Windows Phone'da Xbox oyunları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu, Windows Phone için piyasaya sürülen Xbox Live özellikli oyunların bir listesidir.[1][2][3]

Liste[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Geliştirici Yayımcı Kuzey Amerika Avrupa Asya
Abyss Space Inch Game Troopers Evet Evet Evet
Age of Empires: Castle Siege Smoking Gun Interactive Microsoft Studios Evet Evet Evet
Age of Sparta Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
AlphaJax (Mağazadan kaldırıldı) Marker Metro Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Amazing Alex (Mağazadan kaldırıldı) Rovio Entertainment Rovio Entertainment Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Angry Birds (Mağazadan kaldırıldı) Rovio Entertainment Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Angry Birds Classic Rovio Entertainment Rovio Entertainment Evet Evet Evet
Angry Birds Rio Rovio Entertainment Rovio Entertainment Evet Evet Evet
Angry Birds Seasons Rovio Entertainment Rovio Entertainment Evet Evet Evet
Angry Birds Space Rovio Entertainment Rovio Entertainment Evet Evet Evet
Angry Birds Star Wars Rovio Entertainment Rovio Entertainment Evet Evet Evet
Angry Birds Star Wars II Rovio Entertainment Rovio Entertainment Evet Evet Evet
Angry Birds Stella (Mağazadan kaldırıldı) Rovio Entertainment Rovio Entertainment Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Asphalt 5 (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Asphalt 7: Heat (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Asphalt 8: Airborne (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Asphalt Overdrive (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Assassin's Creed Pirates Ubisoft Paris Ubisoft Evet Evet Evet
Assassin’s Creed – Altair’s Chronicles HD (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Avatar Gadgets Microsoft Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Babel Rising 3D (Mağazadan kaldırıldı) Mando Productions Ubisoft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Bad Piggies Rovio Entertainment Rovio Entertainment Evet Evet Evet
Battleship (Mağazadan kaldırıldı) Electronic Arts Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Battlewagon Ironsun Studios Ironsun Studios Evet Evet Evet
Beards & Beaks (Mağazadan kaldırıldı) Microsoft Studios Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Bejeweled Live (Mağazadan kaldırıldı) PopCap PopCap Games Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Bejeweled Live + (Mağazadan kaldırıldı) PopCap Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Big Buck Hunter Pro Merge Interactive Microsoft Studios Evet Evet Evet
Blobster (Mağazadan kaldırıldı) Divine Robot Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Brain Challenge HD Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
Breeze Null City Software Microsoft Studios Evet Evet Evet
Brick Breaker Revolution 3D (Mağazadan kaldırıldı) Digital Chocolate Digital Chocolate Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Briquid Mini Gamious Game Troopers Evet Evet Evet
Bubble Guriko Pupgam Studios Game Troopers Evet Evet Evet
Bubble Town 2 i-Play i-Play Evet Evet Evet
Bug Village (Mağazadan kaldırıldı) Glu Mobile Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Bullet Asylum Ubergeek Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Burn It All! Pastagames and BulkyPix Microsoft Studios Evet Evet Evet
Burn the Rope Big Blue Bubble Microsoft Studios Evet Evet Evet
Butterfly (Mağazadan kaldırıldı) Press Start Studio Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Carcassonne (Mağazadan kaldırıldı) Exozet Games Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
CarneyVale Showtime GAMBIT Game Lab Microsoft Studios Evet Evet Evet
Castlevania Puzzle: Encore of the Night (Mağazadan kaldırıldı) Konami Digital Entertainment Konami Digital Entertainment Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Chaos Rings (Mağazadan kaldırıldı) Media.Vision Square Enix Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Chickens Can't Fly (Mağazadan kaldırıldı) Amused Sloth Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Collapse! GameHouse Live Microsoft Studios Evet Evet Evet
Connect 4 (Mağazadan kaldırıldı) Mnemonic Studios Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Contract Killer (Mağazadan kaldırıldı) Glu Mobile Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Contre Jour (Mağazadan kaldırıldı) Mokus Games Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Crackdown 2: Project Sunburst (Mağazadan kaldırıldı) Seed Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Cracking Sands Polarbit Microsoft Studios Evet Evet Evet
