Kullanıcı mesaj:Bilalokms

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Bilalokms, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli ve telif ihlali yapıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Veritasileti 16:16, 14 Ocak 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Bilalokms,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Logo lamb-of-god.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

İyivikiler... [ho? ni!] 09:09, 9 Şubat 2012 (UTC)

Editörlük yetkileriniz verilmiştir. Kullanımında bir sıkıntı yaşarsanız haber vermeniz yeterlidir. Kolay gelsin.--Reality (tartışma) 23:11, 7 Mart 2012 (UTC)

Ben o sayfada değişiklik yaptım. Çünkü o futbolcunun gerçek ismi Süleyman Youla değil, Souleymane Youla'dır. ben zaten Souleymane Youla adında tekrardan bir madde açmıştım. bkz.Souleymane Youla Bu sayfa normalde üstüne basarsanız benim oluşturduğum sayfaya ulaşmış olursunuz.--Horozlar 18:38, 9 Mart 2012 (UTC)

Barış Eyriboz[kaynağı değiştir]

Maddenin yeterli sayıda kaynaktan desteklendiğini düşünüyorum. (tuna-yel)

Merhabalar, bir soru sormak istiyorum: Şuradaki fotoğraf Creative Commons lisansı altında dağıtılıyor. Bu fotoğrafı Vikipedi'ye yahut Wikimedia Commons'a yüklemek bir sakınca yaratır mı? --BilalOkmsmesaj 18:20, 16 Mart 2012 (UTC)

Merhaba. Şurada aynı lisansa sahip başka bir resim yüklenmiş. Oradaki bilgiler ve lisans kullanılarak yüklenebilir, bir sorun olmaz. İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 18:23, 16 Mart 2012 (UTC)
  • Merhaba. Gece Yolcuları ile ilgili yüklediğiniz ekran görüntüsü adil kullanım kurallarının "Aynı bilgiyi verecek özgür lisanslı bir benzer dosyanın mevcut olmaması veya yaratılamayacak olması" kuralına uymadığı için telif sorunu yaratıyor. Bu yüzden silinmesi için işaretledim. Yaşayan sanatçıların maddelerine kendilerine ait adil kullanım fotoğraflarını yukarıdaki sebepten yükleyemiyoruz. Bilginize, iyi günler. -- Güzelonlu (mesaj) 13:20, 18 Mart 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Bilalokms,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Infobox dot-com company/belge adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden ş2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

BilalOkmsmesaj 18:13, 2 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba Rapsar, benim bir sorum var. Şu madde -maddedeki kırmızılıklar sayılmazsa- sence KM olabilir mi? Eğer olamayacağını düşünüyorsan neleri düzelterek KM kriterlerini tam anlamıyla karşılamış olurum? Teşekkür ederim :) --BilalOkmsmesaj 16:53, 3 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba. KM kriterlerimizde kırmızı bağlantılarla ilgili bir kriterimiz yok aslında bakarsan. Bazı kullanıcılar maddede bir tane dahi kırmızı bağlantı varsa karşı olabilirken bazıları da (benim gibi :) sadece maddenin anlaşılabilirliği engelleyen kırmızı bağlantı kalmamasını istiyorlar. Bir müzik grubu için konuşursak yayınları ve üyeleri benim için yeterlidir mesela kabaca. Maddeyi okumadım; ancak KM olan Chrome Division ile kıyaslarsam büyüklük açısından fena değil gibi. Cümle cümle detaylı bir inceleme için zaman gerekli :) Yeterli kaynak ve güzel bir anlatımla KM olma potansiyeli var gibi duruyor bence. İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 17:42, 3 Nisan 2012 (UTC)
Teşekkür ederim, iyi akşamlar. --BilalOkmsmesaj 17:44, 3 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba Emperyan, en:Template:EditOptions şablonunu Vikipedi'ye aktarmanın Yardım:Değişiklik özeti/Çeviri sayfası için yararlı olacağını düşündüm. Burada bir deneme yaptım. İngilizce Vikipedi'ye ek olarak özet kutucuğundaki yazıyı değiştirilebilir yaptım, sence nasıl olmuş? --BilalOkmsmesaj 13:30, 3 Nisan 2012 (UTC)

