Vikipedi:Seçkin liste adayları/Arşiv/Ekim 2012

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin liste adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin liste" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--ahzaryamedileti 10:33, 18 Ekim 2012 (UTC)

Balinalar ve yunuslar listesi[kaynağı değiştir]

  • Güzel bir madde. Birçok deniz memelisi var bu listede. Seçkin olabileceğini düşünüyorum.--Betelgeuse-Seginus 21:29, 12 Mayıs 2012 (UTC)
  • Karşı Karşı Listede açılmamış bir çok madde var ve bunlar, bu maddenin anlaşılabilmesi için olmazsa olmaz bağlantılar. Bu sebeple karşıyım SL olmasına.--RapsarEfendim? 20:29, 13 Mayıs 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Açılmamış maddelerin açılması amacıyla İBP′ye çıkarılmasının faydalı olacağını düşünüyorum. ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 04:15, 21 Mayıs 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Listedeki kırmızılar açılırsa (ki baya çok var) seçkin liste olabilir. Cekli'nin dediği gibi İBP ile halledilebilir belki bu maddeler.--Emyilmesaj 22:03, 21 Mayıs 2012 (UTC)
  • Şartlı destek Şu anda 33 tane türün maddesi yok. Onlar açılırsa SL olabilir. --B.S.R.F. 💬 11:42, 20 Haziran 2012 (UTC)
  • Üçünüze de Cevap Cevap İBP adayı gösterdim, en kısa sürede hallolur.--Betelgeuse-Seginus 14:13, 20 Haziran 2012 (UTC)

Maddenin gayet etkin durumdaki yazarına haber eden oldu mu? Seçkin İçerik sisteminin ilk zamanlarında da yazmışlığım var. İyi niyetle de olsa hazır olmayan bir maddeyi, maddenin üzerinde çalışanların dışında birinin aday göstermesi durumunda adaylıklar reddedilmeli SİS tarafından gerekiyorsa (Gerekiyorsa'nın altını çizmiş olayım; zorunlu olarak değil, ihtiyaca bağlı olarak). BetelgeuseSeginus elbette bunu son derece iyi bir niyet gözeterek yapıyor; ancak, maddenin de hazır olmadığı ortada. Ayrıca sanırım madde yazarının bilgisi de yok, ki yorum yazmamış buraya.

Ben yokken değişmediyse, başarısız olan maddeyi 3 ay boyunca tekrar aday gösterememe kuralımız olacaktı. O yüzden hazır olmayan öne atılan maddelerin önü tıkanıyor ve adaylıkların reddedilmesi bu durumda sağlıklı bir önlem.

Vito Genovese 21:25, 1 Temmuz 2012 (UTC)

  • Karşı Karşı İş birliğine aday gösterilmiş ancak yaklaşık 1,5 aydır seçilmemiş ve tek destek var. Muhtemelen seçilmeyecektir. Kırmızılar açılmadığı sürece SL olabileceğini sanmıyorum. Merve (mesaj) 15:30, 11 Temmuz 2012 (UTC)
Bu, bir seçkin liste adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.