Crimson Dragon: Side Story Grounding Inc. Microsoft Studios Evet Evet Evet
Cro-Mag Rally citizen12 Studio Microsoft Studios Evet Evet Evet
Cut the Rope ZeptoLab ZeptoLab Evet Evet Evet
Cut the Rope: Experiments ZeptoLab ZeptoLab Evet Evet Evet
Da Vinci Pinball Machine (Mağazadan kaldırıldı) Gameprom Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
de Blob (Mağazadan kaldırıldı) THQ THQ Inc Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Deer Hunter 3D Glu Mobile Glu Mobile Evet Evet Evet
Despicable Me: Minion Rush (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
DoDonPachi Maximum (Mağazadan kaldırıldı) EVAC Industry CAVE Interactive Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Doodle God (Mağazadan kaldırıldı) JoyBits Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Doodle God Blitz JoyBits JoyBits Evet Evet Evet
Doodle Jump (Mağazadan kaldırıldı) Lima Sky Gamehouse Live Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Dragon Mania Legends (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Dream Track Nation (Mağazadan kaldırıldı) Pow Pow Games Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Droplitz Delight Blitz Games Gamehouse Live Evet Evet Evet
Dungeon Hunter 5 Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
Earthworm Jim HD (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Elements: Epic Heroes Zadzen Games Game Troopers Evet Evet Evet
Enigmo Chaotic Moon Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Equalicious Dark Curry Game Troopers Evet Evet Evet
Extraction: Project Outbreak (Mağazadan kaldırıldı) ShortRound Games Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
ExZeus 2 HyperDevBox HyperDevBox Evet Evet Evet
Fable: Coin Golf Ideaworks Game Studio Microsoft Studios Evet Evet Evet
Farm Frenzy 2 Alawar Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Fast and the Furious: Adrenaline (Mağazadan kaldırıldı) i-Play i-Play Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Feed Me Oil (Mağazadan kaldırıldı) Holy Water Games Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
FIFA 13 (Mağazadan kaldırıldı) EA Romania Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
FIFA 14 (Mağazadan kaldırıldı) EA Romania Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
FIFA 15 Ultimate Team (Mağazadan kaldırıldı) EA Romania Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Fight Game: Rivals Khaeon Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Final Fantasy Square Enix Square Enix Evet Evet Evet
Final Fantasy III Matrix Software Square Enix Evet Evet Evet
Flight Control (Mağazadan kaldırıldı) Firemint Namco Bandai Games Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Flight Control Rocket (Mağazadan kaldırıldı) Firemint Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Fling (Mağazadan kaldırıldı) Miniclip Miniclip Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Flowerz Carbonated Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Fragger Miniclip Miniclip Evet Evet Evet
Free Slots Fun Factory (Mağazadan kaldırıldı) Rocks Pro Game Troopers Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Frogger (Mağazadan kaldırıldı) Konami Digital Entertainment Konami Digital Entertainment Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Fruit Ninja Halfbrick Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Full House Poker Krome Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Fusion Dots (Mağazadan kaldırıldı) BumBliss Game Troopers Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Fusion: Sentient NinjaBee Microsoft Studios Evet Evet Evet
Galactic Reign Slant Six Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Galaga Legions DX (Mağazadan kaldırıldı) Namco Bandai Games Namco Bandai Games Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Game Chest: Logic Games Bonfire Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Game Chest: Solitare Bonfire Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Game Room - Asteroids Deluxe Krome Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Game Room - Centipede Krome Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Game Room - Luna Lander Krome Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Game Room - Pitfall! Krome Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
geoDefense Critical Thought Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
