Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Armando Dippet

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.Aktarılması veya kalması konusunda bir fikir birliği olmadığı gözlemlendi. Bu tip maddelerde nispeten kalabalık şekilde torba/toplu aktarma ve/veya SAS adaylığına muhalafet var, ben de bu tip adaylıkları kapatmanın tek tek inceleme sonucunda hata yapma olasılığını arttırdığını düşünüyorum. Kullanıcıların tek tek tüm maddelere bakamadığını ve inceleyemediğini de yorumlardan anlayabiliyoruz. Daha kısıtlı ve kullanıcıların etkin inceleme yapabileceği SAS adaylıkları için engel yok.Vikiçizer (mesaj) 12:55, 1 Ekim 2016 (UTC)

Armando Dippet[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bu maddenin ve aşağıda listelediğim maddelerin içeriklerinin ayrı madde açacak kadar KD olmadığını düşünüyorum. Bu maddelerdeki içerikler hâlihazırda mevcut olan ana maddelere aktarılabilir.

  1. Armando Dippet
  2. Minerva McGonagall
  3. Irma Pince
  4. Poppy Pomfrey
  5. Horace Slughorn
  6. Slug Kulübü
  7. Pomona Sprout
  8. Sybill Trelawney
  9. Gilderoy Lockhart
  10. Hogwarts çalışanları listesi
  1. Padma Patil
  2. Neville Longbottom
  3. Ginny Weasley
  4. Marietta Edgecombe
  1. Barty Crouch Sr
  2. Dolores Umbridge
  3. Cornelius Fudge
  4. Rufus Scrimgeour
  5. Harry Potter'da ikincil karakter bakanlık görevlileri
  6. Teftiş Mangası
  1. Mr Ollivander
  2. Andromeda Tonks
  3. Ted Tonks
  4. Albus Severus Potter
  5. Gabrielle Delacour
  6. Gellert Grindelwald
  7. Ignotus Peverell
  8. Xenophilius Lovegood
  9. Hogwarts öğrencileri
  10. İkincil karakter Gryffindor'lar
  11. İkincil karakter Hufflepuff'lar
  12. İkincil karakter Ravenclaw'lar
  13. İkincil karakter Slytherin'ler
  1. Antonin Dolohov
  2. Augustus Rookwood
  3. Lucius Malfoy
  1. Malfoy ailesi
  1. Frank Longbottom
  2. Sirius Black
  3. İkincil karakter Zümrüdüanka Yoldaşları
  4. Black ailesi
  1. Harry Potter akrabaları
  2. Dursley ailesi
  1. Ariana Dumbledore
  1. Weasley ailesi
  1. Eileen Prens
  2. Tobias Snape
  1. Merope Gaunt
  2. Morfin Gaunt
  3. Tom Riddle Sr
  4. Gaunt evi
  1. Metamorphmagus
  2. Animagus
  3. Karanlık İşaret
  1. Avada Kedavra
  2. Cruciatus laneti
  3. Expelliarmus
  4. Lumos
  5. Patronus
  1. Veritaserum
  2. Harry Potter asaları
  3. Düşünseli
  4. Hortkuluk
  5. Çapulcu Haritası
  6. Ölüm Yadigarları
  • Quidditch maddesine aktarılması önerilenler
  1. Hogwarts Quidditch takımları
  1. Harry Potter serisindeki gazeteler ve dergiler
  2. Kan saflığı (Harry Potter)
  3. Çikolatalı Kurbağa
  1. Harry Potter ile ilgili başlıkların listesi
  1. Üçbüyücü Turnuvası
  1. Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin gösterim tarihleri--B.S.R.F. 💬 16:18, 7 Ağustos 2016 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Gerekçeye istinaden.--B.S.R.F. 💬 16:30, 7 Ağustos 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Maddelerin tümü kendine has özelliklere sahip ve bu isimlerle aranacaklardır. Kayda değer oldukları şüphe götürmez, lakin başka bir yere konulduklarında bilgiye ulaşılamaz. Nitekim o karakterleri Dumbledore'un ordusu maddesine koyarsanız bilgiyi saklamak gibi bir şey olacaktır. Eserin ve karakterlerin kayda değerliğine dair bir itiraz yoksa mevcut hallerinde kalmaları taraftarıyım.--Kafkasmurat- 17:32, 7 Ağustos 2016 (UTC)