  • Merhaba :) Evet harika olmuş. Değişkenleri (parametre) de Türkçe yapınca tam olacaktır. İsterseniz ben düzeltmeleri yapayım? :) Emperyan-ileti 09:55, 4 Nisan 2012 (UTC)
    • Düzeltmeleri yaptım. Yayına alabiliriz artık; ancak ben bir isim bulamadım :) --BilalOkmsmesaj 11:55, 4 Nisan 2012 (UTC)
  • Ellerinize sağlık! "DüzenlemeSeçenekleri" diyelim de çok anlamsız olur :) Emperyan-ileti 15:34, 4 Nisan 2012 (UTC)
    • Öncelikle teşekkür ederim. "DüzenlemeAyarları" da olabilir belki... Ama çok uzun oldu sanki :D --BilalOkms[o.O] 15:37, 4 Nisan 2012 (UTC)
  • "Seçenek" ya da "ayar" anlam veremiyor o şablona :) Sadece "Düzenleme" diyelim mi? Ya da "Düzenleme işlevleri". Ne dersiniz? :) Emperyan-ileti 15:41, 4 Nisan 2012 (UTC)
    • "Düzenleme işlevleri" iyi gibi. --BilalOkms[o.O] 15:43, 4 Nisan 2012 (UTC)
  • O zaman "Düzenleme işlevleri" adında açalım şablonu. Daha iyi bir öneri gelirse değişiklik yapılacaktır. Tekrar ellerinize sağlık! :) Emperyan-ileti 15:46, 4 Nisan 2012 (UTC)
  • Tamamdır. Teşekkürler! :) Yardım:Değişiklik özeti/Çeviri sayfasında da çevirilere devam edelim isterseniz. Bitsin de güncelleyelim sayfayı :) Emperyan-ileti 16:27, 4 Nisan 2012 (UTC)

Tavsiyen için[kaynağı değiştir]

Tavsiyen için çok teşekkür ederim, böyle bir şablonu arıyordum '''MEOGLOBAL''' (mesaj) 15:27, 7 Nisan 2012 (UTC)

Rica ederim :) --BilalOkms[o.O] 15:29, 7 Nisan 2012 (UTC)

Şablonlara Hızlı Ulaşma[kaynağı değiştir]

Kullanıcı Uyarı Şablonları'nda çok fazla şablon var, aradığımı hızlı bulamıyorum. Önerin var mı? '''MEOGLOBAL''' (mesaj) 15:31, 7 Nisan 2012 (UTC)

Ne gibi mesela? --BilalOkms[o.O] 15:41, 7 Nisan 2012 (UTC)
  • Vandallayanlara ya da yeni gelenlere, yanlış yapanlara uygulanacak şablonlar. '''MEOGLOBAL''' (mesaj) 15:43, 7 Nisan 2012 (UTC)

Şu anonimi engeller misiniz? --BilalOkms[o.O] 09:49, 8 Nisan 2012 (UTC)

uyarmışsınız, devam etmemiş. engele gerek yok derim.. kolay gelsin. --ki bl 10:00, 8 Nisan 2012 (UTC)

Şu kullanıcıyı engeller misiniz? Israrla telif ihlali yapıyor. --BilalOkms[o.O] 11:03, 8 Nisan 2012 (UTC)

şu an için durmuş görünüyor, devam ederse engellenebilir. teşekkürler, iyi çalışmalar. --M.M.ileti 11:11, 8 Nisan 2012 (UTC)


Kıdem Tazminatı Sayfası[kaynağı değiştir]

Sayfada vermiş olduğum bilgiler için www.tazminathesaplama.net sayfasının sahibi ve yazarından izin almıştım. Teşekkürler. (Fremen)

Sayfa onaylandı, iyivikiler... --BilalOkms[o.O] 12:11, 9 Nisan 2012 (UTC)
  • Merhabalar, bunun gibi kendi çalışmalarınız olan dosyaları Commons'a yüklemeniz daha faydalı olacaktır. Böylelikle diğer Vikipediler de bu çalışmalarınızdan faydalanabilir. İyi vikiler... --BilalOkms[o.O] 12:35, 11 Nisan 2012 (UTC)
    • Aceleden yükledim :) Senin de sınavların var. Sen de vikidesin :) '''MEOGLOBAL''' (mesaj) 12:37, 11 Nisan 2012 (UTC)
  • Mobil sayfa şu anda kötü halde, geliştirilmesi gerekli. Bakalım önerinize ne yorumlar gelecek. Kabul görürse seve seve mobil sayfa olarak kullanabiliriz. Kolay gelsin :) --Reality (mesaj) 10:16, 10 Haziran 2012 (UTC)