geoDefense Swarm Critical Thought Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Gerbil Physics Pencel Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Ghostscape Psionic Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Glow Artisan (Mağazadan kaldırıldı) Powerhead Games Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Glyder: Adventure Worlds Glu Mobile Glu Mobile Evet Evet Evet
Gravity Guy Miniclip Miniclip Evet Evet Evet
Gravity Guy 2 Miniclip Miniclip Evet Evet Evet
Guitar Hero 5 (Mağazadan kaldırıldı) Glu Mobile Glu Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Gun Bros (Mağazadan kaldırıldı) Glu Mobile Glu Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Halo: Spartan Assault Vanguard Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Halo: Spartan Strike Vanguard Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Halo Waypoint 343 Industries Microsoft Studios Evet Evet Evet
Hamster Universe SneakyBox Studios Game Troopers Evet Evet Evet
Harbor Master Imangi Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Hasta La Muerte Pohlm Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Hexic (Mağazadan kaldırıldı) Other Ocean Interactive Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Hexic Rush Carbonated Games Carbonated Games Evet Evet Evet
Hitman GO Square Enix Montreal Square Enix Evet Evet Evet
Hungry Shark Evolution Future Games of London Ubisoft Evet Evet Evet
Hydro Thunder GO Pixelbite Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
I Dig It InMotion Software Microsoft Studios Evet Evet Evet
I Love Katamari (Mağazadan kaldırıldı) Namco Bandai Namco Bandai Games Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
iBlast Moki Godzilab Microsoft Studios Evet Evet Evet
iBomber Defense (Mağazadan kaldırıldı) Cobra Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Ice Age Village (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
ilomilo SouthEnd Interactive Microsoft Studios Evet Evet Evet
Imperia Online Imperia Online Game Troopers Evet Evet Evet
Implode! IUGO Mobile Microsoft Studios Evet Evet Evet
iO The Game Gamious Game Troopers Evet Evet Evet
IonBallEx IronSun Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
iStunt 2 Miniclip Miniclip Evet Evet Evet
James Patterson’s Women’s Murder Club Vivid Games i-Play Evet Evet Evet
Jet Car Stunts True Axis Microsoft Studios Evet Evet Evet
Jet Set Go (Mağazadan kaldırıldı) Ph03nix New Media Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Jetpack Joyride Halfbrick Studios Halfbrick Studios Evet Evet Evet
KenKen (Mağazadan kaldırıldı) Capcom Capcom Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Kinectimals Frontier Developments Ltd. Microsoft Studios Evet Evet Evet
Kinectimals Unleashed Frontier Developments Ltd. Microsoft Studios Evet Evet Evet
Kingdoms & Lords Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
KooZac SPL Square Enix Evet Evet Evet
Lara Croft: Relic Run Simutronics Square Enix Evet Evet Evet
Let's Golf 2 (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Lines The Game Gamious Game Troopers Evet Evet Evet
Little Acorns (Mağazadan kaldırıldı) Chillingo/Team Pesky Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Lode Runner Classic Studio Voltz Microsoft Studios Evet Evet Evet
Make it Rain: The Love of Money Space Inch Game Troopers Evet Evet Evet
Mass Effect: Infiltrator (Mağazadan kaldırıldı) IronMonkey Studios Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Max & the Magic Marker Press Play Microsoft Studios Evet Evet Evet
Microsoft Bingo Frima Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Microsoft Mahjong Arkadium Microsoft Studios Evet Evet Evet
Microsoft Minesweeper Arkadium Microsoft Studios Evet Evet Evet
Microsoft Solitaire Collection Arkadium Microsoft Studios Evet Evet Evet
Minecraft Mojang Microsoft Studios Evet Evet Evet
Minesweeper Babaroga Microsoft Studios Evet Evet Evet
MiniSquadron (Mağazadan kaldırıldı) Supermono Studios Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Mirror's Edge (Mağazadan kaldırıldı) IronMonkey Studios Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Modern Combat 4 Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
Modern Combat 5: Blackout Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
Monopoly (Mağazadan kaldırıldı) EA Redwood Shores Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Monopoly Millionaire (Mağazadan kaldırıldı) Electronic Arts Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
MonstaFish Ironsun Studios Ironsun Studios Evet Evet Evet
Monster Burner (Mağazadan kaldırıldı) Ubisoft Montreal Ubisoft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Monster Go! ThinkBox Studios Game Troopers Evet Evet Evet
Monster Island Miniclip Miniclip Evet Evet Evet
