 2015 Snapdragon 400 (1.2) 1 8 &0000000000000005.7000005,7 ClearBlack IPS LCD 13 5
Miia Phone iimotion MWP-47[65] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 2
Mobell Nova Windows [66] Eylül 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Mouse Computer MADOSMA Q501[67] Haziran 2015 Snapdragon 410 (1.2) 1 16 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
My Go GoPhone GFW47[68] Aralık 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 2
NGM Harley-Davidson [69] Eylül 2014 Snapdragon 400 (1.2) 1 8
16
&0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Nokia Lumia 830 Eylül 2014 Snapdragon 400 (1.2) 1 16 &0000000000000005.0000005,0 ClearBlack IPS LCD 10 0.9
Polaroid Advance 5[37][70] Eylül 2014 1.2 1 16 &0000000000000005.0000005,0 ClearBlack IPS LCD 10 0.9
Prestigio MultiPhone 8500 DUO[71] Temmuz 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005,0 IPS LCD 8 2
Q-Smart Dream W473[72] Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 4 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 2
Q-Smart Storm W610[42] Ağustos 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000006.0000006,0 IPS LCD 8 2
Ramos Q7[73] Mayıs 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 16 &0000000000000007.0000007,0 IPS LCD 5 2
TrekStor WinPhone 4.7 HD [74] Mart 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 2
Xolo Win Q1000 [75] Şubat 2015 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005 IPS LCD 8 2
Xolo Win Q900s [76] Temmuz 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 2
Yezz Billy 4.7[77] Ekim 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 8 2
Yezz Billy 5s LTE[78] Haziran 2015 Snapdragon 400/410 (1.2) 1 8 &0000000000000005.0000005 IPS LCD 13 5
Yezz Monaco 47[79][80] Aralık 2014 Snapdragon 200 (1.2) 1 8 &0000000000000004.7000004,7 IPS LCD 13.1 5

Dört çekirdekli 1080p[değiştir | kaynağı değiştir]

Ürün Çıkış tarihi CPU
(GHz)
RAM
(GB)
Depolama
(GB)
Ekran Kamera
(MP)
Boyut
(″)
Tür Arka Ön
HTC One (M8) Ağustos 2014 Snapdragon 801 (2.3) 2 32 &0000000000000005.0000005,0 S-LCD 3 4 5
Nokia Lumia 930 Temmuz 2014 Snapdragon 800 (2.2) 2 32 &0000000000000005.0000005,0 ClearBlack AMOLED 20 1.2