Revizyon kontrolünden geçirdiğiniz Naşide Göktürk maddesi KD mi? Google arattım, fazla bir veriye ulaşamadım, hakkında pek kaynak yok. Kişisel web sitesi de açılmıyor. İyivikiler... --BilalOkms[o.O] 09:34, 14 Haziran 2012 (UTC)

Kayda değer. Hakkında ne gibi kaynaklar gerekiyor? Önemli müzik yapım şirketlerinden albümü çıkan kişiler KD sayılır ki kişi hakkında birçok habere ulaşılabiliyor. esc2003 (mesaj) 10:02, 14 Haziran 2012 (UTC)
Bir-iki örnek verebilir misiniz acaba, kaynak olarak? --BilalOkms[o.O] 10:03, 14 Haziran 2012 (UTC)
Mesela şarkıcının adını yazıp Hürriyet'te şu haberleri buldum. (1, 2, 3). Ulaşmak oldukça basit, bulamamanız ilginç. esc2003 (mesaj) 10:08, 14 Haziran 2012 (UTC)
  • Google'dan isim olarak aratınca bi' şey bulamamıştım :) İyivikiler... --BilalOkms[o.O] 10:10, 14 Haziran 2012 (UTC)

Gizli Danışman[kaynağı değiştir]

Şuradaki değişikliğinizle ilgili olarak söylemek isterim ki "Gizli Danışman" askeri değil, sivil bir rütbedir. Azadagaoglu (mesaj) 09:40, 15 Haziran 2012 (UTC)

Ben o değişikliği Kategori:Rütbeler kategorisi, Kategori:Askeri rütbeler kategorisine taşındığı için yaptım. --BilalOkms[o.O] 09:42, 15 Haziran 2012 (UTC)
Anladım, sorun orada demek. Biri ilgilenir de düzeltirse iyi olur ama. Nihayetinde "Gizli Danışman" askeri rütbe değil çünkü. Azadagaoglu (mesaj) 10:15, 15 Haziran 2012 (UTC)

Selamlar. Hızlı sil şablonu eklediğiniz maddeleri onaylarsanız, daha sonradan bu şablonun kaldırılmasının da önüne geçmiş olursunuz. Hani sonradan bir sıkıntı olmasın :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 10:06, 15 Haziran 2012 (UTC)

Teşekkür ederim, artık böyle yapacağım :) --BilalOkms[o.O] 11:29, 15 Haziran 2012 (UTC)
  • Merhabalar, Commons'a Flickr'dan dosya yüklerken bilmeniz gereken birkaç detayı anlatabilirim sanırım... Öncelikle, Commons'a sadece BY (CC-BY) veya BY SA (CC-BY-SA) lisansındaki dosyalar kabul ediliyor Flickr'dan. Noncommercial (NC), No derivative works (ND) veya All Rights Reserved (Copyright) lisansı altındaki dosyalar ise siliniyor. Bilginize... --BilalOkms[o.O] 11:33, 15 Haziran 2012 (UTC)
  • Merhaba dediğiniz lisans bu fotoğrafta mevcut gözüküyor bunu benim için yükleyebilirmisiniz zahmet olmazsa ?

http://www.flickr.com/photos/turcain/6284055957/ --ultrAslansiBurdayım :)


Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 05:55, 25 Haziran 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 3 Temmuz 2012

Şehzade Abdullah[kaynağı değiştir]

Abdullah Hürremin Oglu degil

Hicbir bebek Hürremin öldü

Şehzade Abdullah, Fülane Hatun'nu Oglu.

  • Şehzade Mahmud (22.9.1512 - 29.10.1521)
  • Şehzade Abdullah (1514 - 28.10.1514)


Bak:

http://tr.wikipedia.org/wiki/F%C3%BClane_Hatun

Dilek2 (mesaj) 15:26, 9 Temmuz 2012 (UTC)