More Brain Exercise (Mağazadan kaldırıldı) Namco Bandai Namco Bandai Games Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Ms. Splosion Man Twisted Pixel Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Mush Angry Mango Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
N.O.V.A. 3 Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
NBA JAM (Mağazadan kaldırıldı) EA Mobile Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Need for Speed: Hot Pursuit (Mağazadan kaldırıldı) EA Mobile Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Need For Speed Undercover (Mağazadan kaldırıldı) EA Mobile Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
OMG: Our Manic Game Arkedo Microsoft Studios Evet Evet Evet
Orbital Bitforge Microsoft Studios Evet Evet Evet
Order & Chaos Online Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
Overkill 3 Craneballs Game Troopers Evet Evet Evet
PAC-MAN (Mağazadan kaldırıldı) Namco Bandai Namco Bandai Games Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Pac-Man Championship Edition DX (Mağazadan kaldırıldı) Namco Bandai Namco Bandai Games Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Pac-Man Kart Rally (Mağazadan kaldırıldı) Namco Bandai Namco Bandai Games Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Panzer Geekz PortaPlay Game Troopers Evet Evet Evet
Parachute Panic FDG Entertainment Microsoft Studios Evet Evet Evet
Parking Mania (Mağazadan kaldırıldı) Mobirate Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Picnic Wars (Mağazadan kaldırıldı) Crown Adam AG Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
PES 2011 (Mağazadan kaldırıldı) Playsoft Konami Digital Entertainment Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
PES 2012 (Mağazadan kaldırıldı) Playsoft Konami Digital Entertainment Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Plants vs. Zombies (Mağazadan kaldırıldı) PopCap PopCap Games Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Pocket God (Mağazadan kaldırıldı) Bolt Creative ngmoco Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Pool Pro Online 3 (Mağazadan kaldırıldı) Namco Bandai Games Namco Bandai Games Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Puzzle Quest 2 (Mağazadan kaldırıldı) Namco Bandai Namco Bandai Games Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Rabbids Big Bang Ubisoft Paris Ubisoft Evet Evet Evet
Rabbids Go Phone (Mağazadan kaldırıldı) Ubisoft Paris Ubisoft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Rayman Fiesta Run Ubisoft Casablanca Ubisoft Evet Evet Evet
Rayman Jungle Run Pasta Games Ubisoft Evet Evet Evet
Real Racing 2 (Mağazadan kaldırıldı) Firemint Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Real Soccer (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Real Soccer 2013 (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Revolution Playful Art Microsoft Studios Evet Evet Evet
Ridiculous Marathon Crema Games Game Troopers Evet Evet Evet
Rise of Glory Revo Solutions Microsoft Studios Evet Evet Evet
RISK (Mağazadan kaldırıldı) EA Mobile Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Rocket Riot (Mağazadan kaldırıldı) Codeglue Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Roll in the Hole (Mağazadan kaldırıldı) Eccentricity Games Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Runemals JanduSoft Game Troopers Evet Evet Evet
Sally's Salon: Luxury Edition GameHouse Live GameHouse Live Evet Evet Evet
Sally's Spa GameHouse Live GameHouse Live Evet Evet Evet
Secrets and Treasure: The Lost Cities (Mağazadan kaldırıldı) Mediatonic Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Shark Dash (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Shoot 1UP Mommy's Best Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Shuffle Party Babaroga Microsoft Studios Evet Evet Evet
Sid Meier's Civilization Revolution Firaxis 2K Games Evet Evet Evet
Sid Meier's Pirates! 2K 2K Games Evet Evet Evet
Six-Guns (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Skulls of the Shogun 17-BIT Microsoft Studios Evet Evet Evet
Sonic CD Christian Whitehead Sega Evet Evet Evet
Sonic the Hedgehog 4: Episode I Sonic Team Sega Evet Evet Evet
Spider Jack (Mağazadan kaldırıldı) maxnick Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Spy Mouse (Mağazadan kaldırıldı) Firemint EA Mobile Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Star Wars: Battle for Hoth (Mağazadan kaldırıldı) Fluffy Logic THQ Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Star Wars: Cantina (Mağazadan kaldırıldı) THQ Wireless THQ Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Storm in a Teacup (Mağazadan kaldırıldı) Cobra Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Sudoku Babaroga Microsoft Studios Evet Evet Evet