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ http://www.cnet.com/products/acer-liquid-m220/
  2. ^ http://wmpoweruser.com/acer-liquid-m220-now-available-in-canada/
  3. ^ http://mobilenet.cz/clanky/alcatel-ot-pixi-3-volitelny-displej-i-system-fotografie-a-video-18622
  4. ^ http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/pixi_3_4-5.html#.VPRJgDgcSM8
  5. ^ http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/pixi_3_5.html#.VPRJfjgcSM8
  6. ^ http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/pop-2-4-windows.html#.VK1ZDTgcSM-
  7. ^ http://www.cnet.com/products/alcatel-onetouch-pop-2/
  8. ^ http://www.drwindows.de/content/4457-video-hands-on-alcatel-pop2-windows-phone.html
  9. ^ http://allview.ro/produse/telefoane/impera/imperam.html
  10. ^ http://www.archos.com/us/products/smartphones/cesium/archos_40cesium/specs.html?
  11. ^ http://www.banglalink.com.bd/en/services/devices/banglalink-aamra-a10b/
  12. ^ http://www.amazon.com/BLU-4-Inch-Windows-Unlocked-Phones-White/dp/B00M9KSSUI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410023032&sr=8-1&keywords=blu+windows/
  13. ^ http://www.bluproducts.com/index.php/win-jr-lte
  14. ^ http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2908131.htm#pdpFullProductInformation
  15. ^ http://www.snapdeal.com/product/celkon-win-400/63133918/
  16. ^ http://www.unbox.ph/gadget/cherry-mobile-releases-most-affordable-windows-phone-in-the-world-the-alpha-style/
  17. ^ http://www.dz-android.com/condor-lance-son-premier-smartphone-windows-phone/
  18. ^ a b http://www.lesnumeriques.com/telephone-portable/danew-konnect-w40-konnect-w50-windows-phone-a-moins-70-euros-n36015.html
  19. ^ http://www.htxt.co.za/2014/12/03/edcon-launches-dual-sim-verssed-w1-windows-phone-for-r900/
  20. ^ http://vk.com/wall-20384822_11827
  21. ^ http://www.neowin.net/news/flys-first-windows-phone-the-era-windows-iq400w-goes-on-sale-for-104
  22. ^ a b http://wp7forum.ru/winjoy-i-winwin-novye-smartfony-highscreen-s-windows-phone-8-1/
  23. ^ http://www.iball.co.in/Product/Andi4L-Pulse/829
  24. ^ a b c http://windowsphoneapps.es/2015/03/innos-presenta-sus-nuevos-terminales-con-windows-phone/
  25. ^ http://www.amazon.in/Launch-Karbonn-Titanium-Windows-Phone/dp/B00NWD6CHW/#productDetails
  26. ^ http://www.mobilenewscwp.co.uk/2014/09/04/kazam-partners-with-microsoft-to-make-windows-phone-range/
  27. ^ https://www.kazam.mobi/products/thunder/thunder-340w.html
  28. ^ a b http://www.weibo.com/p/1001603798243942231347
  29. ^ a b http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/03/01/continued-growth-of-the-windows-phone-ecosystem/
  30. ^ http://news.softpedia.com/news/ilium-w250-with-windows-phone-8-1-quad-core-cpu-1gb-ram-launched-in-mexico-487682.shtml
  31. ^ http://www.themobileindian.com/new-launches/5083_Lava-Iris-Win1-launched-for-Rs-4999-enters-Windows-club
  32. ^ http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/lava-iris-win1-with-windows-phone-81-launched-at-rs-4999-628762
  33. ^ http://m.windowscentral.com/this-is-verizon-lg-lancet-windows-phone
  34. ^ http://www.gsmarena.com/micromax_canvas_win_w092-6445.php
  35. ^ http://www.gadget.co.za/pebble.asp?relid=9387
  36. ^ http://mybroadband.co.za/news/smartphones/116842-r999-dual-sim-windows-phone-for-sa.html
  37. ^ a b http://wmpoweruser.com/polaroid-also-had-a-windows-phone-to-show-off-at-mwc-2015/
  38. ^ http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPhones/MultiPhone_8400_DUO
  39. ^ http://www.whatmobile.com.pk/Qmobile_W1
  40. ^ http://qmobile.vn/vi/qsmart
  41. ^ http://wmpoweruser.com/q-mobile-launches-5-new-windows-phones-including-a-6-inch-model-in-vietnam/
  42. ^ a b c http://qmobile.vn/model/storm
  43. ^ http://ausdroid.net/2015/02/17/new-onix-branded-android-windows-phone-phones-going-sale-aldi-saturday/
  44. ^ http://www.sayyezz.com/en/products/smartphone/billy4
  45. ^ http://allview.ro/produse/telefoane/impera/impera-i.html
  46. ^ http://allview.ro/produse/telefoane/impera/impera-s.html/specificatii/
  47. ^ https://www.youtube.com/watch?v=8NAXzuKFazA
  48. ^ http://www.winbeta.org/news/unlocked-blu-win-hd-lte-appears-microsoft-store-19900
  49. ^ http://www.unbox.ph/gadget/cherry-mobile-releases-alpha-luxe-5-inch-hd-windows-phone-8-1-powered-smartphone/
  50. ^ http://www.pinoytechblog.com/archives/cherry-mobile-alpha-neon-5-inch-windows-phone-8-1-dual-sim-smartphone
  51. ^ http://www.pinoytechblog.com/archives/cherry-mobile-alpha-view-6-inch-windows-phone-8-1-smartphone-announced
  52. ^ http://www.helpix.ru/dexp/ixion_w_5/
  53. ^ http://www.myrepublica.com/portal/index.php?action=news_details&news_id=91417
  54. ^ http://www.esense-international.com/html/201406/content_98.htm
  55. ^ http://phanphoi.fpt.com.vn/san-pham/dien-thoai-fpt-win/?ProductID=392
  56. ^ https://www.freetel.jp/eshop/pdf_data/WindowsPhone_pressrelease_jp.pdf
  57. ^ http://www.neo24.pl/?p=goclever_insignia_500_win_black_dual_sim
  58. ^ http://www.gsmarena.com/hisense_joins_the_windows_phone_club_with_mira_6-news-8876.php
  59. ^ http://www.hi-online.co.za/pdp/hi-m1010-windows-phone/_/A-998537AA0;jsessionid=FDCC36B6F38DD8E472DB762266E3F2CF.node1
  60. ^ http://www.innos.com/en/productinfo.aspx?id=33#I7
  61. ^ http://wmpoweruser.com/hands-on-innos-new-windows-phones-makes-my-head-spin/
  62. ^ a b http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2396541/kazam-unveils-trio-of-intel-powered-windows-tablets-and-eight-smartphones
  63. ^ http://www.krugermatz.com/pl/products/km0415
  64. ^ http://www.gsmarena.com/micromax_canvas_win_w121-6444.php
  65. ^ http://www.miiastyle.com/mwp-47-2/?lang=en
  66. ^ http://mobell.vn/smartphone/nova-windows.html
  67. ^ http://www.mouse-jp.co.jp/phone/madosma/
  68. ^ http://www.my-go.co/en/project/4-7-inch-gofone-windows-phone-8-1-smartphone-gfw47/
  69. ^ http://www.plaffo.com/2014/09/ngm-mostra-il-proprio-smartphone-wp8-1-dual-sim-brandizzato-harley-davidson/
  70. ^ http://windowsphoneapps.es/2015/03/polaroid-apuesta-por-windows-phone-para-su-renovacion-con-su-gama-advanced/
  71. ^ http://www.prestigio.com/news/company_news/Prestigio_Univeils_Their_First_Two_Windows_Phone_Devices_eng
  72. ^ http://qmobile.vn/model/dream
  73. ^ http://www.winbeta.org/news/new-7-inch-windows-phone-ramos-q7-revealed-hong-kong-electronics-fair
  74. ^ http://wmpoweruser.com/german-oem-trekstor-announces-new-winphone-4-7-hd/
  75. ^ http://www.xolo.in/Win-Q1000
  76. ^ https://www.xolo.in/Q900s
  77. ^ http://www.sayyezz.com/en/products/smartphone/billy47
  78. ^ http://www.sayyezz.com/en/products/smartphone/billy5slte
  79. ^ http://www.gsmarena.com/yezz_monaco_47-6717.php
  80. ^ http://www.amazon.co.uk/Yezz-4-7-inch-Monaco-SIM-Free-Smartphone/dp/B00OQ79CPM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1420451216&sr=8-1&keywords=yezz+monaco

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]