Telifli ses dosyaları[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Dosya:Lamb of God Redneck.ogg hakkında bir hatırlatma yapmak istedim. VP:MÖ gereği Telifli müzik ürünlerinin süresi orijinal ürünün süresinin %10'dan ve her durumda 30 sn'den daha uzun olmamalıdır. (Eğer parçanın %10'u 30 saniyeden uzun ise o zaman parçanın sadece 30 saniyelik kısmı alınmalıdır. Eğer parçanın %10'u 30 saniyeden kısa ise o zaman %10'luk kısmı alınmalıdır. Beş dakikadan kısa müzik parçaları için %10'luk kısım 30 saniyeden daha kısadır bu sebeple parçanın %10'luk kısmı kullanılır.) Bu durumda eğer parçanın tamamının uzunluğu 3:50 yanı toplamda 230 saniye ise, azami 23 saniyelik bir alıntı yapılabilir. Bu kural uyarınca parçanın daha kısa bir alıntısını yüklemeniz gerekiyor. İyivikiler... [ho? ni!] 04:03, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Aynı durum Dosya:Lamb of God Laid to Rest.ogg için de geçerli. İyivikiler... [ho? ni!] 04:04, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba Bilalokms nasılsın ? Bir kere benim için Flickr'dan dosya yüklemiştin acaba yine yüklemen mümkünmü ? Dosya şudur http://www.flickr.com/photos/tombrogan/3484043359/ --ultrAslansiBurdayım :) 23:04, 25 Temmuz 2012 (UTC)

VikiProje Müzik[kaynağı değiştir]

Merhaba Bilalokms. Projenin tartışma sayfasında yeniden yapılanmadan bahsetmişsin. Sence neler yapılabilir? Merve (mesaj) 11:26, 25 Temmuz 2012 (UTC)

Merhabalar, öncelikle birlikte çalışmamız ve elimizdeki maddeleri okunabilir hale getirmemiz gerek. Yani bence VikiProje IBP'sinin canlanması gerek öncelikli olarak. Daha sonra müzik, müzik teorisi, gam gibi müziğin temel maddeleri en azından okunabilecek halde olmalı bence. Sonrasında öncelik sanatçı ve grup maddeleri açmak olmalı -ki bu konuda Türkçe Vikipedi'yi çok çok çok çok çok yetersiz buluyorum. Ve tabii sonrası da bu sanatçıların albüm, şarkı ve ilgili maddeleri olmalı. Eğer amacımıza ulaşabilir ve VikiProje Müziği etkin bir şekilde kullanabilirsek, yani birlikte çalışabilirsek çok güzel işler çıkacağına inanıyorum. Onlarca KM, SM ve SL kazandırabiliriz Vikipedi'ye. Mesela Grammy Ödülleri maddeleri açılsa en az 5-10 belki de daha fazla SL kazanabiliriz. Bunun gibi yüzlercesi var. Ama dediğim gibi, bunları tek başıma yapamam, yardımınıza ihtiyacım var :) --BilalOkms[o.O] 15:17, 25 Temmuz 2012 (UTC)
Ben bireysel olarak çalışmalar yapıyorum. Birkaç KM ve SL denemelerim var. Grammy Ödülleri bence de pek çok SL çıkarabileceğimiz bir konu. Bunun ilk denemesi de şu an adaylıkta. Bir de madde değerlendirmesi gündeme getirilebilir projede. Merve (mesaj) 20:43, 25 Temmuz 2012 (UTC)

En İyi Pop Vokal İşbirliği Grammy Ödülü[kaynağı değiştir]

Merhaba Bilalokms. En İyi Pop Vokal İşbirliği Grammy Ödülü maddesini SL yapmayı istiyorum. Çevirisi falan tamamlandı ama büyük bir kırmızı bağlantı sorunu var. Bilmiyorum ne kadar ilgi alanına giriyor ama boş zamanlarında yani üzerinde çalışmadığın bir madde olmadığı zaman sen de kırmızı bağlantıları açmamda yardımcı olabilir misin? Merve (mesaj) 12:06, 3 Ağustos 2012 (UTC)

Çeviri yardım[kaynağı değiştir]

İlgili bölümü güncelledim. İyi vikiler. --Superyetkinileti 06:45, 6 Ağustos 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Düzenlenmeyi bekleyen maddelerin düzenlenmesi konulu işbirliği projesine katılımınız için çok teşekkürler. Hedefimiz olan 500 madde düzenlemeye ulaşamadık ama 360 madde düzenleyerek 2012'deki 5 haftada ulaşılan toplam rakama ulaşmayı başardık.