Super Monkey Ball Other Ocean Interactive Sega Evet Evet Evet
Super Monkey Ball 2: Sakura Edition Other Ocean Interactive Sega Networks, Inc. Evet Evet Evet
Temple Run 2 Imangi Studios Imangi Studios Evet Evet Evet
Tentacles (Mağazadan kaldırıldı) Press Play Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Tentacles: Enter the Mind Press Play Microsoft Studios Evet Evet Evet
Terraria Codeglue 505 Games Evet Evet Evet
Tetris (Mağazadan kaldırıldı) EA Mobile Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Tetris Blitz (Mağazadan kaldırıldı) EA Mobile Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
TextTwist 2 GameHouse Live Microsoft Studios Evet Evet Evet
The Amazing Spider-Man Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
The Dark Knight Rises (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
The Game of Life (Mağazadan kaldırıldı) Ideaworks Game Studio Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
The Great Wobo Escape Gamifi.cc Games Game Troopers Evet Evet Evet
The Harvest (Mağazadan kaldırıldı) Luma Arcade Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
The Oregon Trail Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
The Revenants: Corridor of Souls (Mağazadan kaldırıldı) Chaotic Moon Studios Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
The Sims 3 (Mağazadan kaldırıldı) EA Mobile Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
The Sims FreePlay (Mağazadan kaldırıldı) FireMonkeys Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
The Sims Medieval (Mağazadan kaldırıldı) EA India Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Throne Together Rogue Rocket Games Microsoft Studios Evet Evet Evet
Tiger Woods PGA Tour 12 (Mağazadan kaldırıldı) EA Mobile Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Tika Taka Soccer Panic Barn Game Troopers Evet Evet Evet
Tiki Towers Mr.Goodliving GameHouse Live Evet Evet Evet
Tiny Plane (Mağazadan kaldırıldı) Pow Pow Games Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Tiny Troopers Kukouri Mobile Entertainment Game Troopers Evet Evet Evet
Tiny Troopers 2: Special Ops Kukouri Mobile Entertainment Game Troopers Evet Evet Evet
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Total Conquest Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
Touchdown Hero: New Season Cherrypick Games Game Troopers Evet Evet Evet
Tower Bloxx: New York (Mağazadan kaldırıldı) Digital Chocolate Digital Chocolate Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Toy Soldiers: Boot Camp Signal Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Trivial Pursuit (Mağazadan kaldırıldı) EA Mobile Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Trucking 3D EVLPPY Game Troopers Evet Evet Evet
Turn N Run (Mağazadan kaldırıldı) MaxNick Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Twin Blades (Mağazadan kaldırıldı) Press Start Studio Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Twins Parrot Games Game Troopers Evet Evet Evet
UNO & Friends Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
UNO HD (Mağazadan kaldırıldı) Gameloft Gameloft Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Vampire Rush (Mağazadan kaldırıldı) A-Steroids Chillingo Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
What in the World? Plunge Interactive Game Troopers Evet Evet Evet
Who Wants To Be A Millionaire? (Mağazadan kaldırıldı) Glu Mobile Glu Mobile Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Wordament You vs. the Internet Microsoft Studios Evet Evet Evet
Wordament Snap Attack (Mağazadan kaldırıldı) You vs. the Internet Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
World At Arms Gameloft Gameloft Evet Evet Evet
Xbox LIVE Extras Microsoft Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Xbox SmartGlass (Formally Xbox Companion) Microsoft Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Yahtzee (Mağazadan kaldırıldı) EA Mobile Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Z0MB1ES (on teh ph0ne) Ska Studios Microsoft Studios Evet Evet Evet
Zombie Attack! 2 IUGO Mobile IUGO Mobile Evet Evet Evet
Zombies!!! (Mağazadan kaldırıldı) Babaroga Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Zoo Tycoon Friends (Mağazadan kaldırıldı) Behavior Interactive Microsoft Studios Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi
Zuma's Revenge (Mağazadan kaldırıldı) PopCap Games Electronic Arts Iptal edildi Iptal edildi Iptal edildi

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]