"Kayda değer oldukları şüphe götürmez" demişsiniz ancak maddelerde bu durumu ispatlayacak kaynak yok. "Başka bir yere konulduklarında bilgiye ulaşılamaz" demişsiniz ancak Vikipedi'de bir maddeyi bir başka maddeye yönlendirebildiğimizi sanırım unutmuşsunuz.--B.S.R.F. 💬 17:40, 7 Ağustos 2016 (UTC)
Bunların birer element olmadığını ve bilim dergilerinde yer almadığını unutmayınız. Kurgu karakter tabi ki kurgu kitaba dayanacak. Madde yönlendirme önerinizi de tüm politikacıları bir maddeye toplayarak işlevsel hale getirmelisiniz. Ancak unutmayın Vikipedi ziyaretçilerinin tamamına yakını arama sonuçlarından gelir. Aramanın başarılı olması için de o bilginin anahtar kelimeyle maddesi bulunmalıdır. --Kafkasmurat- 18:06, 7 Ağustos 2016 (UTC)
  • Aktarılsın Büyüler benim dikkatimi çekmişti, onları önerecektim. Gerekçe yerinde. --evolutionoftheuniverse mesaj 18:00, 7 Ağustos 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Böyle toplu tartışmalar yapmak yerine tek tek aday gösterilse daha iyi olacak. Tek tek 20 madde için ayrı değerlendirmeler yapmak gerekiyor. Malum, her maddenin kayda değerliği kendisini bağlar.--RapsarEfendim? 20:40, 7 Ağustos 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Genel düşünceye (ayrı madde olma yetersizliği) katılıyorum ancak bence de bu şekilde sonuç almak zor olur. Hem görüş belirtenler hem de tartışmayı kapatacaklar bakımından sıkıntılar çıkacaktır; bu kadar başlık için görüş belirtmek ve hangisinde ne kadar fikir birliği olduğunun belirlenmesi kolay değil. Bürokratik gözükse de, zamana yayılacak tekil adaylıklar daha faydalı olabilir.--Sayginerv-posta 07:20, 8 Ağustos 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum rapsar ve saygıner'e katılıyorum, böyle toptan bir silme adaylığını sağlıklı sonuçlandırmak mümkün olmaz. --kibele 16:21, 8 Ağustos 2016 (UTC)
  • Tek tek değil de, grup grup aday göstermek daha pratik olur — şu maddeler şu maddeye gibi. --evolutionoftheuniverse mesaj 01:20, 9 Ağustos 2016 (UTC)
  • 70 küsür maddeden en azından ikincisi kalmalı, dolayısıyla Kalsın Kalsın. Büyüler de olsa olsa Affedilmez Lanetler vs. maddeleri altında birleştirilebilir. En son madde (gösterim tarihleri) için birleştirme isteği zaten varmış. Bu SAS için çok uğraşılmış, emek verilmiş, teşekkür ediyorum. Torba SAS'lar belki lisans sorunlu medyalar vs. için uygun olabilir ama maddeler için genel olarak uygun değil bence. Harry Potter evreninde çok sayıda varlık var. Liste adlarından 'ikincil karakter' kaldırılabilir. Harry Potter maddeleri hiyerarşisinin yeniden ayarlanması yerinde gözüküyor ama bunun tartışmasının yeri bir Harry Potter vikiprojesi/portalı olsa bence çok daha iyi olur. Bence bu SAS içeriği ilgili proje ya da portala kopyalansın, orada Harry Potter evreni hakkında çok daha fazla (b)ilgi sahibi olanlar düzenlemeleri yapsın. --Deniz (mesaj) 22:55, 24 Eylül 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.