Bu hafta yine ilginizi çekeceğine inandığımız bir işbirliği projemiz var. Dünya çapında en çok satan kitaplar listesi maddesindeki kırmızılıkları giderme çalışması. Katılımınızı bekler, güzel bir hafta dilerim. Mukaddimeileti 07:44, 18 Şubat 2013 (UTC)

Almanca çeviriler[kaynağı değiştir]

Merhaba Bilal,

Almancam inanılmaz paslanmış durumda, o yüzden yalnızca birine hayrım dokundu. :) Onu da berbat etmediğimi umuyorum ama sen bağlama daha hakim olduğundan sorun varsa da görürsün sanırım:

"Önceki nesiller başarılı insanlara gıpta ettiler/hayranlıkla baktılar ve başarılarını takdir ettiler. Günümüzde, insanların düşüşlerini izlemek daha heyecan verici. Bu gelişme, toplumumuzun zihinsel durumuna ilişkin bir şeyler de anlatıyor."

Sevgiler

Vito Genovese 11:19, 3 Mart 2013 (UTC)

1896 Yaz Olimpiyatları'nda İsveç[kaynağı değiştir]

hawking radyasyonu maddesi[kaynağı değiştir]

İyi günler. Ben sizin bu Türkiye Cumhuriyetivari bürokrasi kokusu taşıyan karmakarışık şikayet sisteminizi çözemedim. Bir buton koyup oradan doğruca şikayet sağlamak dururken, hakkı yenmiş insanları haklarını savunacak diye inim inim inlettiniz. Bu nedir lo? Neyse. Sizin bu hawking radyasyonu maddesi tamamen blogumdan aşırmadır. Bunu yapan yazarın geçmişi de böyle sabıkalarla doluymuş, araştırdım biraz. İlk başta kaynak kısmına bu sayfa kopyadır, şu linkten alınmıştır dedim ama (...) bir editör (silver'lı bişeydi adıgüzel) bunu silip, göz ardı etmiş. Efendim benim blogum www.fizikmakaleleri.com üzerinden ta 2012 Aralık ayında yazdım ben bu yazıyı. Arada ufak tefek değişiklikler yaptıysam da buradaki maddenin kopya olduğu eşşek gözü gibi ortada. Rettelo denen (...) bu arkadaş bunu yürütmüş. (...) Her neyse. Yazımın linki: www.fizikmakaleleri.com/2012/12/hawking-isimasi.html Nasıl ispatlanır bilemiyorum. Ama bu sizin göreviniz olmalı. La maddeyi ben mi koydum ki hakkım olanı ispata uğraşacağım. Bu nasıl iştir? Google spam merkezine de ilettim bu durumu. Artık gerisini bilemiyorum.

(АЍӘѝ Źάά χḒώ)[kaynağı değiştir]

(АЍӘѝ Źάά χḒώ) bu yazıyı hatirliyomusun? bu yaziyi neden wikiye koyduğunu bilmiyorum ama Dünya sayfasından ben kaldırcam onu. wikiye bile küfür ekliyosunuz. senin bu yazıyı ekleme tarihin "10:11, 25 Mart 2012" herkes baksin bu tarihe

Sizi özledik Bilalokms![kaynağı değiştir]

Bilalokms, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:20, 19 Aralık 2014 (UTC)


Iron Maiden hakkında...[kaynağı değiştir]

Aradım, taradım, bu konuda hali hazırda aktif olan sizi buldum, o yüzden size yazıyorum. Iron Maiden'ın yeni albümünün çıkacak olmasının şerefine, Viki'deki eksiklerini kapatayım diyorum. Biraz el atmaya başladım. Ancak bir sorum var. Bilgi kutusunda kronolojide sadece stüdyo albümleri değil, toplamalar vs. de yer alıyor. Ve gerçekten bir karmaşa yaşanıyor. Özellikle Iron Maiden gibi bol miktarda toplama ve konser albümü çıkaran bir grup için çok kafa karıştırıcı oluyor. Ayrıca pek çok kırmızı bağlantı da olduğu için kronolojinin anlamı kalmıyor. Örneğin: The Final Frontier Önerim, her bilgi kutusunda iki ayrı kronolojiye yer verip, birine "stüdyo albümleri kronolojisi" demek diğerini aynen bırakmaktır. Bu konuya nasıl bir karar verebiliriz? Kendi kendime değiştirmek istemedim, vaktinde bayağı bir emek verilmiş, şak diye bozmak da istemiyorum.Sultan Galiyev (mesaj) 16:21, 14 Ağustos 2015 (UTC)

Açıkçası Iron Maiden'ın diskografisine pek hakim değilim. Bu ara küçük değişiklikler yapmak için Viki'ye giriş yaptım; ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bilgi kutularındaki kronolojilerde toplama albümlere yer verilmiyor aslında. Yani orası İngilizce Vikipedi'de olduğu gibi "stüdyo albümleri kronolojisi" kısmı; ancak sayfa hazırlanırken bu detay gözden kaçırılmış sanırım, toplama albümler de kronolojiye eklenmiş. Bence kronolojide sadece stüdyo albümlerin kalması gerek, ben de biraz el atarım maddelere, zaten aksi takdirde dediğiniz gibi büyük bir karmaşa çıkıyor ortaya. --[ bilalokms ] 10:24, 15 Ağustos 2015 (UTC)
Tamam, ben düzenledim kronolojiyi. Sadece stüdyo albümlerine yer verdim.Sultan Galiyev (mesaj) 14:21, 16 Ağustos 2015 (UTC)
Konser albümleri için ayrı bir kronoloji yaptım (Örnek: Rock in Rio), toplama albümler ve EP'ler için de bir ara ayrı bir kronoloji hazırlarım.Sultan Galiyev (mesaj) 16:45, 16 Ağustos 2015 (UTC)
The Book of Souls maddesinde çıkan yeni videonun youtube bağlantısını kaynakça olarak verdim. Acaba bir telif sorunu olur mu? Gerçi grubun resmi kanalına gönderme yaptım. Bir sorun olacağını sanmıyordum. Fakat İngilizce Vikipedi'de falan böyle yapan yok. Kararsız kaldım. Sultan Galiyev (mesaj) 14:09, 17 Ağustos 2015 (UTC)
Iron Maiden'a Saygı Çalışması başlattım. Bir göz atar mısınız? Çok kapsamlı değişiklikler yapmayacağım ama biraz adam edeceğim. Ayrıca devriyelik başvurusunda bulundum. Yorum yaparsanız sevinirim.Sultan Galiyev (mesaj) 00:43, 18 Ağustos 2015 (UTC)
Bilgilendirme için teşekkürler. Kullanıcı engellendi. --Eldarion 12:00, 2 Eylül 2015 (UTC)

ODTÜ ile ilgili yaptığınız değişiklikler için teşekkür etmek istedim. Kolay gelsin... --e.c. 17:41, 24 Eylül 2015 (UTC)

Vikipedi:Etiketleme[kaynağı değiştir]

(Bu mesaj son 30 günde en çok katkı yapan ilk 50 devriyeye gönderilmiştir.)

Deniz (mesaj) 17:32, 12 Aralık 2016 (UTC)

Albüm kapak fotoğrafı hakkında bir soru[kaynağı değiştir]

Merhaba Bilalokms, şu an Bullet for My Valentine grubunun Gravity albümünün Türkçe Vikipedi sayfasını yapıyorum. Ancak kapak fotoğrafı konusunda sıkıntılarım var. Albümün kapak fotoğrafını direkt olarak ingilizce wiki sayfasından aldım ancak yükledikten 6-7 dakika sonra otomatik olarak sanırım telif hakkı nedeniyle siliniyor. Fotoğrafı albümün vikipedi sayfasına bilgi olarak koyacağım ama sürekli siliniyor. Fotoğrafı nasıl ekleyebilirim bana yardımcı olur musun? Çünkü grubun "Venom" albümünün kapak fotoğrafını sen eklemişsin ve sorunsuz bir şekilde hala orada duruyor da. Bu imzasız yazı Nimbusman (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 22.37, 23 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Küçük bir yardım[kaynağı değiştir]

Merhaba Bilalokms, özür dileyerek tekrar kapınızı çalmış bulunmaktayım. Ne yazık ki albüm kapak fotoğrafları ile ilgili başım hala dertte. Hangi fotoğrafı yüklesem 5-10 dakikaya bir telif hakkı ile ilgili uyarı mesajları alıyorum veya fotoğraf direkt siliniyor. Adil kullanım lisansıyla ilgili kısımlardan bahsetmiştiniz ancak nereden ve nasıl düzenleyeceğimi bulamadım. Fotoğrafı wikipedia commons'un upload wizard'ı aracılığı ile yüklüyorum. Bu lisans ayarlarını fotoğrafı yüklerken mi yapacağım? Yoksa fotoğrafı yükledikten sonra kaynağı değiştirerek mi düzenleyeceğim? Vereceğiniz cevaplara o kadar muhtacım ki.. Teşekkürler. Bu imzasız yazı Nimbusman (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13.26, 24 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Lütfen emailinizi kontrol edin[kaynağı değiştir]

Merhaba Bilalokms: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Bilalokms, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Bilalokms, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]